Vrasja e Anne Faber është ende një histori pa ndonjë dëshmi të besueshme

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 23 Tetor 2017 10 Comments

Çdokush që hapi faqen e internetit të Telegraaf të premten 20 Tetor, mund të lexonte se Anne Faber do të ishte varrosur. Në 21 Tetor update 23: 32 orë mesazhi u rregullua dhe Anne u cremated papritmas. De Telegraaf është harruar vetëm rregullo url, kështu që është ende e dukshme që ata kanë ndryshuar mendjen e tyre. Se funerali i jashtëzakonshëm i paparalajmëruar të premten në 20e ndodhi, ishte në vetvete tashmë duke goditur. Një ditë më parë, u kujtoja lexuesve se ende nuk kishte asnjë shenjë të një funerali. Natyrisht, justifikimi ishte të nesërmen që familja nuk donte asnjë gazetar dhe prandaj ishte sigurisht roja e sigurisë. Në fund të fundit, ne të gjithë kemi gazetarë të vërtetë në këtë vend të cilët me të vërtetë bëjnë kërkime dhe ata duhet t'ju ndalojnë. Ose nuk ishin thjesht shikuesit të kërkuar, sepse veçanërisht familja nuk mund të hyjë në fotografi? Çfarë do të bënit nëse fëmija ose e dashura juaj do të ishte zhdukur dhe do të ishte vrarë? Dërgo gjithçka për atë ekspert të komunikimit super profesional nga një xhaxha Hans Faber? Çfarë peni.

Fakti se të gjitha gazetat parë sugjeroi në Holandë do të varroset një ditë më vonë raportuan ato gjithsesi papritmas u djegur, është thjesht shquar për fjalë. Ju ende e keni atë xhaxhain komunikues që doli kur Anne mungonte? Por tani papritur ka një ndalesë të komunikimit dhe duhet të mendoj se çfarë do të kishte ndodhur me trupin? Ju mund të bast se 99% e popullsisë holandez nuk është edhe duke i kushtuar vëmendje dhe madje edhe një përmendje që Anne Faber ishte zeegraf do të kishte pranuar. Nuk ka rëndësi se cilat gabime bëjnë media; asgjë nuk do t'i bëjë njerëzit t'i hapin sytë. De Telegraaf nganjëherë bën një gabim. Për fat të keq, kjo nuk ishte vetëm Telegrafi këtë herë. Pra, gabimi do të jetë në agjencinë e lajmeve. Jo, nëse nuk e din nëse një trup është i varrosur ose i djegur, thjesht provoni se diçka nuk është e drejtë; se ka një rrëmujë; se është kthyer dhe intriguar! Sa më shumë dëshmi doni të shihni para se të besoni se kemi të bëjmë me një PsyOp? Dhe sigurisht, në të njëjtin mesazh për funeralin (i cili papritmas do të cremated një ditë më vonë), ju duhet të shpejt të kujtoheni për Michael Panhuis. Vëmendja juaj duhet të fokusohet tek Michael Panhuis. Sidomos duhet të mos mendoni në mënyrë kritike. Mos dëgjoni!

Njerëzit janë shumë të ndjeshëm ndaj fotografive dhe nëse shohin fotografi të reja të Anne Faber, ajo duhet të ketë ekzistuar me të vërtetë. Gjithashtu fotografitë e Michael Panhuis ose një skicë si gjithmonë e bërë nga një kriminel gjatë një padi, i jep rast një rritje të mirë kredibilitet. Por pse nuk shohim kurrë imazhet e Anne-s me familjen apo mikun e saj? Harroje Anne! Ju duhet të përqëndroheni te vrasësi i tmerrshëm dhe vetëm të besoni se Anne ka ekzistuar dhe se ajo do të bëjë një udhëtim me biçikletë ANWB. Kjo është krejtësisht normale në një mbrëmje të stuhishme të premten. Mos shpullë. Michael Panhuis dhe historia e tij e dhunshme e përdhunimit dhe legjislacioni i dështuar (i cili duhet të përshtatet shpejt) janë lëndët për të cilat duhet të përqendroheni. Tregime drame në gazetë dhe në televizion të viktimave të mëparshme të Michael dhe viktima të përdhunuesve të tjerë; ju duhet të përqëndroheni në atë. Deri tani, janë 'histori' dhe provat që i rrethojnë ato 'histori' mund të jenë po aq të fabrikuara si filmi Fast & Furious 8, në të cilin Paul Walker luan rolin udhëheqës. Megjithatë, Paul Walker kishte vdekur tashmë dhe vëllezërit e tij ishin përdorur si trup-dyfishtë për regjistrimet dhe fytyra e tij ishte ringjallur thjesht me anë të softuerit. Ju nuk shihni asgjë për këtë në film. Paul Walker është 100% gjallë kur bëhet fjalë për imazhet.

Me softuerin dhe softuerin CGI që ju dhe unë mund të kandidojë në një kompjuter standard, mund të lejoni që një person krejtësisht imagjinar të jetë i gjallë. Ju mund të regjistroni video në të cilat dikush është i dukshëm në një parti ose në një festë, ndërsa personi është krijuar duke përdorur softuerin. Ju mund të filmoni dikë në një sallë gjyqi dhe të jepni një fytyrë dhe zë të ndryshëm me mbulesë CGI në kohë reale, pa vërejtur shikuesit. Një alternativë është që ju të punoni me aktorë. Ju mund ta bëni këtë me kryerësin, viktimën dhe miqtë e ngushtë. Dhe për shkak se të gjithë mbulimi media është gjithnjë e zhvendosur në vrasës tmerrshme Michael P. dhe përshtypjen e një njeriu me histori përdhunim, ne harrojmë të shikojmë në logjikën. Kush thotë se ekziston Michael Michael Panhuis? Vetëm emri kujton një PsyOp. Kush quhet tani Panhuis? Shtëpia e Panit është një referencë në shtëpinë e njësi demonike Pan ajo qëndronte për perversion seksual, pedofili dhe përdhunim. Por pyetja mbetet: "Michel Panhuis ajo është e vërtetë?" Tani ka një shans se së shpejti do të jetë një kohë e imazhe shfaqet Michael Panhuis cilat gjyqtari duket dhe Michael Panhuis në pamjet e sigurisë e klinikës aventurine në Den Dolder. Dhe pastaj ne synojmë të gëlltisim historinë. Unë pastaj ju kujtoj për mundësitë e softuerit CGI ose për të punuar me aktorët (shikoni dhe lexoni më tej nën video).

Michael Panhuis mund të luhej vetëm nga dikush. Ne e dimë nga Anne Faber dhe shoku i saj Nathan Fidder se ata ishin të dy në botën e aktrimit. Prandaj është e rëndësishme të vazhdoni të shikoni se çfarë është përqendruar vëmendja e njerëzve dhe çfarë injoruar plotësisht është. Ne ende nuk dimë asgjë! Asnjë shpjegim logjik nuk jepet për udhëtimin me biçikletë dhe për vrasjen. Njerëzit ngjyrosin vetë informacionin e humbur. Por pyetja mbetet: Pse Anne Faber e bëri atë biçikletë? Pse u gjet xhaketa e saj në 3 Tetor dhe u desh 6 ditë për të realizuar një ndeshje DNA me Michael Panhuis? Kjo nuk është thjesht e vërtetë. IMF mund ta bëjë këtë për të bërë në orët 6 dhe Michael P. ishte sigurisht në bazën e të dhënave. Po, natyrisht ata mund ta përshtasin atë histori përsëri në një version ku ata vetëm e kanë parë Mikaelin më gjatë se sa është përmendur në media. Vetem Peter R. de Vries duke u dridhur. Por sa të kthyera dhe intriguese ende gëlltisin turmat? Më lejoni të mendoj? Turma vazhdon të gëlltisë gjithçka! Aftësia kritike e të menduarit është zhdukur plotësisht! Dhe kushdo që ende mendon në mënyrë kritike, është thjesht një "mendimtar komploti" pa respekt. Point. Off. Kjo është ajo.

Mediat vazhdojnë të përqendrohen në mënyrë të përsëritur në vrasjen e tmerrshme dhe kështu që unë të vazhdojë të tregojë në mënyrë të përsëritur për mundësinë e një PSYOP tmerrshme. Pse Michael do të fliste për vrasjen ideale dhe të kryente një vrasje të tillë të keqe? Çfarë është në të vërtetë shkaku i vdekjes së Anne? A kemi dëgjuar ndonjëherë ndonjë gjë për një rezultat nga IFN? Si e bëri atë të ashtuquajturin Michael Panhuis të vrasë këtë të ashtuquajturën Anne Faber? A e shqyei atë së pari nga biçikleta e saj dhe vuri gojën e saj në makinën e nënës së tij me kasetë të duckit rreth gojës së saj? A i fshiu atëherë rrobat e saj dhe hodhi xhaketën dhe çantën në vende të ndryshme? A kishte makina e nënës së tij një raft për biçikleta në mënyrë që të mund të hidhte biçikletën e Anne në pellg në Huis ter Heide? Asgjë nuk është thënë fare. A e çoi pastaj në vilën e xhaxhait të tij për ta përdhunuar atje dhe pastaj hodhi kufomat në një zonë të qenit? Deri kur Anne ka qenë atje? Ah, çfarë ka rëndësi. Vetëm besoni! Ishte një vrasës i tmerrshëm përdhunues që Michael P. Një çnjerëzor me një dëshirë për të përfunduar prapa hekurave përsëri. A qëndroi Anne në bar nga 29 shtator deri në 12 Tetor? A u prerë në copa? Sikur korbat dhe minjtë të hanë trupin e saj? Luguber nuk mendon? I respektuar ndaj familjes dhe miqve dhe gjërave. Nuk ka asnjë logjikë në histori! Asgjë! Dhe në një PsyOp nuk ka viktimë, nuk ka të afërm të mbijetuar dhe nuk ka vrasës. Në një PsyOp ekziston vetëm një legjislacion i ri që është në raft që të futet shpejt.

Ke dëgjuar një histori nga një psikopat që më ka dhunuar vajzat më herët. Ke dëgjuar një tregim nga një idiot i dënuar i cili nuk donte të ishte psikiatrik. Dhe keni pasur një kërkim me shumë dramë të fryrë dhe të palogjikshme; përfundoi në gjetjen e Anne Faber në një vend ku shumë njerëz ecin rregullisht me qentë e tyre. Gjithçka që ndodhi midis 29 Shtatorit dhe 12 Tetorit nuk përmendet aspak. Asgjë, nada! Në fund të fundit, e plotësoni atë vetë. Ajo duhet të jetë dhunuar dhe vrarë. Në cilën ditë dhe për sa kohë ajo ka qenë në ajër të pastër nuk ka më rëndësi. Njerëzit e bëjnë ngjyrën e figurës. Pas të gjitha, Michael Panhuis e ka caktuar vetë vendin! Kjo ishte një tjetër zgjedhje e veçantë për një vrasës të përdhunimit psikopatik! Ju së pari bëni një udhë të rrejshme (por kjo është gjithashtu e mendimit, sepse nuk e dimë pse dhe si i ka shpërndarë sendet) dhe më pas rrëfejmë vendndodhjen e gjetjes. Oh po, por pa rrëfim (për ta bërë historinë edhe më të duhur). Ku janë veshjet e Anne? A hëngri ata? Ku është telefoni i Anne? Nuk ka logjikë apo sens të përbashkët në këtë histori.

Unë them se ne kemi qenë të mashtruar në një shkallë të madhe nga propagandistët e shtetit që duan të shtyjnë legjislacionin tonë të ri përmes fytit. Dhe të gjitha delet në tufë u nisën për në kasaphanë. Avantazhi i një tufë të tillë është që ju të mbani lesh të ngrohtë në lesh dhe askush nuk e di se do të theret. Shtëpia e therrjes së legjislacionit që kushdo mund të hedhë në mënyrë parandaluese në qelizë për vëzhgim. Po, kjo mund të jetë ju ose fëmija juaj. Është koha për të marrë sytë dhe veshët nga mut dhe të shohim se njerëzit si Jeroen Pauw, Peter R. de VriesMatthijs van Nieuwkerk dhe të gjithë menaxherët e tjerë perceptimit ju clogging sytë, të përqëndrohet vëmendjen tuaj në një problem të vetë-krijuar (PSYOP) në mënyrë që ju do të përqafojë legjislacionin që përfshin tmerr pastër (lexoni këtu pse).

Klikoni mbi imazhin për ta zmadhuar.

Lista e lidhjeve burimore: sosymbol.tumblr.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (10)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  ... nëse do të funksionojë? Mos mendoni kështu, shumë sjellje të fluturimit dhe disonancë kognitive po ndodhin në këtë të ashtuquajtur shoqëri:

  Nu.nl
  Më të lexuar
  1. Lauda e quan dënimin Verstappen vendimin më të keq ndonjëherë
  2. Verstappen u zemërua në menaxhimin e garës pas një ndëshkimi vendimtar
  3. Raikkonen u befasua nga parakalimi dhe dënimi Verstappen
  4. Verstappen ecën në SHBA gabimisht nga dënimi me kohë,

 2. Janar ka shkruajtur:

  kjo më goditi menjëherë

  në 9 / 10 ajo kishte mungesë të ditëve 10 por telegrafi raportoi '11' (numër i rëndësishëm)

  http://www.headlinez.nl/index.php?nr=22466064

  Telegrafi e ndryshoi më vonë këtë mesazh, por lidhja rrjedh nga 9 / 10

 3. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Kjo vetëm tregon se qeveritë nuk bëjnë një masë për të arritur qëllimet e tyre. Ngjashëm me operacionet e Gladio (tani Gladio B) në vitet 80, shihni mustardën pas raporteve të vakteve për Bende van Nijvel. Krijimi i fushave të tensionit në një shoqëri është ideale për zbatimin e legjislacionit të diskutueshëm.

  "Strategjia e tensionit (italisht: Strategia della tensione) është një teori që qeveritë perëndimore gjatë Luftës së Ftohtë përdorur taktika që synonte për të ndarë, të manipuluar dhe kontrolluar opinionin publik duke përdorur frikë, propaganda, dezinformata, luftës psikologjike, agjentëve provokatorë, dhe të rreme flamurin e veprimeve terroriste në mënyrë që të arrihen objektivat e tyre strategjike ".
  https://cryptome.org/cia-FM30-31B.htm

 4. ludcor ka shkruajtur:

  E gjithë historia e Anne Faber është një lojë.
  1. Marrja e një rruge të ciklit ANWB në muzg dhe me mot të keq. Këto rrugë zakonisht merren nga çiklistët për të parë mjedisin dhe moti duhet të jetë më i mirë.
  2. Prindërit e Anne janë karaktere të zymtë.
  3. Duke folur mjeshtër i familjes është një xhaxha (eksperti i komunikimit)
  4. transferojeni vëmendjen e përditshme të mediave duke përfshirë fotografinë e Anne. Vendoseni këtë kundër zhdukjeve të njerëzve të tjerë në të kaluarën dhe më pas vjen një pamje plotësisht e ndryshme.
  5.de Selfie Anne (jo një shenjë e paqes), por një shenjë e Freemasonry. Haptazi, Illuminati bën që njerëzit budallenj tallen këtu dhe nuk e kuptojnë atë.
  6. Një Michael P. shfaqet si kryesi dhe përshkruhet si një përbindësh. A ka ndonjë në Holandë të lexojë ndonjë gjë nga ky person monstruoz në media gjatë viteve të kaluara? Përgjigje: nr.

  7. Pastaj defektet e sistemit shfaqen përmes të njëjtit media.
  8. rendi është pra: Anne mungon-kryerësi Michael-sistem i dëmtuar.
  Nuk është për Anne dhe Michael, ata janë kukulla në varg, por për sistemin.
  Çfarë dëshiron qeveria të bëjë. Oh yes ligjit tërheq dhe atje sistemi është i dëmtuar mund kjo
  problemi mund të hiqet vetëm nga ligji i tërheqjes (= kontrolli i të gjithë individëve holandezë).
  Përmes kësaj loje të drejtuar, mi.i. oscar i denjë, populli holandez "ngrohur" për ligjin e tërthortë.
  Nxehtësia e një enë me ujë pak në rritje dhe bretkocë që është në të nuk ka. Vetëm kur ajo merr shumë të nxehtë reagon bretkocë, por pastaj është tashmë tepër vonë. Kështu ndodh me popullin holandez. Shembull: Mark Rutte ka gënjyer shpesh në vitet e fundit VVD mbetet partia më e madhe. Kush është Marku fajtor këtu? apo njerëzit?

 5. catweezel ka shkruajtur:

  Ne e bëmë atë! 99,9% e popullsisë është padyshim nën hipnozë të shtetit! Falë TV që nga vitet 50 audienca ishte dhe është shumë e lehtë për t'u programuar. I instaloj sistemet televizive me kërkesë të individëve privatë çdo ditë dhe më befason çdo herë që shpenzojnë kaq shumë para për të marrë atë makinë hipnozë në shtëpi. Njerëzit absolutisht nuk mund të jetojnë pa, vetëm një varësi alkooli.
  Në të vërtetë, ndihmoj me të, por gjithmonë përpiqem të paralajmëroj njerëzit për "rrezikun" që ata kanë në shtëpinë e tyre.
  Kështu që unë vetë nuk e shikojnë TV anymore por gërmuar rreth në internet dhe jam i kënaqur se ka fanatikë si ju të cilët rrinë qafën e tyre për njerëzit që të marrë kokën e tyre nga balta, ndonëse ka të schrikbarent wijnig. Do të ishte mirë nëse ka më shumë mbështetje për ty. Unë po bëj më të mirën time!

 6. Kamera ka shkruajtur:

  De Krant, një gazetë

  Pas Anne Faber dhe Weinstein popullariteti i klasave të vetë-mbrojtjes rritet
  Neni "Çfarë bëni kur një njeri tërheq bishtin tuaj?

  https://www.volkskrant.nl/binnenland/-mijn-doel-vrouwen-leren-alert-te-blijven-zodat-ze-niet-verlammen~a4523543/

  asgjë e keqe me një vetë-mbrojtje të vogël, POR
  Çfarë bën Iris Koppe për petëzimin e të gjithë atyre të vegjëlve të të gjithë atyre njerëzve që janë paralizuar nga kolegët e saj me makinë propagandistike dhe psyopps të ndyra
  fabrika gënjeshtër: DWDD, Jinek, NOS Lajme dhe krenar PEACOCK hipokrit aktorët Poelenburg, mos harroni Pauwtje pse ju të gjithë e kanë syze dielli në? ha ha ha ... (ju duhet të keni turp!) Pallua, po turpërohesh, si guxon të shikosh ende njerëzit që janë syçelë)

 7. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Vetëm atëherë çfarë fun: ???? ???? Çfarë një lojë të mrekullueshme gjithsesi atë skenë platformë! Së pari betimi / pengu i lepuri, kështu që trazirat (dmth mashtrim, vrasje në njerëz dhe të vendit) ata duhet të bëjnë vetëm për të Hemmes llogaridhënies, edhe pak e Perëndisë, për CU bashkohet dëgjojnë.
  A keni gjithë këtë
  Brigada e Fluturimit me Port Orange
  shihet atje, me këpucë të lulëzuar dhe të gjitha? haha (= ????????)

 8. rmstock2 ka shkruajtur:

  faqe 3 në AD të premten 27 Tetor 2017:
  Michael P. e fshehu trupin Anne Faber në një vend tjetër të parë
  Dyshimi Michael P. e fshehu së pari trupin e Anne Faber në Utrecht në një vend ende të panjohur, vetëm për ta zhvendosur më vonë me një makinë në një pyll pranë Zeewolde. Kjo tregon burime të afërta me hulumtimet në AD.
  Yelle Tieleman 27-10-17, 04: 44 Rifreskimi i fundit: 08: 25
  https://www.ad.nl/binnenland/michael-p-verborg-lichaam-anne-faber-eerst-op-andere-plek~aa3b87b7/
  "Natën e zhdukjes së Anne, P. doli në një skuter vjedhur dhe të pasiguruar. Hetimi penal merr parasysh se ai ishte në rrugën e vjedhjes. [...] "

  • Nuk eshte ka shkruajtur:

   @ rmstock Haha ajo merr crazier. Kushdo që beson se të gjitha këto duhet menjëherë të rimarrin tarifën e tij (transgender = GHein ????) ??? paguhet shumë më tepër përmes belastingen r Deklarata e qeverisë (lexo: Roverheid vexatie, zhvatje, shantazh) edhe dënim të përjetshëm për lindjen) !!!

   Z. Pan (perëndia e djallit shihni: http://historianet.nl/maatschappij/mythologie/waarom-is-de-duivel-een-geit) Shkon për të vjedhur gjatë natës në një skuter pasiguruar vjedhur, në të njëjtën kohë është një caktuar Anne Faber (jo, jo Anne Frank në eponymous revistës letrare mashtruese dhe tani fshirë emrin e trenave të rinj gjermanë. Teknologji të përsosur, për më tepër, si çdo gjë që ata bëjnë) rreth kohës së ushqimit në mot të keq, duke ecur rreth e rrotull për një kohë (mjaft i hutuar, i dashuri, grindja me fqinjët vetëm mori një 5 për historinë në shkollë etj haha).
   "Çfarë", "Pan mendon për të nga rastësia", a keni menduar për kostumet e saj të shijshme dhe pastaj për heshtje përgjithmonë (lexo: vrisni) ".
   Ai pastaj shton veprimin në fjalë dhe pas arsyetim akt mizoritë Ai drejton rreth një grimë duke kërkuar për një vend i përkohshëm për të fshehur të saj për të tërhequr më pas kufomën e saj me makinë (atë që një trudging anyway) dhe dhjetëra e saj kilometra për të hedhur në veri.

   Krimi i përsosur ende ???????????????????????????????????????????

   PS stupid idiot stupid që ata të policisë zgjuar flokët jo me qen, 100 njeri dhe 3 helikopterë në ajër, (nga të cilat një nga Telegraaf) nuk gjendet menjëherë.

 9. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ne nga duck tualet këshillojnë duck tualet ??

  Kryebashkiaku Koos Janssen van Zeist kërkon që Bordi Holandez i Sigurisë të hetojë humbjen dhe vdekjen e Anne Faber. Kryebashkiaku dëshiron të fitojë njohuri për sigurinë në Den Dolder dhe rrethinën në lidhje me institucionet psikiatrike.
  https://www.rtlnieuws.nl/nederland/burgemeester-wil-dat-ovv-extra-onderzoek-doet-naar-zaak-anne-faber

  A nuk e fitoi OVV çmimin Machiavelli në bazë të MH-17?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër