Deklarata kundër policit lokal në rastin Romy dhe Savannah

paraqitur në ANALIZA E LAJME, ROMY & SAVANNAH RASTI by në 15 Korrik 2017 8 Comments

Edhe pse policia në lidhje me mediat të vërtetë t'i japë të mira Romy dhe Savannah përgjigjet e tyre të dukshme në Romy dhe Savannah materies dhe veçanërisht përshtypjen se gjërat janë aq i mirë sa të zgjidhet, kjo nuk është absolutisht e vërtetë. Djali i cili do të kishte vrarë Romy Nieuwburg është i njohur nga media dhe më pas vjen një tregim në të cilin një fotografi e një djali psikopatik është vënë poshtë. Është një histori shkruar në stilin NLP, ku nuk ofrohet asnjë provë. Kryerësi i dyshuar i pretenduar në Dekker Savannah do të ishte në foton e kamerave të sigurisë, por nëse i plotësoni imazhe të përziera tregoni në media dhe ju gjithashtu mbuloni atë me një histori NLP, atëherë ju e dini se shumica e audiencës beson atë. Pa imazhe (të pabesueshme), historia do të dukej krejtësisht e pabesueshme. Në secilin rast, të dy tregimet futen në media pavarësisht nga njëra-tjetra, në mënyrë që të ruhet se gjërat nuk kanë të bëjnë me njëri-tjetrin. Kjo është e pakuptimtë, sepse në qoftë se 1 vajzë rreth 17: orës 00 në pasdite është gjetur i vdekur dhe tjetri është ende mungon në atë kohë, është se arsye e mjaftueshme për një alarm qelibar dhe një kërkim masiv me helikopter dhe nuhatës qentë. Argumenti se policia nuk do të dinte se ku duhet të shihet është plotësisht më e ngushtë, sepse ekziston gjithmonë opsioni i drejtpërdrejtë i shigjetave të një telefoni. Nga linja e historisë në media është e qartë se ajo do ta kishte atë me të.

Që ka tashmë disa vjet është një Zekthi mundimshëm mediat e pavarura dhe media e pavarur alternative, vetëm shkon për të hetuar dhe për shkak se atij personi, shkruar nën emrin Martin Vrijland, por nuk ndalet (pavarësisht shpifje përhapur qëllimisht dhe shpifje nga kleristi i shtetit Jeroen Hoogeweij dhe disa vende që kanë marrë përsipër), mbetet e vështirë përhapja e tregimeve të tilla në mënyrë jo kritike. Artikujt e Martin Vrijland lexohen shpejt 100,000 herë në ditën 1 në këtë lloj ngjarjeje. Dhe pas disa ditësh që është përhapur pothuajse mbi gjysmën e Holandës. Kjo ndoshta është arsyeja që edhe një polic lokal nga Hoevelaken duhej të shkonte për të sulmuar këtë shkrimtar. Ai e bëri këtë duke deklaruar se do të bëja shpifje dhe shpifje duke shkruar për këtë çështje. Shihni më poshtë.

Gjithkush që më ka ndjekur për njëfarë kohe e di se jam në 2013 në lidhje me Anass Aouragh vrasje shkroi dhe zgjodhi qëllimisht pseudonimin e shkrimtarit Martin Vrijland, sepse unë e kisha vënë re tashmë se ekzistonte një x-numër i faqeve të internetit që ishin strukturisht të zënë të gjithë ata që guxuan të kritikojnë ligjëratën zyrtare në mediat kryesore, bëni një filxhan më të vogël. Këto vende ju djegin plotësisht dhe në rastin tim ata gjithashtu bënë thirrje për të gjetur emrin tim të vërtetë. Ata gjithashtu bënë thirrje të hapura për të kaluar mbi informacionin negativ rreth meje për ta. Faqet hodhi tërë internetin e plotë për shpifje të pabaza dhe shpifje adresën time dhe kam bërë këtë në deklaratën 2013. Edhe pse unë i dorëzoi në një dosje të plotë me provat e shpifjes dhe shpifjes në deklarimin dhe deklaratën aktuale mori shumë orë, unë kurrë nuk kam dëgjuar të deklaratës. Nuk kam marrë as shkrim as ndonjë formë tjetër të reagimit. Telefonatat në stacionin e policisë ku e kisha raportuar, janë larguar duke thënë se "është ende në shqyrtim." Kam mund të tregojë se e gjithë kjo shpifje dhe shpifje erdhi nga punonjësi i shtetit Jeroen Hoogeweij dhe madje botoi pasaportën e tij kombëtare. Nuk ndihmoi. Asgjë nuk ka ndodhur me deklaratën dhe sot e gjithë interneti është ende plot tregime negative të pabazuara. Kjo natyrisht ka efektin e saj. Jo vetëm që është e dëmshme për jetën time private, por gjithashtu do të thotë që nuk do të isha kurrë në gjendje të gjeja përsëri një punë të rregullt. Një kërkim i Google do të ndalojë menjëherë një punëdhënës potencial të ri. Përveç kësaj, pasuesit e rinj të faqes sime ende po bombardohen me këto tekste. Edhe një faqe në Facebook është ngritur për këtë.

Kjo është arsyeja pse ky post në Facebook nga agjenti Erik Kluinhaar në rastin Romy dhe Savannah është ngarkuar më tepër. Agjenti jep shpifje dhe shpifje tashmë të pabazë në internet, një impuls tjetër shtesë. Edhe pse nuk ndodhi asgjë me deklaratën e mëparshme dhe ndoshta nuk do të ndodhë kurrë, vazhdoj të luftoj për të drejtën e lirisë së shprehjes. Megjithëse ende ekziston zyrtarisht në Holandë, është e qartë se shteti aplikon të gjitha llojet e metodave të sofistikuara për t'i bërë të gjithë ata që ende guxojnë të shprehin kritika pak më të vogla. Ju thjesht shkaktoni dëme të rënda të personit, kështu që askush nuk guxon të përdorë të drejtën e lirisë së shprehjes. Vërejtja e agjentit Kluinhaar është gjithashtu shumë e dëmshme, veçanërisht sepse ai thotë se unë jam shpifje dhe shpifje. Kjo ndërsa unë nuk bëj asgjë tjetër sesa të përqëndrohem në përshkrim kritik të rastit Romy dhe Savannah dhe të mos e lëkundem ose të mposhtim askënd në të.

Në bisedën time të parë telefonike me policinë është raportuar se unë nuk mund të paraqes një raport kundër një agjenti. Pastaj shërbeja një ankesë. Nuk ishte deri në javën e fundit se kontakti me telefon ishte bërë me mua. Gjatë asaj bisede u raportua se unë gjithsesi mund të paraqes një raport. Vetëm këtë javë isha në gjendje ta raportoja këtë deklaratë, por shoqërohesha me tekstin e mëposhtëm:

Pra, në mënyrë të qartë u bë një përpjekje për të minimizuar këtë çështje paksa. Unë të marrë atë seriozisht, megjithatë, sepse unë besoj se shteti nuk duhet të angazhohen shpifjen dhe fyerjen ndaj qytetarëve të saj për të shtypur lirinë e fjalës dhe unë do të vazhdojë të dyja këtë dhe deklaratës së vjetër seriozisht. Kjo është arsyeja pse unë u përgjigja si më poshtë:

Zotëri i mirë pasdite ..,

Shpifja dhe shpifja kundër personit tim u krye në 13 June 2017 në komunën e Nijkerk, në internet në faqen e Facebook të agjensit të komunitetit Erik Kluinhaar.
Ju do të gjeni një kopje të kësaj nën këtë lidhje:
Edhe pse agjenti nuk përdor pseudonimin e shkrimtarit tim të plotë 'Martin Vrijland', por vetëm emri Martin, është e qartë se ai po flet për mua. Kjo është e dukshme, ndër të tjera, nga reagimet e të gjithë njerëzve që iu përgjigjën kësaj. Një regjistrim i reagimeve në afatin kohor në kohë mund të gjendet në këtë video.
Sipas mendimit tim, është demonstruar mjaftueshëm se z. Kluinhaar kryen shpifje dhe shpifje, sepse ai deklaron se unë "botoj artikuj që janë plot poshtërim dhe shpifje". Në këtë mënyrë ai fjalë për fjalë më akuzon për diçka prej të cilave ende nuk ka një vendim ligjor nga i cili duket se unë po kryej shpifje dhe shpifje. Kjo do të thotë që artikujt dhe veprat e mia prandaj janë të dënueshme dhe të dënuara publikisht në Facebook. Pa asnjë gjykim apo paralajmërim të qartë për adresën time, unë do të akuzohem publikisht për shpifje dhe shpifje. Nëse, për shembull, unë u dënova për shpifje dhe shpifje, ai do të kishte bërë me të drejtë një raport. Sidoqoftë, meqë nuk ishte kështu, dhe nuk kishte ndonjë paralajmërim apo tregues në këtë drejtim nga policia dhe gjyqësori, mua më duket e qartë se ky (një botim i tillë i mediave sociale) është i paligjshëm dhe kjo ndikon në emrin tim dhe reputacionin.
Më parë në 2013 kam paraqitur raporte në polici për shpifje online dhe shpifje në adresën time kundër të gjitha llojet e faqeve që e bënë këtë dhe ende kanë në internet. Unë kurrë nuk kam dëgjuar asgjë nga kjo (shumë e detajuar dhe e gjerë) deklaratë. As edhe një letër që do të deklaronte se deklarata nuk po përpunohet. Unë mund të imagjinoj se kjo nuk ndodhi, sepse unë kam shumë gjasa të jem në gjendje të kuptoj se kjo shpifje dhe shpifje erdhi nga një person që punonte për qeverinë kombëtare. Por kjo nuk ndryshon faktin se kjo është krejtësisht e pasaktë. Natyrisht, kjo deklaratë është marrë dhe trajtuar. Prandaj, duket se emri im mund të jetë i shpërbërë publikisht, pa u kundërshtuar. Ndoshta kjo është për shkak se unë shkruaj artikuj kritikë që janë 'të padëshirueshëm' të kalibrit. Kjo nuk e zvogëlon faktin se me këtë qortim dhe shpifje të tërë jetën time private është prekur dhe unë kurrë nuk do të gjeja një punë normale në shoqëri. Ky është ndikimi i shpifjes dhe shpifjes. Fakti që Z. Kluinhaar po jep një koment të tillë është një nxitje shtesë për reputacionin tim tashmë të njomur në internet.
Edhe nëse komentet e publikuara apo komentuara nga z. Kluinhaar janë modifikuar ose hequr, mund të thuhet se kjo ka qenë online mjaft e gjatë për të dëmtuar reputacionin tim. Mendoj se është e rëndësishme që kjo deklaratë të regjistrohet dhe trajtohet gjithashtu seriozisht.
Met vriendelijke groet

Teksti i mësipërm është përpunuar në deklaratën që i kam kthyer personit të kontaktit pas nënshkrimit. Kam dërguar edhe një video të afatit kohor të z. Kluinhaar me një regjistrim të postës duke përfshirë të gjitha reagimet. Natyrisht që unë isha i përgatitur për heqjen e këtij posti ose për reagimet e mëposhtme. Këto reagime gjithashtu duket të jenë puna e "trolls" profesional.

Prandaj duket se shteti po përdor metoda për të shtypur kritikat e leximit zyrtar në media, të cilat janë përgjithësisht të papërshtatshme dhe të dëmshme. Shpifjet dhe shpifjet e kryera në internet janë plotësisht të mundura dhe njerëzit përdorin këto tregime të pambështetura në praktikisht çdo post në Facebook. Kjo gjithmonë duhet të largohem nga reagimet ndaj tim tim, të cilin për fat të mirë jo të gjithë përballen me këto gënjeshtra, por edhe nëse njerëzit ndajnë diçka prej meje, ata bombardohen me këto tekste. Shpifja dhe shpifja e personit tim nga ky punonjës shtetëror Jeroen Hoogeweij (dhe stafi i tij) prandaj kanë një gamë shumë të gjerë dhe një efekt shumë negativ. Prandaj është e rëndësishme që këtë herë e kam raportuar. Këtë herë kundër një agjenti. Unë vazhdoj të luftoj për të vërtetën dhe kundër Metodat Machiavelli mediat duket se përdorin.

Pikërisht për shkak se vendosa të luftoja para pak vitesh dhe për shkak se të gjitha këto shpifje dhe shpifje më shkatërruan në mënyrë private dhe financiare, ju bëj thirrje që të më ndihmoni. Kjo mund të bëhet duke u bashkuar me këtë faqe nga € 2 në muaj ose duke bërë një donacion një herë. Ju mund të ruani të gjitha artikujt në rastin Romy dhe Savannah nën këtë lidhje lexoni përsëri një përmbajtje të mirë, kështu që ju mund të kuptoni pse vazhdoj të shikoj këtë rast. Është e rëndësishme që ta bëni këtë, sepse është koha që njerëzit të mos lënë më veten me tregime dhe se në ndërkohë shteti Problemi, Reagimi, Zgjidhja kanë kaluar nëpër të gjitha llojet e legjislacionit të ri, të cilat po marrin gjithnjë e më shumë liri. Ky rast gjithashtu duket se e plotëson këtë parim. Prandaj lexoni artikujt e fundit në këtë rast. Pikërisht sepse është kaq e rëndësishme që mediat nuk mund të sjellin asgjë, por jo kritike, është e rëndësishme që kritikat nga populli të vazhdojnë të ekzistojnë. Përkundër gjithë shpifjeve dhe shpifjeve në adresën time, unë dua të vazhdoj. Për shkak se një tingull kritik mbetet i domosdoshëm në një shoqëri të hapur; sepse liria e fjalës duhet të luftohet dhe sepse edhe ju keni këtë të drejtë; Kjo është arsyeja pse unë apeloj për mbështetjen tuaj. Bëhuni kështu këtu anëtar nga € 2 në muaj ose bëni një një donacion një herë.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (8)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. tru ka shkruajtur:

  Është një kompliment për ju, punën tuaj, që disa autoritete kanë vëmendje për ju. Kjo do të thotë që ju bëni punë të rëndësishme. Përndryshe ata do të injoronin plotësisht.

 2. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Nga koha ime në Holandë unë kam mësuar një gjë: "Shumica e njerëzve të heshtur, një individ është një akt."

 3. Kamera ka shkruajtur:

  Ajo duhet të thuhet se është e neveritshme që qytetarët janë marrë nga disa kidding agjent lagje.
  Por ne nuk duhet të harrojmë se njerëzit e medias vishem tradhti si DWDD, Jinekshow, Pallua dhe bashkëshorte (editor-së) absolutisht të vetëdijshëm dhe luajnë lojë dhe për këtë arsye bashkëfajtor në mbyten e lirisë së njerëzve dhe gazetarisë.

 4. Nuk eshte ka shkruajtur:

  @Martin dhe @Allen Ajo tërheq të gjitha këto princat as nuk marrin parasysh normat e mirësjelljes dhe të fillojë vetëm Letrën e tyre për pasqyra:

  "Përshëndetje zotëri" zotërisë mbi çdo gjë, por ju nuk filloni me Përshëndetje, përshëndetje Po shikoni atë .. :) ???? etj
  Çfarë lloj mirësjellje kurrë nuk mësoi?

  Jo tani ju shohim gjithnjë e më shumë: moral standardet, degradimit dhe pastrimi tul rrëmujë në TV më lart, por si një e sheh në internet, Faecesbook, Twittwittwittwiter etj

  Nuk ka përshëndetje korrekte, titulli i adresës së një letre ashtu edhe mail (sepse mail = letër !!!) është:

  "I dashur zot" ose "Të nderuar zonjë"

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Kështu është

  http://www.martinvrijland.nl/wp-content/uploads/2017/09/aangifte-afgewezen.png

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër