Worden mensen feitelijk besmet via de PCR test (intranasaal vaccin)?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 1 november 2020 21 Comments

fotobron: americandairymen.com

Bij koeien wordt het al een tijdje toegepast, het zogenaamde intranasaal vaccin. Ja, dat gaat of met een wattenstaafje gedipt in een reageerbuis (zoals op de foto) of via een spray deep achter in de neus. Is het dan complotdenken als je het mogelijk acht dat de PCR test feitelijk de besmetting levert? Wat zit er in dat gesealde zakje of reageerbuisje?

We weten inmiddels dat de besmettingstheorie van Louis Pasteur gebaseerd was op frauduleus onderzoek (zo bleek uit de privé verslagen van zijn onderzoeken) en dat universiteiten en farmaceuten op die theorie voortgeborduurd hebben. Of dat alleen te maken heeft met de miljarden die er te verdienen zijn of juist met het master-script dat ik in mijn boek beschrijf, is een interessante vraag.

Vaak krijg ik dan opmerkingen als: “Ja, maar de wetenschap is inmiddels veel verder en je kunt heus niet zo makkelijk een leugen in stand houden“. Tegen die mensen zeg: kijk even naar de geschiedenis van 80 jaar geleden en lees dat boek met de titel Mein Kampf eens. Vraag u zelf vervolgens eens af: Waarom zien we eigenlijk alleen maar artist impressions van dat “coronavirus SARS-CoV-2”?

Als de PCR test zo diep achter in de neus geduwd wordt, zit je in het gebied waar je een intranasaal vaccin kan inbrengen. Als je dus een op gecultiveerde foetuscellen gebouwd lab-virus achter in de neus inbrengt, heb je enkele dagen tot weken later een flinke stijging in zieken, ziekenhuisopnames en zou je theoretisch gezien een online editable design virus in kunnen brengen. Dan kun je in de toekomst roepen dat “het coronavirus” zich gemuteerd heeft en zitten we voor je het weet met covid-20 tot covid-23 zoals in onderstaande video (lees verder onder de video).

Hoe dat online editen werkt? Nou dat is al mogelijk, maar er is via Google weinig over te vinden. Toch zijn er wel onderzoekers die al aan het volgende denken:

A related, brief review of CRISPR biosensing as chipping biosensing in diagnostic was addressed by Abudayyeh and Gootenberg. Authors highlighted the application of CRISPR-based biosensors as powerful tools for molecular detection and for point of care application.

In addition, the review discussed on the prospect of CRISPR-based biosensing going digital and how the biosensor can be used in remote areas and in-field tracking of epidemics.

Hoe dat online editen werkt leg ik uit in dit artikel, waarin u tevens ziet wat de technologische stand van zaken is.

Er gaan zelfs geluiden op dat de kwantumcomputers van D-Wave worden gebruikt om een real-time simulatie van de gehele wereld te draaien, waarin ieder individu een digitale avatar heeft (inclusief digitale DNA database) en dat door de introductie van een CRISPR enzym in de bloedbaan, online lezen en schrijven van DNA mogelijk wordt. Je kunt het DNA dan letterlijk veranderen in online computers en geheugenmodules.

Presentaties over die wereld simulatie zijn van YouTube verwijderd, want natuurlijk moet de massa niet wakker worden. Maar oprichter Geordie Rose zegt zelf openlijk dat er parallelle werelden in zijn D-Wave systemen zitten. Waarschijnlijk is hier ook weer de bekende techniek van het vermengen van waarheid met nonsens gebruikt om video’s van YouTube te verwijderen. Dat DNA computing en DNA storage mogelijk is, is overigens gewoon mainstream informatie (zie de video onderaan dit artikel).

Wil je dus online CRISPR-editing kunnen doen en mensen in wandelende computers veranderen, dan moet je mensen een CRISPR enzym injecteren, waardoor dit online editen mogelijk wordt. Dan moet je dus eerst een probleem van wereldwijde omvang hebben, waarvoor je vervolgens “de oplossing” kunt aanrijken.

fotobron: viennaairport.com

Overweegt u een PCR test te doen? Vandaag ontving ik onderstaande e-mail naar aanleiding van deze Facebook oproep. Toegegeven, ik kan niet checken of de spreker de waarheid spreekt of liegt, maar ik doe slechts verslag. Ik heb de naam en het afzendadres weg gelaten om de afzender anonimiteit te bewaren.

Briljant! Problem, Reaction, Solution: maak mensen eerst massaal bang via propaganda, dan maak je ze mogelijk echt ziek via de “PCR test”, waardoor echte chaos en paniek ontstaat en vervolgens rijk je “de oplossing” aan; de oplossing waarmee je mensen in wandelende bestuurbare systemen kunt veranderen. Complottheorie?

Het in mijn boek uitgelegde master-script laat zien dat de transhumanisering van de mensheid al heel lang op de agenda staat. Dat is geen complottheorie, daar spreken mensen als Google’s Ray Kurzweil, George Church en Aubrey de Grey al jarenlang openlijk over. Zelfs onze eigen Jan Mulder wijdde er een televisieserie aan. In mijn boek leg ik uit wat het einddoel is en nu is het de tijd om u daar in te gaan verdiepen.

Men wil ons doen samensmelten met AI en ons DNA en brein moet een besturingssysteem krijgen. Wie was ook al weer goed in besturingssystemen? Bill Gates anybody?

Bestel hier uw boek en deel het uit aan wie u kunt, zodat we mensen kunnen waarschuwen. Het is 1 minuut over 12.

uw boek

Bron linkvermeldingen: americandairymen.com, liebertpub.com

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

809 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (21)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  De alternatieve media focussen de aandacht op het niet werken van de test..als het genoemde in bovenstaand artikel waar is l, is dat een mooie afleidingsmanoeuvre geweest.

  • Martin Vrijland schreef:

   De door YouTube verwijderde video die ik origineel in dit artikel geplaatst had (ipv alleen de trailer):

   https://www.bitchute.com/video/3u0YiojOEWUx/

  • Martin Vrijland schreef:

   Zie ook dit artikel dat ik zojuist toegezonden kreeg. Nog iemand die dit zich afvraagt:

   https://thefreedomarticles.com/are-covid-tests-to-surreptitiously-infect-or-implant-people/

   • Martin Vrijland schreef:

    In de anatomie van zoogdieren wordt de cribriform plaat, horizontale lamina of lamina cribrosa (uit het Latijn cribrum, “zeef” + -vorm) van het ethmoid bot opgenomen in de ethmoidale inkeping van het frontale bot en daken in de neusholten.

    De cribriform plaat is smal met diepe groeven die de bulbus olfactorius ondersteunen en is geperforeerd door olfactorische foramina waardoor de olfactorische zenuwen kunnen passeren. De foramina in het midden van de groef is klein en laat de doorgang van de zenuwen naar het dak van de neusholte toe. De foramina in het mediale deel van de groef maakt de doorgang van de zenuwen naar het bovenste deel van het neustussenschot mogelijk, terwijl de foramina aan het laterale deel de zenuwen naar de superieure neusschelp brengt.

    Een gebroken cribriform plaat kan resulteren in olfactorische disfunctie, septum hematoom, cerebrospinale vloeistof rhinorroe (CSF rhinorroe) en mogelijk infectie die kan leiden tot meningitis. CSF-rhinorroe (heldere vloeistof die uit de neus lekt) is zeer ernstig en wordt beschouwd als een medisch noodgeval. Door veroudering kunnen de openingen in de cribriform-plaat sluiten, waardoor reukzenuwvezels worden afgekneld. Een vermindering van reukreceptoren, verlies van bloedstroom en dik neusslijm kunnen ook een verminderde reukzin veroorzaken.

 2. ZalmInBlik schreef:

  Hier een voorbeeld van zo’n test, let op de volgende ingrediënten Amphoteracin-B en Gentamycin. VTM zegt eigenlijk al genoeg, je wordt gewoon vergiftigd:

  COVID-19 : Viral Transport Medium (VTM) for diagnosis

  Our Viral Transport Medium is based on Hanks Balanced Salt Solution (HBSS) with Calcium and Magnesium and contains heat-inactivated Fetal Bovine Serum, Gentamycin and Amphotericin B.
  https://www.clinisciences.com/en/read/newsletter-26/covid-19-viral-transport-medium-2267.html

 3. BertB7 schreef:

  Mooi artikel weer Martin.

  Ik moet zeggen dat ik dit al heel lang denk. Ik heb ooit een wattenstaafje gezien wat ze gebruiken en daar zit bovenin een wat lichtbruine kleur. Dat vond ik al verdacht.
  Verder hoorde ik via via over 2 sterfgevallen afgelopen week. Toen kwam de gedachte dat er iets in de test zit ook al bij mij naar boven.

 4. Iemand schreef:

  Hey Martin, fijn dat ik dot heb mogen lezen nadat ik vanochtend dit filmpje heb gezien. Sluit er precies op aan. Vind het allemaal maar eng hoor.

  Liefs een trouwe lezer en bezitter van je eerste boek 😁

  https://www.bitchute.com/video/k0ZUm8WKlpF6/

 5. Iemand schreef:

  Ennnn…. Heb nu net je laatste boek gekocht. Ben echt fan vanaf het eerste moment.

  Liefs,
  madam Iemand,
  Awake since 1984(dob)

 6. DHBoom schreef:

  Wat als ik mezelf zou aanmelden om een test te doen, de test uit de testers hand trek en piepende banden er vandoor te gaan, heb jij/ ken jij de mensen die dit staafje kunnen onderzoeken?

 7. Brigitte schreef:

  Mijn zoon van 14 moest een test doen van school.Hij had geen smaak en reuk meer,gewoon verkouden dus.Wij kregen een positieve uitslag.Hij kreeg een folder mee na de test,daar stond in na de test kunt u na 3 dagen klachten krijgen?de test zelf geloof ik al niet in maar dat ze dat vermelden?Hoe vaak moet een kind zich wel niet laten testen in deze periode waar iedereen wel eens verkouden word.

 8. Adriaan W schreef:

  “Is het dan complotdenken als je het mogelijk acht dat de PCR test feitelijk de besmetting levert?”

  Nee juist een blijk van een gezond boerenverstand, het zelfonderzoek, veel lezen en het naderhand prima op papier gezet, hulde Martin, jammer dat Nederland niet over meer dissidente mensen kan beschikken, die nuchter zo’n een artikel kunnen publiceren wat inslaat als een bom.

 9. Frank Holland schreef:

  Wisten jullie dat alle processen rondom dat Corona(SarsCov-2) biologische processen zijn welke de geneeskunde(het medische kartel) onterecht naar zich toe getrokken heeft.

  Waar blijven alle biologen die weten dat het mega leugen in stand gehouden wordt door bange dokters.

  “The majority of cancer patients die because of chemotherapy, which does not cure breast, colon or lung cancer. This has been documented for over a decade and nevertheless doctors still utilize chemotherapy to fight these tumors.”

  Allen Levin, MD, The Healing of Cancer, 1990

  Zeer goed, leerzaam (onder de link)

  https://learninggnm.com/SBS/documents/five_laws.html#Fourth_BL

 10. brutus schreef:

  Het vermoeden dat bij de pcr-test niet alleen iets uit de neusholte wordt gehaald, maar ook iets erin gebracht wordt bestaat al langer dan vandaag. Ik zou heel graag willen zien dat hier toonaangevende bewijzen van komen. Tenminste, als ze er nog niet zijn.
  Als het werkelijk zo is, dan zijn waarschuwingen wel gepast.

 11. Waarom wil je dit weten? schreef:

  “GroenLinks wil corona eronder krijgen met sneltesten voor de hele bevolking.”

  Nu is het nog de sneltest, maar wanneer zal dat overgaan in een PCR test voor de hele bevolking?

  Bron: https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/groenlinks-wil-corona-eronder-krijgen-met-sneltesten-voor-de-hele-bevolking~bc7c4773/

  En omdat dat wekelijks testen wel erg onoverzichtelijk wordt (problem), wordt er hard gewerkt aan een app die dat heel “handig” voor je bijhoudt (sollution).

  https://nos.nl/artikel/2358056-overheid-overweegt-speciale-corona-app-met-test-paspoort.html

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten