Wie financiert de vluchtelingenstroom richting Mexicaans-Amerikaanse grens? Undercover opnames

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 2 november 2018 5 Comments

bron: legalinsurrection.com

De afgelopen dagen zagen we enkele opmerkelijke uitspraken van Trump die iets verraden over hoe de vluchtelingenstroom niet helemaal spontaan ontstaan is. Sowieso kun je je afvragen waarom die vluchtelingenstroom nu ineens zo massaal is en waarom dit in voorgaande jaren niet gebeurd is. Het lijkt erop dat het een politieke agenda dient. Daarbij wekt Trump vooral de indruk dat het de democratische agenda dient, om hem in een kwaad daglicht te stellen.

Trump hintte zelfs richting George Soros als financierder, ondanks het verhaal dat de bombrief verstuurder, Trump-fan Cesar Sayoc Jr., ook zo’n bom aan George Soros gestuurd zou hebben. Dat wekt op zijn minst de schijn dat Trump zich daarmee bewust nog eens extra aan de alt-right complotdenkers hoek verbindt. Trump de QAnon verlosser die de wereld gaat redden van de Amerikaanse deepstate! Of is het juist Trump die definitief afrekent met het complotdenkers gedachtegoed, doordat hij heel Amerika in een totale ineenstorting moet trekken, zodat in de toekomst elke kritiek op de gevestigde orde synoniem staat voor roekeloze idioten met doorgeslagen extremistische denk- en handelswijzes? Lees verder..

Inmiddels duiken er undercover opnames op die laten zien dat de migrantenstroom in ieder geval gesteund wordt. James O’Keefe, undercover-agent bij Project Veritas, filmde campagnemedewerkers van congreslid en Amerikaans democratisch senaatskandidaat Robert Francis “Beto” O’Rourke. Hij legde vast hoe campagnegeld zonder problemen wordt ingezet om Hondurese vluchtelingen te ondersteunen in hun reis richting de zuidelijke grens met de VS.

Dat is natuurlijk koren op de molen voor Donald Trump, dus we zullen vermoedelijk zijn Twitter account weer in de gaten moeten houden de komende uren. Ik stel me echter op het standpunt dat het juist de bedoeling is dat dit naar buiten komt. Het is de bedoeling dat het spel van Trump tegen de “deepstate” tot grote hoogten opgevoerd wordt.

Mijns inziens zijn we in dit gehele spel van these en anti-these, waarbij de democraten de grootste vijand ooit tegen Trump en zijn anti-deepstate beleid vormen, getuige van opzet. Het is toneel voor de bühne die vooral de grote massa in de rechtse en fascistische Trump hoek moet plaatsen om ze dan definitief de nek om te draaien. Het is vergelijkbaar met wat er in het Verenigd Koninkrijk gaande is met de Brexit. Ook daar was praktisch de helft van het volk pro Brexit en de andere helft anti. Hoe kun je definitief met een kritische groep afrekenen? Zorg ervoor dat zo’n Brexit op een totale fiasco uitloopt en de maatschappij corrigeert zichzelf. De ene helft van het volk zal de andere sociaal bestraffen en zo creëer je uiteindelijk 1 politiek correcte massa die voortaan in het gareel zal blijven lopen, omdat ze bewezen hebben het land in problemen te brengen met hun idiote opvattingen. Maak de kritische groep immens groot en blaas die dan definitief op. Dat is mijns inziens de taak van Trump in de VS.

Het heeft er in ieder geval alle schijn van dat de ‘caravan’ van vluchtelingen uit Guatemala en Honduras niet spontaan ontstaan is en het is op zijn minst ook wel opmerkelijk te noemen hoe makkelijk deze mensen door de Mexicaanse grensposten heen gebroken zijn. Er lijkt dus zeker opzet in het spel en die opzet moet de QAnon complotgedachte steunen; de gedachte dat er een strijd gaande is tussen de deepstate (gerelateerd aan de democratische partij) en Trump en zijn patriottische geheime groep die hem helpt die zogenaamde deepstate op te ruimen.

Ik denk dat u flink in de maling genomen wordt en dat het tijd wordt om te gaan zien dat dit spel niet Trump dient, noch de democraten, maar de grotere agenda waarin Trump de Amerikaanse economie in totale ineenstorting moet leiden om zo uiteindelijk toe te werken naar een totalitair regime waarin geen ruimte meer zal zijn voor een afwijkende mening.

Die afwijkende mening is via de gecontroleerde oppositie frontmannen en bewegingen, zijnde Alex Jones, QAnon en alle daaraan gelieerde stromingen, slim gekoppeld aan Donald Trump. Dit is al geïnitieerd tijdens de verkiezingen, waarbij Trump duidelijk koos tegen de mainstream media en voor Alex Jones’s website infowars.com. Trump positioneert zich dus keihard tegen alles wat bij de oude status quo hoort en kiest overduidelijk de alt-right complotdenkershoek. Hij koppelt dat ondertussen handig aan het anti George Soros sentiment (gesteund door de bombrieven psyop) en aan ‘nationalisme’ (wat in de VS synoniem is voor fascisme), zodat er een duidelijk groot stempel ontstaat voor een groot getrokken groep.

Als Trump dus straks de Amerikaanse economie doet ineenstorten, is het dus duidelijk welke groep de schuld gaat krijgen. Vanaf dat moment is dus elke vorm van ‘kritisch nadenken’ definitief gekoppeld aan complotdenken, aan alt-right, aan ‘nationalisme’ en aan Trump. Zo heb je slim afgerekend met elke vorm van kritiek en is het voortaan een psychologische aandoening waarvan de schadelijke gevolgen niet te overzien zijn. De heropvoedingskampen kunnen dan geopend worden en het volk zal haar eigen buurman verraden.

Die Hegeliaanse spel van het op scherp zetten van tegenstellingen dient dus juist de politiestaat in wording. Trump is dan ook niets meer dan een marionet die deze agenda helpt boosten. Natuurlijk is de vluchtelingenstroom niet spontaan en natuurlijk zit er financiering achter, maar dat is niet perse een anti-Trump financiering, maar een pro-politiestaat financiering die het Hegeliaanse spel van these en anti-these dient om zo te leiden tot de synthese van de totalitaire staat. Trump dient dezelfde agenda als de democraten. Het ene kamp vormt echter het these kamp en het andere kamp het anti-these kamp. Zo werkt dat op landelijk niveau en op het wereldwijde schaakbord.

Als straks de Amerikaanse burgers het totalitaire regiem in de VS willen ontvluchten, weten ze nu alvast wat ze te wachten staat:

Ondertussen mag u al uw hoop blijven vestigen op de QAnon psyop en leren online burgerjournalist te worden. Feitelijk wordt daarmee de groep in kaart gebracht die in het Trump kamp te scharen valt. Het laat zich dan ook raden wie als eerste de Schutzstaffel aan de deur krijgen als de totale ineenstorting een feit is en martial law de orde moet herstellen. Of zo’n staat van beleg situatie nu door Trump uitgeroepen wordt of (na een eventuele impeachment van Trump) onder een nieuwe sterke man/vrouw, is op zich niet zo relevant. Het zijn de Hegeliaanse verschillende maskers op hetzelfde gezicht. Het fabeltje dat Trump de deepstate aan het opruimen is, is niets meer dan een schijnvertoning, waarin die zogenaamde deepstate gevormd wordt door de ‘oude kabal’. De echte deepstate trekt aan de touwtjes van beide kampen en smeert massa’s mensen de ogen dicht in het spel waarvan ze zelf niet doorzien dat ze hun eigen graf graven en straks definitief onder een totalitair regiem leven.

Denkt u trouwens dat u tv beelden nog kunt vertrouwen? Denkt u dat er nog iets op waarheid te schatten is van wat u op tv ziet? Onderstaande beelden laten zien hoe eenvoudig je als amateur achter een huis-tuin-en-keuken pc heel eenvoudig een stoet mensen kunt faken. Laat staan wat de media met haar Hollywood budgetten kan.

Bron linkvermeldingen: zerohedge.com

85 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. ZalmInBlik schreef:

  Ik denk dat de V.S. mysterie Babylon is die voorkomt in de Openbaring van Johannes hoofdstuk 17. De allegorische beschrijving van de hoer die met het beest hult, slaat denk ik op de VS en het Vaticaan.

  Een van de zeven engelen met de offerschalen kwam op me af en zei: ‘Ik wil je laten zien hoe de grote hoer die aan talrijke waterstromen zit, veroordeeld wordt. De koningen op aarde hebben ontucht met haar gepleegd, en de mensen die op aarde leven hebben zich bedronken aan de wijn van haar ontucht.’ Ik raakte in vervoering, en hij nam mij mee naar de woestijn. Ik zag een vrouw zitten op een scharlakenrood beest vol godslasterlijke namen, met zeven koppen en tien horens. Ze droeg purperen en scharlakenrode kleren en gouden sieraden, edelstenen en parels. In haar hand had ze een gouden beker vol gruwelijkheden, al haar liederlijke wandaden, en op haar voorhoofd stond een naam met een geheime betekenis: ‘Het grote Babylon, moeder van alle hoeren en van alle gruwelijkheden ter wereld’. (Openbaring 17:1-5)

 2. Wilfred Bakker schreef:

  Obama doet in het spel ook nog een duit in het zakje, ik zag gisteren een stukje live, overduidelijk tegen zijn zin in, strak van de drugs en half lam een woordje doen, hij kwam er amper uit, waanzinnig schouwspel, maar kennelijk is Kilary omgevallen dus je moet wat.
  Dit is een leuke om te bekijken van een eerdere avond, er staan meerdere mensen die besproken worden op dit kanaal, waaronder Theresa May, de moeite waard om te bekijken, en soms veelzeggend.

 3. Wilfred Bakker schreef:

  Dat word dus een undercover weekeind hier, dit dan.

  Watch the film the Israel lobby didn’t want you to see !

  https://electronicintifada.net/content/watch-film-israel-lobby-didnt-want-you-see/25876?fbclid=IwAR22Vb0aHYMDYdGbv1SHgfKklDYVwZWA-UYT1nyai8nApoXjV-4GJCjV3Ug

  Prettig weekeinde allemaal trouwe lezers, ik ga undercover.

  Love

 4. Wilfred Bakker schreef:

  Dit is echt hilarisch twee mensen die zorgvuldig overal omheen zeilen of moet ik zeggen twee ratten uit hetzelfde nest. Dit heb ik van de GeenStijl geplukt.

  https://youtu.be/poq5ZrAc7pk

 5. Wilfred Bakker schreef:

  Als geboren completer waar ik best wel blij mee ben (een compleet beeld krijgen so to speak)
  Is dit ook wel geinig.

  Hier hebben we een leider Putin die alles benoemd en waar de MSM in no way mee naar buiten komt.

  https://www.collective-evolution.com/2018/11/01/putins-comments-about-satanism-pedophilia-within-politics-are-turning-out-to-be-true/

  En hier een zeer ongemakkelijke Trumpet met satanische handgebaren , het word leuk de komende tijd, zin an!

  https://youtu.be/PnjHgq5SEKU

  Love

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten