Është fëminore e thjeshtë të parashikohet e ardhmja nëse shihni përmes shkrimit: të bëhet një Nostradamus

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 20 Janar 2019 6 Comments

burimi: youtube.com

Megjithëse parashikimi i së ardhmes duket të jetë diçka për njerëzit si Nostradamus me shumë njohuri të astrologjisë, pothuajse të gjithë mund të parashikojnë të ardhmen pasi të shihni se si funksionon "loja". Për fillestarët tani është mjaft e vështirë për të filtruar të vërtetën e dreqit, sepse duket se shërbimet sekrete jo vetëm që kanë median kryesore në xhepin e tyre, por gjithashtu pothuajse të gjithë mediat alternative. Kjo do të thotë që kur të kërkoni informacion për një ngjarje historike, ndoshta do të paraqitet një version alternativ që kritikon versionin kryesor, por është ende një pamje e tymit.

Opozita e kontrolluar është një pjesë e rëndësishme e parimit të mbajtjes së një rrokjeje mbi njerëzit nëpërmjet kritikave në të cilat keni ndërtuar në fund të dyfishtë. Ju hedhni në erë eksplozivin në atë tokë të dyfishtë nëse opozita ka një pasim mjaft të madh. Prandaj kërkon një mendim të qartë dhe sidomos pavarësi. Nëse bëni diçka, bëni sa më pak të jetë e mundur sipas të kuptuarit të të tjerëve, por bëni sa më shumë që të jetë e mundur vetë. Mos merrni asgjë pa dallim dhe konsideroni logjikën. Është veçanërisht e këshillueshme të studiojmë historinë dhe shkrimet fetare, për të kuptuar se realiteti ynë duket të jetë i kontrolluar sipas një skenari. Pasi ta keni njohur atë skenar, ju bëheni vetë Nostradamus.

Falsifikimi i historisë së zbërthyer

Jo vetëm që zbuloni, nëpërmjet studimit të historisë, se ajo që George Orwell përshkroi në librin e tij si praktika e Ministrisë së së Vërtetës është vënë në praktikë për dekada; Gjithashtu, zbuloni se bota kontrollohet fshehurazi nga njerëz të një linje të caktuar gjakderdhjeje, të cilët mund të veprojnë si biznesmenë, por që aktualisht janë të maskuar. Historia është në vijën e montimit dhe përshtatet vazhdimisht për të mbajtur lart botën tonë të Trumanshow.

studiues Miles Mathis duket jo vetëm të jetë një piktor portret realist i talentuar, por edhe në një mënyrë jashtëzakonisht të freskët hulumtimi në fakte historike bazuar në hulumtimet gjenealogjike. Kjo do të thotë që ai pastron të gjitha arkivat e disponueshme online në zbritjen e një personi të caktuar, në mënyrë që të jetë në gjendje të zbulojë lidhjet historike. Dokumentet interesante që ai ka shkruar për këtë janë të freskëta dhe jepni një shembull se si duhet të mësoni të merrni parasysh lojën e rreme që 'Ministria e së Vërtetës' luan në hulumtime të tilla. Prandaj, veçanërisht, rekomandoj që të filloni me dokumentin mbi linjën e elitës hebraike të Adolf Hitlerit (shih këtu) dhe dokumentin për familjen Rockefeller (shih këtu), por në fakt ju duhet t'i studioni të gjithë. Kjo merr vetëm disa ditë. Një kryq nga ky dokument i fundit mund të gjendet më poshtë dhe është i dobishëm për zhvillimin e kapaciteteve tuaja Nostradamus:

Pra, me pak fjalë, të njëjtat familje kanë qenë në pushtet Perëndimi për më shumë se 1500 vjet.
Rockefellers ishin mbretër në 400AD, dhe ata janë ende mbretër. Asgjë nuk ndryshon, përveç formës dhe shtrirjes së kon.

Simulimi

Nëse keni studiuar teorinë e simulimit të përshkruar këtu në këtë faqe, mund të keni zbuluar se kjo nuk është në fakt një teori, por një fakt. eksperimente të dyfishta tregon se një vëzhgues nevojitet para se të materializohet bota për atë vëzhgues. Është e rëndësishme ta kuptojmë mirë këtë parim. Vëzhguesi është atëherë jashtë kësaj bote të materializuar. Ne mund ta përkufizojmë atë vëzhgues si 'shpirt' ose çfarëdo që duam ta quajmë. Është ajo për të cilën shumë mendojnë se ringjallet dhe besimtarët e feve të ndryshme besojnë se shkon në qiell apo në ferr. Ky vëzhgues i jashtëm është, siç ishte, ai që ulet në divan me kontrollorin në dorë dhe bota e materializuar është ajo që shihni në ekran kur luani në lojë tuaj PlayStation. Pra, ekziston ai që bën vendimet. Kodi burimor i programit përcakton mundësitë. Këto mundësi janë fikse në ligjet që lidhen me këtë simulim universi. Për shembull, kemi të bëjmë me ligje natyrore siç janë graviteti ose shpejtësia e dritës dhe bëhen më të vjetër, mund të sëmuremi ose të vdesim. Këto janë rregullat e lojës.

Përveç kësaj, kemi vërejtur se është një simulim i shumë lojtarëve. Dhe në një simulim me shumë lojtarë duhet të futni disa rregulla në kodin burimor të programit. Platforma cloud e Google për Lojërat e Realitetit të Shtuar ka bërë gjithashtu një takim të tillë për programuesit. Google e quan atë ankorë në renë; fizika kuantike tregon se në simulimin tonë një marrëveshje e tillë vlen gjithashtu që është në të vërtetë identike me metodën e ankorimit të Google: ngatërresën kuantike. Ngatërrimi kuantik siguron që një objekt gjithmonë dhe kudo të respektohet nga të gjithë lojtarët në të njëjtin vend. Për shembull, një mal për të gjithë në lojë mund të jetë në të njëjtin vend dhe të ketë formën e duhur për vëzhguesit nga çdo kënd.

Ngatërrimi kuantik në fizikën kuantike do të thotë që kur, për shembull, dy çifte fotoni janë materializuar (me anë të vëzhgimit) ata gjithmonë marrin pozicionin e kundërt dhe drejtimin e rrotullimit. Nëse e ktheni një grimcë, grimca tjetër do të kthehet gjithashtu; edhe pse vitet e dritës janë hequr nga pjesëzat e tjera. Lokaliteti prandaj nuk luan rol dhe kufizimi i shpejtësisë së dritës atëherë papritur nuk ekziston më. Ajnshtajni argumentoi se duhet të ketë një lloj derë prapa, e cila do të shkaktonte komunikim. Ky është parimi i njohur i krimbave. E pra, në qoftë se shteg është thjesht lumë të dhënave është apo atë që ne tani e quajmë 'cloud', atëherë ne mund të bëjmë një herë ne të imagjinojmë për të (dhe mund t'i referohet idesë wormhole në plehra). Nëse ne, megjithatë, mund të deklarojë në perceptimin tonë 3D, ju ende do të duhet të merren me kufizimin e shpejtësisë së dritës (si ne komunikojmë të dhënave në "re" nëpërmjet fibrave optikë dhe dritës lazer për të vazhduar), por ne do të 4D mendojmë, atëherë ajo 're' është kudo e pranishme në të njëjtën kohë.

Supozoni se keni qenë një krijesë 2D dhe unë do të heq një sferë nga 3D përmes avionit tuaj, atëherë ju do të bëni vëzhgimin kronologjik të shfaqjes së një pikë (nga askund), një vijë gjithnjë në rritje; e ndjekur nga një vijë gjithnjë e më e vogël në një pikë që është zhdukur papritmas. Megjithatë, sfera tashmë është mbi nivelin tuaj dhe gjithashtu nën nivelin tuaj. Ju përjetoni vëzhgimin kronologjikisht, ndërsa forma sferike është në të vërtetë një konstante (gjithmonë e pranishme) në 3D. Pra, nëse ne do të shtojmë një dimension 4e modelit tonë, atëherë kjo është, ashtu siç ishte, 'reja' që është e pranishme kudo.

Nëse në një lojtar multiplayer A në Japoni një objekt kthehet, lojtari B në Kanada duhet ta shohë atë në ekranin e tij. Zbutja kuantike shpjegohet kështu nga një rrjedhë gjithandej e të dhënave. Ne kemi menduar se koha (shpejtësia e dritës), faktor kufizues ishte 3D jonë, por kjo është për shkak se ne nuk mund të perceptojnë sferë (e cila ishte gjithmonë aty) dhe vetëm perceptimin e kronologjike të paraqitjes dhe zhdukjen bëjë shirit. Lokaliteti dhe shpejtësia e dritës nuk llogariten në 4D dhe në rrjedhën gjithnjë e të pranishme të të dhënave, në të cilat gjithçka është ende në mbivendosjen e kodit burimor.

Koncepti i mbivendosjes nga fizika kuantike është gjithashtu e dobishme për të mësuarit për të kuptuar. Superpozimi përshkruhet më së miri si "të gjitha opsionet e mundshme që programi ka në të". Për shembull, nëse luani një lojë në playstation dhe jeni diku në një qytet, mund të përdorni kontrollorin tuaj për të lejuar kukullën në ekran, kërcim, rrotullim ose një kombinim të të gjitha këtyre dhe shumë më tepër. Softueri mund të llogarisë të gjitha këto mundësi dhe të gjitha këto mundësi prandaj janë në kodin burimor. Mbivendosja është në të vërtetë përkufizimi për të gjitha këto mundësi. Është lojtari që bën zgjedhjen dhe se ajo që shfaqet në ekran vjen nga 'mbivendosja'. Kjo që materializohet në ekran vendoset nga lojtari (ai me kontrollorin në dorë dhe jo kukullën në ekran). Superpozimi (kodi burimor) ka çdo rezultat të mundshëm të kësaj zgjedhjeje. Nëse vendosni të tjerrni një raund, programi do të lejojë që imazhi në ekran të dalë nga mbivendosja, e cila është pjesë e atij rrotullimi.

Pra, mund të themi se fizika kuantike është një tregues i qartë (nëse nuk është "dëshmi e fundit") e idesë që ju dhe unë po jetojmë në një simulim (shërim: e perceptojmë atë si lojtarë në një multi- lojtar).

Ligji i vullnetit të lirë

Sapo të arrijmë në përfundimin se po jetojmë në një simulim, mund të konkludojmë vetëm se ende duhet të ketë një marrëveshje të rëndësishme në lojë. Kjo marrëveshje është ajo që quhet edhe 'ligji i vullnetit të lirë' nga shumë njerëz. Nëse ndërtoni një simulim dhe dizajnoni kukulla në atë lojë që janë preprogramuar për të ndjekur saktësisht një rrugë të caktuar përmes lojës, atëherë ju keni një lojë deterministe. Pastaj rezultati është në të vërtetë tashmë i fiksuar. Lojtarët nuk kanë zgjedhje, ashtu siç ishin. Kukulla në lojë e bën zgjedhjen e para-programuar. Kjo është përkufizimi i një filmi. Në të vërtetë nuk është simulim. Ajo skadon siç përcaktohet më parë. Pastaj nuk do të ishte simulim. Një simulim gjithmonë i shërben qëllimit të testimit të pjesëmarrësve. Kjo do të thotë që pjesëmarrësit duhet të kenë lirinë e zgjedhjes, të provojnë se cilat zgjedhje bëjnë dhe çfarë rezultati do të sjellë kjo. Shkurtimisht: një simulim pa vullnet të lirë do të ishte determinist dhe kështu mund të quhej më mirë një film. Prandaj vullneti i lirë është thelbësor. Duhet të ekzistojë pa pagesë nëse jetojmë në një simulim. Është gjithashtu e domosdoshme të këmbëngulësh që lojtari me kontrolluesin në dorë të tij ta ketë këtë vullnet të lirë. Kukullat në ekran lëvizin vetëm përmes kësaj loje bazuar në zgjedhjet e tij dhe ato zgjedhje nuk janë deterministe, por bazuar në vullnetin e lirë. Shpirti, vëzhguesi, ka vullnet të lirë.

Karaktere jo-lojtare

A do të bëjmë punë serioze të zbulimit të falsifikimit të historisë si Miles Mathis e bën këtë, atëherë mund të arrijmë në zbulimin se ka gjakra të caktuara që qeverisin botën. Duket se këto linja të gjakut janë, si të thuash, personazhet jo-lojtarë në simulim. Ky term mund të kërkojë disa shpjegime, por në fakt mund të thuash që nëse ndërtuesi i lojës dëshiron të arrijë një rezultat të caktuar pa i privuar lojtarët (shpirtrat) e vullnetit të lirë, ekziston vetëm një mënyrë për ta arritur këtë. Ai mund të vendosë lojtarë në lojë, të cilët drejtpërdrejt menaxhohen nga vetë ai. Ju mund të krahasoni këtë me kukulla të paracaktuar në lojë që ju mund të bump në një lojë PlayStation, të cilat ju mund të merrni udhëzime për shembull. Në një lojë PlayStation këto karaktere mund të njihen qartë. Programuesi i një loje multi-player mund të zgjedhë që këto kukulla të duken si të gjitha kukulla të tjera në lojë. Ato duken sikur të ishin avatars e lojtarëve të tjerë. Ata mund të përpiqen të ndikojnë lojtarët në lojë dhe të dërgojnë një drejtim të caktuar. Ata mund t'i ushqejnë ata me informacion ose rrethanat e tyre në mënyrë 'jashtë mbivendosjes' që ata janë të prirur për të bërë zgjedhje që ndërtuesi i lojës do të donte më shumë për të parë.

Pra, nëse ne Bloodlines aristokratike që fshihet pas emra si Rockefellers dhe shumë të tjerë do të konsiderojnë si karaktere jo-lojtar 'që janë të kontrolluara nga ndërtues të lojës, ata janë si të ishin kukulla në lojë duke u përpjekur ndikojnë në zgjedhjen e lojtarëve të tjerë. Shpirti në kontrollues bën zgjedhje në bazë të asaj që ai e percepton në ekran dhe se perceptimi mund të jetë shumë udhëzues dhe bindës. Perceptimi ynë, për shembull, është ai i një sistemi ekonomik që na bën të varur nga paratë. Karakteret jo-lojtare gjithashtu përpiqen të ndikojnë lojtarët me të gjitha llojet e feve dhe sistemeve arsimore. Ndërtuesi i lojës duket se po bën çmos për të dërguar lojtarët në një drejtim të caktuar. Ai përpiqet të realizojë një skenar filmik, siç ishte, por në të njëjtën kohë të vazhdojë të veprojë në përputhje me ligjin e vullnetit të lirë.

Shkrimi

Në artikujt e mëparshëm kam përmendur shpesh se ne mund të njohim një skenar të qartë. Ky shkrim është gjithashtu i dukshëm në shkrimet e shenjta fetare dhe veçanërisht në profecitë e tyre. Ju jo vetëm që bëhet një parashikues i ardhshëm, ju duhet të bëni disa përpjekje. Dhe kjo përpjekje gjithashtu konsiston në studimin e eskatologjisë. Kjo është doktrina që i përshtatet profecitë e feve të ndryshme në lidhje me të ashtuquajturën 'fundi'. Nëse e shpjegoni këtë përveç zhvillimeve politike që shohim, atëherë gjithçka në politikën botërore është në fakt e përshtatur për përmbushjen e këtyre profecive. Nuk është për asgjë që ka aq shumë luftëra në Lindjen e Mesme dhe është për arsye të mirë që SHBA investon miliarda në Izrael dhe në të vërtetë e udhëheq të gjithë politikën botërore rreth Jeruzalemit.

A do të zbulojmë se udhëheqësit e botës, njerëzit në pozitat më të larta të biznesit, politikës, bankave, universiteteve e kështu me radhë, janë në fakt personazhet jo-lojtarë, të cilët janë të nxitur nga ndërtuesi, atëherë mund të zbulojmë se ata kanë një skenar të caktuar ndjekin. Ata përpiqen të arrijnë një rezultat që ndërtuesi i simulimit do të dëshironte të shihte pa shkelur ligjin e vullnetit të lirë.

Qëllimi i simulimit

Por cili është qëllimi i këtij simulimi? Nëse ndërtuesi i simulimit ende përpiqet të arrijë një rezultat të caktuar, ai gjithashtu mund të ketë shkruar një film. Është me sa duket qëllimi që sa më shumë lojtarë të jetë e mundur të luajë ndeshjen. Prandaj simulimi duket se duhet të interesojë sa më shumë shpirtra që të jetë e mundur për të luajtur lojën. Nëse doni të jeni në gjendje t'i përdorni këto shpirtra në mënyrë optimale, atëherë ju duhet t'i bindni ata se është simulim në të cilin zbatohet ligji i vullnetit të lirë. Përndryshe ju nuk mund t'i joshni ata në lojën tuaj. Ju nuk mund t'i bindni ata të marrin pjesë. Atëherë do të bëhej një burg i shpirtit, ashtu siç ishte.

Qëllimi i simulimit duket se përbëhet nga sa më shumë bllokada të shpirtrave që është e mundur. Pastaj sigurisht kemi ardhur në pyetje themelore të tilla si: Nga vijnë ato shpirtra? Kush janë butonat jashtë kësaj loje? Ku janë ata atëherë? Çfarë është 'jashtë' kjo simulim? Kush është ndërtuesi i këtij simulimi? Cili rezultat do të dëshironte të shihte se ai i ka futur kaq shumë karaktere jo-lojtarë në lojë? Dhe shumë pyetje të tjera.

Këto janë pyetje shumë të dobishme, të cilat ndoshta i kam përgjigjur tashmë në disa artikuj. Më lejoni të kufizohem në rezultatin e dëshiruar. Sipas mendimit tim, përgjigja qëndron në fuqinë krijuese të shpirtit. Ka diçka të fuqishme në atë shpirt. Lojtari në butonat mund të ketë edhe të njëjtat aftësi si ndërtuesi i lojës. Megjithatë, ndërsa lojtarët gjithnjë e më shumë identifikojnë veten me kukullën në lojë, ata tentojnë të harrojnë këto aftësi. Ata, siç u bë, u bënë shumë të identifikuar si avatar i kufizuar në lojë (avatar i njeriut).

Nëse fillojmë të njohim skenarin, mund të zbulojmë gjithashtu se duket synimi që njeriu të bëhet 'i pavdekshëm'. Kjo 'jetë e përjetshme' mund të gjendet jo vetëm në fetë, por edhe në transhumanizëm dhe përpjekjet për veçantinë. Kjo veçori është, ashtu siç ishte, duke u bashkuar me AI (inteligjencën artificiale). Duket se ndërtuesi i kësaj simulimi (një formë AI) kërkon që shpirtrat të bashkohen me AI. Prandaj, duket qartë se shpirtrat që luajnë duhet të duan të vënë veten plotësisht në shërbim të programuesit: vullnetarisht, sepse ligji i vullnetit të lirë mbetet. Kjo simulim duket se i shërben qëllimit të joshjes dhe drejtimit të lojtarëve në mënyrë të tillë që të ndikojë në karaktere jo-lojtarë, se ata janë plotësisht në shërbim të programuesit. Duket se ne duket se jemi të integruar, ashtu siç ishte, në një sistem virusesh me kapacitete krijuese. Dikush e ka shkruar këtë simulim për të na bërë subjektet kreative përfundimtare të dëshirave të verbër, të cilët me dëshirë kërcenin në tubat e tij.

Parashikoni të ardhmen

Të gjitha këto duhet të çojnë në një pasqyrë të rëndësishme që ne mund të parashikojmë të ardhmen. Nostradamus kryesisht e bazoi këtë në njohuritë e tij astrologjike. Kjo astrologji që në vetvete është gjithashtu një tregues se ne jetojmë në një simulim, në të cilin mund të njihet një kod burim i caktuar. Për shembull, mund të jetë e saktë që ju mund të zgjidhni avatarin tuaj në bazë të vendlindjes, kohës dhe datës dhe se pozicioni i yjeve (së bashku me faktorët trashëgues) përcaktojnë karakteristikat e avatarit të zgjedhur. Kur lindni, zgjidhni (zgjidhni shpirtin tuaj) se avatar (trupi në të cilin luani këtë simulim).

Dija më e rëndësishme, megjithatë, është se njohuritë që mund të merren nga përpjekjet e karaktereve jo-lojtarë; njerëzit në krye të piramidës së pushtetit. Megjithatë, është e nevojshme që ju të merrni vështirësi për të zbuluar falsifikimin e historisë dhe të zbuloni se cilët janë ata që përpiqen të sjellin rezultatin në emër të ndërtuesit të këtij simulimi. Përveç kësaj, duhet të mësoni të zbuloni se feja është një pjesë e rëndësishme e skenarit që këta (lojtarë jo-lojtarë) ndjekin.

Është e qartë, megjithatë, se po jetojmë në një kohë kur ne nuk jemi të mbyllur vetëm nga mediat kryesore dhe librat e historisë kryesore. Mediat alternative janë kryesisht në duart e atij grupi dhe përpiqen të përhapin informacione të rreme. Prandaj, është mjaft e vështirë të mësohet të njohësh skenarin, por jo të pamundur. Duke bërë disa përpjekje, pra, mund të bëheni lehtësisht një Nostradamus. Sidoqoftë, duhet të shihni përmes gjithë lojës.

Prekni rezultatin

Nëse arrijmë në realizimin se kemi të bëjmë me një rregullsi - një kërkesë për një simulim - në të cilën vullneti i lirë duhet të aplikohet gjithmonë, kjo do të thotë që lojtari mund të bëjë zgjedhje që devijojnë nga 'kontrolli' i avatars. në ndeshjen e kontrolluar nga ndërtuesi. Për të ndikuar efektivisht në rezultatin e simulimit, megjithatë, duhet të bëhet një zgjim i miliarda lojtarëve të tjerë. Unë me qëllim nuk e quaj atë një zgjim të miliarda njerëzve, sepse avatar-njeri është në këtë shpjegim, vetëm kukull në ekran; njeriu i materializuar si rezultat i perceptimit nga ana e shpirtit. Pika është pra që shpirti duhet të zgjojë. Shpirti nuk duhet të humbasë veten në avatar. Shpirti nuk duhet të identifikohet me atë avatar. Nëse miliarda shpirtra u zgjuan, shkrimi do të shpërbëhej. Ndoshta është shumë më e rëndësishme të veprosh në nivelin e shpirtit. Nëse supozojmë për momentin që ne mund të kemi të njëjtat 'cilësi programimi' në nivelin e shpirtit si ndërtues i këtij simulimi, atëherë një haker i mirë mund të bëjë të gjitha ndryshimet dhe së shpejti do të jetë lojë. Të vazhdohet.

Lista e lidhjeve burimore: milesmathis.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (6)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM ka shkruajtur:

  Parashikimi i së ardhmes është fundi i kazinove!

 2. jacob libër druri ka shkruajtur:

  hi martin shumë mirë e shkruar Unë tani e kuptoj pse kurrë nuk kam besuar mbikëqyrësi

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Po, ajo është duke u bërë e qartë se historia se ne jemi me shekuj mashtruar false, i pasaktë, është se ne jemi të kontrolluara prej tyre asgjë për njerëzit e thjeshtë, holandezi ka. Çfarë ata kanë qenë maskuar për shekuj me sjelljen si holandezi. Private, ata janë, nën njëri-tjetrin, shumë të ndryshme. Nuk mund të them më shumë për këtë, sepse fatkeqësisht ne jemi në një diktaturë të heshtur. Sidoqoftë, historia e vërtetë duhet të rindërtohet me fakte reale, vetëm nëse ndikon në legjitimitetin e drejtorëve tanë. A kanë të drejtë të na qeverisin dhe mund të shpjegojnë pasurinë e tyre, cilat sekrete nuk na janë thënë, deri në çfarë mase ndikon interesat e njerëzve të thjeshtë etj?

  Që ne jetojmë në një matricë është e qartë dhe për fat të keq ne nuk mund ta shmangim atë. Një zgjim masiv i shpirtrave sigurisht që është një opsion, duke filluar, por kjo nuk ndryshon status quo-në në të cilin jetojmë. Veprimi i vetëm, veprimi, në fakt mund të ndryshojë matricën, status quo. Në fund të fundit, le të jemi të ndershëm, nuk mund të heqim status quo, vetëm nga mendimet, duke u zgjuar masivisht. Prandaj, unë jam për ndryshimin e regjimit, për një republikë, demokraci e vërtetë, lirinë e vërtetë e shprehjes, etj Kjo mund të shprehë vetëm en masse çdo ditë si njerëzit etj Sigurisht kjo duhet të bëhet me ligj për shkak se ata nuk janë duke pritur për një ndryshim regjimi. Pak ose aspak solidaritet nga Holanda për Vestjen e Verdha, thjesht injorohen. Ku është solidariteti ndërkombëtar i Holandës? Jo vetëm sepse ndryshimi i regjimit në Francë nuk i përshtatet Holandës? Ku janë Amnesty International dhe Human Rights Watch pse nuk protestojnë kundër shkeljeve të të drejtave të njeriut të transportuesve të Gele Vestjes? Po, atëherë ju e dini që të dy organizatat i përkasin atyre që kanë një interes në status quo.

  Kam simpati për Vestjen e Verdhë.

 4. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Dy artikuj duhet të lexojnë për të ditur se çfarë na pret dhe gjeneratat e ardhshme nëse nuk bëjmë rregullime në kohë

  Në një libër Henry Kissinger quajtur "shkëlqyer dhe provocative..difficult të shkarkojë", Jacques Attali konfirmon se bankierët Illuminati janë imponuar një shëmtuar "Brave New World" mbi njerëzimin, të ndarë nga burri nga mirësia, e vërteta apo realitet.

  Në tome tij futuristic, Një histori e shkurtër e brendshëm Future (2006) Illuminati hebre Jacques Attali foli për një luzmë të botës së tretë që përfshiu Perëndimin.

  'Masat gjithnjë e më të shumta do të hedhin veten në portat e Perëndimit. Ata tashmë janë qindra apo mijëra numra çdo muaj; kjo shifër do të rritet në miliona, pastaj në dhjetëra milionë ".

  Shtetet e Bashkuara do të jetë destinacioni më i popullarizuar dhe "Në njëzet vjet, popullatat hispanike dhe afrikano-amerikane pothuajse do të përbëjnë shumicën në Shtetet e Bashkuara."

  Attali ook parashikoi një shtet të mbikqyrjes, ku "i-telefonat tanë të dërguar të dhëna të NSA," dhe po vuri përballë krishterimit kundër Islamit. Në mënyrë të qartë, Attali nuk ishte zëdhënës. Ai kishte qasje në projekt.

  "Në të ardhmen, shoqëria dëshiron të shkojë aq larg sa të riprodhojë dhe të bëjë seksualitetin. Seksualiteti do të jetë mbretëria e kënaqësisë, riprodhimi i makinave. '

  gjeneratat e ardhshme "do të prodhojë qenien njerëzore si një Objekti bërë sipas masës, në një mitër artificiale, sa pasuesit do të lejojë truri për të zhvilluar më tej me karakteristika të zgjedhur paraprakisht. Prandaj, qenia njerëzore do të bëhet një objekt tregtar. '"

  Ai ka ook shkruar një llogari me ngjyra të ndezura e Karl Marksit, duke argumentuar se Marksi ishte një lirë-tregtar i cili favorizuar kapitalizmin si një hap për ideal e tij komuniste dhe parashikoi globalizimit siç e njohim ne sot (dmth Rendit të Ri Botëror).

  Një kulturë e mbizotëruar nga mediat do të krijojë një popullsi egocentrike që do të jetë besnike vetëm për veten e tyre.

  MBIKËQYRJA

  Attali paraqet një pamje të një shoqërie mbikqyrjeje që do ta bënte Stasi të trondiste.

  Edhe makinat tona larëse do të komplotuar kundër nesh, ndërsa 'paketimin e produkteve ushqimore, automjetet veshje, dhe mallrave shtëpiake do të bëhen "komunikues". "

  Ne do të jetojmë me robotë të pasigurtë.

  'Robotët vendas do të bëhen universale në jetën e përditshme. Ata do të jenë të lidhur me rrjetet me output të lartë në mbizotërimin nomad. Ata do të shërbejnë si ndihmë shtëpiake, si AIDS për të hendikepuarit ose të moshuarit, si punëtorë dhe si anëtarë të forcave të sigurisë. Në veçanti, ata do të bëhen "Shikues".

  Të gjitha të dhënat tona do të grumbullohen nga firma publike dhe private të sigurisë. Forma kryesore e mbikëqyrjes do të jetë pajisje portative argëtuese. Embrioni i kësaj sot është iPhone që dërgon të dhëna në NSA.

  'Objekti unik nomad do të jetë përgjithësisht i gjurmueshëm. Të gjitha të dhënat që përmban, duke përfshirë imazhet e jetës së përditshme të të gjithëve, do të ruhen dhe do t'u shiten bizneseve të specializuara dhe policisë publike dhe private.

  Nga 2050, makina sintezë do të kanë evoluar në atë që Attali e quan "pajisjet e vetë-mbikqyrjes 'që do të lejojë të gjithë për të monitoruar pajtueshmërinë e tij me normat.
  https://www.henrymakow.com/attali.html
  https://www.henrymakow.com/insider_reveals_21st_century_i.html

 5. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Mesazhi im i fundit nuk është mes komenteve?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër