Legjislacioni i Anne Faber kundër llojeve Michael P. fshehurazi kthehet kundër popullit

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 20 Tetor 2017 14 Comments

Edhe pse rasti i vrasjes Anne Faber me vrasësin e tmerrshëm Michael Panhuis e ka kthyer Holandën me kokë poshtë, ditët e mëposhtme të motit me diell kanë sjellë të gjithë përsëri në mënyrën e kënaqësisë. Michael Panhuis është prapa hekurave dhe rasti është zgjidhur. Policia profesionale dhe 'kërkimi së bashku' kanë treguar forcën e tyre. Kryerësi është i njohur dhe ekziston edhe një peticion për legjislacionin e ri për të parandaluar këtë në të ardhmen. Të gjithë të lumtur dhe të kënaqur. Çfarë jetojmë në një vend të bukur? Kështu e shohin njerëzit. Por për fat të keq kjo është një imazh plotësisht i deformuar. Legjislacioni që tani quhet kaq ashpër dhe se ne mund ta quajmë 'legjislacionin e Anne Faber', ka qenë prej kohësh në raft dhe do të paraqesë një kërcënim për të gjithë. Para se të mendoni: "Ah, ç'të pakuptimtë, atje e keni përsëri Vrijlandin", Lexo më tej.

Diagrami i mësipërm shpjegon shkurtimisht se si punon PsyOp (klik hier për shpjegim). Duket se në rastin Anne Faber kemi të bëjmë me një PsyOp të tillë. Në një PsyOp është mbi futjen e legjislacionit të ri që në fund do të prekë të gjithë. Natyrisht ju mund të mendoni: "Çfarë kuptueshmërie, unë nuk jam Michael Panhuis dhe unë me të vërtetë nuk duhet të detyrohen të pranohen apo të shqyrtohen në mënyrë psikiatrike. Kjo vlen vetëm për idiotët që ende duhet të mbyllen."Kjo duket të jetë kështu, për shkak të tregimit që rrethon zhdukjen dhe vrasjen e Anne Faber. Unë do t'ju jap disa shembuj pse mund t'ju prekë gjithsesi:

Shembull 1

Ju mendoni se fëmija juaj nuk duhet të mësojë në shkollë se ende duhet të bëjë një zgjedhje gjinore dhe se ai ose ajo mund t'i nënshtrohet një ri-përcaktimi gjinor. Ju mendoni se kjo nuk i përshtatet bindjes suaj fetare, për shembull. Pastaj nuk i përmbahet dëshirës së ligjit holandez dhe prandaj keni një ndikim të keq arsimor mbi fëmijën tuaj. Gjatë një bisede me punonjësin social në shkollën fillore, djali apo vajza juaj tregon se nëna dhe babai janë të zemëruar me shkollën për atë që ai / ajo mëson aty. Fëmija juaj arrin në radarin e kujdesit për të rinjtë dhe ju jeni të ftuar për një intervistë. Gjatë kësaj interviste, gjithashtu, nuk doni të zbatoni ligjin dhe vazhdoni të kundërshtoni ideologjinë gjinore të shtetit. Ju tregoni se nuk mund ta vlerësoni edukimin seksual në shkollën fillore. Ju nuk doni që fëmija juaj të mësojë se seksi është një zgjedhje dhe se ajo ende mund të konvertohet. Prandaj, duket më mirë për punonjësin social se jeni mbyllur për vëzhgim vetëm për të parë nëse ju nuk mund ta udhëheqni atë Çrregullimi i sjelljes-rebele sjelljes.

Shembull 2

Për një kohë ju keni ndjekur faqet e internetit të ndryshme që shkruajnë në mënyrë kritike rreth vaksinimeve. Në 2019, qeveria e re papritmas vendos të bëjë të gjitha vaksinat e detyrueshme. Megjithatë, ju refuzoni të merrni shtënë vjetore të detyrueshme të gripit. Ju do të grumbulloheni dhe mbylleni në qelizën e izolimit GGZ për vëzhgim dhe do t'ju jepet ilaçe për t'ju qetësuar pak. Ju jeni një rrezik potencial për shëndetin publik të përgjithshëm.

Shembull 3

Ju keni probleme financiare, sepse larja juaj dështoi një herë dhe keni urdhëruar një makinë larëse me kredi nga një kompani për porosi. Për shkak se keni një përfitim ndihme sociale, vështirë se mund të merrni. Në një moment biçikleta e vajzës suaj do të thyhet. Ajo ka nevojë për një biçikletë që të jetë në gjendje të ciklit të shkollës çdo ditë përmes erës dhe motit, ndërsa miqtë e saj kanë një abonim autobus për kur koha është e keqe dhe e ftohtë. Ju jeni të detyruar të keni riparuar biçikletën. Ju nuk mund të humbisni njëqind euro sepse tashmë keni vetëm € 30 në javë për sende ushqimore. Biçikleta e thyer është pra një fatkeqësi. Për shkak se po zë vendin me kompaninë e postës, ju do të merrni një agjensi për mbledhjen e borxheve në çatinë tuaj. Kjo do të bëjë ngarkesat tuaja edhe më të larta dhe problemet tuaja më komplekse. Ju keni të gjitha duart tuaja të plota për të mbajtur familjen drejtimin dhe nuk ka kohë për të fituar shtesë. Për më tepër, nuk ka thjesht punë ose nuk keni mbetur asgjë shtesë nëse dëshiron. Ju do të theksoheni dhe t'i bëni gjërat më keq ju do të vizitohet nga kujdesi i të rinjve sepse fëmija juaj është duke kryer keq në shkollë për shkak të stresit financiar në shtëpi. Pas gjashtë muajve kjo është tërësisht jashtë dorës dhe kujdesi për të rinjtë vendos se vajza juaj është më mirë në një familje kujdestare ku ajo nuk është aq nën presion financiar. Ju jeni të zemëruar me punonjësin e kujdesit për të rinjtë dhe pyesni përse ata japin 30 € në ditë që kalon familja kujdestare, pastaj jo tek prindi. Pastaj mund të paguheni edhe borxhin tuaj. Në mbrëmje ju do të merrni nga GGZ për t'ju marrë. Ju jeni një 'personi i hutuar. Për vëzhgim, do të mbylleni në një qelizë izolimi për orët 18 dhe për shkak se nuk qëndroni të qetë derisa jeni duke u kapur, stafi i GGZ do t'ju dërgojë një këmishë dhe do t'ju jepet ilaçe për t'u qetësuar.

"Ah, çfarë një Vrijland zemërgur!", Tani mund të thuash. E pra, atëherë nuk mund të informoheni plotësisht. Sepse, ndërkohë që menduat se legjislacioni tani thirret në peticionin që dukshëm nga një e dashur nënë e shqetësuar erdhi, sapo u kthye për të kapur rastet Michael P. më e lehtë, legjislacioni nuk është vetëm për rastet Michael P. Edhe pse rasti i Anne Faber duhej të jepte atë përshtypje dhe imazhi duhet të ngjallte një vrasës i përdhunimit psikopatik që nuk donte të shqyrtohej psikologjikisht, është refuzuar faturë qëllimi i vitit të kaluar nga Edith Schipper. Ky ligj duhet dhe do të vijë dhe çështja Anne Faber - Michael Panhuis tani ka hequr çdo pengesë. Çfarë saktësisht do të thotë ky ligj? Vetëm lexoni:

 • Një masë e vëzhgimit do të bëjë të mundur për të vëzhguar dikush ditë 3 - dhe duke bërë studime të rasteve dhe të konsultohet me familje / afërmit - nëse ekziston dyshimi shumë i fortë se ai ka një çrregullim të rëndë mendore dhe ekziston dyshimi se në këtë mënyrë rrezikon vetë ose mjedisin e tij. Në këtë mënyrë mund të përcaktohet serioziteti i rrezikut dhe, nëse është e nevojshme, mund të merret masa e krizës ose mund të vendoset një formë tjetër ndihme. Nuk ka ende trajtim në një masë vëzhgimi.
 • Përveç kësaj, ky ligj bën të mundur që kujdesi i detyrueshëm të jepet përpara një matje krizash të orëve 18. Kjo ka të bëjë me rastet në të cilat është e sigurt se do të merret një masë krizash, por kur vetë marrja e masës akoma kërkon kohë. Në pritje të futjes së kësaj mase, mund të jetë e nevojshme të kufizohet personi në fjalë në lirinë e tij ose të administrojë ilaçe për ta qetësuar atë dhe për ta bërë situatën përsëri të menaxhueshme.

Pra, përveç faktit se Michael Panhuis ndoshta ka bindur të gjithë se heqja e dënimit sundimit prej dy të tretave (i ndaluari vetëm 2 / 3e duhet të ulen jashtë në praktikë) është e nevojshme, të gjithë do tani për ish- faturë nga Edith Schippers. Ne nuk duam që njerëzit si Michael Panhuis të refuzojnë hulumtimin psikiatrik ashtu si kjo? Por çfarë ndodh nëse Michael Panhuis nuk është asgjë më shumë se një aktor që ndihmoi të shesë një PsyOp dhe se ky projekt-ligj siguron fshehurazi që të gjithë mund të arrestohen në mënyrë të rastësishme? A nuk kemi bërë një vend më të keq sesa ish RDGJ-ja, Bashkimi Sovjetik dhe Koreja e Veriut? Jo, kjo imazh padyshim nuk dëshiron. Ju nuk mund të besoni se kjo histori, e përshkruar nga mendimtari i komplotit paranojak, mund të jetë vërtet i vërtetë. Të gjitha këto do të jenë pak më të mira dhe kjo nuk do të ndikojë tek ju. Apo je pak hipnotizues i imazhit romantik të Holandës se ju jeni programuar nga media pa e kuptuar atë? A vuani nga vizioni televiziv? Atëherë nuk duhet të shqetësoheni për këtë inkurajimi i ekipit të hutuar njerëz. Ministria e "Sigurisë dhe Drejtësisë" do të ofrojë peticion i tërhequr me një grin të gjerë. Në sajë të perceptimit menaxherëve / propagandistët Jeroen Pauw, Peter R. de Vries dhe kolegët që ju vazhdoni të mbani gevalletjes ekstreme kështu që ju sidomos nuk merrni mund të ju goditi.

Lista e lidhjeve burimore: wikipedia.org, ad.nl, telegraaf.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (14)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Natyrisht që mund të aplikoni edhe për një punë të re dhe të re, atëherë ju do të parandaloni veten që të merrni financiarisht probleme. Në botën e George Orwell, 'ndërhyrja e shtetit' dhe konformimi i detyrueshëm me rregullat dhe ligjet quhen 'kujdesi'. Dhe këtu përfshihen shumë njerëz.

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Përveç kësaj, Orwell (Eric Blair) ishte një anëtar i Shoqërisë Fabian së bashku me Huxley (Brave New World). Një institut elitësh i krijuar në Londër dhe (bashkë) themelues të Partisë Laburiste në Angli. Në krye të këtij instituti mendimi ishte një psikopat me emrin George Bernard Shaw, këtu një paraqitje e shkurtër në mentalitetin e elitës:

  • Zandi Eyes ka shkruajtur:

   "Shoqëria Fabian filloi në Angli në 1884, me qëllim të formimit të një shteti të vetëm socialist social. Ata marrin emrin e tyre nga gjenerali romak Fabius, i cili ka përdorur strategji të planifikuara me kujdes për të ngadalë konsumuar armiqtë e tij gjatë një periudhe të gjatë kohore për të fituar fitore.

   "Fabian socializmi" përdor ndryshime në rritje gjatë një periudhe apo kohe të gjatë për të transformuar ngadalë veten në krahasim me përdorimin e revolucionit të dhunshëm për ndryshim. Është në thelb socializmi nga vjedhurazi, një marshim i ngadalshëm drejt Qeverisë Botërore ".

 3. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ky është një nga rastet e shumta të testimit si një hyrje dhe justifikim për zbatimin përfundimtar të këtij ligji. Rasti Erwin Lensink ishte gjithashtu një psyop i tillë dhe, sipas mendimit tim, fillimi që kontribuoi në realizimin e këtij ligji.
  https://nos.nl/artikel/469266-theelichthoudergooier-veroordeeld.html

  Njerëzit e NSB gjithashtu në këtë shtet Zionazi.

  • tedsdam ka shkruajtur:

   Ajo është gjithashtu duke qëndruar me një buzëqeshje të madhe në faqen e parë të ad ....

  • mendjehollësi ka shkruajtur:

   Kam lexuar artikullin në ad.nl. Është një histori e mrekullueshme.
   Kush e di se ishte gjithashtu një psy-op. Është mjaft e vështirë për të kontrolluar natyrisht.
   Ajo ka disa aspekte siç e shohim në operacionet e menaxhimit të psy-ops dhe perceptimit.
   Dhe Laura thotë: «Njerëzit të cilët nuk u pëlqen më së shumti, janë ndoshta ata që kanë nevojë më së shumti.» Të gjithë do të pajtohen për këtë. Kush nuk do të donte tbs?
   Ju duhet të keni në fakt të gjithë në Holandë të detyruar të plotësoni një pyetësor me pyetjen: A ju pëlqen tbs? PO / JO.
   Dhe pastaj çdokush që i është përgjigjur JO duhet të mbyllet vetëm në klinikën TBS, sepse ata ndoshta janë ata që kanë nevojë më së shumti. Ata do të luftojnë fuqishëm ditët e para të 3 por ka ilaçe të mira për këtë.
   Është gjithashtu e mirë për punësim në klinikat TBS. Për të prerë thikën në dy anët.

  • Diewer ka shkruajtur:

   'Rojet e sigurisë' mund të jenë transportuesit e një kutie. Ajo çka gjej të çuditshme është se dikush, i cili jeton në Baarn, është varrosur në Nijmegen (ose papritur i djegur) 'sepse ajo ka studiuar atje' ....

 4. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ka ardhur koha ... Bertelsmann AG raporton si më poshtë:

  "Michael P.
  Hoekstra dëshiron që pas hetimit të asaj që gaboi për Bart van U, se ekziston një qasje e shëndoshë e personave të hutuar që paraqesin rrezik për shoqërinë. "Për fat të keq, kjo temë po zvogëlohet vazhdimisht." Edhe pas vdekjes së Anne Faber, ai sheh pak ndjenjën e urgjencës midis krijuesve të politikave. "
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/maak-na-dood-anne-faber-lijst-met-gevaarlijke-personen
  http://www.telegraaf.nl/nieuws/876963/gevaarlijke-gek-nu-op-lijst

  Pra, duhet të ketë lista që njerëzit të dalin që paraqesin një 'rrezik' për shoqërinë. Pyesni cilat janë kriteret për të hyrë në këtë listë.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër