We blijven in cirkeltjes draaien

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 november 2018 16 Comments

bron: disclose.tv

Heel veel mensen vinden zichzelf zeer bewust en wakker, maar als het erop aan komt blijven we gewoon onze patronen volgen. Die patronen evolueren natuurlijk wel mee met de trend van de dag en dus zitten we dagelijks op onze telefoonschermpjes de Facebook tijdlijn af te scrollen op zoek naar iemand die nog iets leuks, moois, uitdagends of interessants gepost heeft.

Drie generaties terug draaide alles om kerken, dominees en het groepsgevoel van samen iedere zondag in een groot gebouw Jezus aanbidden. Toen kwam de hippie tijd, de vrije seks en de open relaties; de kerken liepen leeg en uit elkaar gaan was in. Achttienplussers van nu hebben allemaal zo’n beetje gescheiden ouders. Ze weten niet beter. En zo heeft het proces van ontwrichting van alles wat nog enigszins hechtheid en vertrouwdheid opleverde, het gat gecreëerd waar big tech de oplossing al voor op de plank had liggen. Het internet en social media geven ons het infuus voor datgene wat we zo missen: het gevoel van saamhorigheid en één zijn. Want in ons DNA zit nu eenmaal dat we zoogdiereigenschappen hebben en zoogdieren leven doorgaans in kuddes en als de kudde uit elkaar gerukt is wil het toch weer samen komen. En omdat we allemaal in hokken met hypotheken leven en elke vorm van groepsgevoel in het weekend je weer een paar tientjes lichter maakt, is Facebook de oplossing!

Wij zijn als het ware de ijzerdeeltjes uit onderstaand filmpje die versnipperd en verspreid op het bord gestrooid zijn. Dan is daar ineens de supermagneet Facebook die ons aantrekt en van onder het zichtbare oppervlak allemaal weer samenbrengt. En in dat gezamenlijke groepsgevoel – waar we diep van binnen zo naar verlangen – kunnen we massaal dezelfde richting op gestuurd worden. Die sturing is voor ons onzichtbaar en gebeurt onder het oppervlak, zoals te zien is in onderstaand filmpje. We zitten zonder dat we het door hebben in een groot en sterk krachtveld dat ons sterk aantrekt en waarop we elke beweging volgen. Wel in verschillende veldlijnen van geloofssystemen, maar toch centraal gestuurd van onder het oppervlak. Kijk het korte filmpje maar eens even en lees daarna verder.

Natuurlijk weten we haarfijn uit te leggen waarom Facebook juist zo handig en belangrijk voor ons is. Zo kunnen we Facetimen met onze kinderen, vrienden en familieleden en kunnen we met mensen verbinden die je anders misschien uit het oog verloren zou zijn. Je creëert een handig netwerk en ook zakelijk heeft het zo zijn voordelen. En bovendien komen juist al die bewustmakende artikelen voorbij op Facebook. Anders was je daar nooit tegen aangelopen. Dus come on! Facebook is echt wel handig! Je zit er zelf ook op! En wat maakt het nou uit dat we weer meer verbinding en saamhorigheid krijgen door Facebook, dat is toch juist goed? We zijn tenslotte allemaal één; we are one! “We zijn allemaal sterrenstof“. Of zijn we het staalgruis uit bovenstaande video?

Wat ik u feitelijk wil duidelijk maken is dat u een hopeloos geval bent en dat u totaal niet bewust bent. U bent David Icke, Deepak Chopra, Eckhart Tolle, Mooji of Osho -bewust. U heeft een geloofssysteem behorende bij één van de magnetische veldlijnen. U heeft geleerd dat we allemaal 1 zijn en dat we consciousness zijn. Van de één leert u kritisch te zijn op de media en uw beeld van de wereld is hierdoor veranderd. Van de ander leert u weer dat uw eigen input in deze wereld voor verandering zal zorgen. Allemaal vertellen ze u kernen van waarheden, maar het is net als vroeger in de kerk. Mensen gingen er naar toe om even een dosis gevoel te absorberen om vervolgens weer in de rat race verder te gaan. En wat doen wij? We bezoeken of luisteren even naar onze goeroe’s om een shotje spirituele drug te injecteren en vervolgens gaan we in dezelfde tredmolen verder. Er is niets veranderd ten opzichte van de kerk van vroeger, behalve dat we ons meer beseffen dat we bewustzijn in plaats van een kind van Jezus. Maar omdat we zo versnippert zijn geraakt vult Facebook het gat in. Facebook is de supermagneet onder het oppervlak dat de eenheidsdrang invult. En alle bovengenoemde voordelen van Facebook en Facetime nemen de drempel volledig weg. U houdt zichzelf voor dat het wel oké en prima is.

En zo worden we langzamerhand via ons aangewakkerde bewustzijn, gecombineerd met onze Facebook verslaving, het singulariteitsweb ingezogen.

Wie de jeugd heeft heeft de toekomst en als de ouders van de jeugd ze niet beschermt, heb je de jeugd zo in je zak. Dat is precies wat ouders niet doen. Ouders stimuleren de technologische vooruitgang en de social media verslaving juist. Ouders motiveren kinderen om succesvol mee te kunnen draaien in dat wat van deze tijd is. We beschermen onze kinderen niet als ze op de basisschool leren dat je geen jongen of meisje bent, maar dat je je geslacht nog moet kiezen. We beschermen ze niet tegen de transgenderpropaganda, maar zetten ze voor de buis. We beschermen ze niet tegen de gevaren van de maatschappij, maar geven ze het voorbeeld dat we er zelf hard aan mee doen. Als kinderen aan hun ouders zien dat ze zich aan alle ontwikkelingen in de maatschappij overgeven, waarom zouden ze dan zelf aan de rem gaan trekken? Of ziet u het gevaar zelf ook niet? Nee hè? U bent wel bewust, maar al dat denken in ‘slecht’ en ‘gevaar’ is niet uw ding. U bent liever positief en gelooft dat er wel iets goeds uit voort zal komen. Eigenlijk gelooft u in de spontaniteit van het evolutieproces en u geeft zich gewoon over aan de stroom. Dat doet u in het grootst vertrouwen dat het allemaal wel goed komt. De ‘blijf uit de buurt van negatieve mensen, die hebben een probleem voor elke oplossing‘ gedachte spreekt u wel aan.

Dan kunt u er inderdaad met een gerust hart op vertrouwen dat we langzamerhand het internet ingezogen worden en in wandelende computers zullen veranderen. U zit in het magnetisch veld van Facebook; de spin in het wereld wijde web. Nu turen we nog op onze iPhone schermpjes. Straks zit de breinconnectie in ons hoofd. Nu zijn we nog mannen en vrouwen; straks zijn we transgenders en is de rest gay of gender neutraal. We moeten alvast wennen aan het trans-formatieproces, waarin de mensheid langzamerhand – via de behoefte aan we are all one – getransformeerd wordt  richting de transgender-transhumaan. De geslachtsloze cyborg mens. En dat is nog maar het begin, want het uiteindelijke doel van de transhumanisten is de volledige samensmelting met AI (we are all one). En dan hebben we het niet over de kleine jongens in de kroeg op de hoek van de straat in Tietjerksteradeel, nee dan hebben we het over de topmensen van de grote tech bedrijven en in de politiek. We hebben het over Elon Musk, de top van Google en Facebook en overheden die wetgeving aan het voorbereiden zijn; overheden die designer baby’s wetgeving aan het doordrukken zijn. We hebben het over een dreigend monster en over uzelf die het wegwuift en uzelf overtuigt dat Facebook nuttig en Facetime handig is.

Blijft u ook de heroïne spuit in uw slagader zetten als u weet dat de verslaving uiteindelijk levensbedreigend is? Ach, het zal wel meevallen denkt u niet? Ja, dat is wat u uzelf voorhoudt. En de rest van de kudde doet het ook, dus waarom zou u anders doen? U wilt niet de eenling zijn die het allemaal anders doet.

80 Shares

Tags: , , , ,

About the Author ()

Comments (16)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. De Loonslaaf schreef:

  Naar mijn mening draait het niet om zogenaamd bewust te zijn, maar er bewust van te worden dat je bewustzijn is onderdrukt. Doordat het bewustzijn van de mensheid op aarde is onderdrukt, zijn de mensen wat betreft hun haalbare potentieel slechts een glimp van wat zij zouden kunnen zijn.

  De machthebbers hebben de mensen die geloven in reïncarnatie de illusie gegeven, dat de mensen in dit leven moeten leren om zodoende spiritueel te kunnen groeien. Hoe kun je spiritueel groeien indien je voor het grootste gedeelte onbewust bent? Niet dus! De mensen die denken met hun innerlijke ontwikkeling bezig te zijn, proberen wakker te worden, maar zijn hier tot op heden nooit in geslaagd. In het volgende leven herhaalt dit proces zich weer, terwijl de massa doordraait in de tredmolen volgens de op dat moment heersende tijds- en cultuurgeest.

  De machthebbers laten de mensen duidelijk zien dat zij in een vicieuze cirkel gevangen zitten, wetende dat de massa het toch niet ziet. De London Eye (https://nl.wikipedia.org/wiki/London_Eye) en het boeddhistische Levenswiel staan voor de vicieuze cirkel, waarin de mensheid gevangen zit.

 2. Zonnetje schreef:

  Ik vind het knap van je dat je zo passioneel blijft schrijven over de situatie. Ik kan dat niet daar ben ik te cynisch voor. Kijk naar het domme volk, het egoisme van het volk en het schapengedrag van ze. Ook de zogenaamde “academici”acht ik niet intelligent. Zij hebben slechts geleerd om uit het hoofd te leren wat onze bestuurders willen horen en de “juiste”antwoorden te geven. Zolang wij bestuurd en gemanipuleerd worden door the usual suspects en dat wel goed wordt gevonden door het gewone volk verandert er niets. Helaas.

  • De Loonslaaf schreef:

   Helemaal mee eens!
   Wanneer een leerling na de lagere school op het gymnasium terecht komt, dan wordt hen dikwijls verteld, dat zij het neusje van de zalm zijn. De waarheid is, dat zij het best te conditioneren zijn, net zoals een computer te programmeren is.
   De academici zijn succesvol geconditioneerde grote ego’s, die ervoor moeten zorgen dat het systeem in stand wordt gehouden. Dit is één van de redenen, dat de witte boorden relatief hoge salarissen krijgen, zodat zij zich wel twee maal zullen bedenken hun riante positie in het zielloze systeem op te geven in ruil voor waarheid en integriteit… mochten zij onverhoopt toch gaan zien dat ze beetgenomen zijn.

 3. Djurkwin schreef:

  Het is inderdaad heel erg gesteld met de mensen. Erg geprogrammeerd. Als ik er met mensen over heb over wat ik doe en hoe ik de wereld zie beginnen ze veelal te gapen of beginnen zonder dat ze het door hebben om zich heen te kijken en weg is de aandacht. Als je mij vraagt is dat duidelijk een reactie die geprogrammeerd is. Terwijl juist wat ik te vertellen heb erg interressant is en wanneer we allemaal die zelfde gedachte zou hebben een andere wereld zouden gaan scheppen. Eentje waarin we wel kunnen laten en doen wat we willen.
  Gisteren zelfs werd mijn eigen vader boos op mij. Het ging over het marrakesh akkoord en het rechtssysteem dat door en door corrupt is en natuurlijk ook de politiek. Nu heb ik daar helemaal niets mee maar aangezien mijn vader nog wel in die wereld leeft dacht ik het daar maar even over te hebben.
  Nou dat heb ik geweten, ik moest daar over ophouden en hij wou daar niets over weten blah blah blah. Ik was zwaar geschokt en hij dus waarschijnlijk met medeweten dit systeem wil blijven behouden terwijl de burger en ondernemer toch zwaar ondergewardeerd worden. Met het nieuwe marrakesh verdrag worden zelfs de “immigranten” boven de burger geplaatst.
  Ik kan echt niet begrijpen dat iemand daar zo over denkt. Want het zal je aan alle kanten pakken als dat door gaat. Elk weldenkend wezen zou toch moeten inzien dat dit niet langer door kan gaan zo. Maar waarschijnlijk is het gros van nederland zo onderdrukt of gehypnotiseerd dat men dat niet wil of kan zien. Dat is toch eigenlijk ook wel bijzonder dat je zo ver van de realiteit kan afstaan terwijl je denkt dat je er midden instaat en waarschijnlijk denk je ook nog dat je wel wat te vertellen hebt.

  Ik heb helemaal niets met politiek maar op dit moment heb ik mijn hoop toch een beetje op de FvD gezet. Hopelijk dat het op die manier aan de mensen duidelijk gemaakt kan worden want zoals het er nu uit ziet is dat marrakesh akkoord voorlopig wel van tafel. Thierry zegt wel hele goeie dingen maar ik weet ook dat dit net zo goed weer een vangnet kan zijn. Maar het lijkt er op dat dat vangnet leefbaarder is dan waar we nu in zitten.

  • Martin Vrijland schreef:

   Nou, dat was een prachtig geformuleerde sluikreclame voor het Forum voor Democratie 😉
   Kijk als je echt bewust bent, betekent dat dat je doorziet dat we in een gecontroleerd spelletje zitten en als je echt bewust bent betekent dit dat je doorziet dat Thierry Baudet ook een gecontroleerde pion van de macht is.
   Vangnetten noem je dat. Lees mijn artikelen van de afgelopen weer er even op na zou ik zeggen. Maar mogelijk is het je taak wel om mensen richting zo’n vangnet te sturen. Dat is de taak van de professionals die namens de AIVD fora afspeuren op onderwerpen waar ze aan beïnvloeding kunnen doen.
   Daar zitten hele hordes mensen voor achter hun pc in ruil voor strafvermindering of behoud van een uitkering of andere gunsten. Ze zijn er natuurlijk wel voor opgeleid.

   • Djurkwin schreef:

    Hey Marrtin,

    Ik mag erg graag jou artikelen lezen en wij liggen ook wel aardig op één lijn wat betreft hoe wij dingen zien.
    Ik leef al 8 jaar naast de maatschappij. Heb geen uitkering niets. En ik kan mij aardig redden. Behalve dat de politie mij erg loopt te intimideren. Mijn auto is vorig jaar afgepakt. Heb al meerdere keren vast gezeten voor APK boetes. (Auto’s die al gesloopt waren en allang bij het oud ijzer waren gegaan ) Ik kan je vertellen dat dat geen pretje is. Daar binnen is het echt psychologische oorlogsvoering.
    Meerdere keren heb ik in het gerechtshof Den Haag gestaan en bij de voorzieningsrechter wordt ik dan per direct vrij gesproken maar in hoger beroep wordt alles weer van tafel geveegd en begint het kinderachtige gedoe weer. In hoger beroep wordt dan gezegd dat de voorzieningsrechter haar gevoel heeft laten mee spreken wat niet mag of gewenst is.
    Ik snap ook wel dat thierry ook weer een pionnetje is die naar voren wordt geschoven maar het bewustzijns balletje moet toch ergens gaan beginnen met rollen. Als ik dat niet voor elkaar krijg zonder kwade woorden dan hoop ik dat het misschien op zo’n manier wordt getriggerd. Mijn pa is ondernemer en wordt op alle kanten gepakt. Daarom begrijp ik zijn reactie ook niet want hoe goed is het systeem voor je¿

    En ik weet ook wel dat ik iemand anders niet “wakker” kan maken want dat moet diegene zelf ervaren. Het is misschien ook wel een geprogrammeerde reactie van mij dat ik graag de mensen om mij heen “wakker” wil maken maar begrijp ook wel dat dat niet kan. Voor de rest doe ik gewoon mijn ding. Ik heb bij een boer een stukje schuur tot beschikking gekregen een aantal jaar terug waar ik mijn dingetje doe. Help mensen waar ik dat kan. Voor de rest heb ik veel informatie in de schuur liggen die mensen kunnen lezen. Ik heb een, hoe ik dat noem, een bewustzijnswand gemaakt. Met veel boekjes, artikelen en andere interressante informatie waar mensen door heen kunnen kijken. Een analoge website zou je het kunnen noemen, ghehe. Veel vrienden van mij hebben mij toendertijd in de steek gelaten. Toen ik mijn huis kwijt raakte en op straat kwam te staan. Waarschijnlijk ook omdat zij niet met mij geassocieerd wilden worden ofzo. Maar nu, 8 jaar later weten ze me allemaal weer te vinden en komen regelmatig langs met vragen. Dus mensen gaan echt wel anders denken maar het meeste is nog ver van hun bed show.
    Wat ik wel heel erg merk dat wanneer ik met mensen hierover praat er veelal een verandering optreedt in MIJN simulatie en dat begin ik steeds beter te begrijpen. Ik kan alleen mezelf veranderen en dat besef ik mij steeds meer.

    Ik zou wel één keer per week een dag willen organiseren zodat wij met elkaar kunnen praten en kunnen filosoferen over hoe de dingen gaan of hoe wij ze graag zouden zien gaan. Mijn gevoel zegt dat dat iets krachtigs is om te doen. Dus mensen die dat ook interressant zouden vinden, ik heb wel een locatie in overijsel op het platte land.

    • Martin Vrijland schreef:

     Het is wel duidelijk dat ze de mensen die niet in de lijn lopen proberen middels psychologische oorlogsvoering kapot te maken.
     Zo ben ik zelf ook een keer van mijn bed gelicht voor een onterechte aangifte die later zelf door de officier van justitie van tafel geveegd werd als zijnde ongeloofwaardig wegens tegenstrijdige verklaringen…maar ze komen je toch wel even van je bed lichten 😉

     Zo’n getuigenis levert voor de meeste mensen waarschijnlijk een soort beeld op dat kritisch zijn bij daklozen en psychische probleem gevallen hoort. En wat doen mensen in zo’n geval? De neus ophalen en laten blijken dat je dat waarschijnlijk zelf veroorzaakt hebt. Je hebt immers voor alles een luik in Nederland en ‘succes is een keuze’.

     Je idee lijkt me een goed plan, maar ik kan er niet bij zijn, want ik heb Nederland verlaten omdat ik niet langer in een politiestaat wil leven.

     • De Loonslaaf schreef:

      De politie had ruim tien jaar geleden tot drie keer toe mijn buurman opgepakt en in de cel gegooid. Hij werd dan ‘s avonds laat “opgehaald” door agenten en in de cel gegooid, waar hij de nacht mocht doorbrengen.
      De politie mag een verdachte voor verhoor maximaal 6 uur vasthouden. Hierbij tellen de nachtelijke uren van 24:00 tot 9:00 uur niet mee… De volgende ochtend mocht hij weer naar huis.

      En waarom deed de politie dit? In de buurt hadden we last van hangjongeren, die tot midden in de nacht overlast veroorzaakten. De meeste mensen waren bang voor deze jongeren en hielden daarom hun mond. De wijkagent deed alle mogelijke moeite deze jongeren te vriend te blijven en dat wisten zij. Hierdoor werd een omgekeerde wereld gecreëerd, waarbij door de wijkagent de jongeren werden beschermd, mijn lastige buurman de mond werd gesnoerd en door de hangjongeren zelfs aan huis werd geterroriseerd. De wijkagent kon hem blijkbaar niet aan, evenals de door hem gecreëerde situatie, zodat collega’s van deze wijkagent actie ondernamen om mijn buurman zijn mond te laten houden.
      Uiteindelijk is na een heel lang verhaal de hangplek tot verboden gebied verklaard. De politie was natuurlijk aan het onderzoeken wat er was gebeurd en we hebben er nooit meer wat van gehoord. De betreffende wijkagent werd vervangen door een ander.

      Dit dossier schreeuwt ook nog om gepubliceerd te worden, zodat inzichtelijk kan worden gemaakt hoe het politieapparaat ‘werkt”. Dit is anders dan de reguliere media u doen willen geloven, want u hoort zelden over dit soort zaken.

      De politie is mijn vriend niet!

  • Zonnetje schreef:

   Het verbaast mij niet dat je vader zo reageert. Hij is bang zoals veel mensen in Nederland. Bewuste angst en onbewuste angst waart rond Nederland. Wij zijn al zo ver dat wij ook familieleden niet meer kunnen vertrouwen. Jouw vader wil niet met jou geassocieerd worden voor als er iets mis gaat dat je hem dan meetrekt of op andere wijze dupeert. Hij ziet jou ook als iemand die de bestaande status quo im frage stelt, die status quo welke hij met hand en tand zal verdedigen. De overgrote meerderheid staat achter deze status quo. Zij houden de status quo in stand. Immers middels deze bestaande status quo hopen zij hun pensioentje, uitkering enz te verkrijgen. Dat mag jij niet belemmeren met je andere gedachten denken je vader en vele, vele anderen.

 4. guppy schreef:

  Dit is toch wel het belangrijkste punt wat we op moeten lossen hier op deze planeet. Ik denk dat deze circel alleen doorbroken kan worden door hem los te laten. De ring die we van the lord of the rings kennen die moet je weggooien. Dit is makkelijker gezegt als gedaan zoals we allemaal ervaren. Ik denk dat we al onze opgedane kennis moeten gebruiken om na de dood het juiste pad te kiezen. Afgelopen keer zijn we op de mooie muziek en het heldere licht afgegaan en werden we jankend wakker in een wieg. Laatst was ik uit met mijn vrienden en vlak voor onze ogenbrak een knokpartij uit, we hebben het rustig bekeken onder het genot van ons biertje. Geen aandacht aan besteden dan lost het vanzelf op. Ik wil niet zeggen dat als een onschuldige oma aangevallen wordt dat ik ook niets doe, maar in de meeste gevallen heeft het geen zin om partij te kiezen. Zoals in de politiek de rode of blauwe pil, er zijn er maar weinig die het smalle weggetje er tussenin kiezen. Welke pil je ook kiest je neemt de brede weg. Ik vind het leuk op de smalle weg, gelukkig wordt het iets drukker op het smalle weggetje de laatste tijd 😎

 5. Waarom wil je dit weten? schreef:

  Persoonlijk kan ik het niemand kwalijk nemen als ze niet willen zien hoe de wereld werkelijk in elkaar steekt. Hoe meer ik zelf leer over hoe geraffineerd de systemen om ons heen in elkaar zitten, hoe meer ik kan begrijpen dat mensen daar in trappen.

  Wel probeer ik altijd aan te houden wat een psychisch compleet doorgedraaide Vietnam-veteraan me ooit verteld heeft: stay true to yourself, never betray yourself.

  De mensen in mijn omgeving weten dat ik vaak andere ideeën er op nahoud op ogenschijnlijk simpele onderwerpen. Soms vragen ze daarom heel duidelijk expres niet naar mijn mening. Maar hoe meer ik me aan bovenstaande advies houd, hoe meer ik merk dat ze soms nieuwsgierig zijn en juist wel naar mijn idee vragen. Dit lukt steeds beter naarmate het mij beter lukt om mijn ideeën vanuit mijzelf te vertellen, zonder de ideeën van ‘de ander’ te veroordelen.

  In de tussentijd blijf ik maar lekker verder leren via o.a. deze website. Zo nu en dan laat nieuwe informatie en inzichten me enorm lachen.
  Na wat meer gelezen te hebben over de betekenis van de regenboog, moest ik bijvoorbeeld enorm lachen bij het zien van de openings- en slotscène van de Netflix-serie Sens8 (aangeraden door een vriend want “dat was echt iets voor mij”). Deze begint en eindigt werkelijk met een nog nadruipende voorbinddildo in regenboogkleuren! Nou begrijp ik nog niet alles van subliminale boodschappen, maar deze vond ik nogal “in your face” wat betreft het genomen worden door het systeem 😀

  http://static1.1.sqspcdn.com/static/f/709071/26309408/1434129917517/sense8-gaypridedildo.png

 6. Riffian schreef:

  Je kunt veel zeggen over de fransen, maar schoffelen, muurtjes bouwen en protesteren kunnen ze als geen ander 😀 😀 :D..nu nl nog 😉

  https://twitter.com/i/status/1066713469737680898

 7. Wilfred Bakker schreef:

  En toch mensen, met dank aan mijn leraar heb ik ervaren dat we allemaal 1 zijn, sterker….dat ik 1 ben met ALLES.

  Het enorme liefdevolle diepe besef is als volgt

  Als ik er niet was was er niets.

  Een druppel in onze prachtige oceaan

  Love

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten