Wat zijn de signalen waaruit je kunt opmaken dat Julian Assange Wikileaks een PsyOp is?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 11 april 2019 22 Comments

bron: nieuwsblad.be

Wat zijn de signalen waaruit je kunt opmaken dat Julian Assange Wikileaks een PsyOp (psychologische operatie) is? Eigenlijk kun je het uit vrijwel alles opmaken. Om te beginnen heeft Wikileaks alle media aandacht gehad. Het feit dat de media het zo gepromoot hebben, heeft Wikileaks op de kaart gezet. U en ik zouden simpelweg nooit op het idee gekomen zijn om naar die gelekte documenten te kijken als de media en de gecontroleerde alternatieve media (Infowars en dergelijke) het niet zo gepromoot hadden, maar simpelweg stil gehouden hadden.

Dan zijn er alle e-mails die bijgedragen hebben aan het beeld van de zogenaamde “deep state”.  Die term is geïntroduceerd om de indruk te wekken dat er een verborgen macht achter de Clinton’s zit. Dat zit er ook, maar die zelfde macht zit achter Trump en het beeld dat Trump de reddende engel zou zijn, is slechts valse hoop. Trump heeft zelf in zijn campagne nog gebruik gemaakt van de Wikileaks onthullingen aangaande Hillary Clinton, maar dat terzijde.

Dan hebben we de aandacht van Pamela Anderson voor Julian Assange. Ook dat is een duidelijk signaal dat het een gecontroleerd spelletje is. Wat is er nu mooier dan dat de gehele wereld kan zien dat je als klokkenluider altijd de pineut bent; zelfs al vlucht je naar een ambassade van een land waarvan je denkt veilig te zijn. Vandaag zagen we de sluikreclame voor de vegan burgers (die Pamela steeds zou hebben langs gebracht) er nog even smakelijk tussendoor sijpelen. U mag natuurlijk best geloven dat Pamela Anderson ineens activistisch is geworden en zich gewoon erg tot Assange aangetrokken voelde, maar persoonlijk beschouw ik het opduiken van een dergelijke naam als een teken aan de wand van goed geregisseerde propaganda.

U hoeft mij natuurlijk niet te geloven. Ik geef slechts mijn mening. En omdat de big data analyses gecombineerd kunnen worden met de slimheid van AI computers, die inmiddels van de top schakers ter wereld en tevens van het meest ingewikkelde spel Go kunnen winnen (zie hier), weten de machthebbers precies hoe ze moeten schaken en welke argumenten en overwegingen bij de massa leven. Daar spelen zij dan op in door Pamela Anderson in te zetten en bijvoorbeeld te laten tweeten dat Assange’s arrestatie van vandaag een afleiding is van de Brexit chaos. Dat is het natuurlijk niet, maar door het Pamela te laten tweeten (althans, waarschijnlijk geregeld door het marketing bureau dat deze PsyUp runt) wek je de indruk dat dat hele Brexit proces geen acteerwerk is, maar een serieuze aangelegenheid. Je wekt dan de indruk dat het een serieuze politieke aangelegenheid is waarvan het volk snel afgeleid dient te worden. Feitelijk geef je dus het omgekeerde signaal af, namelijk dat de Brexit een ernstige politieke zaak is en dus blijft het volk geloven in de schijn van democratie (of het falen ervan, zoals ogenschijnlijk nu het geval is bij de Brexit). Het is allemaal acteerwerk. Politici zijn net zoveel acteurs/actrices als Assange dat is en als Pamela Anderson dat is.

Ik geef toe, ik prikkel uw kritisch denkvermogen tot het uiterste en ik begrijp dat dit in het Instagram tijdperk steeds lastiger wordt. Mede omdat elke vorm van logisch of kritisch nadenken (juist) door de gecontroleerde oppositie in diskrediet gebracht is als een vorm van ‘complotdenken’. We bevinden ons in een tijd dat overheden en hun diensten over ‘big data’ van iedereen beschikken; de media in hun zak hebben om het volk te bespelen; de alternatieve media in hun zak hebben om de criticasters af te vangen en tevens te gebruiken om ze (vooropgezet) te kunnen linken aan nepnieuws. De machthebbers beschikken over kwantum computers waar je U tegen zegt en dus zijn we getuige van schaakspel op zeer hoog niveau. Dubbele bodems en driedubbele bodems via geacteerde oppositie en op het juiste moment de juiste media en alternatieve media aandacht, maakt het vrijwel onmogelijk om door het spel heen te prikken. Je kunt het echter toch aflezen aan de contouren; zoals ik hier poog te doen. U hoeft mij natuurlijk niet te geloven.

Het belangrijkste signaal waaruit we kunnen halen dat dit een PsyOp met meerdere dubbele bodems is, is wel het verhaal van Bradley Edward Manning. Deze Bradley was degene die verantwoordelijk is voor een belangrijke dossier waar Wikileaks (dankzij de media aandacht; anders had niemand het geweten) groot mee geworden is. Manning was inlichtingen-militair voor het Amerikaanse leger. Leest u alstublieft het gehele PsyOp verhaal even op Wikipedia.org. De Amerikaanse krijgsraad klaagde Manning op donderdag 23 februari 2012 aan wegens het lekken van geheime overheidsinformatie aan de onthullingssite WikiLeaks. Volgens de aanklacht had Manning zich schuldig gemaakt aan 22 strafbare feiten. De zwaarste aanklacht was „het helpen van de vijand”. Aan deze aanklacht is Manning tijdens het proces niet schuldig bevonden, aan de meeste overige aanklachten wel. Op 5 april 2010 publiceerde Wikileaks de gewraakte videobeelden (afkomstig van Manning) onder de naam Collateral Murder. Te zien is dat elf Iraakse burgers gedood worden, onder wie twee medewerkers van persbureau Reuters: fotojournalist Namir Noor-Eldeen (22 jaar) en zijn chauffeur Saeed Chmagh (40 jaar). Na een tweede aanval kwam het totaal aantal dodelijke slachtoffers op achttien. Tot nu toe allemaal erg spannend en interessant dus, maar waarschijnlijk onderdeel van de PsyOp (en dus vermoedelijk eveneens in scene gezet).

Waar het leuk wordt is wanneer Manning zichzelf tot vrouw laat verklaren. Daags na de veroordeling verklaarde Manning een vrouw te zijn en voortaan als Chelsea door het leven te willen gaan. Daar beginnen we de propaganda te herkennen. De PsyOp wordt vermengd met de transgender-propaganda waar we de afgelopen jaren een tsunami van hebben meegemaakt. In onder meer dit artikel licht ik toe waarom dit onderwerp zo nadrukkelijk op de agenda gezet moest worden. Wat u verder van het Wikipedia verhaal over Menning vindt, moet u zelf maar weten. Het meest opmerkelijke is echter wel dat Manning van president Obama out of the blue gratie kreeg. De rechtbank veroordeelde Manning namelijk op 21 augustus 2013 tot 35 jaar gevangenisstraf. Op 17 januari 2017 besloot Obama echter tot verkorting van Mannings straf waardoor hij al op 17 mei 2017 vrijkwam in plaats van in 2045. Is dat niet prachtig?

Maar waarom dan nu de arrestatie van Julian Assange? Omdat het verhaal nog verder gespind moet worden. De Wikileaks zaak heeft natuurlijk al bijgedragen in de vergroting van de censuur en de wetgeving daaromtrent (en dat was het doel, via de katalysator Assange – Wikileaks), dus het verhaal moet tot een climax gespind worden. Dat gaat met veel tamtam en veel show en drama. Daar zijn we gevoelig voor. Dat weten ze, want ze kunnen al onze reacties meten vanuit de big data analyses. De massa wordt in optima forma bespeeld en het gros tuint erin.

Bron linkvermeldingen: telegraaf.nl, wikipedia.org

67 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (22)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Waarom ga je jezelf eigenlijk 7 jaar in een ambassade gevangen zetten als je maar maximaal 5 jaar het gevang in hoeft?

  https://www.zerohedge.com/news/2019-04-11/dojs-entire-case-against-assange-hinges-one-critical-piece-evidence

 2. Zonnetje schreef:

  de kwestie Assange is 100% een psy-op. Bedacht en en uitgevoerd door wie anders the usual suspects.
  Assange met zijn spooky achtergrond die echt buiten proporties gepromoot wordt. Ze zullen er wel weer een usual suspects Hollywood film van gaan maken. Dollars, money, money. pamela Anderson doet mij aan marilyn monroe denken, ik word subliminal getriggered, die ook met vips omging. Is er een patroon in het script van the usual suspects te herkennen?

 3. Riffian schreef:

  Het feit dat men met deze psyop op de proppen komt geeft maar weer aan dat het zwaar is gesteld met het kritisch denkvermogen van de gemiddelde aardkloot bewoner..idd meten is weten men heeft via social media (facebook, twitter, tinder enz) genoeg data kunnen verzamelen om de Neanderthaler in kaart te kunnen brengen..het is zelfs zo dat de Neanderthaler zo vrij is geweest deze gratis en voor niets aan te leveren en deze kieskeurig in te vullen..met de sensoren/cameras op de telefefoons is eenvoudig na te gaan waarop de neanderthaler reageert..jaja het is wat, neanderthaler uitgestorven zeg je, nee nee 😀

 4. ZalmInBlik schreef:

  De Ecuadoraanse ambassade heeft aan weerszijde van de deur (pilaren Boaz/Yashin) de nummer 3 staan, samen maakt dat natuurlijk 33. En de masonische politie en SIS mag toezicht houden..

  It is near Harrods, Hyde Park, and Hans Place, at 3 Hans Crescent (maan referentie)
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/60/Ecuador%27s_London_embassy_16_August_2012.jpg

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Ze komen in het verzet,

  https://youtu.be/Ep_35FTnYVA

 6. Wilfred Bakker schreef:

  Zoek zelf eens aan het tunnelsysteem wat onder al die ambassades ligt , een netwerk tot alle beste bordelen wereldwijd.
  Meer zeg ik niet

 7. Wilfred Bakker schreef:

  Goed bezig hier, u allen heeft een ontwakend derde oog.
  ELKE vraag wordt daar beantwoord.
  Geduld

 8. mb. schreef:

  Acteur. Velen al bekendgemaakt via Wellaware1. Van Nazi’s naar presidenten naar royals.

 9. Riffian schreef:

  Iedere alt site die nog steeds achter ASSange aanwandelt is gecontroleerd…noem geen namen 😉

  Wikileaks Is A Rothschild Operation: Rothschilds Use Wikileaks To Wound Rival Bank, Julian Assange’s Bail Posted By Rothschilds’ Sister-in-law, Many Other Links
  http://puppet99.com/p/1

 10. Riffian schreef:

  Uitgezonden op 9-10-2010 olv Dave Emory

  http://spitfirelist.com/?s=wikileaks

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten