Trupi Anne Faber u gjet pas emërimit Michael Panhuis, 13 ditë pas mungesës së parë

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 12 Tetor 2017 11 Comments

Diçka rreth 6 ora sonte u njoftua në një konferencë për shtyp të policisë se trupi i Anne Faber u gjet nën drejtimin e Michael Panhuis. Rutger Jeuken, zëvendës-kryeprokuror publik në Hollandën Qendrore, ishte i pari që bëri një njoftim të trishtuar. Në ditët e fundit, Michael P. është portretizuar si një psikopat i madh i cili do të ishte duke u mburrur për vrasjen ideale. Prandaj është e shquar që ky psikopat i supozuar do të kishte treguar vendndodhjen e Anne. Pse Zëvendës Kryeshefi duhej të përfshihej për ta bërë këtë njoftim është një pyetje interesante në vetvete.

Sigurisht që një raport i tillë i parë për vdekjen e Anne është shumë e madhe dhe sigurisht që menjëherë e merrni ndjenjën e dhembshurisë për familjen dhe të afërmit. Kjo do të përforcohet në ditët në vijim. Do të ishte një tmerr i pastër nëse është vërtet e vërtetë dhe pastaj mëshira është e natyrshme.

Por kjo është ndoshta pikërisht ndjenja e zorrëve që është parashikuar. Ai kujton Romy dhe Savannah. Kjo ende nuk është zgjidhur (edhe pse mediat bëjnë) dhe pyetja është nëse ne nuk jemi marrë në konsideratë. Funeralet në shkallë të gjerë dhe profilet e shkelësve me besueshmëri të dukshme na japin ndjenjën se është 'rast i mbyllur'. Edhe në këtë rast marrim 'rast të mbyllur' ndjenjën. Por është e gjitha gabim neto diçka shumë e mirë? Të paktën është e mrekullueshme që Anne Faber punon për një grup teatri dhe të dashurin e saj Aktori i Nathan Fidder ishte. Profili i shkelësit mund të përshkruhet si ideal. Por pyetja që vetëm vazhdon të gërshetohet është: Pse një grua e re nga 25 hyn në biçikletën e saj ushtrimore për të ciklit të një rruge ANWB kur vjen moti jashtëzakonisht i keq dhe në mbrëmje bie? Gjithë vëmendja përqendrohet tani te vrasësi i tmerrshëm. Dhe gjithë drama dhe emocioni që një rast i tillë ngjall siguron që vështirë se mund të guxojmë të mendojmë për pyetjen nëse jemi mashtruar. Dhe pse do të duan të na mashtrojnë? A nuk e bëni këtë? Ju nuk dëshironi që një grua nga 25 të vdesë për këtë, apo jo? Jo, pyetja është nëse ajo është e gjitha me të vërtetë e vërtetë. Në këtë kontekst, unë ju rekomandoj që të shikoni serinë 'Bëni një vrasës' në Netflix.

Nëse ka veprime, duke përdorur akterë (rastësisht, Anne ka punuar për teatrin dhe Nathan është një aktor), atëherë zhdukja e plotë dhe vrasja mund të jenë organizuar. Ju pastaj mund të prodhoni edhe provat. Për shembull, mund të thuash që ADN-ja ishte gjetur në një qese, xhaketë ose biçikletë dhe në bagazhin e makinës së nënës së Majkës, ose e quaje atë. Nëse përdorni aktorë (duke përfshirë edhe kryerësin e veprës penale), ju mund të bëni dëshmi. E vetmja gjë që nuk mund të bëni është të varrosni një trup të vërtetë. Por ne kurrë nuk do të jemi në gjendje ta kontrollojmë këtë.

Ka disa gjëra që u dalluan që ju bëjnë të dyshoni se kemi të bëjmë me një psyop që ka për qëllim të futë ligje dhe rregulla të reja. Nëse doni të zbatoni ligje të tmerrshme që askush normalisht nuk do ta pranojë, duhet të siguroheni që diçka të ndodhë, në mënyrë që të gjithë të befasohen për këtë legjislacion (vetëm shikoni). Për shembull, askush nuk do të pranonte normalisht se projektligji i propozuar nga Edith Schippers, i cili ishte refuzuar ende nën kabinetin e mëparshëm, do të pranohej. Ky ligj do të thoshte se njerëzit mund të detyroheshin të pranoheshin për kërkime psikologjike. Kjo do të thotë se nëse, për shembull, familja ose fqinjët mendonin se ke pasur një sjellje të vogël devijuese, mund të merresh pa u këshilluar nga një psikiatër që të hidhet në një qelizë vëzhgimi. Edhe medikamentet mund të administrohen. Pra, ekzaminimi i detyruar psikologjik. Në historinë e Michael Panhuis, del se ai nuk mund të merrte trajtim psikologjik dhe për këtë arsye nuk iu dha TBS sepse ai kishte refuzuar ekzaminimin psikologjik. Kjo do të thoshte se atij i ishte dhënë një dënim me burg dhe mund të kthehej në rrugë pas dy të tretave të dënimit të tij. Kjo mund të ishte parandaluar nëse ai do të ishte ekzaminuar në mënyrë psikiatrike. Ne bast se njerëzit tani do të thërrasë për të pranuar faturën në atë kohë? Ne bast që pranimi i detyruar psikologjik së shpejti do të jetë një fakt? Por kjo nuk do të zbatohet vetëm për rastet e Michael Panhuis, por për të gjithë ata që sillen pak më ndryshe sipas fqinjëve, miqve apo familjes.

Ne gjithashtu pamë Hans Faber, xhaxhai i Anne Faber dhe pronar i një agjencie komunikimi, duke bërë thirrje për zbatimin e ligjit të tërheqjes duke telefonuar AIVD për të hetuar të gjithë trafikun telefonik. Ne gjithashtu do të jemi mirë me atë shumë më shpejt tani. Zhdukja e lirimit të parakohshëm të të burgosurve mundet në çdo rast të nxitet përmes dhomës menjëherë pas këtij rasti. Dhe policia njoftoi me lehtësi gjithashtu një lloj Pokémon Go app në të cilën njerëzit mund të ndihmojnë për të kërkuar për personat e pagjetur; e "Kërkoni së bashku"App. Nuk duhet të përmendim se pas instalimit të një aplikacioni të tillë, policia ka qasje të drejtpërdrejtë në mikrofon, kamera dhe të gjithë sensorë të tjerë të telefonit tuaj të mençur. Që ndoshta ju jepni qasje në të gjitha dosjet tuaja, le të mos marrë parasysh. Pastaj instaloni një aplikacion në dukje të mirëpritur, që në fakt e bën të mundur përgjimin e të gjithë atyre që instalojnë aplikacionin. Sigurisht, policia tashmë mund të blejë të dhëna në kohë reale nëpërmjet mediave sociale si Facebook, WhatsApp dhe Google për analizat e mëdha të të dhënave, por një aplikacion i tillë e bën shumë të lehtë.

Ne duhet të bëjmë me ligjëratën zyrtare, por të gjitha konturet tregojnë maksimumin 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja. problem ishte zhdukja e tmerrshme e Anne Faber, e cila tronditi të gjithë Hollandën dhe e bëri atë simpatizëm. reagim është tmerri dhe emocioni që rrethon zhdukjen dhe gjetjen dhe ndjenjën e 'diçkaje të tillë nuk duhet të ndodhë më kurrë'. Kjo do t'ju bëjë zgjidhje përqafojnë pa asnjë rezistencë. Se kushdo që sillet pak ndryshe për vëzhgim mund të bllokohet për ekzaminimin psikiatrik është fat i keq për ata. Ata nuk duhet të sillen ndryshe. Ju mendoni se çështja e Michael Panhuis dhe vrasjet e tilla janë parandaluar në Anne. Por kjo ndoshta ishte pikërisht qëllimi i këtij psyop potencial (operacion psikologjik). Ne duhet të merremi me mediat dhe provat e supozuara. Hidhërimi i madh, përkujtimet dhe funerali do të stimulojnë edhe më shumë emocionet. Është liria e shprehjes që ende e bën të mundurProblemi, Reagimi, Zgjidhja'të shqyrtojmë, por mund të duhet të pranoheni për ekzaminim psikiatrik në të ardhmen e afërt. (Lexuar këtu e tërë dosja)

Etiketa: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (11)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Nuk eshte ka shkruajtur:

  Sad, ne do të shkojmë në një shoqëri të ngjashme me GDR-në ku të gjithë, të gjithë po shikojnë, përgjojnë ose resp. mund të raportojnë në policinë sekrete (Lexo: Stasi). Disa janë të punësuar edhe nga AIVD ose nga organizata / organizata të tjera të mbuluara (të tilla si zbatimi i lagjes private, grupet e qëndrimit të qytetarëve, shikimi i klubeve të bisedave të fqinjit tuaj, etj etj.).

  Ajo që jam më e shqetësuar është aspektet makro. Është e qartë se kjo do të ndodhë edhe në Belgjikë, Francë, Gjermani (veçanërisht) Itali deri në dhe duke përfshirë Bjellorusinë, Poloninë etj. Neanderland është një vend i bukur pak me shumë bujq, frikacak ego-të zhveshur, dhe veçanërisht deleve dhe banorëve dembel, ku mund të provoni të gjitha këto masa diktatoriale.
  Hapi tjetër është zbatimi i gjithë kësaj në të gjithë BE-në dhe pastaj turnips janë bërë. Në rastin më të keq, ashtu si në 1917-1951, Zionazit nuk do të nxitojnë 40 milion rusë, por 150 milion evropianë, jo, keq 150 milion emigrantë dhe banorë origjinale - pak a shumë të bardhë evropianë kundër njëri-tjetrit.
  Shpresa e shëndoshë fiton dhe njerëzit zgjohen në kohë!

 2. vrijdag ka shkruajtur:

  Nëse do të ishte e vërtetë, nuk do të kishte ndodhur në këtë mënyrë. Kryerësi nuk lë prova që gënjejnë aq rraskapitëse. Dhe sigurisht që nuk do të identifikojë vendin ku është viktima. Pse ai do ta bënte këtë? Ai nuk ka asnjë arsye për këtë. Është psyop në të mirë të saj. Të gjithë vepruan bukur dhe u bashkuan.

 3. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Dhe po, me të vërtetë, një peticion tashmë është ngritur për të pasur njerëz të egër që marrin pjesë në trajtimin e gjyqësorit. Tel Uit Je Fitimi, njerëzit të zemëruar ... ... duhet të kenë sukses!

  https://www.petities24.com/annefaber

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Dhe kjo është pikërisht ajo që shteti dëshiron:

  https://www.petities24.com/annefaber

 5. Ben ka shkruajtur:

  Gjithçka në mënyrë të qartë bie në vend ('Problem, Reagim, Zgjidhje')

  Xhaxhai Hans Faber gjithashtu mori fjalën në konferencën për shtyp rreth 15.30 në NOS Journaal
  Disa nga fjalët e tij ishin ndër të tjera

  Ne ende kemi shumë pyetje në këtë moment.
  çfarë ka ndodhur saktësisht.
  Përse ky njeri ecën lirshëm?
  Mund të kishte parandaluar këtë ngjarje të tmerrshme.

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/409411/Nos_Journaal.html

  Gjithashtu dëgjoni Bram de Waal në një sot. Këmbanat e mia të alarmit dalin në pozicionin më të lartë kur e shoh këtë gazetar.

  http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/409412/Eenvandaag.html

  Dhe pastaj edhe çështja e shquar nga Jaap Jongbloed tek hetuesi privat John Vullers nëse ndërhyrja publike është një mallkim apo një bekim. kështu që një bekim sipas detektivit. Kjo app ndoshta do të vijë me të vërtetë atje.

 6. Djurkwin ka shkruajtur:

  Sigurt. Ky peticion filloi me cKerZz në nënshkrimet 20.000.
  çfarë rrëmuje, ghehe.

 7. rmstock2 ka shkruajtur:

  Konferencë për shtyp në NOS Journal të mërkurën 12 tetor 2017 18: 02:

  - Prokurorja e shtypit e Natasja van Kollemburg
  - Kryetari i Bashkisë Gerrit Jan Gorter (Christen Unie) Zeewolde
  - Njësia e policisë së policisë holandeze Gerda van Leeuwen
  - Prokuror, Zëvendës Kryeprokuror.

  Zëvendës Kryeshefi (emri nuk duhet të dëgjohet në NOS Journal):
  "Sot një trup u gjet në pyll në Zeewolde që u kërkua në një vend të caktuar pranë Nulderpad. Ishin tashmë indikacione se kjo do të ishte trupi i Anne Faber, dhe sot hetimi mjeko-ligjor ka treguar se është me të vërtetë. Megjithëse kjo i jep fund javëve të pasigurisë, ne e kuptojmë se ky lajm është zemërthyer për të gjithë ata që kanë jetuar mes shpresës dhe frikës për gati dy javë. Unë shpreh ngushëllimet e mia. Trupi i Anne do të shqyrtohet më tej, kjo do të marrë pak kohë. sapo të përfundojë ky hetim, ajo do t'i dorëzohet familjes sa më shpejt që të jetë e mundur. I dyshuari është sjellë sot para Komisionerit të Gjyqtarit dhe ai ka vendosur që ai të ndalohet. Njeriu dyshohet të jetë i përfshirë në humbjen e Anne dhe vdekjen e saj. I dyshuari është aktualisht në kufizime, që do të thotë se Shërbimi i Prokurorisë Publike dhe Policia duhet të hezitojnë të japin informacion rreth hetimit dhe ai vetë nuk mund të ketë komunikim me botën e jashtme. Hetimi tani po vazhdon të zbulojë se çfarë ndodhi pikërisht në veprat e kaluara. Për hetimin e mëtejshëm i jap fjalën Gerda van Leeuwen, udhëheqjes së njësisë së policisë: "
  Gerda van Leeuwen Njësia Policia e Policisë Holandeze:
  "Kam ndjenja shumë të përziera këtu. Gjëja kryesore është se Anne Faber nuk është më gjallë. Në emër të të gjithë policisë, i shpreh ngushëllimet tona familjes, miqve dhe miqve të Anne-s. Ditët 13 të pasigurisë bezdisëse tani kanë mbaruar. Të mërkurën në mbrëmje i dyshuari na dha informacion në lidhje me vendndodhjen e trupit të Anne. Bazuar në atë, ne kërkuam me ndihmën e ndjekjes së qenve në Nulderpad në Zeewolde. Kjo nuk ishte ende një vend kërkimi për ne deri në atë pikë. Ne kemi mbyllur zonën rreth Nulderpad mbrëmë për gjurmë. Shpejt u bë e qartë se kishte arsye për të parë më tej këtu. Ne menjëherë e informuam familjen e Anne-s për këtë. Pas kësaj, hetimi mjeko-ligjor filloi me një hetim të kujdesshëm për të gjetur Anne dhe për të siguruar gjurmë. Kohët e fundit kemi gjetur trupin e Anne-s këtu. Ajo që po bëjmë tani është kërkimi i mëtejshëm i gjurmimit në këtë faqe interneti. Përveç kësaj, Recherche fokusohet në të gjitha faktet, këshilla, deklarata, gjurmë, imazhe kamera dhe prova të tjera për të gjetur se çfarë ndodhi saktësisht. Të gjitha kërkimet e tjera që nga ajo kohë janë ndalur. Tani i jap fjalën Kryetarit të Bashkisë: "
  Kryetari i Bashkisë Gerrit Jan Gorter (Christen Unie) Zeewolde
  "Po Zonja dhe zotërinj, e gjithë Holanda kohët e fundit ka qenë nën magjinë e humbjes së Anne Faber. Sot kemi marrë lajmin e tmerrshëm për të cilin të gjithë kemi frikë. Në këtë moment mendimet tona të para shkojnë tek familja dhe miqtë e Anne. Ne nuk mund të vlerësojmë dhimbjen që këta njerëz durojnë. Ne e kemi simpatizimin intensivisht me të afërmit. Anne ka kërkuar Anne me fuqi dhe forcë. Në emër të kryetarëve të të gjitha komunave të përfshira, unë, të gjithë vullnetarët, policinë, zjarrfikësit, mbrojtjen dhe të gjitha organizatat e tjera që i kushtonin zemrën dhe shpirtin për të gjetur Anne. Unë ju falënderoj. "

  - Të dielën e kaluar 8 Tetor policia merr një fotografi të të dyshuarit që jeton në një klinikë pranë Den Dolder.
  - E hënë 9 tetor ky i dyshuar është arrestuar.
  - Të hënën, policia dhe Ministria e Mbrojtjes kërkojnë gjithë ditën në afërsi të kësaj klinike.
  - Dje, të mërkurën 11 Tetor, kërkimi u zhvendos në Zeewolde, ku i dyshuari erdhi fillimisht.
  - Sot, të enjten 12 tetor, pas informacioneve të reja, një zonë specifike futet në vështrim në Nulderpad në Zeewolde.

  EenVandaag:

  - 9 Tetor 16: 45: Den Dolder: i dënuari i seksit Michael P. u arrestua. shërben një dënim për përdhunimin e dy vajzave adoleshente
  - Është një shkelës i dhunshëm i dhunshëm, një e kaluar e konsiderueshme e drogës. Në 2010 dy vajza të mitur janë përdhunuar në Nijkerk. Pastaj dënohet - në apel - në 11 vit burg. Dhe dy të tretat e asaj ndëshkimi përfundojnë këtu pas meje në pyllin e Den Dolderit, në një klinikë psikiatrike mjekoligjore. Ata punonjës të kësaj klinike duhet ta përgatisin atë për një kthim të sigurt në shoqëri, por duket se historitë që lexojmë në gazeta, se Michael P. po, shumë shpejt në të vërtetë merr të gjitha llojet e lirive përmes sjelljes së mirë , në atë institucion, Është shumë e habitshme që Telegraaf shkruan sot se ai ka një marrëdhënie seksuale me një këshilltar në institucion dhe se ai ka bërë një tjetër pacient shtatzënë. Familja e tij gjithashtu e lejoi Algemeen Dagblad se ata ishin të befasuar për liritë që i ishte dhënë. Kështu Michael P. shfaqet në ditëlindjen e gjyshes së tij verën e kaluar.
  - Klinika nuk u përgjigj dje dhe sot, klinikës psikiatrike psikologjike mendore Mëpar Aventurijn. Roosenburg në Den Dolder. Klinika ka angazhuar një agjenci të veçantë komunikimi për të mbajtur mediat në distancë. "

 8. rmstock2 ka shkruajtur:

  Kjo ishte një transmetim shumë i përsosur dhe pa gabime nga lajmet e NOS dhe EenVandaag. Ku është fshehur këtu komploti dhe / ose "psy-op"?

 9. Janar ka shkruajtur:

  Anne do të punojë në "Shtëpinë" si asistent drejtues dhe menaxheri i zyrës
  https://www.linkedin.com/in/faberanne/?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_search_srp_top%3BG%2Fhw35hVRLeIoOtFybxnqw%3D%3D&licu=urn%3Ali%3Acontrol%3Ad_flagship3_search_srp_top-search_srp_result&lici=we3TAv5URu6XxnAEwZdVTw%3D%3D

  Duke kërkuar pak më tej në këtë organizatë marr një ndjenjë të çuditshme për këtë. Duke e ditur (nga Mileswmathis.com/updates.html) se bota e artit / kulturës dominohet plotësisht nga shërbimet sekrete, prandaj nuk është befasi.
  Harton identitete online dhe offline për klientët autentikë
  Jelle Kok AKV | StJoost
  Zona e Amsterdamit, Hollanda 368 lidhjet 368

  Shumë e paqartë dhe mund të jetë vetëm një mbulesë e fabrikuar.
  Ku e merr kjo organizatë paratë e veta?

  Anëtarë të tjerë të bordit si Petra Orthel

  Ajo që është e habitshme është se vetëm René Mathijssen nuk e përmend punën e tij në Het Huis lidhur me të tjerët

  Anne ka studiuar të tjerët në Nijmegen dhe Roterdam

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër