Dëshmitari i kurorës dhe loja midis krimit të shtetit dhe prokurës (avokati Meijering kundrejt Plasman)

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 11 nëntor 2019 8 Comments

burimi: telegraaf.nl (Plasman majtas, Meijering djathtas)

Të Premten e kaluar pati një intervistë interesante me avokatin Nico Meijering nga zyra e mirënjohur Ficq & Partners në Financëel Dagblad (FD.nl). Së pari më lejoni të freskohem për Nico Meijering. Për shijen time, ky është një nga avokatët e PsyOp në Hollandë. Sigurisht që është një supozim i vështirë për tu supozuar, por është e rëndësishme që të paktën të studioni mundësinë. A është e mundur që shteti (në bashkëpunim me politikanë, gjyqtarë, avokatë, menaxherë perceptimi dhe ekspertë në TV dhe gazetë dhe media plus media alternative) të luajë mbi njerëzit përmes operacioneve psikologjike (shkurtuar me PsyOps)? PsyOps janë skenarë filmash të ekzekutuar me kujdes, në të cilat zbatohet një problem me ndikim të madh shoqëror për të futur legjislacionin e ri.

Shumë njerëz do ta hedhin poshtë atë si diçka që nuk është e mundshme, sepse atëherë ju duhet të bëni kompromis shumë njerëz me një sekret. Sidoqoftë, thjesht do të veçoja popullaritetin e madh të shoqërive sekrete. Ata madje kanë shenjën 'sekrete' të cilësisë në emrin e tyre. Me skenarët e filmave të ndarë, jo të gjithë duhet të jenë të vetëdijshëm për mashtrimet dhe mashtrimet; kjo është në fund të fundit.

Kushdo që ka zhytur veten në historinë e fundit, por edhe në atë të 65 vjet më parë, mund të ketë zbuluar se linjat e gjakut aristokratik ushtrojnë më shumë fuqi sesa përshkruhet nga media. Sipas mediave, shtëpitë mbretërore janë kryesisht shirita, ato hipin në karroca të bukura dhe ata tundojnë lamtumirën për njerëzit çdo herë e më shumë. Epo, ndonjëherë ata bëjnë një punë diplomatike ndërkombëtare, por përsëri, ata nuk kanë aq shumë fuqi. Vetëm kur filloni të shqyrtoni çështjen pak më seriozisht, do të zbuloni se kjo imazh u formua kryesisht nga programimi juaj përmes të njëjtit media. Fuqia aktuale është akoma me aristokracinë, dhe demokracia nuk është asgjë tjetër përveç maskë që duhet të mbështesë iluzionin e zgjedhjes për njerëzit. Janë pikërisht këta aristokratë ata që janë në shtresat më të larta të atyre shoqërive sekrete, të cilat përqafojnë fuqinë e hijes në shoqëri. Bota si arsimi dhe media na përfaqësojnë është një botë shumë e ndryshme se ajo jashtë asaj pamje me ngjyrë. Por me çfarë ngrihemi çdo mëngjes? Me lajmet në radio apo tregimet e DJ-ve të mëngjesit. Ne ngrihemi me lajmet dhe gazetën dhe një filxhan kafeje. Arrijmë në punë dhe radio hedh "lajmet" në veshët tanë çdo gjysmë ore.

Deri vonë në mbrëmje, imazhi ynë i realitetit është ngjyrosur nga kanalet me ndikim, kështu që ne nuk dimë më mirë. Epo, ju e bëni sepse lexoni mediat alternative dhe ndiqni Thierry Baudet dhe për këtë arsye jeni të informuar mirë. Mbajeni atë mendim për një moment dhe pastaj pyesni veten nëse ka pasur ndonjëherë një faqe në internet ose një parti politike që ka treguar mundësinë që opozita gjithashtu mund të jetë në xhepin e pushtetit? A ka pasur ndonjëherë një faqe në internet ose parti politike që ju mbështetej me prova video për të treguar sesi u organizuan demonstratat, me të dy palët që vepronin? A ka pasur ndonjëherë një faqe në internet që, përveç ekzistencës së operacioneve të rreme të flamurit, tregoi mundësinë e operacionet psikologjike të bazuara në të njëjtat parime si skenarët e filmit? A është kjo një shenjë se nuk ekziston apo është një shenjë që opozita është kontrolluar dhe se vëmendja juaj duhet të devijohet strukturore prej saj? A duhet të heshtin ata që e quajnë, në mënyrë që të mendoni se "Nëse askush tjetër nuk raporton, nuk do të jetë e vërtetë"?

A keni menduar ndonjëherë për mundësinë që qeveritë të financojnë ushtritë proxy për të pasur një alibi të vetë-krijuar për të pushtuar një vend dhe të veprojnë si një shpëtimtar në mënyrë që të instalojnë një bllok të ri të energjisë (dhe të marrin burimet)? Që shumë kanë zbuluar që kjo është një taktikë e përdorur gjerësisht nga CIA. Al Kaida fjalë për fjalë do të thotë 'baza e të dhënave'; duke iu referuar bazës së të dhënave të luftëtarëve që trajnuan dhe armatosën SHBA për të luftuar kundër rusëve në Afganistan. që prokurëUshtria e ka ndryshuar emrin disa herë dhe ne tani e dimë atë nën emrin e fundit të marketingut IS (më parë i njohur edhe si ISIS ose Daesh). Nga mendoni se nga kanë ardhur të gjithë ata luftëtarë? Media, përmes menaxherëve të perceptimit si Jeroen Pauw dhe të ftuarit e tij në tryezë, ju kanë bërë të besoni se dukej e pamundur të ndaleshin të gjithë ata luftëtarë të rekrutuar që udhëtonin për në Siri. Ne i kemi mbushur kryesisht ato ushtri përfaqësuese vetë. Epo, jo ti dhe unë; shërbimi ynë sekret. Kjo ndodh në një mënyrë të poshtër dhe të maskuar pas mediave që mbulojnë media që duhet të japin përshtypjen e kundërt: Ne nuk mund t'i ndalonim ato; të gjithë ata sirianë! Më poshtë është sqaruar shkurtimisht nga njëra prej pengesave në këtë skenar master global (përshkruar në tim libër i ri); ai tiran i tmerrshëm i Sirisë. (Lexoni më tej nën video)

Epo, ka 'më shumë se sa i takon syri'; ose gjithashtu: imazhi ynë për botën është përcaktuar kryesisht nga media dhe media alternative, por nëse kjo përfaqëson realitetin është në dyshim. Nëse qeveritë janë të afta të krijojnë ushtri me përfaqësues, pyetja ime për ju është nëse qeveritë gjithashtu do të jenë në gjendje të krijojnë një krim përfaqësues për të zbatuar një axhendë të caktuar. A mund ta mendoni këtë? A i keni shikuar ndonjëherë në mënyrë kritike ato imazhe të rrëmbimit të Heineken? A i keni shikuar ndonjëherë ato përsëri në YouTube? Epo, hidhni një vështrim tjetër. (Dhe pastaj vazhdoni të lexoni poshtë videos)

Kur shikoni prapa, a nuk ju duket ndjenja se kemi të bëjmë me një skenar filmi këtu? "Oh, çfarë marrëzie Vrijland. Ky nuk është rasti me ne në Hollandë. Ju u jepni atyre shumë kredi."Po sikur specialisti i gomave të hedh thonjtë në rrugët hyrëse, në mënyrë që të rritet shitja e gomave? Po sikur media, politika, policia dhe gjyqësori të angazhohen të veprojnë përmes kriminelëve me prokurë për të zbatuar legjislacionin e ri? Për këtë ju së pari keni nevojë për probleme me ndikim të madh kombëtar ose ndërkombëtar. Diqka që ushqen shumë emocionet midis njerëzve. Diqka që ju sjellni në programet e diskutimit si Pauw për të rritur më tej indinjatën dhe ndjenjat midis njerëzve. Atëherë ju i keni sjellë njerëzit pikërisht në mënyrën shpirtërore në të cilën ata pranojnë legjislacion që normalisht do të konsiderohej absurd. Në rastin e kriminelit të prokurorit Holleeder, kjo çoi, për shembull, në pranimin e parimit të 'dëshmitarit të kurorës'. Someoneshtë dikush që mund të dëshmojë në këmbim të një marrëveshje me gjyqësorin. Dëshmitari i kurorës madje mund të shohë dosjen penale dhe për këtë arsye në të vërtetë mund të sigurojë një lloj dëshmie të personalizuar. Pastaj ai mund të shkojë te kirurgu plastik për të marrë një fytyrë të re dhe më pas të largohet me një pasaportë të re në (me sa duket) Argjentinën.

Epo, sepse kur punoni si shtet me kriminelë me prokurë, gjithmonë duhet të merrni parasysh rezistencën nga shoqëria kundër një legjislacioni të tillë të ri, mund të shfrytëzoni edhe një herë sërish PsyOp që luajnë argumentet për dhe kundër një dëshmi të tillë kurorë kundër njëri-tjetrit. Ka vërtet wel avokatë autentikë të ndershëm dhe të palodhur autentikë (jo PsyOp) në vend dhe ju duhet t'i bindni ata për parimin e dëshmitarit të kurorës.

Pra, supozoni se jeni duke punuar me një kriminel me prokurë dhe sigurohuni që të ketë të gjitha llojet e vrasjeve dhe vrasjeve në media (mund të kishte ndodhur, PsyOps mund të ishte aq lehtë), atëherë mund të siguroheni që të krijoni një situatë ku i dyshuari ngarkohet në bazë të një dëshmie nga një dëshmitar i tillë i kurorës dhe atëherë ju mund ta siguroni atë avokati i një dëshmitar i tillë i kurorës është qëlluar për vdekje. Atëherë ju keni skenarin ideal të filmit PsyOp, në të cilin edhe një herë bëni masazh tërësisht pranimin e dëshmitarit parim dëshmitar në popull (dhe profesionin juridik) dhe krijoni mënyrën e pranimit për hapjen e rubinetit të parave për programet e mbrojtjes.

Ju mund të kontrolloni të gjitha llojet e gjërave me kriminelët tuaj përfaqësues. Një prekje e këndshme e kremës së whipped në ëmbëlsirën Holleeder për shembull:

Ashtu si Meijering, Plasman bashkohet rregullisht në programet televizive. Në tetor, ai vuri në dukje në një gazetë të përjavshme se tenxhere shtesë për ndihmë juridike të financuar po "hahet" nga avokatët që ndihmojnë kriminelët e lartë në vitet e gjyqit shpesh. Për shembull, miliona procese Holleeder shkuan 'tërësisht në shtesë'.

Epo, por gjithçka që kriminelët me prokurë kanë bërë me shpenzimet e shtetit, krijuan alibinë për të fikur rubinetin për të gjithë ata që kanë nevojë për ndihmë të drejtë juridike në të ardhmen. Të dobishëm, ata kriminelë proxy!

Lufta midis "avokatëve të lartë" (si psh Telegraaf i quan ata) Meijering dhe Plasman është, për aq sa unë jam i interesuar, pjesë e PsyOp më të fundit për pranimin e plotë të parimit të dëshmitarit të kurorës dhe programeve të mbrojtjes së shoqëruar. Ato programe mbrojtjeje që duhet të shtrihen në mbrojtjen e avokatëve, gazetarëve, etj., Mbi kostot shtetërore, etj. Thesari i shtetit duhet të tërhiqet në mënyrë të konsiderueshme për të mbrojtur parimin e dëshmitarit të kurorës, dhe kështu duhet bërë një nivel i lartë përpjekjesh për të bindur njerëzit. Profesioni juridik gjithashtu duhet të jetë i bindur të pranojë parimin e dëshmitarit të kurorës, në mënyrë që ta bëjë veten të disponueshëm për mbrojtje. Ndërkohë, mbrojtja (me shtesën) e të pandehurve duhet të skemohet. Ju luani ato aksione të larta nëpër media duke punësuar dy avokatë të PsyOp, njëri prej të cilëve mbron dëshmitarët e kurorës dhe tjetri kriminelët me prokurë (përveç kësaj, natyrisht). Shihni këtu thurrjet e mahnitura midis dy në të Gazeta Financiare.

A është kjo Mafia Mafia Al Kaeda e AIVD-së tonë? A është krim i përfaqësuesit? A është Holleeder një prokurë kriminel? A kemi të bëjmë me krimin me prokurë këtu? A po shijon Holleeder koktejin në Argjentinë? A ekziston Ridouan Taghi apo kemi një aktor dhe / ose deepfake për të bërë? A ishin të vërteta të gjitha ato sulme ndaj ndërtesës Telegraaf dhe Panorama? A ekzistonte vërtet Derk Wiersma apo ekziston edhe një personazh i thellë? E vetmja gjë që dimë është se media di të na bindë përmes tregimeve. E tëra që dimë është realiteti që preview media. Tregimet, siç janë ato të Nico Meijering, mund të jenë pjesë e punës së aktrimit (e një avokati PsyOp). A janë Meijering dhe Plasman pjesë e ekipit të njohur të avokatëve të PsyOp në Hollandë? Me Zyrën e Përgjithshme të Shtypit Hollandez (ANP) në duart e John de Mol, të paktën mund të themi se të gjitha mundësitë dhe mjetet janë në dispozicion për të mashtruar njerëzit me PsyOps dhe për këtë arsye prodhime profesionale të rreme.

Në përgjithësi, është e rëndësishme që tani e tutje shteti të mund t'i mbyllë të gjithë duke qenë në gjendje të dalë me një dëshmitar të kurorës; një dëshmitar i kurorës që jep një dëshmi të personalizuar, në mënyrë që njerëzit të zhduken lehtësisht në gulag. A mundet që Meijering dhe Plasman tani të jenë në gjendje të bindin profesionin juridik të Hollandës duke luajtur në PsyOp e fundit që prek këtë profesion në sensin e tij të sigurisë?

Urdhëroni këtu librin tim të ri "Realiteti ashtu siç e perceptojmë":

blej tani

Lista e lidhjeve burimore: merriam-webster.com, telegraaf.nl (e hapur në modalitetin e paditur në Google Chrome), fd.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (8)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zonnetje ka shkruajtur:

  Parimi i "dëshmitarëve të kurorës" në të vërtetë nënkupton pranimin e dëshmitarëve të fshehtë. Ju mund të akuzoheni për diçka nga dikush që mund edhe të mos ekzistojë. Mund edhe të përbëhet. Një avokat i mirë, a janë akoma aty? Ata që dëshirojnë të zbulojnë mund të vijnë direkt te Dekani i Urdhrit të Avokatëve për një bisedë të mirë. Aty ai është thënë, luani lojën ose do të konsideroheni të vështirë dhe përmes akuzave të paqarta do të dëboheni si avokat.
  E kam thënë para se të jetojmë në një diktaturë të qetë, delikate, të rafinuar. Presioni i grupit është aq i madh sa pothuajse të gjithë marrin pjesë në këtë diktaturë. Një bukëpjekës që dëshiron të piqet gjithashtu pjek në këtë diktaturë. Dikush që dëshiron të luajë polic gjithashtu e bën këtë në këtë diktaturë.
  Këshilla ime nuk ka besim avokatët. Nëse bëhen nën presion, ata i tregojnë gjithçka shtetit dhe kjo ndodh më shumë sesa mendoni. Për fat të mirë ne jetojmë në një shtet kushtetues.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pikërisht… Unë e kam sqaruar tashmë atë në disa artikuj.

   Legislationshtë legjislacion gulag dhe ndalimi i disidentëve së shpejti do të jetë një copë tortë. Sigurisht nëse policia lejohet të shikojë prapa çdo dere të përparme pa një urdhër kërkimi (falë Ruinerwold PsyOp) dhe kushdo që është i hutuar potencialisht (falë Thijs H. PsyOp) mund të marrë psikolancën.

 2. Zonnetje ka shkruajtur:

  A mund të më thotë dikush se si policia zbuloi se ku fshihej Heineken me shoferin e tij. Unë nuk e pashë atë të pasqyruar në librin e Petertje de Vries. A do të punonte ai për shtetin në fshehtësi? Jo, heroi ynë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Peter R. de Vries për shtetin? Jo baba .. si arrini atje !!

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   Nuk kishte vend, nuk kishte rrëmbime, kështu që duhet të kemi
   të mos na pyesni pse libri është shkruar ashtu siç interpretohet për publikun.

   Një skenar = një skenar

   ne duhet ta besojmë atë dhe lojtarët duhet t'i përmbahen, përveç nëse nuk doni ta besoni atë.
   Ata do të kenë gjithmonë një përgjigje, është një skenar i papërshkueshëm nga uji dhe pjesëmarrësit
   tradhtarët e paskrupull, pa shpirt të emocionit tonë. Mirëmëngjes Zonja dhe Zotërinj udhëtarët e dashur

 3. Guppy ka shkruajtur:

  Prindërit gjithashtu marrin pjesë me guxim. Mendoni për historinë e Sinterklaas (Dutch Santa / Satan), u shitet të rinjve në mesin tonë si të vërtetë. Të mësohemi me botën në të cilën jetojmë. Gëzuar festat 😳😉

 4. Kamera 2 ka shkruajtur:

  censurë censure censure

  Kjo faqe është duke u censuruar nga personi përgjegjës, tani është shumë e qartë.

  Ne jetojmë në një vend të lirë demokratikisht transparent por fjala e lirë
  është censuruar dukshëm

  Farë do të bëjmë në lidhje me të?

 5. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Krijimi i kontradikteve të dukshme të rreme për të arritur një rezultat të supozuar është një hobi i të dyshuarve të zakonshëm, të folurve në skenar. Ata thjesht nuk mund të mjaftojnë për të mashtruar delet e këndshme direkt në pyllin e gazetave të miteve ...

  Ata shpërndajnë fjalë për fjalë rërën në sytë tuaj.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër