Wilt u geen vaccin? Geen probleem Bill & Melinda Gates sturen hun muggen de lucht in

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 14 september 2020 17 Comments

fotobron: marketwatch.comKlinkt dat weer als een complottheorie in uw oren? Kijkt u dan even naar de investeringen van Bill Gates in een biotech bedrijf uit Oxford dat muggen genetisch manipuleert. Het gaat om twee soorten. De ene soort zorgt voor degeneratie in de genen van de originele muggenpopulatie, zodat ze in aantallen kleiner worden, de andere soort is zo genetische gemanipuleerd dat het een ander soort gif, dan van nature, aanmaakt.

Klinkt dat u als ongeloofwaardig of onmogelijk in de oren? Dat kan ik me voorstellen, dus lees nog even verder.

Oxitec heeft al in meerdere landen tot soms honderden miljoenen genetische gemanipuleerde muggen uitgezet en door het coronavirus (de coronavirus PsyOp) zijn in de meeste landen de regels voor biotech- en vaccinatieonderzoek dusdanig versoepeld dat deze bedrijven feitelijk card blanche hebben gekregen. Of Oxitect ook experimenteert met muggen die aan ander soort gif (dan van nature) aanmaken, is niet op hun website te vinden. Wel is te vinden dat de Bill & Melinda Gates flink in ze geïnvesteerd hebben.

Nu is het belangrijk om te begrijpen dat Bill Gates’ vermeende strijd tegen Malaria, een strijd is tegen een parasitaire ziekte. Een parasiet is een levend organisme (in tegenstelling tot een virus) en de muggen kunnen zo gemanipuleerd worden dat ze een stofje aanmaken, waar de parasiet niet zo goed tegen kan (zie hier). Dat is wat anders dan het afleveren van een vaccin tegen een vermeend coronavirus, want een virus-vaccin is niet te vergelijken met de strijd tegen een parasiet. Een virus is een niet-levend-ding, maar een parasiet leeft van zichzelf.

Een virus-vaccin moet je in een laboratorium kweken op levende menselijke cellen. Het valt dus niet te verwachten dat muggen ooit instaat zullen zijn een vaccin af te leveren, maar het is belangrijk om daarin te begrijpen wat een virus nu eigenlijk is.

Volgens de mainstream opvatting (die ook door de alternatieve media geadopteerd is), is een virus immers besmettelijk. Dat is gebaseerd op de onderzoekingen van Louis Pasteur. Daar is een hele industrie en wetenschap omheen gecreëerd die vasthoudt aan hypotheses die bewezen niet kloppen (bewezen door Pasteur’s eigen schaduwboekhouding, vrijgegeven door een erfgenaam).

Pasteur gaf zelf vlak voor zijn dood toe (waarvan geen selfie-opname) dat zijn ‘germ theory’ niet correct was en dat de ‘terrain theory‘ de enige juiste was. Dat wil zeggen dat hij toegaf dat een virus niet besmettelijk is, maar dat de ziekteverschijnselen die we zien een gevolg zijn van een proces waarin het lichaam zelf een virus aanmaakt (ook wel exosoom genoemd) om omgevingsvervuiling op te ruimen. Dus als mensen collectief ziek worden en bijvoorbeeld de ziekteverschijnselen gedefinieerd als covid-19 ervaren, dan is dit een gevolg van collectieve vervuiling. Het lichaam maakt dan zelf een opruim-mechaniek aan, dat wij gedefinieerd hebben als een virus.

Als je dat weet en kijkt naar de grafiek van het aantal polio gevallen gerelateerd aan DDT, de pesticide die decennia lang is ingezet voor de bestrijding van muggen, dan valt op dat daarin de ‘terrain theory’ duidelijk bevestigd wordt. Het aantal polio gevallen in de Verenigde Staten kan vrijwel naadloos gerelateerd worden aan de productie van DDT. Bekijkt u onderstaande grafiek maar eens en lees daaronder verder.

Hoewel dus overal beweerd wordt dat ook het polio virus besmettelijk is (overdraagbaar via ontlasting) toont de grafiek juist de correctheid van de terrein theorie aan en laat deze zien dat omgevingsvervuiling de oorzaak is en het virus het gevolg. Het virus is dus de reactie van het lichaam op vervuiling. Het lichaam maakt RNA aan om de vervuiling aan te pakken. Bij te veel vervuiling kan dit verschijnselen opleveren die we kennen als het ziektebeeld.

Al jaren wordt er gerommeld met de natuur via bedrijven als Monsanto en Bayer en Bill Gates draagt daar met zijn Oxitec investering nog eens extra aan bij. Het uitmoorden van muggenpopulaties om een parasitaire ziekte (niet te verwarren met een virus) te bestrijden, klinkt misschien nuttig, maar net als met de Monsanto gewassen zet je de gehele biologische keten op zijn kop. Muggen zijn voer voor allerlei andere diersoorten. Vissen, vogels, spinnen en vleermuizen eten muggen. In de periode dat de muggenlarf opgroeit, eet ze bacteriën uit het water.

Je kunt niet ongestraft rommelen met de natuur; dat is wel gebleken. Toch denken de wereldleiders dat we massaal in laboratorium gebouwde virussen (vaccins) in mensen moeten spuiten, dat we kunnen sprayen met pesticiden, dat we gewassen genetisch kunnen manipuleren en dat we muggenpopulaties kunnen uitmoorden door aan de genen te sleutelen. De grote vraag die we ons moeten stellen is, is of de covid-19 verschijnselen een gevolg zijn van een virus of dat het gevolg is van geïnjecteerde vaccins en omgevingsvervuiling. En wat gebeurt er eigenlijk als je een prik krijgt van zo’n genetisch gemanipuleerde mug?

Als u het mij vraagt worden we grootschalig bespeeld middels een Psychologische Operatie (PsyOp), waarbij de massa overtuigd wordt om een vaccin te accepteren. Wat met gewassen, dieren en muggen kan, kan ook met de mens. CRISPR-CAS12 maakt online modificatie van het menselijk lichaam mogelijk. Dat lichtte ik al in meerdere artikelen toe, waaronder in dit artikel.

Ik voorspel daarom al jaren dat er nog een pandemie zou komen om die vaccinatieplicht er door te drukken en in mijn boek licht ik het gehele script inclusief het einddoel toe. Tevens vindt u daarin het antwoord op de vraag wat te doen. Lees daarom dat boek en steun daarmee meteen mijn werk.

uw boek

Bron linkvermeldingen: wikipedia.org, ad.nl, sciencemag.org

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]
231 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  “Er is geen reden dat alleen arme mensen deze ervaring zouden moeten hebben”, Bill Gates

  https://youtu.be/RHzLbhN3skY?t=524

 2. Analyze schreef:

  Oxitec heeft in Florida al de GMO muggen losgelaten

  The mosquito is also approved to be released into Harris County, Texas, beginning in 2021, according to Oxitec, the US-owned, British-based company that developed the genetically modified organism (GMO).
  The Environmental Protection Agency granted Oxitec’s request last month, after years of investigating the impact of the genetically altered mosquito on human and environmental health.
  “This is an exciting development because it represents the ground-breaking work of hundreds of passionate people over more than a decade in multiple countries, all of whom want to protect communities from dengue, Zika, yellow fever, and other vector-borne diseases,” Oxitec CEO Grey Frandsen said in a statement.
  https://edition.cnn.com/2020/06/18/health/genetically-engineered-mosquitoes-gmo-florida-scn-wellness/index.html

  https://fort-russ.com/2020/09/major-who-admits-gates-backed-vaccine-caused-recent-polio-outbreak-in-africa/
  https://vactruth.com/2013/11/26/vaccine-associated-polio/

 3. ZalmInBlik schreef:

  Dit doet me sterk denken aan de militaire experimenten op Plum Island wat tot resultaat heeft dat we opgescheept zitten met de ziekte van Lyme.

  https://www.counterpunch.org/2019/08/14/lyme-disease-and-biowarfare/

 4. Zonnetje schreef:

  Alles is mogelijk met de jongens van het script. Dus ook toepassing met muggen, how sneaky van ze. Waarom verbaast dat niet? Andere kant ze zijn ook goed in dwaalsporen leggen om toch via een omweg de bevolking te misleiden die veel te goedgelovig, dom, is mbt de jongens van het script, hun vertegenwoordigers en waterdragers.

 5. Future schreef:

  Dat ze dit soort manieren gebruiken, geloof ik gelijk. Wat ik echter nog bizarder vind. Is dat ze dan zelf blijkbaar ook gewoon antistoffen of tegengif of hoe je het ook wilt noemen hebben. Ik heb niet het idee dat een mug het onderscheiden van mensen is aan te leren. Dus dit verhaal is wellicht nog wel veel interessanter dan al geschetst door Martin. Bizarre wereld vol met geesteszieken.

 6. Zonnetje schreef:

  Gates verengelsd zie ook Geddes, Gatti, Getty enz afkomstig
  van de joodse naam Gad. Tja.

 7. ClairVoyance schreef:

  bill gates father dies at 94 volgens Viable Tv Klopt dat wel?
  In de reactie’s zegt
  Menash Amir
  9 uur geleden (bewerkt)
  Is it possible?
  Gates’s dad was a physician in 1919 (Spanish flu) mean 101 years ago and worked for Rockefeller foundation. if at that time he was only 25 years old and a tyro physician, how come he passed away in 94 years old now?
  Sweet daddy’s age must be about 130 year!
  Consequently, Spanish flu Is a big lie or professor gates?

 8. Analyze schreef:

  In Amerika sijpelen de eerste berichten de media binnen over een mysterieuze ziekte gerelateerd aan muggen. Tsja we kunnen en mogen natuurlijk geen verbanden leggen eer ik mijn aluhoedje goed gevouwen heb.

  Rare, Mosquito-Borne Disease Could Be Spreading In Michigan

  September 18, 2020
  The state is now spraying several high-risk areas.
  A rare, mosquito-borne disease is now possibly spreading in Michigan and health authorities are asking people to stay inside after dark.

  A person living in Barry County, which is southeast of Grand Rapids, appears to have been infected with something called Eastern Equine Encephalitis, or EEE.

  It appears the potentially deadly illness is being transmitted because 22 horses have been confirmed to have EEE. That’s twice the normal number.

  The state is now spraying several high-risk areas.

 9. ZandInOgen schreef:

  Dit riekt naar prs:

  Michiganders urged to stay indoors as officials race to stop the spread of a dangerous mosquito-borne disease

  https://edition.cnn.com/2020/09/17/health/michigan-eee-case-suspected-trnd/index.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten