Deklarata e Privatësisë

Kjo faqe (si të gjitha rajonet e BE-së) është e detyruar të paraqesë një deklaratë të privatësisë në bazë të legjislacionit të ri të AVG që do të hyjë në fuqi në 25 Maj 2018.

1. Informacioni i kontaktit Stichting Martin Vrijland

Fondacioni mund të kontaktohet nëpërmjet formularit të kontaktit në këtë faqe.

Dhoma e Tregtisë numër: 60411996

Themelimi: St. Caelciliapad 5, 6815GM, Arnhem

2. Të dhënat tuaja grumbullohen nga kjo faqe për qëllime të shumëfishta:

 1. regjistrimi në këtë faqe interneti
 2. duke vendosur përgjigjen tuaj
 3. duke qenë në gjendje të dërgoni e-mail në adresën tuaj elektronike
 4. duke u bërë një anëtar i paguar në formë të donatorisë
 5. duke qenë në gjendje të kufizojnë qasjen në artikuj të caktuar
 6. regjistrimi për marrjen e një njoftimi të drejtpërdrejtë për paraqitjen e një artikulli të ri në këtë faqe me e-mail
 7. regjistrimi për marrjen e buletinit javore dhe / ose postimeve të tjera
 8. duke dhënë mendimin tuaj në mendimin e një anketimi / sondazhi
 9. ndjekja e statistikave për numrat e vizitorëve dhe goditjet
 10. duke bërë kontakt me shtojcat e mediave sociale që e bëjnë më të lehtë ndarjen e një artikulli
 11. duke qenë në gjendje të përcaktojë nëse jeni duke përdorur një adblocker

3. Palët që do të jenë në gjendje të marrin të dhënat personale për përpunim:

Të dhënat tuaja fillimisht do të ruhen në serverin privat të Fondacionit Martin Vrijland.

Për më tepër, të dhënat tuaja u kalohen ofruesve të plug-in të palëve të treta që përdorin të dhënat tuaja për përpunimin e të dhënave, siç përmendet në pikën 2. Kjo ka të bëjë me shtojcat e mëposhtme dhe për këtë arsye kompanitë që ndërtojnë këto shtojca:

4. Periudha për të cilën ruhen të dhënat tuaja:

Të dhënat tuaja do të ruhen dhe / ose përdoren për një periudhë kohe që keni nënshkruar për këtë faqe interneti. Ju duhet të abonoheni në mënyrë aktive veten dhe të paraqisni një kërkesë për të fshirë të dhënat tuaja. Informacioni juaj për newsletter dhe / ose të merrni më të reja të drejtpërdrejta mbi sendet e sapo shtuar mbahen edhe për sa kohë që ju keni regjistruar veten e tyre. Në të gjitha rastet, duhet të identifikoheni pro-aktivisht për të gjitha shërbimet në këtë faqe.

5. Të drejtat në lidhje me të dhënat tuaja:

Ju keni të drejtë të shikoni, korrigjoni ose fshini të dhënat. Ju gjithashtu keni të drejtë të kundërshtoni përdorimin e të dhënave tuaja personale. Ju duhet ta bëni këtë paraprakisht. A do ta bëni këtë më vonë, atëherë shkrim mund të bëhet me anë të postë të regjistruar në lidhje me adresën postare të Martin Vrijland Fondacioni, siç thuhet në Dhomën e Tregtisë. Megjithatë, nëse duket se ekziston një qëllim legjitim për të mbledhur të dhënat tuaja, fondacioni rezervon të drejtën të vazhdojë të përdorë dhe të mbajë këto të dhëna. Jo çdo kundërshtim është dhënë sipas përkufizimit.

6. Përgjigjet ndaj artikujve:

Të gjitha komentet e bëra nga ju janë tërësisht për llogarinë tuaj. Kjo do të thotë që në të gjitha rastet jeni përgjegjës për atë që shkruani; edhe nëse këto reagime miratohen së pari nëpërmjet moderimit nga administratori i faqes për vendosje sipas një artikulli.

7. E drejta për të transferuar të dhënat tuaja:

Fondacioni Martin Vrijland rezervon të drejtën për të transferuar të dhënat tuaja palëve të treta për përdorimin e përpunimit të të dhënave, nëse kjo është në përputhje me shërbimet e ofruara në këtë faqe. Kjo mund të ndodhë, për shembull, me zbatimin e një softuer plug-in që kryen analiza të caktuara mbi statistikat, por kjo mund të zbatohet edhe për ndryshimin e shërbimeve të shërbimit të postës si postë ose përditësime lidhur me artikujt e sapo vendosur. Kjo mund të zbatohet gjithashtu për të lëvizur në një tjetër server ose ofrues hosting, për shembull.

8. E drejta për të tërhequr të dhënat tuaja:

Faqja e internetit martinvrijland.nl ofron opsionin e njohur 1 që ju mund të tregoni se dëshironi që të dhënat tuaja të mos përdoren më. Kjo i nënshtrohet të drejtës së tërheqjes. Ju mund të ushtroni të drejtën tuaj për tërheqje duke paraqitur një kërkesë të nënshkruar me shkrim me anë të një kopje të një letërnjoftimi të vlefshëm ose pasaportë dhe një screenshot të adresës suaj IP. Kjo është dëshmi se ju jeni personi që pretendoni të jeni. Kjo mund të bëhet në lidhje me adresën postare të fondacionit Martin Vrijland, siç thuhet në Dhomën e Tregtisë. Megjithatë, nëse duket se ekziston një qëllim legjitim për të mbledhur të dhënat tuaja, fondacioni rezervon të drejtën të vazhdojë të përdorë dhe të mbajë këto të dhëna. Jo çdo kundërshtim është dhënë sipas përkufizimit. Dokumentet e dërguara do të shkatërrohen pas verifikimit.

9. Autoriteti i të dhënave personale:

Ju keni të drejtë të parashtroni një ankesë për përdorimin e të dhënave tuaja me të dhënat personale të autoritetit. Kjo është një e drejtë ligjore. Pra, nëse keni ankesa për mënyrën se si kjo faqe interneti merret me të dhënat tuaja personale, ju mund ta raportoni ligjërisht te të dhënat personale të autoritetit.

10. Tërheqja e të dhënave:

Nëse nuk dëshironi të jepni informacionin tuaj ose nëse dëshironi të tërhiqni atë, ju nuk mund të përdorni shërbimet e ofruara në këtë faqe. Administratori rezervon të drejtën për të bllokuar adresën tuaj IP për të vizituar këtë faqe.

11. Qasje e kufizuar:

Me të paguar anëtarësinë që ju të hyjë në formën e një donacioni të caktuar në muaj, ose përmes transferit bankar përsëritura, reperterende PayPal ose transferimin e përsëritur e kreditit, përdorim informacionin tuaj për të përcaktuar nëse ju keni qasje në produkte të caktuara të mbuluara nga qasje të kufizuar. E gjithë kjo është e kontrolluar përmes një plugin të automatizuar, siç përmendet në pikën 3, me Kufizo Content Pro. Informacioni juaj është përdorur në këtë mënyrë për të përcaktuar nëse janë apo jo të hapur të neneve që janë të lexueshme vetëm nga anëtarët.

12. Përkufizimi anëtar:

Përkufizimi i një anëtari është: personat të cilët kanë hyrë në një shlyerje në formën e një donacioni për fondacionin Martin Vrijland për një periudhë të caktuar ose të pacaktuar me çdo medium financiar dhe që kjo lidhje kanë nënshkruar. Nëse jeni anëtar, duhet të jeni në gjendje të gjeni të dhënat tuaja nën kjo lidhje. Ju gjithashtu mund të përshtateni ose të anuloni institucionin tuaj në lidhje me anëtarësimin tuaj atje. Anëtarësimi juaj shihet gjithmonë si një dhuratë për fondacionin Martin Vrijland.

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër