Vepra e qethjes konkrete e Homostelle Jasper dhe Ronnie nga Arnhem bien përmes shportës

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 27 Mars 2018 6 Comments

Ka qenë një kohë që gjysma e Holandës u kthye me kokë poshtë dhe Alexander Pechthold dhe njerëz të tjerë të shquar kaloi dorë për dore përmes Hagës nën moton #Allemannenhandinhand. Një homo Arnhem u godit së bashku me një gërshërë betoni sepse çifti do të kishte ecur dorë për dore (shih këtu historinë e tyre). Ka pasur theks të vazhdueshëm në të gjithë mediat në gërshërët e betonit dhe sa e tmerrshme ishte për Jasper dhe Ronnie. Kishte imazhe të vazhdueshme të një qethjeje të madhe betoni dhe këtë herë shohim përsëri në imazhet poshtë dikujt me një grimë të gërshërive konkrete në dorë. Shfaqja e imazheve të tilla quhet edhe programimi subliminal. Në mendjen e nënndërgjegjeshëm të njerëzve, ju ende vendosni lidhjen me gërshërat konkrete, edhe nëse duket se nuk kanë të bëjnë fare me të. në Unë tashmë kam shkruar në prill 2017 se unë nuk besoja në histori dhe se lëndimet kurrë nuk do të përshtateshin me gërshërë betoni. I gjithë historia ka të gjitha karakteristikat e një skene që u bë në skenë me qëllim të homofagandës. Dhe tani nuk ka dyshim për një gërshërë betoni dhe vetëm një urdhër për shërbimin e komunitetit është kërkuar gjatë seancës së mbyllur (mbyllur, për shkak të marrëzirave).

Efekti i vëmendjes së medias rreth ngjarjes së pretenduar "dhëmbët nga goja" ishte aty: të gjithë mendonin se dhuna ndaj njerëzve homoseksualë ishte e tmerrshme dhe të gjithë u ndien keq. Dhuna ndaj të gjithëve është e tmerrshme, por atëherë duhet të ketë ndodhur me të vërtetë. Gjatë disa viteve të fundit, ne kemi parë një sasi të mjaftueshme të provave në këtë faqe interneti që mediat janë të afta të vendosin plotësisht skenën. Pra, njerëzit nuk e lexojnë apo shikojnë barrën e provës ose ekziston një lloj efekti hipnozë në të cilën çdo gjë që media (hipnotizuesi) thotë është thjesht besuar verbërisht.

"Por Martin ka pasur një rast gjyqësor dje dhe Shërbimi i Prokurorisë Publike nuk kërkoi asnjë shërbim të komunitetit të 180 për asgjë, kështu që atëherë ndodhi me të vërtetë? Gjyqtarët dhe Prokuroria Publike nuk gënjejnë?"Shikoni, nëse ndiqni rregullat e lojës Niccolo Machiavelli zbuluan dhe e dinë se ka një çmim të shquar në Holandë me emrin Machiavelli, atëherë ju mund të keni njohur se regentët sipas librit Princi përdor mashtrim dhe mashtrim për të mbajtur një rrokje mbi njerëzit. Me dinakëri dhe mashtrime mund t'i dërgoni njerëzit në një drejtim të caktuar. Ju ndoshta jeni i bazuar ende në ndershmërinë e gjyqësorit dhe medias. Këtu në faqen e internetit, megjithatë, disa sende janë treguar në detaje dhe me një provë të ngurtë imazhit, që tregon se ky mashtrim dhe mashtrim është zbatuar në të vërtetë. Por atëherë ju duhet të merrni vështirësi për të studiuar këtë dhe shumica e tyre nuk e bëjnë. Pra, nëse mediat dhe gjyqësori mund të përdorin mashtrime dhe mashtrime, një gjë e tillë nga një deri në z përfshirë padinë, mund të jetë një shfaqje mediatike. "Mjerisht, gjyqtarët nuk i japin hua vetes kësaj? Ata janë njerëz të ndershëm që duhet të kenë studiuar shumë për të arritur në atë pozitë!"Po, dhe Sinterklaas ka një libër të madh që përmban të gjithë emrat e të gjithë fëmijëve. Ju ende besoni në mite dhe lejoni mediat të imponojnë një botëkuptim të caktuar.

Dhuna është e tmerrshme, por dhuna më e madhe që shohim sot, qoftë nga predikuesit e urrejtjes, ndaj sulmeve dhe homoseksualëve, është vënë në skenë për një qëllim më të lartë. Kjo zakonisht plotëson rregullin e lojës 'Problem, Reagim, Zgjidhje'. Nëse keni mendim e popullit për të dërguar në një drejtim të caktuar, ju e krijoni një problem dhe kaloni thirrjet tuaja në media në mënyrë që të gjithë ka një reagim të dhunshëm, kështu që ju kanë krijuar gjendjen psikologjike për të bërë një ndryshim të caktuar. Terrorizmi ishte i nevojshëm për të siguruar aeroporte, për të kapur internetin dhe për të bërë armë më të rënda në rrugë. Pastaj krijoni një shtet terrorist IS dhe le terroristët të kryejnë sulme (shpesh edhe të vënë në skenë) dhe ju mund të zbatoni të gjitha masat që dëshironi. Ju mund të stërvitni predikuesit e urrejtjes për të predikuar urrejtjen. Pastaj lejoni që mediat që predikuesit e urrejtjes t'i tregojnë popullit dhe të bërtasin (Reagimi) dhe të mbillni ndarjen tuaj mes myslimanëve dhe grupeve të tjera të popullsisë. Ju mund të vendosni disa ndjekës të predikuesve të urrejtjes në shoqëri, të cilët ju lejojnë të kryeni sulme ose dhunë dhe reagimi është plotësisht në pikën e vlimit. Shoqëria është e drejtuar drejt mosmarrëveshjes dhe luftës. Kjo është një ndarje dhe rregull lojë në një nivel të lartë. Dhuna homoseksuale duket se shërben për t'u dhënë homoseksualëve një lloj statusi të viktimës, të cilin e futni fshehurazi në piedestal pa u vënë re. Grupi i sulmuar duhet të vazhdojë. Fatkeqësisht, megjithatë, duket qartë se ky imazh është kryesisht një imazh i krijuar nga mediat. Dhe kjo të paktën jep pamjen se ka një axhendë.

Homo është çifut i ri. Nëse jeni kritik ndaj shtetit të Izraelit ose bëni pyetje rreth shtrembërimeve të caktuara historike, jeni anti-semite. Nëse thoni diçka për njerëzit homoseksualë, ju jeni gjithashtu një lloj anti-semite (ose anti-limit, por një term). lexoj ky artikull përsëri për të zbuluar se cili agjendë qëndron pas kësaj propagande të dyshuar homoseksuale. Pastaj shkoni në faqen e internetit homogeweld.nl dhe të përfundojë studimin.

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (6)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Skllavi i pagave ka shkruajtur:

  Znj Marielle Hartman, i punësuar nga Ministria Publike, duke punuar me një buzëqeshje në fytyrën e saj skllavërore me regjimin diktatorial në Holandë për të bërë me kalimin e kohës më të fortë. Ajo thotë:
  "Por unë nuk mund të jap më shumë se këtë informacion, sepse është një seancë e mbyllur ..."
  E gjithë teatri u manipulua më pas, me vendosjen e medias në pushtet të plotë, por pastaj "e drejta" është folur në këtë vend pas dyerve të mbyllura. Sidoqoftë, një goditje me qethjen e betonit nuk është vërtetuar! Pse ishte (dhe tani) aq shumë vëmendje e fokusuar në atë kohë në atë qeveri konkrete të supozuar?
  Gjumi në mënyrë paqësore pas shikimit të Fabeltjeskrant ...

 2. Nuk eshte ka shkruajtur:

  @loonlaaf Një rast gjyqësor prapa dyerve të mbyllura, ndërsa në vëmendjen e mediave giga (për pastrimin e trurit) të shpenzuar në këtë total jo-lajme, është vetëm RELJEF FOLK.
  Ligji dhe politika duhet të jenë publike, ne kemi demokraci për këtë.
  Kemi zgjedhur këta të rinj dhe femra. Përveç kësaj, ne gjithashtu i paguajmë ato. Me pak fjalë këta të rinj dhe femra na mashtrojnë dhe parazitizojnë me paratë e SHBA.

  Ps Përgjigjuni shkronjave të mëdha atje dhe atje.

 3. Kamera ka shkruajtur:

  Zoti Vrijland,

  Ju faleminderit shumë për artikullin sqarues.

  Shpresoj se disa njerëz dhe grupe këtë
  Përmbledhje shkoni shihni. Më duhej të lexoja dhe
  përqendrohuni, por sapo ta kuptoni, do ta shihni me të vërtetë

 4. KKZ ka shkruajtur:

  Foto adorable nga rruga e asaj Demion Pechtholt nga D666.
  Edhe njerëzit gay Unë do të doja diçka rreth humbur ... herë .Oude ringjallur përsëri sot, si grekët e lashtë e përdorur për të parë dashurinë mes njerëzve, si e vetmja dashuri të vërtetë të pastër, të mirën më të madhe, njerëzit e dashurisë. Gruaja duhej të ishte e aftë të riprodhonte. Në atë kohë ajo duhet të ketë qenë shumë e ftohtë si edhe nëse ju shikoni ato statujat me të gjitha ato pikkies pak, ngrohja globale ishte atëherë gjithashtu. ????

  Nuk mund të kthehet në televizor në ditët e sotme, ose shoh një person homoseksual, në të gjitha llojet e programeve televizive të ndryshme ata janë më shumë se në dispozicion, ashtu siç duhet të impresionuar me diçka. Seksiste rregullisht seksual humben në tub si në qoftë se unë nuk do të kishte atë ndryshe dhe nuk do të shohin se ata janë homoseksual. Edhe fëmijët në shkollat ​​fillore duhet të besojnë. Ata po mësojnë edhe tani se si ta bëjnë dashurinë e njerëzve sesa munden, për shembull, të anulojnë tabelën e 12.

  Në mënyrë tipike në të vërtetë 9 i homoseksualëve 10 gjithmonë dëshiron të raportojë për të gjithë se ata janë homofile ... sikur unë / ne do të ishim kureshtarë për këtë. E njëjta gjë do të ishte nëse, për shembull, isha i ftuar në një parti dhe gjëja e parë që do të thosha pas mbërritjes ... Njerëzit! mund ta tërheq vëmendjen tuaj! (Ndërsa unë qëndroj në një trokitje e lehtë të verës dhe një karrige) Unë dua të them vetëm të gjithëve se unë jam 100% heteroseksuale dhe mua dhe të dashurën time janë plotësisht të hapur për një sonte tresh brirë, kështu që zonjat së shpejti do të duan të bashkohen Dëgjoj kaq mirë ... faleminderit.

  Një grua homoseksuale më tha gjatë partisë së natës së Vitit të Ri 2018 në pijetore: Disa njerëz mendojnë se të qenit homofil është një sëmundje. E pra (psherëtimë), i thashë atij; oh njeri i ndan se pse, çfarë dëngla është aq 2017, një sëmundje që unë dua hidrofile juaj gay nuk janë të përmend edhe sepse, në qoftë se unë logjikisht mendoj për atë, atëherë homoseksual burra vetëm burrat rëndë frustruar që duan një karin e madhe se ata për të pasur pantallonat e tyre në dhomën e tyre ... një mbrëmje të këndshme edhe më shumë djalë, hahaha që mysafir duhej të qesh.

  Do të ishte gjithashtu e çuditshme nëse gjithnjë do t'i tregojmë të gjithëve se jemi të drejtë? Por ne duhet të dëgjojmë nga çdo këmbë kur del nga dollapi. Vetëm kjo deklaratë tashmë: nga dollapi. Çfarë unë gjithmonë pyes veten se çfarë ai bëri në këto closets të gjitha ato vite para se ai doli nga dollap? Getting so sleeping në atë dollap se papritmas u bë koha për të marrë nga ajo në mënyrë që dikush mund të shkojnë në karin e tij për një kohë, sepse fun ishte shkuar më në fund në atë dollap vetëm. Dhe pastaj them të gjithë: Po, dhe kur isha 18 shembull dola nga dollap ... Daddy / Mommy Unë jam një profil gay, urra, flamuri është përfundimisht jashtë. Unë e shoh edhe një herë se në kohë pedofili do të dalë nga dollapi dhe do të bërtasë: Hi mom! Unë jam pedofil! por po kjo është një tjetër artikull

  Ajo mbetet për mua e çuditshme që ata na tregojnë se ata të jenë gay, jo se kam diçka kundër homoseksualëve, oh jo jo fare edhe për një hater homofobike ose homoseksual unë definitivisht nuk jam, por duket shumë më keq se ata do të më ishin gay pastaj si për homohater, atë pastaj përsëri. ???? Por hej, për aq kohë sa ata nuk janë tërhequr qëndrojnë për të fituar gjithandej dhe helikopter butësisht poshtë në harkun e anijeve që lundrojnë përmes kanaleve apo ata djem të martuar që tuba fshehurazi vetëm vajosje në shkurre me një vajzë ose sauna tjera, ndërsa femrat e tyre në shtëpi duke e ditur asgjë, çfarë nuk është me të vërtetë e bukur prej tyre që të mos tregojnë gruan e tyre, nuk kam probleme të mëtejshme me këtë. Në fund të fundit, nuk është një gomar i vetëm, ata thjesht bëjnë atë që nuk mund të bëjnë ... për sa kohë që qëndrojnë larg nga gomari.

  I përdorur përveç dy qentë që ishin profilin gay, në mënyrë të pashmangshme ndoshta, unë pastaj të rregulluar me njëri-tjetrin kishin për të tërhequr off, skena të turpshme ndonjëherë kur njerëzit e tjerë ishin me, apo se 1 të dy, pasi veprimi ka dështuar vetë filloi të hidhte në erë në mes të dhomen e ndjenjes. Përveç kësaj, unë nuk dua të di se çfarë po bënin me ato kafshë kur nuk isha në shtëpi, të cilët ishin edhe yndyrë të ndyrë. Gjithsesi, unë gjej atë të gjithë më të mirë, të gjithë e bën atë, kjo është e çuditshme se dua lesbians mund të gjeni atë interesante, because'll erdhi ideja euro gjë fantastike, 2 1 menduar për çmimin ... unë mendoj.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Faleminderit për shpjegimin tuaj të gjerë

   Personalisht, unë mendoj se është mjaft i dobishëm që ju mund të dilni nga dollapi pak më lehtë tani se kur isha, për shembull, 18. Është e mallkuar në një dollap të tillë ku po mbusheni gjithë jetën tuaj, sepse ju duhet të jeni të drejtë në këtë botë. Unë i thashë kur isha i ri gjithmonë them nëna ime se unë të dua Hema suxhuk bërë dhe pse ata e bëri atë 3x Kale javore me sallam, ndërkohë që unë me të vërtetë nuk më pëlqen Hema sallam, por thjesht nuk e di se si tjetër nënën time në mënyrë të qartë duhej të më bënte të donim "sallam" (kale që më pëlqente gjithsesi). Unë thjesht nuk mund ta kuptoj.

   E mbysja atë gjithë fëmijërinë time, dhe kur isha më i vjetër, ekzistonin ato momente kur unë fillova të ndjehesha Queer. Unë edhe bleva këmbë 45 size (kjo ishte një kërkim të shpejtë), por kam gjetur se të jetë e shëmtuar nën ato viçi shumë yndyrë. Ata ishin takë të shkëlqyeshme tigër të shtypura! Është për të ardhur keq që flokët e këmbëve nuk u rritën pasi kam përdorur kremin depilues të Veet.

   Ndërkohë, kam fshehurazi fotografi të Arie Boomsma gjatë natës dhe ishte xheloz për të dashurën e tij. Nuk më kujtohet emri i kësaj reviste.

   Shikova rregullisht OE rregullisht sepse më thanë se prezantuesi Jan van den Bos ishte në të vërtetë homoseksual, por pastaj nuk praktikohej, sepse kjo nuk ishte e lejuar nga Bibla. Unë nuk e dija me siguri, por e kam gjetur atë interesante. Në atë kohë unë vendosa të bëhesha fshehurazi homoseksual, por edhe atëherë nuk guxoja të shpreha veten. Unë gjithashtu fillova të ndihem gjithnjë e më shumë trans.

   Prandaj, jam shumë i lumtur që të rinjtë e sotëm janë pak më të stimuluar dhe më të lirë për të zgjedhur nga LHBTQ. E pra unë shpresoj se ka një zgjidhje për shumë viç muskujve dhe ju mund të zvogëlojë këmbët tuaja si ju, sepse madhësia eerlijk..ik ndershëm 45 gjetur atë vetë gjithsesi nuk ka fytyrë. Kjo frikë gjithsesi dhe ju duhet të jeni në gjendje të shkoni gjatë gjithë rrugës nëse e ndjeni gruan tuaj në një trup mashkullor.

   Një herë i flisja dikujt që ndjehej si një grua në trupin e një njeriu, i cili kishte rënë në dashuri me një grua që ndihej si një njeri. Shikoni se mund të paktën vetëm në ditët e sotme. Ne nuk duhet të jemi të mallkuar edhe për këtë, dhe unë jam përkrahës i madh i promovimit të procesit të pranimit në shoqëri.

   Ndërkohë, I ndajnë ge-ri-gayed-saj-transgederiseerd, e cila në thelb do të thotë se unë kam zhvilluar në ndjenjat e mia e jo-praktikues gay të transgjinor (mënyrë jo-praktikues-transgjinor, kështu që unë e kam ndjerë vetëm në këtë mënyrë dhe nuk e bëri aktual nënshtrohen operacioneve), por pas një kohë kam zbuluar se unë në fakt të gjitha ato që koha e kanë ndrydhur rëndë që unë fshehurazi ndjeva njerëz dhe siguri papritmas ra mbi gratë. Kjo është arsyeja pse unë jam i kënaqur që nuk e kam dhënë operacionin asnjë duart dhe këmbët, sepse tani ndihem shumë e rëndë. Pa dyshim, kjo gjithashtu mund të jetë e përkohshme.

   Kjo është hera e parë që flas hapur për historinë time seksuale dhe nuk kam turp për të.

   Nëna ime ende po bën kallam me salçi për mua.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër