Zondag 28 juni demonstratie Malieveld het liefde, geduld en vertrouwen vangnet van Virus Waanzin

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 26 juni 2020 20 Comments

bron: Facebook/Viruswaanzin/

“Liefde, geduld en vertrouwen”. Ik was 10 jaar toen ik al door de liefde van de kerk heen prikte en begreep dat er van je gehouden werd als je je maar bekeerde tot de Heer. Toen ik besloot dat niet te doen, bleek liefde als snel om te slaan in afstraffing. Hetzelfde slijm dat ik in de kerken van de mondhoeken van de dominee’s en ouderlingen zag druipen, herken ik nu bij de dames en heren van Virus Waanzin. Het is alsof je opnieuw in de kerk beland bent.

“We houden allemaal van je als je je aansluit bij onze groep. Liefde, geduld en vertrouwen”. Heb je kritiek, dan wordt je buitengesloten en afgestraft.

Her en der ving ik op dat er nogal wat discussie gaande is op Facebook aangaande mijn artikel van 23 juni over de Virus Waanzin beweging. Wat velen nog steeds niet weten is dat social media bewaakt worden door een groot leger burgers, opgeleid en betaald door de staat, om de discussie te sturen. Dat wil zeggen dat iedereen die gecontroleerde oppositie of nepnieuws exposet, aangevallen en zwart gemaakt wordt. Daar is dan ineens weinig liefde, geduld en vertrouwen meer zichtbaar. Het zijn dezelfde Inoffizieller Mitarbeiter (IMB’ers) die kunnen worden opgetrommeld voor demonstraties of het tekenen van petities, die gezamenlijk het social media leger vormen.

In het voormalig DDR onder de Stasi, was volgens de officiële geschiedenis 1 op de 50 burgers een Inoffizielle Mitarbeiter. Ik begrijp dat het idee dat dit principe nog steeds bestaat, er bij velen niet in wil, want hoe bewijs je zoiets? Ik ga de moeite niet eens doen. Let u maar eens op hoe snel u aangevallen wordt zodra u iets van Martin Vrijland post. Vraagt u eens af waar de personen waar u mee van doen hebt, zoal van leven. Vergist u niet: middels deepfake technieken kan iemand meerder personages achter hetzelfde toetsenbord zijn. Je kunt met eenvoudige technieken een hele voorgeschiedenis, inclusief geloofwaardige foto’s en filmpjes maken. Dat beschrijf ik uitgebreid in mijn boek en in onder meer dit artikel.

Virus Waanzin is wat mij betreft het laatste vangnet. Aanhang is niet zo moeilijk te vergaren als je even met het Inoffizieller Mitarbeiter belletje rinkelt. De IMB’ers staan paraat en hun kostje is wel gekocht. Hun inkomen is al gedekt onder het aanstaande communistische regiem, waartoe deze coronacrisis moet leiden. Al vroegtijdig beschreef ik hoe het coronavirus de shortcut richting een communistische technocratische politiestaat is. Je wilt natuurlijk geen echt verzet uit de maatschappij, maar wel liefde, geduld en vertrouwen met een hoog EO jongerendag gehalte. De naam Willem Engel is wat dat betreft een perfect match.

Vangnetten zijn er om kritiek uit de maatschappij op te vangen en af te kanaliseren. We hebben media vangnetpionnen, we hebben politici als vangnetpionnen en we hebben nieuwe gezichten in de alternatieve media als vangnetpionnen. Thierry Baudet was een mooi voorbeeld in de politiek. Robert Jensen doet het goed met zijn eigen kanaal en in de alternatieve media zijn er zoveel boompjes gepland, dat je door de bomen het bos – en vooral Martin Vrijland – niet meer ziet.

Mijn voorspelling is dat er nog een bommetje gaat komen. Als het vangnet van de vangnetkapiteins flink vol zit, wordt het net met spartelende vissen aan boord van het vangnetschip gehesen. Dan wordt het bommetje in de dubbele bodem geactiveerd en blaas je het schip op. De gehele vangnetvloot moet tot zinken worden gebracht. Als dat gelukt is hijs je alle drenkelingen aan boord van de oude media, de oude politieke heerschappij en kun je iedereen die het lef had om de anderhalve meter samenleving, de mondkapjes, of de lockdown te bekritiseren naar de heropvoedingskampen sturen. Dat bommetje zal vermoedelijk bestaan uit een herleving van het (Bill Gates designed) coronavirus.

Ondertussen zullen we ook alvast Black Lives Matter en Antifa op zien duiken en de kans dat er weer militairen en agenten in burger gaan relschoppen is ook groot. Zo kunnen de “liefde, geduld en vertrouwen” Gene Sharp revolutiemanagers hetzelfde spel spelen wat we in Joegoslavië gezien hebben, wat we in Egypte gezien hebben, wat we op het Maiden plein in Kiev in de Oekraïne gezien hebben enzovoort (zie toelichting hier en hier). Het vuurtje tussen links rechts, zwart en blank, Antifa en Pegida, zal waarschijnlijk de vreedzaamheid doen omslaan in het begin van de ellende. Laat je dan straks de tweede coronavirusgolf de kop op steken, dan heb je meteen afgerekend met Virus Waanzin en iedereen die het RIVM en Mark Rutte in twijfel durfde te trekken.

Wilt u weten waar het proces waarin we ons nu bevinden toe moet leiden, verdiept u dan eens in dit artikel. Dat loont zeker de moeite. Het is zaak om nu echt te ontwaken in plaats van dat u in de volgende fuik zwemt.

117 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (20)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Otta de Kat schreef:

  Goed bezig Martin, het is te gek voor woorden hoe onze maatschappij in elkaar zit.

 2. Zonnetje schreef:

  De psyop-trein in Madurodam mbt het corona ‘ virus’
  gaat maar door en door en door… Ze blijven er zich in vastbijten de jongens. Wat zijn Ze toch missionair en bezig met de medemens.
  Ik lees dat gevangenispersoneel een corona vergoeding
  wordt verstrekt. Wat zijn Ze toch uitgekookt. Coronoa subliminaal ankeren aan geld dus de madurodam slaaf
  wordt geinprint dat de corona echt wel echt moet zijn hoor.
  De gemiddelde slaaf is daarbij immers niet vooruit te branden als het niet om geld gaat. God bestaat niet in Madurodam tenzij Zij eraan kunnen verdienen.
  Het is toch een grote show van stopdeviruswaanzin.
  Zij hebben het bedacht de psyop en vervolgens laten Zij leden van Hun club doen alsof er oppositie is. Het is een van de vele tactieken van de jongens. Ach de templates hebben Zij altijd al gebruikt van het begin der tijden.. Niets nieuws onder de zon.
  Teken de petitie van Martin!!! https://www.fvvd.nl/petitie/

 3. Zonnetje schreef:

  Ik begrijp dat de demonstratie in Den Haag verboden is door de gemeente Den Haag. Toch roept Willem Engel op om toch te gaan demonstreren. hij weet eigenlijk dat “zijn medestanders” dan potentieel een strafbaar plegen zeker als ze ook het ambtelijk bevel van de politie niet kunnen of willen nakomen.
  Wat heeft zo’n oproep van Willen dan voor zin dan als rattenvanger missschien?

  het enige die hier iets mee opschiet zijn altijd de jongens die de kans kunnen grijpen om het demonstratierecht nog meer aan banden te leggen dan wel; dat “recht”compleet te verbieden. Komt dat de jongens dan even goed uit want de enige weg om uit een stille subtiele dictatuur te komen is als de slaven op enig onbepaald moment de straat in massale hoeveelheden zullen betreden al demonstrerend en dus niet door zichzelf te laten opsluiten via een ;lock down.
  De jongens zijn bang voor de massa slaven als die massa in beweging is.

 4. marcos schreef:

  Dr Witte Engel?

  • ZalmInBlik schreef:

   ja het is NLP “boven de partijen verheven” , “de onschuldige” met één naam zijn al verscheidene ankers geplaatst. Voor de scriptschrijvers is het appeltje-eitje want zij hebben de madurodam bewoners tot in den treure geanalyseerd, kampend met een messias-complex op zoek naar de externe verlosser. Terwijl de verlossing toch echt uit jezelf moet komen.

   • ZandInOgen schreef:

    In die steriele artificiële panopticon maatschappij is het natuurlijk een koud kunstje om de gemiddelde Madurodam bewoner in zijn natuurlijke habitat te observeren. Zijn leef- en gedachtewereld bevindt zich tussen vier muren.

 5. Benzo Wakker schreef:

  Martin,

  Mijn gevoel zegt ook dat er iets achter die Willem Engel schuilt, zéker als je zijn achtergrond etc. bekijkt. Alle kritische mensen die een podium beginnen te krijgen (Wouter Raatgever bijvoorbeeld) worden van LinkedIn, Facebook etc. verwijderd, behalve deze Willem Engel met zijn gepraat over ‘liefde, bloemen leggen’ et cetera)

  Ben benieuwd naar jouw mening over Wouter Raatgever, naar mijn mening verkondigt hij eigenlijk precies hoe het allemaal zit. Wellicht is dit dé perfecte persoon waar jij mee samen zou kunnen werken.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik snap niet zo goed waarom ik moet samenwerken met mensen die mijn onderwerpen kapen om lezers weg te kanaliseren van deze website terwijl ze mij negeren.

   Een ander voorbeeld daarvan is Karel van Wolfsbergen.

   Ze reageren allen niet op mijn contactverzoeken en kopieëren veelal letterlijk hetgeen ik schrijf.

   De staat is druk bezig alle onderwerpen hier besproken af te kanaliseren naar door hen gecontroleerde pionnen. Wat vertellen zij wat hier nog niet besproken is? Niets..behalve dat het hier al jaren voorspeld is en besproken wordt.

   Ik zou zeggen: blijf gewoon lekker bij de bron, blijf lekker hier meelezen en laat je niet in de vangnetten lokken.

   Het wordt misschien tijd diegene te steunen die al jaren zijn nek uitsteekt en zwaar door het slijk gehaald is ipv new kids on the block die je aan een merk proberen te koppelen, zodat de vangnetvloot in zijn geheel tot zinken kan worden gebracht.

 6. Martin Vrijland schreef:

  Facebook post van Willem Engel:

  https://www.facebook.com/willem.engel/posts/10157230206512665?__tn__=K-R

  Beste lieve mensen,

  Dank voor alle steun en advies en opbouwende kritiek. Ik ben heel erg trots op wat wij met zijn allen in zo’n korte tijd hebben neergezet. Wij worden gehoord!

  Ik snap dat jullie de soms gekleurde of negatieve berichtgeving in de media of op social media onterecht vinden of zelfs boos worden hierover, onthoud 1 ding, de missie is belangrijker dan onze reputatie. Wij zijn hier nog wel even zoet mee, de wereld is niet in een keer veranderd.

  Na het negeren komt het ridiculiseren en nu zal de volgende fase aanbreken dat is het intimideren. We hebben dat helaas gezien afgelopen zondag waar met veel machtsvertoon en geweld een statement werd afgegeven. Ook zal er de komende tijd veel geprovoceerd worden.

  Liefde en geduld betekent veel meer dan alleen lief en zacht. Het betekent niet de frontale botsing aangaan, het betekent meebewegen, het betekent soms ook incasseren en het betekent alert blijven, maar bovenal betekent het liefde. Angst of agressie of frustratie of onverschilligheid worden niet overwonnen door te confronteren, maar doven uit door compassie, respect, aandacht en liefde en geduld.

  Er is geen andere partij, er is alleen weerstand. Er is geen slecht, er is alleen gebrek aan goed.

  Over de politie, sommigen van jullie vinden dat wij afstand moeten nemen van deze groep mensen, ik vind van niet, dit zijn mensen met vrouwen en kinderen en ouders die in een heel lastig pakket zitten en constant moeten afwegen wat het juiste is om te doen. We winnen er echt niks mee om deze groep weg te zetten als daders, daarom hoop ik dat iedereen nog een keer bloemen voor ze mee kan nemen.

  Over BLM, sommigen van jullie vinden dat wij afstand moeten nemen van deze groep mensen, ik vind van niet, dit zijn mensen. Misschien ben je het niet eens met de idealen van deze beweging, misschien ben je boos dat zij wel mogen en wij niet, misschien vind je het overdreven wat er wordt gezegd, maar ik zie vooral mensen die ook voor hun rechten op willen komen. Dat zij worden ingezet voor een politiek agenda, misschien, maar is dat hun schuld? Ik zie vooral de mensen en mensen zijn altijd welkom.

  Over “hooligans”, sommigen van jullie vinden dat wij afstand moeten nemen van deze groep mensen, ik vind van niet, dit zijn mensen. De verwachting dat deze groep alleen maar wil knokken zorgt ervoor dat deze groep altijd met achterdocht wordt behandeld en daarmee constant wordt geprovoceerd. Ik denk echt dat het anders kan, ik denk dat als we niet in de verdediging schieten maar gewoon het gesprek aan gaan dat het niet een confrontatie hoeft te worden.

  Over het bestuur, sommigen van jullie vinden dat wij afstand moeten nemen van deze groep mensen, ik vind van niet, dit zijn mensen. Hoe oneens wij het ook zijn met beslissingen, we moeten het toch samen doen, de dialoog aangaan en samen kijken hoe we dingen in goede banen kunnen leiden. Natuurlijk begrijpen wij de enorme verantwoordelijkheid en de lastige keuzes die gemaakt moeten worden om de veiligheid te kunnen waarborgen door dit bestuur en daar hebben we respect voor.

  Ik roep iedereen op om vandaag eens na te gaan of je nog angst of verdriet of woede of agressie hebt en dat te accepteren en te laten passeren, want morgen is het tijd voor liefde en geduld en samen

 7. dennis schreef:

  Ik zit sinds een paar weken bij Virus Waanzin, vorige week in Den Haag meegedaan, maar nu wil Willem Engel Black Lives Matter en Antifa bij zijn acties betrekken omdat zijn vriendin bij BLM zit, ik zette op hun face book dat de Engel een relatie aangaat met Satan, werd gelijk geblokkeerd, ik voorzie een aftakeling bij Viruswaanzin als Willem zo gek gaat doen, op twitter wordt hij al afgezeikt: https://twitter.com/search?q=willem%20engel%20blm&src=recent_search_click

 8. Future schreef:

  Die Willem Engel is volgens mij geen Engel maar de rechterhand van Satan.
  Overigens wel een zeer goed opgeleide en gecaste kerel. Komt zacht intelligent en hippie peace over.

  Maar heeft zijn Engelen ziel aan de duivel verkocht, zo lijkt het.
  Het warme vredige van hem slaat door, en haalt al het echte verzet weg. Ik ben en was echt altijd tegen geweld. Maar volgens mij kun je het ranzige zelfbenoemde koren alleen maar van het kaf scheiden. Als het Kaf echt in opstand komt en het zelfbenoemde koren op z’n minst opsluit en de sleutel weggooit, dit is de milde versie. Het gaat anders echt nooit weg. In Amerika lult de hele pers in focking codes. Bijvoorbeeld kind van 3 en kind van 13 dood of gewond, lees de club 313. Weinigen die dat zullen invullen danwel begrijpen. Zij zullen denken wat erg voor die kinderen, terwijl het hoogst waarschijnlijk nooit gebeurt is, maar een code is.

  Ook Willem Engel weet vast wel dat er achter het schild van BLM schuilgaat dat wij niet boeien. En dat nihalism en Bolshevism gemixed met communism en Technocrats onderweg zijn. Dit alles verscholen achter een vangnet van discriminatie. Niemand durft zo nog iets te zeggen, want dan ben je een racist. Al men echter verser zou kijken en weten dat hun voorland een communistische technocratische heilstaat is. Zou men misschien wel serieus in verzet komen. Echter de elite zitten wel op bloedvergieten te wachten. Smerige lui zijn het, en de halve mensheid heeft zijn ziel aan hen verkocht.

 9. Marianne schreef:

  Bij die Engel ligt de new age er zo dik bovenop 😳 daar trappen al die wappies in die zooo spiritueel zijn en zich al in de 4e maar vaker al in de 5e dimensie bevinden. Die zijn niet meer te redden. Ik blijf je kritische analyse verkondigen en hoop dat steeds meer mensen het spelletje doorzien,

 10. guppy schreef:

  Meebewegen is nu net niet de bedoeling, meebewegen met de externe factor bedoeld deze engel. Als je naar je interne stem luistert dan weet je dat je jezelf (ziel) moet afscheiden van dit niveau. Nee we zijn niet allemaal hetzelfde, we zijn gelijk waardig maar we maken verschillende keuzes en dragen die gevolgen. De gecreëerde problemen op dit niveau moeten hier opgelost worden en dat gaat niet lukken door uit liefde niets te doen. Hij kan ook zeggen geweldloos niet meer stemmen, zonder geweld geen belasting meer betalen, zonder geweld geen hypotheek meer nemen. Ja maar Mark bedoeld het goed en bij de bank werkt mijn vriend en belasting is nodig voor school en zorg. We blijven dit simpelweg doen omdat de rest het ook doet.

  Het is niet erg om schaap te zijn als de schaapjes maar naar de herder binnenin zichzelf luisteren. Schapen vertrappen het gras niet, maar gaan steeds naar andere plekken zodat alles zich blijft aansterken. Het wordt pas een probleem als schapen zich laten manipuleren door aardse herders met hun honden die je afleiden. Deze aardse herders vinden hun kudde heel erg lief en houden erg veel van hun vee maar dit is niet de manier hoe het bedoeld was. We bewegen juist niet meer mee maar staan stil in onze kleine weide en vertrappen onze leefomgeving en geven de natuur en onszelf geen tijd voor herstel.

  Liefde is niets bezitten, delen, niets terug verwachten en daar niet vanaf wijken.

  Meebewegen en alles pikken gaat niet werken, weigeren is iets anders.

  Ook al moet the goat (ego) daarvoor afgeslacht worden.

 11. Camera 2 schreef:

  Alles is te koop

  Politie, beveiligers, Acteurs(Politici), Baby’s(Soldaten), Babies maar ook demonstranten

  https://en.wikipedia.org/wiki/Crowds_on_Demand

 12. ClairVoyance schreef:

  Vandaag was de “volksheld” wederom niet aanwezig op het malieveld.
  Eergisteren zei hij nog er te zullen staan ondanks het verbod , en riep mensen op om ook te komen.

  En ter informatie, de definitie van een pandemie is in 2009 aangepast want het woord pandemie riep “verkeerde associaties” op ….. huh ?
  https://www.skipr.nl/nieuws/who-moet-definitie-pandemie-aanpassen/

 13. Zonnetje schreef:

  Zijnde gronden van de mondelinge uitspraak eigenlijk bekend? Volgens art. 8:67 lid 2 Awb behoorr de beslissing ook de afwijzingsgronden te bevatten.
  Ach minor detail als het niet volgens de wet gaat in Madurodam. Wetten zijn slechts gunsten.
  Heerlijk die vrije rechtsvinding. Wat een calculerend land. Heerlijk die jongens. Kunnen Zij niet gewoon weggaan en het volk met rust laten met Hun scamdemic.

 14. Zonnetje schreef:

  Even aanvulling. Hun “argumenten”zullen uiteindelijk wel tevoorschijn komen, (wel in strijd met het hiervoor genoemde artikel dat gelijktijdigheid uitspraak en argumenten voorschrijft). De schijn van een “rechtstaat “moet immers gehandhaafd blijven. De “motivering”van de uitspraak daar maken zij een lekker soepje van waar feiten en logica volstrekt niet van belang zijn. Het gaat om pure macht, behoud van de status quo van de jongens. Meer niet.

 15. ClairVoyance schreef:

  Wouter Raatgever maakt een spagaat, kijk en luister vanaf minuut 11:30
  Wie zal hij bedoelen? Willem Engel ?

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten