Debati midis Mark Rutte dhe Thierry Baudet dëshmon se nuk duhet të votoni

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 23 Maj 2019 6 Comments

burim: rtlnieuws.nl

Është nga Jeroen Pauw në Red Hat në Amsterdam akt i koordinuar (i quajtur edhe debat) midis Mark Rutte dhe Thierry Baudet, ishte, sipas mendimit tim, prova e madhe që kemi të bëjmë me aktorët kryesorë. Aktorët kryesorë që mbyllin profesionalisht sytë. Në debat kemi parë dy krijues të mirë-trajnuar të cilët të dy dhanë prova të gjalla se nuk ka rëndësi se kush ju votoni, por që ju mund të lëvizni vetëm nga anija A në anijen B të të njëjtit flotë, me atë flotë që gjithmonë shkon në të njëjtën drejtim. Anija FvD duket se dëshiron të lundrojë një kurs krejtësisht të ri sesa anija VVD, por kjo është vetëm iluzioni që Thierry Baudet duhet të krijojë për t'ju tërhequr në rrjetën e tij të sigurisë; rrjeti i sigurisë që unë kam diskutuar kaq shumë këtu në këtë faqe interneti.

Për të matur është të dihet dhe për shumë vite ka patur një nëntokë të madhe ndjenjash në Holandë që plotësisht nuk pajtohet me politikën e qeverisë holandeze. Analiza të mëdha të të dhënave mund ta bëjnë këtë lehtësisht transparente dhe pa marrë parasysh se sa ju bëni më së miri tuaj përmes raportimit propagandistik të perceptimit të drejtuar nga radio, televizioni dhe gazetat; ai grup kurrë nuk bëhet më i vogël. Për këtë arsye duhet gjithmonë të siguroheni që të keni një përkthyes për atë grup. Vrasja e Pim Fortuyn nuk ndihmoi vërtet dhe nisja e Geert Wilders dhe lidhja e partisë së tij me deklarata ekstreme të tilla si "pak marokanë" nuk ndihmonin vërtet. Është gjithashtu një fenomen që Evropa po merr një rol të gjerë.

burimi: whatculture.com

Thierry Baudet u lejua të tregojë dje, në bashkëpunim me Mark Rutte, se si punon strategjia e rrjetit të sigurisë dhe se si të dy meshkujt vjedhin nën flamurin e të njëjtit master të flotës. Kjo është arsyeja pse të dy thirrjet në fund të debatit për të shkuar në votime për të vërtetë dhe të sigurt. Një debat i tillë nuk është gjë tjetër veçse veprimi me cilësi të lartë. Ju pothuajse mund ta krahasoni atë me ndeshjet e mundjes që ne njohim nga Televizioni Amerikan, ku aktorët e dinë saktësisht se çfarë hitet mund të japin dhe cilat pikë fitimi dhe humbjeje mund të bëhen. Ai vepron në të cilin pikat e fitimit dhe humbjes janë rënë dakord paraprakisht; edhe pse diskutimi duket të jetë spontan dhe i ashpër dhe po bëhen goditje të mëdha.

Kjo nëntokë e madhe e njerëzve që e dinë se po gënjenin nga qeveritë vit pas viti, pavarësisht nga ajo parti për të cilën votojnë, po rritet në të gjithë Evropën. Pra, nëse doni t'i mbani gjërat së bashku, duhet ta kapni atë grup. Unë e quaj strategjinë e rrjetit të sigurisë këtu. Kështu që ju keni nevojë për një anije me një kapiten në bord për të hedhur karremin për ato peshq që po planifikojnë të notojnë kundër rrymës. Nëse udhëheqësi politik (aktori) i cili përfaqëson këtë grup fiton shumë pak mbështetje, ju aktivizoni disa bomba mesatare këtu e atje për të dobësuar grupin. Në përgjithësi, megjithatë, strategjia është e njëjtë në të gjithë Evropën (dhe madje edhe në SHBA): së pari e rritni atë grup jashtëzakonisht, e stigmatizoni atë në nacionalistë, protektorë, kritikë (me stigmën mendimi i konspiracionit) dhe të drejtë. Pastaj ju lejoni këto lëvizje politike të bëjnë një fitim, në mënyrë që ata të marrin shumë vëmendje nga masat. Pastaj ju i bëni ata në fund të fundit përgjegjës për dështimin ekonomik dhe social dhe në 1x merreni me kritika nga shoqëria në një shkallë të madhe dhe ju mund të bindni masën se ekziston vetëm 1 e drejtë dhe kjo është globalizimi dhe centralizimi i pushtetit.

burimi: depositphotos.com

Kjo është arsyeja pse ne të gjithë e shohim se ata udhëheqës politikë janë të lidhur me stigmatizëm. Këto stigma janë krijuar me qëllim (përmes deklaratave të mediave) dhe natën e kaluar pamë se si Mark Rutte u lejua të mbante këto pulla në Thierry Baudet. Në fakt, ato pulla janë të vendosura për ju, zgjedhësi. Kjo është pikërisht qëllimi. Do të klasifikoheni në një markë. Ju do të theksoheni. Idetë tuaja janë të lidhura me një markë të paracaktuar nëpërmjet medias dhe nëpërmjet tendencave politike të mbivendosura. Kjo markë është e drejtë, jo miqësore me gratë, anti-BE (ose nacionaliste), rrethimi i vendit (kufijtë e mbyllur), anti-islami, vendi i vet, monedha e vet dhe interesat e veta tregtare, besimtarët e mashtrimit të klimës dhe besimtarët në teoritë e konspiracionit fushë e falsifikimit të historisë). Është grupi Brexit, Nexit, Frexit (etj) që mund të fitojë mbështetje në të gjithë Evropën.

Ndjenjat e zorrëve jetojnë me grupe të mëdha dhe së shpejti prandaj duhet të trajtohen në një shkallë të gjerë me atë ndjenjë që është e lidhur me këtë markë. Nëse keni qenë në gjendje të lidhni gjithçka me një dhe të njëjtin markë dhe së pari ju lejoni që grupi të rritet, ju mund të aktivizoni eventualisht bomba të integruara dhe të mbytni anijen. Ju pastaj mund të shkatërroni të gjithë flotën e anijeve të sigurisë (e cila ka marrë të njëjtën markë në të gjithë Evropën dhe SHBA).

Ju kujdesen për disa skandale këtu dhe atje, kështu që kontaminimi i përkohshëm i markës së re tashmë ndodh. Këto mund të jenë trazira politike të të gjitha llojeve, por mbi të gjitha argumentet administrative politike, stigmat e pafytyrësisë etj. Në fund të fundit, megjithatë, qëllimi është që grupi (markë e re) të jetë përgjegjës për një dështim të madh ekonomik dhe social. Brexit i shërben këtij qëllimi. Kjo ishte gjithashtu arsyeja pse referendumi i Brexit para se të nisej nga BE u lejua të fitonte. Kjo është arsyeja që Theresa May, në lidhje me të gjithë politikanët britanikë (aktorë), mund dhe duhet ta bëjë procesin e Brexit të dështojë. Në shifra dhe në të gjitha llojet e efekteve anësore, Brexit duhet të kthehet në një vend të verbër në grupin e krahut të djathtë (markë e re që mund të lidhet me të gjitha llojet e ideve). Anija e rrjetit të sigurisë (e gjithë flota e rrjetit të sigurisë të markës së re) duhet të zhytet në mënyrë që njerëzit e mbytur të mund të ngrihen në bordin e flotës së vjetër. Flota e vjetër që ju drejton me kujdes drejt globalizimit dhe centralizimit të pushtetit.

Mënyra e vetme për t'i ekspozuar aktorët politikë është ndalimi i ecjes në votime dhe minimi i sistemit në themel. Thierry Baudet është vetëm strategu i rrjetit të sigurisë, i cili duhet të përfaqësojë zërin (markën) që apelon për nënkryetarin e madh. Është ndjenja që njerëzit e dinë është e gjallë, por ajo që duhet të shënohet, kështu që ajo markë më vonë mund të fajësohet për të gjitha problemet dhe marka mund të fundoset në të djathtë dhe njerëzit e mbytur mund të tërhiqen përsëri në anijet e flotës së vjetër të besuar. jetë. Ata do të tallen dhe do ta lënë atë nga mendja e tyre për të kritikuar përsëri.

Nëse vërtet dëshironi që diçka të ndryshojë, duhet patjetër të heqësh dorë nga besimi juaj në politikë. Ndryshimi nuk vjen duke vazhduar të votojë për aktorët (fjalë për fjalë aktorët) të cilët duhet të të kapin. Ndryshimi vjen kur e vendosni punën tuaj, nuk ecni më në sondazhe dhe nxitini drejtuesit e perceptimit të mediave dhe politikës nga fortesat e tyre. Ju nuk duhet të prisni ndryshimin nga lart, sepse ata janë shkaku i problemeve dhe votimi për një strateg të ardhshëm të rrjetit të sigurisë nuk do të sjellë ndryshimin përsëri. Ajo do të mbytet vetëm anija e rrjetit të sigurisë. Duhet të veproni vetë. Është koha për ndryshime radikale dhe një revolucion të tillë si përshkruar këtu.

Më së paku mund të bësh është ta ndash këtë artikull sa më shumë që të jetë e mundur! Atëherë ju keni bërë një fillim.

Lista e lidhjeve burimore: npostrart.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (6)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Neimheid ka shkruajtur:

  Përgjigje e shpejtë dhe më e rëndësishmja ... copë e mirë

 2. Guppy ka shkruajtur:

  Ju keni të drejtë dhe asnjë nga këta dy nuk do të na shpëtojë.

  Rutte thjesht thotë se nuk mund të largohemi nga BE për shkak të bankave holandeze. Këtu është zgjidhja nëse keni një qeveri që kujdeset për njerëzit, ju merrni bankat dhe eliminoni ato. Paratë që shkuan në Greqi nuk shpëtuan popullin grek, por bankat holandeze dhe gjermane. Nuk ka rëndësi që njerëzit të shtrembërohen dhe të kryejnë vetëvrasje ose të vdesin nga sëmundje të thjeshta. Kjo ABN amro bëri dy miliardë fitime në vit, ndërsa ishte në pronësi të shtetit, gjithashtu nuk diskutohet. Kjo bankë u shit për shumë më pak, ndërsa popullsia holandeze mund të kishte fituar vetëm dy miliardë në vit.

  Për aq kohë sa udhëheqësit tanë të ashtuquajtur nuk e rivendosin sistemin financiar dhe nuk trajtojnë zinxhirin e skllevërve apo borxhin, ata janë atje për sistemin.

  Shumica e perëndimit punon një minimum prej 3 ditë në javë për bankat që ju kanë huazuar ajër të nxehtë. Si rezultat, nuk ka të holla të mjaftueshme për të paguar për gjithçka dhe nëna gjithashtu duhet të shkoj në punë. Bëni fëmijët të duken mirë në qeverinë e babait. Baballarët dhe nënat e vështira përfundojnë në shtetin e kujdesit të nënës.

  Ekziston vetëm një zgjidhje dhe kjo është ndalimi i votimit dhe pagesës.

  Kushdo që shfaqet në vendin e ngjarjes, të gjithë ata kanë për detyrë të na mbajnë në zinxhirin e skllevërve.

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Po, sigurisht papritmas PVDA fiton ... haha ​​sa është e mundur?

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2019/05/euverkiezingsuitslag.png

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Mbytja e flotës "e drejtë" ka filluar:

  Humbja e votës, 'vetëm në skajet e qyteteve të mëdha' (subliminal për 'fenomen buzë'), shih këtu:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/3651604/half-miljoen-stemmen-minder-voor-baudet

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër