Zijn dit de namen van de verdachten in de Romy Nieuwburg en Savannah Dekker zaak?

[Update: Lees hier eerst het gehele dossier voor de nieuwste ontwikkelingenHet is duidelijk dat de moord op Romy en Savannah de gemoederen nog flink bezig houdt. Hoewel een ietwat bizar ogende complotgedachte over het mogelijk niet bestaan van Romy, uit de wereld geholpen werd, leken de Facebook reacties vooral die van trollen en van oudere mensen te zijn. Geen boze vriendinnetjes van Romy die verbolgen waren over het idee. Wel reageerde de moeder via email. Dit alles nog op de dag en de dag na de begrafenis; wat op zichzelf opmerkelijk is. Als je dochter begraven wordt ga je niet iemand met een complotgedachte aanschrijven. Daar maak je je dan niet zo druk om; je hebt wel wat anders aan je hoofd. Eventueel bel je de politie, maar je gaat niet een kopie van je ID-kaart sturen of een kopie van de ID-kaart van Romy. Romy en Savannah hebben wel degelijk bestaan. Dat is wel duidelijk geworden. Wat echter niet duidelijker geworden is, is de rest van het verhaal en ik denk inmiddels te begrijpen wat er aan de hand is.

Je kunt op de contouren letten en met je boerenverstand begrijpen dat er niets van dit verhaal klopt. Toch proberen de media met hun grote jongens als Peter R. de Vries en John van den Heuvel het verhaal te verkopen als zijnde kloppend. “Wij zijn bij politie en justitie op bezoek geweest en wij weten dat de zaken los van elkaar staan.” Maar er kloppen een paar zaken niet en dat voelt iedereen op zijn klompen aan. Behalve die paar Facebook trollen die, waar ze maar kunnen, iedereen die anders denkt of die laat blijken kritisch te zijn, aanvallen en afbranden. Die reageerders komen zelfs door een keihard woordfilter heen dat op Facebook op een hele waslijst aan scheldwoorden filtert, maar waar deze trollen blijkbaar geen last van hebben. Staat het filter ingesteld op een scheldwoord als ‘psychiater’, dan kan zo’n trol nog steeds plaatsen “jij moet echt naar de psychiater” of teksten van die strekking. En zo lijkt het erop dat er een professioneel marketingbureau actief is om mensen aan te vallen die de officiële lezing van deze moorden in twijfel durft te trekken. Aanwijzingen dat dit om een bureau uit Zeist gaat, zijn er, maar dit onderzoek ik nog verder.

Enkele opmerkelijke zaken vallen op aan deze moorden van Romy en Savannah. Om te beginnen stond heel Nederland op zijn kop en werd social media gebruikt om de bijna onmogelijke moorden onder de aandacht te brengen en mensen op de been te brengen voor een zoekactie. Tijdens de zoekacties van Savannah werden er flesjes water uitgedeeld, aldus getuigen. Wie dat water sponsorde is onduidelijk. Savannah werd uiteindelijk niet door de deelnemers van de zoekactie gevonden, maar door iemand anders; een onbekend persoon. Ook Romy werd gevonden door een onbekend persoon. Beide meisjes werden in een sloot gevonden, maar het is volslagen onbekend hoe ze daar terecht zijn gekomen. Romy in de sloot naast het pad waar ik filmde en Savannah in een sloot op industrieterrein De Kronkels. Maar wat opmerkelijk is, is dat de zogenaamde vinders niet bekend zijn en ook niet al te veel gezegd wordt over de manier waarop dat vinden heeft plaatsgevonden en wat er zichtbaar was. Dat wordt dan allemaal afgedaan onder de noemer: ‘Uit piëteit en respect voor de nabestaanden vertellen we daar niets over.’

Weet u wat ik denk? Het complot dat mij vorige week zaterdag toegezonden werd en waarover ik zondag publiceerde (en in het volgende artikel weer kon ontkrachten), zou wel eens een bewust dwaalspoor geweest kunnen zijn. Dit om mij in de richting te laten zoeken van “satanische netwerken die aan rituele kindermoord doen”. Ik heb niet voor niets meteen mijn twijfels gehad bij deze gedachte. En inmiddels denk ik dat het dwaalspoor mij af moest leiden van een andere, misschien wel veel belangrijkere vraag, namelijk: “Zijn Romy en Savannah überhaupt wel echt vermoord?

Wat ben je nu helemaal gek geworden Vrijland? Dus je vraagt je af of ze wel echt vermoord zijn! Er zijn toch begrafenissen geweest? We hebben toch rouwende mensen gezien?” Ja, we hebben prachtige praal gezien tijdens de begrafenis van Romy, waarbij een kist op een witte koets lag. Ik vroeg me meteen af waarom de kleur wit gebruikt werd. Ook reed de familie in een witte geblindeerde limousine. De pers heeft op afstand staan filmen en nooit was er een shot van de ouders in beeld. Hetzelfde gold voor de begrafenis van Savannah. Ook weer een luxe begrafenis, maar deze keer geen koets. Wel geblindeerde limousines. Ook hier hebben we geen ouders in beeld gezien. Ik was zelf in Hoevelaken aanwezig en een bevriende fotograaf heeft geprobeerd met een camera langs de beveiliging te lopen, maar hij werd vrij agressief benaderd en duidelijk gemaakt dat er geen foto of filmpje gemaakt mocht worden, anders zouden maatregelen volgen.

Er zijn nog veel meer opmerkelijkheden te noemen, zoals het barbecue filmpje dat de vader van Savannah plaatste ten tijde van de vermissing en op het moment dat heel Bunschoten al in rep en roer was. Zie hieronder de schermopname van zijn Facebook-profiel. Wie plaatst nu een filmpje over een putdeksel-barbecue terwijl je dochter spoorloos is?

Dan hebben we nog het feit dat ik op de vindplaats van Romy ben wezen kijken. De bevriende fotograaf is op de vindplaats van Savannah wezen kijken. Er is op geen van beide plekken ook maar een spoor van activiteit in de slootwal geweest. Je zou verwachten dat als politieagenten en medewerkers van het NFI (forensisch instituut) daar een lichaam uit het water moeten halen, ze met duikers het water in gaan om sporenonderzoek te doen en dus de wal beschadigen. Ook moeten de meisjes uit het water gehaald zijn. Zoiets doe je niet zonder schade aan de wal aan te brengen, tenzij je aan een kraantje hangt en de grond niet raakt. Er was geen spoor te vinden van dergelijke activiteit. Ook weet niemand exact waar de vindplaatsen zijn. Een van de twee jongens die ik sprak fietste 10 minuten voordat Romy gevonden werd, nog langs die plek. Hij heeft niets gehoord of gezien en er was hem ook niets opmerkelijks opgevallen. De boswachter die ik sprak (die aan kwam fietsen om de jongens te bekeuren, omdat zij daar officieel niet zouden mogen fietsen) wist ook niet te vertellen waar exact de vindplaats was.

Ik ben mezelf gister af gaan vragen of we niet simpelweg helemaal in de maling genomen zijn. Zijn Romy en Savannah wel vermoord, zijn er wel daders? Daarop postte ik de volgende gedachte op Facebook:

Neem mij niet kwalijk dat ik mijn gedachten even uitspreek, maar soms bekruipt me het gevoel dat we in deze zaak Romy & Savannah helemaal in de maling genomen worden. Wat nu als er helemaal geen dode meisjes gevonden zijn? De begrafenissen waren in geheimzinnigheid gehuld en camera’s werden op grote afstand gehouden. De vader van Savannah Dekker plaatste nog een putdeksel-vleesgril filmpje op de dag van de vermissing van Savannah.

Het klinkt misschien vergezocht; kost een duidt om zo’n hoax te regelen en je moet natuurlijk zorgen dat de meisjes in Ver-weg-gie-stan onder een andere identiteit verder gaan…maar ik ben niet overtuigd van het ouderschap van de ouders. Een valse ID kaart (voor een gewenste achternaam) is door de bouwers van zo’n hoax zo gemaakt. De moeder van Romy stuurde mij immers haar eigen ID kaart en die van Romy. Waarom zou ze dat doen op de dag van en de dag na de begrafenis? Waarom zou ze überhaupt op mij reageren? Dat de meisjes wel echt bestaan hebben, heb ik in mijn vorige post al verduidelijkt.

Ik kreeg ook de naam van de vermeende dader door (de vermeende moordenaar van Romy). Ook daar kan ik niet of nauwelijks iets over vinden en als ik doorvraag hoor ik niets meer.

Mogelijk scenario (Problem):
Goed voorbereide hoax, zak geld voor de deelnemers en fake vrienden, zak geld voor de “ouders”, een jaar voorbereiding zodat de meisjes een bekend gezicht werden in de omgeving (veel social media activiteit)

Mogelijk doel (Reaction):
Sociale onrust in Nederland, grote zoekactie optuigen en jonge daders (die geen echte daders zijn en mogelijk niet eens bestaan)

Mogelijk gewenst resultaat (Solution):
Grip op social media; staat mag mee kijken in alles en zonder pardon kinderen in een jeugdzorg instituut onder toezicht plaatsen en heropvoeden

Waarom zouden ze zoiets doen/faken? Om grote doelen te bereiken met grote sociale impact en meer grip op de bevolking mag je volgens het boek ‘Il Principe’ van Nicolo Machiavelli het volk met list en bedrog in de greep zien te krijgen. En naar die Machiavelli is de belangrijkste media prijs in Nederland vernoemd. Ooit won Bauke Vaatstra die prijs..

Nu zullen er veel argumenten bedacht kunnen worden om een dergelijk complot te ontkrachten, maar vrijwel al die argumenten kunnen op hun beurt ook weer ontkracht worden. Zo kreeg ik een email dat de moord op Romy gepleegd zou zijn door Brian Nijhof. Op onderstaand filmpje ziet u de email die ik ontving. Ik heb meer informatie geprobeerd los te peuteren, maar hield er rekening mee dat dit een valstrik is. Wie vertelt mij dat dit emailadres bestaat of dat het verhaal niet onderdeel van een psyop is? Klopt de inhoud van deze email überhaupt wel. Volgens een melding in het AD van gister zou de verdachte uit Ede komen. Omdat ik verder geen reactie heb ontvangen, besluit ik deze email te publiceren in de hoop daarmee politie en justitie te dwingen meer duidelijkheid te geven over deze hele bizarre ‘parallel moord’.

Als ik op het Facebook profiel van Brian Nijhof kijk, zie ik dat hij nog bevriend is met Romy Nieuwburg. En inmiddels is duidelijk dat de ouders van Romy toegang hebben tot haar Facebook profiel (wat blijkt uit een geplaatste profielfoto door vader). Verder heeft Brian niet of nauwelijks vriendjes. Misschien hebben die hem wel inmiddels ‘ontvriend’, maar waarom is hij dan niet ‘ontvriend’ door iedereen en zeker door een vriendinnetje van Romy dat er nog tussen staat. Kijkt u zelf maar even.

Wat ik me kan afvragen is: “Bestaat Brian Nijhof wel? Laten we er even vanuit gaan dat hij niet een verzonnen personage is; laten we er tevens vanuit gaan dat de dader van Savannah geen verzonnen personage is, dan is het interessant om te weten wie deze jongens kent en wat er over hen bekend is (anders dan wat de media daarover publiceren). Want de dader van Romy zou autistisch zijn en dus kun je je afvragen hoe een autist een moord pleegt in 2 uur tijd en dan het meisje op een plek achterlaat waar je op de fiets naar toe moet. Hij had zogezegd geen kofferbak. Daarnaast zou deze autist ook nog seksueel misbruik gepleegd hebben in die 2 uur tijd. Bijzonder knap voor een autist! De dader van Savannah zou al een jaar lang aan het spijbelen zijn. Beide personages hebben dan ook profielen die ze bij de gewone spelende 14 tot 16 jarige redelijk onbekend maakt. Maar (en daar komt het) er was wel veel social media activiteit! Lijkt het erop dat de ‘Solution’ uit het beschreven complot toch benaderd wordt met deze ‘parallel moord’? Of is Brian simpelweg niet de juiste verdachte en stuurde de afzender mij een volgend dwaalspoor?

Via Facebook kreeg ik ook de naam en foto van de vermeende dader van Savannah toegestuurd. De media meldden eergisteren dat de ouders aangifte hebben gedaan van smaad en laster. Nos.nl meldde [citaat] Hoewel de foto kort daarna werd verwijderd, besloten de ouders aangifte te doen. “Zij willen een signaal afgeven. Ook zij hebben recht op privacy”, zegt hun advocaat. De ouders vinden dat het aan de rechter is om over hun zoon te oordelen en niet aan de publieke opinie. Maar de vraag die ik stel is: “Is dit niet onderdeel van de psyop spin en moet hiermee het bestaan van een moordenaar bekrachtigd worden, het bestaan van de jongen bekrachtigd worden? Of als de jongen al echt bestaat, moet dan niet hiermee het mogelijk fake-ouderschap bekrachtigd worden? Hebben we hier niet te maken met een paar crisis acteurs die de ouderschapsrol spelen?” Hieronder vindt u een schermweergave van het privé bericht dat ik op Facebook ontving. De verdachte in de moord op Savannah Dekker, zou Angelo Soares Giroto moeten heten. De foto is nog steeds zichtbaar op zijn Instagram profiel.

Waarom krijg ik toch al die ‘daderinformatie’ links en rechts toegezonden? Willen mensen mij zo graag helpen of moeten mijn lezers en ikzelf juist gaan geloven dat de daders échte daders zijn. Ik blijf me ook afvragen hoe hij Savannah daar in die sloot op het industrieterrein heeft gekregen? Met de trein?

Dan nog iets opmerkelijks. De volgende twee rouwadvertenties voor Romy Nieuwburg werden gevonden in de Barneveldse krant. Het zijn ronduit opmerkelijke advertenties te noemen. Van de linker advertentie worden de vriendinnetjes die alleen met voornaam genoemd worden, maar 1 persoon wordt met voor- en achternaam genoemd. En de J.H. Donnerschool schrijft; “We noemen haar..”. Maar wat is eigenlijk nog veel opmerkelijker? Waarom zijn nergens rouwadvertenties van de ouders te vinden? Waarom zien we nergens op Facebook een tekst als: “Diep geschokt zijn wij over het verlies van onze dochter“, of iets van die strekking?

Er is maar 1 manier om politie en justitie openheid in deze zaak te doen geven en dat is door zoveel mogelijk te publiceren. Het lijkt er sterk op dat er toegewerkt wordt naar meer grip op social media. En als er een dergelijk gruwelijke parallel moord heeft plaatsgevonden waarin social media een belangrijke rol gespeeld zou hebben, klinkt het aannemelijk om dat dan maar te gaan accepteren. Maar zo langzamerhand begint Nederland door te krijgen dat er spelletjes op hoog niveau gespeeld worden, waarmee via terreur en misdaad toegewerkt lijkt te worden naar meer en meer politiestaatmaatregelen die meer en meer vrijheden van de mensheid afpakken. En zolang iedereen correct blijft en uit piëteit of respect naar de nabestaanden maar geen kritische vragen meer stelt, kunnen zij (de psyop bedenkers) ons heel gemakkelijk in hun fuik leiden. En als die fuik te smal is om terug te zwemmen is het te laat. Het lijkt erop dat we hier te maken hebben met een psyop. Als dat niet het geval is, hoop ik dat mijn artikelen politie, justitie en media in ieder geval onder druk hebben gezet om meer openheid van zaken te geven. Als we het moeten doen met de mainstream media komen we niet veel verder dan doofpotdeksels als Peter R. de Vries en John van den Heuvel. Het wordt tijd dat we als volk kritischer worden en ons niet laten afschrikken door Facebook-trollen of aanvallen tegen andersdenkenden. Laat u ook niet afschrikken door gescheld, getier en smaad en laster aan mijn adres. De inhoud van al die smaad en laster (verspreid over meerdere websites) komt bewezen van een staatsmedewerker en O.T.O. priester genaamd Jeroen Hoogeweij en zijn team. Het wordt tijd dat er weer ruimte voor open en eerlijke journalistiek komt; dat de vrijheid van meningsuiting niet afgestraft wordt; dat er weer gewoon kritische vragen gesteld mogen worden en dat je niet afgemaakt wordt met keiharde sociale psychologische aanvallen op Facebook. Tijd voor openheid van zaken!

Bron linkvermeldingen: viralnieuws.nl ,nos.nl, ad.nl

2K Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (68)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  • ZandInOgen schreef:

   De Engelsen hebben het wel begrepen, maar betalen daar nu een zware prijs voor dmv een ongekende terreurgolf geïnstigeerd door diezelfde overheid die haar ingezetene dient te beschermen.

   • ZandInOgen schreef:

    Het Europese project cq. nachtmerrie mag niet mislukken:

    8,5 miljard euro voor Griekenland, IMF bijna aan boord

    De Griekse regering kan op korte termijn 8,5 miljard euro uit het Europese noodfonds tegemoet zien om volgende maand schulden af te lossen. Aan de horizon gloort ook schuldverlichting, maar daar is nog geen akkoord over.

    Als de Eurogroep geen deal wist te sluiten over de Griekse schuldenberg zouden er opnieuw problemen ontstaan. In juli moeten de Grieken grote bedragen terugbetalen aan onder meer het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB).

    https://www.rtlnieuws.nl/buitenland/85-miljard-euro-voor-griekenland-imf-bijna-aan-boord

 1. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Martin, ik dacht ook al meteen dat het complot dat je werd toegezonden een dwaalspoor zou kunnen zijn,
  a la het ‘dode Pool complot’ in de zaak Anass (inclusief vervalst politierapport meen ik me te herinneren)en waarschijnlijk dus ook weer van diezelfde club.(die natuurlijk ook I.D bewijzen kan vervalsen, want overheid)
  Gelukkig hield je daar zelf ook al rekening mee. Ik had je willen vragen wie de afzender was en of hij je blog al lang volgde of zich al vaker gemengd had in issues. Hij leek in elk geval bekend met hoe complotten werken.
  Anyway, achteraf kijk je een koe in z’n kont.
  Ongelooflijk goed werk heb je weer gedaan man. Chapeau !
  Ik heb de indruk dat je een heleboel mensen wakker hebt gemaakt.
  Volgende etappe, aannemelijk maken dat de jeugdige daders niet bestaan.

 2. ZandInOgen schreef:

  De ‘moorden’ op Romy Nieuwburg en Savannah Dekker kent dus een geheel andere dimensie die moet leiden tot meer centralisatie en censuur. Het is knap wat er allemaal kan onder het mom van (staats) terreur en nu moeten we medelijden krijgen. Dus nog meer maatregelen:

  “Facebook-bug gaf identiteit beoordelaars prijs aan mogelijke terroristen

  Een bug in Facebook zorgde er eind 2016 voor dat de naam van zo’n veertig beoordelaars van het sociale netwerk bekend werd bij potentiële terroristen.

  Terrorisme

  In totaal trof de fout meer dan duizend medewerkers, waarvan er zo’n veertig werkte op een speciale afdeling die zich bezighoudt met het opsporen en beoordelen van mogelijk terroristische uitingen en groeperingen op Facebook.

  Beleid Facebook

  Facebook kondigde donderdag nog nieuwe maatregelen aan om terroristische content op het sociale netwerk tegen te gaan.

  Dat wil het bedrijf doen via een combinatie van menselijke beoordelaars en kunstmatige intelligentie, met meer controle op foto’s, video’s en teksten die gelinkt kunnen worden aan terroristische groeperingen of andere initiatieven.”
  http://www.nu.nl/internet/4772871/facebook-bug-gaf-identiteit-beoordelaars-prijs-mogelijke-terroristen.html

 3. Ikbenwakker schreef:

  Normaal gesproken melden de media wat de doodsoorzaak is bij misdrijven. Het slachtoffer is gewurgd, of door verdrinking, of door kogels, of door een x-aantal messteken, etc., om het leven gekomen.
  Niets maar dan ook niets van dit.
  Durf te wedden dat als daar naar gevraagd wordt dat het antwoord “in het belang van het onderzoek doen we daar geen mededelingen over” is.
  Maar de meisjes zijn al begraven?!
  Normaal gesproken wordt er sectie verricht voordat een lichaam wordt vrijgegeven voor de nabestaanden. Dat duurt weken!!!

  Zoveel losse eindjes dat het wel moet stinken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Mee eens. Dat opmerkelijke punt was ik nog vergeten te noemen.
   De begrafenissen zijn wel erg vlot.
   Waarschijnlijk wordt het afgedaan met een DNA verhaal en waren alle sporen simpelweg super duidelijk.

   Het verhaal stinkt een uur in de wind!

 4. Alert schreef:

  Als de burgers niet souverein zijn, is het land/samenleving niet souverein, wie souverein zijn hoeven aan niemand verantwoording af te legen en hebben het Nederlands grondgebied gekaapt en daar hun misdaadcorporaties en instituten op gevestigd. De absentie van de meerderheid van de burgers spreekt boekdelen, een enge berusting op hun toegemeten lot. Wat ze ook aan criminele regel en wetgeving doorvoeren, de burgers lijken daar totaal niet mee in hun maag te zitten. Om de meest banale issues (pietendebat) staat het hele land in rep en roer en is een complete volksoploop haast in de maak. Maar wat betreft de aantoonbare zwendel van overheid, de opeenstapeling van leugens en bedrog om de burgers op te laten draaien voor allerlei crisessen die zijn veroorzaakt door de zwendelaars zelf, daar lijkt de meerderheid hun goedkeuring aan te geven en daarin te berusten. En het geloof in de elite vertegenwoordiging (alsof je voor oplossingen bij zwendelaars moet zijn, bij dieven en moordenaars) en in de schijndemocratie is ook weer bewezen door de hoge opkomst bij de afgelopen verkiezingen, zo hoog was het sinds 1986 niet geweest.

 5. Alert schreef:

  Sommige figuren waar tegen je een grote bek hebt, die laten je gewoon in elkaar timmeren, of als je te ver gaat zorgen ze er voor dat je zoek raakt en nooit meer verschijnt. De overheid is allang te ver gegaan en de overheid dupeert zoveel mensen. In plaats dat men opnieuw richting de stembus loopt om opnieuw bedrogen uit te komen, zouden ze massaal met tien duizenden het cafe-restaurantje moeten bestormen waar die clownen in pak en verraders in denhaag zitten te lunchen. Wat men op deze beelden ziet, zou je moeten omdraaien en in plaats om te demonstreren tegen ‘babykillers en satanisten’ ze minimaal een pak slaag te geven. Als ik werk voor mijn geld sta ik niet toe dat ik bestolen word, door niemand niet en dus ook niet koningshuis en staatscriminelen.

 6. ZalmInBlik schreef:

  De hoofdverdachte in deze zaak is de overheid, het is welhaast sarcasme te noemen als het niet gewoon de bittere realiteit is. Deze zaak toont gewoon aan dat de overheid direct dan wel indirect faalt in het verstrekken van feiten en omstandigheden, zie ook MH-17.

  We worden bespeeld alsof er geen morgen is en de bevolking blijft het slikken voor zoete koek. Met ondertussen de gebruikelijke afleiding van de hofnarren in de gedaante van tv sterren, sporters etc.

  Het is heel simpel komen we niet massaal bij bewustzijn dan is de volgende generatie gedoemd op te groeien in een gecentraliseerde dictatuur.

  • Riffian schreef:

   @ZalmInBlik, ze geven het toe. Kennelijk liggen de prioriteiten ergens anders dan het beschermen van de meest kwetsbare en tere zielen:

   Politie laat steken vallen bij opsporing vermiste kinderen

   Er zijn grote problemen bij de afdeling van de politie die moet beoordelen of een vermist kind gevaar loopt. Dat blijkt uit onderzoek van RTL Nieuws. De korpsleiding van de Nationale Politie bevestigt de problemen.

   Het Landelijk Bureau Vermiste Personen is van groot belang bij urgente vermissingen, waarbij kinderen in levensgevaar zijn of waarbij misbruik van een kind dreigt. Dat zijn er zo’n 2000 per jaar, gemiddeld elke dag 5 dus. De specialisten van het bureau kunnen politiemensen in de regio helpen en kunnen besluiten tot het inzetten van helikopters en het sturen van een Amber Alert.

   Meerdere problemen

   Hoewel minister Opstelten al in 2011 een meldplicht instelde en verbetering beloofde, functioneert het team nog steeds niet goed, melden bronnen aan RTL Nieuws en blijkt uit stukken die RTL Nieuws heeft ingezien. De belangrijkste conclusies:

   Er werken minder mensen bij het team dan zou moeten.
   Het team heeft te kampen met zieken.
   De mensen die in het team werken zijn niet allemaal deskundig genoeg.
   Het systeem waarmee meldingen van vermissingen wordt gedaan werkt niet goed.

   Volgens voorzitter Gerrit van de Kamp van politievakbond ACP kan het team door de problemen onmogelijk doen waarvoor het is opgericht.
   https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politie-laat-steken-vallen-bij-opsporing-vermiste-kinderen
   ———————————————————————————————————————————-

   Vraag me af waarom ik überhaupt belastinggeld afdraag aan de Kroon als diezelfde elite het wegsluist.

  • Alert schreef:

   Tot mijn spijt heb ik al een tijdje moeten concluderen dat we reeds in een dictatuur leven, veel mensen ‘voelen’ nog steeds dat het fijn is te leven in de illusie die ze hun voorhouden in een democratisch bestel te leven. Ze merken de donkere samengepakte wolken niet op waarbij hele grote hagelstenen zo groot als eieren op hun hoofden dreigen te komen. De overheden en autoriteiten zijn op weg om het draaiboek van hun gothfathers/meesters uit te voeren. Ze zijn op weg om de wereldbevolking uit te dunnen, kinderen en vrouwen te verkrachten en drastisch te verarmen en kaal te plukken. Wakker worden is een must, opstaan en in beweging komen en ons verzetten is wat zal moeten gebeuren. Het feit wil dat de meerderheid de kant zal blijven kiezen van de overheid en hun in alles zal gehoorzamen, de overheid heeft een groot leger aan oren en monden, verkrachters, moordenaars en plunderaars. Staatsterreur is wat men in europa aan het uitrollen is om vervolgens weer te transformeren in saviors en onschuldige engelen.

   Ze spelen het spel steeds openlijker en harder en dagen de weinigen uit om in opstand te komen en die komen in opstand en dat zijn zij die met hun gezinnen niet buigen voor hun luciferische orde.

 7. Martin Vrijland schreef:

  Twee opmerkelijk snelle begrafenissen na de ‘moord’ op de meisjes.

  Dat heeft officier van justitie – die het lichaam moest vrijgeven (zie onder) – wel erg snel gedaan.

  waaom zou het al overbelaste OM bij zo n delicate zaak het risico nemen dat fouten worden gemaakt door (te)handelen. Zorgvuldigheid staat hier toch bovenaan (o.a. dubbel checken door derden van oorzaak overlijden, dat duurt toch vele weken zo niet maanden?)

  Vanwaar die haast?

  Citaat: “De officier van justitie beoordeelt of het vermoeden bestaat dat een strafbaar feit is gepleegd en als dit het geval is of een gerechtelijke sectie gelast moet worden. Daarna neemt de officier van justitie een beslissing over de vrijgave van het lichaam ter begraving of crematie”

  http://www.fomat.nl/proc-overlijden.html#rol

  De lijkschouw en het vaststellen van de precieze doodsoorzaak zal in dit soort situaties (i.v.m. de causaliteit) altijd dienen te worden verricht door het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag via een gerechtelijke obductie.

 8. Jim schreef:

  En als de Soares het contact van Savannah was die ze alleen van Social Media kende, wie is dit dan op de foto bij askfm/savannah_dekker ?hetzelfde meisje heeft een grote profielfoto van een slapende jongen/teenager (in bed?)En haar kleinere foto daarbinnen heeft iemand hen gefotografeerd terwijl ze met de ruggen tegen elkaar zitten.er is een rood roosje bij geplakt.zeker niet Soares aan het blonde haar te zien.ziet er niet uit als een vreemde van Social Media zo te zien…En waar is deze jongen dan in het hele verhaal?vond haar vriendje het goed dat ze zomaar met treinfanaat afsprak?wist hij daar dan van?vreemd dat hartsvriendinnen met geen woord gerept hebben over de slapende boy op dit medium….Of de politie ….wist deze dat ze dus verkering had?even Google op de naam van savannah en dit komt tevoorschijn. Of begrijp ik iets niet?

 9. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Eric Kluinhaar, wijkagent in Hoevelaken (zie facebook) zegt;
  Beste bewoners, ik heb meerdere verontrustende berichten ontvangen over een zekere Martin.
  Hij publiceert artikelen die vol met smaad/laster staan.
  Blokkeer zoveel mogelijk de berichten en ga hier niet op in… etc etc.

  Verontrustend…. voor wie? Voor Eric Kluinhaar?

  Wat ik eerder een verontrustend bericht vind is dat Eric op 4 mei een EXTREEM GEWELD TRAINING heeft gedaan !!
  Of tasers al niet genoeg is ! 😀

  https://www.facebook.com/erikkluinhaarwijkagentHoevelaken/

  https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-politie-Hoevelaken-smaad-en-laster.png

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   ‘ Een zekere Martin’ . Hij durft ‘Vrijland’ dus niet te vermelden. Want als de burgers de artikelen zouden gaan lezen gaan ze zich toch afvragen waar Eric en zijn collega-helden eigenlijk mee bezig zijn naast de Extreem Geweld trainingen en blowende ‘hangjeugd’ het leven zuur te maken.

   (tip voor Eric, de Extreem-Geweld-beoefenaar en daarnaast vooral bestrijder van rondslingerende jointjpeukjes en lege wietzakjes :zet gewoon een prullenbak en grote asbak neer voor de blowers, dat doen ze hier in de Correze ook voor de chillende jongeren en het werkt hier prima)
   Scheelt weer opruimwerk voor de strafcorvee/concierge of de eventuele GVVV ( Gemeentelijke Verplichte Vrijwilligers Veegploegen )

   • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    ”Het stoplicht staat op rood, het stoplicht staat op groen,
    in Hoevelaken is altijd wat te doen” (quote Herman Finkers,maar dan over een ander dorp)

   • Martin Vrijland schreef:

    Inderdaad!
    Eigenlijk zou ik nu aangifte tegen hem moeten doen want hij zegt dat ik smaad en laster plaats, maar dat is juridisch gezien de grootste kolder. Ik heb geen enkele smaad en laster geplaatst. Als dat zo zou zijn hadden ze me allang staande gehouden. Kolder dus!
    Feitelijk is het plaatsen van een bericht over iemand zonder juridische gronden, smaad en laster en dus zou ik nu aangifte kunnen doen.

    Wie is die Erik Kluinhaar eigenlijk? Opmerkelijk dat hij nog maar pas in dienst is bij Hoevelaken. Ik ben wel benieuwd naar zijn CV. Was hij niet ook zichtbaar in de Poelenburgse Vloggersrel hoax als politie-acteur?
    https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-wijkagent-33.png

    • Alert schreef:

     De beste man is (33) en zegt dat er aan gewerkt wordt om blogger voor het gerecht te slepen. De jacht zal worden geopend blijkbaar. Peter r de Vries zal vermoed ik ook wel deel gaan uitmaken van het hele gebeuren. Ze hebben van alles gedaan om het schrijven te beinvloeden, uit de tent lokken om vervolgens er een zaak van te maken.

     • Martin Vrijland schreef:

      Ik zie niet staan dat er aan gewerkt wordt mij voor het gerecht te slepen. Schreef hij dat maar. Ik zou zeggen: kom maar op! Ik wil dit graag groots voor de rechtbank bespreken. Dan komen alle details over de personen die aangifte gedaan hebben naar boven. Daarnaast kan ik dan kijken waarom deze aangiftes wel serieus behandeld worden; in tegenstelling tot de aangiftes van mij over alle smaad en laster die over mij online gegooid is.

      Deze socail media wijkagent faciliteert smaad en laster aan mijn adres. Zie hier:

      https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-wijkagent-Hoevelaken.mp4

     • Alert schreef:

      Ze proberen het wel voor elkaar te krijgen Martin. Er gaan steeds meer geluiden op om aangifte te doen van smaad & laster tegen jou vanwege die theorie en dat je blijft schrijven in hun ogen op een manier waarvan zij vinden dat het te ver gaat. Maar Eric (het zijn zieke berichten) weet niet hoe het verder gaat lopen met al die meldingen. Hij kan niks beloven, het heeft wel zijn aandacht. Wat ze vooral willen is dat ze je blog niet bezoeken om te voorkomen dat ze daar in Hoevelaken de lastige vragen gaan stellen. Ben benieuwd hoe hij aanstaande dinsdag gaat reageren op jou reactie.

     • Martin Vrijland schreef:

      Al die geluiden komen van dezelfde Facebook profielen. Sorry, maar ik heb zo’n donkerbruin vermoeden dat dit ingehuurde personen zijn..dat marketingbureau moet nog steeds terugbellen.

     • Notis schreef:

      Haha Erik Kluinhaar (die naam alleen al) is 33 jaar toch geen vrijmetselaar van de hoogste rang? Nee hoor, gewoon een politie-onderdeurtje!
      aivd/politie acteur of wat dan ook Haha 🙂 🙂

    • Martin Vrijland schreef:

     Eens kijken hoe hij reageert:

     https://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/06/Erik-Kuinhaar-wijkagent-Hoevelaken.png

  • Camera schreef:

   @POVR

   Ah wat goed dat je daar achter gekomen bent, ze lezen mee.

   Mensen die dus mee lezen aldaar , heb de edele moed om transparantie te laten gelden boven funzige geheimzinnigheid.

   Vraag om U heen en laat het licht schijnen op de duisternis dus blijf uzelf afvragen of er dingen wel of niet kloppen.
   De jeugd heeft de toekomst. U heeft de jeugd op aarde gezet, ga er mee om zoals U ook behandelt wilt worden, wees recht door zee en toon ruggegraat als deze blogger.

   Vragen staat vrij als U nog steeds geloofd in dit vrije land

   Wens U veel sterkte en succes

  • Martin Vrijland schreef:

   Het zijn overigens dezelfde facebookprofielen (vermoedelijk trollen) die onder deze smaad en laster van Wijkagent Erik Kluinhaar reageren. als degenen die mijn tijdlijn spamden.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   Blokeer met 1 k ? Dat moet met dubbel k. Is Eric wel een echte agent vraag ik me af.
   Daarvoor moet je tenminste basisonderwijs hebben afgerond dacht ik.
   Ik heb eerlijkheidshalve zelf ook niet al te veel bezoekjes aan school gedaan, maar ik weet tenminste hoe je ‘blokkeer’ schrijft en ik weet (streetwise) zelfs ook wat in elk geval geen smaad en laster is.
   Misschien is Eric geen echte wijkagent maar een crisisacteur met een vaste betrekking.
   Als je in het algemeen ziet wat ze tegenwoordig allemaal een gezagsuitstralend uniformpje aantrekken dan vraag je je wel eens af of we ons qua ethiek en verloedering niet op een hellend vlak bevinden.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik heb email contact gehad met de moeder van Romy. Zij heeft mij niet aangemaand het artikel te verwijderen onder de dreiging van aangifte voor smaad en laster. Dat had zij natuurlijk makkelijk kunnen doen. In plaats daarvan stuurde ze mij kopie ID-kaarten. Deze uitspraken van wijkagent Erik Kluinhaar zijn dus ongefundeerd en kolder. Dat is dus smaad en dat is op zijn beurt een strafbaar feit. In dit geval van een diender.

   Daarnaast faciliteert hij smaad en laster tegen mijn persoon in het toelaten van alle reacties onder zijn post. Dit is pas opmerkelijk gedrag van een diender!

 10. Alert schreef:

  Verdachte van Romy zal wel ‘jeugd TBS’ gaan krijgen. Was hij sterk en groot voor zijn leeftijd? Stond hij bekend als dominant? Van autisten is bekend dat ze woede-aanvallen kunnen krijgen en agressief kunnen (af)reageren. Was dat bekend van hem? Werd de beste vriend van Romy door haar afgewezen? Wilde hij met haar verkering hebben? Was dat bekend in de vriendenkring van Romy? Was Romy weleens bang voor hem geweest? Als hij haar om het leven heeft gebracht hoe is dat dan gebeurt? Waarom zullen ze eventueel pas met die info naar buiten komen nadat peilsnel besloten is om het slachtoffer te begraven? In geen enkel geval en onder welke omstandigheid dan ook maar, kan juridisch gezien, een bekentenis niet als bewijs gelden dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan een delicten of aan meerdere vergrijpen. Waarom is er besloten om geen grondig onderzoek te doen na de doodsoorzaak van Romy?

  Vanaf het begin valt op dat de berichtgeving nogal voor veel verwarring, speculatie en giswerk zorgde. Ook bleven de verdachten totaal anoniem, het vermelden van initialen bleef achterwege. Heb het idee dat dat allemaal onderdeel uitmaakte van een strategie. Het doelbewust op gang brengen van dwaalsporen en het op gang brengen van theorieen die men als ‘afwijkend’ wilt gaan bestempelen en als onrespectloos wilt neerzetten.

  Strafrechtdeskundige ‘Pieter van der Kruiijs’ (voelt) dat ze de dader hebben en had heel opvallend een gouden haan op z’n jasje.

  http://www.omroepbrabant.nl/?video/1067761183/Strafrechtdeskundige+over+zaak+Savannah+Krijg+het+gevoel+dat+politie+de+dader+te+pakken+heeft.aspx

  Occulte boodschap en betekenis van de haan. De negatieve kant van die boodschap hebben ze doelbewust aangewakkerd omtrent de dood van Romy en Savannah om uiteindelijk het ‘fake nieuws’ te kunnen bestrijden en te elimineren. Om het groepje ‘complottheoristen’ aan te kunnen pakken en er voor te zorgen dat alleen ‘correcte’ berichtgeving en comments geplaatst mogen worden, gaan ze zeer ver. Peter r de Vries liet zich onlangs nog uit over die doelgroep (Wim Dankbaar) met woorden van gelijke strekking; de niet aflatende complottheorist af te voeren in dwangbuizen.

  http://www.shamanshome.com/pages/sub/87682/Vogels.html

  https://www.rtl.nl/video/c3ad9c26-30f3-3d64-9800-ce380de4e360/

 11. Alert schreef:

  De 16 jarige verdachte in de zaak Savannah zou op de dag voor de vondst van het lijk van Savannah, op 3 juni al gehoord zijn geweest door de politie in verband met de vermissing van Savannah.

  http://regio.tpo.nl/2017/06/17/verdachte-16-dood-savannah-14-kende-savannah-videochatsite-omegle/

  • Martin Vrijland schreef:

   Maar stel jezelf nu eens de volgende vraag: “Als er (hypothtisch gezien) geen slachtoffers zijn (dus dat ze mogelijk nog leven), zijn er dan wel daders?”

   • Alert schreef:

    Hypothetisch kan in principe vrij veel. Zouden de ‘biologische’ ouders zo ver gaan dat ze tegen grove betaling hun kinderen van de hand doen? Of het moeten acteurs zijn? Maar ja, buurtbewoners zouden dat heel makkelijk kunnen ontkrachten. Ik heb het donkerbruine vermoeden dat de overheid de kans schoon zagen om met deze zaken heel veel vliegen in een klap te vangen. Ze grijpen de kans aan.

   • Alert schreef:

    Als die ‘ouders’ op een gegevens zouden emigreren, dat zou heel verdacht zijn. Want dan zou heel goed mogelijk zijn dat de overheid de kwade genius is.

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   omegle is volgens het artikel een omstreden video-datingsite want mensen kunnen anoniem zijn en volwassen zitten te masturberen, althans zoiets staat er in dat artikel.
   In elk geval kun je er uit opmaken dat Savannah dus uit was op sex, maar ik geloof niet dat het artikel daar op doelde. Waarschijnlijk wordt bedoeld dat alleen de verknipte verdachte uit was op sex.

   Het artikel doelde verder waarschijnlijk op het grote gevaar van anonimiteit op het internet in combinatie met het grote gevaar van masturberende volwassenen. Probleem dus wat opgelost moet worden.
   Dus het bizarre Savannah-verhaal past in elk geval perfect in de verborgen agenda die met alle geweld doorgevoerd moet worden.

 12. Alert schreef:

  Iemand uit een gebroken gezin. Hield ook van gamen. Laat het achterste van zijn tong nooit tot zelden zien.

  http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-moord-op-savannah-gamede-en-chatte-vaker-met-meisjes~afffa491/

  • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

   @Alert, ik heb nergens kunnen lezen dat hij het achterste van zijn tong nooit tot zelden laat zien.
   Dat leek me juist wel een interessant gegeven ivm het ogenschijnlijk vlot verlopen politieverhoor.
   Hoe ben je tot de conclusie gekomen dat hij ‘nooit tot zelden het achterste van zijn tong liet zien’ ?

   • Alert schreef:

    @PORVH, ik zie het tussen de regels staan in het artikel van hierboven. Zijn ‘vriendjes’ weten niet echt wat hij doet, wilde ook niet dat er vriendjes bij hem over de vloer kwamen. Hij woonde met z’n moeder samen. Denk dat hij vrij ‘gesloten’ was, hij liet niet veel los.

    ‘Hoe hij aan geld kwam voor al die reizen (weten vrienden niet). Hij zei dat hij een bijbaantje had, onder andere bij een winkel.’

    ‘Voor zijn activiteiten op Facebook, Instagram en Flickr maakt hij meerdere accounts aan. Klasgenoten (vermoeden) dat hij zo vriendengroepen uit elkaar houdt.’

    ‘Hij wil ook niet dat vrienden bij hem thuis komen. Eigenlijk is er best veel dat ze niet van hem weten.’

    Ik heb zelf het idee dat hij de ‘dader’ niet is. Ik vermoed dat Savannah gewoon is geweest meerdere van soortgelijke contacten te onderhouden.

 13. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  http://www.bd.nl/s-hertogenbosch/familie-bossche-verdachte-16-doet-aangifte-in-zaak-savannah-vanwege-facebook-bericht~a46aa2d9/

  In de reactie’s stelt iemand terecht de vraag waarom de naam van de advocaat niet wordt genoemd.

 14. Alert schreef:

  Die jongen heeft geen vader die er voor hem is en misschien ook nog een afstandelijke moeder. Emotioneel verwaarloosd en was in 2015 voor een aantal maanden ook absent op school. Het zijn wel de ingredienten om tot een ‘Richard Kuklinski’ te veranderen. Misschien is het wel terecht dat ze heel oprecht zorgen maken om die jongen.

 15. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Op Martin Vrijland’s facebook zegt Illona van der Vlerk- na de bekende opmerkingen over waanideeen- ” Geef me de naam van Romy’s moordenaar maar, ik zal hem wel vinden hoor. Zal niet zo moeilijk zijn”
  Mijn antwoord daarop is: Lieve Illona, aangezien het blijkbaar al te moeilijk is om de naam van de verdachte te achterhalen lijkt me jouw missie om met hem af te rekenen onbegonnen werk. Gelukkig maar.
  Je spreekt bovendien van ‘moordenaar’ terwijl hij natuurlijk slechts verdachte is.
  En mocht je de naam van de zogenaamde verdachte toch nog weten te achterhalen bedenk je dan twee maal.
  Doe geen domme dingen Ilona, ga asjeblieft geen onschuldige verdachte vermoorden ingegeven door waanideeen.

  • Martin Vrijland schreef:

   Even een stap terug PORVH…eerst moet de vraag beantwoord worden of er wel moorden zijn gepleegd.
   Er spoken nogal wat trollen rond op mijn Facebook tijdlijn, dus het heeft geen nut om dat hier aan te halen.

   • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

    Tuurlijk, dat is zo. Die Ilona kan ook best een trol zijn ipv een echt in verwarring gebrachte persoon met moordneigingen. Zonde van mn energie geweest om daar op te reageren.

 16. Alert schreef:

  Trouwens die 16 jarige verdachte kan ook heel goed een jongensprostituee zijn om aan geld te komen.

  • Martin Vrijland schreef:

   De 16 jarige verdachte kan ook iemand uit de jeugdgevangenis zijn die in ruil voor vrijheid en een nieuwe identiteit in Ver-weg-gie-stan even een psyopp invult.

   We kunnen veel speculeren, maar als we simpelweg bij de feiten blijven hebben we niet meer informatie dan een verhaal in de media. Er is geen enkel bewijs voor ook maar iets. Het zijn verhalen die net zo goed (/zeer goed) een resultaat van een psyopp spinsel kunnen zijn.

   • Alert schreef:

    Het is een Portuguese/Braziliaanse naam ‘Soares Giroto’. Volgens de directeur Tiny de Groot van het Van Maerlant (college) kwam de jongen al vanaf augustus 2016 niet meer opdagen op school. Gezien zijn ‘youtubekanaal’ is hij in de afgelopen 10 maanden vooral met de trein weggeweest.

    Was een onbeschreven blad voor politie en justitie en was ook niet bekend bij jeugdzorg. Politie wilde aanvankelijk niet veel kwijt hoe Savannah en Angelo elkaar hebben leren kennen. Dan ineens is er die ‘obscure’ WebCamChat site waar ze met elkaar contact hadden (en elkaar hadden leren kennen??)

    Op de (666) Van Maerlant kregen zijn klasgenoten feitelijk geen hoogte van hem, ze weten ‘niet’ goed wie hij is, zelfs zijn vriendjes konden hem eigenlijk niet echt goed.

    http://www.gelderlander.nl/ede/bossche-verdachte-16-van-moord-op-savannah-spijbelde-al-bijna-een-jaar~a81e6e7b/

    http://www.vanmaerlant.nl/VanMaerlant/Deschool.aspx

    Facebook activiteiten van enkele dagen voor zijn arrestatie verdacht? Op de dag dat de politie bij hem op visite is geweest, heeft de verdachte die avond zijn vrienden op facebook verzocht hem naar het buitenland te loodsen?

    http://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2017/06/verdachte-in-zaak-savannah-vroeg-op-facebook-om-lift-naar-buitenland-512220/

    • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

     haha , wat een ongelooflijk domme lul zeg. hihi facebook. 😀 😀 😀
     echt ongelooflijk dit. Dus …. uhh facebook. Ik ga vluchten en ik vraag mijn fakebookvrienden me naar het buitenland te loodsen…..
     Als dit verhaal waar is dan is ie waarschijnlijk gewoon een manchurian candidate..
     Net zo iets zeg maar als ze met het neefje van De Lachende Generaal hebben gedaan.
     Ik heb overigens niets vernomen van een onder behandeling bij de GGZ of iets dergelijks, maar dan kan natuurlijk ook op een andere manier zijn gebeurd.

     • PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

      even voor de duidelijkheid, met De Lachende Generaal bedoel ik niet Albert Kesselring.

    • Alert schreef:

     Een ‘facebookvriend’ merkte op dat de verdachte op dinsdag 30 mei zijn FB-profiel heeft gewijzigd en ‘begon toen al (zo’n) vermoeden te krijgen omdat hij zijn naam had aangepast’. Ook verwijderde hij in die dagen ‘delen’ van zijn FB-pagina.

     Het is wel verdacht allemaal ja bij elkaar opgeteld. Wie zou hij allemaal ontmoet hebben op de chat?? Zou in het afgelopen jaar ‘niks vermoedende’ met een (vetrouwens) persoon in contact te zijn gekomen? Iets zegt mij dat de school daarin een belangrijke rol heeft gespeeld. Ze hebben hem gevolgd en gemonitord en hebben contact met hem gemaakt.

 17. Martin Vrijland schreef:

  Welke enige optie blíjft nog over om een
  lastige schrijver als Martin Vrijland uit te schakelen? Koppel hem aan extreem rechts. Vandaag meldt het AD dat een prullenbak aam het Bunschoterstrand beklad is met de tekst ‘Hier rust Savannah’ samen met een hakenkruis. Sorry heren, maar ik laat me op voorhand niet koppelen aan dit soort extreemrechts (mogelijke) psyopp pogingen.

  http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-van-moord-op-savannah-gamede-en-chatte-vaker-met-meisjes~afffa491/

 18. Alert schreef:

  De burgervader van Bunschoten kwam met het bericht naar buiten dat Savannah zich ‘schuilhield’ met de verdachte op ‘een ander adres’ volgens vrienden en familie van Savannah?? Volgens de politie was dat gebaseerd vanwege de spullen die lagen in het huis van Savannah??

  http://www.ad.nl/binnenland/verdachte-kende-savannah-via-social-media~a6e8e028/

  http://nieuws.tpo.nl/2017/06/05/burgemeester-bunschoten-verdachte-kende-savannah-dekker-social-media/

 19. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  Panky Plat zegt op facebook van MV ergens dat de meeste gekken zoals MV buitenlopen etc.
  Bekijk je vervolgens eventjes zijn FB pagina dan blijkt ie in februari TheFreeThoughtProject en George Carlin nog geweldig te vinden, met daarbij een afbeelding van George Carlin en een van zn quotes over de onbetrouwbare overheid.
  Hihi, dat is op zijn minst nogal contradictoir te noemen !!
  Is best interessant om de grootse moraalridders even onder de loep te nemen.
  En dan zijn er ook nog de typetjes die de denkende medemens krankzinnig vinden maar op hun facebook een foto van een frikandel plaatsen (en ook nog eens zonder uit te leggen waarom) .Ik denk dat het niet allemaal trollen zijn, maar gewoon domme mensen die in de waan verkeren dat ze het middelpunt van het universum zijn. Waarschijnlijk gaan deze zombies zich de komende week flink insmeren met zonnebrandcreme factor 40 want dat wordt aangeraden in de media. Arme donders.

 20. gerrit schreef:

  Sinds de berichtgeving twijfel ik oprecht aan dit nieuwsfeit, samen met wat collega’s die het zelfde denken over overheid/ media. Zo snel ‘gevonden’; zo snel 2 daders, enorm benadrukken dat de zaken niets met elkaar te maken hebben; snel begraven. Bij ons gingen alle bellen rinkelen, gelukkig bij jou ook Martin. Doodsoorzaak duurt normaal langer en er wordt normaal geen uitspraak over de eventuele daders gedaan zolang het onderzoek loopt. Nu kregen we wel eea te horen als leeftijd/ geslacht. Dit zaakje stinkt dus inderdaad.
  Als een slachtoffer echt uit een sloot gehaald wordt moet je dat zien; plat getrapt gras, waterplanten op de kant van diegene die in het water gegaan zijn, verse sigarettenpeuken rond die plaats enz. Ga daar nog eens goed zoeken en filmen. Daarmee heb je namelijk een sterk punt.

 21. Martin Vrijland schreef:

  Weer iemand vermist..deze keer een jongen van 15. Social media worden weer flink ingezet.
  Interessant is het dat expliciet vermeld wordt dat de politie alle middelen inzet, zoals het peilen van de telefoon. Gebeurde dat bij Romy en Savannah niet?

  http://www.ad.nl/tilburg/tim-jongbloets-15-uit-tilburg-spoorloos-na-treinreis-wij-zijn-erg-ongerust~ab89b31e/

 22. PasOpRokenVoorkomtHersenspoeling schreef:

  omg JONGBLOETS heet de vermiste jongen ? Dat is mooi iets voor Notis z’n theorieen… 😀 😉

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten