Përditësimi i bllokimit të Coronavirus covid-19: Kur zgjoheni dhe kuptoni se jeni bllokuar, çfarë mund të bëni?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 24 Mars 2020 15 Comments

burimi: lithub.com/

Kur filloi viti 2020 ndjeva se do të ishte një vit i vështirë. Duke parë hapat e fundit drejt një mbyllje të plotë të koronavirus covid-19 tani jep disa shpresë se do të përfundojë së shpejti. Në natën e Vitit të Ri, unë shkruaja: “Për aq sa më intereson, viti 2020 do të jetë viti i sulmeve dhe një ritëm i ndryshimit hipersonik. Ndryshime që nuk kemi parë kurrë në histori. Po mbaron koha për pushtetarët e kësaj toke. Kanë mbetur vetëm 25 vjet deri në singularitetin e rremë. "

Në librin tim në fund të vitit 2019, parashikova që akoma nuk duhet të ketë një pandemi dhe të tregoj se jemi duke dëshmuar një sistem gjithëpërfshirës të viruseve. Që në 24 shkurt, unë shkrova një artikull që tregonte se ishte koha për të grumbulluar. Kjo ishte disa javë më parë atje madje dukej të ishte një emergjencë në Hollandë. Imazhi që media skicoi (me sa duket) IMB'ers ato letra të mbajtura në tualet ishin, për mendimin tim, një mashtrim i zgjuar i programimit të mediave për të larguar vëmendjen nga ajo që duhet të blini: ushqim për jetë të gjatë, ushqim të konservuar, ujë etj. Për fat të mirë, lexuesit ishin këtu në mjaft kohë para se të shpërtheu paniku.

Shpresa se "kabina" do të pastrohet

Shumë parashikime më të sakta pasuan javët e fundit dhe pashë cilat masa do të ndiqnin. Kjo është arsyeja pse shpesh më pyesin: "shouldfarë duhet të bëj tani?", "Si duhet të veproj me të gjitha masat?"

Në mediat sociale ne shohim tani videot Janet Ossebaard shkoni përreth. Ajo portretizon Donald Trump si shpëtimtarin e njerëzimit, dhe shikuesve u është thirrur që të nënshtrohen ndaj gjithçkaje që u ndodh atyre. Videot e saj përpiqen të bindin njerëzit që po luhen, por ne shohim qartë rolin e dyfishtë të kundërshtimit të kontrolluar këtu. Janet Ossebaard përpiqet t'i drejtojë njerëzit në rrjetën e sigurisë Q-Anon. Ajo gjithashtu deklaron se Donald Trump është i zënë 'kabinadhe që koronavirusi luan një rol në këtë.

Ajo që njerëzit nuk e kuptojnë është se janë krijuar shumë media alternative për të luajtur dyshe të tilla. Ata ju japin shpresë për të shpëtuar të huajt ose për rënien e dhomës (me Trump si shpëtimtar). Unë kam për të ndihmuar ata njerëz jashtë ëndrrës: Kabina nuk do të bjerë.

Shikuesit e videos së saj janë vendosur në gjendje pasive. Unë u them atyre:

Ju shtyheni në gjendje pasive nga njerëz që ulen pas një aparati fotografik dhe ju bëjnë të ndiheni sikur po e rregullojnë atë për ju. Anshtë një iluzion që Q-Anon është klubi sekret i njerëzve rreth Trump i cili dëshiron të heqë pasurinë nga 1%. Ata nuk po vijnë për t'ju shpëtuar! Më vjen keq. Zhgënjyese. Kjo është shpresa e rremë.

Trump është kabina. Trump ashtu si e vështirë zbaton masat e bllokimit. Fotografia e përshkruar se dhjetëra mijëra ushtarë të Defender 2020 janë të gatshëm të pastrojnë 'kabinën' në Evropë është një shpresë e rremë.

Janet Ossebaard ju bën thirrje të qëndroni të qetë brenda kur këta ushtarë fillojnë të pastrojnë elitën. Merrni fotografinë?

Rivendosja financiare

Janet Ossebaard gjithashtu thotë se do të ketë një rivendosje financiare në të cilën pasuria që tani qëndron me të pasurit 1% do të rrjedhë përsëri te njerëzit. "Shpëtimtari i madh Trump do ta rregullojë atë edhe për ju". Jo, ai nuk do. Ajo që ai do të bëjë (ashtu si liderët evropianë) do t'ju ofrojë të ardhura themelore dhe ka shumë të ngjarë që shumëkombëshe, banka dhe fonde pensioni do të kombëtarizohen. A e dini se si quhet kjo? komunizmi.

Ne po shkojmë drejt një sistemi komunist. Në një tren të shpejtë. Unë e përshkrova atë në detaje ky artikull.

Pra, ne jemi vërtet dëshmitarë të një rivendosjeje financiare, por një specie tjetër përveç Q-Anon dhe Janet Ossebaard po ju tregojnë. Unë kisha thënë këtu në faqe për vite me radhë se duhej të bëhej një rivendosje e tillë (shiko këtu). Virusi korona tani është një alibi e mirë. Se turma mund të luhet në një mënyrë ose në një tjetër është mjaft e besueshme, por tregimi i Janet Ossebaard është plot me kurthe të qëllimshme të rreme të lajmeve (si p.sh. këtu shpjegoi)

Sistemi komunist që Janet Ossebaard dhe shumë të tjerë tani po lavdërojnë, ndërsa ju bëjnë thirrje të uleni në heshtje, me të vërtetë ka një dobësi. Do të jetë një komunist totalitar teknokrat të jetë regjim.

Pritet që të ketë disa politikanë që do të largohen nga fusha. Kjo ndoshta është kryesisht për shkak se është e dobishme të zëvendësohen pëllumbat që kanë filluar këtë proces totalitar me pendë të reja me 'duar të thyer'. Mos u mashtroni nga ideja dhe mbulimi në median alternative që disa drejtorë të njohur kanë dhënë dorëheqjen. Kjo është pjesë e lojës neto të sigurisë Q-Anon.

Një sistem teknokratik komunist ndoshta do të thotë që ju do të merrni siguri themelore (të ardhura, strehim, etj), por që do të monitoroheni nga teknologjia.

Movementdo lëvizje që ju bëni do të monitorohet nga sistemet e mëdha të të dhënave. Përhapja e koronavirusit siguron që mjetet shtesë teknokratike mund të zbatohen shpejt. Ju duhet të mendoni për një ID e pashlyeshme dixhitale, i cili, për shembull, regjistron se cilat viruse keni pasur; nëse jeni shëruar; cilat ilaçe dhe vaksinime keni marrë dhe shëndeti juaj ndoshta mund të monitorohet në kohë reale nga reja. Ju jeni atëherë pjesë e internetit 5G të gjërave.

Kur zgjoheni

Pra, nëse zgjoheni dhe shihni media alternative që përpiqet t'ju mbajë në gjendje pasive me gjysmë të vërteta të përziera me gënjeshtra dhe të ndihmoni për të përqafuar komunizmin me shpresa të rreme, a e kuptoni se ato nuk po ju drejtojnë tek teknokrati rreziku që bie. Ata duan që ju të uleni brenda dhe thjesht lejoni që ushtria dhe policia të bëjnë gjërat e tyre. Në fund të fundit, ata vijnë për të pastruar kabinën. Jo, shumica e mediave do të raportojnë një ndryshim pengu në Hagë ose Bruksel; më së shumti ata nuk do t'ju tregojnë tmerrin aktual. Kjo lojë shahu merr parasysh pritjet tuaja, në mënyrë që të vazhdoni të ndiqni narracionin.

Kështu që nëse vërtet dëshironi të zgjoheni, duhet të kaloni nëpër iluzione të rreme si tregimet Q-Anon dhe Donald Trump. Nëse vërtet doni të zgjoheni, duhet të shihni se çfarë po ndodh dhe të kuptoni se një regjim totalitar po shpaloset. Ai regjim totalitar nuk po kalon më. Asnjëherë më. Liritë që ju lejoheshin të shijoni do të kthehen vetëm nëse merrni "markën". A e kujton kjo një profeci biblike? Po, kjo kujton një profeci biblike:

Dhe që askush nuk mund të blejë ose shesë përveç atyre që kanë shenjën, emrin e bishës, ose numrin e emrit të tij "(Zbulesa 13: 16-17)

Në librin tim unë sqaroj se jemi në kohën e profetizimit. Ndërsa shumë preferojnë të injorojnë fenë këto ditë, dhe ndërsa unë nuk jam vetë fetar, unë e pranoj që udhëheqësit botërorë ndjekin axhendat fetare. Nuk është pa arsye që Trump e shpalli Jeruzalemin si kryeqytetin e Izraelit dhe nuk është për asgjë që ata duan të rindërtojnë tempullin e Solomonit. Në librin tim unë shpjegoj se si udhëheqësit e botës ndjekin një 'skenar master'. Ky skenar master tani po shpaloset shumë qartë dhe shpejt nën sytë tanë.

dhe e kupton që je i burgosur

Së shpejti do të zbulojmë masivisht se jemi mbyllur plotësisht. Unë dyshoj se do të jetë një kohë e gjatë. Populli duhet të jetë aq i frikësuar sa të pranojë masa drakoniane. Shumë do të jenë në gjendje të shikojnë njerëzit që transportohen nga prapa xhamave të tyre ose nga ballkoni. Të larguar sepse mund të jenë infektuar ose sepse "nuk i dëgjuan udhëzimet". Dhe për shkak se të gjithë janë në shtëpitë e tyre, askush nuk e ndihmon.

Mediat do të vazhdojnë të na thonë se ju jeni dëshmitarë të një kirurgjie të përsosur klinike dhe të nevojshme dhe askush nuk do ta dijë se sa njerëz do të zhduken në gulags. Falë Janet Ossebaard ju prisni qetësisht; me besim "se Trump po pastron kabinën".

Me siguri do të marrim akoma mbledhje për njerëzit që dalin në rrugë për shkak të rraskapitjes dhe urisë dhe kështu 'mos i dëgjoni udhëzimet'. Mbrojtësi 2020 është ndoshta i gatshëm për këtë (jo për të pastruar "taksën").

Pastaj, pas muajsh ose mbase një viti, një shpresë e vogël për lehtësim do të përshkruhet nga politika.

Shpresa se media dhe politika përfundimisht do të përshkruajnë së pari do të jetë se ekziston një ilaç që pengon virusin dhe më pas do të ofrohet një vaksinë. Dhe mund të merret me mend se kjo do të kombinohet me futjen e një sistemi dixhital (siç përshkruhet më lart), ku është gjithmonë e qartë nga të gjithë se ku është ai dhe ajo ilaç që ka marrë ai, përfshirë monitorimin në kohë reale të shëndetit (dhe përfshirë CRISPR-CAS12 lexoni dhe shkruani funksionalitetin).

Atëherë mund të udhëtoni përsëri. Nga zona në zonë dhe jo më me të gjitha ato kufij të hapur, por postat kufitare të zonës do të jenë shumë të gjera dixhitale dhe në numër. Ne kemi një ndryshim në njerëzit të cilëve u lejohet të hyjnë në zona të caktuara dhe të tjerët që nuk lejohen të hyjnë. Ne po shkojmë drejt një "gjendje shpëtimi" teknokratike totalitare.

cfare mund te besh

Whatfarë mund të bëjmë atëherë? A duhet t'i rezistojmë dhëmbit dhe gozhdës? Unë besoj se ekziston një e drejtë themelore e njeriut që nuk duhet të cenohet kurrë, dhe kjo është liria. Tani kjo është shkelur që nga kohra të lashta dhe nuk mund të rezistosh fizikisht në një shtet policie. Në fakt, çdo formë e rezistencës do të shtypet brutalisht. Edhe nëse thoni në mediat sociale ose në dhomën tuaj të ndenjes (ku Siri po dëgjon) që mendoni se janë të gjitha masat qesharake, mund të jeni në një gjendje totalitare.

Kushdo që është një element kërcënues mund dhe me siguri do të hiqet. E gjithë kjo do të ndodhë nën maskën e "kontrollit të koronavirusit", sepse njerëzit që nuk ndjekin udhëzimet ose ndoshta edhe u sugjerojnë të tjerëve që të mos zbatojnë udhëzimet janë një rrezik për shoqërinë.

A nuk kam vërtet sugjerime praktike për atë që mund të bësh. Po, por kjo ka të bëjë me një zhvendosje të vetëdijes dhe një qëndrim krejtësisht të ndryshëm sesa qëndrimi pasiv në të cilin mediat dhe media alternative tani ju ndalojnë. Kjo ka të bëjë me aktivizimin se kush jeni vërtet. Kjo ka të bëjë me aktivizimin e një fushe forcë krijuese dhe origjinalitetin tuaj. Kjo tingëllon floaty, por nuk është kështu. Unë thjesht jua sqaroj, ju premtoj.

Duke parë përmes skenarit master dhe duke bërë parashikime të sakta, është e qartë se ky është një hap i rëndësishëm drejt ndryshimit real. Unë shpesh kam thënë që 1 artikull është shumë i shkurtër për këtë. Kjo është arsyeja pse unë kam punuar për një kohë të gjatë në një libër të qartë dhe të lexueshëm. Kështu që duhet ta lexoni së pari. Isshtë vërtet e rëndësishme tani! Dhe pastaj ju mund të lexoni shtesat në atë libër, këtu në faqen e internetit.

Ne jemi krijesa shumë të fuqishme dhe është koha për të dalë nga mënyra pasive. Ju jeni shumë më të mëdhenj nga sa e kuptoni! Koha për ta zbuluar.

librin tuaj

Ndjekje për këtë artikull: lexoni këtu

Listimet e lindura të lidhjeve: valcabal.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (15)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Alie Muana ka shkruajtur:

  Falas që keni marrë, falas do të jepni…
  Pse nuk e lëshoni lirshëm zgjidhjen tuaj?
  Kam një ndjenjë të manipuluar në blerjen e librit tuaj për të gjetur zgjidhjen tuaj.

  Unë nuk mendoj se është në përputhje me zbulesat që ekspozoni.
  Apo kam gabim për këtë?

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Nëse shkoni në librari për një Bibël, a e merrni falas?
   Nëse shkoni në furrë buke për një bukë, e merrni falas?
   Nëse shikoni TV, nuk keni një abonim të paguar?
   dhe ju thoni "Për asgjë nuk keni marrë, për asgjë nuk do të jepni ..."

   Për asgjë nuk e kam bërë falas për më shumë se 7 vjet, por nuk mund t'i kërkoj printerit të shtypë librin tim falas.

   Libri jep një përmbledhje të të gjithë atyre 7 viteve dhe gjithçka në libër është pra falas dhe i lexueshëm falas gjenden këtu në faqe. Atëherë ju vetëm duhet të kërkoni dhe klikoni nga artikulli në artikull. Sidoqoftë, libri jep një përmbledhje shumë kompakte dhe për këtë arsye është bërë; me kërkesën e shumë lexuesve.

   Mbështetja dhe vlerësimi juaj vlerësohet. Sigurisht që nuk është e nevojshme. Lejohet.

   • Esmeevd ka shkruajtur:

    Sapo e bleva librin tuaj! Më lër të frymëzoj me vite. E vetmja gjë që akoma ndjehet mirë dhe i besuar në lidhje me informacionin, jeni ju!

    Jo vetëm më shumë njerëz për të cilët kam dëgjuar.
    Pyetja ime lexon si më poshtë.
    Sa kohë mund të na mbyllin? Do të thotë me fëmijë etj që nuk mund të zgjasë shumë mirë? Veç asaj dhe gjithë ndërgjegjësimit që keni! A nuk keni frikë se ata do t'ju tërheqin ose do t'ju bëjnë të zhdukeni kudo që mund të jetë (ndonjëherë çudi se ku) do të thotë që gjithçka natyrisht mund të lexohet në internet. Dhe a mund të arrijë aq sa mund të shihet kush e bleu librin? Se ata tashmë do të veprojnë në atë mënyrë që t'ju marr. Unë sigurisht që do ta lexoj me kujdes librin tuaj. Duajeni dhe kujdesuni.
    Një nënë e shqetësuar për momentin, por duke e ditur që ne jemi shumë më të fuqishëm se sa mendojmë! Por si është akoma pyetja ..

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Përgjigja juaj ndaj Martinit nuk është e përshtatshme. Me ler
   mbaje atje.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Ata zakonisht nuk janë publikuar asnjëherë emra (ju tani e dini se si funksionon kjo ... troll, profile false, bots ... por veçanërisht IMB'ers) të cilët përgjigjen kur është e rëndësishme që media sociale të mbetet tërësisht në bazë të ideve shtetërore.

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Ky është me të vërtetë rendi i ditës i të dyshuarve të zakonshëm, mosrespektimi nuk pajtohet!

  KURE PER KOMUNITARIANIZM
  https://newswithviews.com/Raapana/niki10.htm

  https://www.technocracy.news/?s=communitarianism

 3. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Greta Thunberg kënaqet duke luajtur jashtë me fëmijët e tjerë
  me sa duket nuk mbahet plotësisht në një distancë nga gjysma e metrit

  Apo ajo bëri gjumë në Holland natën në pranverë dhe kapi një ftohje me -6 gradë Celsius në pranverë?

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1948164918/zieke-greta-thunberg-in-quarantaine

 4. Harry ngrijë ka shkruajtur:

  Mësova se sa më thellë të zhyteni në vrimën e lepujve dhe kur të arrini të gjeni burimet e duhura (mendoj se kjo faqe është burimi më i mirë në Hollandë) bëhet gjithnjë e më e lehtë për tu bërë (faqet alternative të kontrolluara) (informacion i ligjshëm alternative ) që të ndara.

  Intuita juaj po përmirësohet gjatë gjithë kohës. (Unë gjithashtu mendova disa vjet më parë se Baudet dhe p.sh. fara nigel ishin vërtet të ndryshme). Në çdo rast, tani besoj 100%

  99% ose më shumë prej vendeve alternative janë kundërshtim i kontrolluar
  100% e të gjithë politikanëve në të gjithë botën janë plotësisht të kontrolluar nga (duke punuar për) elitën. (nuk ka një që nuk kontrollohet).

 5. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Qift !!! Më në fund të ardhura themelore (nr, lexoni artikullin e Z. Vrijland nëntor 2019)

  Shumë njerëz janë shumë të lumtur që shteti do t'u vijë atyre me para!
  Paratë nga të cilat ne varemi nga i njëjti gjendje ulur.
  Paratë për të cilat na duhen, prej të cilave ata (të dyshuarit e zakonshëm) kanë shumë dhe kemi shumë pak, tani janë thjesht zero dhe ato në të cilat nuk kemi qasje.

  Por ne jemi të lumtur me para përsëri, Martin tashmë i ka kushtuar një artikull, shumë më herët, qeni herë pas here merr një gungë dhe për pjesën tjetër janë të mirë, shkoj, Sit, Lie, Pak, Mirë

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/kapitalisme-en-schijndemocratie-de-langzame-weg-richting-communistische-fascisme/

  Paketa është e rregullt, e mirë

  https://www.parool.nl/amsterdam/amsterdamse-zzp-ers-vragen-massaal-bijstand-aan-het-pakket-is-netjes~ba8f97c9/

  • Harry ngrijë ka shkruajtur:

   Kështu që në Amerikë ata duan të bëjnë një lloj prezantimi të të ardhurave themelore (3000 usd për familje besoj). Kjo ka të ngjarë të rezultojë në të ashtuquajturat të ardhura themelore të përkohshme (e përkohshme është gazeta për të përhershme) në SH.B.A.

   Duket se këto të ardhura bazë do të paguhen vetëm në monedhë virtuale (një lloj Bitcoin FED) të paktën unë e kam dëgjuar atë. Pra, le të gjithë popullsinë të mësohet me monedhën e re elektronike One World.

   Kjo sigurisht që do të përfshihet në të gjithë botën.

   Duket se njerëzit në SH.B.A. dhe Azi (por unë kam dëgjuar këtë thënë) tani po rrotullojnë 5G super shpejt (pa kthim prapa sepse popullsia tani po bën gjëra të tjera). Unë mendoj se kjo do të ndodhë edhe në pjesën tjetër të botës.

   Në Afrikë, ku shumë vende janë ende në 3G, nuk di ta bëj këtë.

   Madje flitet për teknologjinë 6G, nuk e di se çfarë lloj tmerri do të sjellë. Teknologjia e re po ecën aq shpejt sa gjërat po kapen, ndërsa e mëparshmja as që është prezantuar.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Elon Musk ka një palë raketa të bukura për të cilat thuhet se lëshojnë dhjetëra satelitë 5G në ajër për mbulimin në të gjithë botën.
    Pyes veten si është teknikisht kjo, sepse frekuenca 5G do të kërkonte pak distancë, por kjo është ajo që ju gjeni në media.

 6. Analizoj ka shkruajtur:

  Që nga 19 Mars 2020, COVID-19 nuk konsiderohet më si një sëmundje infektive (HCID) me pasojë të lartë në Mbretërinë e Bashkuar.
  https://www.gov.uk/guidance/high-consequence-infectious-diseases-hcid#status-of-covid-19

  .. përveç në Madurodam

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kjo sepse Trump, Bolsonaro dhe Johnson të gjithë përfaqësojnë të njëjtën markë: markë në të djathtë
   Dhe siç kam shkruar shumë herë në shumë artikuj, njerëz si Robert Jensen, Alex Jones dhe të ngjashme me fjalët e krahut të djathtë duhet të jenë një rrjet i shkëlqyeshëm i sigurisë. Ata duhet të fitojnë shumë ndjekës të cilët janë kritikë ndaj mediave kryesore dhe politikës kryesore. Ata duhet të ndihmojnë në ndërtimin e asaj marke dhe të lidhin qartë një filozofi të caktuar me atë markë. Ata gjithashtu duhet ta lidhin qartë atë markë me kampin Trump (Trump, Bolsonaro, Johnson).

   Atëherë ajo markë (e profiluar qartë) do të hidhet në erë kolektivisht. Rruga që tani është zgjedhur është rruga e "Ata pretendojnë se nuk është aq e keqe me pandeminë koronavirus". Marka në të djathtë është e lidhur kështu me 'mohuesit e krizës koronavirus'.

   Atëherë çështja është plotësisht e fikur. Pastaj Trump dhe Bolsonaro dhe Johnson (fundi i Brexit) duhet të largohen nga fusha dhe kabina e vjetër politike e krahut të majtë merr përsipër përsëri dhe kritikët hyjnë në burg; askush nuk duhet të dyshojë përsëri në mediat kryesore.

   Rezultati: një "gjendje shpëtimi" komuniste totalitare teknokratike, përfshirë policinë e menduar.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër