Wat moeten we vinden van de vermissing van Anne Faber?

Filed in ANNE FABER, NIEUWS ANALYSES by on 4 oktober 2017 31 Comments

Hoewel van de Romy en Savannah zaak gedaan wordt alsof die is opgelost, ontbreekt elke duidelijke verklaring of keihard bewijs en lijkt die zaak nu doodgezwegen te worden. Ja, we hebben wel verdachten en er zijn wel officiële verhaallijnen die de indruk wekken dat het om 2 verschillende zaken gaat die inmiddels zijn opgelost, maar daar valt nog wel wat kritiek op te leveren (zie hier). We kunnen echter al weer op naar de volgende vreemde vermissingszaak; die van Anne Faber uit Utrecht.

Wat steeds geldt, is dat we de informatie die we krijgen, via de media verkrijgen. We kunnen het niet verifiëren, want we zijn er niet bij. Dat geldt dus ook voor de vermeende zoek- en opsporingsacties.

Uit de mediaverhalen valt op te maken dat deze keer ook weer vrij laat het telefoonspoor gevolgd werd. Waarom pas op maandag en waarom niet meteen zodra de vermissing gemeld wordt? Men leert blijkbaar niets. Dat is toch het eerste wat je doet? Dat telefoonspoor is de beste manier om te zien waar iemand allemaal geweest is. Je bekijkt waar de telefoon zich volgens de zendmast-historie heeft bevonden en gaat onmiddellijk al die plekken langs met speurhonden en een helikopter met FLIR-camera. Alleen daarom al ruikt ook deze zaak weer verdacht.

Het is sowieso weer een opmerkelijk verhaal. Waarom besloot Anne dat gigantische stuk te gaan fietsen en waarom maakte ze nog net even een selfie voor haar vriend voordat ze verdween?

Hieronder vindt u de officiële tijdlijn van Anne’s vermissing, zoals die in de media vermeld wordt.

VRIJDAGMIDDAG 29 SEPTEMBER

 • Anne vertrekt om ongeveer 17.00 uur uit Utrecht. Ze maakt op haar zwarte opoefiets een fietstocht.

VRIJDAGAVOND 29 SEPTEMBER

 • Rond 18.15 uur stuurt Anne een berichtje naar haar vriend om te zeggen dat ze in Hollandsche Rading is. Volgens de politie breekt er rond die tijd noodweer uit. De weersomstandigheden zijn mogelijk gevaarlijk.
 • Anne stuurt haar vriend omstreeks 18.50 uur een selfie. De foto maakt ze in Baarn bij de kruising van de Hilversumsestraatweg met de Amsterdamsestraatweg. Het regent op dat moment.
 • Om 19.50 uur ziet Annes vriend dat een door hem gestuurd bericht niet wordt gelezen. Er is daarna ook geen contact meer met Anne geweest.
 • De familie en vrienden van Anne maken zich ernstig zorgen. Ze nemen rond middernacht contact op met de politie.

ZATERDAG 30 SEPTEMBER

 • De politie verspreidt een opsporingsbericht. Agenten maken zich vanaf de eerste melding zorgen over de toestand van Anne, omdat ze een vrouw is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Er wordt een rechercheteam samengesteld dat onderzoek gaat doen naar de vermissing van Anne.
 • De politie zoekt in Baarn naar Anne en sporen van haar, zoals in de omgeving van de plek waar ze een selfie maakte. Deze zoektocht levert niets op.
 • Anne heeft een afspraak in Amsterdam, maar komt niet opdagen.

ZONDAG 1 OKTOBER

 • Rond 12.00 uur zijn er twee rechercheurs op de hoek van de Amsterdamsestraatweg en de Hilversumsestraatweg in Baarn. Ze vergelijken de locatie met de achtergrond van de door Anne gemaakte selfie. Een politiehelikopter maakt warmtebeelden.
 • De politie deelt in de avond extra details over het signalement. Zo heeft Anne een moedervlekje op haar kin en in haar linkeroor twee oorbellen, één goudkleurig knopje en één ringvormige.

MAANDAG 2 OKTOBER

 • Rond Paleis Soestdijk zoeken politieagenten en vrijwilligers verder naar Anne. De actie is opgezet door tientallen vrienden en familieleden. De politie vindt diverse spullen, maar die kunnen niet in verband worden gebracht met de vermissing van Anne.
 • In Baarn, Soest, Hilversum, De Bilt en Lage en Hoge Vuursche wordt een beroep gedaan op inwoners en ondernemers die een camera aan hun huis of bedrijf hebben hangen. De politie zoekt beelden die vrijdagavond zijn gemaakt.
 • Agenten zoeken met zes honden in een gebied aan de oostkant van Soest. Annes telefoon heeft voor het laatst verbinding gemaakt met een telefoonmast in die omgeving.
 • De politie zet in de avond een deel van het onderzoeksdossier van Anne online. De recherche hoopt dat dit leidt naar de gouden tip. Woordvoerder Bernhard Jens praat in het tv-programma Pauw over de vermissing.

DINSDAG 3 OKTOBER

 • Medewerkers van Anne maken zich grote zorgen. “We doen de deuren open om met elkaar te praten en te proberen een beetje de draad van het werk op te pakken”, schrijft haar werk op Facebook. “Als afleiding en om samen te zijn.
 • De politie tast nog in het duister over de reden van de verdwijning. Omdat er nog altijd geen spoor van Anne of haar Batavus-omafiets is gevonden, wordt het scenario van een ongeluk tijdens het noodweer steeds onwaarschijnlijker.
 • Politieagenten bellen aan bij de villa’s aan de Hilversumsestraatweg tussen Baarn en Lage Vuursche. Vrijwilligers hervatten hun zoekacties in het bosrijke gebied.
 • Opsporing Verzocht en Bureau Hengeveld kondigen aan in hun uitzendingen aandacht te besteden aan de vermissingzaak.
 • Bij de politie zijn al ruim 300 tips binnengekomen over Anne. Veel gaan over haar zwarte opoefiets.
 • De recherche is bezig met een zoekactie in Huis ter Heide. Er is een jasje gevonden dat mogelijk iets te maken heeft met de vermiste Anne.
 • De jas is zeer vermoedelijk van Anne. Dat heeft de politie bevestigd in Opsporing Verzocht.

WOENSDAG 4 OKTOBER

 • De politie heeft het gebied vannacht bewaakt. Het fietspad langs de Amersfoortseweg is afgezet.
 • De politie heeft na Opsporing Verzocht zo’n 35 tips binnengekregen. Volgens een woordvoerder van de politie zit er een aantal bij die de moeite waard zijn om verder uit te zoeken.
 • Het onderzoek in Huis ter Heide is hervat. De politie zegt dat het stuk bos wordt uitgekamd waar de vermoedelijke jas van Anne is gevonden.
 • Om 12.00 uur is er vanuit Huis ter Heide een extra uitzending op RTV Utrecht.

Een lezer benaderde mij in 2 opvolgende e-mails, met onderstaande opmerkingen over de fietstocht die Anne gemaakt zou hebben:

E-mail 1:

Ik woon momenteel op het Drentse platteland maar ik kom oorspronkelijk uit de omgeving van Soest en Bussum. Ik ken dat gebied op mijn duimpje en dus had de vermissing van Anne mijn aandacht omdat zij in de omgeving van Soest ineens is verdwenen.

Ik probeer gewoon normaal het bericht op te nemen en aan te nemen da dit meisje vermist is. Echter zijn er direct een aantal dingen die mij opvielen.

Toen ik woonachtig was in Soest deed ik aan mountainbiken want dat gebied is daar heel mooi geschikt voor. Op het nieuws lijkt het of ze even een fietstochtje heeft maar de afstanden tussen Utrecht, Baarn en Soest (en terug) zijn enorm. Dat fiets je niet even met je opoefiets. Dan ben je toch even gauw vier tot vijf uur, zo niet meer, onderweg om deze hele route af te leggen. En dat zou kunnen dat iemand dat gaat doen, maar wie stapt er in hemelsnaam om vijf uur smiddags op de fiets om even dat enorme fietstochtje te gaan doen, helemaal alleen en op een opoefiets. Dat slaat toch nergens op!

En dan kloppen er nog meer dingen niet. Zo zou ze een selfie hebben gestuurd in Baarn om precies tien voor zeven. Maar wat vreemd is is dat op de foto het nog klaar lichte dag is terwijl de zon om zeven uur ondergaat. Het zou kunnen dat het dan nog licht lijkt, maar het hele verhaal is gewoon zo ongeloofwaardig.

Vandaag is er aandacht besteed op opsporing verzocht, maar ze gingen helemaal niet inhoudelijk in op de zaak zoals ze normaal doen. Even heel vluchtig.

Dan wordt er een jas gevonden in Huis ter Heide wat echt een enorm stuk verder dan Soest is waar aan het zoeken waren. En hoezo ineens haar jas. Zou ze ontvoerd zijn en de ontvoerde eerst haar jas hebben uitgetrokken en dan in de bosje gegooid?

E-mail 2

Er schiet me eigenlijk iets te binnen wat de reden zou kunnen zijn dat het Anne verhaal de wereld in wordt geholpen. Ze zijn namelijk ook opzoek maar mensen met camera’s die op de straat gericht zijn en mogelijk een glim van Anne hebben opgevangen.

Het gebied Soest en Baarn is geheel bosrijk en je zou er inderdaad zo kunnen verdwijnen zonder dat iemand je ziet.

Dus ik denk dat ze meer cameratoezicht willen. Nu hebben ze het alleen nog in de steden en dichtbevolkte gebieden, maar nog niet in dun bevolkte gebieden, daar hebben ze nog geen camera’s op elke hoek van de straat. En dat is precies waar ze naartoe willen, denk ik. Meer cameratoezicht in Nederland met nu de dun bevolkte gebieden waar je dan op elke hoek van de straat een camera kan vinden, zogenaamd voor onze eigen veiligheid. Want stel je voor dat je zomaar ineens zou kunnen verdwijnen, meegenomen door de dwergen naar sprookjesland.

De lezer veronderstelt dus eigenlijk dat er mogelijk sprake is van een complot in het kader van ‘Problem, Reaction, Solution‘ om meer cameratoezicht te kunnen gaan realiseren in afgelegen gebieden. Het zou inderdaad kunnen en het is weer een vreemde vermissing. We zullen zien waar dit weer toe leidt, maar net als dat ik voorspelde dat de Romy en Savannah zaak tot nieuwe wetgeving zou leiden en deze voorspelling niet veel later bleek uit te komen, zou de afzender van deze e-mails ook wel eens gelijk kunnen gaan krijgen. Laat het niet echt waar zijn en laat Anne weer snel boven water komen. (Lees hier verder)

Bron linkvermeldingen: ad.nl, rtvutrecht.nl

392 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (31)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. vrijdag schreef:

  Ik zat er eigenlijk een beetje op te wachten, op dit artikel. Die afstanden vanaf Utrecht vond ik ook al zo vreemd om dat helemaal met de fiets te gaan doen (en dan ook nog met noodweer op komst). De oproep om camerabeelden af te geven, daar is duidelijk wat mee. En natuurlijk, het telefoonspoor waar onduidelijkheid over is. Hoe is het toch mogelijk. Het hele verhaal is denk ik weer een psyop. Extra reden om sleepwet snel in te voeren. Diep triest.

 2. ClairVoyance schreef:

  Volgende stap misschien-naast camera’s in rustige woonwijken en straten-camera’s in de bossen. Ook vanwege de xtc-drugscriminelen die daar steeds chemisch afval dumpen. En natuurlijk om de sleepwet ‘wenselijk’ te maken.

 3. Camera schreef:

  De mevrouw(politie) van OpsporingVerzocht doet een oproep aan alle mensen die een camera hebben hangen en vraagt of ze de beelden terug willen kijken. Is het het niet een mega grap.
  Als iemand toch vermist is en de speurneuzen van de politie zien camera’s gericht op de straat dan dienen die beelden toch al lang bekeken te zijn.
  Net als de duidelijke beelden van de camera aan een huis op minuut 11;52 verderop in het programma.

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/408224/Opsporing_Verzocht.html

  Oplossing: fiets met locatie chips, jassen met chips, alle huizen voorzien van camera’s, altijd je locatie app aan op de telefoon indien onderweg. Net als gratis stroom voor elektrische auto’s ook opladers aan de bomen in het bos en park.. Dan komt het wel goed.
  Het is heel naar dat er zo klungelig mee omgegaan wordt want als het echt zo is dan is het diep triest.

 4. Jan schreef:

  Het eerste wat mij opvalt is de foto in de regen
  1. Daglicht Onmogelijk van 18:50 uur op 29/9 tijdens een bui -> verhaallijn klopt niet
  2. Houding van de hand (V teken) is onnatuurlijk -> Foto klopt niet
  3. Hoofd en hand te groot t.o.v. het lichaam -> foto klopt niet
  4. Naam vriendje Nathanael: (bijbelse naam zeer zeldzaam)
  5. Fietstocht is erg lang en wie begint daaraan op een vrijdag namiddag – IN JE EENTJE? -> verhaal klopt niet

  Bestaat Anne Faber wel
  Wie als haar vermeende familie
  Hoe is hun gedrag
  Wat wil men bereiken met deze vermissing.

 5. Jan schreef:

  Ik ken dat kruispunt best goed.
  Haar locatie is 52.202832, 5.274560

  Ze staat met haar rug naar hilversum en staat al bij het kruispunt om over te steken naar Baarn….
  De haaientand achter haar is van het fietspad
  Waarom daar stoppen en foto maken als je door kunt fietsen naar soestdijk zonder te stoppen

  Waarom doorgaan met deze analyse als we weten dat de foto die zijzelf op een exact tijdstip toch niet klopt.

  Het is nep

 6. juul schreef:

  De belichting klopt idd niet met het tijdstip. Het zou ook kunnen betekenen dat de foto eerder op de dag is gemaakt.

  Als ze ‘s avonds is vertrokken, en ontvoerd, dan kan haar ontvoerder die App hebben gestuurd om mensen op een verkeerd been te zetten. Het ‘Lekker douchen’ onder de selfie vond ik ook niet zo vrouwelijk klinken.

  Wellicht de route gereden, die zichtbaar is op de politiefoto, dat zou de enorme afstand kunnen verklaren. Ik zie dat een vrouw van 25 jaar nml. niet fietsen met een opoefiets.

  Vraag is ook: waarom vond de vriend van Anne het normaal dat ze om 5 uur op een regenachtige dag aan een lange fietstocht begon? En stel dat je dan om 18.50 uur een berichtje krijgt van je vriendin in de regen, dan bel je haar toch even? Of vraag je hoe het gaat?

  Er klopt idd het e.e.a. niet. Complot weet ik niet, zou kunnen. Maar ik zet voorzichtig vraagtekens bij haar vriend: hoezo liet hij haar gaan op een regenachtige vrijdagmiddag rond 5 uur voor een paar uur durende fietstocht?. Daarnaast zou het ook kunnen dat een onbekende haar onderweg heeft ontvoerd, en met haar mobiel de app heeft gestuurd, om tijd te rekken. Hij moet dan wel een grote auto hebben gehad, als hij en een vrouw én haar opoe-fiets mee heeft genomen….

 7. ZandInOgen schreef:

  Heb er al een keer eerder over gepost volgens mij, wat mij opvalt is dat al die ‘vermissingszaken’ zich plaatsvinden om en nabij Utrecht in de buurt van Huis ter Heide. Waar dus verschillende militaire (marechaussee) diensten gevestigd zijn zoals:

  Brigade Speciale Beveiligingsopdrachten Camp New Amsterdam Dolderseweg 34 3712 BR Huis ter Heide. Postbus 160 3769 ZK Soesterberg

  Dit lijkt dus op een militair strategische psy-op om idd meer politiestaat maatregelen te kunnen doorvoeren..

  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1569811/grote-zoekactie-naar-vermiste-ikram-13.html
  https://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1630170/meisje-16-in-de-bilt-vermist.html
  https:// http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/1628660/

  Het real-time monitoren van social media (berichten) wordt dus door dit soort diensten bij dit soort ‘vermissingsacties’ aangegrepen om software enz te testen, patronen te herkennen enz maw de algoritme (AI) te ‘voeden’.

  https://www.nu.nl/binnenland/4949252/speurhonden-zoeken-in-omgeving-huis-heide-vermiste-vrouw.html

 8. ZandInOgen schreef:

  Wat ik mij dan weer afvraag is Paleis Soestdijk dan ook binnenste buiten gekeerd of is dat verboten?

 9. Vespucci schreef:

  Ik begin me inmiddels ook af te vragen of het hele verhaal niet een setup is, met ik weet niet wat voor doel.
  Ik volg het nu een paar dagen flink intensief en er ontstaan steeds meer raadsels.
  Er zitten te veel gaten in het verhaal en teveel onwaarschijnlijkheden.
  Anne Faber en haar vriend bestonden simpelweg bijna niet op internet, totdat dit begon. De leeftijd van Anne is 25 en dat is precies de leeftijd waarvan het grootste deel van hun leeftijdgenoten op Facebook zitten. Jongere mensen allang weer iets anders.

  Het is wel opvallend hoe vaak er in dat gebied straatovervallen zijn, waarbij fietsen en telefoons worden geroofd onder bedreiging van een (nep) wapen. Het zijn getinte mensen als dader en ze spreken buitenlands.
  Op loopafstand van de locatie waar de jas is gevonden, is een AZC. Het lijkt me voor de hand liggen dat je als politie daar wel gaat kijken of die fiets daar niet toevallig staat.
  De politiewoordvoerder zegt dat ze dat ook hebben gedaan, echter lees je dan weer het volgende opmerkelijke bericht in de Gooi en Eemlander: https://www.gooieneemlander.nl/eemland/politie-negeert-azc-bij-soesterberg-onderzoek-anne-faber

  Niet dat ik het die kant wil opsturen, maar het zou me ook niet verbazen als daar iets te vinden is.

  • ClairVoyance schreef:

   Vespucci, idd wel opmerkelijk.
   Ook het bericht in de gooieneemlander dat er bij het AZC wel fietsen stonden ”maar geen fiets die leek op de fiets van Anne” ?!
   Dan vraag ik me af wie dat heeft geconcludeerd.
   Lijkt me vrij logisch dat als een asielzoeker een vrouw ontvoerd, verkracht en vermoord haar fiets niet in de fietsenrekken bij zijn eigen verblijfplaats gaat stallen.
   Het begint nu-met dit soort mediaberichten-wel een heel gek verhaal te worden.

   • ClairVoyance schreef:

    Het zou ongeveer hetzelfde zijn als bijvoorbeeld in de zaak Anass, Philip van Zuylen van Nijenveld tegen een plaatselijke krant (=regionale leugenfabriek) zou zeggen: ” De politie heeft niet eens op ons landgoed gezocht, terwijl hier een aantal vreemde figuren in huisjes wonen”

 10. Wopper schreef:

  Volledig eens met wat Martin Vrijland hier beschrijft.

  De lange fietsroute is niet bepaald iets waar je aan het eind van de middag even aan begint, laat staan op een opoefiets. Verder lijkt het onderzoek zich enkel te richten op camerabeelden van burgers, waar vanavond zelfs dashcams aan werden toegevoegd door Bernhard Jens van de politie.
  Politie informeert enkel en alleen naar camerabeelden, maar mensen die gewoon met het blote oog haar moeten hebben zien fietsen lijken totaal onbelangrijk voor het onderzoek.

  Wat moet een meisje van 25 met slecht tientallen kilometers ‘doelloos’ rond gaan fietsen? Was er thuis iets gebeurd, zijn er enige problemen bekend? etc..

  Verder zou Anne Faber een selfie gemaakt hebben.. Ik ben geen fotograaf, maar hoe zeker is dit eigenlijk? Is er iets wat zij, met haar peace teken, aan wil geven?
  Op internet wordt gerept over iets of iemand die te zien is via haar ogen?

  Heel veel vragen maar helaas heel weinig antwoorden.

 11. ZandInOgen schreef:

  Alles draait om symboliek en controle over de perceptie van de onwetende:

  An Illustrated Encyclopaedia of Traditional Symbols
  https://archive.org/details/B-001-014-059

  Duncans Masonic Ritual And Monitor
  https://archive.org/details/Duncans_Masonic_Ritual_And_Monitor_-_M_C_Duncan

  The very word ‘secrecy’ is repugnant in a free and open society; and we are as a people inherently and historically opposed to secret societies, to secret oaths, and to secret proceedings.
  – John F. Kennedy

 12. Richi schreef:

  Als reactie op de onmogelijkheid dat de foto om 18:50 is genomen kan ik vertellen dat dit wel kan. Sunset van 29 september 2017 te Baarn is namelijk 19:19. Dit wilt daarnaast niet zeggen dat het dan meteen donder is. In de luchtvaart kennen we UDP dat is de tijd van -15 min sunrise tot + 15 min sunset. Dit wordt gebruikt om daglicht periode aan te geven.
  In het geval van Anne wilt dit zeggen dat UDP (sunset) op 29 september 19:34 was. Dat is 45 minuten na het maken van de selfie. Dit is zeker géén onmogelijkheid !

  Wat betreft de gevonden jas. Dit is heel erg vreemd. Je zou gezien het weer nooit een jas uitdoen. Ontvoerders zullen ook het liefst geen teken willen achterlaten, tenzij dit de bedoeling was ?

 13. Camera schreef:

  Het gebeurt natuurlijk vaker net als nu weer zie AT5 bericht onder.
  Bij deze vermissing van vandaag, geen naamsvermelding, ze verwijzen naar burgernet maar burgernet heeft geen bericht omtrent het AT5 bericht, de ene vermissing natuurlijk wordt soms terrecht serieuzer genomen dan de andere.
  http://www.at5.nl/artikelen/173830/16-jarig-meisje-vermist-in-de-buurt-van-het-amc

  burgernet geen vermelding, althans nu niet te vinden 12uur later
  http://www.at5.nl/artikelen/173830/16-jarig-meisje-vermist-in-de-buurt-van-het-amc

 14. densie schreef:

  kijk nu eens naar die foto links van haar, daarin is wat warms en rustigs zichtbaar…
  en die zogenaamde selfie….rechts…is dat er wellicht niet een onder dwang genomen?
  Ik vind haar gelaatsuitdrukkiing bijzonder angstig….terwijl ze dat niet tonen mag…
  zomaar eens wat…

  • theTruthisOutThere schreef:

   ja echt he..! de eerste keer dat ik die foto zag vond ik hem een beeetje eng.. het geeft me een heel naar gevoel en dan ook zon “peace”teken ik weet niet maar er klopt iets niet aan de foto..

   • Richi schreef:

    Ik zie eigenlijk niets raar aan die foto. Het is een jonge vrouw die kletsnat geregend is en daarbij ogenschijnlijk geen problemen mee heeft (gezien het peace teken).
    Ik ben geen psycholoog maar ze komt op mij over als een vrijbuiter. Met de middelen die ze heeft genieten van de kleine dingen en daarbij haar hoofd leeg maken.
    In de media is verteld dat ze dit soort “tochtjes” wel vaker deed en dat dit niet vreemd was. Globaal genomen is het een tocht van 35 km. Als je een beetje doortrapt haal je dat makkelijk binnen 2 -2,5 uur tijd.

 15. Richi schreef:

  Feiten
  18:15 bericht vanuit Hollandsche Rading
  18:50 bericht van het kruispunt bij Baarn (laatste foto).
  De (vermoedelijke) afstand die ze hierbij heeft afgelegd is 7,5 km. Hier doet ze 35 minuten over. Dit kan, dan heeft ze een gemiddelde gefietst van een kleine 13 km per uur.
  Als we dit gemiddelde terugleiden naar de eerdere fietsroute vanaf de Bilt is deze afstand 17,5 km. Hier zou ze dus met een gemiddelde van 13 km/uur 1 uur 20 minuten over gedaan hebben. tijd (punt) vanaf de Bilt zou dus 17:30 zijn. Vanuit haar vertrekadres in Rijnsweerd (5 km van de Bilt) zou dit inderdaad betekenen dat ze thuis rond 17:00 zou zijn vertrokken.
  Het laatste signaal werd opgevangen 10 km (40 min fietsen) van kruispunt in Baarn dit komt ook weer overeen met de tijdsindicatie van 19:30 die men geeft. Vanuit daar is het 6 km (25 min) fietsen naar Huis ter heide waar de vermoedelijke jas is gevonden. Het gebied bestaat uit veel bossen en rond die tijd treedt de duisternis in. Een volgend feit is dat een bericht om 19:50 niet meer aan komt. Telefoon leeg of bewust uitgezet.

 16. Ray2017 schreef:

  “Wat moeten we vinden van de vermissing van Anne Faber?”

  Ik ervaar in elk geval dat je er eigenlijk niets van mag vinden als het niet aansluit op een keurige houding van medeleven, respect, en ontzag voor dat het allemaal is zoals het wordt gebracht.

  Wijk je daarvan af, dan ben je maar een paar Twitter-tweets verwijderd om geclassificeerd te worden als de grootste, krankzinnige idioot die men ooit is tegengekomen en schrijft men je een psychiater voor. En de suggestie ‘goed voor gedwongen opname’ heb je dan ook zo binnen.

  Dat je de volkshysterie eens probeert te doorbreken, heeft men niet door. Nee eerder slaat die hysterie tijdelijk even over op jou. Tot ze je echt te gestoord vinden. Dan blockt men je en gaat weer terug naar de politiek correcte stroom tweets. Maar niet nadat men in alle “correctheid” jou nog even de ergste dingen heeft toegewenst, zoals een stoel in je hoofd planten, dat je zelf vermist mag raken en ergens wegrotten en dat als ze je dan vinden dat ze dan over je heen zullen stappen. Wat een prachtige karaktertjes allemaal.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten