Yves Rausch de Rambo van het Zwarte Woud heeft weer alle contouren van een John de Mol filmproductie (update)

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 17 juli 2020 2 Comments

bron: zimbio.com

Hieronder ziet u het verslag uit de internationale media over Yves Rausch de kakelverse Rambo uit het Zwarte Woud gebergte in Duitsland. Het heeft alles weg van een prachtige John de Mol (eigenaar Talpa/ANP en miljardair) filmproductie, met name omdat er zoveel grof geschut ingezet wordt, dat het volk via de strategie van total overrompeling in angst gebracht lijkt te moeten worden.

Het moest wel een extreem rechts figuur zijn natuurlijk; liefst vrouwonvriendelijk en ook nog eens vermeend pedofiel. En natuurlijk moest het iemand zijn die tegen alles is waar alle complotdenkers ook zo tegen zijn, want dan kun je dat gehele schip in 1x tot zinken brengen.

We kunnen wellicht nog mooie Rambo scenes verwachten, waarbij de verschrikkelijke Yves Rausch, die waarschijnlijk een deepfake personage of goed gecaste acteur is, plotsklaps gewelddadig naar voren komt. Rausch zal mogelijk dus gekoppeld worden aan Donald Trump of Q Anon type denkbeelden en daar hebben we dan de bom in de bodem van het gecontroleerde oppositie vangnetschip voor het merk ‘rechts’ en ‘complotdenkers’ die ik hier al zolang voorspeld heb.

We kunnen er donder op zeggen dat deze Yves Rausch Rambo nepnieuws filmproductie een internationale productie zal zijn, dus John de Mol (of welke producent er ook achter zit) kan zijn zakken mogelijk nog met een paar miljoen extra spekken, want als je mee helpt een hoax op te tuigen dan moet er flink met de zwijggeld buidel gestrooid worden.

Ik geloof er geen drol van! Waarom niet? Omdat er meteen met 1500 man op 1 persoon gejaagd werd. Dat is gelijk aan het aantal troepen dat Donald Trump in 2019 naar het Midden Oosten wilde sturen vanwege de spanningen met Iran. Dat zijn de getallen die je nodig hebt om een provincie in Syrië “onder controle” te krijgen, maar niet om één man die een keer zijn vriendin met een kruisboog doodgeschoten zou hebben (“goed verzonnen”) op te sporen voor een misdaad die niet gepleegd is (“hij zou vier agenten ontwapend hebben”).

Maar Yves behoort tot de kakelverse nog nooit van gehoorde Incel beweging. We hebben een nieuwe terreurgroep!

Leest u de tijdlijn van deze prachtige filmproductie hieronder en laat u niet verblinden door de propagandateksten die de massa moeten overtuigen. Hoe lang zal het nog duren eer Peter R. de Vries zijn snabbel-praatje hierover op de buis komt doen?

UPDATE 19:20

Ach gelukkig! Rambo is zojuist gepakt, maar we zijn in ieder geval alvast klaargestoomd voor de zogenaamde Incel beweging, dus misschien gaan we nog meer van dit soort types zien de komende tijd.

Rausch had anti-technocratische denkbeelden. Het leven en/of vrij bewegen in bosachtige gebieden kan na deze PsyOp hoax waarschijnlijk ook aan banden gelegd worden. Vol verwachting kijken we uit naar de volgende nepnieuws productie.

 

Zondagmorgen ontwapende Yves Rausch (31) vier politieagenten in het Zwarte Woud, sindsdien is hij spoorloos gebleven.

Politiechef doet een beroep op de vluchtige Zwarte Woud-man

Politiechef Reinhard Renter uit Offenburg deed vrijdag een beroep op de voortvluchtige 31-jarige man, die de Duitse autoriteiten al dagen in spanning houdt. Hij vroeg hem contact op te nemen met zijn ambtenaren. Dat kan ook via vrienden of familie gebeuren.

Oorspronkelijke tekst vertaald via Google translate.

Politiepsychologen ondersteunen de zoektocht

Bij hun eerder mislukte zoektocht naar de man rekent de politie nu op de hulp van overlevingsdeskundigen, politiepsychologen en lokale boswachters. In het bijzonder zouden de psychologen zichzelf in de weg moeten staan ​​van de 31-jarige om aanwijzingen te krijgen over zijn verblijfplaats, zei politiewoordvoerder Yannik Hilger. Volgens de beoordeling van de hulpdiensten kent de gezochte persoon het ruige terrein goed. Bij de huiszoeking zijn nog steeds 200 tot 300 politieagenten betrokken.

De dader viel op als jonge extreemrechtse

Op zoek naar de naar verluidt zeer gevaarlijke gewapende man in het Zwarte Woud hebben de onderzoekers donderdagochtend meer dan 270 aanwijzingen onderzocht. Grotten, oude bunkers en verlaten gebouwen waren al doorzocht, zei de politie in Offenburg donderdag. Volgens onderzoekers werd de 31-jarige als tiener veroordeeld voor opruiing. Als 15-jarige bouwde hij dummy-bommen.

Zondag ontwapende hij vier politieagenten en vluchtte naar een bos bij Oppenau.

Lokaal was de informatie rond Oppenau gebundeld en er was ook communicatie buiten de regio, aldus de politie. Er is nog steeds geen spoor van de man. De 31-jarige zonder vaste woonplaats weet het heel goed in het bos, aldus onderzoekers. In het verleden was hij herhaaldelijk opvallend vanwege wapenfeiten.

Politie-operatie vanwege een wielrenner

Een gemaskerde fietser veroorzaakte donderdagmiddag een politieoperatie in Oppenau. De man had in het midden van het dorp politiemensen opgemerkt, kort daarna kwamen ook SEK-agenten met machinepistolen, melden ooggetuigen aan VIP News.

Hoewel al snel duidelijk werd dat het niet de Yves Rausch was die hij zocht, werd de man tijdelijk gearresteerd om een ​​identiteitscontrole uit te voeren. Vervolgens werd de fietser vrijgelaten. Er was volgens de politie geen verband met het gezochte.

Zoeken naar gewapende man uit het Zwarte Woud gaat verder

Donderdagochtend bleef de Duitse politie zoeken naar de gewapende 31-jarige uit Oppenau in het Zwarte Woud (Baden-Württemberg) met een groot contingent. Na vier dagen zoeken was er geen spoor van de man, zei de politie ‘s ochtends.

De veroordeelde zonder vaste verblijfplaats was zondag na een politiecontrole naar het bos gevlucht. Voordien had hij plotseling vier officieren bedreigd die hem met een wapen in een hut aan de rand van het bos hadden bezocht en hun dienstwapens hadden weggenomen. De 31-jarige is inmiddels verdwenen. De politie gaat ervan uit dat hij het ruige terrein goed kent.

De politie bevestigt de brief

Nadat bekend was geworden dat er een mysterieuze brief van de voortvluchtige was verschenen, heeft de politie nu bevestigd dat zij momenteel een dergelijk document aan het onderzoeken zijn. Het is niet zeker of de tekst daadwerkelijk van de 31-jarige komt, zei politiewoordvoerder Yannik Hilger woensdag. Uit de brief kon ook geen politieke richting worden afgeleid, het was een verwijzing onder velen.

Informatiepunt voor burgers

De politie van Offenburg heeft een informatiepunt voor de burger. ‘Mensen kunnen contact met ons opnemen, informatie krijgen, tips ophalen – dat is onze taak hier’, zegt Hans-Peter Huber, een van de twee agenten.

Volgens de ambtenaar vragen de meeste burgers of ze buiten zijn, vooral in het bos. Huber raadt momenteel af om te joggen in het bos en raadt aan om uw tijd buitenshuis tot een absoluut minimum te beperken.

Rausch liet een brief achter in de dorpscafé

Yves Rausch schreef kort voor zijn verdwijning blijkbaar een brief met de titel “The Call of the Wild”. Zoals gemeld door baden online , liet Rausch deze brief achter in de Oppenau pub “Pavillon”. Het is onduidelijk of de brief als manifest moet worden opgevat.

Verandering van strategie

Woensdag zullen er minder ambtenaren op de uitkijk staan ​​voor de voortvluchtige, meldden de verantwoordelijken gisteren. De reden hiervoor is een strategiewijziging. Het systematisch kammen van het bos is complex en uiteindelijk niet efficiënt genoeg omdat de verdachte ook in beweging is.

In plaats daarvan wed je nu dat je meer over vergiftiging leert om het beter te kunnen beoordelen. Daarnaast worden alle bedrijven in de regio voorbereid in geval van vergiftiging.

Mogelijke schuilplaatsen worden doorzocht en verdere aanwijzingen van de bevolking worden opgevolgd. Daarnaast is het de bedoeling om met helikopters over het bos te vliegen en de man met luidsprekeraankondigingen toe te spreken en hem over te halen op te geven.

Zoeken gaat door

De troepen in Oppenau zoeken woensdagochtend nog steeds naar de 31-jarige gewapende man.

Sinds zondag zijn meer dan 1.500 politieagenten betrokken bij de zoektocht naar de man die vier politieagenten in Oppenau heeft ontwapend. De man wordt verdacht van een bijzonder ernstige afpersing. Hiervoor verwacht Rausch bij veroordeling een gevangenisstraf van ten minste vijf jaar.

Deze Twitter-video geeft een idee van de omvang van de afgelopen dagen:

Einde van de persconferentie

De knowhow, de technologie en de human resources die je hebt, je blijft op je hoede met doorzettingsvermogen, benadrukt de verantwoordelijken aan het eind.

De persconferentie is afgelopen, bedankt voor je interesse, we houden je op de hoogte.

Lopen toegestaan

Wandelen mag in de omgeving, iedereen moet zelf beslissen, zeggen de autoriteiten. Sensationeel toerisme is er nooit geweest.

Toeristische sector het zwaarst getroffen

De burgemeester benadrukt dat na de Corona-crisis het toerisme en de gastronomie weer negatief worden beïnvloed door het nieuws over bedwelming. Uiteraard hoopt men dat de kwestie zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Onderzoekers boeken langzaam vooruitgang

Ook omdat niet duidelijk is of de dader explosieve vallen heeft opgezet, moeten de ambtenaren langzaam en voorzichtig te werk gaan. Tegelijkertijd is besloten om het bos niet meer te kammen, maar de strategie te wijzigen. De autoriteiten zijn ervan overtuigd dat elke nacht de voortgang van het zoeken zou ondermijnen.

Hoe gaat het met de beroofde politieagenten?

De overvallen ambtenaren zullen ten vroegste donderdag weer aan het werk zijn, tot dan wordt er voor hen gezorgd.

Hoort Rausch bij de Incel-beweging?

De politie heeft zich niet gericht op hoe het vrouwenbeeld van de dader eruit ziet, namelijk of hij tot de zogenaamde Incel-beweging behoort. Incel betekent mannen die vrouwen haten, zich alleen voelen en permanent afgewezen worden door vrouwen en tegelijkertijd denken dat ze recht hebben op seks.

Kinderpornografie

Tijdens een zoekopdracht werden in 2019 drie kinderpornografische afbeeldingen gevonden op de mobiele telefoon van Rausch, maar daarom werd geen procedure ingeleid.

Was niet bij het Vreemdelingenlegioen

De autoriteiten gaan ervan uit dat de berichten in de media dat Rausch bij het Vreemdelingenlegioen was, onjuist zijn. Zijn misdaden zijn te consistent gedocumenteerd.

Vredig einde?

Natuurlijk proberen ze de dader te overtuigen om op te geven als ze elkaar ontmoeten, benadrukt de politiechef.

Hoe gevaarlijk is vergiftiging?

Over het gevaar van de dader: de dader werd niet opgemerkt als een gevaarlijk of geweer gelukkig persoon. Desalniettemin moet men aannemen dat er een gevaar is op het gebied van bewapening. Men weet niet in welke staat de dader zich bevindt. Daarom zijn de ambtenaren voorbereid op alle mogelijke scenario’s. Het kan niet worden uitgesloten dat de dader in dit geval gewoon opgeeft.

De burgemeester spreekt

De burgemeester kreeg zondag rond het middaguur te horen dat er een grote politie-operatie op handen was, zegt hij. De situatie is onvoorspelbaar en zorgwekkend. Tot nu toe was de dader in het dorp zelf niet bijzonder negatief. In Oppenau zijn er stemmen die bedwelming als onschadelijk ervaren, maar ook stemmen die zeer bezorgd zijn.

Tot dusver vonden ze dat ze in goede handen waren en beschermd.

Tactische afstelling

De tactiek wordt nu aangepast, zegt de politieagent. Onderdeel hiervan zijn heimelijke maatregelen bij de bewaking, nader onderzoek naar de verdachte zelf en men zal alle winkels in Oppenau, mogelijk ook naburige gemeenten, bezoeken om mensen te leren zich te gedragen als er razernij is in de winkel.

Tot nu toe zijn er geen blessures geweest, benadrukt hij. Aangenomen wordt dat Rausch nog steeds in de buurt is. De beveiliging van Oppenau is belangrijk.

Het zoeken duurt waarschijnlijk lang, maar ze geven niet op.

Tot dusver geen indicatie van politieke achtergrond

Als zestienjarige heeft Rausch mogelijk antisemitische / racistische besmettingen achtergelaten in Pforzheim, maar dat is nog niet geverifieerd, benadrukken de autoriteiten.

Ze gaan er in principe niet van uit dat de dader een politieke achtergrond heeft.

Het motief was waarschijnlijk te vinden in de persoonlijkheid van de dader, het motief bracht de onderzoekers in verwarring, ook vanwege het verloop van de ontsnapping, waarbij dronkenschap door de ambtenaren eerst als zeer kalm werd ervaren en vervolgens met het wapen op een van hen werd gericht.

Aan de boosdoener

De dader is 31 jaar en komt uit de regio. Hij had sinds vorig jaar geen vaste verblijfplaats. Meest recentelijk was hij werkloos. Hij was bekend in Ortenau. Hij kan worden gezien als een gewapende man en ziet zichzelf als een soort boswachter.

Hij was nooit in een geweerclub, in 2010 was het hem verboden wapens en munitie te bezitten. Hij werd op jonge leeftijd een criminele dader. Dit omvat diefstal of schending van de wapenwet. In 2019 werd hij veroordeeld tot een proeftijd voor ongeoorloofd gebruik van explosieven en wapens.

In 2009 had hij ruzie met een vriendin en schoot haar neer met een kruisboog, zij raakte ernstig gewond, waarvoor hij drie jaar en zes maanden in jeugddetentie zat.

1.500 dienstdoende officieren

Vrijwilligers, de SEK, de federale politie, de districtspolitie en verschillende reddingswerkers worden ingezet. Tot nu toe zijn er 1.500 agenten ingezet, zegt de politiechef. Ook bedankt hij de bevolking voor de steun.

8,6 vierkante kilometer onbegaanbaar terrein was doorzocht en 150 aanwijzingen van de bevolking waren gecontroleerd.

De politiechef spreekt

De korpschef neemt zijn collega’s onder bescherming. Ze deden alles goed, hun eigen leven was tenslotte een prioriteit. Onmiddellijk na de ontsnapping werden troepen van andere gemeenschappen en districten, maar ook de speciale troepen, gemobiliseerd.

Ze wilden ook voorkomen dat de dader terugkeerde naar Oppenau om de bevolking te beschermen. Daarna lag de focus op het vinden van de boosdoener. De autoriteiten gaan ervan uit dat Rausch nog in het bos ligt.

Hij benadrukte dat er veel aanwijzingen waren die waren opgevolgd. Zo’n gebied kun je niet doorzoeken, zegt hij. Dat is niet mogelijk met de topografische locatie.

Daarnaast is er een zogenaamd personagram gemaakt, waarin de omgeving van de dader en het vorige leven zijn onderzocht.

De beveiliging van Oppenau heeft nog steeds de hoogste prioriteit.

Aanklagers leggen het proces van de ontsnapping uit

Het openbaar ministerie Herwig Schäfer heeft het woord. Een nationaal en internationaal arrestatiebevel loopt tegen dronkenschap, zegt hij.

Toen de politie op zondag om 9.30 uur bij de hut aankwam, waar Rausch illegaal had gewoond, ontmoetten ze hem zittend aan tafel in de hut.

Rausch werd gevraagd de hut te verlaten. De officieren zagen een pijl en boog, maar ze waren niet gemakkelijk te bereiken. Rausch gaf deze en andere wapens aan de politie.

De politie legde de spullen voor de hut neer. Ze vroegen hem de hut te verlaten zodat ze hem konden doorzoeken.

Dat wilde Rausch niet. Toen een officier vervolgens de hut binnenkwam, richtte Rausch een pistool op hem. De officieren wisten van tevoren niets over dit pistool. Vervolgens beschuldigde de verdachte de functionarissen om de hut te verlaten en de dienstwapens op de grond te leggen.

De ambtenaren deden wat hun werd opgedragen, de verdachte nam de wapens op en vluchtte.

Persconferentie in Oppenau

De politie en de officier van justitie geven informatie over de huidige stand van zaken. De burgemeester van Oppenau is ook aanwezig.

Wapens gevonden in Rausch een jaar geleden

Volgens voormalige buren is het laatste appartement van Rausch ongeveer een jaar geleden ontruimd. Er zouden verschillende wapens, munitie en jerrycans zijn ontdekt. Zoals de foto schrijft, ontdekten de ambtenaren zelfs hun eigen schietbaan op zolder.

Trein doorzoeken in Freiburg

In verband met de zoektocht naar de voortvluchtige controleerde de federale politie op het centraal station van Freiburg een maandagavond laat komende ICE uit Berlijn. Eerder waren er aanwijzingen dat de verdachte mogelijk in de trein zat. Volgens een woordvoerster van de federale politie was dit niet het geval.

Dus de politie zoekt Yves Rausch

Beetje bij beetje wordt het bos in en rond Oppenheim afgezocht, beschrijft de foto. Daartoe wordt een bosgebied omgeven en vervolgens grondig doorzocht. De speciale eenheid SEK werd op verdenking ingeschakeld.

De SEK is ook ter plaatse. (Pictogramafbeelding: Keystone)
Iets minder politieagenten ingezet

In vergelijking met gisteren zijn er iets minder politiediensten ingezet om te zoeken naar de zwaarbewapende Yves Rausch, zeggen de ambtenaren. De zoektocht ging echter ononderbroken door, tot nu toe zonder enige indicatie van waar de man was en of hij nog leefde.

Toeristen blijven weg

Verschillende media hebben gemeld dat boekingen in hotels in Oppenau sinds zondag steeds vaker worden geannuleerd. De straten op het terrein zijn grotendeels leeg, maar er zijn ook mensen die ontspannen zijn in cafés, zegt men.

Beveiligingsmaatregelen op scholen

Hoewel de scholen in Oppenau vandaag open zijn, kan de normale werking niet gezegd worden. De scholen zijn afgezet en de studenten brengen hun pauze binnenshuis door, vertelde de burgemeester aan de SWR.

Geen vlucht rond Oppenheim

De politie heeft rond Oppenheim een ​​vliegverbod uitgevaardigd. Dit geldt ook voor drones. De politie heeft zelf meerdere helikopters gebruikt om te zoeken. Er worden ook thermische camera’s gebruikt.

De politie bestuurt het gebied per helikopter. (Archieffoto: Keystone)
Dus overmeesterde hij de politie

‘Voor de collega’s was het volkomen onvoorspelbaar dat hij ineens een pistool trekt en alle vier in één vat kijkt’, legt een politiewoordvoerder het incident zondag op de foto uit. Dienovereenkomstig hadden de ambtenaren hun eigen wapens op de grond moeten leggen, de man die ze zochten, vluchtte vervolgens mee.

De 31-jarige ontwapende vier politieagenten. Foto: Politie Baden-Württemberg)
Mediaconferentie om 14.00 uur

Dinsdag om 14.00 uur willen politie en officieren van justitie het publiek op een persconferentie op de hoogte brengen. Er is veel belangstelling voor de zaak en ook de internationale media doen er verslag van.

Veel journalisten verzamelen zich in het lokale operatiecentrum dat op het sportveld in Oppenau is opgezet, melden verschillende media.

Toeristen moeten het gebied vermijden

Oppenau is populair bij toeristen, vooral voor wandelingen. De politie moet hiervoor waarschuwen. Ook mag je geen lifters meenemen in de buurt. De politie zei dat het gevaar reëel was. Omdat het gebied zo uitgestrekt is, is het zoeken erg moeilijk.

De burgemeester is sceptisch dat de man snel gevonden zal worden. Er zijn steile hellingen, rotsen, kloven, dikke stukken bos waar je nauwelijks in kunt komen, vertelde hij de South Courier.

Populair bij toeristen: Oppenau. (Afbeelding: Black Forest Tourism) 
Gebouwen bij Offenburg doorzocht

In de nacht van dinsdag doorzocht de politie een gebouw in de omgeving van Offenburg op zoek naar Yves Rausch. Dit na een indicatie van de mogelijke locatie van de voortvluchtige. De politie maakte aanvankelijk niet bekend wat voor type gebouw het was. De functionarissen vonden de 31-jarige er echter niet.

Een gebouw in de buurt van Offenburg werd gratis doorzocht op zoek naar de 31-jarige. (Afbeelding: Google Maps)

Op de vlucht sinds zondag

Sinds zondagochtend spelen er filmscènes in Oppenau, ten noorden van Freiburg (DE). Yves Rausch (31) was gewapend in een tuinnederzetting. De gealarmeerde politie confronteerde de man met camouflagekleding en gewapend met pijl en boog, een mes en een pistool.

Rausch slaagt erin alle vier de officieren te ontwapenen en met hun wapens het bos in te vluchten. Sindsdien is er geen spoor meer van de 31-jarige. Dit ondanks het feit dat honderden officieren, speciale eenheden, honden en helikopters hem zoeken met warmtebeeldcamera’s.

Het voordeel van Rausch: hij kent het bos heel goed. Hij woont al een paar maanden in het bos. Volgens bewoners had hij tot een jaar geleden last van klussen, meldt de “Blick” . Vervolgens werd zijn appartement uitgezet omdat hij zijn huur niet betaalde. Sindsdien heeft Rausch geen vaste verblijfplaats meer.

Hij schoot zijn ex-vriendin neer met een kruisboog

De politie zegt dat de 31-jarige zich in een “psychologische noodsituatie” bevindt en buitengewoon gevaarlijk is. Zijn strafblad bevat tal van vermeldingen, schrijft de «foto». In 2010 werd Rausch veroordeeld tot een jeugdstraf van drie en een half jaar. Destijds schoot hij zijn ex-vriendin met een gevaarlijke kruisboog neer en raakte haar ernstig gewond.

De nu voortvluchtige zou ook kinderporno hebben gehad. Rausch heeft de Explosievenwet al overtreden, volgens de Duitse krant was hij van plan een explosie te plegen. Ook opgenomen in het strafregister: diefstal, materiële schade en een moordzaak.

Noodtoestand in Oppenau

De opwinding in het 5.000 man grote dorp Oppenau is navenant groot. De burgemeester heeft maandag alle scholen gesloten. De schoolactiviteiten worden dinsdag hervat. De plek zou weer normaal moeten worden, zei burgemeester Uwe Gaiser maandagavond. Met de politie was een beveiligingsconcept afgestemd. Het staat ouders echter vrij om te beslissen of ze hun kinderen al dan niet naar school willen sturen.

Tegen de 31-jarige is een aanhoudingsbevel uitgevaardigd. Dit komt mede door het dringende vermoeden van bijzonder ernstige roofzuchtige afpersing, meldt «SWR» . Politie en aanklagers hebben dinsdagmiddag een persconferentie aangekondigd om informatie te geven over de laatste ontwikkelingen.

Bron linkvermeldingen: telebasel.ch, theguardian.com, rtlnieuws.nl

3 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (2)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Camera 2 schreef:

  ‘t valt me mee dat ie niet door een wandelaar gevonden is maar door 1500 getrainde Mariniers, dan heb je ook wat, dan kan je nie missen 🙂

  Doet een beetje aan het Annas Auoragh verhaal denken. Toen die bewuste nacht in Februari 2013 iemand zich verhangen zou hebben. De hele politie eenheid heeft toen met Paarden , Helikopters en speurhonden gezocht in een stukje park wat niet groter is dan de gemiddelde tuin in Bloemendaal.

  Hij werd niet gevonden MAAR, jaa hoor in de ochtend werd het jongetje(hangend aan een tak)opgemerkt door een wandelaar met hond alwaar de politiespeurneuzen de hele nacht gezocht hebben. Ieder verhaal dient een andere agenda.

  (weet je, men zou zeggen, zoiets ga je toch niet verzinnen en zo’n leugen kan je toch niet volhouden en zo’n moeder, dat kan toch niet, OH Nee? na zeven jaar is het nog niet opgelost en de “zogenaamde moeder zwijgt als het graf.”

  https://www.martinvrijland.nl/archief/category/onderzoekszaken/onderzoekszaken-onderzoekszaken/zaak-anass-aouragh/

 2. ZalmInBlik schreef:

  Ik heb het vermoeden dat hier langzaam aan een pretext wordt geschapen voor een nieuwe Gladio achtige Strategy of Tension over de extreem rechtse flank, waar het in de jaren 70 over de extreem linker flank is gegaan via de RAF. Zie onderstaande bericht

  German Armed Forces Missing Tens Of Thousands Of Rounds Of Ammunition
  https://www.zerohedge.com/political/germanys-armed-forces-missing-tens-thousands-ammunition

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten