Anja Schaap mund të shohë imazhe në 'Hetim të kërkuar' dhe prandaj nuk ka PsyOp?

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 19 Qershor 2019 7 Comments

burimi: allesoverkaatwijk.nl

Nëse pamjet e hetimit kërkohen mbrëmë duket, mund të nxirrni menjëherë përfundimin se nuk mund të merremi përsëri me një tjetër PsyOp që mungon (operacioni psikologjik). në artikullin tim në lidhje me Anja Schaap të zhdukur kam treguar se si RTL News solli kërkimin e Sherlock Holmes së bashku në lidhje me humbjen dhe se si Anja Schaap kishte shumë gjëra në lidhje me Sherlock Holmes në faqen e saj në Facebook. Edhe adresa e shtëpisë që ajo përmend në faqen e saj në Facebook është ajo e Sherlock Holmes (221B Baker Street).

Pra, shumë vunë në drejtimin e një PsyOp për të shtyrë këtë kërkesë kërkimi në mesin e njerëzve. Unë gjithashtu shpjegova pse njerëzit duan që ne të kërkojmë së bashku. Kjo ka të bëjë gjithçka me faktin se nuk ka spiunë më të mirë se njerëzit të cilët fillojnë të shohin shokët e tjerë si një lojë Pokemon fun. Për më tepër, policia mund t'i kapë me ligj të gjithë ata telefona me kohë të plotë pasi të ketë pranuar të drejtat për përdorimin e kamerës, mikrofonit, të dhënave të vendndodhjes etj.

Në imazhet e mëposhtme të Opsporing Verzocht ne shohim Anja Schaap në mënyrë të qartë duke ecur në kafene, të ulur në bar dhe duke ecur nëpër Katwijk. "Pra, ajo me të vërtetë ekziston dhe ajo ka humbur me të vërtetë përmes Katwijk dhe kështu humbja është e vërtetë", Pastaj ndoshta përfundimi yt do të jetë. Pastaj unë ju kujtoj përsëri se Algemeen Nederlands Persbureau është në duart e një producent televiziv: John de Mol. Kjo do të thotë që lajmet mund të bashkohen përmes prodhimeve televizive (teknikat e Hollivudit). Me softuerin e sotëm, lehtë mund të krijosh një fytyrë jo-ekzistuese. Ju mund të kopjoni një person të tërë dhe të lejoni një aktor ose aktor të qëndrojë në rrugë dhe pastaj të vendosë trupin dhe fytyrën e karakterit të krijuar mbi të. (Lexo më poshtë videon, nëse video është fshirë, klik hier)

Çdokush që ka ndjekur rastin e Anne Faber dhe kohët e fundit ka parë rastin e Julie van Espen në Belgjikë në lajme duhet të ketë vënë re se kishte ngjashmëri të mëdha në këto dy raste. Nëse ndjekim mediat, ky lajm është thjesht e vërteta. Jemi përmbytur me imazhe që vërtetojnë autenticitetin dhe ne jo vetëm që shohim familjen dhe miqtë, por gjithashtu shohim fotografi dhe video reale të personazheve kryesorë, që do të thotë se me të vërtetë nuk mund të jetë tjetër veç të vërtetës. Në këtë rast Anja Schaap është përsëri imazhet që na bindin se Anja Schaap me të vërtetë ekziston dhe se ajo nuk mund të jetë më PsyOp.

Në artikullin më poshtë, përpiqem të shpjegoj pse mund të kesh përsëri të heqësh kokën. Së pari një hyrje të shkurtër.

Ushtri Troll

Ne kemi dëgjuar për fenomenin e "fabrikës së trojës" ose "ushtrisë së trollit", por ato janë vetëm në Rusi (na tregojnë mediat). Sidoqoftë, përvoja ime është se ato ushtri troll janë kryesisht në Holandë. Ju nuk e shihni më aq mirë në përgjigjet e mia, sepse i filtroj ato duke përdorur një filtër të vetë-përcaktuar. Le të themi se kur qeveritë punojnë me skedarët PsyOp (operacion psikologjik) dhe i shesin ato të suksesshme "përtej kufirit" (për shkak se shënoi mirë në vendin e tyre), keni nevojë për një ushtri të madhe troll për të marrë përgjigjet në të gjitha llojet e forumeve dhe diskutimeve online mbi çështjet sociale media "për të monitoruar". Ata mund ta drejtojnë diskutimin përmes komenteve të tilla si "Unë e njoh atë". "Kam folur me dikë që e njeh atë"Ose" ajo ishte me një mik të minave në zyrë "dhe shumë komente të tjera.

Njerëzit zakonisht nuk e kontrollojnë profilin e Facebook që qëndron pas një përgjigjeje. Ata jo gjithmonë duhet të jenë profile të rreme; që gjithashtu mund të jenë njerëz të vërtetë ekzistues.

Ju mund të keni dëgjuar për termin Inoffizieller Mitarbeiter. Sipas Stasit të RDGJ-së të Gjermanisë Lindore, këta ishin punëtorët e qetë dhe të fshehtë të cilët, për shembull, mbanin një sy në fqinjët e tyre. Kjo thuhet se ishte një në pesëdhjetë në atë kohë. Ju mund të besoni se ky fenomen u zhduk nga faqja e dheut pas integrimit të Lindjes me Gjermaninë Perëndimore. Nuk jam aq i sigurt për këtë. Unë nuk e përjashtoj - në pikëpamje të përvojës sime me të gjitha përgjigjet e viteve - se Holanda ka një ushtri të madhe trollësh të gatshëm për të drejtuar diskutimet e mediave sociale në favor të një skenari të mundshëm.

Drejtori punon

A e dini se John de Mol zotëron ANP? A e dini se si u bë i pasur John de Mol? Kryesisht përmes shitjes së shfaqjeve televizive të suksesshme. Ju i njihni ato nga ato shfaqje si Got Talent i Holandës. Ato pastaj testohen në ato pak milionë njerëz holandezë dhe nëse kapen, ato shiten përtej kufirit si një koncept dhe fitohen mirë. Në kohën e vloggersrel Zaanse, unë kam qenë në gjendje të kujtoj (në sajë të imazheve të furnizuara të një miku që jetonte në lagjen) se si Powned ishte e vështirë në punë drejtimin e një vloggersrel krejtësisht të organizuar. U bë e qartë se kishte drejtime. Ishte gjithashtu e qartë se, për shembull, një arrestim mori një kohë shumë të gjatë, sepse kameramani duhej të shkonte në pozicionin e duhur. Pak kohë më parë, zotërinjtë që po argumentonin para kamerës ishin duke qeshur duke qeshur dhe duke marrë veten me njëri-tjetrin. Kjo vloggersrel Zaanse u organizua plotësisht dhe u drejtua drejtpërdrejt. Ato imazhe ju mundeni këtu shih përsëri.

Deepfakes

Unë kam diskutuar shpesh teknika me të cilat mund të krijohen shkronja të thella. Do të doja ta përsëris atë për lexuesit e rinj. Deepfakes janë bërë përmes software GAN. Ky është një softuer inteligjent artificial që, bazuar në sistemet e shumta të UA në një rrjet, krijon karaktere nga asgjëja. UA është anglisht për Inteligjencën Artificiale; çfarë qëndron për inteligjencën artificiale. Një rrjet tjetër AI pastaj teston imazhet e krijuara nga rrjeti i parë dhe i refuzon ose i miraton ato. Duke e bërë këtë në një cikël, personazhet bëhen më realiste me çdo hap, në mënyrë që përfundimisht të krijoni njerëz krejtësisht imagjinar që duken si njerëz të zakonshëm (të cilët mund të takoheni vetëm në rrugë). Për vite të tëra industria e filmave ka qenë në gjendje të krijojë karaktere jo-ekzistuese, zhvilluesi i kartës grafike NVIDIA ka siguruar që tani mund ta bëni këtë edhe në një PC të arsyeshëm të lojës (shih këtu). E njëjta kompani (NVIDIA) është e aftë të krijojë mjedise virtuale. Hidhni një sy në videon më poshtë dhe pastaj vazhdoni të lexoni.

Tani ka edhe softuer në treg me të cilin mund të jepni një intervistë të drejtpërdrejtë nga prapa një webcam në një kompjuter të rregullt dhe vendosni si fytyrën dhe zërin e një tjetri për të. Kjo bëhet në kohë reale dhe pa asnjë ndërprerje. Ju mund ta shihni këtë më poshtë (lexoni më tej nën video).

Nëse i shtoni të gjitha këto burime të disponueshme së bashku, mund të krijoni cilindo person që dëshironi, dhe gjithashtu mund të krijoni një histori të saj dhe të bëjë që të gjitha duket sikur është e gjallë. Hipotetikisht, për shembull, ju mund të prodhoni një video të Anne Faber nga disa vjet më parë, me babain e saj në veturë, dhe të bëjë që të gjithë të besojnë se kjo është e vërtetë. Apo ndoshta nuk është hipotetike, por a është kjo thjesht ajo që ndodh në praktikë? Mund ta kontrolloni? Mund të jemi të sigurt se qeveritë dhe mediat nuk po prodhojnë lajme të rreme dhe ne mund të besojmë se shërbimet sekrete po zhvillojnë teknika për të zbuluar deepfakes, por a nuk janë thjesht prodhuesit e këtyre deepfakes vetë?

John de Mol

Pra, nëse John de Mol, miliarderi, prodhuesi më i madh televiziv dhe pronari i Agjencisë Shtetërore të Shtypit ANP ka të ngjarë të ketë të gjitha mjetet dhe prandaj duhet të konsiderohet i aftë për të prodhuar deepfakes, atëherë duhet të qeshim kur dikush ngrihet ju theksoni se ekziston mundësia që ne të mashtrohemi? Për më tepër, unë kam treguar disa herë (sepse nuk u tregova në demonstrata mbështetur me material vizual ne u mashtruam). A mund të jetë se është kaq e keqe që një skenar i tillë, ashtu si një shfaqje e madhe televizive, shitet jashtë vendit, sepse ai ka provuar të jetë i suksesshëm?

Përse duhet?

"Po, por Vrijland, duhet të ketë një qëllim për të mashtruar njerëzit në një shkallë aq të madhe? Kush e bën një gjë të tillë?"Atëherë duhet t'i kushtoni vëmendje asaj se cilat ligje të reja po zbatohen, menjëherë pas një ngjarjeje të tillë të madhe si rasti i Anne Faber. Në disa artikuj kam përshkruar se pse rasti Anne Faber (në të cilin Michael P. ishte autori i krimit) ishte më i mundshëm një operacion psikologjik PsyOp. Një operacion për të nxitur më shumë legjislacion. Legjislacion që njerëzit kurrë nuk do të përqafoheshin vetëm nën rrethana normale. Për këtë, diçka duhet të ketë ndodhur rrënjësisht.

Problemi, Reagimi, Zgjidhja

Më lejoni të filloj duke shpjeguar përsëri se si mediat mund të luajnë këtë lojë PsyOp dhe çfarë Problemi, Reagimi, Zgjidhja rregull që duket të aplikohet herë pas here.

Cili është ai maksimum atëherë? Problemi, Reagimi, Zgjidhja? Ajo që ju si një qeveri më pas bëni është: Ju krijoni një problem shoqëror me ndikim të madh (Problem) provokon një reagim të ashpër emocional në mesin e njerëzve (Reagim) dhe mund të zbatojë ligje dhe masa të reja që normalisht nuk do të pranohen kurrë (Zgjidhje). Ju pastaj paketoni atë me fjalë të tilla si "Qeveria ka dështuar në mbrojtjen që shoqëria mund të presë prej saj", Si kohët e fundit erdhi nga ministri hollandez Sander Dekker.

Prandaj mund të punoni me teknikat e përshkruara më sipër për të krijuar një problem të tillë. Në fakt, kjo do të thotë që nuk mund të provosh ndonjë intervistë, fjalim apo ndonjë imazh të çfarëdo lloji për të vërtetën. Po ashtu nuk figurat e kamerave të sigurisë, siç i shihni në televizor. Apo nuk besoni se Detection Wanted mund të përdoret për qëllime të psyop? "Është një prezantues i tillë i ëmbël".

Pra, nuk mund t'i besosh më sytë. Televizioni dhe media të tjera janë teknikisht të afta të marrin frymë nga jeta në karaktere joekzistuese. Edhe nëse mendoni se është regjistruar me telefon dhe nëse vjen nga kamera e sigurisë, nuk mund të jeni i sigurt se është autentik. Çdo gjë është e mundur dhe asgjë nuk është e pamundur në botën e mediave. Ju gjithmonë duhet t'i kushtoni vëmendje të cilës Zgjidhje ndjek menjëherë pas një ngjarjeje të tillë të madhe.

Rasti Anja Schaap përsëri duket se duhet të jetë i fryrë në lartësi të mëdha. Jo shumë kohë më parë, gjysma e Holandës drejtoi një smartphone në dorë për të gjuajtur shifrat Pokemon në një lojë realiteti të shtuar për pikë. Qëllimi është që ky identifikim i lojërave të gjurmimit të qenieve njerëzore i konverton njerëzit në ushtrinë ideale të tradhtarëve. I dobishëm për të gjithë ata të rinj të arratisur që duan të ikin nga një regjim strikt i kujdesit të të rinjve ose të dobishme për të gjithë ata disidentë potencialisht të rrezikshëm. Stasi në Gjermaninë Lindore ishte thjesht një djalë i vogël në atë që ne shohim duke u ndërtuar në Holandë. Kishte një në pesëdhjetë Inoffizieller Mitarbeiter. Me verifikimin e lojës së kërkimit, të gjithë së shpejti do të jenë një spiun.

Burimi: rtlnieuws.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (7)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Për ata që janë disi të aftë të shohin lidhje, vetëm shikoni me të cilën De Mol fitoi famë. Dy koncepte (eksperimente sociale) dalin nga tregimi i Big Brother dhe Utopisë ku njerëzit po punojnë drejt një shoqërie të kontrolluar në mënyrë digjitale, ku disidentët janë nxjerrë jashtë dhe 24 orë të vëzhgimit të shtetit nëse janë apo jo të etiketuara si 'të hutuara' personi ", mbajti një person të izoluar nën ndikimin e opiateve. Mirë se vini në Madurodam të së ardhmes së afërt

 2. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Të dashur Katwijkers dhe Katwijkerinnen, pyesni veten nëse analiza e mësipërme mund të jetë e saktë. Shkoni dhe shikoni Anja, por vazhdoni ta shihni atë analizë më lart për ju, prandaj edhe shihni nëse ekzistojnë të gjithë të ashtuquajturit anëtarë të familjes dhe ato të dashura dhe fqinj, kontrolloni atë.

  Deri tani ju nuk keni dëgjuar nga njeriu i ulur i cili gjoja është ulur pranë Anja në Grand Cafe de Blauwen Bock (shih video Hetimet e kërkuara). Ne kemi parë edhe fqinjën e një Schaap 1 herë dhe ne kemi parë se ky fqinj është thjesht foto-shopped me teknikat deepfake ..
  Vëllezërit dhe motrat e Anja, duhet të ketë pesë, i keni parë tashmë ata.
  Ku janë të gjithë ata të ashtuquajtur miq të Anja?

  Katwijkers janë njerëz shumë besnikë, por ata nuk mund të mashtrohen, prandaj as tani.
  Pra, shumë pyetje janë të hapura për ne, që bërtet për përgjigje. Rasti ndjen keqtrajtimin tuaj më të madh

  Gjithashtu diçka e çuditshme: Më poshtë Leidsch Dagblad, Reagimet Zero ??,, më në fund pas 3 javë Katwijkers të marrë një tjetër foto fluturojnë Anja !!!?

  https://www.leidschdagblad.nl/cnt/dmf20190531_39323846/tas-van-vermiste-katwijkse-bij-melkweg-gevonden-zoektocht-met-speurhonden-en-brandweerduikers

  Të nderuar Katwijkers dhe Katwijkerinnen gjithashtu e lexojnë këtë përsëri (sepse ndoshta ne jemi të mashtruar)

  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/anja-schaap-vermissing-nu-al-bewezen-een-psyop-zie-hier-waarom-video/

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Ajo që Martin shkruan është e saktë. Për fat të keq, njerëzit e zakonshëm nuk mund ta shohin atë ose më mirë nuk duan ta shohin, sepse edhe vetë ata veprojnë të rreme. Asgjë nuk është e vërtetë. "miqësitë" janë të rreme dhe sipërfaqësore. Gjithkush merr pjesë në nivelin mikro, Facebook, etj. Në të vërtetë, 'ne' nuk duhet të presim asgjë nga popullata e zakonshme. Ata janë vetëm të mirë, kanë një pagë të mirë / të arsyeshme në lidhje me IQ e tyre të ulët dhe aktivitete të thjeshta. Në fund të fundit, popullsia jeton në një shtet kreditor, i cili duhet të funksionojë në një masë të caktuar. Pasuria e popullsisë ka një lidhje të drejtpërdrejtë me varfërinë në shtetet debitore në botë. Trafikimi i grave, prostitucioni, pornografia e fëmijëve, trafikimi i drogës, pastrimi i parave, ndërtimi në det të hapur, traktatet tatimore etj. Gjithçka është e mundur këtu. Madurodam është një nga vendet më të mira të djemve nga skenari. A është ndokush ndonjëherë pyetur pse vendet e tjera nuk janë kaq të zgjuara për dhënien e traktateve tatimore dhe dhënien e përfitimeve për kompanitë, etj., Siç bën Madurodam? Arsyeja është se vendet e tjera nuk lejohen ta bëjnë këtë nga djemtë nga shkrimi. Vendet nuk janë të pavarura dhe kontrollohen, diktuar nga djemtë e shkrimit. Popullata mendon se është e mirë dhe luan lojën. Ekziston vetëm një marrëveshje e heshtur midis elitës së emigrantëve armiqësorë, djemve të shkrimit dhe njerëzve të thjeshtë. Për sa kohë që nuk shkojnë shumë larg, popullsia normale do të jetë mirë. Popullsia është shumë fleksibile në 'idealet' dhe pikëpamjet e saj. Popullata e zakonshme nuk e ka këtë, përveç nëse diktohet nga qeveria. Të gjithë skllevërit e frikësuar, fshehurazi hipokrite, mashtruese pa asnjë identitet. Zum kotzen.

  • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   idd një kompromis të heshtur, ku tufë leje në kushte të rënda për të kullotur në kullota në kohë të caktuara, nën mbikëqyrje të rëndë që është. Me kusht që proporcioni i dërgesave të shpenzimeve të kalojë shumë larg pikës dhjetore që BS [N] është produktiv dhe fitimprurës. Ndërsa koha përparon dhe produktiviteti zvogëlohet, BS [N] është mjeshtërisht, por në mënyrë efektive anashkaluar dhe jetëgjatësia është zvogëluar në masë të madhe duke përdorur instrumentet në dispozicion të shoferit skllav në mënyrë që shpenzimet të mos i tejkalojnë përfitimet. Mirë se vini në Madurodam, ku gërmimet janë të peshuara, mbrojtjet janë të shkurtuara dhe kopshtet janë mbajtur deri më sot. Në shikim të parë duket i qetë dhe i ndrojtur, por ekziston një nënpushtim i pabesë.

   https://www.nu.nl/binnenland/5926878/lichaam-vermiste-katwijkse-vrouw-33-gevonden-in-zee-boven-waddeneilanden.html

 4. danny ka shkruajtur:

  Kjo znj. Schaap sipas mendimit tim nuk është një karakter kompjuterik i simuluar, por vetëm një aktore (ndoshta e paguar mirë).

  Nga rruga, unë nuk dua të them se një karakter i thellë nuk mund të ekzistojë, unë thjesht mendoj se është më e lehtë për të marrë një aktor i çmendur çmendur aq sa për të bërë diçka të tillë për një pagesë bujare.
  Dhe në njëfarë mënyre imazhet lëvizëse të kësaj dele duket se veprojnë për mua, por unë mund të gaboj.

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Për fat të mirë, ushtritë e trollit (ushtritë e moderuar) mund të zëvendësohen nga UA, sepse ato bien nga shkurre:

  https://futurism.com/facebook-moderation-facility-dying

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër