Zal het systeem uit zichzelf in elkaar storten, ook als we helemaal niets doen?

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 9 juni 2020 26 Comments

bron: presstv.com

Iedereen kan het masterscript herkennen dat zich nu in sneltrein vaart ontvouwt. Half levende lijken als Henry Kissenger en andere oude rotten in de politiek lijken zich nog steeds druk te maken over het slagen van de New World Order en spreken zich nog steeds uit, al is het met 1 been in het graf. De elitaire groep die het masterscript via de bekende machtsstructuren probeert te sturen, lijkt volledig grip op de zaak te hebben en elke revolutie, zoals die we nu zien vanuit de Black Lives Matter (BLM) movement, lijkt volledig door hen georkestreerd.

Toch zijn ze blijkbaar zo onzeker van hun zaak, dat ze op hoogbejaarde leeftijd nog steeds proberen de agenda te sturen. Zij, de scriptmasters, moeten ons in hun greep houden en we mogen niet ontwaken. De BLM revolutie die zich nu ontvouwt is onderdeel van hun masterscript gebaseerd op het Ordo ab Chao spel dat al zo oud is als de weg naar Rome (zoals hier beschreven).

De afgelopen tijd heb ik enkele initiatieven gelanceerd om te kijken of er nog enige beweging in de massa te krijgen is om zelf het heft in handen te nemen (voorbeeld). Het lijkt eenvoudiger om de massa via media en social media te hypnotiseren en op de golven van een gecontroleerde BLM opstand te doen meebewegen, dan mensen uit hun programmering te schudden. Dat is in zeker zin vooral een bewijs dat de ontwaking nog marginaal is. De programmering zit erg diep en het overstijgen van diepere vormen van programmering vergt een radicale shift. Het is voor velen al een stap te ver om de tv uit te zetten en de kranten niet meer te lezen, omdat men gelooft prima in staat te zijn door die programmering heen te prikken.

Hoe diep de inkleuring van de werkelijkheid zoals we die waarnemen gestuurd wordt, is voor velen dan ook iets waar niet bij stilgestaan wordt. We blijven de media volgen en denken de leugentjes er wel uit te kunnen pikken. We geloven dat heus niet alles vals kan zijn. Bovendien zijn wij slim genoeg. Ook denken we dat het hypnose-effect van onze programmering bij ons best wel meevalt. Eigenlijk zijn we massaal blind voor wat ons overkomt, zonder het diepe besef dat er sprake is van een zeer diepgewortelde programmering. En omdat iedereen diezelfde programmering heeft ondergaan (en dus ongemerkt en onbedoeld onderdeel geworden is van het systeem dat de valse realiteit in stand houdt) trappen we niet op de noodrem. Dat gaat veranderen.

Onderstaand voorbeeld van hypnotiseur Rasti Rostelli is de moeite van het bekijken waard. In deze hypnose show overtuigt Rostelli de mensen op het podium dat zij van een warme sappige zoete vrucht staan te genieten, terwijl ze in werkelijkheid een zure tandglazuur aantastende citroen eten. Als ik nu het podium op zou lopen en zou vertellen dat het toch echt een citroen is, zouden de gehypnotiseerde mensen mij niet kunnen geloven. Ook al zou ik ze laten zien dat het een vrucht is met een gele schil, met pitten en dat het de vorm heeft van de welbekende citroen, zouden ze mij niet geloven. Het bewijs wordt simpelweg niet gezien. (Kijk en lees verder onder het filmpje)

De essentiële vraag die u zichzelf zou kunnen stellen om te ontdekken of uw programmering echt heel diep zit, is de vraag of u nog steeds gelooft dat er wel verandering komt van een nieuwe leider of politieke partij. Een andere graadmeter is die waarbij u zichzelf afvraagt of u gelooft dat slechts een klein percentage van het nieuws nep is of dat uw gehele realiteit ingekleurd is via alle impulsen die uw ogen en oren van jongs af aan prikkelen.

U gelooft misschien wel dat er een naar smaakje aan de mango zit, maar het is toch echt nog steeds een mango.

Er zijn een paar grote ontwakingen nodig om tot de essentie van uw scheppende oorsprong en kracht te komen. De eerste hebben de meesten wel gehad. Dat is de ontdekking van het nare smaakje. De meeste alternatieve media blijven onze aandacht richten op het nare smaakje dat we proeven bij het eten van de mango. De tweede, meer radicalere vorm van ontwaking, is die waarbij we echt gaan zien dat we niet konden zien dat de mango geen mango is. We zagen de bewijzen niet. We zagen de gele schil niet. We konden onze diepe programmering niet doorbreken, omdat de hypnose van onze programmering al van jongs af aan begon. We zien de citroen niet.

We zijn gaan geloven in een koningshuis dat de macht heeft. We zijn gaan geloven in de machtspiramide en de schijndemocratie. We zijn gaan geloven in grondwetten en wetten. Regels zijn nu eenmaal nodig; anders ontstaat chaos. Het dierenrijk hangt immers ook vol met verkeersborden, is het niet? We proeven soms het nare bijsmaakje wel en weten wel dat de mango niet helemaal zuiver en zoet is, maar weigeren de citroen te zien. Feitelijk zouden we niet weten hoe we het anders moeten doen, hoewel we wel ontevreden zijn over hoe het nu gaat. De meeste mensen zijn nog steeds zwaar onder hypnose en proeven slechts het nare bijsmaakje.

Heeft u mijn boek en de aanvullende artikelen gelezen? Dan heeft u hopelijk enigszins een beeld van wat ons te wachten staat. De poortwachters van deze planeet hebben nog slechts 25 jaar voordat de boel levenloos in elkaar stort. Dat is de einddatum van het virussysteem; het virussysteem dat probeert het scheppende stamcelbewustzijn van de mensheid te stelen door aan te sturen op volledige samensmelting met AI.

Doorziet u het masterscript, dan doorziet u welke kant het opgestuurd wordt en krijgt u door dat alles draait om het volledig onder technocratisch (digitaal) bestuur brengen van de mensheid. Een grote ontwaking nu, kan dit systeem omver doen vallen. Aan ons de taak om te voorkomen dat het virus onze levensadem steelt. Begin met concreet worden. Help mee de heersende groep af te zetten en een nieuwe start te maken:

directe democratie nu

263 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (26)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Lydia Roosje schreef:

  Waarschijnlijk hebben sommigen hier dit al gezien, een heel stadje op zijn knieën. Als dit geen bewijs is dat de hypnotische werking van het scherm “fucking phenomenal” is…

  https://youtu.be/vDPFBCI0EAI

  Ik bewonder je vechtlust Martin maar ik zie de meeste mensen nog geloven in het narratief dat hen voorgeschoteld wordt. De deceptie heeft zoveel lagen, de kans dat iemand daar nu allemaal doorheen dendert lijkt me gering.
  Ik vertrek deze zomer, voordat de hel echt losbreekt in October. Hopelijk zit ik er gigantisch naast.

  • verdo schreef:

   Met eigen ogen gezien hoe Rasti Rostelli mensen kon hypnotiseren . ik proefde dan alleen citroen en niks anders. Ik ben benieuwd wat jij ziet als nog veilige plek. Een plek waar geen hel losbreekt.

   Een plek waar je niet tegen je zin zal worden geprikt.

   En hoe om te gaan met geliefden die niet willen gaan? Zelf veilig maar steeds denken aan je ouders etc.

   Martin heeft het erover dat het wat milder zal zijn in Nederland dan in de VS met hun geweren enzo. Toch maak ook ik mij zorgen dat ik straks niet veilig overal heen kan met een duidelijke niet westerse en Islamitische komaf. lichtpuntje is wel dat ik in een buurt woon waar weinig autochtonen zijn. (maar of dat helpt??)

 2. Oxel schreef:

  Ik snap dat je wilt uittesten of je mensen meekrijgt maar ik mis een paar schakels in je verhaal. Stel, we tekenen met 100.000 mensen je petitie. Geeft dat je geschetste plan een kans? Wat gebeurt er daarna? Ik ziet niet hoe we de elite zover krijgen dat ze zich overgeven. Ze zitten nog altijd stevig in het zadel. Ik geloof wel in bewustwording van mensen en dat er een moment komt waarop er een shift komt; ik denk dat dit alleen veel meer tijd kost. Al ben ik me bewust van het feit dat het 30 seconden voor 12 is. Je bent je tijd vooruit!

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik ben mijn tijd niet vooruit. Het is simpelweg een expressie in deze materiële wereld van een bewustzijnsintentie. Onthoudt dat laatste.

   Het simpele feit dat de media en alternatieve media gecontroleerd zijn, zorgt ervoor dat kanalen als Café Weltschmetrz en vele anderen dit initiatief niet steunen. Zij moeten mensen sturen richting de bekende vangnetten van juridische stappen via Jordy Zwarts (Bond tegen overheidszaken) en andere initiatieven die ervoor zorgen dat mensen zichzelf niet hoeven te activeren.

   De ellende is simpelweg nog niet groot genoeg om mensen te activeren een directe democratie coup te plegen. Als een paar miljoen Nederlanders zeggen dat de regering af moet treden, komt er echt wel iets in beweging en kun je de zaak echt wel opschonen. Dat die paar miljoen nu nog slapende zijn en misschien wel nooit wakker worden, realiseer ik me donders goed, maar als je de essentie van wie je bent doorgrond, kun je begrijpen dat de informatie (of energie) die je in deze (valse) realiteit stopt krachtig is en zijn effect heeft op een heel ander niveau.

   Veel belangrijker is het namelijk dat we op ons origineel bewustzijnsniveau de boodschap uitstralen dat we dit systeem willen stoppen. De bewustzijnsintentie is veel krachtiger dan de feitelijk uitwerking op “schermniveau” (/spelniveau). In deze (valse realiteit) materiële wereld kunnen we dat manifesteren door zaken uit te spreken en in daden om te zetten. Komt het besef dat wij de originele mede-scheppers van het originele universum zijn en dat dit universum (dat wij nu waarnemen) een virussysteem is, dan komt ook het besef dat één individu een groot verschil kan maken. De intentie van jou originele scheppende kracht is het meest essentiële. Het uitspreken en omzetten in daden (ongeacht het resultaat) van je bewustzijnsintentie is krachtiger dan we denken.

   Wij willen graag concreet resultaat zien op het scherm van onze realiteit. We moeten ons leren beseffen dat we dit alleen op broncode niveau kunnen winnen. Je intentie laten zien op schermniveau vertelt het systeem dat er op broncode niveau aan het virussysteem (deze valse realiteit) gesleuteld wordt; ongeacht het zichtbare resultaat op het scherm.

   Mijn doel is om dat bewustzijn aan te wakkeren en dan dient de oplossing zich vanaf bewustzijnsniveau (programma-code level) aan. Je zou kunnen vragen “Heb je daar bewijs voor?”. Zie mijn reactie op Xander en zie boek plus aanvullende artikelen. Het wordt tijd te ontdekken wie we zijn.

 3. XanderN schreef:

  Ik zie het ook al een hele poos, ben het helemaal met je eens, maar het lukt me eenvoudigweg niet om in die laatste ‘bewustzijnstoestand’ te komen, die je omschrijft. Ik begrijp het verstandelijk heel goed, maar zie nog steeds niet hoe dat ontwaken anders zou moeten dan het zoveel mogelijk proberen te informeren en waarschuwen van mensen. En dan? Kunnen we dan iets ‘magisch’ verwachten, iets ‘religieus’, misschien wel?

  Ik heb je boek gelezen, een hele gedeeltes meerdere keren. Ik blijf iedere keer tegen die laatste fase aanlopen. Ik zou zo graag eens iets zichtbaars en tastbaars willen zien van mensen die dat al wel hebben bereikt. Alleen maar beweren dat het zo is, dat geloof ik niet meer, daarvoor heb ik vroeger teveel vaag gewauwel van voorgangers, dominees etc. gehoord. Zijn er teveel goeroes en ‘messiassen’ geweest met hun eigen ‘verlichte boodschap’, maar er kwam simpelweg nooit iets van terecht, althans niet blijvend. ‘Als je maar hard genoeg geloofd, dan ga je het vanzelf zien,’ is aan mij dus niet meer besteed.

  Kan zijn dat ik nog teveel vastzit in dit bestaan, maar je moet wel, je kunt niet anders. Je moet toch overleven, je moet eten, je hebt mensen voor wie je moet zorgen, etc.etc.. Dat gaat gewoon door. Massale veranderingen zonder geweld zijn soms wel mogelijk, kijk naar de val van de DDR, alhoewel dat achteraf toch ook voor een groot deel georkestreerd was, en niet een spontane omwenteling was.

  Ik zie op het alternatieve internet ook niemand die in die volgende fase zit, althans niet voor zover ik kan beoordelen. Ook David Icke niet. Kan goed dat het echte begrip alleen voor de enkele ‘verlichte’ figuur is, maar dan zal het wel bij een heel klein clubje blijven, wat die totalitaire controle niet zal stoppen.

  Nu wordt i.i.g. een perfecte setting gecreëerd vol chaos, geweld, wanhoop en ellende, zodat er straks een redding of misschien wel Redder kan worden gepresenteerd. Daar loopt dan de halve wereld achteraan… maar hoe weet je dan of het ‘echt’ is, en je dus niet in de val wordt gelokt?

  Om eerlijk te zijn begrijp ik het gewoon niet meer. Wat een waanzin overal; alles is of wordt omgekeerd, iedereen doet maar wat, grijpt aan strohalmen vast, maar voorlopig dendert de trein naar de afgrond almaar harder door. Sorry voor het pessimisme.

  • Martin Vrijland schreef:

   Je komt niet in een bewustzijnstoestand, als je je simpelweg beseft wie/wat je bent.

   Het is belangrijk om jezelf simpelweg de vraag te stellen waarom men zo graag wil dat we ons brein online hangen en ons DNA in the cloud editable wordt. Wie nog niet ziet dat het die kant op gaat heeft zich simpelweg niet genoeg verdiept in de technologische stand van zaken en de technologische toekomst die bedrijven als Google (Alphabet) voor ogen hebben.
   Er worden miljarden geïnvesteerd in de transhumanisering van de mensheid en dat is ook de basis achter het vaccinatieprogramma dat men op wil dringen.
   Afnemen van DNA via de coronavirustest en het injecteren van bijvoorbeeld een CRISPR enzym maakt het mogelijk om de mens vanuit de cloud te editen en aan te sturen. Het einddoel is de volledige samensmelting met AI.

   Pas als je je daar echt goed in hebt verdiept, kom je erachter dat het niet gaat om de mens als biologisch wezen, maar om de diepere essentie van wie we zijn. Niet voor niets geloven deze grote techbedrijven dat we in simulaties kunnen gaan leven en digitale versies van onszelf kunnen hebben om uiteindelijke de gehele biologie vaarwel te zeggen.
   Dat is geen SiFi, maar dat wordt gewoon gesteld door mensen als Ray Kurzweil en vele anderen in de top van die grote tech jongens.

   Alleen al via die weg (als je jezelf inmiddels nog niet bewust bent dat je meer bent dan een lichaam) kun je simpelweg tot de conclusie komen dat men op jacht is naar de essentie van wie wij zijn. Daarmee is het niet langer een geloofssysteem, maar een analyse die leidt tot de conclusie dat we uiteindelijk ‘bewustzijn’ zijn; datgene wat ik in mijn boek vergelijk met de stamcelinformatie van een cel.

   Het is dus mijns inziens vooral gemakzucht of “vastklampen aan het oude vertrouwde beeld van de realiteit” dat ervoor zorgt dat je denkt dat ik hier een nieuw geloofssysteem aan de man probeer te brengen. Dat is niet correct. Het is een simpele doch heldere analyse op basis van de roadmap die je in de technologische ontwikkeling ziet. Daaruit alleen al kun je concluderen dat de mens niet zijn lichaam is, maar bewustzijn.

   Het idee dat de grote tech bedrijven verkopen is dat als we alle herinneringen, gedachten en genetische kenmerken in the cloud kunnen opslaan, je feitelijk een digitale versie van je bewustzijn hebt. Het is of een bewuste denkfout of simpelweg misleiding om te stellen dat dat hetgeen is wat ons definieert. Natuurlijk weet men echt wel dat bewustzijn vanuit de “originele laag” komt, zoals een playstation figurant in het spel iemand heeft die extern aan de joystick/controller zit.

   Alles duidt erop (lees nog een keer het boek en de aanvullende artikelen – die jij nog niet gelezen hebt) dat we in een virussimulatie leven. Een virus heeft de eigenschap dat het de stamcelinformatie van een gastcel nodig heeft om zichzelf te kunnen vermenigvuldigen. Het einddoel van de sripmasters die dit spel de gewenste richting uit moeten dirigeren is dan mijns inziens ook dat men wil intappen op die bewustzijns-stamcelinformatie van ons originele zijn (degene aan de joystick in het originele universum).

   Ik raad aan om nog eens de Netflix Black Mirror episode Playtest te kijken om een beetje een gevoel te krijgen hoe je zo’n simulatieve realiteit kunt ervaren, maar de herinnering aan de film trilogie The Matrix is ook wel voldoende.

   In het boek licht ik toe dat wij (ons originele bewustzijn) een scheppende taak had om het originele universum te bouwen. Meer uitgebreider ga ik hierop in in dit aanvullend artikel:

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/aanvulling-op-uw-boek-1/

   en deze:

   https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-virus-probeert-het-gehele-lichaam-te-infecteren-en-stamcel-informatie-te-stelen/

   Wie zich weigert te verdiepen en op spelniveau blijft denken, zal altijd vanuit de Sim in het Sim spel de situatie proberen te doorzien.

   In essentie stel ik dat we ons op individueel niveau niet zo druk hoeven te maken, omdat deze virussimulatie op zijn einde loopt. Echter, met het stelen (intappen op de gast cel – de stamcel informatie van de scheppers van het originele universum) kan dit virussysteem (dit kopie-universum dat in 2045 zijn einddatum bereikt) zichzelf repliceren en aan een volgende cyclus beginnen. Bij een massale ontwaking kan dit gestopt worden. Wij vormen dus als het ware zelf de resistentie waarmee we kunnen voorkomen dat dt virussysteem zich repliceert.

   Iedereen die weigert zich te verbinden met AI (weigering vaccins is daarin erg belangrijk) keert gewoon terug naar zijn originele status in het originele universum en wordt niet meegenomen in de herstart van dit kopie-universum.

   Als je zegt “Om eerlijk te zijn begrijp ik het gewoon niet meer” dan kan dat zijn om de lezers hier te ontmoedigen (omdat je mogelijk zelf met jouw website een vangnet pion bent en juist moet voorkomen dat mensen ontwaken) of je hebt gewoon niet de moeite genomen de aanvullende artikelen te lezen en de in het boek aangereikte informatie (ondersteunende video’s etcetera) te bestuderen. Het is namelijk geen rocket science.

  • piet groeneweg schreef:

   xander er zijn meer dan 600 geloven , wat is de goede, alle maal verleiders , blijf zoeken

 4. Boy Schuurmans schreef:

  https://youtu.be/lKBGR8nVZhs
  What are you gonna do about it!!!

  Straks zijn ze onder hypnose van de ‘heilige graal’ vaccinatie..

  Inderdaad Lydia we moeten wegkomen van alle slaven als een groep vrije zielen zigeuners..

  • Martin Vrijland schreef:

   Ja, we kunnen luisteren naar een hippie die stoned op het podium staat en waarschijnlijk best wist wat er gaande was of we kunnen onszelf activeren.
   Eerlijk gezegd heeft het geen enkel nut meer om op de vlucht te slaan, want Elon Musk hangt de lucht vol met hoge bandbreedte satellieten en het online brengen van de mensheid is een wereldwijd programma, aangestuurd door de WHO en Bill Gates (plus vazal overheden en hun propaganda media). Er is dus geen ontkomen meer aan.

   Het is belangrijk om de situatie te bekijken en echt zelf in actie te komen. We zijn een stelletje luie donders die op de vlucht slaan. De tijd van laf zijn voorbij. De tijd van niets doen is ook voorbij.

   Wat kun je dan doen tegen al die overmacht? Simpel: spreek je uit naar iedereen, motiveer iedereen om je heen en heb geen knikkende knieën bij tegenwerking. Bovenal: wees non-compliant met het systeem. Je kan beter de fysieke dood sterven dan je overgeven aan het virussysteem (zie boek).

   • Zonnetje schreef:

    Ik geloof dat als een paar honderd duizend man bij het Binnenhof langdurig zouden demonstreren, Woodcockstijl, en de regering zouden vragen om hun functies neer te leggen het 99,999 % zeker is dat de koning en de ministers vrijwillig hun taken/ functies zouden opgeven, in het belang van het volk. Heel veel mensen/ groepen die beweren het niet eens zijn met de regering zouden toch gemakkelijk dat aantal kunnen halen. Het lijkt erop dat velen meer de rol van amateur- antiregering willen spelen op (rock)concerten dan daadwerkelijk een betere wereld voor te staan door echt er te gaan staan en te vragen dat de regering haar functies ter beschikking stelt van de gewone bevolking. Vragen kost niets mensen. Het zou
    verademend zijn als de ‘ ja maar’ mentaliteit losgelaten zou worden.

   • Lydia Roosje schreef:

    De meesten hier kennen waarschijnlijk deze scène uit wargames:
    “A strange game. The only winning move is not to play”.

    https://youtu.be/NHWjlCaIrQo

    ‘Op de vlucht‘ slaan ‘lui en laf’ noemen is negatief framen van iets dat ik heel anders zie. Ook al worden er steeds meer mensen een beetje wakker, hun aantal en de mate van hun ‘ontwaken’ is in de verste verte niet genoeg om een deuk in een politiek pakje boter te slaan. Nog niet in Lutjebroek, laat staan in heel Nederland, dat bovendien ingekapseld is door de EU en de VN.
    Je verzetten tegen dit systeem komt energetisch neer op voeden van dit systeem en degenen die het controleren (loosh).
    Het gaat inderdaad om het vangen en vastzetten van onze essentie, onze ziel of broncode. Dus het gaat hier om het allerbelangrijkste van wat en wie je bent.
    De eer aan jezelf houden en van een flat springen is zeker beter dan de verplichte inoculatie. Maar er is nog een andere mogelijkheid. Door het spel niet mee te spelen, door het beast system niet te voeden en door met je wil en intentie iets anders, iets eigens, neer te zetten, gebruik je je manifestatie kracht en voed je het systeem niet. Aangezien dit spel hier nog altijd wordt gespeeld op basis van ‘informed consent’, is geen consent geven, hardop uitspreken “ik doe hier niet aan mee” en het beast system laten voor wat het is en een eigen plek creëren helemaal los van het systeem de grootste kans op escape. Weet ik dat zeker? Nee. Ben ik er zeker van dat de plek die ik uitkies gevrijwaard blijft van de apocalyps die op ons afstormt? Ik heb een vermoeden van wel en met mijn intentie en wil zal ik er alles aan doen om dat te realiseren, maar zeker weten, nee. Hier vertrekken, waarschijnlijk zelfs zonder mijn 4 kinderen -hoewel ik er alles aan zal doen hen mee te krijgen, al is het maar voor een jaar- en alles achter me te laten om elders mijn eigen break away tribe opbouwen is misschien noem ik niet laf.

 5. Boy Schuurmans schreef:

  Ik weet het Martin, je hebt gelijk , zou het ook geen vluchten willen noemen, ik spreek meer de wens uit om met gelijkgestemde samen te leven. zigeuners (kampers) zoals ik ze ken, zijn de laatste mensen hier die de overheid 0% vertrouwen en de samen sterk mentaliteit hebben. De rest verraad zn eigen familie nog wel..Daarom worden ze zo hard aangepakt net als motorclubs. Ze weten goed wie de meeste weerstand geeft en aan non compliance doet. De kantoorpikken laten ze wel een beetje aanmodderen op internet, grote bek achter een nep naam maar ze weten nog geen zwarte euro te verdienen.

 6. EenOogOpen schreef:

  Als je bepaalde drugs gebruiks kom je in een andere bewustzijnstoestand. Voor de rest kan je bewustzijn vergroot of verkleind worden. De programmering zit zo diep, dat moet je nog leren begrijpen. Dan ben je pas 1 stapje opgeklommen van de meerdere stappen in het bewust worden van je programma’s in je lichaam. En wel 95% van je gedrag wordt beinvloed door je onderbewustzijn je lichaam je dna. Niet alleen je brein bevat neuronen maar ook bepaalde organen zoals je hart, het zit allemaal in je fysieke lichaam opgeslagen. Je onderbewustzijn ziet niet het verschil tussen verleden of toekomst, het reageert vanuit het extern geprogrammeerde of zelf aangeleerde of aangeboren programma. Vandaar dat ze ook 24/7 via zowat elke externe prikkel aan je onderbewustzijn werken. Daar kan je zelf ook wijzigingen in aanbrengen, zie dat maar eens te begrijpen dan pas kan je veranderen. Ga maar eens aan mindfullness doen dan zal je zien hoe diep het zit en dat je er zelfs tegenaan loopt. Maar ja als je zo vastzit in je BS, Belief system een gesloten denkwijze hebt, dan kan je moeilijk vatten hoe je zelf geprogrammeerd bent en dan ga je op je knieën smeken voor je meesters en hen prijzen je hemel in. Je kan wel kennis krijgen hoe het allemaal zou zitten, maar je dient vooral zelf te leren realiseren hoe dingen in elkaar zitten. Pak je kracht weer terug!

 7. guppy schreef:

  Deze reacties zijn een artikel waard. Ik denk dat je het reïncarnatie process er ook bij moet betrekken.

  Ik ben er van overtuigd dat we meerdere levens gehad moeten hebben om tot het besef te komen dat we op een laag (bewustzijn) niveau rond vliegen.

  Er zijn ego’s die dit niveau willen beheersen te koste van andere zielen. Toch denk ik dat hier grenzen aan zitten en denk ik dat je heel warm bent met je uitspraak over 2045.

  Ik denk niet dat we zomaar naar hoger bewustzijn kunnen gaan en daar blijven zonder ervoor te werken. Er moet energie in gestopt worden.

  Het is allemaal begonnen met energie, een perfecte combinatie tussen vrouwelijke en mannelijke energie gecombineerd met magnetisme. Deze drie eenheid is basis van universum en als je je hier niet aan houdt dan is er geen lange houdbaarheidsdatum. Dan krijg je de reset waar jij het over hebt.

  Als wij willen kunnen we het keren en laten wij de ellende achter ons en hebben wij niets te vrezen. Het duurt niet zo lang meer ook al gaan ze ons lopen etteren.

  Wat heeft het voor zin om onderscheid te maken tussen mensen, volgende levens zijn de rollen omgedraaid.

  Ik ben vooral dankbaar voor alles wat ik leer en geniet meer en meer van dit mooie moment.

 8. guppy schreef:

  Voor het universum is het niet zo moeilijk om een bepaalde tijd op nieuw te creëren. Net zolang totdat alles waargenomen is.

 9. guppy schreef:

  Wij guppy van Oranje, bij gratie Gods, koning van mijn eigen kingdome, prins van ons universum, enz, enz, enz

  Verklaar deze wet onwettig omdat dit in strijd is met de universele wetten. Alles is ons gegeven en is vrij te gebruiken zolang het het welzijn van onze omgeving dient. Wij zijn gezond van onszelf en wij zijn vrij om te gaan en staan waar wij willen zolang dit de universe wetten dient. Heel makkelijk om deze wetten te dienen, je voelt het van binnen. Komt geen papier of wet tussen.

  Mochten anderen met geweld je iets aandoen dan is dat niet jou probleem en zal door de veroorzakers opgelost moeten worden. Pijn is alleen voelbaar op dit aardse niveau, hoe lang het duurt is aan ons.

  • Future schreef:

   Thanks Guppy

   Mooi verwoord en je hebt volledig gelijk.
   Wat ik alleen niet begrijp is dat mensen dit uit hun brein kunnen krijgen, om deze wetten zo te formuleren.
   En dan ook nog in vele landen, wat het nog erger maakt.
   Ook de mensen die rustig nog een keer op dit soort mensen stemmen zal ik nooit snappen.
   Je wordt volledig aards vastgeketend in je bewegingsvrijheid. Maar je gaat stemmen op het tuig dat dit moedwillig jou en ons aandoet.

   Verder wil ik ontsnappen op de manier die jij zegt, maar het hebben van een kind maakt het niet makkelijker. Zijn/haar toekomst is volledig weg, en aangezien ik weet wat er ongeveer gaat komen. Is het zeer lastig voor mij daar goed mee om te gaan. Maar nogmaals bedankt.

   • guppy schreef:

    De mensen die meewerken aan het schrijven van deze wetten denken op een dusdanig laag niveau omdat ze bang zijn omhoog te gaan.

    Ik heb zelf ook kinderen en wij zijn zelf ook geneigd ze te beschermend op te voeden doormiddel van angstig denken.

    We hebben er zelf ook een weg uit kunnen vinden, gaat hun ook lukken al lijkt het soms hopeloos.

    Daarom denk ik dat het universum bepaalde grenzen heeft, alleen al omdat wij waarnemen tot hier en niet verder.

    Ik ben wel blij dat ik mijn gezin meegenomen heb naar de andere kant van de wereld. Je kunt niet overal voor weglopen maar je kunt wel zelf een hele nieuwe wereld creëren. Ik kom steeds meer mensen tegen die zien wat er speelt en echt uit onverwachte hoek en verschillende leeftijden.

    Geloof mij maar de impact van ons denken is groter dan we denken 😉

    • Zonnetje schreef:

     Wij moeten niet denken maar doen!!
     Teken de petitie van Martin!
     DOEN.

     • guppy schreef:

      Doen komt voort uit gedachte, maar je hebt gelijk.

      Ik heb al lang getekend, ook al stem ik niet op personen die in mijn naam leiding geven. Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn acties. Ik woon in een land zonder leerplicht, zonder registratie plicht van verblijf adres en waar je nog vrij in de natuur kunt leven. Niet dat ik dat doe maar ik houdt van de mogelijkheid. Als je zelf geen plan maakt dan wordt je onderdeel van iemand anders zijn plan.

      Ik heb ook actie moeten ondernemen om het hele jaar van het zonnetje te genieten en dat kon ik niet in NL 😎

     • Lydia Roosje schreef:

      @guppy Welk land is dat?

 10. Future schreef:

  Predictive Programming je komt echt steeds meer tegen, uit het verleden wat het heden raakt.
  Deze is wel heel erg spot on 2011.

  https://youtu.be/Wu58RVbLcyo

 11. gerstra schreef:

  Waar ben je, Martin? Ik mis je verhelderende overzicht! Je hebt al 10 dagen niets meer gepost! Miss you!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten