Demokracia e drejtpërdrejtë shkurtore nga bllokimi dhe rimëkëmbja e ekonomisë

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 15 Maj 2020 24 Comments

burimi: fvvd.nl

Demokracia e drejtpërdrejtë është zgjidhja nga tmerri aktual në të cilin qeveria Hollandeze ka zhytur vendin tonë. Shtë një formë e demokracisë në të cilën njerëzit zgjedhin drejtpërdrejt përfaqësuesit e tyre përmes votimit në internet (të siguruar). Personat me riorganizim dhe cilësi udhëheqëse janë votuar. Personi me më shumë vota fiton postin ministror. E njëjta gjë vlen edhe për një kryeministër.

Ligjet duhet të rishikohen dhe t'u paraqiten njerëzve në një terminologji të qartë të qartë për miratim ose mosmiratim. Ligjeve u jepet një datë skadimi dhe mund të votohen ose rinovohen automatikisht kur skadon ajo datë. Mbetet një ligj i mirë. Zhduket një ligj i keq.

Ju mund të ndërtoni demokracinë direkte ndërsa qeveria aktuale është akoma atje. Shtë një formë e zgjuar e rezistencës që mund të bëhet konkret menjëherë. Një revolucion i qetë dhe i shpejtë. Ju nuk prisni zgjedhje, por organizoni zgjedhjet tuaja direkt në internet.

Mund të bëhet konkret menjëherë, sepse ju i mbani të paprekur strukturat ekzistuese sociale, por zëvendësoni drejtuesit përmes votimit në internet. Kukullat e kurorës zëvendësohen nga menaxherë nga njerëzit.

Ekzistojnë sisteme votimi që sigurojnë siguri dhe që mund të qeverisin zgjedhjet e kandidatëve. Do të ishte ideale ta bënim këtë përmes blockchain ose përmes një lidhjeje me DigiD tuaj, por për shkak se nuk duhet të presim që qeveria në detyrë të bashkëpunojë, ne mund ta rregullojmë këtë vetë. FVVD tashmë ofron platformën për këtë (www.fvvd.nl).

Letra më poshtë e shpjegon atë në detaje dhe është një letër zinxhirore që ju mund t'i dërgoni direkt miqve ose të njohurve tuaj:

Hi,

Shkurtimisht për qeverinë aktuale dhe "bllokimin inteligjent" për të cilin folëm.

Gradualisht, në zonën time, gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të shohin se qeveria dëshiron të ndryshojë shoqërinë në tërësi. Ai "bllokim inteligjent" ngadalë do të shndërrohet në një të përhershëm, ku duhet të blini lirinë tuaj. Normalja e re bëhet një metër e gjysmë e shoqërisë dhe duhet ta paguash vetë. Jam e ngopur me atë.

Ndëgjoni, kompanitë tani mund të punësojnë konsulentë të shtrenjtë për të marrë këshilla se si të krijojnë biznesin e tyre me gjashtë këmbë. Vini bast se ka një etiketë çmimesh të bashkangjitur kësaj; një vlerësim çmimesh për kompaninë (sepse ka të ngjarë të ketë nevojë për miratim zyrtar për masat 1,5 metër) dhe një vlerësim çmimesh për klientin (sepse dikush do të duhet të kollitet deri atë metër të detyrueshëm një e gjysmë dhe rënien e të ardhurave).

Ka të ngjarë që vaksina e ardhshme covid-19 thjesht të bëhet e detyrueshme. Whatfarë mendoni për këtë?

Dofarë mendoni ... Përveç pyetjes nëse një vaksinë e tillë është testuar mjaftueshëm, dhe po aq larg nga pyetja nëse duam apo jo atë pajisje një e gjysmë metër nga shoqëria. Unë mendoj se Rutte është i padurueshëm dhe ata me të vërtetë nuk i dëgjojnë njerëzit protestues atje në Hagë.

Nuk e di se çfarë mendoni për të, por teknologjia do të përdoret për të monitoruar të gjitha ato masa. Ajo teknologji dhe të dhëna të mëdha thjesht do të vijnë, sepse ka shumë kompani që mund të fitojnë përsëri një gjumë interesant. Apo e shihni ndryshe? Unë mendoj se shumë njerëz tashmë punojnë për ndërmarrje të mëdha që ofrojnë zgjidhje TIK ose për agjenci qeveritare që sigurojnë që ata të mund të vazhdojnë të paguajnë shtëpinë e tyre dhe të ruajnë familjen e tyre. Ata njerëz mund të shohin se diçka nuk është e duhur, por kur është fjala për të zgjedhur, shumica e njerëzve zgjedhin shtëpinë dhe kopshtin e tyre.

Ju dhe unë me të vërtetë e dimë se si do të duket kjo shoqëri e re. Media dhe shteti vazhdojnë të besojnë se shitja është e domosdoshme dhe mënyra se si prezantohet është hap pas hapi, në mënyrë që masat të vazhdojnë të besojnë se është vërtet e nevojshme të përmbahet virusi i koronës. Nuk më bën të lumtur.

A ishe ti që e thatë atë? Se procesi do të vazhdojë në lëvizjet e valëve nga 'shtrëngimi i rripit' tek 'thjesht le të rrëshqasë kthesat' dhe pastaj të vijë vala tjetër. Pas një periudhe të mësimit të një e gjysmë metrave dhe pak më shumë hapësirë ​​për manovrim, mediat, ekspertët (prodhimi i figurave të RIVM) dhe politikanët do të na tregojnë një rigjallërim të virusit të koronës, pas së cilës prezantimi i pjesës tjetër të paketa do të përqafohet nga njerëzit.

Epo, nuk mbaj mend nëse e thatë këtë, por gjithnjë e më shumë njerëz po zbulojnë informacione se si ne luajmë (përveç të gjitha lajmeve të rreme). Ne mund të zbulojmë shumë rreth asaj se sa vaksinat janë të rrezikshme, se si një patentë Microsoft dëshiron të na japë një çertifikatë dixhitale të vaksinave, si investon Bill Gates në industrinë e mediave dhe vaksinave, si mund të përdoren aplikacionet për të na monitoruar. Unë mendoj se jemi duke u shtyrë me shpejtësi në një sistem total kontrolli dixhital. Unë mendoj se informacioni është jashtëzakonisht i rëndësishëm, sepse nëse nuk e dini se çfarë rreziku po nxiton, ju nuk hidheni mënjanë me kohë. Sidoqoftë, duhet të ketë një hap tjetër. Ne duhet të dalim me zgjidhje.

Unë mendoj se nëse ti dhe unë nuk bëjmë asgjë, ne do të kalojmë në një shoqëri ku nuk ka më para, një shoqëri ku aplikacionet, kamerat dhe të dhënat e mëdha e dinë saktësisht se ku jemi apo nëse kemi temperaturën e duhur (pa covid-19) dhe me të cilët bashkëveprojmë të gjithë. Hapi tjetër është lidhja e të gjitha këtyre të dhënave me një lloj sistemi të rezultateve. Nuk po e pres atë, jam unë? Me ose pa një rezultat të mjaftueshëm, ju mund ose nuk mund të dilni jashtë, me tren, në aeroplan ose të ngjashme. Kjo do të jetë një zonjë! Lidhja e të gjitha atyre të dhënave me një shenjë të mundshme dixhitale dhe lidhjes me bilancin tuaj bankar dixhital është kënaqësi e madhe. Një lloj burgu i hapur.

Unë mendoj se ne jemi nxitur në një rrjet, dhe Kina po jep shembullin se si si një shtet ju mund t'i detyroni njerëzit t'i përmbahen asaj. Nuk dua të jetoj në Kinë. Kina tregon gjithashtu se si individi që qëndron në opozitë thjesht lihet jashtë. Ky është efekti automatik i një sistemi të tillë. Apo e shihni ndryshe? Në fund të fundit, masat do t'i përkulen përsëri, pjesërisht sepse shumë në shoqëri vetë punojnë për pjesë të "sistemit". Nëse keni një punë në IT dhe furnizoni me softuer të bazës së të dhënave ose furnizoni sisteme kamerash, nëse punoni si oficer hetues ose si oficer policie, ju përsëri zgjidhni të ardhurat tuaja. Kjo është rruga që shkon.

Kohët e fundit dikush tha: "Pastaj unë e hedh telefonin inteligjent në mënyrë që të dal nga sistemi". Por ne do të shkojmë në një kohë kur pjesëmarrja në shoqëri bëhet praktikisht e pamundur pa digiD ose pa eHerkenning (për kompanitë). Ky është tashmë rasti. E njëjta gjë do të ndodhë me teknologjinë e re korona. Nëse e hidhni telefonin inteligjent, thjesht nuk do të keni më mundësi të hyni në supermarket. Atëherë ju jeni vetëm bobina.

A mendoni se do të vijë deri tek ajo? Unë mendoj kështu ... Dhe atëherë ju mund të mbijetoni vetëm nëse keni kopshtin tuaj të alokimit, por atëherë gjithashtu duhet të merrni farat tuaja nga ai, sepse kjo vetë-mjaftueshmëri me siguri do të ndalohet edhe në planin afatgjatë. Epo, nuk di për ju, por nuk kam kohë për këtë dhe nuk më pëlqen.

Unë mendoj se hapi tjetër do të jetë që ju të mos jeni më në zona publike nëse nuk keni pasur një vaksinë. Dhe se "të dhënat e mëdha" ndoshta do të luajnë një rol në këtë. Nëse një aplikacion i tillë thotë më vonë se keni marrë një vaksinë, porta e hyrjes së supermarketeve do t'ju lejojë; përndryshe jo. Në fazën e fundit, një aplikacion i tillë ndoshta do të zëvendësohet nga një karakteristikë dixhitale që është e lidhur me trupin tuaj ose diçka. Nuk e di, ju dëgjoni që Microsoft po punon për atë me një patentë ose diçka (nuk është një komplot, unë lexova në faqen e Google patentave). Dhe do të jetë e plotë vetëm nëse ato e lidhin edhe bilancin tuaj bankar me gjithë këtë. Brrrr .. Së shpejti nuk do të ketë shpëtim nëse nuk vendosni të jetoni 'në egër', por mirë.

Ne mund të bërtasim atë që duam; ne mund të bërtasim se nuk duam të gjitha, por është si një klithmë në shkretëtirë. Shumica varen nga 'sistemi'. Unë mendoj se është koha për të menduar: Nëse nuk mund të rrahësh 'bashkohu'.

Unë mendoj se duhet të arrijmë zgjidhje konkrete që mund të përqafohen edhe nga ata që punojnë për 'sistemin'. Ne duhet të arrijmë me zgjidhje konkrete dhe të mundshme që sigurojnë që njerëzit të mos humbasin siguri, por që ata të thonë. Tani jemi plotësisht të varur nga vendimet e vendosura nga lart. Sistemi aktual politik na detyron të pranojmë ato vendime pa ndonjë formë pjesëmarrjeje. Unë mendoj se kjo mund të bëhet ndryshe. Kjo me të vërtetë duhet të ndryshojë tani. Me të vërtetë më mashtron.

Kam lexuar për një mundësi për t'i kthyer gjërat lehtësisht me të njëjtën teknologji në ditët e sotme, pa pasur nevojë që ta kthejë tërë shoqërinë me kokë poshtë. Nuk kërkon kryengritje apo revolucion të madh popullor. Të gjithë mund të vazhdojnë të bëjnë atë që bëjnë. Do të doja të di se çfarë mendoni për këtë, sepse gjithmonë vlerësoj mendimin tuaj.

E vetmja gjë që ndryshon është struktura e vendimeve. Ministrat dhe zyrtarët të cilët tani po raportojnë në kurorë dhe po ndjekin ligjet pa miratimin e menjëhershëm të popullit, duhet të raportojnë para njerëzve. Ministrat duhet të zëvendësohen nga përfaqësues të zgjedhur direkt të popullit (të cilët me të vërtetë përfaqësojnë popullin sesa kurorën). Ata e quajnë atë demokraci të drejtpërdrejtë. Kjo madje promovohet nga Elon Musk (nga ato vetura Tesla). Nuk është një djalë budalla ...

Nëse kjo është e mundur përmes demokracisë direkte dhe nëse ajo mund të prezantohet shpejt, unë mendoj se duhet të fillojmë ta bëjmë atë dhe ta promovojmë. Në një demokraci të tillë të drejtpërdrejtë, njerëzit zgjedhin përfaqësuesit e popullit në internet. Kështu që ju mund të bëheni vetë kandidat ose të dorëzoni kandidatë dhe sistemi i votimit siguron zgjedhje dhe rritje të mbështetjes. Pak a shumë si sistemet e votimit si Holland's Got Talent dhe programe të tjera televizive. Teknologjia është atje. Ajo që kuptoj është se është menjëherë e realizueshme.

Kështu që përfaqësuesit e zgjedhur direkt duhet të thjeshtojnë ligjet dhe t'i paraqesin para njerëzve për miratim ose rishikim. Nga mijëra ligje, deri në qartësi, nga sasia në cilësi. Pjesëmarrja e drejtpërdrejtë e publikut. Unë mendoj se është shumë i zgjuar.

Mund të presim derisa ligjet e detyrueshme të vaksinimit të na lejojnë të zgjedhim të marrim vaksinën ose të shkojmë në burg dixhital ose mund ta kapim momentin. Unë mendoj se duhet të përfitojmë nga kjo krizë për të bërë ndryshimin. Ndryshoni mënyrën se si duam! Demokracia e drejtpërdrejtë mund të zëvendësojë strukturën ekzistuese të pushtetit përmes një sistemi të votimit në internet brenda disa muajve. Epo: Më në fund diçka konkrete në vend të gjithë atyre ideve të leshit në të gjithë internetin.

Unë me të vërtetë dua të di se çfarë mendoni për të! Unë mendoj se tani është koha për të krijuar mbështetje për këtë. Le të flasim për atë personalisht. Ne mund ta ndërtojmë atë pasi të gjithë e bëmë të madh Facebook-un. Ju thjesht e bëni atë duke ndarë ... duke treguar njerëz përreth jush. Kjo është arsyeja pse unë mendova se do të kisha kontakte me ju.

Shikoni këtu, shpjegohet mirë këtu: https://www.fvvd.nl/ dhe ju menjëherë mund të nënshkruani një peticion që tregon se me të vërtetë duam ta bëjmë së bashku. Kjo duhet të shkojë vetëm virale nëse më pyesni.

Epo, unë mund ta dëgjoj nga ju.

të fala
(PS ndoshta një ide: dërgoni këtë email tek miqtë tanë të tjerë)

Ka shumë pyetje se si do të funksionojë një sistem i tillë politik, por thelbësore është:

 1. se mund të implementohet shpejt
 2. se është forma më e drejtë e demokracisë
 3. që ju mund ta bëni sistemin financiar përsëri të qëndrueshëm

Kjo e fundit mund të bëhet, për shembull, me prezantimin e një xhemati dixhital (dhe ndoshta letre). Ai guilder më pas është i mbuluar nga një standard që zhvlerësimi aktual i parasë counteracts. Kjo lidhje formon "standardin e ri të arit". Kjo mund të jetë ari fizik ose mund të jetë bitcoin. Ju shpejt mund të krijoni para dixhitale dhe lidhja me bitcoin (si "standard i artë") gjithashtu vendoset shpejt. Më poshtë vlen gjithmonë për gjithçka: njerëzit zgjedhin.

Shumica përcakton! Dhe kjo është bukuria e demokracisë direkte. Demokracia e drejtpërdrejtë kurrë nuk do të ishte e mundur më parë, sepse thjesht do të kërkonte shumë kohë. Me teknologjinë e sotme, ju shpejt mund t'i jepni njerëzit të thonë. Me anë të një aplikacioni dhe shtypni një buton, ju votoni një kandidat dhe me një shtypje të një butoni ju miratoni ose refuzoni propozimet.

"Po, por kjo nuk është e mundur, legjislacioni është shumë kompleks për këtë dhe ka shumë ligje për këtë!Saktësisht dhe kjo është pikërisht ajo që duhet të ndryshojë. Liderët e rinj duhet të jenë në gjendje të thjeshtojnë, komunikojnë qartë dhe të bindin njerëzit. Shumica është gjithmonë vendimtare.

Lëreni të zhyten, mendoni për të, por mos e zgjatni shumë. Ne duhet të dalim shpejt nga situata aktuale dhe duhet të nxjerrim shpejt njerëzit që na sundojnë tani nga ndërtesa. Lexoni më shumë www.fvvd.nl dhe bëni pyetjet tuaja nën 'pyetje dhe përgjigje'.

".. Dhe nëse e vlerësoni këtë, atëherë fëmijët tuaj do të jenë tjetër"

fotot burimore: https://www.facebook.com/Nantes.Revoltee/photos/

Etiketa: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (24)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  ANP: Sondazhi: VVD rritet në 43 vende përmes qasjes korona

  Votuesit vlerësojnë qasjen e qeverisë, e cila është veçanërisht e dobishme për partinë më të madhe të koalicionit, VVD, sipas sondazhit të fundit nga I&O Research. Partia liberale mund të llogarisë në 43 vende virtuale, ndërsa të gjitha partitë e tjera ngecen nën 16 vende.
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/peiling-vvd-groeit-naar-43-zetels-door-corona-aanpak/ar-BB146PUE

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   ANP John de Mol… sondazh i besueshëm apo propagandë? Gjithnjë e më shumë kohë për të provuar të kundërtën.

   • ZalmInBlik ka shkruajtur:

    i gjithë sistemi i votimit nuk duhet të besohet kur ata thonë se 43 vende vetëm supozojnë se janë në gjendje të marrin numrin e vendeve në 43. Shumica e banorëve të Madurodam ende besojnë në procesin e votimit dhe kutinë e votimit.

    Epo unë mund t'ju them nga një burim i besueshëm se ekziston mashtrim i kutive të votimit dhe se nuk është më mirë se republika mesatare e bananeve. ANP është gjithashtu e përfshirë në numërimin e votave

    "Komunat i kalojnë numrit të numrave të shpejtë tek ANP (Algemeen Nederlands Persbureau). Bazuar në këto totale të votimit, NOS do të paraqesë rezultatet paraprake në mbrëmjen e ditës së zgjedhjeve. "

    “Zyrtarët komunal i shtojnë rezultatet e vendvotimit. Ata e bëjnë këtë në bazë të raporteve zyrtare të vendvotimeve. Rezultatet janë arritur me ndihmën e një mjeti llogaritës (kryesisht Zgjedhjet e Programeve Mbështetëse), si në parti ashtu edhe në nivelin e kandidatëve. "
    https://www.kiesraad.nl/verkiezingen/gemeenteraden/uitslagen#timeline-minor-event-164003508-1242824934

    https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/artikel/223651/zo-werkt-het-softwaresysteem-dat-onze-stemmen-telt

   • Zonnetje ka shkruajtur:

    Unë mendoj se Mol është akoma mik ose të paktën një partner biznesi i Berluskoni. Masonët mes vete, kolektivisht ndërtojnë një të ardhme të ndritshme për veten dhe vëllezërit e tyre, jo për njerëzimin.

    • Zandi Eyes ka shkruajtur:

     duke e ditur atë benne kabalistët, Berluskoni dihet se është anëtar i shtëpizës famëkeqe të PII. E njëjta shtëpizë që ishte përfshirë në planifikimin e operacioneve Gladio në Itali që vranë dhjetëra njerëz nën maskën e "Brigadave të Kuqe". Ata gjithmonë dinë të paketojnë dhe shesin siç duhet të dyshuarit e zakonshëm.

     • Riffian ka shkruajtur:

      Masoneria ka Dënuar Shoqërinë Perëndimore

      Shumë vendimmarrës të rëndësishëm perëndimorë, politikanë, ekonomistë dhe oficerë ushtarakë janë ose anëtarë të një shoqërie sekrete, ose janë të ndikuar dhe mbizotërojnë shpesh nga anëtarë të tillë ... Kjo është e njëjta strukturë satanike globale, të cilën ne i zbulojmë në disa shtëpizat e frimasonerisë, siç është PII Shtëpia e përfshirë në Affështjen Calvi në Itali në fillimin e viteve shtatëdhjetë - fshehtësia, dyshimi, ushtrimi i ndikimit të padrejtë, depërtimit, korrupsionit të zyrtarëve dhe, kur është e nevojshme, duket, madje edhe atentat.
      https://www.henrymakow.com/2016/01/Freemasonry-has-doomed-western-society.html#sthash.9nnq1e52.dpuf

     • Zandi Eyes ka shkruajtur:

      Verkiezingen?! Gewoon uitstellen, Trollongren heeft de smaak weer te pakken

      Kabinet (vd koning): uitstel van verkiezingen vanwege coronavirus niet uitgesloten

      “Ook stemmen per brief is ‘theoretisch denkbaar’, aldus Ollongren.” hahahaha
      https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/politiek/artikel/5130286/kabinet-uitstel-verkiezingen-briefstemmen-niet-uitgesloten

      Lees trouwens het rapport van de Algemene Rekenkamer inzake aardgasvrije woningen, wat een teringzooi heeft die Trollongren er weer van gemaakt. Het mag wat kosten…er wordt genoeg madurodam belastinggeld doorheen gejaagd

      Het Programma Aardgasvrije Wijken draagt in de huidige vorm onvoldoende bij aan de doelstellingen van de minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) om wijken aardgasvrij te maken. De minister van BZK heeft verwachtingen gewekt die niet kunnen worden waargemaakt.
      https://www.rekenkamer.nl/onderwerpen/verantwoordingsonderzoek/nieuws/2020/05/20/aardgasvrije-wijken-te-hoge-verwachtingen-gewekt

     • Analizoj ka shkruajtur:

      zeg ho eens even..het gaat wel gewoon door. Van het gas af, moet dat niet lachgas zijn?

      Minister Ollongren onderzoekt anderhalvemeterstembusgang
      De COVID-19-pandemie vormt momenteel nog geen reden om de Tweede Kamerverkiezingen van 2021 niet te kunnen organiseren of uit te laten stellen, maar kan wel zorgen dat de stembusgang er anders uit gaat zien. Minister Kajsa Ollongren van Binnenlandse Zaken schrijft vrijdag in een Kamerbrief dat ze hier onderzoek naar doet. Dit geldt niet alleen voor de Tweede Kamerverkiezingen, maar ook voor de verkiezingen voor de eilandraad van Sint Eustatius en enkele gemeentelijke stembusgangen die in de tweede helft van 2020 gaan plaatsvinden.

      Het ministerie van Binnenlandse Zaken gaat een scenario uitwerken voor hoe de verkiezingen eruit moeten gaan zien als de stembusgang moet worden aangepast. Dit kan bijvoorbeeld een herinrichting van stemlokalen zijn. Minister Ollongren noemt ook de mogelijkheid van briefstemmen als het echt niet anders kan. Hier voegt ze wel aan toe dat dan het stemgeheim en de stemvrijheid niet even goed kunnen worden beschermd als bij de normale manier van stemmen op locatie.
      https://www.nu.nl/coronavirus/6036016/minister-ollongren-onderzoekt-15-meterstembusgang.html

 2. Guppy ka shkruajtur:

  Nëse dëshironi të jeni udhëheqës i një grupi të madh, këtë e bëni pa interes dhe jo për monedhë (dixhitale). Sapo të vijnë paratë, gjërat shkojnë keq. Qeveritë aktuale pretendojnë të mos fitojnë shumë, por përmes derës së pasme është një histori krejt tjetër.

  Dhënia e njerëzve para falas nuk do të ndihmojë as, paratë japin energji ku harxhohet koha. Si ndjekës të rinj ata do të bërtasin për më shumë.

  Gjithçka në këtë univers rritet falas dhe ligjet e natyrës janë të njëjta për të gjithë. Shumica e njerëzimit dhe udhëheqësit e saj i kanë zëvendësuar këto ligje me ligjet e egos.

  Të gjithë në këtë botë kanë të drejtë të zotërojnë dhe të kultivojnë një truall. Do të ketë aq shumë ushqime sa të ketë shumë dhe askush nuk do të mbetet i uritur.

  Asnjë pyll nuk duhet të shkurtohet për rritjen ekonomike. Nëse doni të shkoni në një vend tjetër, ju bëni një marrëveshje për të shkëmbyer për një kohë. Rritja ekonomike është e fortë, rritja ekonomike është egoizëm.

  Inshtë në interesin e të gjithëve që kjo vazhdon të funksionojë sepse ne e dimë se çfarë do të ndodhë nëse heqim dorë nga ajo.

  O mut kjo ka ndodhur para

 3. danny ka shkruajtur:

  Unë mendoj se kjo është një ide e shkëlqyer. Ju lutemi mbështesni atë me gjithë zemër.

  Keni dy pyetje:
  A nuk mund të aplikoni gjithashtu këtë sistem për demokracinë e drejtpërdrejtë përmes referendumeve?
  Dhe si mund të jeni i sigurt që ky sistem është i besueshëm dhe nuk manipulohet?

  Unë gjithashtu nuk jam në favor të parasë dixhitale apo dixhitalizimit të mëtutjeshëm të shoqërisë në përgjithësi.
  A mund të zbatohet edhe ky sistem në një mënyrë më "analoge"?

 4. Kornizat ka shkruajtur:

  Të gjitha vëzhgimet e mira dhe të vlefshme në komente. Sidoqoftë, a ka reagime apo letra siç është shkruar në këtë artikull dhe a është kopjuar tashmë letra e kopjuar dhe dërguar të tjerëve? Nëse keni ndonjë sugjerim tjetër ose në lidhje me letrën ose për të arritur në grupin e synuar, mos hezitoni ta ndani. Ky është një aktivitet i vogël, dhe ndërsa virusi përhapet në mënyrë eksponenciale, edhe ky mesazh mund të përhapet në mënyrë eksponenciale. Shumë përgjigje ndaj vendeve të tjera (të kontrolluara të opozitës) tregojnë se ndjenjat e zorrëve të shumë njerëzve dëshirojnë të ndryshojnë. Prandaj tani është koha për të kapur këtë grup nga kanalet e tjera. Kopjimi i letrës dhe shpërndarja e saj me pyetjen për ta ndarë atë më tej është një mënyrë. Në mënyrë të ngjashme, "gazeta tjetër" u shpërnda në Ditën e erationlirimit, e cila ishte madje një version i shtypur. Sinqerisht shpresoj se 930 personat që firmosën peticionin gjithashtu kopjuan këtë letër dhe ua shpërndanë të tjerëve.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Pajtohem, tani është vërtet koha për të ndërmarrë veprime dhe për ta promovuar atë në mënyrë aktive. Ne nuk dalim nga kjo duke iu përgjigjur thjesht artikujve, por duke i inkurajuar njerëzit me të vërtetë.

 5. Future ka shkruajtur:

  Thjesht vendoseni këtu, ju jeni ulur me efektin tuaj chimeric, por ju tashmë e dini këtë. Shihni më poshtë.

  Patenta e Vaksinës Coronavirus https://patents.justia.com/patent/10130701 që Coronavirus i Attenuated të përdoret si Vaksinë. Patenta e proteinave Chimera https://patents.justia.com/patent/8828407 Koka Chimera Lion, trupi i dhisë, bishti i Dragoit "Ajo-dhi" fjalë për fjalë do të thotë "Sezoni i dimrit" si Capricornus Bricjapi Saturnian i Dimrit; një Chimera është një kafshë vdekjeprurëse e krijuar nga kafshë të tjera, pikërisht ajo që është Vaksina.

  Për më tepër, Galaad është përsëri diçka e koduar nga hebraishtja. Duket se do të thotë më poshtë.

  Galaad (është krijuesi i remdivivir, vaksina që Trump kërkon 300 milion vaksinë të sjellë nga ushtria. Kështu që ju jeni bobina, sepse asgjë nuk është testuar, dhe sigurisht nuk është bërë me qëllimet më të mira. Shihni emrin e kompanisë. dhe duke iu referuar më poshtë.

  Një grumbull i dëshmitarit të një kalebi një emër të barabartë me Galeed në Hebraisht. Të dy shënojnë skenën e shoqërimit midis Jakobit dhe Labanos. Zanafilla 31:47 (nuk është të këshillosh njerëzit në Bibël, por të interpretojnë)

  Papa Françesku Enciklik Laudato Si (letër mësimore) bën thirrje për të masakruar 6 miliardë njerëz;

  Individuali është i hendikepuar duke ardhur ballë për ballë me një komplot aq monstruoz, sa nuk mund ta besojë që ai eksiston. Sodomite, Fhedofile, Frimason 33 shkallë. J Edgar Hoover, drejtor i FBI.
  Consfarë komploti?

  Alter është vendi ku ata duan të të marrin ty, jo të martohen.

  Pra, është e lehtë të shihet se sa të këqij janë ata njerëz, nëse mund t'i quani ata ashtu.

  Burimi theocsark101.

 6. Kornizat ka shkruajtur:

  Ashtu siç është botuar dhe shpërndarë "De Andere Kranr" si një kopje e shtypur në Hollandë, në Gjermani është botuar edhe një gazetë në të cilën mund të lexohet një opozitë për masat aktuale.

  shih https://jimdo-storage.global.ssl.fastly.net/file/d1f86eb0-fa6b-4b76-b38f-f601c46f8e77/03_Widerstand_2020_05_01_klaus_doerr.pdf

  Përhapja e këtij lloji të lajmeve me siguri do të ndihmojë më shumë njerëz të përjetojnë më pak presion nga kolegët kur shohin se ndjenjat e tyre në zorrë konfirmohen në një masë më të madhe nga sa menduan fillimisht. Sigurisht që kjo mund të jetë gjithashtu një kanal për kapjen e këtij grupi njerëzish, por ka diçka të gjallë midis një grupi në rritje të njerëzve. Kjo është arsyeja pse tani është e nevojshme të promovohet një iniciativë e demokracisë së drejtpërdrejtë midis një grupi më të madh njerëzish. Kjo kërkon që të gjithë ata që e lexojnë këtë të kopjojnë letrën dhe t'ia përcjellin atë, për shembull, 10 adresave në rrethin tuaj parësor me pyetjen nëse ata gjithashtu dëshirojnë ta përcjellin letrën. Kur kjo ndodh, bëhet një rritje eksponenciale e ndërgjegjësimit për një ndryshim / alternative si demokracia direkte. Familjariteti me të është hapi i parë drejt veprimit të njerëzve, pasi shumë tregtarë do të dëshmojnë.

  Merr mendje, dëshira e kthimit në normalen e vjetër nuk duhet të jetë e mundur thjesht sepse ai sistem ka dhënë mundësinë për të manovruar shoqërinë në një situatë në të cilën ne jemi tani. Prandaj, ju lutemi vërini këtë mendje jashtë mendjes tuaj. Prandaj zgjedhja është që të pranojmë normën e re me të cilën ne tani mund të takohemi dhe të lexojmë në celular ose të përqafojmë një alternative dhe të jemi balerina numër 5, 15, 500, 50000 ose 1 milion e "si të krijojmë një lëvizje".

  Bëni një veprim të vogël sot dhe shikoni sa njerëz mund të arrini. Bëni atë për brezin e ri dhe fëmijët dhe nipërit e tyre të ardhshëm !!! Kështu që: https://www.fvvd.nl

 7. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  ff për qartësi

  Kush nënshkruan ligjet dhe dekretet mbretërore?
  Propozimet legjislative të pranuara nga Parlamenti dhe Dekretet Mbretërore janë të nënshkruara (kundër-nënshkruara) nga Mbreti dhe më pas nga ministri përgjegjës ose sekretari i shtetit. Pastaj ato hyjnë në fuqi. Shenja e kundërt tregon që nuk është Mbreti por ministri që është (përgjegjës politik)

  https://www.kabinetvandekoning.nl/veelgestelde-vragen/wie-tekent-de-wetten-en-koninklijke-besluiten

  Willy tog e ka bërë atë përsëri ...

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Saktësisht, që ata kanë përfshirë shumë zgjuarësi në kushtetutë, të këshilluar nga të njëjtët djem natyrisht.
   Ata kanë nevojë për njëri-tjetrin dhe të punojnë së bashku, por njerëzve të thjeshtë nuk u thuhet kjo natyrisht. ata kanë një lidhje të fortë të veçantë me njëri-tjetrin.
   Aty ku është, tjetri është. Ende bukur si mbret të mos paguash taksat, vlerësimin e kapitalit dhe fuqinë, dhe gjithashtu funksionin tënd të trashëguar. Nuk ka nevojë të aplikoni në mënyrë që kandidatët më të mirë të mos kenë një shans. Pastaj gjithashtu inkurajohet të vendosë emërimet ku të emëruarit në të vërtetë janë agjent i tij, janë me shërbim për të. kush e kontrollon mbretin në një situatë të tillë? Kjo është arsyeja pse ka kaq shumë tifozë portokalli. Epo paguan të jetë një tifoz portokalli. Portokalli ka qenë një parti politike të cilën edhe me mençuri e kanë hequr dorë, në mënyrë që mbreti të jetë i paanshëm. Nëse është ?? . Sistemi feudal në shekullin XXI. Heqni qafe. Nënshkruaju peticionin tani!

 8. Kërcënimi me bomba ka shkruajtur:

  Në të vërtetë, kjo do të ishte një mënyrë e shpejtë për të ndërhyrë - me kusht që të gjenden mbështetës të mjaftueshëm. Dhe unë mendoj se duhet më shumë sesa qëllimi i deklaruar i peticionit.

  Fakti është që edhe kjo bazohet në shfaqjen e bashkë-vendimit. Në çdo rast, demokracia gjithmonë shtyp pakicën që nuk e marrin "rrugën e tyre". Për më tepër, demokracia e drejtpërdrejtë është gjithashtu e rrezikshme nëse media nuk është neutrale. Dhe kjo e fundit nuk është saktësisht rasti në Hollandë.

  Një ilustrim se si gjërat mund të shkojnë keq, mund të shihet në serialin "Orville" sezoni 1 episodi 7. Vetëm sepse është një seri "rrjedhë kryesore" nuk do të thotë se nuk mund të përmbajë një mesazh të dobishëm ...

  Edhe unë, dyshoj se makineria e energjisë do të bashkëpunojë gjithsesi nëse merren vota të mjaftueshme, por të mira. Të shtënat nuk është sigurisht e gabuar. Akoma, është e çuditshme të nënshkruaj një peticion. Ende është ndjenja që ju e pranoni se njerëzit kanë pushtet mbi ju dhe që nuk mund të bëni asgjë pa to. Nëse e pranoni këtë, pse njerëzit do t’i përgjigjeshin peticionit tuaj… ..

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Peticioni nuk është gjë tjetër veçse një sondazh se sa njerëz janë të gatshëm të fillojnë dhe të tregojnë përkushtimin e tyre. Sigurisht që i është paraqitur neiamdn nga politika aktuale, por me nënshkrim të mjaftueshëm është një sinjal i: "Dhe tani po largohemi" drejt rendit politik aktual.

   Gjëja e parë për të bërë, natyrisht, është një rishikim i ashpër i asaj që është në tub. Kjo është e ndërlikuar sepse ju heq varësinë e njerëzve në të njëjtën kohë, por tani është ose kurrë dhe ne do të shohim se sa njerëz janë të gatshëm të shkojnë me të vërtetë në fund për ndryshim

   Ju mund të parandaloni që ajo të shkojë keq. Shembull: vaksinimi i detyrueshëm. Supozoni se një shumicë dëshiron vaksinimin e detyrueshëm sepse ato janë ndikuar nga media dhe madje kanë besuar se është mirë. Ky ligj shkon kundër kushtetutës. Kjo kushtetutë ka disa rregulla themelore të bazuara në lirinë dhe të drejtën e vetëvendosjes. Prandaj, nuk duhet (që ndodh me legjislacionin aktual) të miratoni ligje që minojnë ose përpiqen të anashkalojnë kushtetutën (bazuar në të drejtën themelore të njeriut).

 9. Kornizat ka shkruajtur:

  Për ata që lexojnë së bashku dhe me të vërtetë duan një ndryshim për fëmijët tanë dhe fëmijët e tyre. Ju ndoshta keni nënshkruar peticionin, por kjo nuk do të thotë se është ndryshimi. A jeni i gatshëm të bëni diçka dhe jo vetëm të ndani artikuj dhe video që janë pak a shumë vetëm një konfirmim i asaj që dihet tashmë. A është e mundur të japësh "lëvizje" edhe më shumë substanca, për shembull, duke vendosur një video bisedë në të cilën gjërat mund të diskutohen menjëherë dhe ku, për shembull, ne ndajmë detyra për të bërë në të vërtetë gjëra që shkaktojnë ndryshimin e vërtetë. Apo ka sugjerime të tjera për të arritur një grup më të madh të synuar. Ka shumë njerëz të guximshëm (përfshirë Martinin) të shfaqur në video të cilët kanë guxim për të përmendur gjërat. Shtë koha që t’iu ngulitemi pas atyre njerëzve dhe të marrim garancinë. Ata meritojnë mbështetje dhe kjo kërkon largimin e qëndrimit pasiv. Kështu që unë sugjeroj të bëni një bisedë video, por pyetje z2:
  * të cilët janë të gatshëm të marrin pjesë
  * ka sugjerime të tjera

  do të lexojmë se cilat janë reagimet

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Unë me të vërtetë shpresoj se njerëzit do të marrin iniciativën. Një bisedë në video mund të jetë pak praktike, sepse duhet të jeni në internet në të njëjtën kohë, por mund të krijoni një lëvizje duke u ngritur lart dhe duke bërë deklarata të qarta. Ju me të vërtetë mund të bëni një video dhe ta postoni këtu. Dhe, natyrisht, ne nuk i drejtohemi ushtrisë shtetërore të mediave sociale (e quajtur edhe 'ushtri troll'). Bëni ide dhe veçanërisht veprim konkret.

   Një fillim i rëndësishëm do të ishte nëse njerëzit fillojnë të ndajnë faqen në internet dhe vërtet përpiqen të bindin të tjerët.

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   @Marcos

   Tingëllon shkëlqyeshëm, ne nuk jemi armiq të popullit ashtu siç përshkruhen nën sundimin e Stalinit.
   Ne "jemi" njerëzit. Pra, nuk duhet të shkojmë në gulag dhe të mos kemi frikë prej saj, ne jemi me njerëzit për njerëzit
   Përsëri jashtëzakonisht e rafinuar është që ju jeni njeri-urrejtës, nëse nuk doni të vishni maskë, përsëri nën maskën e armikut të popullit, ata kanë menduar për atë atëherë nën Stalin dhe tani në një nivel botëror. Shpresoj që njerëzit të vijnë me nisma. Do t’i arrini kundër tyre, kështu që së pari të ndërgjegjësoni, ekspozita të mediave etj., Ju keni votën time

   Një person që i bën njerëzit të vetëdijshëm nuk është një armik i popullit, por një "mik i popullit", jo sipas Gulag
   https://nl.wikipedia.org/wiki/Goelag

   • Kornizat ka shkruajtur:

    Disa nga lexuesit ofrojnë sugjerime për të arritur një audiencë më të madhe ose shembuj të aktiviteteve që mund të përsëriten për të zgjeruar audiencën. Përsëri, ndarja e gjetjeve në internet nuk kontribuon në arritjen e qëllimit të demokracisë së drejtpërdrejtë. Si shembull, i referohem faqeve që vizitoj rregullisht http://www.fvvd.nl A ka më shumë që e bëjnë këtë? Ka lexues që përfshijnë aktivitete jashtë Internetit për të promovuar vetëdijen për konceptin e demokracisë së drejtpërdrejtë dhe sitit shoqërues. Nëse është kështu, ndajeni atë dhe të tjerët ndoshta mund ta marrin përsipër. Unë shoh që numri i njerëzve që kanë nënshkruar është 1181 (faleminderit paraprakisht për këtë veprim) dhe që sigurisht që duhet të jetë shumë herë më i lartë. Siç shkrova më parë, tani është koha sepse presioni i kolegëve po bie. Njerëzit kanë ndjenja të zorrëve dhe janë në kërkim të një alternative. A mund të kujtojë dikush nga krahët e krahut të Lance Armstrong? Zoiest gjithashtu kapi shumë herë më shumë sesa vlerësohej më parë. E ëmbël do të ishte gjithashtu një sugjerim, por unë jam i sigurt që në mesin e 1100 personave që nënshkruan ka patjetër ide më të mira. Lërini që të tjerët ta dëgjojnë.

 10. bertusjanssen ka shkruajtur:

  Ju e dini se çfarë ndodhi me el-Kadafin? Vendosni monedhën tuaj dhe të vetmit që arrihen janë njerëz me mendje mendje, për t'i bindur njerëzit që t'u japin atyre baza të ngurta duke deklaruar se shtëpia ku ata jetojnë janë pronë e tyre bëhuni ose është dhe i deklaroni ata pa borxhe. Unë jam jashtë FB dhe duhet të ketë më shumë sukses në kompani.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër