5G dhe transhumanizimin e njeriut

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 28 Shkurt 2019 35 Comments

burimi: steemitimages.com

Zhvillimet teknologjike janë aktualisht kaq të shpejta saqë shumë prej tyre nuk janë plotësisht në dijeni të asaj që është e mundur. Brezi i ri, ndoshta disa programe televizive dhe të shikojnë në Discovery Channel, ose të cilët ndjekin një trajnim teknik mund të jenë të informuar pak më të mirë, por nëse ju pyesni kalimtar mesatare pyet nëse ata e dinë se çfarë shembulli është nanoteknologji, që ju të merrni një përgjigje negative. Por ndiqni trendet në zhvillimet teknologjike, ajo i jep një tablo të mirë të zhvillimeve politike që ndahen dhe ju nuk merrni vetëm një pasqyrë të qartë se pse janë futur ligjet dhe rregulloret, por pse kaq shumë është teknologji pothuajse e sigurt.

5G është një shembull i mirë për këtë. Shpenzimet janë ende duke u kursyer për të mbushur botën me marrës të transmetuesit 5G. Dhe kur ju them se kjo kontribuon në një sistem të skllavërisë dixhitale, gjithashtu shihni se koha e shikimit pasiv ka mbaruar. Është koha për një revolucion, siç përshkruhet në artikullin tim të mëparshëm.

Nëse dini diçka rreth teknologjisë nano, gjithashtu mund të dini se tani është e mundur të rindërtojmë çdo atom ose molekulë. Pra, ne kemi qenë në gjendje të kopjojmë ADN-në për një kohë. Jo vetëm që, ne mund të bëjmë materiale me karakteristika krejtësisht të reja. Ndërkohë, tashmë është e mundur të rishkruaj ADN-në. Kjo bëhet përmes metodës së njohur CRISPR-CAS, të cilën trupi i njeriut mund të lexojë pak a shumë si një program softuerik Microsoft Word. Nëpërmjet këtij kodi të metodës në ADN-në e trupit të njeriut mund të zbulohet dhe të përshtatet. Një lloj funksionaliteti 'gjeni dhe zëvendëso'; si me softuerin në kompjuterin tuaj.

Këtu në faqen e internetit shpesh është diskutuar pse duhet të vendoset legjislacioni që siguron që qeveritë e çdo personi kanë ADN në një bazë të dhënash. Paralelisht me këtë, duhet të ketë legjislacion që siguron që të gjithë duhet të pranojnë vaksinimet. Natyrisht kjo është bërë nëpërmjet rrugës së Problemi, Reagimi, Zgjidhja, në të cilën masë është brumosur psikologjikisht për të pranuar këtë legjislacion, problemi vetë-krijuar ose të fryra, për shembull duke operacionet psikologjike (PSYOP, lexo: rastet e krimit të organizuar apo - Shpërthimet respectively- organizuan virus). Nëse ju shkoni nëpër burrat si Peter R. de Vries rastet penale jashtëzakonisht publikuara gjerësisht të dini për të zgjidhur me ADN si një fjalë magjike, ju keni për të sjellë masat në mënyrë të pranimit për një bazë të dhënash kombëtare të ADN-së. Në qoftë se ju mund të tregoni se sa e gabuar shkon deri sa nuk ka legjislacion i shpejtë për vaksinim të detyrueshëm me shpërthime virus duhet për të siguruar që njerëzit tuaj frikëson dhe me anë të një operacioni të madh të medias (si shpërthimit Ebola PSYOP), ju gjithashtu duhet të aspekt mund të jetë afër zdrukthtari.

Të dy gjërat janë të nevojshme për diçka shumë të dobishme, nëse doni një pushtet totalitar mbi njerëzit si një shtet. Ju pastaj mund të modifikoni njerëzit gjenetikisht nga 'reja'. E vetmja gjë që nevojitet këtu është se ju mund të injektoni virusin e transportuesit (të nevojshëm për zbatimin e metodës CRISPR-CAS) në çdo individ me anë të vaksinimit. (Lexo më shumë nën video)

Prezantimi i mësipërm TED sigurisht tregon vetëm aspektet pozitive të këtyre zhvillimeve. Megjithatë, unë ju vë në dukje rrezikun e madh që gjendet në të. Nëse dëshironi të jeni në gjendje të ekzekutoni sa më sipër, ju nevojitet një rrjet i qëndrueshëm dhe një rrjet me bandwidth të mjaftueshëm për të realizuar transferimin e dëshiruar të kodit.

Por ka më shumë. Unë kam përmendur shpesh se Elon Musk themeloi një kompani të quajtur Neuralink. Ne nuk dëgjojmë shumë për këtë në media, sepse fokusi është kryesisht në Space X, Tesla dhe Kompani Boring, por Neuralink është shumë e rëndësishme. Në të vërtetë të luajnë të gjitha kompanitë rol të rëndësishëm në njeriun transhumanisering, sepse Space X mund të luajnë një rol të plotë në satelitë hapësirë ​​varur 5G Tesla kontribuon në zhvillimi i inteligjencës artificiale dhe Neuralink mund të sjellë trurin në internet. Në këtë kontekst, kompania Boring është më pak e rëndësishme, por kryesisht do të përshtatet me imazhin e dëshirës për të qenë në kontakt të vazhdueshëm me njëri-tjetrin. Nëse brenda disa viteve teknologjia vjen në treg me të cilin vjen truri, një botë me mundësi të reja hapet, me kusht që rrjeti 5G të jetë gati. Nëse e dini në cilat pjesë të trurit funksionojnë disa funksione dhe mund të adresoni drejtpërsëdrejti qendrat e të gjitha pesë shqisave, ju mund të projektoni pamje, dëgjim, erë, prekje dhe shije direkt në tru. Nëse e dini edhe funksionalitetin e kujtesës, mund t'i ngarkoni kujtimet trurit të dikujt ose të ndani mendimet.

burimi: futurism.com

Pra, nëse bëhet e mundur të varni trurin në internet dhe keni një rrjet botëror 5G, atëherë çdo individ është pjesë e 'internetit të gjërave'. Tani kuptoj pse kompania në të cilën Google ka derdhur qindra miliona, Shkel Magjike, dëshiron të sigurojë të gjithë botën me një shtresë realiteti virtual? Kjo për shkak se në të ardhmen e afërt nuk keni nevojë të vendosni syzet e VR për të parë një shtresë reale realiteti mbi botën reale (Realiteti i shtuar). Ky realitet virtual mund të bëhet i dukshëm direkt në trurin tuaj (në qendër vizuale të trurit tuaj). Kjo përfshin çështje të tilla si prekja, shija dhe aroma. Bota e vërtetë ngadalë do të bashkohet me virtuale. Të gjitha kompanitë e mëdha të teknologjisë në botë po investojnë në këtë.

Tani ju mund të bëheni entuziastë për ide të tilla. Sidomos në qoftë se jeni një lojtar dhe e kuptoni se në të ardhmen e afërt mund të ecni nëpër botën reale, por pastaj loja shtrohet thjesht në botën reale. Ne mund të ndajmë përvojat në të ardhmen e afërt përmes Snapchat dhe Instagram, por pastaj të projektuar drejtpërdrejt në tru dhe me të gjitha përvojat shqisore që përfshin. Industria e pornografisë do të lulëzojë në stimujt ndijor në internet. një shije e kësaj ne pamë në filmin Demolition Man nga 1993. Studentët do të jenë në gjendje të marrin të gjitha njohuritë që kanë nevojë nga reja. Studimi po bëhet kështu i tepërt. Ne do të bëhemi ndërtues më kreativë të realiteteve virtuale. Ne nuk po flasim këtu për SciFi dhe gjëra që do të zgjasin për dekada. Ne flasim për zhvillimet që po ndodhin tani. Kjo është arsyeja pse rrjeti 5G është tashmë kaq i rëndësishëm.

Ndërkohë, të gjitha llojet e teknologjisë që së shpejti do të zbatohen për njerëzit janë tashmë të dukshme në botën e robotikës. Ne jemi në prag të bashkimit të njerëzve dhe makinave dhe gjithçka që nevojitet është se rrjeti që siguron brezin e duhur dhe shpejtësinë e duhur është instaluar plotësisht. Kjo është arsyeja pse kompania Oneweb (www.oneweb.world) hapësira tashmë ka filluar të bëhet e plotë me satelitët 5G. Fakti që qeveritë lokale dhe kompanitë e telekomunikimit janë aq të ngadalta është gjithçka e bukur dhe e bukur, por nuk ka pothuajse asnjë problem, sepse sistemi i skllavërisë së fundit duhet të instalohet sa më shpejt që të jetë e mundur. Elon Musk kishte tashmë planin në 2015 për të hapësirë ​​hapësirën me satelitët 5G përmes SpaceX dhe në janar 2019 ne gjithashtu pamë lajmin se ai do të pomponte hapësirën nëpërmjet SpaceX me mijëra satelitë 5G. Si është e mundur që njeriu që paralajmëroi botën për rreziqet e AI (inteligjencës artificiale) vuri themelin teknologjik në të gjitha frontet që AI të marrë përsipër njerëzimin? Pa bandwidth të duhur dhe pa lidhjen e trurit, AI nuk do të ishte ajo kërcënuese. Musk qartë ka një fytyrë me maskat 2.

Së shpejti do të shohim se robotët po marrin më shumë detyra njerëzore. Robotë ATLAS-si (Kliko mbi link) me anatomisë njerëzore, së bashku me teknologji të pas shërbimit robot (sensorë që kuptim të pasur gjymtyrët e tij), grooming dhe spitalet mund të populloj. Por ju gjithashtu mund të keni funksione policore dhe ushtarake të marra nga robotët e tillë. Nanoteknologjia së shpejti do të sigurojë që ne do të shohim robotë me inde të gjalla të krijuara përmes nanoteknologjisë. (Lexo më shumë nën video)

Ajo që është e gjitha është se kufiri midis njeriut dhe makinës do të zhduket më tej dhe më tej. Kjo është kompania Minds Cloud tashmë duke testuar se si të sigurojnë robotë me një tru në re. Pas të gjitha, ju mund të vendosni AI në një procesor në një kokë robot, por se hardueri siguron masa shtesë dhe është gjithashtu e prekshme për të dëmtuar. A nuk është shumë më i përshtatshëm nëse keni një ushtri të tërë robotësh që kanë vetëm trurin e tyre në re? Ju keni nevojë për një rrjet 5G për këtë, sepse ky rrjet ofron bandwidth të mjaftueshëm për të ofruar atë funksionalitet. Një tru në re gjithashtu mund të jetë shumë më i madh se një tru në një kafkë. Ju mund të lidhni kompjuterë kuantikë me robotë dhe kështu ju mund t'i bëni ato shumë më të zgjuar. Natyrisht është gjithashtu e dobishme që kjo teknologji tashmë është testuar në robotë kur truri njerëzor së shpejti do të jetë në të njëjtin re. Pra, është vetëm një hap i vogël për ta vënë atë trurin e njeriut në të njëjtën teknologji.

Ndërkohë, zhvillimi i AI (inteligjencës artificiale) po bëhet më i shpejtë dhe më i shpejtë. Ne tashmë e dinim se AI është i aftë të bëjë njohjen e fytyrës duke mbledhur të dhëna të mëdha nga të gjitha kamerat. Shumica e njerëzve mendojnë për Kinën në këtë foto; vendi ku zbatohet haptazi. Megjithatë, bëhet shumë më interesant nëse i njihni zhvillimet e fundit. Studiuesit në Universitetin Carnegie Mellon kanë zhvilluar një metodë për ta bërë AI të kuptojë gjuhën e trupit. Lexoni artikullin në vijim kjo lidhje. Një citim nga artikulli jep një ide se ku ky zhvillim do të çojë në:

Tani që sistemi i ka këto të dhëna të përcaktuara me të një aparat fotografik dhe një laptop. Nuk kërkon më kamerën e veshur me kube për të përcaktuar përbërjen e trupit, duke e bërë këtë teknologji të lëvizshme dhe të arritshme. Studiuesit kanë lëshuar tashmë kodin e tyre për publikun për të inkurajuar eksperimentimin.

Ata thonë se teknologjia mund të aplikohet në të gjitha llojet e ndërveprimeve midis njerëzve dhe makinave. Kjo mund të luajë një rol të madh në përvojat e VR, duke lejuar zbulimin më të hollë të lëvizjes fizike të përdoruesit pa ndonjë pajisje shtesë, si sensorët e ngjitjes ose dorashka.

Gjithashtu mund të lehtësojë bashkëveprimet natyrore me një robot në shtëpi. Ju mund t'i thoni robotit tuaj të "marrë atë lart", dhe ju mund të kuptoni se çfarë jeni duke treguar. Duke kuptuar dhe interpretuar gjestet tuaja fizike, robot mund të mësojë të lexojë emocionet duke ndjekur gjuhën e trupit. Pra, kur hyn në heshtje me fytyrën tuaj në duart tuaja, sepse një robot duhet të bëjë punën tuaj, mund të jetë një ind.

Përmbledhja e shkurtër e mësipërme e gjendjes aktuale të teknologjisë duhet t'ju bëjë të jeni disi të vetëdijshëm për atë që po ndodh dhe sa shpejt po shkojmë në një drejtim të caktuar. Të gjitha këto zhvillime teknologjike shtohen së bashku, mund të vërejmë një rrezik të madh. Kjo teknologji në duart e qeverive dhe shqetësimeve mega krijon hapësirë ​​për kontrollin totalitar mbi njerëzimin që ju thoni juve. Sapo rrjetet të jenë në vend, të gjitha AI janë testuar në robotikë, lidhja e trurit është realizuar dhe madje ADN-ja jonë mund të modifikohet nga reja, kemi përfunduar në një situatë shumë të rrezikshme. Pyetja e madhe është nëse ne mund t'i besojmë qeverive dhe kompanive të tilla si Google dhe Facebook që të besojnë në këtë teknologji. Një pyetje shumë më e madhe është nëse ne duhet ta duam këtë transhumanizim gradual të njeriut? Si mund ta ndalojmë këtë rrezik kërcënues? Apo duhet ta shohim atë si hapin e pashmangshëm në evolucionin e njerëzimit? A ju kujtohet filmi më poshtë? (Lexo më shumë nën video)

Nëse është në dorën e njerëzve si CEO i Google Ray Kurzweil (dhe shumë të tjerë), ne do të hedhim biologjinë tonë të vjetër për 2045 dhe bashkojmë me AI. Ai ka dalë me një fjalë të këndshme për këtë dhe e quan këtë moment bashkimi 'veçantinë'. Para kësaj, trupi i njeriut do të bëhet i pavdekshëm si rezultat i të gjitha zhvillimeve teknologjike të përshkruara më sipër. Unë e kam përshkruar vetëm majën e ajsbergut këtu, sepse mund ta kushtosh një libër të tërë, por për përshtypjen e parë kjo është e mjaftueshme për ju të kuptoni se çfarë po ndodh.

Nëse ne të gjithë zhvillimet shtoni deri, ju mund të zbuloni se pavdekësia ndjekur Transhumanistët (forca lëvizëse prapa të gjitha këtyre zhvillimeve teknologjike, të cilat janë në të gjitha shtresat e lartë të kompanive të teknologjisë të mëdha), ka shumë të përbashkëta me parashikimet fetare. Pra, ne e dimë "pavdekësinë" e "jetën e përjetshme" në Bibël. Dhe kur flitet në Bibël në lidhje me krijimin e një "qiell të ri dhe një tokë të re, ju mund të vënë atë në realitetet virtuale në të cilën Ray Kurzweil parashikon se ne mund të jetojmë në 2045. Unë ju këshilloj në përputhje me rrethanat ky artikull për të lexuar përsëri. Këtu shpjegoj pse teknologjia do të sjellë të gjitha parashikimet profetike, duke përfshirë shfaqjen e një figure mesije në qiell (re). Lidhja me transgenderizmin (njerëzit neutralë nga gjinia) gjithashtu bëhet më e qartë, siç shpjegohet në ky artikull.

Nëse lidhni të gjitha pjesët e mësipërme të enigmës, atëherë mund të kuptoni se koha e shtyrjes është e gjatë. Revolucioni duhet të fillojë tani. Lexoni pra ky artikull se si mund të luani një rol në këtë. Është gjithashtu e rëndësishme që të hedhim poshtë teknologjinë që po përdor gjithnjë e më shumë rrjetin mbarëbotëror. A e shihni rrezikun? Ndani këtë artikull aq sa mundeni!

Për një kuptim të mirë është e dobishme që me të vërtetë të klikoni mbi të gjitha artikujt e lidhur dhe t'i lexoni ato. lexoj këtu vazhdimi.

Lista e lidhjeve burimore: oneweb.world, edgy.app, technocracy.news, cloudminds.com, spectrum.ieee.org, futurism.com

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (35)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Zhvillimet në machine2machine kanë kohët e fundit edhe fituar vrull, ajo që pak e dinë është se Qualcomm, kompania prapa zhvillimeve në 5G (edhe 4G, 3G, 2G) është në hapat që burgu dixhitale ose si unë e quaj atë të nxitur * Smart Gulag *

  "Në mesin e teknologjive të zhvilluara nga Qualcomm Izraelit e kompanisë m2m (makinë në makinë) Cellular platformë e cila është përdorur për të gjetur vendndodhjen e kafshëve shtëpiake, fëmijët, të moshuarit, dhe pronës, tha një zëdhënës. Kjo është pjesë e përpjekjes Qualcomm për të krijuar një "Internet për çdo gjë", ku objektet janë të lidhura në mënyrë inteligjente përmes një kombinimi të avancuara rrjeteve pa tel, modulet, sensorë dhe software për të mundësuar shkëmbimin në kohë reale të informacionit - me elementet kyçe të zhvilluar në objektin Haifa Qualcomm , tha kompania. Tagg, pajisja për përcjelljen e kafshëve, është ndër produktet që janë zhvilluar nga ajo teknologji. "

  "Në mesin e kontributeve të mëdha të teknologjisë mobile të QualComm ishte zhvillimi i standardit CDMA (Code Division Multiple Access), i cili hapi rrugën për komunikime të shpejta 3G dhe 4G. Ekipet izraelite ndihmuan në zhvillimin e standardeve për ato teknologji, tha Jacobs. "
  https://www.timesofisrael.com/qualcomm-founder-a-fan-long-before-start-up-nation/

  Ndërsa Microsoft është i njohur për shumë gjëra, është i njohur për Windows - dhe për vite me radhë, zërat kanë ndryshuar për vite që janë zhvilluar në Izrael. Dritaret janë "izraelite". Gates, i cili nuk e di, nuk po llogariste, por ai ishte "shumë i lumtur"
  https://www.timesofisrael.com/bill-gates-israeli-tech-changing-the-world/

  Pajisja për përcjelljen e kapakëve (goyim) të Tagg dhe pjesët e mëdha të Windows-it zhvillon matematikën në Izrael ... 😉

  https:// en.wikipedia.org/wiki/Machine_to_machine

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Para se të arrijnë robotët, fillimisht duhet grumbulluar një sasi e madhe e të dhënave për të testuar algoritmet për njohjen e modelit, Microsoft / Apple / Google janë të përfshirë të gjithë dhe të dhënat e mëdha janë fjalë magjike ....

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Po, dhe popullsia e përgjithshme duket se po bën mirë dhe nuk bën asgjë për këto zhvillime. Ne e dimë kush është prapa tij, por po, heshtur, diktaturë delikate që jetojmë në të kundërtën, ata persona do të ishin përgjegjës për këtë. Për fat të keq, pra.
  Po, truthtellers janë në fakt lloje të mira, mosbesuese që kurrë nuk do të ngjallnin një revolucion të vërtetë. Unë nuk e bëj atë as, por nuk do të kisha parasysh nëse popullata e përgjithshme do të kalonte spontanisht në këtë. Kjo do të ishte vullneti i njerëzve që është hierarkisht mbi qeverinë. Ah, holandez, zombinimi këtu nuk ndodh nëse nuk drejtohet nga të dyshuarit ushal.

 4. IBERI ka shkruajtur:

  Ajo po lëviz në drejtimin e gabuar. Këto zhvillime duhet të ndalet. Sidoqoftë, të padëshiruarit nuk do të kenë të drejtën për të jetuar përgjithmonë. Këto në të vërtetë do të tared në një nivel energjik (edhe fizikisht).

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   Të gjitha shumë e bukur, por kur shoh të njëjtat shills që mund të ndihmojnë zbatimin e Chemtrails, porta pica, 911 prekje dhe të tjera psy-ops / hoaxes dhe ups mbuluar, çfarë do të më duhet të 5G rrjet?
   Ne nuk dimë asgjë, dhe kjo është arsyeja pse (?) Ne do të rrimë dakord vetëm si dele.
   Shkon pikërisht ashtu si gjithmonë. Dhe pastaj lexova komentet nën videon në YT dhe më pas një:
   "Pyes veten pse Izraeli nuk krijon një rrjet 5G"
   Dhe kjo duket të jetë përsëri një gënjeshtër.
   Dhe e marr atë jetë të përjetshme me një kokërr kripë, në fakt, nuk e besoj.
   Ngrirja ose vdekja e urisë duhet të jetë e mundur.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Kjo shills këtë të vërtetë me fjalë të kota përzierje që përfundimisht të hedhur në erë rrjetën anije-sigurisë, duhet të jetë i qartë ... shembuj të shumtë (George van Houts, Ronald Bernard, Ole Dammergard, Jim Fetzer, dhe kështu me radhë).
    Kjo nuk do të thotë, megjithatë, se teknologjia nuk zhvillohet në atë drejtim. Është shumë e lehtë të thellosh veten në atë që shkruaj dhe zbuloj se nuk po flasim për fiction, por për shkencën / komercialin aktual
    zhvillime.

    Ajo që bëni (hedhni jashtë një fëmijë me ujë të banjës) është reagimi i saktë që këto shollore duhet të sjellin.

 5. Riffian ka shkruajtur:

  Ajo që përshkruhet këtu mbështetet nga burime të shumta ...

  Pasi një aksident, dy herë rastësi dhe tre herë një model

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   Riffian, sidomos minuta e parë 27 unë mund të ndiqni, por kam humbur thread nga minuta 27: 12 në 28: 31. Do të jem unë. A keni shikuar kaq larg?
   Unë nuk e kuptoj se cili është problemi i tyre, apo janë të lumtur? Unë vërtet nuk kuptoj asgjë. Apo ata fshehurazi luciferanë që ndodhin si të krishterë? (Pra, shillet ashtu siç ishte)
   Është mjaft e zakonshme në lajmëtarët alternativë që të krishterët e rremë mbajnë nën kontroll delet e krishtera me tregime të tilla si ardhja e Shpëtimtarit në formën e Jezu Krishtit.
   Për sa i përket meje, rrafshët janë vetëm një kanal i dezinfektimit që të krishterët duhet të kapin.

 6. Guppy ka shkruajtur:

  Është shumë interesante se çfarë do të ndodhë. Megjithatë, mendoj se ka ndodhur më parë dhe se nëse qeniet njerëzore punojnë aq lart sa ai është i barabartë me zotin e kësaj bote, e gjithë gjëja do të rivendoset. Shumica do të jenë aq larg nga vetja se thjesht nuk kanë njohuri për të mbijetuar.

  Ju duhet të imagjinoni se e shihni këtë botë përmes syzeve rozë që ne të gjithë kemi pasur. Nëse nuk e keni zhvilluar veten dhe nuk keni investuar se si funksionon ky realitet. Pastaj çdo gjë vjen shumë e ftohtë në çatinë tuaj, sepse me të vërtetë shkon shumë shpejt në vitet e fundit dhe vitet që vijnë.

  Arka e Noeut nuk është asgjë më shumë se një arkivol, arka ka gjithashtu përmasa të njëjta si arkivoli. Mos bini në historinë e përjetshme të jetës në këtë planet, por e dini se jeni këtu për të lënë pas të keqen. E kundërta e së keqes nuk jeton për asgjë. Nëse lidheni me internet atëherë ju nuk jetoni me të vërtetë dhe kjo është e keqe. Përmes vdekjes ju mund të largoheni nga këtu, ju nuk keni frikë nga ajo për asgjë. Asnjë vetëvrasje, sepse ju do të zgjoheni duke qarë përsëri është një djep ose së shpejti në një kiborg.

  Ne nuk mund të mohojmë se ne nuk kemi nevojë për internet për zhvillimin tonë, por ne jemi tashmë shumë larg kufirit.

  A keni menduar ndonjëherë se kush i ka bërë këto petroglyphs? Ndoshta ata ishin të mbijetuarit e rivendosjes së mëparshme.

  Ndoshta filloni të praktikoni me disa gurë gri dhe një hark dhe shigjetë 😂

  Ne do të përjetojmë atë ose le të themi se do ta përjetojmë atë edhe një herë.

 7. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  ... duke elaboruar në Qualcomm / 5G

  Cristiano Amon, njeriu i parë në Qualcomm, shton se 5G bën filma të 4K streaming aq lehtë sa muzikë streaming. Oh lehtësi 😀

  Gjithçka në re

  5G gjithashtu duhet të bëhet shumë e rëndësishme për opsionet e reve. "Ju do të ruani gjithçka në re në të ardhmen", thotë Amon i Qualcomm. "Tani ka ende shumë aplikacione në smartphone tuaj, në fund ju do të gjeni gjithçka në re dhe aplikacione të ndryshme në telefonin tuaj të panevojshme." Me këtë ai do të thotë se informacioni është i ruajtur në një re, në vend se fizikisht në telefonat.
  https://www.nu.nl/internet/5769273/5g-komt-in-2019-maar-ware-potentieel-laat-op-zich-wachten.html
  https://www.timesofisrael.com/qualcomm-founder-a-fan-long-before-start-up-nation/

  të njëjtën gjë që ne e shohim në Microsoft me zgjidhjet e tyre Cloud 365 One Drive dhe Google .. Sinteza është se të gjitha të dhënat mund të shihen në mbarë botën në një shikim dhe me ndihmën e informatikës kuantike që së shpejti do të jetë një fllad ...

  dhe natyrisht me algoritme të drejta disa gjëra mund të parandalohen në kohë 😉

 8. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Studimet kërkimore izraelitë zbulojnë një konferencë ndërkombëtare që të njëjtat frekuenca elektromagnetike që përdoren për armë për kontrollin e turmës, formojnë bazën e rrjetit 5G të fundit, më shumë se 50 miliardë bashkon pajisje (IOT). Studimet e tanishme për të konfirmuar frekuencave wireless në milimetër dhe submillimeterbereik se këto valët ndërveprojnë direkt me lëkurën e njeriut, në veçanti gjëndra djerse. Dr. Ben-Ishai Departamenti i Fizikës, Universiteti Hebrew, Israel fundit shpjegoi se si kanale djerse njerëzore të veprojë si një seri e antenave spiral me ekspozimin ndaj këtyre gjatesi vale.

  Shkencëtarët paralajmëruan se para se të vendosen teknologjitë e 5G që përdorin këto frekuenca, së pari duhet të bëhen kërkime mbi ndikimet e shëndetit të njeriut për të siguruar që publiku dhe mjedisi janë të mbrojtura.

  A ka pasur ndonjë studim? Ehhh nuk 😀

 9. Zonnetje ka shkruajtur:

  Cilat janë ata filantropë, apo jo? Pra e zënë me rëndësinë e njerëzimit. Dhe ne jemi vetëm cinikë dhe kritikë. Fitojnë një fjongo. Cilat individë të veçantë janë ajo gjithsesi. Kuch.
  Ndryshimi i regjimit sa më shpejt!

 10. mb. ka shkruajtur:

  ai gjithmonë mban guessing atë që është e vërtetë. Sidoqoftë, shumë Hapësira X është e rreme, përfshirë edhe gëzimin e të gjithë atyre njerëzve.

 11. Riffian ka shkruajtur:

  E vetmja gjë që unë mund të shoh nga këto zhvillime teknologjike apo programimin parashikuese që ne shohim nëpërmjet kanaleve të zakonshme, të mendojnë për Black Mirror në Netflix është se infrastruktura për sistemin 'Sesame kreditit duke përdorur IOT (5G) fazën e fundit vendimtare shkuar. Ne ngrisim në këtë pikë të gjithë së bashku përmes aktiviteteve tona në internet sistemin e kafshëve të ardhmen, unë pra ardhur në përfundim që unë dua më për të ushqyer bishën UA dhe për këtë arsye nuk hyjnë në offline ardhmen e parashikueshme / off rrjetit. Çfarë ZiB dhe Martin post këtu nuk ka muzikë të ardhmen ajo ka ndodhur si ne flasim ..

 12. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Po sikur ky Hololens i ri i Microsoft-it të jetë vetëm fillimi? Pas pak vitesh imazhet do të ngarkohen direkt në tru dhe rrjeti 5G do të bëhet shumë i rëndësishëm. Ndërkohë që kërcimi magjik i Google i të gjithë botës bën një shesh lojërash, bëhet edhe më sexy! Por kush e menaxhon rrjetin? Rrjeti global? Kush është merimanga në qendër?

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Kush e menaxhon rrjetin? Kush është merimanga në qendër që ju kërkoni. Kjo nuk është e vështirë për t'u përgjigjur. Kush tani menaxhon të dhënat dhe flukset e informacionit? E drejta, të dyshuarit e zakonshëm. Kush tjetër. Cui bono të gjitha rrugët çojnë tek ata.

 13. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Akamai Technologies, Inc. është një amerikan Rrjeti ofrimit të përmbajtjes (CDN) dhe ofruesit të shërbimit cloud qendër në Cambridge, Massachusetts, në Shtetet e Bashkuara. përmbajtjen e rrjetit Akamai i dorëzimit është një nga platformat më të mëdha botërore të shpërndarë informatikë, përgjegjës për të shërbyer në mes 15% dhe 30% të të gjithë trafikut të internetit. [3] Kompania operon një rrjet të servers rreth botës dhe ofron me qira kapacitetin në serverat e tezës për klientët të cilët dëshirojnë që faqet e internetit të punojnë më shpejt duke shpërndarë përmbajtje nga vendet afër përdoruesit. Kur një përdorues lundron në URL e një klient Akamai, shfletuesi i tyre është ridrejtuar në një kopje të faqes së internetit Akamai-së.

  http://edition.cnn.com/2001/TECH/industry/09/11/akamai.founder/index.html
  https://edition.cnn.com/2013/09/09/tech/innovation/danny-lewin-9-11-akamai/index.html

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Interesante ... Isha dikur një menaxher shitjesh në AboveNet (tani Akamai).

   Detaje të spikatur: VP Paul A. çuan një Porsche 911 dhe rezervonin gjithmonë dhomën 911 në hotelet më të mëdha
   Ne pimë shumë birrë në kohën e dhomës 911, por kjo ishte për sulm të famshëm PsyOp 😉

   AboveNet ishte fituar nga Metromedia Fiber Network (Nasdaq MMF), por që falimentoi në 2002 (https://www.nytimes.com/2002/05/21/business/technology-metromedia-fiber-files-for-bankruptcy.html)

   Më vonë, ata filluan duke si Akamai (ose blerë nga falimentimi) pasi kompania e parë Faqes Smith e kishte blerë me para. Në atë kohë unë u largua nga anija e fundosjes në një konkurrent (i cili gjithashtu fluturoi pas flluskës së telekomit).

   Po të kisha ditur se unë në fakt ka punuar për Rupert Murdoch, unë kam gërvishtem disi prapa veshët e mi, por unë nuk ishte duke bërë kështu.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    Thanks Martin për këtë info..Ik interesante shkojnë edhe më tej duke thënë se Akamai është pjesë e programit të famshëm izraelit në Talpiot ku Danny Lewin është një produkt natyral, njësia 8200 është ekuivalent i NSA amerikane. Murdoch është jo më shumë se një njeri kashte sionist ..
    https://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=3241.0

    • Riffian ka shkruajtur:

     Pjesa në lidhje me Danny Lewin (Akamai) në veçanti është shumë interesante, 9 / 11 ishte pa dyshim një operacion ushtarak izraelit.

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      @zib, shumë interesante se shifra danny lewin. Unë e kam thënë më shpesh nëse gërmon më thellë do të hasni të dyshuarit e zakonshëm. Ata fshehin prapa të gjitha llojeve të maskave dhe duan të veprojnë në errësirë, të tilla si cockroaches. Sapo drita (e vërteta) drejtohet tek ata, ata të gjithë ikin në të gjitha drejtimet ...

 14. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Izraeli është 2nd Syri i 6-Eyes.

 15. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Roli i disa kompanive izraelite (kompanitë e para) në akte terroriste, siç 9 / 11, 7 / 7 etj

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër