Weg met de Europese dictatoriale staat! Eerst een Brexit, dan een Nexit!

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 mei 2016 11 Comments

brexit-cameron2Het mag duidelijk zijn dat ik een groot voorstander ben van decentralisatie van de macht. Minder wetten en regels om te beginnen. Er worden in Brussel zoveel wetten bedacht, dat voor elk voorwerp dat je aanraakt of gebruikt in het dagelijks leven, tientallen wetten bestaan. Om al die wetten te bedenken, maar vooral om ze te controleren heb je enorme batterijen mensen nodig. En (zoals ik al eerder schreef) omdat daardoor steeds meer mensen voor de staat gaan werken durven steeds minder mensen kritiek te hebben op die zelfde staat. Je gaat natuurlijk niet je eigen broodheer bekritiseren, want dan zit je straks zonder werk en inkomen en kun je je huur of hypotheek niet meer betalen. En je wilt ook nog 1x per jaar met vakantie. Dus dan maar braaf in de pas blijven lopen. Toch? Iedereen zou het filmpje onder dit artikel eens goed moeten bekijken om te ontdekken welke macht Europa zich over ons leven heeft toegeëigend.

Nu zien we in Engeland de roep om een Brexit (British Exit uit de EU). Er ontketent zich een ware strijd. Ik moedig dat zeer aan, al was het alleen maar om een soort van bewustzijn aan te wakkeren onder mensen dat mogelijk het begin is van verdere ontwaking. Alleen vrees ik dat de blindheid blijft steken op de illusie van democratie door landsbestuurders. En wat ik eigenlijk het meest vrees is dat deze exits hooguit een voorbode zijn van ingrijpen van bovenaf. Dat wil zeggen: de elitaire groep die de centralisering van macht al decennia op haar agenda heeft staan (dat begon al met nazi Bernhard in de Bilderberggroep) heeft waarschijnlijk deze Exits ook gepland. Kortom er moet een soort afsplitsingsdrift ontstaan binnen Europese landen, aangestuurd door charismatische nieuwe leiders. In Nederland zou dat zomaar eens iemand als opkomend politiek ster Thierry Baudet kunnen zijn. Mogelijk ligt in de planning van de elite dat deze afsplitsingen (Brexit, Nexit, enz.) dan de grote NAVO partners tot onrust moeten stemmen en mogelijk zal dit dan leiden tot hard ingrijpen vanuit de EU. Ik opperde in dit artikel al de mogelijkheid dat NAVO partner en sterk in macht groeiend Turkije dan de macht grijpt in Europa.

De website Xandernieuws (die in mijn ogen controlled opposition voert vanuit een christelijk-zionistische invalshoek) komt met een goed artikel over de voordelen van een Brexit voor Groot Brittannië. De site meldt [citaat] Als keihard antwoord op de door de regering Cameron gevoerde pro-Brusselse propaganda oorlog hebben meer dan 300 zakenleiders de premier en het Britse volk opgeroepen om volgende maand VOOR uittreding uit de Europese Unie te stemmen. Hun argumenten samengevat in twee zinnen: ‘Bedrijven, niet de overheid, zorgen voor welvaart. Onze concurrentiekracht wordt ondermijnd door ons (EU-)lidmaatschap.’ Vooral de gigantische stroom regels en wetjes die uit Brussel komt belemmert de economische groei. Een Brexit zal volgens de 306 CEO’s daarom juist banen creëren, en niet vernietigen, zoals de regering valselijk beweert. En ja, waarschijnlijk geldt voor een land als het Verenigd Koninkrijk ook zeker dat de EU meer beperkingen oplegt dan dat het voordelen biedt. En ja, waarschijnlijk kunnen we die rekensom in Nederland ook gaan maken, alhoewel Nederland misschien wat meer mee deint op Brussel. En Nederland is natuurlijk traditioneel één van de grote voortrekkers in de road map richting het voortvloeisel uit Bernhards Bilderberg plan. De Europese superstaat was een idee van de nazi’s en de nazi’s financierden Hitler, zodat hij kon doen wat hij deed en alle grote namen in de politiek kunnen worden gelieerd aan de nazi’s.

Prins Bernhard was een nazi spion voor IG-Farben. Prins Philip van Engeland was ook een nazi. Het Britse koningshuis heeft er alles aan gedaan om hun Duitse roots te verhullen. Zij adopteerden de naam Windsor terwijl hun echte naam ‘huis van Saksen-Coburg en Gotha‘ is. Ook Amerika zat vuistdiep in het naziregiem. Het was nota bene Prescott Bush, vader van de latere president George H.W. Bush en grootvader van George W. Bush, die vanaf 1930 vette deals afsloot met de industriële top achter Hitlers Derde Rijk. Zo financierde zijn bank, UBC, Union Banking Corporation, vanuit New York, de financiering van IG Farben, het bedrijf van de omstreden industrieel Frits Thyssen. IG Farben was een chemiereus, die de latere leverancier ging worden van het ‘Zyklon B’, het op cyaankali gebaseerde vernietigingsgas dat in de concentratiekampen zou zijn gebruikt. Thyssen was eigenaar van het grootste staal- en kolenbedrijf in Nazi-Duitsland en werd schatrijk door het leveren van wapentuig aan Hitler, die Duitsland wilde herbewapenen om de schande van de Eerste Wereldoorlog weg te poetsen, via een nieuwe oorlog. Het was UBC, die een spin in het web was van Thyssens bedrijven, want deze bank werkte exclusief voor Thyssen om diens financiële belangen over de hele wereld te behartigen. Het is bekend dat Prescott Bush aandelen had in, en actief meewerkte aan het bedrijf Consolidated Silesian Steel Company (CSSC), dat gevestigd was op de grens van Polen en Duitsland. Tijdens de oorlog maakt dit bedrijf driftig gebruik van slavenarbeid, die door de Nazi’s werd aangeboden. Kortom, uw beeld van de tweede wereldoorlog zal misschien wel een beetje moeten worden herzien als u dit allemaal weet.

Lodewijk_Asscher_2013-1Prins Bernhard zette het nazi idee van een groot Europa voort via de Bilderberggroep. Het idee van de Europese Gemeenschap (voorloper van de Europese Unie) werd beklonken tijdens de Bilderberg bijeenkomsten en is volledig gegrondvest is op voormalige nazi’s. Walter Hallstein (lid van het genootschap van nazi wetsbeschermers) werd nota bene de eerste president van de Europese Gemeenschap. De Europese Unie is dus ontsproten uit een nazi idee. Het zal niet voor niets zijn dat we nog steeds familieleden van ex nazi’s in onze regeringen zien opduiken. De Ashkenazi jood Abraham Asscher, opa van minister Lodewijk Asscher, was intensief bezig met het op transport zetten van vele (waarschijnlijk) ‘niet Ashkenazi’ joden naar Auschwitz. De opa van Piet Hein Donner, Jan Donner, was hoge rechter binnen de Hoge Raad tijdens het Nazi regiem. De roots van de overige regenten zijn wat minder duidelijk. Het moet gezegd worden dat het brilletje van Jeroen Dijsselbloem wel erg veel weg heeft van dat van Heinrich Himmler.

Een Brexit zal voor het Britse koningshuis en de heersende aristocratie niets uitmaken. Het is slechts een andere route onder de machtsparaplu van deze aristocratie. The Crown (London City) is het financiële hart van Londen en een (ogenschijnlijk) onafhankelijke staat. Het valt onder de drie-eenheid Vaticaan Stad, Washington D.C. (District Colombia) en London City. Deze drie-eenheid is weer onderdeel van de oude faraonische hegemonie die toebehoort aan farao koningin Elizabeth II en haar faraonische priesterorde in Rome (het Vaticaan). Indirect hebben de koningshuizen grote invloed op de superstaten Amerika en Europa. Linksom of rechtsom lopen alle geldstromen via de genoemde drie-eenheid naar de oude farao’s (koningshuizen) en hun farao priesterorde (Rome). Wat een Brexit wel kan doen, is zorgen voor de nodige onrust en verdeel strategie binnen Europa (en de rest van de wereld). Hiermee kan de eeuwen oude strategie van verdeel en heers of ‘Ordo ab Chao’ (Orde uit Chaos) worden geïmplementeerd. U moet dus niet raar opkijken dat we eerst een periode van ‘verdeel’ in gaan en er een valse hoop opleeft van afname van de macht van Europa. De TTIP deal gooit wellicht nog wat extra olie op het vuur, doordat we feitelijk Amerikaanse wetten opgedrongen krijgen via de dictatuur van Europa. U moet ook niet raar opkijken dat vanuit en na die periode van ‘verdeel’ een nieuwe dictator de macht grijpt in Europa.

Maar ondanks dat de elite mogelijk rekening houdt met opstanden en onrust (en daar misschien zelfs zelf een steentje in bij gaat dragen via gecontroleerde oppositie), is het belangrijk dat mensen gaan ontwaken voor wat er zich aftekent. Het wordt tijd voor burgerlijke ongehoorzaamheid. U kunt zich wel blijven verschuilen achter de gedachte “Ja, maar als ik mijn werk niet doe of als ik ergens weiger aan mee te werken, is er wel iemand anders die het doet” of “Ik moet toch mijn huur of hypotheek blijven betalen” en “ik heb een gezin te onderhouden“, maar u kunt zich ook afvragen wat er straks nog voor uw kinderen voor wereld resteert. Wilt u uw kinderen een wereld van complete slavernij inleiden of durft u verandering in te zetten nu het nog kan? Durf in uw eigen wereld de vuist op tafel te slaan en verandering te realiseren. Kom samen met vrienden en familie en bespreek zaken en maak uw medemens alert en wakker. Wacht niet tot er een nieuwe (gecontroleerde) politieke leider op staat. U bent zelf de verandering.

Bron linkvermeldingen: martinvrijland.nl, thierrybaudet.comxandernieuws.punt.nl, wikipedia.org, wikipedia.org, realhumans.nl, realhumans.nl

Tags: , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (11)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Analyze schreef:

  Valt het ene systeem dan wordt het andere systeem weer opgetuigd door de metselaars in dienst van het Vaticaan (IHS). We mogen onderhand concluderen dat alle wereldleiders Royal Arch Freemasons zijn met een specifieke taak en doel: “Ervoor zorgdragen dmv list en bedrog de absolute macht te consolideren en te centraliseren.”

  http://2.bp.blogspot.com/-SPkCQ6MxR4w/Trr3I_Q-62I/AAAAAAAACKA/qIrVnINOc4E/s1600/President-Barack-Obama-a-Freemason-and-the-Antichrist.jpg

  http://henrymakow.com/upload_images/kissinger_putin_masonic_handshake.jpg

  Zolang WIJ, de gewone man/vrouw, niet gaan inzien dat WIJ de daadwerkelijke machthebbers zijn en niet de 0,99% dan blijft dit occulte luciferiaanse ‘spel’ plaatsvinden incl. onschuldige doden d.m.v. chemtrails, NO2, vaccinaties, genetische manipulatie enz.
  Het diep trieste vind ik dat we dus NIET VRIJ geboren zijn, we zijn geboren met een verhandelbare aandeelnummer (genaamd Sofi/BSN) incl. een oplopende staatsschuld die we de rest van onze leven dragen en afbetalen.

  Of het nu het communisme (Marx/Lenin), fascisme (Mussolini/Franco/Hitler), kapitalisme heet. Het is één en dezelfde cabal die het orchestreert en d.m.v. verdeel-heers ons ‘gevangen’ houdt in het vakkundig gelegde matrix.

  Terugkomend op de ‘meesters van misleiding’ genaamd het Vaticaan met hun Jezuieten orde. Ze beheersen via de FED/IRS->City of London-> BIS het gehele financiële systeem, zij bepalen (letterlijk) of de ‘zon schijnt. Soms komen de verhalen naar boven met wat voor geraffineerde financiële misdaadgroep wij te maken hebben en dit is nog maar het topje van de ijsberg:

  “Investigative journalism… a journey into the shadowy world of the Vatican, Mafia and the P2 (propaganda due) lodge. Roberto Calvi (13 April 1920–17 June 1982) was an Italian banker dubbed “God’s Banker” by the press because of his close association with the Holy See. A native of Milan, Calvi was Chairman of Banco Ambrosiano, which collapsed in one of modern Italy’s biggest political scandals. A source of enduring controversy, his death in London in June 1982 was ruled a murder after two coroner’s inquests and an independent investigation.”

  https://www.youtube.com/watch?v=-XZbIL9ES0I

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Het was zelfs op de staats TV.
  https://www.youtube.com/watch?v=FA5m_-L9Md8

 3. adje schreef:

  Nog even en ‘ons’ soort bestaat niet meer. De toekomst is zwart voor de blanke met blond haar en blauwe ogen. Op de propagandakanalen in Duitsland wordt het volk alvast voorbereid. U wordt omgevolkt. Of zoals Goring al zei: De oorlog is een rassenoorlog. Alleen keert deze zich nu tegen haar eigen bevolking.

  https://www.youtube.com/watch?v=KK-U6Eaiz3g

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Mijn gevoel zegt dat Xander terecht ongerust is, het is een Christengekkie maar voel hem niet als controlled opposition, maar ok dat is ook maar een mening.

  nog maar een keer kauwgomballen.

  https://vimeo.com/8223000

 5. Analyze schreef:

  De ondergang van een volk is passiviteit en naïviteit.

  Toen de inheemse bevolkingen van America de schepen van de Spanjolen-Portugezen in dienst van het Vaticaan weigerde te zien en zij voet aan wal zette was hun lot beklonken.

  Hetzelfde lot ondergaan wij hier in het Avondland ook, het Kalergi-plan is erop geënt dmv rassenvermenging het volk te onderwerpen en ideale slaven te genereren.
  Maw een mens zonder identiteit is als een schip zonder kompas, er is dus een stille genocide gaande op de identiteit van de mens.

  Het geloof in natiestaten staat dus los van volkeren bijv. Friezen, Ieren/Kelten, Basken, Berbers etc. Want onze creator heeft ons niet voor niets geschept in diversiteit, want diversiteit is ecologische rijkdom.

  Wat houdt deze doctrine in het kort in?:
  “Der Mensch der fernen Zukunft wird Mischling sein. Die heutigen
  Rassen und Kasten werden der zunehmenden Überwindung von
  Raum, Zeit und Vorurteil zum Opfer fallen. Die eurasischnegroide
  Zukunftsrasse, äußerlich der altägyptischen ähnlich, wird die
  Vielfalt der Völker durch eine Vielfalt der Persönlichkeiten
  ersetzen.”

  “De mens van de verre toekomst zal een hybride zijn. De huidige
  rassen en kasten zullen het slachtoffer worden van de toenemende
  overstijging van ruimte, tijd en vooroordelen. Het euro-aziatische
  negroide toekomstras, uiterlijk vergelijkbaar met het Oud-Egyptische,
  zal de verscheidenheid van de volkeren vervangen door een verscheidenheid
  van persoonlijkheden.”

  Uit ‘Adel’ p. 17

  “Hier wächst die Gemeinschaft zwischen Lenin, dem Mann aus ländlichem
  Kleinadel, und Trotzki, dem jüdischen Literaten, zum Symbol.”

  “Hier groeit de gemeenschap tussen Lenin, de man uit de kleine landadel,
  en Trotski, de Joodse literator, tot symbool.”

  Uit ‘Adel’ p. 36

  Natuurlijk “Wir schaffen das”, maar ooit afgevraagd wie ze vertegenwoordigen?
  Ik kan je vertellen, we horen niet tot het (s)elect gezelschap en de prijs gaat naar..

  Jezuiet Van Rompuy:
  http://1.bp.blogspot.com/-2FrazcktzGE/VNeZAyJWffI/AAAAAAAANi4/1BclmOLIMbE/s1600/ROM%2B1.jpg

  ISIS zuster Merkel:
  http://3.bp.blogspot.com/-Rafx3Ykh3gk/VNeZHLfzAuI/AAAAAAAANjA/nZ8k4NRUZD0/s1600/With%2Bthe%2Bchancellor%2Bare%2BAustrian%2Bpolitician%2BJosef%2BHochtl%2B%28m%29%2C%2Brepresenting%2Bthe%2Bpresident%2Bof%2Bthe%2BCoudenhove-Kalergi%2BEuropa%2BSociety%2C%2Band%2BPrince%2BNikolaus%2Bvon%2BLiechtenstein%2B%28r%29..jpg

 6. Analyze schreef:

  Aangezien dit nu in volle hevigheid aan de gang is loopt er parallel aan deze antropologische ontwikkelingen een transhumanistische technologische agenda d.m.v. nanobots. Zijn dit de nano particles die we iedere dag inademen en via onze huid worden opgenomen? Kurzweil himself:

  https://www.youtube.com/watch?v=6BsluRkxs78

Leave a Reply

AVG Toestemming

Per 25 mei 2018 moeten wij u op de hoogte stellen van de nieuwe EU regelgeving omtrent de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees de privacy verklaring en voer uw toestemmingsinstellingen in of pas deze aan.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten