Ne kemi një tjetër: një holandez i konvertuar në Islam, politikan PVV (AIVD-er) Joram van Klaveren

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Shkurt 2019 4 Comments

burim: nu.nl

Në listën e vendasve të bardhë që janë konvertuar në Islam dhe që profilizohen në politikë apo media, mund të shtojmë edhe një yll të ri të trajnuar (AIVD): Joram van Klaveren. Është një PVV-njeri i vjetër që do të donte të shkruante një libër (për shkak se politikanët kishin kohë) se sa e rrezikshme ishte Islami. Në gjysmën e rrugës, megjithatë, ai gjeti që Islami kishte më shumë të vërteta sesa besimi i tij i vjetër, Krishterimi. Joram kuptoi se duhej të ishte disi budalla për të qëndruar një i krishterë dhe kështu ai shkoi të gjithë jashtë! Unë e kuptoj myslimanët entuziastë që tani janë të gëzuar në xhamitë e tyre për të festuar bindjen e besimit të tyre, por kjo tregon naivitetin më të madh që mund ta imagjinoni.

Për fillestarët, mund të jetë e dobishme të mësoni se jetoni në një realitet Trumanshow (sur). Për këtë është e dobishme të shihet se demokracia është një farsë. Demokracia nuk ekziston: shfaqja e demokracisë ekziston. Dhe kjo është mbajtur lartë nga aktorë të trajnuar mirë, të cilëve u njohim si politikanë në jetën e përditshme. Klubi që popullon Hagën dhe Brukselin e mban iluzionin gjallë duke përfaqësuar shijet e ndryshme në shoqëri (dhe ndonjëherë duke ndryshuar shijen e tyre). Këtë e bën duke matur shifrat e shikimit dhe matjen e të dhënave të mediave sociale (dhe shumë të dhëna të mëdha). Menaxhimi i perceptimit - ose për të krijuar një imazh të botës në mesin e popullatës - bëhet nga mediat. Ata punojnë së bashku me politikanët për t'ju dhënë imazhin e dimrit të realitetit. Realiteti është se ligjet e reja po futen në linjën e montimit që do të çojë në më shumë kufizime dhe madje edhe më të ngutshme të popullsisë. Gjithnjë e më shumë shteti policor si rezultat i vetë-krijimit të problemeve dhe gjithnjë e më shumë njerëz që punojnë për shtetin, në mënyrë që ata të varen nga ajo dhe për këtë arsye nuk guxojnë të kritikojnë.

Pra politikanët mbajnë iluzionin e zgjedhjes, kështu që gjithmonë keni ndjenjën se ka një politikan ose parti që përfaqëson shijen tuaj. iluzion Demokratike e cila i mban njerëzit në kontroll dhe siguron që skllevërit të vazhdojë të punojë me kujdes dhe nuk ngrini krye. Këtu dhe atje, ne gjithashtu punojmë në grupe opozitare dhe protesta. Majtas, djathtas, Pegida, Antifa, jelek të verdhë (dhe tani edhe) vests të kuqe; grupi i veprimit për, grupi i veprimit kundër. Gjithçka është orkestruar nga një deri në z. A nuk e beson këtë? Pastaj bëni një kërkim këtu në faqe për shembull 'Pegida' ose 'zaanse vloggers' dhe më shumë shembuj që janë rishikuar këtu, në të cilën ofrohen dëshmi të qarta se fjalë për fjalë gjithçka është orkestruar.

Kjo orkestrim është e nevojshme për të marrë avull nga kazan në rast të pakënaqësisë në shoqëri. Ndonjëherë ju zgjoheni edhe parandaluese që pakënaqësia kështu që ju mund të kontrollojë të gjithë procesin nga rrënja dhe madje kontrollon rritjen dhe tashmë instalimin e helm për të bërë për pemën sëmurë sa të doni, në fund bie mbi dhe mund të përpunuara në dru zjarri jetë. Ndonjëherë ju doni kaos dhe pastaj ju mund të krijoni rend. Më shumë centralizim i pushtetit gjithmonë vazhdon nëpërmjet maksimumit të krijimit të një problemi të vetë-krijuar, duke shkaktuar përgjigjen dhe pastaj duke e drejtuar zgjidhjen (Problemi, Reagimi, Zgjidhja).

Nëse ju shikoni lart dhe gjithashtu të marrë me se mjaft disa putrave të arsimuar të marrin pjesë në të gjitha lojrat, atëherë jo vetëm të kuptojnë dramë politike që duhet ruajtur iluzionin e demokracisë të lartë (duke përdorur aktorëve trajnuar me fjalë të ëmbla), por e kupton gjithashtu se kjo vlen edhe për meshkujt e përparshëm të grupeve të protestës ose specialistëve dhe ekspertëve në tub. Pastaj filloni gjithashtu të shihni se si mediat luajnë me diskutime dhe tregime të rreme për t'ju mbajtur në atë fushë të kontrolluar të forcës nga e majta, e drejta, liberalja, jeshile, e verdhë, e purpurt (e kështu me radhë). Ju nuk e merrni idenë e organizimit të rezistencës e tyre ose të devijojnë nga ajo që është para-përtypur. Ju duhet të vazhdoni të besoni në demokraci, të vazhdoni të ecni në kutinë e votimit dhe të vazhdoni të punoni. Nëse ju merrni pak inatosur, atëherë kjo është shumë më e rehatshme se ju bashkohet orkestruar opozitën, sepse atëherë i gjithë bordi është ende nën kontrollin e shërbimit që drejton të gjitha: shërbimi sekret holandez të quajtur AIVD. Jo, nuk është atje për sigurinë tuaj; ajo është atje për të mbajtur të sigurtë në fushën e forcës së kontrolluar.

Dhe ju gjithashtu mund të fillojnë të kuptojnë se pse Tijs van den Brink - ju e dini, OE prezantues atyre të besueshme, por aq e ëmbël, duke kërkuar zbardhje dhëmbësh mbi kokën e tij - ju mund të shpërndaj deri ndryshim më të ri në fushën e energjisë, siç njoftoi në cicëroj në vijim. Është qëllimi që ju të shikoni televizorin, në mënyrë që të mund të programoheni përsëri me një pjesë të re të Trumanshow. Edhe një herë ka lindur një aktor i arsimuar mirë që është konvertuar nga Islami në Islam. A do të jetë e besueshme? Ky është edhe qëllimi. Megjithatë, unë guxoj të them se të gjitha kanë të bëjnë me paradigmën e dëshiruar majtas-djathtas. Muslimanëve në vend duhet t'i jepet iluzion se ka njerëz që në mënyrë spontane zgjedhin anën e tyre. Një tension duhet të ndërtohet nga ekstremin e majtë dhe të djathtë ekstreme dhe ajo që është më i përshtatshëm si ju mund të lëvizin ForceField B 1 putrave tuaja trajnuar forca në terren A, kështu që sapun është më interesante. Roli i pritshëm i Joram van Klaveren është sigurisht që ai duhet të tregojë sa të rrezikshëm është PVV dhe kështu do të shohim edhe më shumë spektakël dhe diskutim. Teatri 2.0 në Hagë nën drejtimin e AIVD. Mos bjerë për të!

Lista e lidhjeve burimore: wnl.tv

Tags: , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (4)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Peeton Vendi TrumanSoap
  Mediacircus, Huichelshow, De Bittere të vërtetën se si jemi marrë në idd dhe në masë

  1 merr një shumë vëmendje nga Media dhe e quajti klubin sektar kur ai u largua nga xhamia, ju kujtohet: z. Honing Abdelkarim shakaxhi.
  dhe tani këto dhëmbë Joram qetë të bardhë Joker është konvertuar përsëri, ndoshta nesër Rutte me një peshqir çaj për pan tij tallash, kush e di 🙂

  Ju kujtohet
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=129&v=3-Kmr_lc4uI

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/geenstijl-neemt-moslim-acteur-dennis-abdelkarim-honing-in-dienst/

 2. Guppy ka shkruajtur:

  Nëse njerëzit panë që ne ishim të gjithë në të njëjtën varkë (ose arka) atëherë nuk do të ishit aq i shpejtë për të zgjedhur një anë. Nëse jeni musliman, i krishterë ose hebre, ju duhet të jeni në gjendje të kuptoni se kemi të bëjmë me një zot dualist. Zot që pothuajse vjen në ballë në çdo artikull. Luciferi engjëllit më të lartë të krijuar, i cili është sakrifikuar për të krijuar nëntokën. Në këtë nëntokë Perëndia i vërtetë nuk është i pranishëm dhe kjo është ajo që mendoi Luciferi. Për fat të keq për të dhe për fat të mirë për ne kemi shkëndijën e Perëndisë / lidhjen brenda vetes. E vetmja gjë që duhet të bëni është që ta rrëzoni këtë. Ju mund të zgjidhni nëse doni të qëndroni këtu (si android) në nëntokën dhe veproni në përputhje me rrethanat. Ju gjithashtu mund të lini tiparet tuaja të këqija që janë në ADN-në tonë këtu në nëntokë dhe të shpengoheni. Duhet ta bëni vetë dhe mos e besoni historinë e përhumbur të Shpengimit (atëherë nuk keni nevojë të bëni asgjë). Është e zgjuar nga Luciferi se ai ka shtrembëruar gjithçka dhe i ka bërë të gjithë të besojnë se Jezusi është djali i tij. Jemi krijuar në imazh, prandaj jemi edhe dualist. Arsyeja pse Adami (ose Atomi) dhe Evva janë dërguar nga kopshti i Edenit është sepse ata kanë Lidhjen me Perëndinë jashtë kësaj matrice. Kjo është arsyeja pse ai ishte i ashpër sepse kjo do të thotë që ne mund të arratisim dhe kjo do të thotë se bota e tij e krimit pushon së ekzistuari. Nëse e shoh atë si kjo, do të vazhdojë të kalojë këtu në nëntokë (ndoshta përgjithmonë), por unë jam bërë me të dhe do të doja të dilja jashtë. Tani mund të kuptojmë se si bota do të duket sikur ndjek zotin e gabuar dhe po luan për vetë Perëndinë.

  Nëse e sheh botën me sytë e Perëndisë së drejtë atëherë do ta kuptosh atë dhe pastaj mund të gjesh lehtësisht nëpër të gjitha përrallat e kësaj bote.

  Pastaj jeta është gjithashtu më e këndshme, sepse ka mjaft për të shijuar. Sigurohuni që të ndizni frekuencën tuaj të lartë që frekuencat e ulëta nuk mund të afrohen ju këtu në nëntokë!

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Van Klaveren 500% an Averi! Dhe Aivders janë atje për të mbrojtur status quo e regjimit të të dyshuarit e zakonshme dhe për të ruajtur dhe jo për njerëzit e thjeshtë deri beschermen.Van Klaveren quajtur veten "të krishterë" nuk e bëjnë të qesh, sepse ai ka një sfond shumë të ndryshme . Të gjitha mashtrimet dhe mashtrimet.
  Sa i përket meje, dje një regjim ligjor ndryshon me një demokraci të vërtetë, një republikë, të drejta reale të njeriut. Mund të jetonim vetëm në një vend të vërtetë të lirë ku interesat e njerëzve të thjeshtë po udhëheqin dhe jo rëndësia e të dyshuarve të zakonshëm.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Kushtojini vëmendje të veçantë programeve subliminale përgjatë dokumentacionit nëse aktorët 2 në makinën e përzënë në një kishë. Duket se grupi i krahut të djathtë në Holandë ka gjasa të bëhet shumë i madh dhe kështu thotë zëri i navigimit (programimi subkimial): "shko majtas", "kthehu majtas" ...

  https://www.npostart.nl/nieuwlicht/04-02-2019/VPWON_1301933

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër