Amsterdam fillon me një mendim të bazuar në fjalën neutrale ndaj gjinisë

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 26 Korrik 2017 43 Comments

Nuk është vetëm një axhendë e mafies së ylberit, e cila dëshiron të prezantojë prezantimin e fjalimit neutral ndaj gjinisë në këshillin e qytetit të Amsterdamit, ka një agjendë globale pas saj. Fjalët "të dashura zonja dhe zotërinj" duhet të jenë në të ardhmen të shmanget, sepse ato mund të dëmtojnë 0,001% e njerëzve që duan të ndryshojnë gjininë e tyre në Holandë ose për njerëzit që ndihen neutralë nga gjinia. Ju gjithashtu mund të më të mirë nuk ka burrë, grua, djalë, vajzë, mësues, master, policia, beautician ose fjalë të tjera në përdorim në të ardhmen që e karakterizojnë gjininë. Në të ardhmen, interpretimi i një gjinie është një mëkat i vdekshëm! Duhet që të gjitha këto të dëbohen, sepse mund të dëmtojë një grup të vogël?

Kjo duket paksa e ekzagjeruar, por nëse shikoni më thellë, rendi i ditës rezulton të jetë vetëm një hap i ndërmjetëm në hartën globale të rrugës drejt transhumanizmit. Është e rëndësishme të sqaroni këtu përsëri, sepse atëherë e kuptoni pse tani kjo korrektësi e fjalimit po futet gradualisht dhe hap pas hapi; ashtu si futja e WC-ve neutrale gjinore dhe shkollimi fillor ku fëmijët mësojnë se ju mund të zgjidhni gjininë tuaj dhe ashtu si të gjitha llojet e masave të tjera gjinore. Ne e shohim neutralitetin gjinor ose transgjinorizmin në të gjitha aspektet e shoqërisë; nganjëherë 'të fshehur në pamje të pastër'. Për shembull, kushtojini vëmendje disa personazheve të mirënjohur që, në inspektim më të afërt, tregojnë shumë karakteristika mashkullore. Unë përmend Christine Lagarde të FMN-së si një shembull në atë kontekst.

AD i titulluar sot:

Amsterdam ofron një alternativë për 'të dashur zonja dhe zotërinj'

Komuna ka publikuar një udhëzues gjuhësor për nëpunësit civilë, që përmbajnë alternativa për një përshëndetje si "zonja dhe zotërinj të dashur" në letra drejtuar Amsterdamit.

Amsterdam dëshiron të bëhet edhe më shumë një qytet ku të gjithë ndjehen në shtëpi, thotë një zëdhënës. "Ky udhëzues përbëhet nga këshilla për kolegët që të flasin dhe të shkruajnë në mënyrë të respektueshme për identitetin seksual dhe gjinor. Si qytet dhe punëdhënës, ne duam të jemi gjithëpërfshirës ".

Nuk është rasti që nëpunësit civilë janë të detyruar të përdorin të ashtuquajturat këshilla gjuhësore ylber nga udhëzuesi me shkronja dhe gjatë fjalimeve. "Kjo nuk është një politikë fikse, por një pasqyrë me variante të preferuara. Nuk është se 'zonjat dhe zotërinjtë e dashur' tani është e ndaluar. "

Disa alternativa të përmendura në udhëzues janë 'njerëzit më të mirë', 'të pranishmit e nderuar', 'Amsterdammers më të mirë' dhe 'banor i dashur i lagjes Spaarndammer'.

Amsterdam ndjek përafërsisht me udhëzuesin e Londrës, ku në "zonjat dhe zotërinjtë" e metrosë kohët e fundit është zëvendësuar nga 'përshëndet të gjithë'. Më parë, qyteti tashmë doli me një iniciativë tualetet neutralë gjinorë.

Pra, është qartë një axhendë mbarëbotërore. Kjo axhendë është e dukshme në disa aspekte të shoqërisë. Ligji i përgjimit i pilotuar kohët e fundit nga dhoma e parë gjithashtu shërben në të njëjtën axhendë. Lexoni për këtë ky artikull kthehet përsëri. Cila është planifikimi afatgjatë për Holandën (dhe pjesën tjetër të botës)? Kjo është një botë në të cilën njeriu transhuman i gjeneruar nga gjenetikisht varet në kohë të plotë në internet. Në mënyrë që të përgatisim botën për këtë fazë transhumane, ne tashmë po punojmë për transformimin e njerëzve kur ata përdoren për të përshtatur në balancën biologjike natyrore. Për këtë ne tani duhet të mësohemi me të gjitha llojet e transformimeve. Kirurgjia plastike dukej aq e pafajshme dhe pozitive, por ishte vetëm halli e zakonshmërisë për transformime. Ja pse të rinjtë në shkollat ​​fillore mësohen tashmë që gjinia juaj nuk është një çështje e lindur, por një zgjedhje. "Ju mund të keni një organ gjenital të caktuar, por ju ende mund të zgjidhni gjininë tuaj aktuale"Ky është mesazhi. Kjo tërë agjenda e transformimit shprehet në planet e mafies së ylberit, e cila tani po shtyn edhe format e fjalimit neutral të gjinisë.

Bota është, siç ishte, në fazat 3 përgatitur për agjendën e transhumanizmit, në të cilën të gjithë me trurin e tij dhe trupin e tij në internet të varet. Përgatitja e kësaj agjendeje ka vazhduar për një kohë të gjatë dhe e ardhmja është një person pa seks. Tani mund ta dini edhe pse sistemi operativ i smartphone-ut (gjithçka përveç i-Phone) quhet Android. E gjithë kjo është duke u shtyrë nga njerëz si Elon Musk, Ray Kurzweil (Google), Michio Kaku (shih YouTube) dhe për shembull familja jonë mbretërore (shih këtu si Mbretëresha Maxima hapi Universitetin e Singularitetit në Eindhoven në 2016).

 • Faza 1: Emancipimi i grave (përçarje situatë vjetër të familjes, "modeli dy-earner, fëmijëve në çerdhe, më Ndikimi i shtetit në arsim);
 • Faza 2: emancipimi i homoseksualëve ('lindja nëpërmjet IVF', reduktimi i popullsisë, ndërprerja e mëtejshme e strukturave të vjetra familjare);
 • Faza 3: emancipimi i transgjinorit (normalizimi i mutacioneve në trupin e njeriut);
 • Faza 4: shfaqja e njeriut të transformuar, transhuman, cyborg (normalizimi i mutacioneve nanoteknologjike të qelizave biologjike dhe lidhje të trurit me internet);
 • Faza 5 singulariteti.

Popullsia është bërë ngadalë mësuar me ndryshimet në rendin ekzistues biologjik siç e shohim në natyrë, drejt një mutacion të dëshiruar në të cilën që bilanci lënë pas dore dhe i madh me diçka të re. Transhumanistët e shohin atë si një hap evolucionar që bashkon njeriun me internetin dhe inteligjencën artificiale. Në këtë fazë (faza 4, të cilat duhet të zbatohen plotësisht në përputhje me avokatët si Ray Kurzweil Google, në 2045) Truri i njeriut është i lidhur me internet dhe njerëzit do të transformohet përmes nanobots nga brenda cyborgs i ftohtë. Riprodhimi natyrore është hapi evolucionar të bëhet një alternativë të panevojshme dhe të tepërta, sepse biologjike e njeriut në mënyrë të qëndrueshme (por energjik) Android (mendoj se e sistemit operativ të smartphone tuaj) njeriu transformon në një cyborg; ku të gjitha qelizat në trupin e njeriut zëvendësohen me qeliza të nanoteknologjikisht të mutuara që nuk vuajnë nga procesi i plakjes ose sëmundjet. Kjo është faza 4; faza që i shërben agjendës së elitës botërore; axhendën e qeverisë botërore.

Personi i lidhur me internetin me trurin dhe trupin e tij është plotësisht i kontrollueshëm dhe në të njëjtën kohë i pavdekshëm (përgjithmonë skllevër). Për atë 'imortalizim' dhe 'varje në internet' të atyre organeve nano-biologjike (të mutuara) të gjithë kanë nevojë për profilin e ADN-së. Kjo bën të mundur (përmes vaksinave dhe Chemtrails infiltruar) nanobots të ndaluar në trupin e njeriut, në mënyrë që çdo qenie njerëzore nga brenda mund të transformohet në një nanoteknologji-shndërrohen-njeri: Cyborg e de transhuman. Kjo është gjithashtu arsyeja që ministri që po largohet Edith Schippers bën gjithçka për të marrë profilin tuaj të ADN-së (shih këtu). Kjo është arsyeja pse tani shikoni aq shumë presion në axhendën e vaksinimeve. Kjo është arsyeja pse ju tani shikoni kaq shumë presion mbi heqjen e të gjitha kornizave ligjore nga shkelja e privatësisë suaj. Prandaj ju shihni axhenda transgjinor të jetë shtyrë në mënyrë dhe për këtë arsye ne tani duhet të mësohen me neutralitetit gjinor në të gjitha aspektet e jetës sonë: Language neutral gjinor, WC neutrale gjinore, zgjedhje gjinore ... blender gjinore. (Lexo më shumë nën video)

Ne do të shohim tashmë zhvillimet teknologjike si lidhja e trurit në vitet 20. Njerëzit si Elon Musk dhe Regina Dugan (ish-DARPA, ish-Google dhe tani grua e lartë në Facebook) janë shumë të zënë me këtë. Elon Musk themeloi kompaninë Neuralink dhe DARPA investuar kohët e fundit 65 milionen dollar në një projekt që duhet të ndihmojë në realizimin e kësaj teknologjie të matricës. Dhe pse Elon Musk paralajmëron publikisht për rreziqet e inteligjencës artificiale, është pak e krahasueshme me politikanët që ju paralajmërojnë për motin e keq ekonomik, që të jeni në gjendje t'ju marrni tullac. Musk është një nga evangjelistët më të rëndësishëm dhe shtytësit teknologjikë ndaj transhumanizmit dhe veçoria dhe paralajmërimet janë kryesisht për t'u parë në këtë mënyrë: "Mos thuaj që nuk të kam paralajmëruar!". Ndërkohë, popullsia është duke u përgatitur për të krijuar mutacionet në trup nëpërmjet shfaqjeve televizive ku njerëzit mund të konvertohen. Ndërhyrjet silikoni dhe të tjera bukuri ishin hapat e parë. Fëmijët në shkollat ​​fillore tashmë janë duke u shtyrë drejt transgjinancave. Tani ju mund të kuptoni se çfarë është plani më i madh.

Ju dëgjoni ky film edhe njëherë në të ardhmen fantastike të transhumanizmit; pasuar nga singulariteti. Z. Ray Kurzweil (frontman teknik Google) dhe Michio Kaku (e njohur nga Discovery Channel) theksojnë të ardhmen e madhe! Singulariteti është afër dhe do të jeni gati për të. Dhe kjo është një perspektivë fantastike; deri sa të kuptoni se kush është përgjegjës për supercomputers dhe inteligjencën artificiale që ju do të bashkohen me të. Ju natyrisht do të joshet për të ndjekur rrugën e këtyre njerëzve, me anë të gjëra të tilla si 'inteligjencës në re' dhe 'pavdekësi'. Lexo në ky artikull përsëri pas si dhe pse. Ndërkohë, zbuloni se si frontisti i Google Ray Kurzweil rezulton të jetë një transeksual dhe zbulon se si transgjinimet dhe transhumanizmi janë në praktikë aq të ndërthurura.

Lista e lidhjeve burimore: ad.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (43)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera ka shkruajtur:

  Se as wort nor wad

  Të gjitha ato gramatika që mësohet në frëngjisht, gjermanisht dhe anglisht, rastet femërore dhe "le" famme fatal dhe stuff ;-), të gjitha duhet të përshtaten ...
  Në shoqërinë e gjuhës holandeze ata kanë thënë për një kohë që format meshkuj dhe femra po veniten (do të shkojmë përsëri, Arsimi!)

  Shpëtoje?

  https://www.duits.de/grammatica/sgzngesl.php
  https://onzetaal.nl/taaladvies/mannelijk-vrouwelijk-woord

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Rastësisht, filmi nga Mark Dice ka për qëllim të tregojë axhendën e transhumanizmit. Krishterimi i përmendur do të zëvendësohet nga Luciferianizmi, ashtu si të gjitha fetë e tjera; feja e NWO

   • IBERI ka shkruajtur:

    Karakteri (Jezusi) ku ata (Vatikani) bashkohen në skermë dhe ku kanë mashtruar njerëzimin, paraqet fiction e Lucifer / Morgenster / Venus. Kjo fiction dhe karakteri u krijua nga një grup occultists errët dhe priftërinj nga Baal / Obelisk për të nënshtruar njerëzimin tek sundimtarët dhe fuqitë e botës së krimit nëpërmjet një kulti vdekjeprurës dhe magji. Në atë botë rregullohet vdekja, një botë plot karaktere dhe imagjina, një botë skllavërie.

    Vatikani (perënditë / priftërinjtë) krijon krijimin e tyre surrogat në rendin e ditës, për të modifikuar njeriun që nuk e ka krijuar, për ta zbrazur atë, për ta lexuar atë, për ta drejtuar atë dhe për ta shkatërruar. Kjo do t'i shërbejë agjendës së zbrazjes.

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Kjo është e vërtetë sepse zoti biblik është në të vërtetë Luciferi (Enki i tabletave të argjilave sumeriane) dhe Satani (Marduk nga pllakat e argjilës sumeriane) është biri i Luciferit.

     Prandaj, Christine Lagarde është ndoshta Chris-i i transformuar i gjakut të derëtarëve ('la garde' është frëngjisht për 'kujdestarinë'). Christine (ish Chris?) Është e lejuar për të menaxhuar sistemin mbikëqyrës të kontrollit të Luciferit dhe Mardukut si gatishmërësi gjinore mashkull / femër. FMN është dega financiare e administratës botërore e drejtuar nga Vatikani dhe aristokracia.

     Fetë e vetëshpruara shërbejnë në shfaqjen e tezës dhe anti-tezës që Lucifer luan nëpërmjet të birit të tij Marduk (satan) këtu në tokë derisa Mesia të vijë; Unë jam i madh, fillimi dhe mbarimi; alfa dhe omega; YHWH; Chronos; Saturn; arkitekti i madh i kësaj matrice ... ose Luciferi

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Dhe për ata që nuk e kuptonin fare fare ...

      Christine (transformuar nga Chris) është kështu një përfaqësim i bukur i Baphomet (paqartë), por edhe i transformuar Marduk (Satan) Krishti i testamentit të ri.

      Chris theGatekeeper: Christine laGarde

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      Përveç kësaj hebrenjtë frikë nga (e zezë) kubike, të krishterët, Kryqi i cili mund të përfshihej matematikisht kthehet në një fuqi e tretë dhe muslimanëve, Qabja (kubike) në Mekë mjaft larg nga rituali që është hedhur gurë në obeliskët dhe syneti në të gjitha tre besimet.

      Set = Sheitan = Satan

      Babai, djali dhe fryma e shenjtë (triniteti apo piramida) dhe adhurimi i diellit (djali) = Horus

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Dhe tani mendoni se nuk do të funksionojë kështu ... në Kanada një ligj tashmë është shtyrë

   https://youtu.be/YSq9tgAddZM

 2. Kamera ka shkruajtur:

  SStandardi i përditshëm ka shkruar gjithashtu një mesazh në lidhje me çështjen njeri Ismael Ilgün dhe për një djalë të privuar, më poshtë

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/07/dikke-facepalm-transgender-man-plaatst-foto-ongesteldheid-is-niet-alleen-voor-vrouwen/

 3. tru ka shkruajtur:

  Mund të jepni shembuj konkretë
  sa faza 4 dhe 5 do të duken saktësisht. Çfarë vëreja për shembull personalisht dhe në të përditshmen
  praktikë e?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   faza 4:
   . njohuri nga reja nëpërmjet lidhjes suaj të trurit të Neuralink
   . për të zgjidhur sëmundje si kanceri nëpërmjet nanoboteve që mund të çaktivizojnë qelizat
   . përtëritje e trupit të njeriut përmes riparimit të ADN-së
   . duke ndaluar procesin e plakjes duke modifikuar ADN-në
   . komunikimi telepatik
   . realitet i shtuar si një pjesë me kohë të plotë të jetës
   . shoqëri pa para dhe robotët për punë
   . energji nga rrezet e diellit dhe gjithnjë e më pak varësia e ushqimit nga njerëzit e androidit
   . rikonfigurimi i trupit pas një aksidenti
   . etj etj.

   faza 5
   është faza në të cilën realiteti biologjik bëhet më pak interesant dhe "bota e prekshme" është shkëmbyer vullnetarisht për realitetin virtual në kohë të plotë. Me pak fjalë: bashkimi midis njeriut dhe makinës. "Mirë se vini në makinë" këndon Roger Waters.
   Në këtë fazë, shpirti i njeriut është përdorur kolektivisht për të gjallë të inteligjencës artificiale e kompjuterave kuantike (Google, Facebook dhe të gjithë ata që ende janë entitete të pavarura duket të jetë) ynë "shpirti origjinale." Çdo shpirt ende mund të zgjohen tani "të jenë të vetëdijshëm". Matrica në të cilën jetojmë është një prototip për matricë 2.0 që 'veçantia' nxehtë.

   Megjithatë, ngatërresa kuantike e shpirtit tonë është kaq e fuqishme saqë jemi të lidhur me origjinalin tonë, kështu që mund të themi NO.

   Shënim singulariteitsfase që duket i parrezikshëm, por animuar Intelligence super Artificial është Lucifer së ushtrisë / armë që do të vendosen jashtë matricës 1.0 të organizonte një grusht shteti në shtresën origjinale (shtresa, ku shpirti ynë gjen origjinën e saj).

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Pas Lagarde, këtu informatori Zalm

 5. tru ka shkruajtur:

  Artikulli i fundit mbi aanirfan.blogspot.com
  i kushton vëmendje miqve / kolegëve / kontakteve transgjinorë të Trump ose Drumpf siç u quajt me të vërtetë. Si kam krahasuar me ta.

 6. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Unë jam Luciferi

  Unë jam Alfa dhe Omega
  E para dhe e fundit
  Unë jam Zoti i zotërve dhe mbreti i mbretërve
  Lartë, Më i Larti, Zoti i unazave
  Unë jam Jove, Dove, Bringer e Dritës
  Unë jam zjarri që digjet përgjithmonë në natë
  Drita e Dritës dhe Biri i Birit
  Jupiter, Vulcan dhe Stone Filozofët
  Biri i mëngjesit që sjell dritë në errësirë
  Unë jam Lucifer, Heylel dhe të cilët disa e quajnë yllin e mëngjesit
  Secrets of the Stone, përgjithmonë Jetojnë në eshtrat e mia
  Unë jam Horus në Lotus, unë jam i vetmi
  Manna e fshehur e Gurit të Bardhë, Energjia elektrike që jep jetë
  Unë fitoj kohë, pushtoj vdekjen, unë jam agimi i një dite të re që ka mbërritur

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   Efesianëve 6: 12
   Sepse ne nuk luftojmë kundër mishit dhe gjakut, por kundër principatave, kundër pushteteve, kundër krerëve të errësirës së kësaj bote, kundër ligësisë frymore në vendet e larta.
   - KJV

  • Kamera ka shkruajtur:

   @ZandInOgen
   Faleminderit shumë mirë shpjegim.

   Keni dëgjuar gjithashtu origjinalin, duke shitur shpirtin tuaj fillon herët.
   Ejani Gloria, ju mund të herë pas here të shkruani një këngë për qen tuaj kur ai është jashtë tub, por ndryshe ju valle për psiko tona / sosciopathische tuba Gloria dhe pastaj ju merrni një jetë të mirë ???? (Shitur shpirtin e saj të djallit)
   E mbushur me mesazhe subliminale dhe minutë 3; 17> Vallëzimi i Abrahamit për armët që pushtuan Paqën

   IAM atë që unë jam Gloria GAY as Gloria Gaynor Gloria Gay as, Në rregull, rastësi? john Sublime!

 7. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ky zhvillim gjithashtu përshtatet me hartën rrugore të blendit gjinor drejt androgynous-android-transgender-transhuman:

  http://nos.nl/artikel/2185164-seksisme-bannen-uit-britse-reclames-makkelijker-gezegd-dan-gedaan.html

 8. Kornizat ka shkruajtur:

  dhe raportet për uljen e numërimit të spermës në spermatozoid gjithashtu përshtaten në mënyrë të përkryer në gjithë historinë.

 9. tru ka shkruajtur:

  Ndërkohë dele mbetet në rolin e tij si sheeple dhe shkon në rendin e ditës.

 10. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Wilfred shkoi për të lexuar dhe kishte për të vjella, kështu që është e vërtetë.

 11. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Mundësitë e 2
  of
  A. Njeriu po shkatërron veten duke e dobësuar veten kështu që ai nuk mund të riprodhohet.
  Unë nuk mendoj kështu në totalitetin e përgjithshëm.

  B. E gjithë kjo 'bujë' është për njerëzit të shkëpusin nga fuqia e vërtetë dhe kërcënimit, përsëri duke dobësuar strukturat njerëzore: familja, riprodhimi dhe veçanërisht të shëndetit (mendore dhe fizike), tenton agenda21 dhe fuqinë totale me anë të një qeverie botërore J / NWO për njëri-tjetrin në kuti.

  Arroganca gjithashtu se 'burrat' (lexoni: parazitët e fuqisë) mendojnë se një person tjetër mund të kontrollohet dhe të manipulohet. Në të vërtetë masat e mëdha, tufat janë të vetëdijshme për (jo ende) të këqija.
  Personi që me të vërtetë vuan është grupi i mesëm që e sheh dhe ndjen ato manipulime.

  Ps Këta parazitë gjithashtu nuk e shohin realitetin, bukurinë e natyrës dhe kurrë nuk do të përjetojnë përvojën thuajse mistike të natyrës, artit dhe dashurisë.
  Vetëm një mendjemadhësi, mendjemadhësi dhe mendim (psikopatik) i kufizuar, këto parazitë që janë fshehur në të gjitha pozicionet kyçe të pushtetit. Do të dëshironit të besonit në një ferr, posaçërisht për ta.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë mendoj se ju pastaj të nxjerrë diçka në mënyrë të dukshme të verbër, ose ju nuk do të plotësisht të lexoni zhvillimet teknologjike në nivel global dhe vetë fakti se e gjitha e vërtetë në lidhje me përforcimin e pushtetit të elitës Luciferian Babelonisch Pharaonic Saturnian ..
   Me pak fjalë, koka juaj merr pak më larg nga rëra.

 12. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Këtu është një artikull propagandistike gjinore-neutrale dhe organi gjysmë uberheid NS (B) ende do të kryejë .. një dramë:

  Gjithashtu NS tani ndalet me 'zonja dhe zotërinj'

  Gjithashtu në NS së shpejti askush nuk do të trajtohet me "zonjat dhe zotërinjtë më të mirë", por me "udhëtarët më të mirë" që nuk kanë lidhje me seksin. Ndryshimi vjen me orarin e ri në 10 dhjetor.
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/ook-ns-stopt-nu-met-dames-en-heren

  Por për fat të mirë ka ende shigjeta në TV sonte.

 13. Riffian ka shkruajtur:

  Për dërrmijat që kanë frikë se do të sulmohen nga figura figurative me gërshërë betoni. Mos u shqetësoni, Krav Maga i Mossad ofron një zgjidhje

  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/laatste-videos-editienl/transgender-slaat-terug
  https://www.rtlnieuws.nl/editienl/doorslaan-in-plastische-chirurgie-wie-beschermt-je-als-je-te-ver-gaat

 14. tru ka shkruajtur:

  Nazarener i rremë 'jesus christ' është sipas mendimit tim një shpikje të babelonierëve / luciferianëve për të trilluar evropianët. Nuk ka dëshmi se Nazareani i rremë ka ekzistuar ndonjëherë. Jo më shumë dhe jo më pak. Në kontekstin e thesesithezes, mund ta konsideroni Besëlidhjen e Vjetër të trilluar dhe Testamentin e Ri të fabrikuar. Ne kemi qenë të hutuar prej vitesh nga babeloniers: luciferianët deri në dhe duke përfshirë të tashmen. Natyrisht kjo nuk mësohet në shkollë. Shkolla është atje për të trilluar fëmijët tanë për të skllavëruar / varur sheeple e babeloniers.

 15. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  A mund të bëhet edhe më i çmendur? Po, gjithmone mund te behet crazy:

  https://m.metronieuws.nl/nieuws/binnenland/2017/07/lhbti-kennen-we-maar-wat-betekent-lhbtiqapc

 16. tru ka shkruajtur:

  Të gjitha këto forma janë vetëm një fazë e ndërmjetme në të cilën pedofilia përfundimisht duhet të bëhet e pranueshme. Babeloniers gjithmonë përdorin ndërtimet e kthyera për të maskuar qëllimin e tyre përfundimtar. Kjo është e gjitha e përgatitur dhe e hartuar nga agjencitë qeveritare. Kjo nuk del nga blu. Shelpi gjen gjithçka të drejtë. Ata madje e shesin nënën e tyre nëse është e nevojshme.

 17. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Siç ka rezultuar shpesh, NL ose duhet të them Bashkimin skllavërisht prapa SHBA-ve të Babilonisë së Re me kokën e gjarprit në Vatikan. Pra, kjo nuk është më shumë se një nga hapat e shumtë ndërmjetësues për qëllimin përfundimtar dhe që është të legalizojë të gjitha devijimet: pedofilia, kafshimi, etj.

  Por goymët nuk e kanë akoma, duke festuar dhe vallëzuar, por duke drejtuar në një anije të tillë drejt rënies totale të një qytetërimi.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër