Ju duhet ta lexoni këtë në heshtje ka një mësim të vërtetë në jetë

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 7 Mars 2019 7 Comments

burim: thedailysheeple.com

Ne do të flasim për politikën sot: demokracinë. Është koha që njerëzit të fillojnë të shohin se demokracia nuk ekziston. Është një farsë; një mashtrim i aktorëve të trajnuar mirë; këmbët dhe maskat në të njëjtën fytyrë që mbajnë vetëm pamjen e demokracisë. Çfarë bëjnë vendet perëndimore që nga Lufta e Dytë Botërore? Çfarë ndodhi në Evropë pas Luftës së Dytë Botërore? Çfarë bëjmë kur nxjerrim një 'diktator' diku dhe do të zhyten në të gjithë fiset me avionët tanë? Ne instalojmë demokracinë. Ne e bëjmë këtë me veten ose me putrave të zgjedhura mbi popullsia e së cilës pastaj mund të votojnë, kështu që ata kanë një qeveri të zgjedhur. Shijet që mund të zgjidhen natyrisht janë të gjitha të dorëzuara nga ne. A duhet t'ju jap disa shembuj? Jugosllavia, Iraku, Afganistani, Libia, Ukraina, dhe kështu me radhë ndoshta? Evropa vetë është ndoshta shembulli më i mirë. Pas Luftës së Dytë Botërore, qeveritë u instaluan që nuk ishin asgjë tjetër përveç këmbësorëve të SHBA. Ne kërcenin për dekada të tëra në shumën e SHBA-ve dhe BE-ja është vetëm një syth i grupit Bilderberg Princi Bernhard kishte planifikuar gjithmonë për të bërë të njëjtën perandori të madhe si nazistët që ndihmuan Hitlerin në shalë: Ein Volk, Ein Reich, Ein Führer.

I njëjti princ Bernhard punoi si spiun për një grup nazist. Financierët pas Adolf Hitlerit nga të njëjtën fushë forcës si gjithë atyre liderëve nazistë nga KLM dhe Kryqit të Kuq drejt Amerikës së Jugut transportohen dhe të atyre që financohen Hitlerin. demokracitë lokale evropiane u ofruar putrave të njëjtën fuqi për të votuar (Sham demokracia) dhe në dekadat që pasuan nuk ka ndryshuar. Prandaj është mjaft e dobishme kjo pjesë e historisë një studim i mirë përpara se të lexoni. Mësimi më i rëndësishëm fillon me shikimin në rrënjët e demokracive siç mendojmë se e dinë.

Pse u nxita për ta trajtuar këtë temë përsëri? Unë u shkaktua kjo, sepse kohët e fundit në mediat sociale sheh duke kaluar përsëri mesazhe të ndryshme që shfaqen për të stimuluar të majtë kundrejt ForceField duhur. Ne jemi, si të thuash, të vëmë në fokus votimin për partinë a, b ose c në zgjedhjet e ardhshme. Postimi në vijim erdhi këtë mëngjes dhe del nga fusha e duhur dhe prandaj ka për qëllim të nxisë votuesit në të djathtë. Para se të kthehemi në kutinë e votimit, mund të jetë koha për të marrë një vështrim të mirë në rrënjët e sistemit në të cilin ndodhemi. Ju mund të votojnë, por çka nëse të gjitha palët janë të ofruara në të njëjtën fole pushtet dhe janë të destinuara vetëm për të kapur qëllimisht ndezur tensionet në shoqëri? A nuk është edhe koha për të parë se njerëzit po luajnë vetëm me parimin Hegelian të kontradiktave të dukshme? Çdo gjë fillon me thelbin, përkatësisht në fillim duke treguar se demokracia me të vërtetë nuk ekziston dhe se pawns ju shihni në fushën politike, janë asgjë më shumë se maska ​​të njëjtën fytyrë; maska ​​të fushës së forcës Hegeliane. Ata kanë kështu dështon shoqëria opozita e vërtetë vazhdojnë të reflektojnë iluzionin e demokracisë dhe ajo vazhdon të luajë në sistemin në mënyrë të përshkruar bukur janë përdorur nga filozofi Hegel, i cili tregoi se dallimet për të arritur sintezën e dëshiruar të pushtetit fshehur .

Pashë mesazhin e mëposhtëm këtë mëngjes, ju e lexuat atë para se të vazhdoj:

Ju duhet ta lexoni këtë në heshtje

ka një mësim të vërtetë në jetë ....
Bleva një ushqyes zogu.
E varën në ballkonin e pasmë dhe e mbushën me farë.
Çfarë një furnizues të bukur zogu ishte kur e mbushja me dashuri me farë.
Brenda një jave kishim qindra zogj, duke përdorur rrjedhën e pandërprerë të ushqimit të lirë dhe lehtësisht të arritshëm.
Por pastaj zogjtë filluan të ndërtonin foletë në zgavrat e ballkonit, mbi tavolinën dhe pranë Barbecue.
Pastaj poo erdhi.
Është kudo: në tarracë, karriget, tabela, kudo!
Pastaj disa zogj u bënë të bezdisshëm.
Ata bënë zhytje dhe u përpoqën të më vinin, edhe pse unë i kisha ushqyer nga xhepi im.
Zogjtë e tjerë ishin të vrullshëm dhe me zë të lartë.
Ata u ulën në ushqyesin e zogjve dhe bërtitën dhe thirrën në mua.
Të gjitha orët e ditës dhe madje edhe gjatë natës dhe ata kërkuan që unë kam për të mbushur atë kur ushqimi ishte duke mbaruar.

Pas një kohe, nuk mund të ulesha në ballkon tim prapa shtëpisë.
Kështu që unë e hoqa ushqyesin e zogjve dhe për tri ditë zogjtë u zhdukën.
I pastrova rrëmujën e tyre dhe hoqa shumë foletë që kishin ndërtuar kudo në ballkon.
Së shpejti, ballkoni i pasmë ishte si më parë.
I qetë, i qetë ... dhe askush nuk ishte ende në të drejtën e tyre për një vakt të lirë.

Tani le të shohim.
Qeveria jonë ofron ushqim falas, strehim social, kujdes mjekësor falas dhe edukim falas dhe lejon që të gjithë të lindurit këtu të jenë automatikisht holandez.
Pastaj illegals erdhën me dhjetëra mijëra.
Papritmas taksat tona u ngritën për shërbime falas; dyqanet janë duke u grabitur dhe autorët nuk janë ndjekur penalisht; shtëpitë përfshirë orenditë e kompletuara për familjet me anëtarë të shumtë;
Ju duhet të prisni për orë të tëra një mjek të emergjencës; Policia as që vjen më.
Fëmija juaj nga grupi 4 është prapa me shkollat ​​e tjera, sepse më shumë se gjysma e klasës nuk flet holandisht.
Unë duhet të shtyp "Press 1" për të dëgjuar bankën time të flasë me mua në holandisht.
Përveç kësaj, njerëzit fluturojnë me flamuj, ecin nëpër rrugë duke bërtitur dhe kërkojnë më shumë të drejta dhe liri të lira.

Ndoshta është koha që qeveria të heqë tabaka ushqimore.
Nëse jeni dakord me këtë, jepeni përmes,
... nëse jo ...
vetëm vazhdoni të pastroni poën.

Ne shohim këtu janë përdorur një shembull i madh se si mediat sociale për të luajtur majtas kundrejt fushën e duhur fuqi, në mënyrë që njerëzit të nxitur njerëzit që të votojnë për partitë si Thierry Baudet ose Geert Wilders. Ajo duhet të shkaktojë ndjenjën e zorrëve, sepse njerëzit janë të sëmurë nga diçka. Ajo që ata votues harrojnë gjithmonë është se nuk ka rëndësi se për çfarë votoni. Sa zgjedhje duhet të përjetojmë për të mbyllur sytë përsëri me premtime që nuk përmbushen kurrë? Brexit është ndoshta shembulli më i mrekullueshëm. Unë parashikova që në fillim se Brexit nuk kishte për qëllim të kishte sukses (shih këtu en këtu). E vetmja gjë që duhet të arrihet është se aktorët që u lejuan të përfaqësonin këtë lëvizje politike mund të tregonin se dalja nga BE do të ishte një fatkeqësi financiare. Kjo lojë është e mbushur me kalimin e viteve dhe mbi një shumë të mbulimit mediatik të grindjeve politike, por kjo është fundi. Nëse rezultatet e votimit fitojnë nga e djathta, kjo është për shkak se ky është një fitim i dëshiruar 'me një mision'. Mediat dhe mediat sociale në kombinim me të gjitha të dhënat e mëdha u japin mbajtësve të pushtetit një mjet të shkëlqyeshëm për të drejtuar në drejtimin që ata dëshirojnë. E vetmja rezultat i dëshiruar është më shumë pushtet drejt Evropës, edhe pse duket se është përkohësisht në nevojë për pushtet. A kanë dhënë ndonjëherë referendumet që kemi pasur në Holandë? Jo, natyrisht jo.

Hegeli përshkroi si teza dhe anti-teza gjithmonë çojnë në sintezë. Kjo përshkruhet më lehtë si polet plus dhe minus në një bateri. Çfarë ndodh kur krijoni dy të kundërta? Pastaj ju keni hedhur themelet për gjenerimin e një rrymë të drejtpërdrejtë. Dhe kështu ju lënë dritën. Shtresat e kundërta në shoqëri janë krijuar qëllimisht që përfundimisht ta kuptojnë rrjedhën në një drejtim të dëshiruar. Ky është një ligj shumë i vjetër që përdor pushtetin e vërtetë prapa skenave. Kjo është pikërisht ajo që shfaqja e demokracisë mbush nëpërmjet aktorëve të trajnuar mirë në fushën e forcës politike. Ata ju ofrojnë shijen e poleve kundërshtare, të cilat në këtë mënyrë sigurojnë rrymë të drejtpërdrejtë në drejtimin e dëshiruar.

Natyrisht, ne të gjithë duam të besojmë në demokraci. Ky është sistemi i vetëm që funksionon. Kjo pikë e parë unë e kuptoj plotësisht, por në qoftë se ne do të shohim se demokracia në Evropë ka ndërtuar asgjë më shumë se një demokraci mashtrim, bazuar në parimet hegeliane, ne duhet së pari të zhdukur barërat e këqija në rrënjët e saj të me fletë të pastër të fillojë.

Pra, nëse lexoni shëmbëlltyrën e mësipërme "të drejtë" që kam zgjedhur nga Facebook këtë mëngjes, atëherë përfundimi është: Kjo varet nga qeveria aktuale; qeverisë. Kjo pastaj duhet të stimulojë të votojë për pengjet e reja të pushtetit. A nuk është edhe koha për të parë që ju nuk bëni asgjë tjetër veçse forconi fushën e forcës hegeliane në polaritetin e saj të ri? Ju në fakt ndihmoni për të plotësuar polet plus dhe minus nëpërmjet shijeve më të reja të ofruara. Nëse dëshironi të shkoni në një sistem të zbatueshëm, së pari duhet të ndaloni të shkoni në kutinë e votimit. Puntorët e aktorëve që mbushin pamjen e majtë dhe të djathtë janë asgjë më shumë se një maskë e së njëjtës demokraci fantazme, e cila vetëm kap mendimet e ndryshme në shoqëri. E vetmja mënyrë për të ndryshuar diçka nuk është duke i dhënë legjitimitet një sistemi që nuk funksionon. Nëse do të ishte demokracia e vërtetë, atëherë mund të ndryshonit diçka. Për sa kohë që votoni vetëm për bastisjet e kontrolluara të opozitës, ju vetëm po talleni me veten. Ju e mbani sistemin duke e pritur atë nga lart. Zërat japin legjitimitet në fushën e forcës që luan qëllimisht dialektikën Hegeliane të poleve plus dhe minus. Asnjëherë nuk kandidon në kutinë e votimit dhe nuk mban më sistemin duke qenë pasiv dhe duke pritur atë nga sipër është fillimi i vetëm i duhur. Një sistem i prishur mund të rifillojë vetëm nëse është prishur plotësisht dhe është rrënuar.

Apo dëshironi që klonët e mëposhtëm të bëhen Fuehrer të Evropës së madhe, sepse ju jepni legjitimitet idesë që votimi të bëjë diçka? E vetmja gjë që ju bëni është të ushqeni baterinë Hegeliane. Për fat të keq, megjithatë, shumë njerëz janë financiarisht të varur nga sistemi i njëjtë dhe ndoshta është problemi më i madh. Lexoni pra këtu ju si revolucioni sot mund të ndihmojë të filloni. (Lexoni me të vërtetë!)

A e vlerësoni këtë artikull? Ndani atë, regjistroheni për gazetën dhe mbështesni shkrimtarin duke u bashkuar për shembull. Mbështetja juaj është e nevojshme për të vazhduar.

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (7)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  Njerëzit që kalojnë zërin e tyre, pasive apo aktive, me apo pa vetëdije bashkëfajtorë në shkatërrimin e qytetërimi pak njerëzor ende të mbetur në tokë.

  Në vendet perëndimore, në masë është bërë i varur nga disposables teknologjike, e cila i përshtatet të përkryer si njerëzit nuk trajtohen nga sistemi, njerëzit janë bërë të burimeve njerëzore që defecated jetë nga sistemi nëse ata mund të më produktive. Njerëzit e dinë se ata mund të përfundojnë në gropën e ujërave çdo herë si një mut i hollë dhe prandaj jetojnë në frikë. Çfarë sistemi fantastik demokratik kemi? Ky sistem frikë të bazuar duhet të vërtetë të zbatohet në të gjithë botën, në mënyrë që Rendi Botëror i ri me fund të ditës afrohet.

  Në Gjermaninë naziste para shpërtheu lufta, njerëzit u shpërblyen në qoftë se ata kanë marrë pjesë në sistemin. Pas të gjitha, ajo që duhej të rindërtuar pas humbjes së Luftës së Parë Botërore ... Në atë kohë nuk ishin të paktë të cilët paralajmëroi masë të rreziqet që do të vijnë. Por delet dikur ishin më të lehtë tani për të udhëhiqet nga bari me mustaqe të famshëm, i cili ishte vënë në pushtet nga forcat prapa ekranit. Ne të gjithë e dimë rezultatin: një luftë gjithëpërfshirëse që nuk është përpunuar ende.

  Për çfarë po punojmë tani, përveç disa individëve?

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Çdo gjë është kontrolluar .. edhe opozita ..

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Çdo gjë është kontrolluar, kështu që edhe opozita. Koke si një autobus. Secili vepron si në këtë farsë ose është shumë budalla për ta kuptuar këtë. Por po, ato lloje që ata duan të jenë budallenj dhe të urtë. Çdo gjë është e kontrolluar nga të dyshuarit e zakonshme, janë në çdo parti si spiunë, janë në çdo fe, inxhinierët sociale etj etj dyshuarit e zakonshme pretendojnë se janë sherr të vërtetë me njëri-tjetrin, të gjithë luajtën dhe afgesproken.Dat ata kanë bërë për shekuj si ndoshta mijëvjeçar. Unë nuk jam një tifoz i të dyshuarve të zakonshëm.

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Nëse referendumi anëtarësimi Mbretëria e Bashkuar dhe Gjibraltar Bashkimi Evropian më vonë ka dështuar dhe e drejtë kampi mund të fajësohet për të gjitha kritikat e (dhe duket se ata janë për - të kontrolluar - kanë sjellë fatkeqësi), kushdo që guxon të jetë e drejtë më kritike u mblodhën në këtë grup (të ashtuquajturat teoritë e konspiracioneve). Kjo është arsyeja pse kjo zhurmë kritike në komitetin e BE-së mund të ketë fjalën e saj.

  Për më shumë, shih dy artikujt e lidhur në lidhje me Brexit në artikullin e mësipërm.

 4. Guppy ka shkruajtur:

  Historia e shembullit më kujton:

  Jepni një njeri një peshk dhe ai duhet të hajë për një ditë. Mësojeni një njeri të peshkut dhe ai ka ushqim për tërë jetën.

  Çfarë qeveritë bëjnë është të bëjmë një biznes të peshkimit në mënyrë që të jemi të varur nga të tjerët. Votimi i liderëve politikë që shpenzojnë para në emrin tuaj dhe shtypja e ligjeve përmes tyre vjen në të njëjtën gjë.

  Vini re se çfarë do të ndodhë së shpejti, paratë e lira (të ardhurat bazë) do të përfshihen në të gjithë botën. Kështu që ne të qëndrojmë në të njëjtën ushqyes / kuti. Peshqit e lirë dhe sidomos nuk gjejnë një mënyrë për të qenë të lirë, por plotësisht të varur. Kjo do të merrni pothuajse të gjithë edhe më të lehtë për të implant një çip, përndryshe ju nuk do të merrni paguar pagën tuaj.

  Çfarë mund të bëjmë? Së pari shkoni peshkimi, ju do të jeni të qetë dhe do të kurseni ca para përsëri.

 5. IBERI ka shkruajtur:

  Politikanët zotërinj përfaqësojnë sundimtarët dhe kurrë masat e verbër! Duhet të bëjmë zgjedhjen që të mos mashtrohemi më! Nëse ata injorohen ata humbasin kontrollin dhe kolapsi! Më shumë për njëri-tjetrin se autoritetet e tyre për ndihmë! Mos punoni në një sistem kriminal dhe ushqeni sa më pak të jetë e mundur psikopatën gjithëpërfshirëse (intelektuale dhe autonome) si Perëndia!

 6. Djurkwin ka shkruajtur:

  Gjeta diçka të mirë për delefin. Unë kisha për të ndarë atë këtu. Mos kini media sociale, përndryshe unë do të kisha ndarë cKerZz atje.
  Por të gjithë duhet ta shohin këtë për "zgjedhjet". Është një iluzion, ghehe.

  https://youtu.be/HleoVusFWmw

  Paqe dhe dashuri

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër