Zijn heteroseksuele mannen het grootste target van het coronavirus? De wetenschappelijke onderbouwing

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 maart 2020 17 Comments

bron: cnn.com

In een artikel van het NRC vandaag wordt duidelijk dat vooral mannen en ouderen sterven aan het coronavirus. Een citaat uit dat artikel: Een groot probleem bij Covid-19 is de zogeheten cytokinestorm, die kan optreden als een virale longontsteking ernstig wordt. Het is een forse ongecontroleerde reactie van het afweersysteem tegen de grote hoeveelheid virus, die onbedoeld ook het lichaam zwaar beschadigt. „Het antwoord van het afweersysteem op een infectie wordt geregeld door genen die op het X-chromosoom zitten..”

In onderstaand artikel wil ik u graag laten zien waarom het erop lijkt dat hier opnieuw een voorspelling, hier op de site uitgesproken, uitkomt.

In het artikel met de titel ‘In het nieuwe ‘wakker’ (woke) is de blanke heteroseksuele man te lang bevoorrecht geweest’, beschreef ik hoe de aanval op de heteroseksuele man lijkt te zijn ingezet. Een citaat uit dat artikel: “..als de blanke heteroseksueel zo lang over deze wereld geregeerd heeft, mag daar best eens mee afgerekend worden.

Het bovengenoemde van het NRC erbij pakkende, lijkt het coronavirus hier, gek genoeg, ook zijn voorkeur te hebben liggen. Zou het kunnen dat we hier dan toch misschien met een biologisch wapen te maken hebben? Een virus by design? Dat ouderen sowieso gevoeliger zijn voor een virusinfectie moge duidelijk zijn, maar het NRC artikel laat duidelijk zien dat de man in het nadeel is. Waarom spreek ik dan van de heteroseksuele man als belangrijkste target?

Dat zit zo. Om te beginnen moet u weten dat vrouwen het XX-chromosoom hebben en mannen het XY-chromosoom. En het NRC artikel stelt: „Het antwoord van het afweersysteem op een infectie wordt geregeld door genen die op het X-chromosoom zitten..” Dus vrouwen maken volgens deze redenering het grootste antwoord op het virus aan. Zij hebben immers twee keer een X-chromosoom. Mannen hebben het XY-chromosoom en dus één keer het twee keer een X-chromosoom. Die hebben dan volgens de NRC redenering dus de helft minder kans op de opbouw van het natuurlijk afweersysteem. Het NRC komt met onderstaande grafiek die dit beeld redelijk goed bevestigt. (Lees verder onder de grafiek)

bron: nrc.nl

Waarom veronderstel ik dan dat het coronavirus vooral een voorkeur voor de heteroseksuele man lijkt te hebben? Welnu, in meerdere artikelen hier op de website lichtte ik toe dat al sinds eind jaren negentig bekend is dat kunstmatige inseminatie (IVF) gepaard gaat met een raar verschijnsel genaamd het ‘chimeer effect’. Dat ‘chimeer effect’ is vernoemd naar de kruising van twee diersoorten, waarbij je dan een beetje van beide hebt. Uit een onderzoek uit 1998 blijkt nu dat IVF eitjes 33% kans op foetussen met beide chromosomen oplevert. Plaats je dan juist (doelbewust) die eitjes terug in de baarmoeder, dan creëer je zo een hele generatie ‘tweeslachtigen’ zonder dat dit zich altijd duidelijk zichtbaar uit in de fysieke vorm van de hermafrodiet.

Ik lichtte dat principe uitgebreid toe in dit artikel. Daarin licht ik tevens toe hoe vaccins gekweekt worden op foetuscellen (dierlijk of menselijk). Ook die foetuscellen bevatten chromosomen. In dit artikel licht ik toe hoe ook de 22 wekenprik hierin een rol lijkt te spelen. Injecteer je namelijk bij een baby met het XY chromosoom (een jongetje) via een vaccin gekweekt op een meisjes-foetuscellen (XX-chromosoom), dan lijkt dat chimeer-effect eveneens aannemelijk. Zo beredeneerde ik dat het er alle schijn van heeft dat overheden al decennia lang heimelijk generaties chimeren gecreëerd heeft via de genoemde twee technieken.

Lucifer/Baphomet de chimeer tweeslachtige bron: wikipedia.org

Een ander woord voor ‘chimeer’ is ‘tweeslachtigheid’. In de genoemde artikelen leg ik uit dat die tweeslachtigheid ontstaat doordat deze kinderen zowel het XX als het XY chromosoom hebben. Ze hebben dus een beetje van beide. Soms ziet zo’n kindje eruit als jongen, soms als meisje, soms kunnen ze twee geslachtsdelen hebben en zo komt de XX/XY-chimeer in meerder variaties voor. Herkent u daar iets in terug van in de LHBTI afkorting? Je kunt je namelijk ‘fysiek mannelijk’ ontwikkelen, maar een vrouwelijke geest ontwikkelen en dan op mannen vallen. Alle combinaties zijn mogelijk en soms ben je ‘in between’ of twijfel je regelmatig (Queer).

Toen ik deze ontdekking deed, schreef ik dan ook een artikel met de titel ‘De grote ommekeer: Martin Vrijland neemt het op voor de LHBTI gemeenschap!’ Ineens werd mij duidelijk waarom kinderen op basisscholen van tegenwoordig leren dat ze hun geslacht nog kunnen kiezen. Voor de meeste van deze kinderen geldt immers waarschijnlijk dat ze zowel het XX als het XY chromosoom hebben en daarmee XX/XY-chimeren zijn. Ze zijn als het ware ‘genderneutraal’. Ook begreep ik ineens waar de push richting genderneutraal toiletten en de genderneutraal spraak vandaan kwam? Zat hier een agenda achter?

Welnu, als we even teruggaan naar de redenering van het NRC is er nog een groep die volledig buiten de boot lijkt te vallen en dat zijn de jonge kinderen. Ook daar lijkt dus een logica in te zitten. Als er immers sinds enkele decennia gewerkt is aan kinderen van het chimeer type met zowel het XX als het XY chromosoom, beschikken zij dus drie keer over het X chromosoom in hun lijf. Daarmee maken zij (volgens de NRC redenering) de meeste antistoffen tegen het virus aan en zijn zij praktisch onschendbaar.

Eureka! Is het coronavirus dan toch een bio-wapen ter installatie van de Luciferiaans ‘genderneutraal’ wereldorde? Is het coronavirus een biowapen voor een massale genocide op de heteroseksuele man en ouderen? Zijn we hier getuige van het Luciferiaanse virus dat ik in mijn boek beschrijf? De grafiek spreekt voor zich. Of is het een alles omvattende operatie met meerdere doelen, zoals bovenstaande, plus de totale reset van de economie en bestuursvormen, inclusief de afschaffing van contant geld? Of is het gewoon een spontaan verschrikkelijk virus? Zegt u het maar.. Lees de voorspellingen in het boek.

uw boek

Bron linkvermeldingen: nrc.nl, nejm.org

171 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (17)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Martin Vrijland schreef:

  Nog een indicatie:

  BREAKING NEWS! Latest Research Published by Chinese Scientists Say Coronavirus Might Render Certain Male Patients Infertile
  Source: Thailand Medical News Feb 16, 2020 1 month ago
  A latest coronavirus research by medical scientists from Nanjing Medical University and Suzhou Hospital lead by Dr Jianqing Wang, Head of the Department of Urology, at Suzhou Hospital say that certain males affected by the SARS-Cov2 coronavirus which causes the Covid-19 disease might likely become infertile even if they recover from the infection.

  https://www.thailandmedical.news/news/breaking-news!-latest-research-published-by-chinese-scientists-say-coronavirus-might-render-certain-male-patients-infertile

 2. Martin Vrijland schreef:

  Opdracht voor de IMB’ers:

  “Als Vrijland te dicht bij het vuur komt er totaal niet op reageren en alleen maar doorgaan op andere onderwerpen”…
  Als immers niemand er aandacht aan besteedt zal het wel kolder zijn..of is juist het omgekeerde het geval in deze wereld van het social kedia online leger?

  Dat levert het effect op van: Als geen enkele media of “alternatieve media” er over schrijft zal het wel een verzinsel van die paranoïde Vrijland zijn.

  “The best way to control the oppoisition is to lead it yourself” en verder scheld je flink op iedereen die niet in het speelveld welkom is..Inderdaad generaal Alex Jones leidt de infowar..

 3. Martin Vrijland schreef:

  Gelukkig leest de Telegraaf altijd hier mee…
  Inmiddels is er toch ook een jonge patiënt overleden. Als het waar is, is dat natuurlijk verschrikkelijk, maar als het een ongevaccineerd kind is, niet via IVF geboren (lees: geen XX/XY-chimeer) kan dat nog steeds. Bovendien is de aanwezigheid van het X-chromosoom geen garantie, zoals u kunt opmaken uit de grafiek en het NRC stuk. Het X-chromosoom wapent echter wel tegen het virus en het Y niet… Het blijft natuurlijk verschrikkelijk, al die doden die ons door de media getoond worden.

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/640663121/jongste-franse-coronaslachtoffer-is-16-jarige-julie

 4. Frank Holland schreef:

  Beste medelezers,
  Vermoed dat Hr Vrijland in de juiste richting is aangekomen met al z’n analyses, zie hier in het Parool
  de pen van de mainstream journalist, hoe deze sneaky roert op een manier dat het statistische toevalligheid is dat hetero mannen eerder geliquideerd worden door het coivid 19 virus dan anderen. Wetenschap ondekt het allemaal. Toeval bestaat natuurlijk(niet) in deze kwestie.

  https://www.parool.nl/nederland/mannen-overlijden-vaker-aan-coronavirus-wetenschappers-zoeken-verklaring~babcbdef/

 5. Future schreef:

  En we gaan verder door, nu wordt overgewicht er ook nog bijgehaald. Zal wellicht wat invloed hebben. Maar er is iniedergeval weer een doel bij. Nog meer verdeling zaaien. Past mooi in het plaatje obesitas in Amerika. Dus Corona wordt nog veel gevaarlijker.

 6. marcos schreef:

  Hi Martin, het mag wat geld kosten om jour waarnemeningen “teniet te doen” . Ik weet niet of je deze video al gezien hebt, maar de verklaring is er:) 🙂

  • Martin Vrijland schreef:

   Klinkt erg geloofwaardig, met verdedigingscellen (The natural killer cellen) enzo. Cellen van de tweede verdedigingslinie? Killer T-cellen? Commandanten van die verdedigingscellen..
   Nog nooit eerder van gehoord! Maar ik ben ook geen “expert”!

   Goed dan is dus al het andere nepnieuws, inclusief het omschrevene in mijn artikel hier:
   ttps://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/coronavirus-waar-komen-virussen-vandaan-en-hoe-vermenigvuldigen-en-verplaatsen-ze-zich/

   Dan moeten we vanaf nu toch maar gewoon naar de experts luisteren en hopen dat er snel een vaccin komt om ons te helpen uit deze bittere ellende! Is het niet?

   Waarom werd dit jaren geleden niet door universiteiten verkocht? Omdat virussen ineens anders werken of omdat er nu ineens killer cellen en T-cellen bestaan? Is het niet een prachtig mooi verzonnen verhaal? Of is het gewoon echt waar?

   “Luister naar de experts!”

   Het blijft de vraag hoe een virus “in leven kan blijven” als een virus eigenlijk niet leeft. Het heeft dus dragende levende cellen op de hand of in een hoestbui nodig.
   Er wordt in feite gedaan alsof een virus een levend organisme is (zoals een bacterie dat is)..maar dat is het niet.

   Nu, dan moeten we toch maar gewoon met z’n allen in lockdown blijven. Dan moeten we toch maar aan de Chinese apps en het totalitair systeem. Er zit niets anders op. En maar wachten tot dat vaccin er snel komt! De verlossing komt gelukkig wel als we wachten op Mark Rutte. Ik denk dat we een standbeeld moeten verheffen in Den Haag als dit alles voorbij is. Wat een held!

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten