Sulmuesi i Michael P. në lidhje me Anne Faber është jashtëzakonisht i dyshimtë dhe shumë vonë

paraqitur në ANNE FABER, ANALIZA E LAJME by në 10 Tetor 2017 19 Comments

Arrestimi i të dyshuarit Michael P. në lidhje me të zhdukurin Anne Faber është shumë e dyshimtë. Michael P. ishte një shkelës i seksit i ndaluar dhe kështu ADN-ja e tij duhet patjetër të njihej në polici. Të martën 3 tetor u gjet pika e parë e veshjes nga Anne; pallto e saj. në 6 oktober IFF-ja ka përcaktuar që shtresa e Anës duhet të jetë. Prandaj, veshja duhet të jetë ekzaminuar tashmë në gjurmët e ADN-së. Policia duhet gjithashtu të ketë pasur profilin e ADN-së të Michael P. në bazën e tij të të dhënave. Nuk duhet menjëherë të jetë një ndeshje e lindur nëse Michael P. nuk ka prekur xhaketë, por duke pasur parasysh përshtypja është krijuar tashmë se Michael ka të bëjë me zhdukjen (dhe ndoshta më keq) nga Anne, ne do të të gjithë të arsyeshme duhet të jetë në gjendje të supozojë se Michael ka bërë kontakt fizik me xhaketën. Mund të supozojmë madje se ka pasur një betejë apo diçka të ngjashme. Pastaj është e besueshme që gjurmët e ADN-së duhet të jenë të pranishme në pallton e Anne. Deklarata se policia kishte Michael që prej të dielës (8 Tetor), por vetëm duke pritur me arrestimin me idenë që ai mund t'i çonte në Anne, është krejtësisht jo logjike dhe e çuditshme për t'u përmendur.

Më poshtë shihni raportin e parë të arrestimit të Michael AD, edhe ju lexoni

redaksi Përditësimi i përditësimit: 19: 49

Policia e gjeti të dyshuarin në rrugë të mbarë dje. Ai nuk u tha nga zëdhënësi i policisë Bernhard Jens çfarë informacioni po dërgonte. Njeriu u shikua nga një ekip i vëzhgimit të policisë me shpresën se kjo do të çonte në zbulimin e Anne. Kur kjo nuk ndodhi dje dhe sot, policia vendosi ta arrestonte atë.

Ky është një mesazh nga dje (e hënë 9 Tetor) duke deklaruar se policia Michael të dielën (8 Tetor) erdhi në rrugë të mbarë. Se 2 ditë të plota pas shtresë e Anne u hetuar nga ditët NFI dhe 5 pas zbulimit të xhaketë. Në ndërkohë, biçikleta dhe shpinës janë gjetur gjithashtu. Edhe ata duhet të kenë qenë plot me gjurmë të ADN-së. Ju jo vetëm e fshirë atë me një shami. Natyrisht, këtu është një "shpjegim logjik" mund të ndjekë përgjatë vijave të "i dyshuari tha se ai veshur doreza" ose "nuk dyshoj që të dorëzohen ADN e tyre", ose ndoshta imazhet kamera do të "provojë" se Michael veshur doreza ( ju e kompensoni atë), por me mjetet aktuale teknike, çdo imazh që shihni mund të fabrikohet. Kjo vetëm provon filmin Fast and Furious 8, ku aktori kryesor Brian O'Conner është shfaqur nga i ndjeri Paul Walker. Serija e Netflix 'Making a Murderer' tregon se si mund të turpësh dikë që është i pafajshëm. Dështimi për të lënë shenjat e gishtave mund të jetë e mundur me doreza, por duke mos lënë prapa ADN-në është shumë më e vështirë. Pra, pyetja është: Pse u arrestua vetëm Mikaeli të dielën? ADN-ja e tij duhet të ketë qenë në bazën e të dhënave të policisë dhe të gjyqësorit (si i ndaluar) dhe kështu mund të ketë pasur një ndeshje së shpejti.

Biçikleta e Anne ishte e hapur 5 oktober gjetur; 1 një ditë para IFF kishte dhënë një përgjigje përfundimtare në lidhje me shtresën e Anne dhe 1 ditë përpara shpinës së saj u gjet. Kur, pra, NFI përgjigje e 6 tetor erdhi nga xhaketë, menjëherë kishte kërkuar gjithashtu të jenë gjurmë të ngjashme ADN-së gjetur në biçikletë dhe e mbante qesen që në të njëjtën ditë mund të dorëzohet për shqyrtim. Apo policia përdor postën e TNT-së dhe e bëri atë vonesë në shërbimin e parcelës? Pse IMF në fakt ka bërë ditë 3 për hetimin e palltout? Nëse shikojmë një seri televizive si CSI, kjo do të shkojë shumë më shpejt. Hup, në makinë që stuff dhe nxituan në NFI. Disa orë më vonë kërkimi përfundoi. Pse duhet të marrë të gjitha këto kohë? Pyetja kryesore është: pse e bëri 3 8 tetor të tetorit (5 ditë të plota) për të arritur në rezultatin e testimit (ndoshta kërkimore DNA) për të marrë ndeshjen me burgosur Michael?

Dhe Michael nuk kishte një telefon celular? E pra, kjo mund të bëhet e besueshme në rastin e një të paraburgosuri. Nëse, rastësisht, ne duhet të besojmë mesazhet, Anne mund të ketë qenë në gjendje të fshihet nën një ecoduct në Den Dolder (shih këtu). Sipas raportit, kjo do të ishte një hangout famëkeq për njerëzit nga klinika ku Michael P. qëndroi (shih videon më poshtë nga Telegraaf). Ky strehim i mundshëm do të rezultojë nga një skenar i hartuar nga kartografi Michiel Hegener (shih këtu). Prandaj është interesante të dimë nëse ka pasur më shumë njerëz nën këtë rrugëdalje, kur Anne ka udhëtuar këtu (ndoshta). Dhe pastaj është interesante të dëgjosh nëse këta njerëz gjithashtu kishin një telefon celular me ta. Në fund të fundit, policia do të kishte qenë në gjendje të zbulonte nga historia e votimit, të cilët tashmë ishin gjetur atje kur Anne erdhi (ose lurked). Kjo gjithashtu ngre pyetje të tjera, të tilla si: Pse policia nuk iu përgjigj këtyre njerëzve? Pse nuk u kontrollua me qen zbulues? A ka qenë i ndotur telefoni i Michael (i mundshëm) atje? Përse ky hartograf Michiel Hegener e ka krijuar këtë skenar (dhe është marrë nga media) dhe jo vetë policia? Kështu që skenari (apo 'shkrimi') mund të ndryshohet më vonë?

Por mbi të gjitha, pyetja mbetet: Cila femër e ndjeshme 25-vjeçare vendos të marrë një udhëtim me biçikletë ANWB në vetvete në një stërvitje, kundër muzgut, kur vjen koha e keqe? Kur Anne biked rrugë shpesh (zëdhënës dhe xhaxhai Hans Faber) që ende mund të thotë se ata strehë për pacientët psikiatrikë nga klinika gjithashtu është miratuar shpesh dhe duhet të ketë njohur se ky nuk është një vend i këndshëm për të ciklit të kaluarën ? Nëse Anne e çonte udhën më shpesh, ajo gjithashtu duhet të ketë qenë e vetëdijshme për të qenë në lagjen e kësaj klinike? Sigurisht, nuk mund të jetë një justifikim shpikur përgjatë vijave të "Anne kishte një luftë me të dashurin e saj", apo probleme të tjera psikologjike, e cila bëri vendimet e saj si një pjesë të ciklit të fluturoj me avull, por sa e besueshme është me të vërtetë ende? Duhet ta kemi dëgjuar këtë menjëherë.

Tani e dimë që Anne dhe shoku i saj Nathan Fidder vijnë nga bota e aktrimit. Këto janë fakte të pakundërshtueshme (shih këtu). A është e çmendur atëherë që ne, si holandezë poshtë në tokë, mendojmë se kemi të bëjmë me një organizim me një qëllim shumëdimensional për të nxitur legjislacionin e ri?

Ne tashmë e pamë atë Uncle quajtur Hans për Për të mundësuar AIVD dhe në të vërtetë përdorin mundësitë e 'ligjit të tërheqjes'. Ne gjithashtu pamë njoftimin e app 'Samen Zoek'; një lloj aplikacioni smartphone i Pokemon Go që kërkon që popullata të kërkojë njerëz të zhdukur, por në të vërtetë përgjon personi që instalon aplikacionin (shih këtu). Arrestimi i Michael P. është gjithashtu vetëm i njohur dhe i PVV tashmë njofton Për të bërë pyetje parlamentare. Gjithashtu duket se koalicioni i ri qeveritar po planifikon të kufizojë lirimin e parakohshëm të kriminelëve. Të paraburgosurit nuk lirohen më automatikisht pas dy të tretave të dënimit, por ata duhet të dëshmojnë veten e tyre. Për më tepër, 'reduktimi i ndëshkimit' nuk mund të jetë më shumë se dy vjet (shih këtu).

them zonja dhe zotërinj, që nuk ka erë pak si 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja'? A nuk tingëllon pak si një mjedis ku krijohet problemi dhe reagimi ndërmjet njerëzve duhet të përqafojë zgjidhjen? Zgjidhja që ishte tashmë në raft; zgjidhja që shkel privatësinë gjithnjë e më shumë dhe heq më shumë liri?

Natyrisht, çdo përpjekje do të bëhet për të ruajtur kredibilitetin në këtë çështje, por nëse më pyetni, do të bëhem më keq se rasti Romy dhe Savannah. lojë ificering e njerëzve të zhdukur dhe futja (ose 'duke e vënë atë në një dritë pozitive') të legjislacionit të ri menjëherë pas kësaj, mund të paktën të quhen të dyshimta. (Lexuar vazhdoni këtu)

Lista e lidhjeve burimore: telegraaf.nl, ad.nl, metronieuws.nl, elsevier.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  komunikimi:

  Kam marrë mesazhin se nuk është më e mundur të përgjigjet sipas artikujve. Nëse keni probleme, ju lutemi njoftoni me anë të postës elektronike. Ekziston një hetim teknik për këtë problem. Baza e të dhënave mund të jetë dëmtuar për shkak të sasisë së madhe të trafikut dhe për pasojë disa herë që serveri u rrëzua gjatë javës së kaluar.

  Apologji për bezdi. Ne po kërkojmë një zgjidhje.

 2. Hapni sytë tuaj ka shkruajtur:

  Ata mund të na tregojnë shumë. E gjithë kjo gjë është shumë e çuditshme që nga fillimi. Por kur erdhi mesazhi se ata kishin një të dyshuar, historia nuk ishte më e besueshme. Diçka nuk është e drejtë këtu.

 3. Vespucci ka shkruajtur:

  Derisa një trup i vdekur është gjetur dhe nuk ka asnjë gjurmë të Anne të ADN-së është gjetur në Mikaelit apo rrobat e tij, nuk ka asgjë nada hiç prova se ai e bëri heeft.Tegenwoordig duhet në pyetje e parë janë tashmë një avokat dhe ai do të këshillojë klientin e tij për të mbajtur buzët së bashku.
  Policia nuk ka gjetur ndonjë gjë në dhomën e tij. Ndërkohë që i gjithë Hollanda e ka dënuar atë, me të vërtetë pyes veten nëse ai është kryerës. Në vend të një konfigurimi mund të jetë ende një mbulesë. Ju nuk keni për të shitur lëkurën para se të mbërrijnë ariu, duket të jetë këtu këtu. Për momentin e vendos këtë në listën e Els Borst dhe Koen Everink.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Mund të ketë një dimension shtesë për këtë çështje: atë të 'lajmit të rremë'
  Pak orë më parë u shfaq një mesazh në faqen e internetit më poshtë se një fletë e pajisur dhe një këpucë do të ishin gjetur:

  https://www.suriguide.com/algemeen/hoeslaken-en-schoen-gevonden-bij-zoekactie-anne-faber/

  Meqë nuk e kemi parë këtë në mediat kryesore, një mesazh i tillë ndoshta do të vendoset me paramendim. Ju gjithashtu keni nevojë për një alibi që të merreni me 'lajme të rreme'. Pastaj mund të hedhësh një vend të tillë si më sipër suriguid.com në karrocë 1 me martinvrijland.nl, në mënyrë që të mund të pastroni kritika serioze të pavarura.

 5. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Biçikleta që ishte pastruar nga pellgja ishte e pastër. Sidoqoftë, unë nuk shoh gjethet e vjeshtës dhe rrënojën në spokes.

 6. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Këtu është një pamje e kryerësit të supozuar dhe rrotullime të reja ....

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/765670/auto-moeder-michael-p-in-beslag-genomen

 7. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Natyrisht, trupi i Anës do të gjendet së shpejti ... në një vend të paarritshëm për publikun e gjerë.
  Së pari e saj (shenja e çekit, mesazhi freemason) telefoni ndoshta do të gjendet.
  E premtja 13e ndoshta është një datë e mirë.

  Është mirë që ne gjithashtu lexojmë në media se sot kemi filluar vetëm duke kërkuar të dhëna telefonike. Cituar nga Nu.nl:

  Hulumtimi është ende në lëvizje të plotë. "Kontrollet e të dyshuarit janë kontrolluar, dëshmitarët dëgjohen, imazhet e kamerave mbikëqyren dhe këshilla shqyrtohen. Përveç kësaj, po zhvillohet hulumtimi i telefonisë dhe gjurmës ", sipas Shërbimit të Prokurorisë Publike. (End Quote)

  Pas zbulimit do të marrim një përkujtim të madh dhe procesion funerali dhe funerali do të zhvillohet në qarqe të mbyllura. Askush nuk mund ta provojë atë; askush nuk mund ta mohojë atë (sepse atëherë ju jeni pa respekt). E vetmja dëshmi që ne do të prezantohemi shfaqet përmes mediave; nga policia dhe IFN. Ne thjesht duhet ta marrim këtë për fakt. Në fund të fundit, nuk mund ta provojmë ose ta hetojmë vetë. Çdo gjë është e mundur në "Making a killer" të Netflix-it.

 8. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Kjo së paku do të thotë se duhet të ketë imazhe kamera. Interesante që ne nuk dëgjojmë asgjë për këtë.

 9. Vespucci ka shkruajtur:

  E gjithë historia po bëhet gjithnjë e më e vështirë dhe e pabesueshme. Tani kërko përsëri në Zeewolde. Gjithë cirku lëviz atje. Sa i përket kësaj, nuk ka më logjikë në atë kërkim. Kjo zonë në Zeewolde është edhe më e madhe se ajo që ata kanë kërkuar. Kam dyshimin se ajo tashmë është gjetur, por përfundimisht një aparat fotografik apo një tjetër gjë elektronike duhet ta zgjidhë atë. Arsye e mjaftueshme për të vendosur më shumë kamera dhe qytetarët e panë se ishte mirë dhe janë edhe më të bindur se qeveria ka më të mirën për fëmijët dhe familjen e tyre.
  Mund të presësh të gjitha llojet e gjërave në këtë lojë të tërë. Ndoshta Rutte do të kërkojë një orë dhe do ta gjejë atë. Ai është atëherë heroi. Ashtu si pak para zgjedhjeve, ai e zgjidhi shpejt problemin me Turqinë.

  Martin, çfarë do të thotë me (shenja checkerboard, mesazhi freemasonic)? Unë nuk e ndjek atë. A do të thotë të ashtuquajturin dyshek me dyshe, që është gjithmonë në shikon masonike?
  Cila është marrëdhënia me atë telefon?

 10. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Michael P. folur për vite me rradhë në lidhje me vrasjen e përsosur, tha Mick van Wely (reporter krimi Telegraph) ai do të ketë madje tha se vrasja e përsosur mund të jetë e angazhuar në zonën rreth Zeewolde (shih uitzendinggemist OJF-ve Peacock mbrëmë). Ai gjithashtu do të kishte folur për varrimin e viktimës së një vrasje të tillë nën asfalt.

  Duke parë në veprat rrugore në dhe rreth Zeewolde dhe ne e konsiderojmë skenarin script Michael në këtë histori Anne do të donte varrosur nën asfalt, atëherë ne duhet të shikoni për punë asfalt dhe të arrijë në udhëkryq Waterlandseweg-Vogelweg.

  https://www.zeewolde.nl/inwoners/verkeersmaatregelen-en-werkzaamheden_41231/item/kruispunt-waterlandseweg-vogelweg_41566.html#titel41566

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/10/mogelijke-vindplaats-anne-faber-e1507801101441.png

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Sipas mendimit tim, e gjithë kjo histori ka të bëjë me legjislacionin e ri. Sidomos ata rreth tij në një dritë pozitiv sleepwet por (pas duke parë Peacock natën e kaluar), unë mendoj se ligji Edith Schippers vitin e kaluar duhet edhe përmes. Njerëzit duhet të jenë të detyruar të mbahen për vëzhgim nëse mjedisi aq dëshiron. Michael P. do të dorëzojë problemin në problemin Problem, Reagim, Zgjidhje. Në fund të fundit, Michael nuk donte të shqyrtohej psikologjikisht. vrasja e Anne (problem) Michael, ne do të thërrasë për ligjin (Reagimit), por se ligji do të korrin por dikush jashtë në rrugë, në praktikë, zgjidhja (Zgjidhja) duket pozitive (për të shmangur gevalletjes Michael P.) . Në praktikë, megjithatë, të gjithë (lexoni: të gjithë) mund të hidhen në një qelizë vëzhgimi pa asnjë arsye dhe pa marrë medikamente.

 11. Ben ka shkruajtur:

  http://regio.tpo.nl/2017/10/12/yelle-machine-politie-vermoedt-specifieke-plek-lichaam-anne-faber-zeewolde/

  Sigurisht, ata nuk duan të kenë një shikues pot.

  Update 17.34 - Policia: Vullnetarët nuk kanë nevojë për kërkim
  ndjek
  Policia Utrecht ✔ @ PolitieUtrecht
  Sipas informacionit tonë, njerëzit vijnë në Zeewolde për të ndihmuar në kërkim. Kjo është e matur, por jo e domosdoshme. Tani bëjmë vetëm specialistë.
  17: 22 - 11 Tetor 2017
  17 17 përgjigjet 129 129 retweets 91 91 pëlqen

 12. mendjehollësi ka shkruajtur:

  Ky mysafir i çmendur ka nevojë për një avokat të mirë. Unë e di një të mirë. Jan Vlug. Ai ka një rrëfim të tillë .... uhh ...? Çfarë të them për diçka tender përsëri.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër