We gaan beginnen! Een gelukkig en gezond 2019 aan alle lezers!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 3 januari 2019 3 Comments

bron: elseone.nl

Een verlate nieuwjaarsgroet aan alle lezers voor 2019! Het was weer een hectisch jaar en de voortekenen voor een niet al te voorspoedig vooruitzicht schreef ik in mijn laatste artikel van vorig jaar. Daarom leek me de kreet van Jeroen Pauw “We gaan beginnen!” wel een mooie om mee te starten. Het lijkt erop dat het feest namelijk gaat beginnen. En dan hebben we het niet over het feest van ‘Alles ligt aan Rusland’ of de zelfgeschapen opstanden als die van de gele hesjes. We hebben het ook niet over psychologische bespeling van het volk middels de stelregel Problem, Reaction, Solution in Hollywood-achtige psychologische operaties met in de Hoofdrol Peter R. de Vries en andere nepnieuws showmasters. Nee, daar zijn we al aan gewend. We hebben het over het feest waarbij de chaos gaat losbarsten.

Ja, ook dat past in de genoemde stelregel Problem, Reaction, Solution, waarbij het probleem steeds zelf aangewakkerd of geschapen wordt, de reactie via de media uitgelokt en versterkt wordt, om vervolgens de oplossing aan te reiken, maar dit keer hebben we het over een keiharde economische ineenstorting en de ineenstorting van het West Romeinse rijk (ook wel de VS genoemd), met in haar kielzog Europa.

Wauw! Dat is nog eens een hoopvol bericht voor 2019! Dank je wel Vrijland!” Ik refereer dan graag even naar de kretologie van onze vrienden van de staatsroofmachine: “Leuker kunnen we het niet maken, eenvoudiger wel“. Die eenvoud zit hem in het doorzien van het grote plaatje. Pas als u gaat zien dat de gebeurtenissen op wereldschaal niet at random zijn (en u daarnaast door alle dubbele bodems van de schijn deep state, ter maskering van de feitelijke deep state – zoals gepromoot door Q-Anon of verhalen van types als Benjamin Fulford – heen prikt) kunt u zichzelf gaan betitelen als helderziende. De planning is namelijk glashelder. Om het daarom eenvoudiger te maken geef ik u graag wat tips.

Om te beginnen raad ik aan de artikelen onder het menu-item ‘de simulatie’ in chronologische volgorde te lezen. Dan begint u dus op pagina 2 van dit menu-item. Hoewel het voor velen misschien in de categorie ‘ufo geloof’ of ‘platteaarde gekkies’ geplaats zal worden, benadruk ik graag dat dit het wat mij betreft niet is. Het is een theorie die wel wederom gekaapt wordt door de machthebbers om hetzelfde oude trucje van vermengen van waarheid met nonsens te doen, om het schip van wal te sturen. Als u echter door krijgt dat er sprake is van een soort simulatieve realiteit (waarin u en ik leven) en u doorziet dat er sprake is van een multi-player game waarbij de broncode samen met de medespelers het resultaat bepalen, dan gaat u het script van die broncode ontdekken. U gaat zelfs ontdekken dat er een bouwer is. Dat klinkt u ongetwijfeld als complete belachelijke onzin in de oren, totdat u de wetenschappelijke bewijzen gaat zien, waarbij het ‘double slits experiment’ erg nuttig is om te bestuderen. Die toont namelijk aan dat materie slechts materialiseert als het waargenomen wordt. Beschouwt u uw ziel dan eens als de speler met de controller in de hand en het poppetje op het scherm als de avatar in het spel en bestudeer eens alle genoemde artikelen. Dan heeft u de basis te pakken.

Als u dat basisbegrip eenmaal heeft, gaat u zien dat dit spel voorzien is van bepaalde ‘avatars’ die in het spel de richting moeten sturen. Dat zijn, wat ik noem, de faraobloedlijnen. Dit zijn de avatars in het spel in de topposities die de wetten en regels maken, het geld drukken, de media beheersen en de gehele machtspiramide invullen. Zij sturen de richting en bewaken het script. Dat script herkent u in onder meer de religieuze profetieën en allerlei andere voorspellingen.

Een voorbeeld daarvan is de brief die Albert Pike in 1871 aan Giuseppe Mazzini schreef. Van deze brief wordt veelal beweerd dat die nooit bestaan heeft, omdat de brief spreekt van nazisme, en dit in 1871 nog niet bestond. Maar dat is precies het misverstand. Script bewakers weten al wat er gaat komen en dus kunnen ze termen gebruiken die nog niet bestaan. Deze 33e graad vrijmetselaar Pike, voorspelde drie wereldoorlogen, waarvan twee reeds uitgekomen zijn. De derde lijkt aanstaande te zijn. De eerste twee wereldoorlogen waren ter voorbereiding van de oprichting van de staat Israël (heel kort samengevat), vanwege de Balfour-verklaring in 1917 (de eerste wereldoorlog), waarbij grond voor de staat Israël gereserveerd werd en de vermeende jodenvervolging in de tweede wereldoorlog, waarna in 1948 vrij eenvoudig de staat Israël opgericht kon worden ten koste van de Palestijnse bevolking. De derde wereld oorlog zal draaien om Jeruzalem. En dat laatste past dan weer perfect in de religieuze eindtijd profetieën die in grote lijnen overeenkomen, maar op enkele punten conflicteren. En die conflicterende elementen zijn in zichzelf de sturende factor om de bevolking (en dus de legers) klaar te stomen voor die eindstrijd.

Het is dus eigenlijk kinderlijk eenvoudig te voorspellen wat er staat te gebeuren. Het is alleen lastig door alle rookgordijnen van de geschiedvervalsing, media propaganda, alternatieve media vangnetten en dergelijke, heen te kijken.

We staan nu aan de vooravond van de val van de VS. Die Verenigde Staten die groot moest worden na de tweede wereldoorlog, om de wereld te verkleinen en grote veranderingen te brengen, maar nu weer in macht moet kelderen, om een ander krachtveld op volle sterkte te doen komen. Dat andere krachtveld staat niet alleen in de brief van Albert Pike, maar is ook een logische als we kijken naar de eindtijd profetieën. We hebben het dan over het islamitische krachtveld. Nee, niet die zelfgeschapen terreurlegers (gefinancierd door het Westen ten bate van proxy oorlogen en terrorisme), maar de authentieke islam. Concreet hebben we het dan over het Ottomaanse rijk. Er moet een eindtijd strijd om Jeruzalem komen. Dat heeft iets te maken met de verwachte komst van een soort messiasfiguur (uit die religieuze geschriften). U zult het als compleet onlogisch beschouwen dat de VS zal vallen en daardoor Turkije tot een wereldmacht uit zal groeien, omdat u op dit moment wellicht eerder zou verwachten dat Rusland of China dan juist sterker zullen gaan worden. Dat komt omdat u dan het script nog niet doorziet. Het script draait niet om logica, maar om planning. Die planning overstijgt de logica. Neemt u het dan voorlopig even van mij aan en wacht het komende jaar even af. Herinnert het u zich dan als ik u verteld heb dat Amerika zal vallen en Turkije de nieuwe wereldmacht zal worden.

Het islamitische kalifaat zal onder leiding van Erdogan de dreigende herbouw van de tempel van Salomo willen verhinderen en daarnaast de onderdrukking van de Palestijnen willen oplossen. De VS zal onder Trump aan macht verliezen en dus komen beide krachtvelden op een meer gelijkwaardig niveau. Dan kan er een strijd losbarsten om Jeruzalem en zal Israël samen met de VS strijden tegen dit islamitisch kalifaat. Voor die tijd moet er eerst chaos komen in Europa. Die chaos zal beginnen met een economische crisis in de VS, overslaand naar Europa en de rest van de wereld. In Europa zullen de protestbewegingen van binnenuit opgestookt worden. De gele hesjes passen dus uitstekend in dat script. Er wordt gebouwd aan een zelfgeschapen chaos die de weg baant voor de overname van Europa door een nieuwe sterke man: Erdogan.

Recep Tayyip Erdogan is de nieuwe farao van het Oost Romeinse rijk of liever gezegd ‘het islamitische kalifaat’ gesteund door onder meer Rusland. Ordo ab Chao blijft te herkennen in het script. Er moet dus eerst chaos komen. Ik voorspel dan ook met enige tegenzin chaos in Europa, gevolgd door de inname van Europa door Turkije. Heimelijk werken de mensen aan de top (zoals Angela Merkel) mee aan deze agenda. Dit doen zij, omdat zij de script bewakers (richting stuurders) zijn.

Het goede nieuws is dus dat u Turkse les kunt gaan nemen en donderdag heet in de nabije toekomst voortaan Dönnerdag, maar verder verandert er niet zoveel. En trouwens zo’n mooie rode vlag aan de gevel is ook best leuk. We zullen koningsdag wellicht een beetje gaan missen, maar Pride Amsterdam kan waarschijnlijk gewoon lekker de regenboog agenda blijven pushen.

De overname van Europa zal mijns inziens redelijk vlekkeloos verlopen. Het zal een soort Blitzkrieg zijn. Dat komt omdat de EU topmensen al op de hoogte zijn van deze agenda en het aan het voorbereiden zijn. Europa is straks Ottomaans. Het ambtenaren bolwerk in Brussel kan gewoon lekker doordraaien en Willem Alexander kan mooi stadhouder van het gewest Nederland worden. Frans Timmermans is vast ook wel op zijn plek in Brussel, want die is lekker dienstbaar. De echte oorlog gaat pas beginnen als dat Ottomaanse rijk in volle glorie hersteld is. Volgens het script is dat het jaar 2023.

Tijd dus om de simulatietheorie te gaan beschouwen als ‘geen theorie, maar feit’. Neemt u de moeite eens. Het is het waard. Gelukkig nieuw jaar!

82 Shares

Tags: , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Zonnetje schreef:

    Mooi korte samenvatting van wat er gaande is. Hoop, zucht, dat ook het gewone volk eindelijk eens het inzicht krijgt wat er speelt, wat er gaande is. Hoe de stukken er op het schaakbord uitzien, laten wij niet vergeten wie de boosdoeners, hoofdrolspelers, zijn in deze matrix en het script wat zij naar de letter willen volgen, al dan niet met smoke and mirrors. Ja juist die bedoel ik, the usual suspects, die in de gehele wereld de sleutelposities in handen hebben en er voor zorgen dat als je geen Clublid bent nimmer in aanmerking kunt komen voor keypositions noodzakelijk om de maatschappij ingrijpend te kunnen veranderen. Hierdoor is het moelijk om tot een regime change te komen, Moeilijk maar niet onmogelijk. Regime change is mogelijk, ook in Nederland en juist In Nederland noodzakelijk omdat hier relatief veel Clubleden wonen met buitenlandse invloed. Gele hesjes in Nederland graag maar loop niet aan de hand van agent provocateurs van de staat en ander collaborateurs. Wees eerlijk in je doelen en doe het volgens de wet.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten