Willem Middelkoop ‘Patronen van bedrog’ next level patroon van bedrog

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 16 juni 2018 6 Comments

bron: youtube.nl

Al veelvuldig heb ik hier op de site duidelijk mijn mening gegeven over hoe vangnetten worden opgetuigd. Willem Middelkoop’s boek Patronen van bedrog is mijns inziens het next level patroon van bedrog en een super intelligent vangnet. “Ach, daar heb je die azijnpisser Vrijland weer, die nooit iets goed genoeg vindt en ook hier weer een complot in ziet”, zou u kunnen denken. Dat is uw goed recht. Tenslotte is het een aan te moedigen verschijnsel dat de grote Willem Middelkoop het aandurft om de ‘deep state’ te duiden en eindelijk eens het grote publiek weet te bereiken met het duiden van valse vlag aanslagen, het duiden van zelfcensuur in de media en het duiden van een verborgen krachtveld achter de Amerikaanse overheid.

Laat ik het in de beeldspraak een beetje vergelijken met de cannabis kweek en verkoop. Je wilt eigenlijk niet dat mensen er aangaan, maar als ze dat dan toch blijven doen en het oprollen van al die kwekers toch niet werkt, kun je ook gewoon je eigen genetisch gemanipuleerd plantje patenteren en de kweek legaliseren via door jouw zelf opgetuigde industriële kwekers. Kritische denkers waren niet meer ‘weg te denken’ van het internet en dus bouw je een schip voor kritische denkers; een schip met een groot net, zodat je ze makkelijk aan boord kunt hijsen.

Als bijen op zoek zijn naar stuifmeel, biedt je datgene waar ze het meest door aangetrokken voelen en zorg je dat ze niet meer in het wild rondvliegen opzoek naar bloemen in het wilde veld, maar steeds bij jou terugkomen. We hobbelen graag achter het succes aan, dus als je een succesvol plantje weet neer te zetten, met de geur en smaak die sterker is dan de wildere varianten, lok je de meeste bijen. Ik blijf het verbazingwekkend vinden hoe makkelijk de vangnetstrategieën werken. Wie gelooft u nu liever; een succesvolle goudhandelaar die de crisis van 2008 voorspelde of een schrijver wiens reputatie geruïneerd is die in een tent woont? Natuurlijk! Die keuze is snel gemaakt. Ik blijf echter toch waarschuwen: Overheden weten verdomd goed wat er leeft onder het volk en hebben al sinds mensenheugenis hun eigen criticasters klaarstaan om u af te vangen. Dat geldt voor zowel politieke stromingen als de journalistiek. De kunst is om die kritische geluiden zo te lanceren alsof het lijkt dat het ‘slimme jongens’ zijn die uit het volk komen en het voor uw mening op gaan nemen. Dat is de reden dat je steeds nieuwe politieke stromingen op ziet komen en de reden dat de alternatieve media nu steeds meer groeit.

Wat Willem Middelkoop heel goed doet is u de indruk wekken dat er bepaalde families zijn en dat er een militairindustrieelcomplex is dat achter de macht van de Amerikaanse dollar zit. Wat hij ook goed doet is u precies voeden met wat u al wist en dat zaadje toch een beetje genetisch manipuleren, zodat u op het lekkere zoete stuifmeel afkomt. U wist allang dat we oorlogen in gemanipuleerd worden. Willem zorgt ervoor dat u wat meer medestanders krijgt, zodat we gezamenlijk weer een bijenkolonie kunnen vormen die op het genetisch gemanipuleerde stuifmeel afkomen. Het is heerlijk dat er eindelijk weer een leider opstaat die het voor ons gaat vertellen en er voor zorgt dat we niet langer de onderdrukte enkeling zijn. Nu kan de groep ‘wakkeren’ eindelijk groeien! Wat hij natuurlijk niet doet is alle leugens helemaal ontmaskeren. Het is een beetje de ‘Alex Jones strategie’, maar dan niet in het jasje van die Amerikaanse schreeuwerigheid, maar meer in de degelijke look and feel zoals wij Nederlanders dat liever zien. De boodschap is dat er wel wat geschiedvervalsing plaats heeft gevonden en er journalistiek wel wat mis gaat, maar dat de grootste gemene deler dat allemaal echt niet doelbewust doet. Het is gewoon onwetendheid als het aan Willem ligt. Mijns inziens laat Willem wel een paar misstanden zien, maar dat is de zoete geur van het stuifmeel, dat de ontwakende bijtjes moet lokken.

Het idee van het militairindustrieelcomplex als ‘deep state’ is het concept wat bij moet dragen aan het Hegeliaanse spel, waarbij de macht van die ‘deep state’ door Rusland, China en Iran zou worden doorzien. Het is de ‘ontwaking’ die moet plaatsvinden onder de mensheid, zodat de macht van de dollar ontrafelt kan worden en er een verschuiving naar het Chinese communistische systeem kan plaatsvinden. China is als het ware het prototype voor de wereldregering in de maak. Dus hoewel Middelkoop de indruk wekt dat die zogenaamde ‘deep state’ de plannen voor een wereldregering heimelijk probeerden te bewerkstelligen via de dollar-hegemonie en de valse vlag operaties, lijkt dat juist het oost-west paradigma (dat juist moet leiden tot die wereldregering) te voeden. Anders gezegd: door alle aandacht te focussen op een ‘deep state’ met snode plannen voor een wereldregering vanuit de VS, wordt de aandacht afgewend op de ‘echte deep state’, namelijk dat krachtveld dat de hele tent wereldwijd runt. Het is de Hegeliaanse dialectiek van these en anti-these dat wereldwijd gespeeld wordt, dat juist moet leiden tot die wereldregering. Dus de ontmaskering van deze zogenaamde ‘deep state’ moet juist leiden tot meer een hang naar het oosten en het ineenstorten van de macht van de dollar. Anders gezegd: Willem Middelkoop’s ontwakingsproces voor de schijn ‘deep state’ gedachte is juist precies wat er moet gebeuren. De Amerikaanse economie en macht moet verzwakken en er moet even een periode van nieuwe chaos en oorlog worden gecreëerd, zodat straks het Chinese model wereldwijd kan worden geïmplementeerd.

Het idee dat Rusland onder leiding van Poetin de zaak zou doorzien en samen met China en Iran het concept van de wereldregering van deze ‘deep state’ wil voorkomen is schone schijn. Alle wereldleiders, politici, media, banken, multinationals, religieuze stromingen (en noem het hele rijtje maar op) maken onderdeel uit van de machtspiramide die iets dieper gaat dan de ‘deep state’ die Willem Middelkoop u voorhoudt. Het is het Luciferiaanse script waarbij niet alleen het Amerikaanse militairindustrieelcomplex de pionnen bespeeld. Het is een veel meer alles-omvattende machtsstructuur. Natuurlijk is dat voor de gemiddelde lezer misschien net een complotbrug te ver, want het komt niet uit de mond van een succesvol goudbelegger en iemand die een crisis voorspelde, maar misschien was dat wel de reden van zijn succes in the first place. Willem is natuurlijk een insider die het genetisch gemanipuleerd stuifmeel geloofwaardig aan mag bieden. Het succesvolle vangnet schip mag velen aan boord hijsen. Als de échte deep state wil zorgen dat ze buiten schot blijft, moet ze een verhaal lanceren dat velen prikkelt. Je moet wel met ontmaskering van valse vlaggen en complotten komen. Je mag wel het schilletje eraf pellen; je mag wel het vruchtvlees laten wegvreten, maar dring niet door tot de diepste laag; de kern. Gelukkig heeft het volk het te druk met carrière, brood en spelen, waardoor de meesten geen zin en tijd hebben om verder te graven. We hebben daarnaast een diepgewortelde Calvinistische hang naar dominee’s die het voor ons uitgezocht hebben en als het onze honger stilt zijn we al snel tevreden.

Als de macht van de VS gecontroleerd afgebrokkeld wordt en Donald Trump als veroorzaker kan worden aangewezen zullen de ‘deep state’-gedachtegoed aanhangers juichen, want ze zijn dan eindelijk verlost van het valse spel van die deep state (die Donald Trump in haar greep hield). Dan kan eindelijk de eerlijke Poetin zorgen voor een beetje meer balans in de wereld. Het zijn allemaal illusies die over een paar jaar doorgeprikt zullen worden, maar voorlopig voelt het veilig en warm in de nieuwe kudde op het Willem Middelkoop schip. De échte deep state is een grensoverschrijdende, die waarbij u vooral de religieuze profetieën in de gaten moet houden. De échte deep state orkestreert juist de val van die zogenaamde deep state en zal de opkomst van het islamitisch krachtveld bewust bewerkstelligen. Er moet namelijk nog een belangrijke oorlog komen; eentje die zal draaien om Jeruzalem. Daarvoor moet de slagkracht van de VS enigszins afnemen en de slagkracht van dat islamitische krachtveld nog een beetje groeien. De échte deep state bereid haar ‘new world order’ systeem al voor in China en zal haar nieuwe financiële stelsel en totalitair big brother systeem daar al volledig uitgetest hebben. De échte deep state zorgt ervoor dat het Ottomaanse rijk nu mag groeien, zodat het sterk genoeg is voor de genoemde strijd om Jeruzalem. De échte deep state houdt de Hegeliaanse dialectiek tussen Oost en West continu levend.

‘Ordo ab Chao’ is de strategie richting een wereldregering. Een wereldregering die zal draaien op een systeem waarbij iedere transactie en iedere beweging van het volk middels AI gevolgd kan worden. Het ontmaskeren van een ‘deep state’ die in hoofdzaak vanuit de VS via de macht van de dollar en haar militairindustrieelcomplex gerund wordt, is niets meer dan onderdeel van de agenda van de échte deep state. U zit op het Willem Middelkoop vangnetschip. Vaart u mee?

40 Shares

Tags: , , , , ,

About the Author ()

Comments (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Indigo Pixie schreef:

  Ja, niets lijkt hun plannen in de weg te staan, stap voor stap wordt de agenda uitgevoerd. Steden worden digitale gevangeniskooien, daar experimenteren ze nu al mee in Astana (Kazakhstan) en binnenkort Neom (Saoudi Arabië), zelfs een heel land wordt nu aangesloten op het A.I. wereldbrein (Estland). De vluchtelingenstromen destabiliseren Europa (Kalergi plan) en om een wereldwijde opstand van arme, hongerende zombies en werklozen te vermijden zullen ze straks het universele basisinkomen invoeren. Uiteraard wordt dat dan digitaal cryptomoney en enkel beschikbaar met chip (implantaat) en bij goed gedrag (China beloont nu al goede burgers en straft wie buiten de lijntjes kleurt). Dan misschien inderdaad nog een flinke oorlog er bovenop en waarom niet een genocide nu we toch bezig zijn en we krijgen een ‘smart planet’ waar 500 miljoen gehoorzame slaven bestuurd worden door een handvol psychopaten. Wellicht daarom dat baby’s huilen wanneer ze geboren worden, ze komen terecht in de hel…

  Fuck the system, leave the piramide of power and control, go off the grid, plant gardens and food forests, join likeminded warriors, start ecovillages, become self sufficient and free,..

  Bilderberg and the Digital New World Order: https://www.youtube.com/watch?v=2frpU6nkb_I

 2. ZalmInBlik schreef:

  While the United Nations had dreamed of constructing an independent city for its new world capital, multiple obstacles soon forced the organization to downsize their plans. They ultimately decided to build on Rockefeller’s East River plot, since the land was free and the land’s owners were well known.
  The Manhattan site was selected after John D. Rockefeller, Jr., offered to donate $8.5 million to purchase the land.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Category:Buildings_associated_with_the_Rockefeller_family (zie https://www.100resilientcities.org)

 3. Riffian schreef:

  Ik heb pas geleden een radio interview van middelkoop beluistert en daarin komt al naar voren dat het niets meer is dan het betere kopieer en plakwerk is. Een paar keer smijten met de term deep state en je komt vrij interessant over in nederland

  hierbij het interview met willem “ik ben een hedonist” middelkoop

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten