Wie zijn de partners van het nieuwe Moderna vaccin? Wanneer gaat verplichte vaccinatie volgen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 november 2020 21 Comments

Wie zijn de partners van het nieuwe Moderna vaccin? Kijkt u maar even op het bijgevoegde plaatje afkomstig van de website van Moderna. Je zou je bijna afvragen waarom de wereld zo blind is voor wat er gaande is als je de namen ziet. Laten we het lijstje eens doornemen.

Aan de Bill & Melinda Gates Foundation zijn we inmiddels wel gewend en daar geldt zo langzamerhand dat Bill Gates’ miljarden investeringen in donaties aan media kanalen zijn vruchten af beginnen te werpen. Het plaatje van de lieve computer nerd en koffie lurkende huisvader die het alleen maar goed met de massa voorheeft, zit diep in-geprogrammeerd bij de massa.

Het opduiken van de naam van het militair industrieel onderzoeksinstituut DARPA zou toch ook wel enigszins voor koude rillingen moeten zorgen, maar helaas is de massa dociel en dat komt wellicht omdat velen al via voorgaande vaccinaties in bestuurbare en op afstand programmeerbare Androids zijn veranderd, waardoor zelfstandig denken voor die groep niet meer bestaat. Even los van de programmering die de massa al jaren ondergaat via scholing, tv en social media, is DARPA het instituut bij uitstek dat zich richt op het genetisch modificeren en mind controling van de mens. In mijn boek geef ik hiervan een voorbeeld.

In onderstaande video wordt duidelijk hoe DARPA al decennia samenwerkt met het Johns Hopkins instituut voor draadloze brein computer interface’s (BCI’s) en duidelijk al aanzienlijk verder is dan wat we zien bij Elon Musk’s bedrijf Neuralink. Dat Johns Hopkins instituut kent u van nog wel van de pandemie simulatie (eveneens gefinancierd door Bill Gates): Event 201.

Dat DARPA dus niet alleen bezig is met het genetische modificeren van soldaten, maar ook met “mind control” (wat je voor interactie met machines kunt gebruiken kun je ook voor andere deelgebieden inzetten) hoeft u natuurlijk nog steeds niet ongerust te maken. “Nee hoor, absoluut niet. Niets aan de hand“. (Lees verder onder de video).

De naam Institut Pasteur is ook erg interessant, want dat instituut is natuurlijk vernoemd naar de grondlegger van deze massale volksverlakkerij fraude gebaseerd op de besmettingstheorie (de ‘germ theory’) van Louis Pasteur, die zelf vlak voor zijn dood toegaf dat zijn theorie niet klopte en uit wiens privé boekhouding (door een erfgenaam vrijgegeven) onomstotelijk bewezen naar voren kwam dat hij bewust gefraudeerd had. Kortom: de gehele besmettingstheorie, die de basis vormt van het idee dat we moeten vaccineren tegen besmettingsgevaar is een grote leugen waar Adolf Hitler een natte droom van zou krijgen (en die had er ook eentje te verbergen).

De overige genoemde bedrijven spreken natuurlijk voor zich en uit de vermeend snelle ready-to-market goedkeuring van al het Moderna vaccin kun je eigenlijk wel opmaken dat de hele boel al op de plank lag. Opvallend is dat alle goedgekeurde vaccins op messenger RNA (mRNA) gebaseerd zijn. Ze kunnen natuurlijk roepen wat ze willen, maar in principe kun je met een CRISPR enzym in een buisje voor remote control aanpassing van DNA en RNA zorgen en dat is erg belangrijk om te begrijpen, want dat heeft alles te maken met die ander halve meter afstand. Je wilt natuurlijk niet per ongeluk de kill-switch van de verkeerde aanzetten. Een glimp van hoe zoiets kan werken laat ik zien in dit artikel.

Wat nu vooral belangrijk is om te begrijpen, is dat we waarschijnlijk met een tweetraps booby-trap te maken hebben. De eerste trap is die waarbij de virus-ontkenners aangepakt zullen worden. Dat gebeurt door die mensen te koppelen aan Donald Trump en het ‘complotdenkers’ label om vervolgens voor chaos in de VS te zorgen. De eerste fase in die tweetrap booby-trap is dat mensen actief “besmet worden” via het inbrengen van een remote control CRYSPR enzym, verpakt als PCR test. Als de VS dan in chaos ligt omdat Trump het Witte Huis niet wil verlaten en burgeroorlog en een instortende dollar het resultaat zijn, dan kan de kill-switch voor die (middels de “PCR-test”) besmette groep aangezet worden.

Dan volgt de tweede fase in de tweetraps booby-trap en wordt afgerekend met Trump en zijn aanhang. De grote hoeveelheden zieken en doden hebben dan immer “het bewijs” geleverd van het besmettingsgevaar en de dodelijkheid van het virus (terwijl die feitelijk verhult als PCR-test is ingebracht). Iedere criticaster (“complotdenker”, “coronavirus ontkenner”, “klimaat ontkenner”, etc.) zal dan als medeplichtige worden aangewezen en naar de quarantaine kampen worden afgevoerd. Zo kan de verplichte vaccinatie van de rest van het volk volgen; kan een nieuw machtsblok geïnstalleerd worden en wordt de VS en haar bevolking onder een totalitair technocratische fascistische regiem gebracht. En natuurlijk zal Europa volgen.

Lees mijn boek om te ontdekken waarom verplichte vaccinatie al jaren door mij voorspeld wordt en waarom dit zo belangrijk is in de transformatie van de mens richting de androgyne (hermafrodiete) androïde mens als voorstadium voor de totale koppeling met AI en het niet langer leven in een lichaam. Lees ook hoe dit alles te maken heeft met de regenboog; waarom de regenboog gekozen werd als symbool voor deze pandemie en wat dit alles met de genderneutraal agenda te maken heeft. U moet het weten, want het einde van de mensheid wordt ons opgedrongen. Lees daarom het boek en deel het zoveel mogelijk uit.

uw boek

Bon linkvermeldingen: bbc.com, modernatx.com, fanaticalfuturist.com

Koop het boek, steun mijn werk door lid te worden en verspreid de boodschap aan zoveel mogelijk mensen bij wie de ‘geest nog in de fles zit’. De diep geprogrammeerde of onder media-hypnose zijnde massa is grotendeels verloren. We kunnen alleen de originele bewuste spirits nog redden en deze krachtige originele scheppende groep heeft meer macht dan u nu wellicht denkt. Spread the word en steun om door te gaan.

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

89 Shares

Tags: , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Kijk ook dit eens..

 2. Martin Vrijland schreef:

  Voor 1 keer een stuk van Infowars…hoewel controlled oppostion toch een interessant stuk over Klaus Schwab (voorzitter World Economic Forum) en het uitlezen van gedachten:

  https://www.infowars.com/posts/great-reset-mastermind-suggests-risk-assessment-brain-scans-before-allowing-travel/

  En deze belangrijke:

  https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/amp/

 3. okkie schreef:

  Ook opvallend dat kabinet mogelijk gaat maken dat het lichaam van een overledene ook in een verwarmde vloeistof opgelost kan worden.
  Want hoe anders krijg je zoveel doden opgeruimd? Cremeren kost teveel tijd en energie, begraven ook veel tijd en veel ruimte. Oplosssing, lichamen oplossen!

 4. Willem Lejuwaan schreef:

  Bedankt Martin.

 5. Zonnetje schreef:

  Okkie, je schrijft dat zoveel doden opgeruimd moeten worden. Ik begrijp het even niet. Suggereer je dat er ‘ zoveel doden’,( welke doden?) zijn door het nepvirus???

  • Martin Vrijland schreef:

   Als ze nu mensen actief aan het besmetten zijn met een lab-virus (en CRISPR enzym) via het intranasaal vaccin (verhuld als PCR test), dan kan straks de kill-switch aangezet worden en kunnen mensen vanuit the cloud ziek gemaakt worden. En dan ga je een echte tsunami aan zieken en doden krijgen. Dan is het wel handig dat je die lijken snel in een oplosmiddel kunt gooien en snel op kunt ruimen.

  • okkie schreef:

   Precies zoals Martin het zegt. In Canada bestaat het al en nog een ander land (kom zou gauw niet op welke dat is). Nederland is de 3e land. Als er binnenkort veel meer landen zullen volgen dan weet je hoe laat het is.

 6. Sephus schreef:

  Straks wordt iedereen verplicht maandelijks een coronatest te ondergaan,ongeacht of iemand klachten heeft of niet
  Alleen nog even de wet veranderen (spoedwetje) om dat mogelijk te maken. Dat nieuws volgt later wel. eerst even aan wennen.

  Het gaat dan om 10 miljoen testen per maand, staat in een brief aan de Tweede Kamer.

  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kabinet-mikt-op-maandelijkse-coronatest-voor-iedereen-vanaf-maart/ar-BB1b7yaQ?ocid=mailsignout&li=BBoPOOe

  https://nos.nl/liveblog/2357010-van-dissel-in-alle-leeftijdsgroepen-minder-corona-omt-maximaal-6-gasten-bij-kerst.html

 7. ZalmInBlik schreef:

  Deze organisatie is opgericht door Klaus Schwab, als je die lijst bekijkt zie je een wie-is-wie aan influencers waaronder een usual suspect David de Rothschild. De anti christ?

  https://www.younggloballeaders.org/community
  https://www.younggloballeaders.org/community?utf8=%E2%9C%93&q=Rothschild&x=0&y=0&status=&class_year=&sector=&region=#results

 8. Martin Vrijland schreef:

  “Ja, maar Vrijland als ik het onderzoek zijn dat soort intranasaal vaccin wel in onderzoek maar nog niet op de markt”

  Ja, precies. En u gelooft alles wat in de media staat…”het is nog in onderzoek”, “wordt aan gewerkt”, enz.

  De media zijn er om u met propaganda zoet te houden en uw perceptie te sturen. De alternatieve media zijn er om u af te leiden met bijzaken.

 9. EenOogOpen schreef:

  Van “indirecte naar directe” van “regio naar landelijk” van “advies naar plicht”. Mooi 1984″s Orwelliaans verpakt. Maak van dat van maar =, mooie codewoorden voor je eigen “veiligheid” = Controle.

 10. ZandInOgen schreef:

  Kijk wie we daar hebben:

  10 foreigners given medals for roles in reform, opening-up

  https://www.chinadaily.com.cn/a/201812/19/WS5c194335a3107d4c3a001816.html

 11. Riffian schreef:

  Na Event 201 hebben we de Cyber Polygon oefening, alles volgens script niets wordt aan het toeval overgelaten.

 12. Analyze schreef:

  Palantir developing data-mining tool to optimize COVID-19 vaccine distribution

  Palantir Technologies (NYSE:PLTR), the controversial data-mining company, will assist the U.S. government in tracking the administration of COVID-19 vaccines.

  The company is developing a tool to enhance the logistics of vaccines for the novel coronavirus.

  Founded in 2003, Palantir has a long history of working with the federal government.
  https://www.pharmaceuticalprocessingworld.com/palantir-developing-data-mining-tool-to-optimize-covid-19-vaccine-distribution/

  Peter Thiel (USA) – President, Thiel Capital; Partner, Founders Fund; Director, Facebook
  Eric Schmidt (USA) – Director and Technical Advisor, Alphabet, Inc.; Chairman, Defense Innovation Board (Pentagon)
  Alex Karp (USA) – CEO, Palantir Technologies; Director, Economist Group; Supervisory Board, Axel Springer SE
  https://bilderbergmeetings.org/background/steering-committee/steering-committee

 13. Pieter4151 schreef:

  Ze willen ons bewustzijn in deze zogenaamde kopie van de planeet houden omdat ze niet zonder kunnen want anders sterven die klonen uit. Zaak is om vanuit je innerlijke te leven en niet meer te leven vanuit deze valse huidige maatschappij vol met klonen en angszaaierij en religies die ons onder de duim willen houden met angst dat je na de dood in de hel zult komen.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten