Zondag met Lubach blaast de gecontroleerde oppositie -precies zoals voorspeld- op

Filed in NIEUWS ANALYSES by on 19 oktober 2020 34 Comments

fotobron: screenshot npo3

Daar was ie dan, Zondag met Lubach. Hij deed het alsof hij hier al maanden meeleest en noemde ze allemaal: Lange Frans, Sven Hulleman, Janet Ossebaard, Tisjeboy (inlfuencer, die mij via Facebook benaderde) en het gehele palet aan gecontroleerde oppositie. Hij legde haarfijn uit hoe je via YouTube in een fuik gefunneld kunt worden.

Al jaren benoem ik deze ‘vangnet strategie’ en regelmatig heb ik ook het woord fuik gebruikt.

Lubach legde haarfijn uit dat je al binnen enkele clicks de ideeën van de gecontroleerde oppositie in gezogen wordt en liet zien hoe ineens massa’s mensen geloven dat we door pedo’s en kinderbloeddrinkers bestuurd worden. Wat hij er niet bij vertelde is dat juist al deze kanalen gecontroleerd en door de staat zelf gelanceerd zijn en dat die kanalen bewust bovenaan in de aanbevolen-lijst gezet worden om mensen naar die desinfo te leiden.

Want, ja, ik roep het al maanden: “U wordt in de vangnetten van de gecontroleerde oppositie gedreven!” En de goegemeente wilde mij niet horen, wuifde het weg als arrogantie en tuinde erin.

Jij denkt dat je de enige bent die de waarheid in pacht heeft Vrijland!” Nee, ik probeerde u vroegtijdig te waarschuwen voor de vangnetten…en dat heeft me nogal wat offers gekost.

Ook liet Arjen zien hoe in Den Haag politici door mensen belaagd werden en voor pedofiel uitgemaakt werden. Daarbij vertelde hij natuurlijk niet dat dit (zoals hier bijvoorbeeld aangetoond) veelal ingehuurde Inoffizieller Mitarbeiter zijn. Klikt u echt even op die link, lees het artikel en bekijk het bewijsmateriaal over hoe PowNed een complete rel in scene zette met ingehuurd publiek. Zo kun je dus ook het effect van die YouTube kanalen op mensen uitvergroten en prachtige camera-opnames tonen van mensen die, al “pedofiel!” roepend, politici belagen.

Feitelijk alle door Lubach genoemde namen hebben precies datgene gedaan waarop hij ze nu mag afrekenen: Waarheid vermengen met nonsens. Daar waarschuw ik mijn lezers al heel lang voor! We gaan het lijstje van Lubach even langs:

 1. Lange Frans en Sven Hulleman en de MH17 verdraaiingen hier
 2. Janet Ossebaard en Lange Frans en de graancirkels hier en hier
 3. De Lange Frans en Adele van der Plas over de pedo’s binnen justitie nonsens, besprak ik hier
 4. De rol van Café Weltschmertz en het misbruiken van waarheid hier
 5. Jensen hier
 6. George van Houts over 911 hier

Al heel lang roep ik dat de gecontroleerde oppositie is opgetuigd om u te lokken met een ‘waarheidsgevoel-serum’. Zij vermengen waarheid met nonsens. Dat was de reden waarom de staat ze als ‘gecontroleerde oppositie’ heeft opgetuigd, omdat ze nonsens inbouwen, waarmee het waarheidskind met het vervuilde badwater weg gegooid kan worden.

Kortom: je tuigt als staat oppositie op; geeft ze een hoop media-aandacht (ook negatieve promotie is promotie, want wat je aandacht geeft groeit en willen mensen toch even bekijken); bouwt graancirkel-onzin in of bouwt dwaalsporen in de analyses in. Dat zijn de bommetjes in de dubbele bodem, waarmee je het schip tot zinken kunt brengen. En dat is wat Lubach gisteravond mocht doen: de bommetjes tot explosie brengen.

Op 13 april bracht ik het al in beeld in onderstaand schetsfilmpje dat ik nooit verder uit heb kunnen werken, maar op Facebook publiceerde. Het wordt tijd dat u het spel van de gecontroleerde oppositie gaat doorzien; ook die van de gevaarlijkste brulapen Micha Kat en Wouter Raatgever (zie hier).

De gecontroleerde oppositie is opgetuigd om kritische denkers weg te kanaliseren bij vrije en onafhankelijke denkers als ondergetekende; donaties in diskrediet te brengen (om die vrije schrijvers de wind uit  de zeilen te nemen); waarheid te vermengen met dwaalsporen en nonsens; het schip af te zinken en de drenkelingen uit zee te vissen.

De gecontroleerd oppositie is opgetuigd om kritische denkers een duidelijk herkenbaar stigma te geven, zodat je ze kunt afserveren naar de goelags met de geestesziekte genaamd ‘complotdenker’. Zij zijn diegenen die door mensen als Lange Frans, Jensen, Janet Ossebaard, Sven Hulleman en vele anderen duidelijk op de kaart gezet zijn met door hen duidelijk en groots neergezette (met dwaalsporen en desinfo vermengde) onderwerpen. Ze zijn gekoppeld aan Donald Trump, anti-vaccins, Q Anon, graancirkels, Fall Cabal, 911 ontkenners, etcetera. Dat alles beschreef ik al in meerdere artikelen (zoals deze hier) en in mijn boek.

Het wordt tijd dat u het spel gaat doorzien, de verraderlijke en levensgevaarlijke gecontroleerde oppositie de rug toekeert en de echte onafhankelijke boodschapper (die hier al jaren voor waarschuwt) steunt. Dat kan door mijn boek te lezen (waarin ik het allemaal uitleg) en door het met zoveel mogelijk mensen te delen. Een papieren boek is minder makkelijk te censureren en heel makkelijk cadeau te doen.

uw boek

Bron linkvermeldingen: npo3.nl

één muisklik en u steunt de echt onafhankelijke journalistiek nu het meer dan ooit telt [uw steun]

475 Shares

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

About the Author ()

Comments (34)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Jolanda2020 schreef:

  Ik heb de uitzending nog niet gezien maar zag zoiets idd ook aankomen.

  Zelf heb ik onlangs met veel interesse naar ‘Een oorlog reeds verloren’ gekeken waarbij ook oa artsen aanschuiven bij Hulleman. Hoe kijk jij tegen de bijdrage van deze artsen aan? Veel van deze artsen spreken zich ook, in samenwerking met vele andere artsen en wetenschappers, openlijk uit tegen de maatregelen en hysterie rondom Covid-19 (en dan niet via de kanalen van Hulleman, Jensen of Café Weltschmertz. Ik hoop oprecht dat dat geen controlled opposition is want dan heb ik alle hoop op verbetering van deze uitzichtloze situatie verloren 🙂

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik weet niet of het artsen of acteurs zijn. Ik heb hun diploma niet gezien en ook niet een kijkje in hun praktijk.
   Daarnaast houdt Sven de germ theory van fraudeur Louis Pasteur instand.
   Sven is een van de gevaarlijkste televisie-dominees, omdat hij het zo geloofwaardig weet te brengen. Een stalen gezicht; een echte poker face. Vriendje van Jort Kelder…

  • Zonnetje schreef:

   Er is zeker wel hoop door het smerige spelletje van de overheid te doorzien die de bevolking eronder wil houden en terroriseert met angst.

   Directe democratie (http://www.fvvd.nl) is de oplossing en dat de bevolking dit toepast door de koning, de ministers en het parlement zeer dringend te verzoeken op te stappen zo spoedig mogelijk.

   Dus niet demonstreren tegen corona maar tegen de regering ( koning en ministers) en tegen het parlement.

   • ZalmInBlik schreef:

    Sven hulleman (heulen met de vijand) is 100% controlled, heb eerder vermeld dat hij, Kelder, Middelkoop, Baudet en nog een aantal anderen regelmatig in Schotland (Scottish Rite) op een kasteel vertoeven ze kennen elkaar allemaal, want het zijn per slot van rekening usual suspects.

    Ze doen het in ur face “Een oorlog reeds verloren” do I need to say more…

    • ZalmInBlik schreef:

     ps: heeft heuleman niet een pand nabij het Binnenhof/torentje…Den Haag zit er vol mee

     http://www.vrijmetselarijdenhaag.nl/loges/

     • Zonnetje schreef:

      Tja, vrijmetselaarsloges. Het zijn er zeer veel in Madurodam. Hoe zou dat nu komen?
      De loges zijn eigenlijk tempels/ kerken van Salomo. Dat weten zeer weinig mensen. Daar worden heel veel zaken besproken die niet in de openbaarheid gebracht worden. Is een verbod op loges een optie?
      Komen de loges nog samen in hun tempel gezien corona of zijn de loges immuun voor corona? Wie het weet mag het zeggen.

     • ZalmInBlik schreef:

      Het zou verboden moeten worden en de ANBI status dient ingetrokken te worden, het is niet alleen dat het salomo (solomon) tempels zijn + de omerta tevens is het gebaseerd op de occulte kabbalah/zohar gematria incluis wat gewoon luciferianisme is. Lucifer wordt gezien als de ultieme revolutionair, dit dient dus een destructieve agenda dat de mens niet dient integendeel. Deze doctrine wordt pas openbaar gemaakt als men toegelaten wordt tot de 33e graad.

      De lions/rotary clubs dienen als rekruteringsgronden, 80% van de bestuurslagen in madurodam is direct of indirect verbonden aan deze organisarties en daar vallen ook de reguliere genootschappen onder. Men heeft vele front organisaties en het is allemaal belastingvrij.

    • Zonnetje schreef:

     Een oorlog verloren schrijf je. Misschien misschien niet. Ik denk dat de bevolking nog goed wakker moet worden. Hoe repressiever en zotter de maatregelen van de overheid worden des te eerder de bevolking echt wakker gaat worden. Tot op heden geeft de bevolking tegen beter weten in de overheid het voordeel van de twijfel, door heel slim toepassing van controlled demolition zoals verstrekking uitkeringen enz. Zodra het echt kritieke punt bereikt wordt is niet te bepalen hoe de bevolking gaat reageren. Daar is de overheid ook benieuwd naar en is niet voor niets alles aan het monitoren en sturen met propaganda. Je kunt niet alles onder controle hebben en dat weten zij. Daarom gebeurt alles stapsgewijs net een schaakspel. Lekkere overheid hebben wij.

     Daar hoeft de bevolking zich echter niets van te trekken en behoort haar eigen koers te varen namelijk, ik herhaal directe democratie zo spoedig mogelijk. Genoeg is genoeg.

     Het volk is de baas en de regering mag regeren bij gunst van de bevolking.

   • Jolanda2020 schreef:

    Ik ben het met je eens maar tegelijk is die oplossing zo vreselijk ver weg als ik zie hoe de NL bevolking in 2en wordt gedeeld (voor de maatregelen – een meerderheid getuige de niet werkende en zelf gefabriceerde mondkapjes bijvoorbeeld die het straatbeeld bepalen en tegen: volgers van Jensen, Tisjeboy Tjay enz., die laatste is overigens wel oprecht grappig:)).

    Hoe ga je een bevolking wijzen op:
    1. De fraude van Pasteur (ik breng dit overigens regelmatig ter sprake bij mensen alsof ik wat onnozel ben: ‘Ik las ergens dat… ‘) maar krijg vaak blikken alsof ik verkondig dat de aarde plat is 🙂
    2. De Overheid te doorzien en kiezen voor directe democratie.
    Misschien ben je er al als je de meerderheid kunt overtuigen van 1. Ik heb echter weinig hoop en denk daarbij aan de quote van Mark Twain (toevalligerwijs ook de omslagfoto van Martin op FB als ik mij niet vergis :))

    Ik krijg ook sterk de indruk dat een groot deel van de bevolking maar al te graag als makke schapen doet wat hen/haar wordt opgedragen. Scheelt weer zelf nadenken en het voelt zo lekker als je alles doet wat in je vermogen ligt om vooral niemand ziek te maken omdat de overheid je zegt dit te doen.

    • Vrijheid schreef:

     Even een aantal citaten vanuit het volk die nu ook in Nederland massaal met muilkorven rondloopt:

     “O, jij bent zo’n complotdenker,” als ik uitleg dat deze maatregelen niet over gezondheid gaan, maar ziekmakend zijn. Veel meer dan dat hoef ik niet te zeggen om een complotdenker te zijn.

     Of andere uitspraken:

     “Ik zal blij zijn als die inenting er is”.
     “Wie nu nog niet in Corona gelooft”.
     “Ja, We zijn nu echt wakker geschud“.

     Zucht, dieper in slaap geschud bedoelde ze.
     Van het volk moeten we het niet hebben ben ik bang. Ze geloven nu alleen nog maar sterker in dit leugen.

     • Martin Vrijland schreef:

      Met dank aan Lange Frans, Fall Cabal, Sven Hulleman enz. enz. die dat stigma in samenwerking met de mainstream als een eentweetje hebben gepositioneerd in de breintjes van de massa.

 2. Martin Vrijland schreef:

  Het staats-social-media leger zal ook hierop weer op social media te keer gaan en mij proberen zwart te blijven maken. Weest u zich ervan bewust dat ook die online discussie bewaakt wordt en beïnvloed wordt door een heel leger met vaan deepfake profielen.

  U moet en zal weg gejaagd worden bij de echt onafhankelijke denker en schrijver en bij de vangnetten blijven om daar in gedreven te worden.

 3. Martin Vrijland schreef:

  Zitten er dan helemaal geen pedo’s binnen justitie? Is het dan allemaal helemaal onzin? Is Demmink dan geen pedofiel? Ik zeg alleen dat u afgeleid wordt met desinfo. Zeg ik dan dat het niet bestaat? Ik ben zelf als 16 jarige jongen oneerbaar door een hoge rechter uit Arnhem benaderd (nee, geen bewijs van, want toen had je nog geen smartphones om dingen op te nemen), dus ik zal de laatste zijn die beweert dat het niet bestaat, maar de verhalen waarmee u om de oren geveegd wordt zijn niet te bewijzen en zijn door Micha Kat aangezwengeld. Zie deze toelichting:

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/micha-kat-wouter-raatgever-en-hans-hebben-m-jaap-van-dissel-is-een-pedo-kindermoordenaar-net-als-demmink/

 4. Willem Lejuwaan schreef:

  Vind het verdrietig om te zien hoeveel mensen luk raak elk verhaal volgen.
  Wat denken de meeste mensen ? ”ik ga ff lekker alternatief nieuws kijken ? Precies zoals ik naar msm keek ?”….

  Machine minds with machine hearts.
  Follow the program !
  Obey !

  Blijf sterk en vrij !

 5. Adriaan W schreef:

  Wéér een prachtig verhelderend artikel, to the point, alleen vraag ik mij af hoe komt dat zó veel hoogopgeleide mensen de coalitie standpunten en het daaruit vloeiend beleid zo als zoete koek slikken, ongelofelijk heb mij bezig gehouden om in de psychés van deze mensen te verplaatsen, maar krijg geen volledig overzicht van hun provocaties in opdracht van regering en Kroon een ding is zeker deze influencers maken de maatschappij kapot en doen nog meer verdeeldheid zaaien dat er momenteel al is.

 6. Analyze schreef:

  Achterlijke idioten, die Lubach met zijn usual suspect pose vindt de komende prison planet kennelijk een Walhalla. Denkende dat hij niet onder het juk zal leven, geschiedenis heeft ons geleerd dat diegene het eerst tegen de muur gezet worden. Gegen die Mauer, Bitte!!!

  https://www.rtlnieuws.nl/entertainment/artikel/5191115/arjen-lubach-maakt-gehakt-van-complotdenker-lange-frans

 7. Sephus schreef:

  Dat ventje heeft niets te vertellen, Nou ja, simpele grapjes kunnen nog net. Als het wat serieuzer is, wordt ie gestuurd door o.a het vrouwtje van Ollongren
  bewuste actie. Valt niet op hoor.

 8. marcos schreef:

  Is er iemand die een statisiek kan maken van de zogenaamde beroemdheden (politici, sporters zoals nu vele voetballers of de directeur van de Tour de France, artiesten en dergelijke) die zijn getroffen door CORONA en dit percentage loslaten op de gewone bevolking. Statistin vermoed ik dat het aantal CORONA gevallen dan vele malen hoger zal liggen, waarbi een ieder dus vele mensen in zijn omgeving moet kennen die getroffen zijn door CORONA. Iemand hier die daadwerkelijk iemand in zijn/haar omgeving met CORONA heeft?? Laat het weten

  • Martin Vrijland schreef:

   Nou zeg…als Badr Hari het zegt te hebben zal het wel echt waar zijn hoor!
   Het is gewoon heel normaal dat je als bekende Nederlander(normaal gesproken niet geïnteresseerd in geld en absoluut niet te koop) gewoon corona krijgt…kassa!

 9. Camera 2 schreef:

  Heer Vrijland, bedankt maar weer en je zou bijna zeggen, helderder dan dit artikel kan je toch niet zijn maar ja dan zijn er toch weer mensen die hun wereldbeeld niet kunnen bijstellen, ze kunnen het dood eenvoudig niet geloven dat er op zo’n hoog niveau gelogen en gedraaid wordt, maar wij de lezers hoeven niet te veranderen, het is alleen je visie, meer niet, wij blijven fier overeind staan en de muur staat klaar(zoals Analyze boven meldt) voor degene die ons dagelijks proberen te misvormen met vies verzonnen nieuws.

 10. Zonnetje schreef:

  Ik heb nog niet gelezen dat beroemdheden daadwerkelijk overleden zijn aan “corona”. Volgens mij niet een. Aandacht willen de beroemdheden wel. Levert opdrachten op en levert krediet op bij het regime. Het is altijd de niet waterdichte test waar blind op wordt gevaren terwijl die ‘corona”test feitelijk niets zegt. Je zou ook denken dat begrafenisondernemers het druk zouden moeten hebben. Niets van gehoord,. Ik begreep zelfs dat begrafenisverzekeraars failliet zouden gaan omdat er te weinig doden zouden zijn.

  Ik hoor ook niets over autopsies, medische missers over de afgelopen periode.

  Ik hoor niets over griep. Er zijn mensen die in deze periode het verzoek krijgen om een griepvaccin te halen. Worden de griep gevallen, ongeveer 3000 griepdoden per jaar, nu ook als “corona”gevallen berekend dus dubbel en wie controleert of dat dit correct plaatsvindt? Juist ja niet dus.

  Er zouden zoveel nieuwe “corona”besmettingen zijn wordt beweerd door de overheid, waarbij mensen uberhaupt geen symptomen van een ziekte hebben, verkoudheid misschien. Kan de overheid mij vertellen wat de incubatietijd is en wanneer de symptoomvrije dus niet zieke personen echt ziek zouden moeten worden? En als zij ziek zouden worden de ernst van de ziekte en de hoge overlevingskansen.. Ik hoor niets over een incubatietijd. Raar he.

  Waarom vertelt de overheid niet dat van degenen die onder de “corona”gevallen geregistreerd zouden zijn, dezen aan andere zware medische ziekten leden. Waarom wordt dit verdoezeld? Omdat dit niet uitkomt?

  Mensen, Vertrouw de overheid niet! Controle is beter. Blijf nadenken, blijf kritisch en stel vragen, vragen en nog eens vragen.

 11. ZalmInBlik schreef:

  Lubach is natuurlijk volkomen objectief en neutraal in deze..Het is een waakhond een terriër tegen de overheid. De Bilderberger Ollongren connecties moeten we natuurlijk even buiten beschouwing laten

  De JOVD heeft Arjen Lubach uitgeroepen tot Liberaal van het Jaar 2015. Lubach krijgt de prijs voor zijn rol als ‘waakhond voor de burger tegen de overheid’.
  https://www.nu.nl/politiek/4195251/jovd-verkiest-arjen-lubach-liberaal-van-jaar.html

 12. Martin Vrijland schreef:

  Nou dat was toch ook weer niet de bedoeling hooor….. allemaal volledig volgens plan:

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/2046626092/you-tube-verwijdert-account-lange-frans-lubach-niet-blij

 13. Sephus schreef:

  Je had het er al eerder over Martin, ik dacht het eens gelezen te hebben.

  Doorbraak in aanpak personen met een hoog veiligheidsrisico

  https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/11/06/doorbraak-in-aanpak-personen-met-een-hoog-veiligheidsrisico

  Wat reacties wat ik hier en daar lees

  Aangezien de term “complot gekkies” al snel toegepast wordt denk ik dat het een kwestie van tijd dat dit gaat vallen onder paranoïde.

  Komen alle mensen die kritisch zijn op hun overheid binnenkort geregistreerd te staan als personen met een hoog veiligheidsrisico?

  https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=fema+kampen+nederland

  Straks worden deze mensen vastgehouden in zogenaamde FEMA kampen in Nederland nota bene, en wie weet vervolgens verplicht gevaccineerd of getest

 14. Sephus schreef:

  Vangnetje of niet, ik vind deze video interessant, en misschien wel zorgelijk.
  Of zou het gespeeld zijn?

  Politie aan de deur omdat je een video hebt gemaakt waarin je een “complotdenker” een podium hebt gegeven. Flavio Pasquino maakte het mee afgelopen weekend, inclusief een belletje van de politie coorinator (SGBO *) Oost Nederland.

  • Martin Vrijland schreef:

   Ik denk dat het van a tot z in scene gezet is…fear mongering
   Zo van hou je gedeisd..natuurlijk met Flavio in de hoofdrol

  • Martin Vrijland schreef:

   Flavio blijft keurig binnen de kaders.
   Wat een prachtig stukje afgesproken acteerwerk.

   Wie betaalt Flavio en zijn prachtige studio eigenlijk? Of had hij gewoon wat spaargeld liggen?
   Hij zegt “ik 5 duizend volgers op mijn YouTube kanaal”, maar wel tienduizenden views?
   Tja, weer een prachtig, keurig, “wij zijn intellectueel” opgetuigd vangnetje

   • Analyze schreef:

    let ook op de symboliek die meneer hanteert, Blackbox = cube = Saturnus. Maar in nlp refereert het ook naar een neergestorte vliegtuig. Vertrouw dit soort figuren voor geen meter, programmamaker, ex-wielrenner, journalist allemaal covers voor de usual suspects.

 15. Sephus schreef:

  Ok, duidelijk.
  Misschien leest hij wel mee, en wil reageren en, of wordt tegengehouden.
  Nou ja, misschien ook niet.

 16. Zonnetje schreef:

  Tja, ik haak af bij het filmpje van Pasquino op het moment dat hij zegt dat er een echt virus is! Very sneaky. Welk virus? Virus wat niet in kaart is gebracht. Draw me the virus.

  Verder is het zeker de bedoeling dat mensen geintimideerd worden. Geen sprake van een strafbaar feit. Schandalig en zeker klachtwaardig gedrag van de politie voor zover het filmpje niet ook in scene is gezet. Dat mensen bang zijn zich uit te spreken. Fimpje heeft dus meerdere doeleinden.

  Wij leven in een stille, subtiele dictatuur. Overheid is niet te vertrouwen en dat moet gezegd kunnen worden. Vrijheid van meningsuiting. Vertrouwen is goed maar hoe controleren wij de overheid??? Mensenrechten zijn mooi maar de overheid heeft liever dat je er geen gebruik van maakt.

Leave a Reply

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten