Dije historinë për të kuptuar axhendën e KB 2030

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 4 Dhjetor 2019 14 Comments

burimi: ilo.org

Interneti na solli aq shumë informacione saqë ka ndryshuar nga burimi i njohurive për t’u ndier mirë top. Ashtu si TV është shndërruar nga informuese në argëtim në verë dhe çip, të përfunduar nga John de Mol & co; Për shembull, në ditët e sotme media sociale ka të bëjë kryesisht me video argëtuese dhe qesharake dhe shikimin se çfarë po bëjnë miqtë tuaj në Instagram. Për më tepër, është shumë më e rëndësishme që ka foto dhe video të bukura që përkëdhelin egon sesa që njerëzit akoma po fitojnë njohuri të vërteta.

Si media ashtu edhe media sociale janë gati të ndjehen mirë. Nëse diçka ndjehet si banjë e nxehtë, ju duhet të urreni ata njerëz që hedhin ujë të akullit në atë banjë. Kjo të frikëson. Edhe pse mund të jetë e domosdoshme, sepse bota jashtë asaj dush të ngrohtë është ndoshta më pak e ëmbël dhe e ëmbël nga sa mendojmë, ne do të donim më mirë të zgjedhnim ujë të ngrohtë të banjës. Mediat e vjetra të vendosura dhe kanalet kryesore të mediave sociale ndonjëherë na japin lajme të këqija, por kjo vjen përmes rubinetit të ujit të nxehtë dhe kështu nuk shqetëson kënaqësinë.

Ne duam që shtëpia jonë të jetë e rregullt dhe e rehatshme dhe duam t'u tregojmë miqve tanë pajisjet e fundit, pushimet, largimet e fundjavës dhe gjithçka në media sociale në mënyrë që ata të shohin se sa të lumtur jemi. Ndonjëherë të tjerët kanë një jetë më të rehatshme, por për sa kohë që ata pëlqejnë filmat tanë, ne kemi një lidhje me grupin. Kush është ende duke pritur për 'të vërtetën'. Whatfarë është ajo gjithsesi? Ka kaq shumë burime. Njëra e thotë këtë dhe tjetra e thotë atë. Shtë më e rehatshme të qëndrosh vetëm në rrjedhën e ujit të ngrohtë dhe të jesh pozitiv. Njerëzit kritikë janë si uji i ftohtë në një banjë të ngrohtë. Ata njerëz kanë një problem për gjithçka që ne mund të zhytemi në kaq bukur. Ata janë njerëz negativë. "Zgjoheni? Ndalojeni gjithsesi. Unë jam në vendin e duhur.

Pra, nëse dikush si Martin Vrijland thotë diçka, ju e tundni atë paraprakisht. Ushtria e trollit të mediave sociale ka aplikuar strategjinë standarde të pastrimit në çdo forum dhe diskutim në internet. Fjalët me një ngarkesë negative janë të lidhura me Vrijland pa asnjë argument dhe nuk dëshironi t'i përkisni këtij grupi. Ju nuk e shikoni përmbajtjen. Nëse thuhet në bloge ose forume që Vrijland është një mendimtar i çmendur i komplotit, ju e merrni atë në mënyrë subliminale. Jo, ai nuk është: janë rolet e shtetit që janë pas asaj fushate. Koha për ta parë. Le të shkojmë përtej dhe të hedhim një vështrim të mirë në përmbajtje! Ju e dini çfarë. Së pari dilni nga banja juaj e ngrohtë, visheni ngrohtë dhe më pas merrni një gllënjkë ujë të freskët dhe të pastruar. Kjo ju bën të ndjeheni më mirë.

Furçë lart

Reallyshtë vërtet e dobishme të kuptosh disa pika kryesore në jetë. Jeta nuk është thjesht një banjë e ngrohtë. Nëse jeni në një festë në një varkë të bukur dhe luani grupin, a është personi që ju largon nga salla e vallëzimit heroi juaj nëse ka një vrimë në bykën e Titanikut? Nëse jeni duke qëndruar në një tren me shiritat e veshit tuaj për të dëgjuar muzikën tuaj të preferuar dhe nuk dëgjoni trenin që nxiton nga pas jush; a është ai që të shtyn jashtë shtegut për të të mbrojtur sesa shpëtimtari yt? Nëse e kuptoni që ai ka shpëtuar jetën tuaj, a jeni të lumtur që jeni larguar nga zona juaj e rehatisë? Nëse të gjithë kalimtarët po filmojnë me i-telefonët e tyre kur ju sulmoheni, a jeni të kënaqur me ata nga jashtë grupit që erdhën duke vrapuar për të ndërhyrë? Është positief të paralajmërohet me kohë. Është positief nëse dikush ndërhyn. ju prirje kështu në të vërtetë një optimist dhe shumë mirë nëse ndonjëherë je vigjilent. Mund të shpëtojë jetën tuaj.

Nëse do të takoheni ose do të merrni një lidhje, së pari do të dëshironit të dinit më shumë për dikë. Kur filloni të punoni për një kompani, shpesh së pari dëshironi të dini nëse ndiheni në shtëpi atje. Në përgjithësi, do të donim të dinim më shumë për ata me të cilët hyjmë në një marrëdhënie afatgjatë. Pyetja është nëse kemi parë ndonjëherë ata me të cilët kemi tashmë një marrëdhënie afatgjatë; ai me të cilin jemi rritur. Nëse një fëmijë lind në burg, e vetmja gjë që di është burgu. Nëse në atë burg ka pajisje për lojëra, është një shpërqendrim dhe argëtim i këndshëm. Si duket bota e jashtme? Nëse jeni njohur me kontinentin në të cilin jeni rritur, kjo nuk do të thotë që ju të shihni foton aktuale. Ju e keni parë gjithmonë nga brenda. Po, ju mund të keni udhëtuar dhe keni njohur shumë vende, por pyetja është se si është ngjyrosur imazhi juaj për botën. Realizimi që ngjyrosja është bërë tashmë nga djepi dhe se pikëpamja juaj për botën është ngjyrosur nga arsimi, media dhe politika, po depërton. Ndihesh rehat në banjën e ngrohtë që di.

Po sikur ajo vaskë e nxehtë të jetë e krahasueshme me bandën në Titanic? Po sikur të mbaheni në modë argëtimi, në mënyrë që të jeni të mahnitur? Po sikur të filloni të shihni se shumë gjëra që keni mësuar nuk janë të sakta? Po, e kuptoj që menjëherë mendoni: "Po, çfarë dini për këtë? Kush thotë se burimet tuaja janë të sakta. Unë preferoj të besoj të vërtetat zyrtare të vërtetuara shkencërisht të mbështetura nga qeveritë dhe specialistët. Asnjëherë nuk mund të hetoni të gjitha këto vetë. Ne nuk kemi njohuri për këtë. ”Unë i kuptoj mendimet tuaja, por megjithatë është me të vërtetë ia vlen të zbulosh nëse ai tren në të vërtetë nxiton drejt teje. Është me të vërtetë ia vlen për të fikur muzikën ekstazë nga kufjet tuaja dhe të hidhni një sy mbi supet tuaja. Është me të vërtetë ia vlen të vrapojë nga goma në trapin e jetës kur anija bën ujë.

Shikoni mirë

Pra, le të shohim prapa dhe të shohim se çfarë ndodhi atje. Ju merrni telashe. Në fund të fundit, një vështrim mbi supet është thjesht një kthesë. Shkojmë për një moment bëj një përpjekje të vërtetë. Shtë interesante të kuptosh se kush e ka ngjyrosur pikëpamjen tënde për botën dhe të kuptosh që gjithmonë ishe në krye me ujë të ngrohtë. Shtë interesante të zbulosh se George Orwell luftoi në Luftën Civile Spanjolle dhe zbuloi se përvojat e tij nga ajo luftë u sollën krejtësisht ndryshe në frontin e shtëpisë sesa i perceptonte ato. Shtë interesante që ky njeri shkroi librin 1984, në të cilin ai flet për "rregullimin e së vërtetës". Ajo shkon më larg sesa të shpjegoni disa aspekte të këtij manipulimi në artikullin 1, kështu që ju këshilloj të hetoni. Vëzhgoni se si shkenca dhe historiografia i nënshtrohen fuqisë. A është me të vërtetë e vërtetë që shkencëtarët e klimës që bëjnë një tingull tjetër janë mënjanuar? Ja, duket se kështu. A është e vërtetë që historiografia i nënshtrohet manipulimeve dhe Winston Churchill tha: "Historia është shkruar nga fituesi"? Ja, duket se kështu.

Po sikur të zbuloni se ngjarjet kryesore historike janë manipuluar vërtet? Ah, po unë vërej tashmë reagimin tuaj. Po sikur propaganda ka qenë aq e fortë për dekada sa ka qenë në gjendje të pikturojë një pamje të ndryshme të realitetit për breza? "Po, por atëherë njerëzit do të ngriheshin në këmbë që kishin thënë diçka në lidhje me të?" Epo, kështu është edhe rasti! Vetëm TV, gazeta, Facebook tregojnë atë që duan që ju të shihni. E vërteta pas një filtri censurimi. Shpesh qeveritë përdorin edhe pirgje që marrin përsipër ngjarjen dhe e lidhin atë me një grup ekstrem. Në këtë mënyrë ju lehtë mund të shtyni kritikat jashtë shoqërisë, sepse nëse i keni të gjitha mediat në xhep, jeni përgjegjës për perceptimin e njerëzve. Ne do ta bëjmë atë ndryshe.

Unë sugjeroj që të shqyrtoni çështjet e mëposhtme. Blloku i fuqisë që Lenini (dhe pasardhësi i tij Stalin) ndihmoi në shalë është i njëjti bllok fuqie që Adolf Hitleri ndihmoi në shalë dhe lufta e parë dhe e dytë botërore u planifikuan të krijonin një kaos në mënyrë që të krijonin një rend të ri. Kjo është me gojë. Vazhdoni dhe vazhdoni.

Voorzetjes

Në luftën e parë botërore, toka ishte e rezervuar për shtetin e Izraelit në Deklarata Balfour. Në Marrëveshja Haavara nga 1933 imigrimi i hebrenjve në Palestinë ishte regjistruar tashmë me Gjermaninë. Shteti i Izraelit u themelua menjëherë pas Luftës së Dytë Botërore. Lufta e Dytë Botërore luajti një rol të rëndësishëm në këtë.

I njëjti Adolf Hitler që gjoja i urrente hebrenjtë dhe i gazmonte sistematikisht ata dhe kërkonte pastërti, 150.000 kishte gjysmë dhe çerek hebrenj në ushtritë e tij, kryesisht si oficerë luftarak. Ai kishte të paktën gjeneralë dhe admiralë gjysmë hebrenj 15, me një duzinë tjetër çifutë në të njëjtat grada të larta. Shembulli më i mrekullueshëm është ai i Marshallit të Fushës Erhard Milch, komandanti i dytë i Hermann Goering. Milch luajti një rol të rëndësishëm në vendosjen e Luftwaffe. Milch kishte një baba hebre dhe ndoshta edhe një nënë hebreje.

Ka shumë tinguj që imazhi i gazrave, i quajtur 'holokaust', është një histori propagande, e mbështetur nga prova të fabrikuara. Disonanca konjitive ndodh shpejt kur mendoni për të. Njohuri të ndryshme ndjehen si një gotë me ujë të ftohtë në një banjë të ngrohtë. Dëshironi të largoheni nga brezi në Titanik nëse anija mbytet? Po, ndoshta.

Për një kalë në prag është e rëndësishme të keni blinders, në mënyrë që ai të mos shpërqendrohet shumë nga detyra e tij e skllavëruar. Për një person është e rëndësishme të hiqni verbon dhe të merrni një pamje të mirë të botës përreth tyre. Atëherë mund të parashikoni të ardhmen. Shënimi i mashtrimit në histori, e bën atë të zbulojë se gjithmonë ka qenë i njëjti bllok fuqie që luajti masat. Ndihmoni një armik të vetë-krijuar në shalë të krijojë kaos. Kjo ju ndihmon të arrini qëllime më të larta. Po sikur ai bllok i energjisë të ndihmonte Adolf Hitlerin që ta bënte një viktimë një grup popullsie dhe më pas të ishte në gjendje t'u jepte atyre statusin e paprekshmërisë? Pse Adolf Hitleri u rrethua me njerëz me origjinë hebraike, nëse donte t'i gazifikonte të gjithë? Shikoni se kush e financoi Hitlerin. Në këtë uebfaqe dhe në arkiv do të gjeni më shumë nëse përdorni fushën e kërkimit. Një fillim tjetër i mirë është për shembull ky artikull. Merrni probleme për të klikoni mbi përmbajtjen dhe studiuar atë.

Porosia e re

Menjëherë pas luftës së dytë botërore u krijua një komb në copën e tokës që tashmë ishte e rezervuar në deklaratën e Balfour gjatë luftës së parë botërore (shteti i Izraelit). U krijuan edhe Kombet e Bashkuara. Tani shtrohet pyetja: A ishte planifikuar e gjitha kjo për një kohë të gjatë? Pyetja e madhe që duhet të bëni vetveten është: A e njihni rregullin e lashtë Romak të "Urdhrit nga Kaosi" në të gjitha luftërat kryesore? A ishte Hitleri armiku i vetë-krijuar i rrezikshëm që i dha aleatëve alibitë për të bombarduar Evropën e sheshtë dhe të ishte në gjendje të instalonte rend të ri nga ai kaos? A ishte Hitleri forca lëvizëse prapa zhvendosjes së madhe popullore në shtetin e Izraelit? Lexoni më tej.

Princi ynë Bernhard ishte forca lëvizëse prapa themelimit të grupit Bilderberg. Grupi Bilderberg formoi bazën e komunitetit evropian. Presidenti i parë i asaj KE ishte një avokat nën Adolf Hitler. Emri i tij ishte Walter Hallstein.

Unë e kuptoj kur mendoni:Kjo është e djathta ekstreme. Dëgjoj fanatikë Brexit, Nexit. Unë dëgjoj Theyry Baudet". Ky imazh ka qenë i ngjyrosur nga i njëjti media dhe nga penat politike. Ata përpiqen të lidhin të gjitha kritikat e historisë zyrtare dhe të shkencës zyrtare me atë markë "të duhur" të ndërtuar me kujdes.

Nëse shohim që jemi luajtur me dekada nga i njëjti bllok energjie, atëherë kuptojmë se jemi dëshmitarë të një skenari në të cilin luftërat ishin planifikuar dhe ekzekutuar sipas planit. Ne gjithashtu e kuptojmë se është planifikuar një luftë botërore dhe se ajo është gjithashtu pjesë e këtij skenari të madh. Dhe pasi ta kuptojmë këtë, mund të kuptojmë se si falsifikimi i historisë ashtu edhe ai i shkencës janë groteske të promovuara nga media dhe media sociale. Kjo është e mundur vetëm sepse i njëjti bllok i vjetër i energjisë ka kontroll të plotë mbi burimet tuaja të nxehta të ujit të banjës. A është ngjyrosur perceptimi juaj për botën nga menaxherët e perceptimit të të njëjtit bllok të vjetër të energjisë?

Ordo ab Chao

Përveç faktit që është planifikuar një luftë tjetër (një luftë për Jeruzalemin të jetë e saktë), një zhvendosje e madhe e pushtetit është në rendin e ditës në planin e shkurtër, si një fazë e ndërmjetme drejt asaj lufte të fundit madhore. Kjo zhvendosje e pushtetit do të thotë që SH.B.A. do të bjerë ekonomikisht dhe ndoshta do të tërhiqet edhe nga NATO për shkak të mosmarrëveshjeve shumë. Tashmë kemi parë që mosmarrëveshjet reflektohen në mënyrë konkrete diskutimi i djeshëm. Donald Trump dhe Emanuel Macron vepruan jashtë ndryshimeve të tyre në mënyrë të konsiderueshme gjatë samitit të NATO-s në Londër.

Ndërsa rënia ekonomike në SHBA ka të ngjarë të çojë në rrëzimin (të planifikuar) të Trump, debaku i Brexit do të jetë në Evropë për ekonominë evropiane. Për shkak se politikanët dhe media i kanë lidhur këta politikanë me një markë (të drejtë) të ndërtuar me kujdes me stigmat e ndërtuara me kujdes, një krizë e tillë ekonomike mund të japë fillimin për globalizimin e mëtejshëm dhe zgjidhjen me ide devijuese. E mbështeta përsëri ky artikull dhe në shumë të tjerë. Mund ta lexoni përsëri.

Një nga stigmat që lidhen me atë grup (të etiketuar me kujdes të krahut të djathtë) është ai i "mohuesve të klimës". Ndoshta do të shtohet se grupi përfaqësonte interesat e industrive të vjetra të mëdha, si një arsye për të mohuar ngrohjen globale. "Ata kujdeseshin për interesat e industrisë së naftës dhe minierave të qymyrit"Do të jetë një argument që do të merret nga stalla. Dhe kështu, përmes kombinimit të një përplasje ekonomike dhe stigmatizimi, hapet rruga që të merremi përfundimisht me kritika për axhendën e planifikuar të gjatë 2030 të KB (pasardhësi i axhendës 2021).

Parashikimi im është që Turqia do të jetë superfuqia e re që do të nënshtrojë Evropën. Kjo do të jetë edhe më e lehtë nëse ka një përplasje (të planifikuar) ekonomike në SH.B.A. dhe Trump vendos që do të jetë shumë e kushtueshme t’i ofroni Evropës në përpjekje (me kostume shqetësuese si Macron që NATO i quan 'vdekje në tru') edhe më shumë mbrojtje. Nëse Evropa përplaset ekonomikisht (si rezultat i, përveç të tjerave, debutimi i planifikuar i Brexit), do të bëhet një problem shtesë për të kollitur ato kontribute më të larta në buxhetin e NATO-s. Pra, ekziston një shans i mirë që SH.B.A. të heqë dorë nga Evropa në mënyrë që të krijojë hapësirë ​​për atë që unë kam parashikuar këtu për vite: ringjalljen e Perandorisë Osmane. Turqia mund të hyjë në vakumin e energjisë nëse Evropa përfundon në kaos dhe mund të veprojë si një shpëtimtar për problemin e krijuar qëllimisht.

burimi: un.org

Dhe me çdo ndryshim të pushtetit dhe ndërrim politik do të shihni se i njëjti udhërrëfyes gjithnjë shtyhet. Mos mendoni se kur Erdogani e pushton pushtetin, ne befas bëhemi një Evropë e rreptë islamike. Jo, do të shohim të kundërtën. Ne do të shohim të njëjtin liberalizim të Islamit që kemi përjetuar në Krishterim. Blloku i ri i energjisë që Evropa do të marrë përsipër thjesht do të marrë përsipër axhendën e ylberit. Agendashtë axhenda e ylberit që përshkruaj në librin tim: harta e rrugës për qeverisjen e botës Luciferiane, në të cilën do të bashkohen gjithashtu të gjitha fetë botërore. Kushtojini vëmendje ngjyrave të ylberit në logo.

Ajo ylber është e spikatur dhe është simbol i rendit të ri botëror. Dhe, megjithëse Turqia do të marrë drejtimin e fortë në Evropë, ajo kurrë nuk do të minojë hartën rrugore drejt rendit të ri botëror. Megjithatë, do të nisë superfuqia e krijuar rishtas që do të ndihmojë në manipulimin e Luftës së Tretë Botërore. Unë nuk e thith atë nga gishti i madh. në ky artikull Unë shpjegoj se si ajo axhendë ishte tashmë në letër në 1871. Në atë luftë të fundit (që do të ketë të bëjë me Jeruzalemin), ajo perandori Osmane do të ngrihet kundër SH.B.A. dhe Izraelit. Kjo krijon kaosin përfundimtar përfundimtar që në të vërtetë të centralizojë fuqinë drejt KB.

Agjenda 2030

Përkundër faktit se do të zhvillohet lufta e nevojshme dhe do të lindë kaosi i nevojshëm, ndërkohë lëvizjet politike do të fitojnë fuqinë që do të vazhdojë të shtyjë axhendën e KB 2030, pavarësisht të gjitha trazirave. Kjo axhendë ka të bëjë me masa drastike që duhet të mbrojnë mjedisin, por në të vërtetë kanë për qëllim të bëjnë gjithçka që mund të gjurmohet në 'internetin e gjërave' dhe ndërtimin e një rrjeti dixhital të kontrollit që gjurmon të gjithë në çdo kohë dhe kudo. Unë e shpjegova atë gjerësisht ky artikull. Prandaj është e këshillueshme që ta lexoni përsëri.

Duhen ca përpjekje për të larguar nga tingujt tërheqës të grupit në shiritin Titanik dhe të drejtohen drejt trapit të jetës. Ju duhet të bëni diçka për këtë.

Ju lutemi, hidhini një sy agjendës 2030 dhe mbani një sy në faqen time të internetit për të parë gjithmonë qartë se cilat zhvillime kontribuojnë në përfshirjen e kësaj axhende. në këtë faqe interneti Do të gjeni një shpjegim të mirë të asaj axhende 2030. Këshillohet gjithashtu të lexoni librin tim. Këtu shpjegoj që ylberi dhe asnjanësi gjinor luajnë rolin kryesor në skenarin master. Unë gjithashtu sqaroj se cila axhendë transhumaniste është prapa kësaj dhe pse ka të bëjë gjithçka me dëshirën për të burgosur njerëzit në bashkimin total me AI (inteligjencën artificiale). Shtë thelbësore që ky mesazh të dalë. Unë i besoj angazhimit dhe kontributit tuaj. Merrni telashe dhe merrni kohë dhe ngrihuni ndërsa akoma mundeni.

blej një libër

Lista e lidhjeve burimore: paulcraigroberts.org, alt-market.com

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (14)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Mind Furnizimi ka shkruajtur:

  Artikull i shkëlqyeshëm përsëri Martin. Compliments!

  Këtu mendoj se deklaratat ilustruese të Johan Cruyff zbatohen (për këtë artikull, për mendimin tim):

  "Ju duhet të gjuani, përndryshe nuk mund të shënoni."

  "Nëse nuk mund të fitosh, duhet të sigurohesh që të mos humbësh."

  "Nëse e kemi topin, ata nuk mund të shënojnë."

  "Do ta shihni vetëm kur ta kuptoni."

  Dhe sigurisht alegorikisht nuk ka asnjë lidhje me futbollin ..; )

 2. Dik Klein Oonk ka shkruajtur:

  Artikull shumë i mirë dhe i qartë. Dhe për ata që nuk e kanë librin tuaj akoma. Blej!

 3. Guppy ka shkruajtur:

  Dushi i ftohtë është hedhur poshtë si i keq, por është shumë i mirë për ju. Kam marrë një dush të ftohtë për një kohë dhe pas një kohe ajo fillon të ndjehet mirë. Një avantazh shtesë është se rezistenca rritet dhe bëhet më e shëndetshme. Gjithashtu vlen për trurin, duke ushqyer me të vërtetën. Ndihet i ftohtë në fillim, por kur të jeni përmes saj jeni të lumtur dhe të pastruar.

  Kjo është arsyeja pse ju merrni dushin e ftohtë nga unë

 4. Mind Furnizimi ka shkruajtur:

  Kjo do të jetë e ardhmja juaj nëse nuk shikoni prapa ...

 5. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  A do të hedhim në dyshim holokaustin tani, por ky nuk është qëllimi!

  Merkel solli edhe një dhurim prej 60 milion euro (66.6 $).
  https://www.washingtontimes.com/news/2019/dec/6/germanys-merkel-begins-her-first-ever-visit-to-aus/

 6. Zonnetje ka shkruajtur:

  Kur do të marrë Merkel për të përkujtuar Holokaustin mbi të krishterët rusë të kryer nga "komunistët". A mund të presim një kohë të gjatë? Epo, si mund të ishte kështu?
  Kjo nëse gabimisht kam ndodhur gjatë Luftës Botërore 1. Vlerësohet se të paktën 40 milion
  Të krishterët janë vrarë. A përfshin kjo gjithashtu një ditë përkujtimore në Hollandë? Guess tre herë. Cilat janë udhëheqësit 'e krishterë' të heshtur?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër