Wie Mark Rutte en Hugo de Jonge (persconferentie) nog serieus neemt is…

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 augustus 2020 18 Comments

bron: 1limburg.ml

De persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge was weer een knap staaltje propaganda en ‘programmeer de massa via een goed ingestudeerd praatje’. Je hoort aan de vragen van de aanwezige pers, dat zij daar slechts schijn-kritische vragen stellen; vragen die van een briefje komen en antwoorden van Rutte en De Jonge die volledig ingestudeerd zijn. Het is een grote nepshow, waarbij de vragen van “de pers” alleen maar roepen om nog strengere maatregelen of meer duidelijkheid over die strengere maatregelen.

Propaganda en perceptiemanagement pur sang. “Hoe krijgen ze het voor elkaar!?” Dat is een hele goede vraag! Laten we daar eens serieus naar kijken. Ik neem u even mee en begin met een veronderstelling waarin velen leven.

bron: royalty-online.nl

Geheime genootschappen bestaan niet“. Oh nee? Ik weet genoeg mensen die bijvoorbeeld iemand kennen die lid is van de vrijmetselarij. Die vrijmetselarij die (volgens hun succesvolle marketing) doen voorkomen alsof zij alleen maar aan liefdadigheidswerk doen. Iedereen die zich in dit onderwerp verdiept, wordt al snel complotdenker genoemd, maar dergelijke genootschappen vormen wel degelijk de echte (veelbesproken) deepstate waar we de laatste tijd zoveel over horen (dus niet de nep Trump/Q deepstate, wat een PsyOp is).

Zij sturen de maatschappij aan via hun goed opgeleide pionnen uit studentenverenigingen als het Leidse Minerva, die het voorportaal zijn van de genootschappen. Het is niet zo moeilijk om je daarin te verdiepen en te ontdekken dat je dit niet kunt afdoen als een complotgedachte.

Deze genootschappen positioneren de haar trouw zwerende pionnen binnen de maatschappij in ruil voor carrière en flinke welvaart. Zijn zij ontrouw en breken zij hun eed, dan is het op alle vlakken einde oefening en dat geeft een sterke machtsbasis. Ons koningshuis en het Britse koningshuis hebben samen met de Katholieke Kerk een eeuwenoude machtsbasis wereldwijd opgebouwd. Alle wereldleiders en alle mensen op belangrijke posities in de maatschappij zijn gecorrumpeerd binnen dit machtssysteem, vanwege het simpele feit dat je anders niet hogerop komt. Zij doen dit via hun (zogenoemde) ridderorde’s. De Maltezer orde waarin de Oranje’s topposities bekleden, is één van die genootschappen.

Bron: mennobausch

De illusie dat Donald Trump bezig is de zogenaamde deepstate op te ruimen is dan ook een prachtige droombeeld dat vooral gecreëerd is om wereldwijd de kritiek uit de maatschappij definitief de nek om te draaien door deze kritische denkers te bestempelen tot complotdenkers, waarbij Donald Trump en zijn aanhang, inclusief het gedachtegoed dat gekoppeld is aan Trump en aan de Q stroming, definitief de nek om omgedraaid zal worden.

Dat zal waarschijnlijk gebeuren middels een groot schandaal, een valse vlag operatie/hoax of een burgeroorlog in de VS die Trump zal doen vallen (lees dit artikel, dit artikel en dit artikel voor meer). Vervolgens zal iedereen boos worden op die kritische groep en zal dat kritisch denken tot de gevaarlijke psychische aandoening ‘complotdenken’ worden verklaard, zodat je al die mensen weg kunt stoppen in heropvoedingskampen (Wet verplichte GGZ, per 1 januauri 2020).

bron: ftm.nl

Als we mensen als Mark Rutte en Hugo de Jonge zien spreken over cijfers; als we statistieken zien van het RIVM of als we een ziekenhuisdirecteur op tv zien vertellen dat de IC’s vol liggen, zouden we ons eerst eens af moeten vragen of we nog kritisch durven te denken of dat we bang zijn voor het stigma ‘complotdenker’. Als je simpelweg weet hoe de maatschappij is opgebouwd en als je weet dat de media in Nederland bijvoorbeeld in handen is van het grote geld (John de Mol, eigenaar tv productiestudio’s, Talpa en het Algemeen Nederlands Persbureau), is het dan ‘complotdenken’ als je je afvraagt of belangen door het grote geld gestuurd kunnen worden? Is het complotdenken dat Coca cola reclame maakt voor Coca cola om geld te verdienen? Nee, dat is gewoon een constatering.

Het wordt tijd om te gaan zien dat cijfers en beelden gefabriceerd kunnen zijn en dat we grootschalig via propaganda bespeeld worden. Die propaganda kun je neerzetten als je de juiste pionnen op de juiste posities hebt zitten; daartoe dient het genoemde netwerk van genootschappen en gecompromitteerde pionnen.

Vaak hoor je de opmerking dat je nooit een grote leugen in stand kunt houden, omdat er vast wel ergens een keer iemand uit de school zou klappen (hoe deed onze buurman in ’40/ ’45 dat dan?) Dat was de reden dat ik begon over die geheime genootschappen, studentenverenigingen en selectieprocedures voor carrière en macht. Je komt simpelweg niet hogerop in de maatschappij als dat niet mag. Ook niet als ondernemer, want ook ondernemers kun je middels allerlei tegenwerking of voordeeltjes aan concurrenten onderuit halen. Natuurlijk zijn er uitzonderingen op die regel, maar over het algemeen kun je stellen dat succes niet een keuze, maar een privilege is. En via dat succes en via die privileges kun je in combinatie met de gezworen trouw aan het genootschap en/of de troon, veel zaken prima in scene zetten.

bron: ad.nl

Wilt u daar eens een keer goed over nadenken? Het is belangrijk om niet alles maar af te wimpelen als een complot. Of heeft u na al die jaren nu nog niet door dat politici best wel veel liegen en draaien, zoals bij verkiezingsbeloftes.

Hoe kan het dat er jarenlang zwaar bezuinigd moest worden en hebben we nu ineens hele diepe zakken van honderden miljarden, om de klappen van de coronacrisis op te vangen? Ziet u dat als geweldig krachtig bestuur, zo’n overheid die ineens niet meer zo zuinig doet tijdens een pandemie? Kunt u er met uw voorstellingsvermogen misschien ook bij dat het liegen uit verkiezingstijd (en vele andere momenten) een teken is dat zij professionele propagandisten zijn; propagandisten die het volk de ogen professioneel dicht smeren? Zou het kunnen dat de coronacrisis bewust geïmplementeerd is (wereldwijd) om een definitieve greep naar de macht (op wereldschaal) te kunnen doen?

Ja, maar dat kan niet. Daarvan hebben de media mij verteld dat dat complotdenken is, behorende tot een groep die in een wereldwijde geheime deepstate gelooft“. Ja en die media hebben u ook gewezen op de (gecontroleerde) alternatieve media en mensen als Janet Ossebaard die in graancirkels of UFO’s geloven en daar wilt u niet mee geassocieerd worden. Dat is precies de bedoeling van die gecontroleerde alternatieve media. Zij mogen de waarheid vermengen met dusdanige nonsense, dat u meteen afhaakt en ook niet meer in die Maltezer Ridders Orde (waar de Oranje’s lid van zijn), de geheime genootschappen of de opleidingscentra- studentenkoren en dergelijke gelooft. Die pedonetwerken zullen dan ook wel nonsense zijn. “Dat zijn allemaal van die ideeën van complotdenkers“.

Hoe moeilijk is het om u voor te liegen met coronavirus-besmettingscijfers, cijfers over doden, cijfers over volle IC’s als je je pionnen op de benodigde posities iets laat zeggen en verdedigen op de buis, ondersteund met prachtige in elkaar gedraaide Hollywood style beelden, met medewerking van miljardair John de Mol? Vele bekende filmsterren en lokale sterretjes hebben bijvoorbeeld ineens het coronavirus. U wordt genept! Hoe moeilijk is het om dit op wereldschaal te doen als je decennia lang de tijd hebt gehad om via Bilderberg achtige groepen als het World Economic Forum, Council on Foreign Relations en grote centrale banken, grote mediaconcerns, grote persbureau’s, de film- en muziek industrie en al haar sterren en zelfs social media, helemaal naar je hand kunt zetten en real time via Big Data kunt meten hoe het volk reageert op jouw perceptiemanagement?

bron: wikipedia.org

Ja, ik ga uit van een wereldwijd complot en een wereldwijd master-script. Vandaar dat ik in mijn boek van november 2019 al een pandemie voorzag en vandaar dat ik voorzag dat er nog een tweede coronavirus-golf (lees: vervolg van deze PsyOp hoax) zou komen en vandaar dat ik voorzag dat we verplichte quarantaines gaan krijgen.

Bestel nu hier mijn boek met de titel ‘Coronavirus covid 19, Waar eindigt dit?’ en ontdek het master-script.

Door wereldwijd elke vorm van kritiek te koppelen aan het stigma ‘complotdenkers’ en die complotdenkers te koppelen aan misplaatste of (door de media) verdraaide kritiek op vaccins of 5G masten (en dergelijke) kun je met dat krachtige media-wapen en de perceptiebeïnvloeding op social media, die groep ‘complotdenkers’ aanwijzen als gevaar voor de volksgezondheid en kun je straks verwachten dat iedereen die niet meewerkt aan de door de staat opgelegde (ongrondrechtelijke) regels door hun buren verraden zullen worden (omdat zij zijn gaan geloven dat hun buren een gevaar vormen).

bron: 75jaarvrijheid.nl

Dan zullen mensen in verplichte quarantaine worden geplaatst, wat een mooi propaganda woord is voor ‘concentratiekampen’. De razzia’s zullen binnenkort beginnen en de Goelag’s kunnen worden gevuld. Genoeg oude en nieuwe gevangenissen die inmiddels leeg staan (wegens vrijgelaten gevangenen).

Met de juiste pionnen in de maatschappij kun je het volk eenvoudig de Große Lüge van de onzichtbaar en steeds gevaarlijker wordende vijand voorschotelen. Dat kon in ’40/’45 al; laat staan wat we met de moderne mediatechnieken en social media macht van Facebook en Google kunnen! De onzichtbare vijand van nu is het coronavirus en iedereen die zich niet wil laten testen of die als ‘mogelijk besmet’ wordt aangemerkt door de spy ‘verraad je medemens’ app kan in verplichte quarantaine gesteld worden. Dat is nu nog niet zover, maar daar wordt naartoe gewerkt. Hugo de Jonge en Mark Rutte lieten het al doorschemeren in hun propaganda pers-het-door-de-strot-van-het-volk conferentie van gisteravond.

Het wordt tijd om te ontwaken en het wordt tijd om in verzet te komen. Ik heb het voorzetje gegeven via deze website (klik op de knop). Nu bent u aan zet en kunt u zich aanmelden als lid of als kandidaat. Bestudeer het!

directe democratie nu

Mega gevangenis Zaandam, bron parool.nl

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org

81 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (18)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  Hoe is het toch mogelijk dat niemand reageert op dit
  o zo belangrijke artikel, maar dat kan echt toeval zijn natuurlijk. (Martin bedankt voor de Helderheid)

  Maar hoe in is het toch mogelijk dat een website als firuswaanzin(met een v)
  inmiddels omgedoopt tot firuswaarheid(met een v), komt lekker betrouwbaar over, ahum.

  Hoe is het toch mogelijk dat die site zelfs tot in de tweede kamer genoemd worden en
  deze site compleet doodgezwegen wordt?

  Even in hoofdletters de vraag:

  ” ZOU DEZE SITE, (van martinvrijland|) IETS TEVEEL WAARHEIDS GEHALTE HEBBEN” ,??? (dat lijkt er wel op)

  Die firussite met een v komt zelfs in de reguliere kranten

  https://www.trouw.nl/opinie/viruswaanzin-sluipt-ook-de-tweede-kamer-binnen~b353bde6/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.nl%2F

  • guppy schreef:

   Dat komt omdat hier geen verdeeldheid gezaaid wordt.

   Hier wordt uitgelegt dat we allemaal op een of andere manier geprogrammeerd zijn.

   Hier wordt uitgelegt om geen wapens op te pakken maar doormiddel van kennis jezelf los te weken.

   Is een kind die tegen een ander kind verteld dat Sinterklaas niet bestaat een complot gekkie die het feestje verpest? Of is hij/zij een held die de waarheid verteld? De meeste kinderen geloven niet in sinterklaas (santa/satan), het zijn de ouders/oudsten die zeggen hij bestaat echt, geloof me maar. Het is geen zwarte piet discussie maar een sinterklaas discussie waar we mee te maken hebben.

   Rutte mag ook graag cadeautjes uitdelen met iemand anders zijn/haar geld.

   Hij mag de wortel van oranje in zijn hol drukken 🥕

  • ClairVoyance schreef:

   Camera, omdat het duidelijk is en ik geen vragen heb en momenteel niets heb toe te voegen.
   Alhoewel, één foutje in het artikel, de 11de alinea “Het is belangrijk om niet alles maar af te wimpelen als een complot”
   Dat moet wezen: complottheorie.

   Wel een vraag aan jou: waarom schrijf je “firus” ipv virus?

   • Camera 2 schreef:

    ha Clairvoyance
    Fudas met een J spreek ik liever niet uit, de verraders van vrienden en
    zovoort, (ben niet gelovig maar je begrijpt hopelijk wat ik bedoel, kan het gif niet over m’n tong krijgen.
    Die Wilhelm Engerd is van het ergste soort, daarom.

    Hoop iets duidelijk gemaakt te hebben.

    Martin heeft het fijnzinnig verwoord.
    De wolf in schaapskleding is gevaarlijker dan de wolf zelf

 2. Vrijheid schreef:

  Het is diep triest hoe gecoronatiseerd de mensen zijn.

  Zitten totaal in de hypnose. Mensen gaan er echt voor zitten, voor de persconferentie. Alsof ze een spannende serie volgen. In dit geval gaat het wel over hun leven, maar dat hebben ze niet eens door.

  En vaak is het ook een handig excuus, om dan niet naar een familie bijeenkomst te gaan waar je toch al geen zin in had.

 3. Analyze schreef:

  Het volk wordt wel serieus genomen.

 4. DHBoom schreef:

  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/artikel/5178572/china-corona-zwembad-virus-wuhan-kritiek-feest-covid-19

  33 nieuwe besmettingen…
  Artikel voor acceptatie van systeem rode en groene kleur als je al dan niet in aanraking gekomen bent met iemand die corona heeft (gehad) vooral het stukje “zeg niet dat het goed is, maar wel erg effectief” met andere woorden, schroef de cijfers nog maar een tandje op, zodat deze methode ook toegepast kan worden (Corona-app), maar omdat de Corona-app nog niet op alle smartphones werkt, zal dat nog heel even uitblijven…

  Doorzichtig zooitje zeg….

 5. Harry vries schreef:

  Ik wordt steeds vermoeider van alle leugens en walgelijke luciferiaanse satanistische spelletjes die politiek, media, gecontroleerde oppositie spelen. Alles is (deels) bedoeld om mensen die wel proberen wakker te zijn/blijven energie te ontnemen en moedeloos te maken. Overal zie je ook “sigil magic” Dit zie je overal, bij media, zogenaamde celebrities, het wordt allemaal steeds openlijker omdat men steeds minder bang wordtt voor de massa en dus steeds openlijker laat zien aan wie men trouw gezworen heeft etc etc etc.

  Ik wil wel meedoen aan de beweging, maar ik ben heel bang dat die dan weer van binnenuit geinfiltreerd, gekaapt wordt door de gecontroleerden omdat het altijd zo werkt.

  We moeten van onze eigen kracht uitgaan en nooit meegaan met de gemene spelletjes die constant op elk moment overal gespeeld worden maar voor mij is het nog erg moeilijk 🙁

 6. Not of this Earth schreef:

  Ik zit in een zangvereniging in het zuiden van NL. Als je ziet hoe daar, toch redelijk geletterde mensen, de angst erin zit.

  Maar de meesten hebben hun dagelijkse portie haat (20min journaal) gehad en schakelen daarna over naar hart v NL. Dan vraag je je af: Wil je wel geïnformeerd worden of leef je lekker in je cocon?

  Zelf nadenken is niet voor iedereen weggelegd. Velen hebben het maar druk met spullen verzamelen, op vakantie gaan en hun werk. Die mensen laten zich al geleidelijk leiden naar de vaccins en de totale controle..die mensen krijg je niet wakker.

  Ik heb enkele vrienden, die ook beseffen dat het niet klopt. Maar ze spreken het nergens uit, vanwege de groepsdruk om hen heen. Angst om je uit te spreken. Wat dat betreft doet de gecontroleerde, ‘alternatieve’ media goed zijn werk.

 7. Zonnetje schreef:

  Ik zag/las dat de koning de coronaregels had overtreden. Is hij nog steeds op vakantie trouwens?
  Zie foto dagbladen. Tja, de slaven denken meteen dat dit een spontane foto is. Echt niet,, geen enkele foto van de koning wordt gepubliceerd zonder zijn toestemming en de veiligheidsiensten. De bedoeling van die foto is om de slaven de illusie te geven dat ook de koning zich aan de coronaregels moet houden en net als de slaven zich ook zich kan vergissen. Wat menselijk zeg.
  Dit met het doel om de koning te doen identificeren met de slaven, eufemistisch het volk.Hij is net als ons denken de slaven dan. Wat zijn ze slim, de koning verkopen als good cop aan de slaven en de ministers als de bad cop.
  Het is opvallend dat de degenenen die demonstraties opganiseren tegen corona bijna altijd het aftreden van de ministers eisen maar nooit van de koning. Hoe zou dat nu komen terwijl de koning het beleid met betrekking tot corona grondwettelijk SAMEN met de ministers uitvoert.
  Ach slaven doe maar een dubbel mondkapje om. Dan krijg je volgend jaar wel een lintje van de koning. Een lintje in de vorm van een mondkapje misschien?

 8. ClairVoyance schreef:

  deze reactie even hierheen gesleept , stond ergens bij één van de bullshit kanalen.
  Ine Yoga
  1 week geleden
  Hoe triest dat gisteren de jongeren, op Terschelling vastgehouden, als voorbeeld gesteld werden en aan de schandpaal genageld en als kuddedieren door de teststraat de geloodst. Angst aanjagen en ze tussen de regels door beschuldigen van losbandig gedrag. En dan een paar lieftallige jongedames een verklaring laten afleggen dat ze dit met liefde doormaken omdat ze zich eeuwig schuldig zouden voelen als ze bij thuiskomst hun ouders zouden besmetten. De oppervlakkige onwetendheid van de luie media is misdadig

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten