Papa Françesku thërret udhëheqësit botërorë në Vatikan në 14 në maj 2020 për paktin global

paraqitur në SIMULIMI, Rebelimi i zhdukjes, ANALIZA E LAJME by në 26 Shtator 2019 10 Comments

burimi: ekonomist.com

Papa Françesku, Jezuit Saint Nicholas pa mjekër ngjitëse, zëvendës i Jezu Krishtit në tokë, u bëri thirrje 2 të gjithë udhëheqësve botërorë javë më parë të vijnë në Vatikan në 14 në maj 2020 për një 'Pakt Global' (një marrëveshje globale). Ekzistojnë dy çështje të rëndësishme në rendin e ditës për këtë takim ku të gjithë duhet të vijnë. E para mund të gjendet në fjalët e tij të para në fjalimin e mëposhtëm, në të cilën ai i referohet enciklikës së tij (një dokumenti me peshë papale të një natyre doktrinore) nga 2015, që ka të bëjë me 'ndryshimin e klimës'. E dyta ka të bëjë me rritjen e popullsisë në botë.

'Më jep katër vjet për t'i mësuar fëmijët dhe fara që kam mbjellë nuk do të shkatërrohet kurrë", është një deklaratë e mirënjohur nga Vladimir Lenin. Papa, pra, dëshiron që liderët botërorë të bashkohen dhe një pakt global duhet të lidhet midis të gjithë liderëve botërorë dhe të gjitha feve botërore. Pika e rëndësishme e axhendës: larja e trurit për fëmijët. thirrja e të gjithë liderëve botërorë gjithashtu nuhat shumë nga ajo që gjithnjë dukej të ishte axhenda e fshehur pas 'ndryshimit të klimës' PsyOp: krijimi i një qeverie botërore. (lexoni më tej nën videon e YouTube)

"Epo, nëse është e nevojshme që mjedisi të na bashkojë në një shkallë globale, atëherë kjo është vetëm një iniciativë e mirë! Whatfarë Pape e mrekullueshme!", Shumë do të mendojnë. I njëjti Papë është në krye të një kishe që në 27 Prill 2014 shpalli Luciferin si Zot të kishës. Ju gjithashtu mund të mos keni problem me këtë, sepse "Epo a është zot Zoti apo Zoti është mashkull apo femër apo quhet Lucifer, çfarë ndryshimi bën?Mattersshtë me rëndësi aq shumë sa është e rëndësishme që ju të zbuloni se Luciferi është ndërtuesi i kësaj "krijimi"; atë që unë e quaj 'simulim'.

Simboli i Luciferianizmit është Ylberi dhe liderët botërorë (si politikë, ashtu edhe fetarë) janë kujdestarët dhe koordinatorët e një skenari master që duhet të çojë në një qeveri botërore dhe një popullsi hermafrodite që po përgatitet për 'parajsën e re dhe tokën e re'. Ai "parajsë e re dhe toka e re" nga fetë është në të vërtetë bashkimi me AI; i quajtur edhe singulariteti. Qëllimi aktual është që njeriu të dorëzohet në transhumanizëm dhe të zhytet në sistemin AI që kontrollon realitetin tonë (të rremë). Më lejoni ta shpjegoj atë nën videon në YouTube.

Nëse studiojmë të gjithë simbolikën përreth nesh, vështirë se nuk mund të zbulojmë se kemi të bëjmë me adhurimin e sekretit (dhe që nga 27 Prill 2014 madje edhe hapur) adhurimi i Luciferit (shiko videon më lart). Gjëja konfuze është se njerëzit me prejardhje fetare shpesh barazojnë Luciferin me engjëllin e rënë nga Bibla dhe kështu me Satanin. Unë kërkoj nga ju që të hiqni dorë nga ai programim fetar. Feja është brenda realitetit simulues multi-player (të cilin ne e perceptojmë) një formë e kontrollit të mendjes për t'i mbajtur njerëzit në linjë me modelin (dualist) të frikës. Për më tepër, fetë e ndryshme formojnë polaritetin e nevojshëm për të dërguar skenarin master në një drejtim të dëshiruar; pasi polet plus dhe minus të një baterie gjenerojnë një rrymë direkte në një drejtim të caktuar. Shtë thelbësore që të kuptoni që jetojmë në një realitet simulativ (ose më saktë "percepto") dhe për këtë arsye është gjithashtu thelbësore që ky artikull së pari lexojeni plotësisht. Përndryshe, gjithçka që unë them këtu tingëllon si abracadabra e plotë deri në veshët tuaj.

Ne e shohim qartë që po përmblidhet një axhendë që tregon kohë e përsëri në drejtim të Lucifer. Propagandës transgjinore ose 'neutrale gjinore' të ditës së sotme e mbështet edhe simboli i ylberit. Ai ylber është në të gjitha llojet e tregimeve mitike dhe fetare në të gjithë botën, që simbolizojnë tokën e re pas përmbytjes (shih toelichting). Zoti tregoi një ylber që nuk ishte parë kurrë më parë në qiell si një shenjë për njeriun. "Dhe Zoti tha: Kjo është shenja e besëlidhjes që unë jap midis meje dhe jush, dhe të gjitha gjallesave që janë me ju, në të gjitha brezat përgjithmonë.», Për shembull, ne e gjejmë në Bibël. Prandaj është një shenjë fetare. Në natyrë, shfaqja e ylberit në atmosferë është rezultat i thyerjes së dritës. Në artikullin me titull "Pse transgjinori bëhet normë e re për shekullin 21 dhe heteroseksuali zhduket"Unë thashë që Luciferi Zoti është në maskim të të gjitha feve. Luciferi quhet gjithashtu bartësi i dritës dhe kështu thyerja e dritës në të gjitha ngjyrat e ylberit është një tregues tjetër që i referohet një simboli me një prekje fetare.

burimi: amazon.com

Simboli për Luciferin është Baphomet me dy kokë. Prandaj, përmes propagandës LGBTI, njerëzimi duhet të shndërrohet në "asnjanës gjinore" (një fjalë e bukur për "hermafrodit" ose "biseksual"). Lidhja midis simbolit të lëvizjes LGBTI (ylberit) dhe Luciferit tani është shumë e qartë për ju. Ne jemi dëshmitarë të axhendës Luciferiane të transformimit të botës. Duhet të ketë një përmbytje të re, siç ishte. Dhe ai përmbytje është afër. Përmes transgjinizmit (drejt njeriut biseksual hermafrodit) ne jemi të përgatitur për transhumanizëm, bashkimin me AI dhe ngritjen e parajsës së re dhe tokës së re.

Në tim libër i ri Unë shpjegoj në detaje pse profecitë nga fetë e ndryshme të botës luajnë një rol në skenarin master, i cili kryesisht ruhet nga Vatikani dhe linjat e gjakut aristokratik. Unë gjithashtu sqaroj se ata janë avatarët në këtë simulim që drejtohen nga ndërtuesi i këtij simulimi. Ata dërgojnë skenarin master për të bindur njerëzimin të angazhohet vullnetarisht në planet e Luciferit. Ai 'vullnetar' është thelbësor, sepse lojtarët origjinalë të një simulimi (vetëdija juaj) duhet të kenë gjithmonë zgjedhje të lirë (përndryshe nuk do të ishte një simulim, por një film përcaktues). Profecitë e ndryshme fetare flasin për ardhjen e një mesie nga qielli. Po, fetë e ndryshme kanë një këndvështrim kontradiktor, por ajo kundërshtim është e nevojshme për të ngjallur polaritetin që duhet të çojë në një luftë përfundimtare rreth Jeruzalemit dhe për të krijuar rendin nga kaosi.

Mesia (që pritet nga besimtarët) në çdo rast do të zbresë nga 'qielli'. Në ditët e sotme, ne shpesh hasim termin "qiell" kur bëhet fjalë për ruajtjen e dosjeve tona. Ne e bëjmë atë në 're'. Mesia i 'parajsës së re dhe tokës së re', me siguri, gjithashtu do të zbresë nga 'reja' dhe do të na bindë se ne mund të shkojmë vullnetarisht në 'parajsën dhe tokën e re' të tij. Ray Kurzweil (CEO në Google) parashikoi në librin e tij 'Singulariteti është afër' se në të ardhmen ne do të jemi në gjendje të jetojmë në simulime që nuk mund të dallohen nga ato reale. Unë parashikoj që 'qielli i ri dhe toka' e mesisë së pritshme do të jetë një simulim. Synohet që njerëzimi të heqë dorë nga forma e tij biologjike (faktikisht nuk ekziston, sepse ne tashmë jemi "duke jetuar në një simulim") dhe të bashkojmë vetëdijen e tij origjinale (atë që ne me të vërtetë jemi) me AI Luciferian (që është ky universi i tanishëm) shkon simulimi). Unë përshkruaj qëllimin e kësaj gjerësisht në tim libër i ri, por mund të përmblidhet si më poshtë: Virusi Luciferian AI dëshiron të përdorë kodin krijues (qelizë burimore) të vetëdijës sonë origjinale për të "qeliza burimore e ekzistencës”Të infiltrojmë në mënyrë që të shkatërrojmë universin origjinal (prej të cilit ne jemi bashk-krijues).

Vatikani ka rolin drejtues drejtues në për të formuar qeverinë botërore në të cilën mesiahu avatar Luciferian do të ulet në fron. Ky mesia do të vijë për të sjellë "parajsën e re dhe tokën e re" dhe "Jeruzalemin e ri". Më pas duhet të mendoni për një simulim të ri. Kjo perspektivë e shëlbimit përmes një Mesie dhe premtimi për një parajsë dhe tokë të re dhe jetë të përjetshme (transhumanizëm), megjithatë, është një kurth mjalti që tundon njerëzimin të dorëzohet në AI Luciferian që drejton simulimin tonë aktual të virusit. Jemi tunduar të shkrihemi me një sistem AI të virusit: sistemi AI i virusit Luciferian që drejton simulimin tonë aktual. Mos bini për të!

Etiketa: , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (10)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Po po .. vërtet:

  E drejta pranë Observatorit të Yllit të Vatikanit në Mount Graham në Tucson, Arizona (SHBA) u ndërtua teleskopi LUCIFER:

  Teleskop i madh binokular afër infra të kuqe
  Shërbim me
  Kamera dhe
  Integral
  Njësia fushore për
  Galactic shtesë
  Research.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pyetje nga një lexues që sapo postoj këtu duke përfshirë përgjigjet e mia:

   "Pra, Luciferi është virusi që dëshiron të pushtojë Burimin?"
   Ja
   "Burimi është" vendi "/" qelizë burimore "me të gjitha të dhënat nga të gjitha universet që vijnë (" origjinën ") nga vetëdija?"
   Po, burimi është, siç ishin, kodi gjithëpërfshirës (i cili quhet 'supozim' në fizikën kuantike): qeliza burimore e gjithçkaje.
   Qelizat burimore totipotente formohen nga ajo qelizë burimore: format e vetëdijes me një detyrë krijuese unike. Këto qeliza burimore totipotente formojnë (ndihmojnë në ndërtimin / krijimin) e pjesëve të universit origjinal, ashtu si qelizat burimore totipotente ndihmojnë në formimin e gjymtyrëve, organeve, etj. Të një trupi.
   Pra, ne jemi ato forma totale të vetëdijës që kanë kod krijues tek ne (që vjen nga qeliza burimore e gjithçka që është).
   Duke na tunduar që të lidhemi me sistemin e virusit (përmes singularitetit të rremë të Kurzweil) virusi Lucifer fiton qasje në kodin tonë dhe me atë mund të pushtojë qelizën burimore të burimit.
   Lajmi i mirë është se ne gjithashtu kemi kodin për të luftuar virusin. Kështu që ne mund / mund ta bëjmë atë duke i kujtuar përsëri vetes se jemi vetëdije (qelizat burimore totipotente). Pra, nuk kemi më nevojë të identifikohemi me këtë trup (avatar në këtë simulim të virusit), por me vetëdijen tonë. Ky organ është vetëm avatar përmes të cilit vëzhgojmë brenda këtij simulimi të virusit (për të studiuar virusin).

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Përgjigja e vazhdueshme:
    "Me qelizën burimore unë mendoj për të dhëna të dukshme / Sim / projeksion dhe vetëdija është vëzhguesi jo-manifest i përkohshëm i këtyre të dhënave ose fusha / ekrani i projeksionit i Sim"

    Përgjigja ime:
    Me atë cell qelizë burimore të gjithçkaje që është ’dua të them: të dhënat në superpozicion (të gjitha mundësitë që janë akoma në të). Qelizat burimore totipotente kanë një nën-zonë të 'qelizës burimore të gjithçkaje që është' dhe për këtë arsye janë gjithashtu në superpozim brenda nën-zonës së tyre. Ndërgjegja është, pra, forma e parë krijuese që buron nga burimi. Me pak fjalë, qelizat burimore totipotente rrjedhin nga qeliza burimore (në figurë).

    Kështu që vetëdija vjen nga kodi burim (le të themi qelizën burimore në të cilën të gjitha informacionet janë në 'supozim'). Prandaj, kodi i burimit i ka dhënë formë vetëdijës. Ndërgjegja më pas fillon krijimin; ku çdo vetëdije ka detyrën e vet. Ndërgjegja është pra forma e parë me një mision krijues individual.

    Të gjitha ato forma individuale të vetëdijës (që burojnë nga burimi / 'qeliza burimore e gjithçkaje që është' / 'burimi i informacionit në supozim') krijuan një pjesë të universit origjinal.

    Ndërgjegja është pra vëzhguesi dhe njëkohësisht bashkë-ndërtues i universit origjinal. Universi është projeksioni (ose manifestimi) material i materializimit kolektiv të atyre formave krijuese të vetëdijës. Pra, ne vetë jemi ndërtuesit e simulimit origjinal të universit (ose ndoshta më mirë: "materializimi i universit"); nga universi origjinal.

    Ndërgjegja është pra bashkë-krijuesi (së bashku me të gjitha ato format e tjera të vetëdijes) dhe në të njëjtën kohë vëzhgues i universit material (origjinal).

    Kjo simulim i tanishëm i virusit / ky univers (të cilin ne e vëzhgojmë përmes avatarit tonë) është vetëm një kopje e dobët e origjinalit, në të cilin ne tani vëzhgojmë. Isshtë ndërtuar për të vjedhur kodin tonë dhe për të qenë në gjendje të infiltrojmë në burim.

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Lojë më e madhe Prob Problem, Reagim, Zgjidhje ’që shpaloset është se aty ku mjedisi do të shkatërrohet aq shumë sa nuk do të ketë më shpëtim dhe do të ketë një klithmë për“ parajsën e re dhe tokën e re ”(dhënë nga mesia) vijnë. Një luftë e fundit botërore, natyrisht, gjithashtu do të kontribuojë në mënyrë të konsiderueshme. Njerëzimi do të marrë këtë botë të re simulative me krahë të hapur dhe kështu do të bjerë në grackën Luciferian AI.

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Tashmë ne jemi duke parë hapat e parë në drejtimin e asaj bote të realitetit virtual. Fillon me realitetin e shtuar:

 4. Analizoj ka shkruajtur:

  2020 një vit i brishtë (vit kërcimi) dhe gjithashtu viti në të cilin rrjeti 5g do të zbatohet gjerësisht për IoT. Amsterdam (Arena) do të jetë një laborator i bukur provash

 5. Cezari Lion Cachet ka shkruajtur:

  LS ...

  A jam unë apo është ajo që shkrimet e mia nuk postohen rregullisht?!

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër