Wat u kunt antwoorden op de corona vragenlijst van uw tandarts of andere instanties

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 september 2020 10 Comments

fotobron: knack.beDe meeste mensen beginnen er zo langzamerhand al stap voor stap aan te wennen om zich maar over te geven aan alle corona maatregelen. “Het is toch niet zinvol om in verzet te komen“, “Wat kun je er aan doen?“, “In mijn eentje verander ik toch niets!“, “Ik wijs mensen op Viruswaarheid en Jensen en ik heb gedemonstreerd, dus ik doe echt wel iets“.

Heeft u gisteren de troonrede gekeken? Heeft u gezien hoe Willem Alexander waarschijnlijk onder de bètablokkers zit, omdat hij nauwelijks zijn zenuwen kan bedwingen? Heeft u gezien hoe krampachtig Maxima kijkt? Heeft u het onderuit gezakte deprimerende zootje ministers en Kamerleden zien zitten? Ze zijn als de dood dat ze door de mand vallen en uit hun bastions gejaagd worden als de massa ontwaakt!

Het is slechts het feit dat de media en de gecontroleerde alternatieve media niet aan de stoelpoten van de macht zagen en hooguit wat kritiek leveren; het is dat zij slechts oproepen tot demonstreren of rechtszaakjes aanspannen, waardoor de bètablokkers van Willem Alexander hun werk nog doen. Als u al die propaganda opzij zou leggen en gewoon daadwerkelijk in opstand zou komen, is de overmacht te groot en stort het kaartenhuis in elkaar. U kunt beginnen met gewoon niet langer aan de nonsense mee te werken. Stop ermee het systeem in stand te houden.

Krijgt u bijvoorbeeld zo’n vragenlijstje als onderstaande voorgeschoteld voorafgaand aan tandartsbezoek of bezoek aan welke instantie dan ook, wees dan gewoon resoluut in uw antwoorden:

Als uw gezondheidssituatie tussen nu en de tijd van uw afspraak verandert en u daarom op één of meerdere van de volgende vragen ‘ja’ antwoordt dan verzoeken wij u om uw afspraak te annuleren!

 1. Heeft u nu corona?
 2. Heeft u nu huisgenoten/gezinsleden met corona?
 3. Bent u genezen van corona korter dan 2 weken geleden?
 4. Heeft u één of meerdere van de volgende symptomen: verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38⁰C)?
 5. Heeft u huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen?
 6. Bent u in thuisisolatie?
 7. Woont u in een verpleeghuis of instelling voor mensen met een verstandelijke handicap?

Daarop zou u met de volgende antwoorden kunnen komen. Laat ze eens tot u doordringen en doe onderzoek naar de onderbouwingen hier op de site. Print de antwoorden uit en neem ze mee naar uw tandarts (of andere instanties) ter overhandiging:

 1. Nee, corona is een verzamelnaam voor meerdere typen (wat men noemt) virussen. U doelt op het vermeend SARS-CoV-2 virus waarvan de ziekteverschijnselen als ‘covid-19’ gedefinieerd zouden zijn? Er is nog nooit een virus uit een patiënt geïsoleerd en onder elektronen microscoop in beeld gebracht. Wel is er naar verluidt een laboratorium gekweekte versie gefotografeerd, maar het SARS-CoV-2 kan niet worden geïsoleerd of worden getoond. Vandaar ook dat we alleen Photoshop plaatjes zien. De PCR bewijst niet dat ik SARS-CoV-2 heb, want dat laat slechts sporen van RNA zien, waarmee niet kan worden aangetoond of zich er een in takt, volledig SARS-CoV-2 virus in mijn lichaam zou bevinden. Ik heb dus geen corona.
 2. Er is niemand van wie kan worden aangetoond dat hij of zij SARS-CoV-2 heeft, omdat het vermeende virus niet in tact en volledig geïsoleerd kan worden.
 3. Datgene waarvan je niet aan kunt tonen dat je het hebt, maar alleen een niets bewijzende PCR test aangeeft dat je corona zou hebben, kun je dus ook niet hebben. Als je iets niet kunt hebben, kun je er ook niet van genezen. Eventuele covid-19 verschijnselen, zijn verschijnselen die je in zijn algemeenheid kunt hebben als je lichaam externe vervuiling aanpakt door exosomen (dategene wat wij virus noemen) aan te maken.
 4. Van de genoemde symptomen kan niet worden bewezen dat ze uitsluitend een gevolg zijn van het vermeende SARS-CoV-2 virus. Als niet kan worden aangetoond dat zo’n virus zich in mijn bloed of cellen bevindt, valt ook niet te bewijzen dat eventuele verschijnselen (zoals door u genoemd) een gevolg zijn van een vermeend virus. Als ik u een druppel bloed op een petrischaal geef en u kunt mij onder een elektronenmicroscoop het virus in beeld brengen, heeft u bewijs. Anders is het een nonsense verhaal.
 5. Dat gaat u niets aan. Als dat al zo zou zijn, geldt opnieuw hetzelfde. Symptomen bewijzen niet dat zich het vermeend SARS-CoV-2 “virus” in mijn bloed bevindt; het bewijst niets aangaande besmettelijkheid en verschijnselen kunnen een gevolg van allerlei vormen van vervuiling zijn die door het lichaam opgeruimd worden.
 6. Nee, ik doe niet aan isolatie. Ik heb het grondrechtelijke recht op vrijheid. Ik ben een vrij geboren mens en houdt mij niet aan de wetten en regels die zijn opgelegd door de kroon, via de schijn van democratie, ondertekend bij een koning die beweert bij de gratie God’s te regeren. Als u mij het bewijs van die gratie God’s kunt tonen, kan ik in overweging nemen mij aan zijn wetten en regels te houden. Ik ben vrij te gaan en staan waar ik wil.
 7. Al zou ik daarin wonen, dan zou dat geen enkele aanleiding mogen zijn om mijn toegang te weigeren. Ik eis dat u mij binnen laat. Er is namelijk geen besmettingsgevaar van een nog nooit geïsoleerd SARS-CoV-2 virus. Een virus is een reactie van het lichaam op omgevingsvervuiling (ook wel exosoom genoemd) en kan niet van mens tot mens overgedragen worden. Daarvan is geen enkel hard wetenschappelijk bewijs; het zijn slechts media verhalen en de vervalste onderzoeksresultaten van Louis Pasteur die ten grondslag aan dit gedachtegoed liggen.

Het wordt tijd dat u van zich laat horen en de nonsens niet langer slikt. Mocht u dan toch nog tegengas krijgen, verdiept u dan nog eens goed in de artikelen hier op de website. U kunt in principe alle informatie vinden die u nodig heeft en u kunt glasheldere antwoorden geven. Laat u vooral nergens de toegang ontzeggen!

Al sinds het begin van deze PsyOp pandemie (die ik al jaren voorzag) voorspel ik dat we steeds strengere maatregelen zullen gaan zien. Deze vragenlijst is nog maar het begin van de uitsluiting. Straks moet u een officieel bewijs van een (niets bewijzende) PCR test laten zien, krijgt u waarschijnlijk een digitaal gezondheidscertificaat (die, wanneer u die niet heeft, u de toegang tot diensten automatisch ontzegt) en de corona app zal waarschijnlijk tevens een indicatie worden of u wel of niet van diensten gebruik mag maken of een winkel binnen mag.

Koppelen we dat aan een Chinees model creditsysteem, dan raad ik u aan om alvast een kunstgebit te kopen: uitsluiting van de maatschappij ligt op de loer voor een ieder die zich niet wil laten testen of vaccineren. Daarom moet u nu al in actie komen en niet wachten tot het te laat is.

De reden dat er tot noch toe niets verandert, is omdat u zoet gehouden wordt met schijnverzet dat een beetje op en neer springt en druk met de handen wuift. Dat geeft u het gevoel dat er mensen zijn die voor u op de bres springen. Zij houden online zoom vergaderingen en maken YouTube filmpjes waarnaar u kunt kijken. Ondertussen verandert er niets, want demonstreren helpt niets en rechtszaken voeren net zo min. Alle rechters zweren trouw aan de troon en politici voeren uit namens de kroon na wat schijndiscussie voor de bühne (de media).

Je mag wel aan de poten schaven, maar je mag ze zeker niet onder de stoel wegzagen. Wilt u echt verzet? Dan moet u zelf in actie komen. Denk dan aan directe democratie en het afzetten van de kroon en de politici, zoals te vinden onder dit initiatief (klik op de knop). Pas als mensen dat massaal gaat steunen en er aan gaan deelnemen, kan er verandering komen. Pas als u direct verzet levert tegen iedereen die u iets oplegt waar u niet achter staat, verandert er iets. Doet u niets, dan moet u straks ook niet klagen als er geen weg terug meer is.

directe democratie nu

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
200 Shares

Tags: , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (10)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  De ramp is inderdaad nog maar een paar dagen
  verwijderd van vandaag, zo direct mag je dus niet
  naar de tandarts indien je geen geldig certificaat
  heb. Je word van zeer veel activiteiten geweerd,
  Je mag de trein niet in zonder muilkorf(terwijl bewezen is dat een mondkapje continu op te hebben zeer
  slecht voor je is)

  OP BASIS VAN EEN MEEGA LEUGEN

  “If the Germ Theory were true, no one would be alive to believe it.”

  — B.J. Palmer, D.C.

  Germ Theory: The Lynchpin Holding the Entire Hoax Together

  There’s no such thing as a contagious “virus.” Unbelievable? Shocking? Yes, it is. Here are quotations from doctors, authors and experts that refute Louis Pasteur’s fraudulent “germ theory.” This is the lynchpin issue that holds this entire planned-demic together. When you disprove the theory that so-called viruses can be transmitted through the air from one person to another, the entire house of cards falls to the ground:

  “The entire fabric of the germ theory of disease rests upon assumptions which not only have not been proved, but which are incapable of proof, and many of them can be proved to be the reverse of truth. The basic one of the unproven assumptions, wholly due to Pasteur, is the hypothesis that all the so-called infections and contagious disorders are caused by germs.” — M.L. Leverson, M.D.

  “… Viruses are simply the excretions of a toxic cell. Viruses are pieces of DNA or RNA, with a few other proteins. They butt out from the cell. They happen when the cell is poisoned. They are not the cause of anything.” — Dr. Thomas Cowan, M.D., commenting on Rudolf Steiner’s insights

  “We said before that so-called ‘germs’ are ubiquitous. They are ever present, in many varying forms in both healthy and sick people. These microbes kick into what modern scientists call ‘pathogens,’ when the media is toxic and conducive to clean up. When you enter into a healing crisis, and your body is throwing off toxins, these ‘germs’ appear out of your very substance, to help eliminate, process and break down these toxins. Germs have absolutely no causal relationship to disease. But germs do appear to help you clean out, because put quite simply, your disease is your cure!” — Dr. William P. Trebing, author of “Good-Bye Germ Theory,” page 154

  “If the Germ Theory were true, no one would be alive to believe it.” — B.J. Palmer, D.C.

  “Three criteria are, according to the scientific method needed to properly identify a virus. It must be isolated from a host cell. As of 2016 this has never been accomplished in humans. It must be photographed and it’s diameter measured. As of 2016 this has never been accomplished in humans. It must be biochemically characterized. As of 2016 this has never been accomplished in humans. This has never been done with any virus (herpes, hepatitis, h1n1, bird flu, swine flu, influenza, polio, measles) let alone HIV, HPV, SARS, Zika or Ebola.” — Viruses. How Much is that Dogma in the Window?, New Medicine Online

  “We agree with those members of the profession who hold that no germ causes tuberculosis. Germs do not cause any disease. Further, we agree that there is more harm in the fear of germs than there is in the germs themselves.” — Simon Louis Katzoff, M.D., author of Timely Truths on Human Health, 1921

  “Germs seek their natural habitat: diseased tissue, rather than being the cause of diseased tissue.” Rudolf Virchow
  “The general public have been told that we do not become ill except when germs penetrate into from without. The germ theory of disease is ridiculous.” — E. Douglas Hume, author of Bechamp or Pasteur, A Lost Chapter in the History of Biology
  “Medical doctors are working on the germ theory of disease… But the germ theory is already weakening and is due for being thrown aside. Dr. Fraser of Canada and Dr. Powell of California have experimented with billions of germs of all varieties, but they have been unable to produce a single disease by the introduction of germs into human subjects. Dr. Waite tried for years to prove the germ theory, but he could not do so. During the World War an experiment was conducted at Gallop’s Island Massachusetts, in which millions of influenza germs were injected into over one hundred men at the Government hospital, and no one got the flu. Germs are scavengers.” — Principles and Practice of Naturopathy, E.W. Cordingley, M.D., N.D., A.M.

  “You’re working under a wrong premise to begin with and you’re never going to find the answer if you do that. Viruses have no nucleus. There’s no respiratory system. There’s no circulatory system. There’s no digestive system. Viruses are not alive. That’s like saying soap is alive. They’re not alive. They are solvents. They are soaps. However, more accurately, they are enzymes to fractionate tissue for waste elimination.” — Aajonus Vonderplanitz

  “We must infer that at least some and probably all three of those Russian peasants died because of Pasteur’s vaccine, as did uncounted people later on… Only one thing is sure: ever since Pasteur developed his “vaccine,” the cases of death from rabies have increased, not diminished.” — Hans Ruesch, animal rights activist and pioneer of the anti-vivisection movement
  “Had it not been for the mass selling of vaccines, Pasteur’s germ theory of disease would have collapsed into obscurity.” — E. Douglas Hume, author of Bechamp or Pasteur, A Lost Chapter in the History of Biology
  “The culprit however, is not the microbe. It is the level of toxicity you have in your own blood stream.” — Good-Bye Germ Theory, Dr. William P. Trebing, 2006

  “We must look rationally at the bacterial issue. Consider the fact that many tribes ate primarily unsalted raw meat, unsalted raw fats and/or unsalted raw dairy products from the beginning. They did not wash their hands or sterilize their food before eating. Every form of natural bacteria, including salmonella, E. coli and campylobacter were eaten with their food abundantly and constantly. Why were they vibrant, healthy and disease free if microbes are the culprits?” — Aajonus Vonderplanitz, The Recipe for Living Without Disease

  https://dogperday.com/coronavirus-pandemic-biggest-lie-in-human-history/?fbclid=IwAR1BNsDNX3J2E8ahFKjt8z9fGWCuzOhsgQsbfrMxm3ooqj3NL6DME20jmoU

 2. waarnemer schreef:

  Bedankt, ijzersterk! Dat print ik een aantal uit.
  Ik ben opgestapt bij mn tandarts omdat zij een mondkapje droeg. Onnodig, onbeleefd en ik kon haar niet verstaan. Zij dacht er ook het hare van, maar uit angst voor controle…

 3. waarnemer schreef:

  Wat zijn virussen?
  Amerika Lezing 2009
  Aajonus Vonderplanitz: Hoeveel mensen weten dat een virus niet leeft? In de geneeskunde is dit al heel lang bekend, dat je geen antibiotica kunt geven voor een virus, omdat het geen levend organisme is. Iets dat niet leeft hoef je ook niet te doden. Een virus heeft geen celkern en ademt ook niet. Er zijn geen werkende functies. Virussen zijn gewoon geen levende organismen.
  Wat zijn virussen dan wel? Het zijn deeltjes eiwit. Het zijn zepen en oplossingen. Je lichaam maakt virussen aan om weefsels op te lossen, die veel te giftig zijn. Deze weefsels zijn voor parasieten, schimmels en bacteriën veel te giftig om op te eten. Te giftig, zoals wanneer je chemo en stralingen hebt gehad.
  Parasieten, schimmels en bacteriën proberen dat dode weefsel op te eten, maar dan gaan ze dood door vergiftiging. Waar gaat dan al dat besmettingsgedoe door virussen over? Dat is net zoiets als zeggen “wasmiddel is besmettelijk”. Want iedereen gebruikt het. Iedereen wast elke dag. Dus dan raak je ook meteen besmet. (Iedereen lacht).
  Het is niet voor niets dat in bepaalde seizoenen verkoudheid en griep ontstaan. Er zijn 300.000 virussoorten. Elke soort pakt slechts een klein deeltje van een cel aan en demonteert het. Een virus lost ALLEEN een specifiek stukje weefsel in die cel op. De farmaceutische industrie zegt dat een virus de hele cel oplost, maar dat is niet waar. Een
  virus lost een specifiek stukje weefsel in een cel op, zonder dat het de integriteit van de hele cel beschadigt.
  Helemaal oplossen gebeurt alleen als meer virussen tegelijk een zeer giftige, vervuilde cel aanpakken. Dit kan komen door industriële vervuiling. De medische geneeskunde zorgt ervoor, dat cellen vergiftigd raken. De farmaceutische industrie en voedingsindustrie bombarderen ons met te veel giftige stoffen. Meestal treden er bij mensen maar één of twee virussen op.
  Dat meerdere mensen virussen krijgen wil niet zeggen dat daarmee ook het virus besmettelijk is. Nogmaals: virussen zijn niet besmettelijk. Als iedereen ‘s zomers gaat zonnen en verbrandt, betekent dit ook niet dat de zon dus besmettelijk is.
  Aids is ook niet besmettelijk. Het aidsvirus is door de mens gemaakt. Het is niet zomaar komen aanwaaien. Het is een lymfanoom virus van een schaap en een leukemievirus van een rund. Een door mensen gemaakte virus. Geïnjecteerd in de bevolking door uw militaire regering. Als experiment in biochemische oorlogsvoering.
  Weet u op wie men dit wilde testen? Weet u wie ongewenst waren? De homo’s. De homo’s in New York, Los Angeles, Houston en San Francisco. Zij waren het doel. Herinnert u zich nog, dat ze daar in de jaren 70 en 80 hepatitis kregen? Dat kwam door intensief medicijngebruik. Ze kregen dit door hepatitis B-vaccins. In die steden werd met het virus
  gevaccineerd.
  10% van de mensen was niet homoseksueel. Daarom had 10% van de niet-homoseksuele inwoners toch dit virus. Omdat de overheid dreigde betrapt te worden, gingen ze het ook in andere steden toepassen.
  Toen is het virus ook aan de pokkenvaccins toegevoegd. Want waarom wilden de Britse en Amerikaanse overheid anders 125 miljoen pokkenvaccins beschikbaar stellen? We praten hier over biljoenen dollars. Ze hebben een medische catastrofe veroorzaakt.
  De Britse en Amerikaanse overheid waren zogenaamd hoogontwikkeld op medisch gebied! Raad eens hoeveel landen in de schulden zijn geraakt voor de medische hulp die ze kregen? 27 Afrikaanse landen hebben schulden gemaakt voor een pokkenvaccinatie die hun inwoners eigenlijk vergiftigd heeft. Niemand heeft zomaar aids gekregen in Afrika. Alleen mensen die ingeënt zijn tegen pokken, hebben aids gekregen.
  Aids krijg je doordat het overgedragen wordt via bloed. Maar je kunt GEEN aids krijgen door seks, zoenen of iets anders. Het moet echt in je lichaam geïnjecteerd worden. Zelfs als je bloedt door anale seks, kun je geen aids krijgen.
  Dr. Strucker toonde aan dat een ejaculatie maar twee virussen bevat. Virussen kunnen zich niet voortplanten, omdat ze niet levend zijn. Ze zijn gemaakt door cellen om het lichaam te reinigen. Een virus is dus een zeep en een oplosmiddel.
  Als je last begint te krijgen van slijm in je neus, dan maakt je lichaam een middel aan om het slijm op te lossen. Dat is een viraal element. Het reinigt en zal zorgen voor een flinke loopneus. Dus als je een loopneus krijgt is dat een goed teken. Het wil zeggen dat je neus een oplosmiddel heeft gemaakt. Een virus is niet slecht, zoals beweerd wordt. Het is iets goeds. Je lichaam maakt virussen met een bepaalde reden. Om beschadigd weefsel te verwijderen. En om daarna weer nieuw weefsel te kunnen aanmaken. Op die manier kun je
  gezond blijven.
  Als je cellen steeds doodgaan en je maakt geen nieuw cellen aan, word je ziek en sterf je.
  Aajonus Vonderplanitz
  voedingsdeskundige, voedselrechtenactivist, deed veel onderzoek naar virussen, bacteriën, schimmels, juridische strijd in verband met onwaarheden over voeding. Spreker en auteur. Hij stierf in 2013 onder mysterieuze omstandigheden.

  https://www.facebook.com/100005853878217/posts/wat-zijn-virussenamerika-lezing-2009aajonus-vonderplanitz-hoeveel-mensen-weten-d/1561197654085349/

 4. waarnemer schreef:

  Rudolf Steiner voorspelde reeds in 1917 dat de toekomstige kritische mens zal worden ‘gepsychiatriseerd’.

  In het najaar van 1917 gaf Rudolf Steiner een serie van veertien lezingen in Dornach in Zwitserland. In een ervan merkte hij op dat er een tijd zal komen waarop mensen zullen zeggen: “Het is pathologisch als mensen zelfs maar denken in termen van geest en ziel. ‘Gezonde’ mensen spreken alleen maar over het lichaam. Het zal als een teken van ziekte worden beschouwd als iemand op het idee van zoiets als een geest of een ziel komt. Mensen die zo denken zullen als ziek worden beschouwd en − u kunt er zeker van zijn − er zal hier een geneesmiddel voor worden gevonden … Vanuit een ‘gezond standpunt’ zullen mensen een vaccin uitvinden om het organisme zo vroeg mogelijk te beïnvloeden, bij voorkeur zodra het wordt geboren, zodat dit menselijke lichaam nooit ook maar op de gedachte komt dat er een ziel en een geest zijn … Materialistische artsen zal worden gevraagd de zielen uit de mensheid te verdrijven.”
  In een andere lezing verklaarde hij: “… de geesten van de duisternis zullen hun menselijke gastheren, in wie ze zullen wonen, ingeven een vaccin uit te vinden dat alle hang naar spiritualiteit uit de ziel van mensen zal verdrijven als ze nog heel jong zijn, en dat zal op een indirecte manier via het levende lichaam gebeuren. Tegenwoordig worden lichamen tegen enkele dingen ingeënt; in de toekomst zullen kinderen worden ingeënt met een stof die ongetwijfeld zal kunnen worden geproduceerd, en dit zal hen immuun maken, zodat ze geen dwaze neigingen die met het spirituele leven verband houden ontwikkelen − ‘dwaas’ hier natuurlijk in de ogen van materialisten.”

  Hou vol mensen, en wijs de medemens op de feiten, zodat ze zelf gaan denken.

  Ik benader onbewuste mensen als mijn kinderen, ze weten niet beter en zijn van goede wil, anders houden zij zich niet aan onnodige maatregelen.
  De rups weet niet hoe het is vlinder te zijn, maar als vlinder weet ik hoe het is om rups te zijn…

 5. Harry vries schreef:

  MIjn naam is Joep IMBO en ik ben het pertinent niet eens met dit artikel.

  Ik heb gisteren Cafe Weltschmerz (mijn favoriete echte alternatieve media kanaal) weer gekeken en zij zeiden echt wel dat er al honderden protestgroepen tegen corona actief zijn.

  https://www.youtube.com/watch?v=ZLsR0OkaaZY

  Dit betekent en Ab Gietelink (echt geen gecontrolleerde oppositie) heeft terecht gezegd dat het nu goed gaat komen met deze honderden protestgroepen tegen corona. Dit betekent dat wij gewoon rustig kunnen gaan zitten en een Chipsje en een Heinekentje kunnen nemen en Nieuwsuur kunnen gaan kijken want deze protestgroepen zullen ervoor zorgen dat alles goed gaat komen.

  Er zijn verschillende protestgroepen:

  , Je hebt de GRAPPIGE PROTESTGROEPEN die middels humor ervoor gaan zorgen dat polltici en rechters etc zo in de lach gaan schieten dat ze alle maatregelen gaan opheffen en we gewoon weer normaal kunnen gaan doen.

  Je hebt de LIEFDE EN TOLERANTIE protestgroepen, deze gaan voor de liefde zorgen zodat politici en rechterlijke macht ed en iedereeen elkaar zo lief gaat vinden dat de maatregelen zullen worden opgeheft.

  Je hebt de NAAR DE RECHER STAPPENDE protestgroepen die gaan voor rechtszaken zorgen want de rechterlijke macht in Nederland is geheel onpartijdig, eerlijk, en niet corrupt en werkt helemaal niet samen met de overheid dus middels deze groepen zal de overheid zo hard op de vingers worden getikt dat ze de maatregelen zullen opheffen.

  Dus we kunnen rustig gaan zitten en een lekker scheetje laten terwijl we een lekker zakje chips eten want alles wordt opgelost.

  • Martin Vrijland schreef:

   De lieve jongens van de verbinding. Geweldig Joep! Dank je wel voor de tip.
   Ze geloven allemaal in de besmetting en in het vaccin, alleen niet voor dit virus en niet zo snel enzo…
   En we wandelen en wandelen en bereiken niets.

   Natuurlijk wijst niemand op het idee van de directe democratie (www.fvvd.nl), want dat is aan de poten zagen en dat mag niet…schaven wel..schuren..

   Nou dat ABC gaat vast tot mega grote veranderingen leiden, want het ziet er naar uit dat het “deze keer echt geen gecontroleerde oppositie is”…echt waar!

   Dat is fijn

 6. Camera 2 schreef:

  Aajonus Vonderplanitz
  , nogmaals geplaatst

  voedingsdeskundige, voedselrechtenactivist, deed veel onderzoek naar virussen, bacteriën, schimmels, juridische strijd in verband met onwaarheden over voeding. Spreker en auteur. Hij stierf in 2013 onder “mysterieuze” omstandigheden.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten