We blijven de Trumanshow van politiek en media te serieus nemen

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 21 april 2018 12 Comments

Het lijkt erop dat het kwartje bij velen maar niet wil vallen, waar het gaat om de Trumanshow waarin we ons bevinden. Dat is de naam van een film waarin Jim Carrey de hoofdrol speelt en waarin hij op gegeven moment ondekt dat iedereen om hem heen een rol speelt in een act die zijn wereldbeeld vormt. We willen er maar niet aan dat de echte wereld eigenlijk ook zo’n Trumanshow is, maar misschien zouden we het beter Falsemanshow kunnen noemen.

Vorige week had ik een emailwisseling met een Nederlandse componist die mijn werk erg zei te waarderen, maar niet begreep waarom ik zoveel tegenwerking ondervond, omdat er ook toch zoveel activisten zijn die prima frank en vrij rond kunnen lopen. Ik zou de situatie waarbij ik zoveel tegenwerking ondervind en inmiddels in een tent woon misschien wel aan duistere krachten (archontisch of iets van dien aard) te danken hebben. Wat mensen blijkbaar nog niet kunnen of willen zien is dat er meer gecontroleerde oppositie bestaat in Nederland dan we durven geloven. Nee, we willen het simpelweg niet geloven. Nederland is immers het braafste jongetje van de klas; het liefste kleine onschuldige landje van de hele wereld. We willen niet zien dat de pionnen van de gecontroleerd stromingen geen tegenwerking ondervinden en iedereen die niet in het krachtveld thuishoort er uitgewerkt wordt.

We leven in een wereld waarin alles draait om het creëren en instandhouden van het werelbeeld dat mensen hebben. Dat is niet slechts 1 wereldbeeld, maar zijn een x-aantal variaties. Je mag links, rechts, groen, paars, katholiek, evangelisch of islamitisch denken. Dat is per land of regio ook nog eens cultuurafhankelijk, maar de machtspiramidestructuren zijn zo opgebouwd dat alles draait om die Trumanshow van de bevolking, waarbij de belevingswereld full time ingekleurd wordt. Daarin spelen onderwijs, muziek, bladen, series, games, tv, mode, Facebook en andere social media, enzovoort enzovoort een rol. Het is een industrie die het wereldbeeld van mensen wereldwijd vormt en instand houdt. Verschillende smaakjes en kleurtjes zijn onderdeel van het spel. We willen er echter maar niet aan dat de regie van dat alles groter en steviger in elkaar zit dan we denken. We geloven nog wel een beetje in de vrije bestemming en dat we onze eigen wereld kunnen scheppen.

Ik stel me op het standpunt dat alles gecontroleerd is en dat succes geen keuze is, maar een kwestie van of iets of iemand een bijdrage levert aan het totaal van radartjes dat het klokwerk van de Trumanshow draaiende houdt of beter doet functioneren. Dat klinkt vrij deprimerend en zou geen enkele ruimte laten voor talent, maar dat is niet zo. Talent krijgt daarin de ruimte zolang het bewust of (en meestal) onbewust de Trumanshow helpt versterken. Alle media en alternatieve media zijn bijvoorbeeld gecontroleerd. Dat geldt tevens voor alle politici. Iedereen vervult een rol in het verdelen en vertolken  van de verschillende smaakjes; ja ook de kritisch smaakjes. En voor diegene die dan nog steeds door hebben dat ze in de maling genomen worden hebben we de vangnetten. Die zijn voor iedereen die buiten de boot valt. Iedereen die iets wil betekenen of gaan doen in de politiek, media of alternatieve media die zich niet conformeert aan het radarwerk, wordt tegengewerkt. We zien alleen gecontroleerde pionnen. Het “succes” drijft boven.

Daarvoor dienen in de politiek de Thierry Baudet’s van deze wereld en in de media de Infowars’ en sites die kritische nadenkers moeten afvangen. En het liefst wil je mensen die buiten de boot vallen kielhalen of een kopje kleiner maken, maar dat kun je niet te opvallend doen, want de mensen aan boord van het Trumanshow-schip kijken mee en moeten niet door een schokeffect uit hun hypnotische slaap gewekt worden. Dus je moet laten zien dat dat kritisch nadenken “niet klopt” en dat doe je door kritiek te koppelen aan door jou zelf bedachte kritiek die je als belangrijke ‘complottheorie’ onder de aandacht brengt van mensen die ook wel eens het vermoeden hebben dat ze in een Trumanshow leven. Dan blaas je die complottheorie op (want je hebt die zelf gelanceerd en bewust vooraf de fouten ingebouwd) en ziet iedereen die ooit gedacht heeft in een Trumanshow te zitten dat dat “grote onzin” is.

Eenvoudiger kan ik het niet uitleggen, maar dit is kortgezegd hoe het spel wereldwijd gespeeld wordt. De machtsstructuur daarachter is best gecompliceerd en heeft alles te maken met aristocratie, bloedlijnen, geheime genootschappen en ridderordes. Het spel wordt gestuurd en gaat over banken, opleidingsinstituten, tot corporaties, religie en politiek. Het is een grensoverschreidend, wereldwijd spel. En tegenwoordig worden ook daarover valse complottheorieën gelanceerd, zodat ook dat weer opgeblazen kan worden. Daarin hoor je termen als ‘the deep state’ of wordt het volk op dit moment zoet gehouden met de Qanon beweging, waarbij gecodeerde geheime documenten diezelfde ‘deepstate’ zouden moeten ontmaskeren. Er wordt als het ware een kopie van het echte gecontroleerde spel gelanceerd waarbij vooraf de desinfo ingebouwd zit. Dat lanceer je als populaire complottheorie via de door jouw gecontroleerde alternatieve media en vervolgens blaas je de boel op door aan te tonen waar ze fout zaten.

En dan is er de afgelopen 5 jaar ook nog eens zo’n enorm woud aan informatie via websites en youtube-kanalen gelanceerd dat mensen door de bomen het bos niet meer zien en dan toch maar weer terug gaan naar hun oude vertrouwde kanaal van vroeger. En helaas moet ik constateren dat veel mensen de vangnetstrategieën ook niet doorzien. Dat is ook mede een gevolg van het feit dat veel van die aardige leuke mensen, waarvan we er allemaal wel een of twee persoonlijk kennen, in die perceptieindustrie werken (en die zijn ogenschijnlijk toch ook soms echt heel erg kritisch en die ondervinden geen tegenwerking). En velen zijn zich misschien niet eens bewust van hun rol, omdat ze zelf gebrainwashed zijn en hun taak vol overtuiging en passie doen. Soms wordt de gecontroleerde oppositie gecontroleerd aangevallen om het nog eens extra complex te maken; dat dient dan weer het spel van ‘geloofwaardigheid creëren’. Het wordt steeds lastiger om er doorheen te prikken.

Ondergetekende zal zich er de komende tijd voor in blijven zetten om u te doen ontwaken voor die Trumanshow en zal u blijven proberen te laten zien dat alles verloopt volgens een duidelijk vooraf uitgestippeld script. Het is als een game die op een CDrom gebrand staat. Zodra je die in je Playstation PS4 stopt is de gehele game al geladen. Jij speelt het spel door aan de knoppen te zitten en beleeft je game chronologisch, maar het gehele spel inclusief alle keuzeopties die jij daarin kunt maken en bewegingsvrijheid die je lijkt te hebben, voldoen aan de vooraf geprogrammeerde code van de game. Ookal loop je iedere dag een compleet nieuwe route en kies je een compleet andere outfit of wapens; ookal kom je steeds andere spelers tegen en beleef je de tegekste dingen. Het voldoet steeds aan de spelregels van de game. Zo is het ook met de Luciferiaande simulatie waarin je ziel nu deze Trumanshow beleeft. Het is niet de bedoeling dat je dat gaat ontdekken, want dan besluit je misschien de software van buiten aan te gaan passen in plaats van je in de game te verzetten of naïef en onbewust van je status je zoektocht in het leven voort te zetten.

De komende tijd zal ik opnieuw proberen hierover de diepte in te gaan. Vaak beginnen mensen wel te vermoeden dat ze in een Trumanshow leven, maar het ontwakingsproces wordt tegenwoordig professioneel afgevangen via de vangnetstrategieën, waardoor mensen toch weer aanboord gehezen worden. Helaas wordt de alternatieve media daar big time voor gebruikt. En velen gaan binnenkort de desillusie ervaren van het te grote vertrouwen in de halfwaar/half-nonsens vermenging door die gecontroleerde alternatieve media. En dan gaan overheden de deur op slot doen voor iedereen die nog wel buitenboord wil plassen.

70 Shares

Tags: , , , , , ,

About the Author ()

Comments (12)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Martin schrijft:

  “Ik stel me op het standpunt dat alles gecontroleerd is en dat succes geen keuze is, maar een kwestie van of iets of iemand een bijdrage levert aan het totaal van radartjes dat het klokwerk van de Trumanshow draaiende houdt of beter doet functioneren.”

  Ik ben het daar helemaal mee eens! Niet alleen bij mijzelf, maar ook bij andere mensen zie ik dat zij enkel succes in het systeem kunnen hebben, indien zij bewust of onbewust een bijdrage leveren de matrix in stand te houden of zelfs te versterken. Onder deze mensen zijn zelfs hoog ontwikkelde zielen, die als missie zouden moeten hebben deze matrix aan het licht te brengen, zodat deze ten einde kan worden gebracht. Helaas hebben veel van deze hoog ontwikkelde zielen hun ware zelf tot op heden in onwetendheid verloochend, doordat ook hun ego een rol heeft aangenomen in deze wereldwijde poppenkast.
  Vaak hebben deze hoog ontwikkelde zielen een voorname positie weten te bemachtigen in het systeem, zodat zij al vroeg zien dat het werk dat zij doen niets met eerlijkheid, integriteit en waardigheid te maken heeft, maar met het in stand houden van een theater waarbij de mensen zelfs in kostuums naar hun werk gaan. Hoe sterk moet je dan zijn, om je rol te durven opgeven met daarbij alle zogenaamde “zekerheden” die je hebt? Wie wil zijn riante inkomen opgeven en in een tent of klein appartementje gaan leven om zijn medemensen de ogen te openen? Helaas zijn slechts zeer weinigen hiertoe bereid…

  Na de Tweede Wereldoorlog bleek bijna iedereen die ik als kind sprak in het verzet te hebben gezeten. Gaat u straks ook beweren, dat u actief hebt meegewerkt de matrix te laten vallen, terwijl u bezig was uw positie en privileges veilig te stellen in deze gevangenis?

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Hallelujah geen woord aan toe te voegen

 3. forall schreef:

  Zo juist!

  “the rabbit hole goes very very deep”

  Zelfs kinderfilms en series zijn er voor o.m. mind control (Disney=illuminati)

  Gisteren ‘The Voice Kids’ gezien, de finale.

  Het was voor kenners vrij makkelijk, en toch schokkend, te raden wie er zou winnen.

  Een meisje zong idd best mooi zover ik dat kan beoordelen, en tijdens haar op treden kregen we veel, heel veel vlinders te zien. Toen wist ik wel hoe laat het was! En idd…

  (Dit voor de kenners van mind control en monarch mind control etc)

  En o ja, de kinderkes gingen naar Disney world! Hmmm nog een wonder dat ze allemaal teruggekomen zijn!

  Maar iemand die er niks van weet ziet een paar schattige kindertjes leuk mooie liedjes zingen.
  En begrijpen geen yota van wat er aan de hand is.

  en o ja, het is een programma (!) van Endemol (End ‘m all).

  wat een wereld.

 4. forall schreef:

  Martin schreef:

  “Nederland is immers het braafste jongetje van de klas; het liefste kleine onschuldige landje van de hele wereld”

  Nederlanders hoeven zich alleen maar te realiseren dat “Bilderberg” is opgericht door Prins Bernard.
  en later is voortgezet door Bea-trix (!) . Geen klein clubje voor een zogenaamd ‘onschuldig landje!”

  M.a.w Nederland zit behoorlijk hoog in de elite hierarchie.

  Hetzeflde met Belgie trouwens, lijkt ook zo onschuldig, niets is minder waar!
  Denk maar aan Dutroux die kinderen leverden aan het koninklijk huis van Belgie!

 5. Camera schreef:

  Hartelijk dank voor de goede verwoording.

  En gelukkig heb je ten overvloede bewijs materiaal op je site die
  de show ook echt aan toont met analyses.

 6. forall schreef:

  Martin schreef:

  “Ik zou de situatie waarbij ik zoveel tegenwerking ondervind en inmiddels in een tent woon misschien wel aan duistere krachten (archontisch of iets van dien aard) te danken hebben.”

  En als reactie op wat Loonslaaf hierboven ( en wat ik als zeer juist zie) schreef, wil ik jullie met deze quote een hart onder de riem steken.

  Ik kwam hem vandaag tegen en vond hem zeer toepasselijk voor ‘ons’ ‘soort’ mensen, die de waarheid zoveel mogelijk naar buiten willen brengen, (en dan als bv ‘gekken’ worden weggezet.)

  ““It is very important that you only do what you love to do. you may be poor, you may go hungry, you may lose your car, you may have to move into a shabby place to live, but you will totally live. And at the end of your days you will bless your life because you have done what you came here to do. Otherwise, you will live your life as a prostitute, you will do things only for a reason, to please other people, and you will never have lived. and you will not have a pleasant death.”

  ― Elisabeth Kübler-Ross”

 7. Zonnetje schreef:

  Ben het eens met dit artikel! Oppositie in nederland bestaat niet. In nederland is alles nep en geregisseerd. Elke groep of subgroep houdt het systeem/status quo in stand als medeplichtige, waterdrager enz. Iedereen loopt met maskers rond en speelt toneel. Wat een land een land bezet en bestuurd door Babeloniers en wij vinden dat nog oke ook. Hopeloos dit illuminati- land. Hypocriet en verrot.

 8. ClairVoyance schreef:

  3 verraders in beeld, De middelste flikker van de AIVD zorgde ervoor dat alles qua communicatie in de soep liep.En Oldenkamp deed achteraf of de sopn was geinfiltreerd ‘door tegenkrachten’, maar het was allemaal opgezet.
  Indigo revolution was een van de AIVD spelers die de bal mocht inkoppen.
  https://www.youtube.com/watch?v=q3d6ZzP4RgU
  http://www.indigorevolution.nl/manisch-matrixsief-johan-oldenkamp-en-een-uitgeholde-ster-html/

  • ClairVoyance schreef:

   Hanneke Bijl, Anton Teuben,en Geert nog wat. (die laatste is niet gemakkelijk meer te vinden via google) .Typisch eigenlijk.
   3 verraders van de eerste orde.Erger bestaan ze niet.

   • ClairVoyance schreef:

    het zou wel mooi zijn eens een lijst op te stellen van neerlands grootste ‘alternatieve media’ verraders van deze tijd. Ik schat het aantal op minimaal 300.

 9. ClairVoyance schreef:

  nog wat slapstick, homo parade 2012.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten