E Premte e purpurt: si fëmijët në shkolla mbingarkohen me propagandën LGBTI

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 13 Dhjetor 2019 17 Comments

burimi: wos.nl

Dje mora një email nga i cili duket se administrata e shkollës e një VMBO po u bën thirrje studentëve të saj të vishen me vjollcë në kontekstin e 'Premtes së purpurt'. Në të kaluarën kemi pasur vetëm ditën e kafshëve, ditën e babait dhe të nënës, por në ditët e sotme ju keni një ditë ndërkombëtare për këtë dhe ditë ndërkombëtare për atë. Ju keni një ditë për pothuajse gjithçka! Atëherë bëhet fjalë kryesisht për theksimin e etiketave. Se ne përsëri po merremi me makinën e propagandës së ylberit (LGBTI), është e qartë nga mesazhi më poshtë se VMBO dërgoi Bouwens (Limburg) te studentët e saj.

Lexoni se si këshillat e studentëve shpenzojnë buxhetin e shkollës në fletëpalosje LGBTI dhe materiale informative. "Kjo është përgatitur me disa drejtues të ekipit dhe ekipit mbështetës". Kush ose çfarë është ai ekip mbështetës?

Shtë e qartë se fëmijët janë duke u indoktrinuar në mënyrë aktive për t'u kthyer në besimin LGBTI. "E Premtja e purpurt është një ditë në të cilën studentët dhe studentët që veshin ngjyrën e purpurt mund të tregojnë solidaritetin e tyre me homoseksualët, biseksualët, lezbiket dhe njerëzit transgjinorë", thuhet në raport. Solidariteti? Atëherë me çfarë jeni në solidaritet? Whatfarë është 'solidariteti' gjithsesi? A po flasim për solidaritet politik apo ligjor?

solidaritet politik: vetëdijësimi për gatishmërinë dhe gatishmërinë për të sjellë pasojat. (Van Dale)

solidariteti sipas ligjit të kontratave: përgjegjësi e përbashkët dhe e disa kreditorëve ose debitorëve. Secili prej tyre mund të kërkojë të gjithë borxhin ose të mbahet përgjegjës për të gjithë.

A ka njerëzimi një detyrim borxhi ndaj komunitetit LGBTI? Pra, nëse deklaroni solidaritetin tuaj duke veshur vjollcë, po thoni që jeni të gatshëm të mbani pasojat e detyrimit të borxhit që u keni borxh atyre? Dhe cili detyrim borxhi është ai? A është kjo ky detyrim i borxhit? Apo po flasim vetëm për ˜ € olidsolidaryâ në kuptimin e € ˜ ne jemi pas teje € ™? Por çfarë mbështet në të vërtetë? A është kjo eNe mbështesim idenë që të gjithë duhet të marrin një etiketë dhe se grupi juaj duhet të dalë më në pah më shumë? Po solidariteti me heteroseksualin? Ajo shkronjën H në shkurtim nuk qëndron për heteroseksual, por për homoseksual.

Mirë, mirë, atëherë vish vjollcë dhe më pas tregon solidaritet me një grup? Solidariteti në çfarë? Dhe çfarë nëse nuk vishni vjollcë? Nëse më pyet, ne jemi dëshmitarë të indoktrinimit propagandistik të rinisë. Përjashtimi është ngritur në standard. Sigurisht që mund të argumentoni se të qenit lezbike, gay, biseksual apo transgjinor nuk është më një përjashtim. That'sshtë mirë atëherë. Atëherë nuk kemi më nevojë për solidaritet me të. Nëse ai grup fillon të dalë me shumicë, ai nuk është më një grup minoritar. Por a do të bëjmë të njëjtën gjë me të krishterët, myslimanët, të zi, të bardhë, kinez, arabisht, surinamez dhe të gjitha etiketat që ne mund të imagjinojmë? Si e krijoni aparteidin? Kjo fillon me etiketimin.

Në librin tim unë shpjegoj se si ylberi është simbol i fesë së re botërore dhe qeverisë së re botërore. Tashmë ishte simboli i luftëtarëve të ylberit (Greenpeace) dhe tani është gjithashtu simboli i komunitetit LGBTI. Ylberi ishte simboli i zemërimit të Zotit. Ishte simboli që u shfaq në qiell pas përmbytjes së madhe. Pas këtij përmbytja, Noes iu lejua të vendoste njerëzimin e ri dhe të rindërtojë mbretërinë e kafshëve. Ylberi siç ishte simboli i një transformimi të madh. Kjo është arsyeja pse unë shpjegoj në librin tim se njerëzimi po përgatitet për transgjinor-transhuman, me qëllimin përfundimtar të bashkimit të plotë me inteligjencën artificiale (AI).

Luftëtarët e ylberit nga Greenpeace janë shndërruar në menaxherë të revolucionit të rebelimit të zhdukjes. Ylberi duket se qëndron për aktivizëm mjedisor, gjithëpërfshirje dhe emancipim gjinor, por në të vërtetë është simbol i regjimit të ardhshëm totalitar botëror, siç shpjegohet në librin tim të ri.

Hapi i parë drejt transhndnit transhuman është ai administrimi teknokratik, duke bërë thirrje për kampe riedukimi shiko tani. Ajo administrim teknokratik mund të instalohet duke e lidhur shkatërrimin e klimës me ngarkesën CO2. Realizimi i tij mund të kompletohet me 'internetin e gjërave', paratë dixhitale (kriptoja të gjurmueshme) dhe një sistem tatimor në të gjithë botën në CO2. BE është atje përmes Frans Timmermans, pra, mos u fshini dhe prisni (siç i përshtatet një institucioni jodemokratik) për një sekondë me futjen e një sistemi të tillë. Sikur të ishte tashmë në raft para se Greta Thunberg madje mund të mendonte për vërtetësi. Këto taksa thjesht do të vijnë dhe nëse është e nevojshme, vendet thjesht detyrohen të respektohen prej tyre. Nëse është e nevojshme me forcë ushtarake (shih këtu).

"Doesfarë ka të bëjë kjo me komunitetin LGBTI?" Mund të mendoni tani? Epo, ne jemi në prag të detyrimit të ideve të caktuara. Ylberi jo vetëm që lidh aktivizmin mjedisor me komunitetin LGBTI, por edhe me qeverisjen diktatoriale botërore që zbaton ide. Pra, tashmë ka tinguj që për këtë kampe riedukimi duhet të vijnë (shiko këtu) dhe nëse klikoni në lidhjen për atë artikull, do të zbuloni se legjislacioni Hollandez tashmë mund ta quaj dikë 'psikotik' bazuar në të ashtuquajturin 'deluzion'. Ju keni një mashtrim (ose mashtrim) nëse idetë tuaja devijojnë nga e vërteta e pranuar përgjithësisht.

Prandaj, nëse BE shprehet se duhet të vendoset një taksë CO2 (sepse përndryshe do të përballemi me një katastrofë klimatike), atëherë ky është mendimi zyrtar (i përcaktuar si 'realitet'). Nëse nuk besoni në këtë mendim zyrtar, atëherë do të vuani nga mashtrimet (idetë që devijojnë nga 'realiteti'). Kjo nënkupton drejtpërdrejt që sipas WvGZZ (ligji i detyrueshëm i kujdesit për shëndetin mendor) ju mund të vini nga psikolanca për trajtim në një klinikë GGZ (riedukim), sepse jeni psikotik sipas përcaktimit.

Lexo në ky dokument i BE-së se fjalimi neutral gjinor është bërë gjithashtu një normë. Farë do të thotë kjo në terma praktikë? Kjo gjithashtu do të thotë që nëse nuk pajtoheni me këtë për shkak të një bindjeje të caktuar, kjo do të bjerë nën kutinë e 'mashtrimeve'. Prandaj edhe ju aplikoni për këtë mund të merret së bashku në një institucion GGZ (kampi i riedukimit). Dhe sistemet e mëdha të të dhënave mund të monitorojnë nëse i përmbaheni normës së re të të folurit neutral, pa e vërejtur.

Dhe atëherë ne nuk kemi përmendur as termin "gjithëpërfshirje" të zgjedhur me zgjuarësi. Nëse studioni dokumentacionin në internet, duket se kjo ka të bëjë kryesisht me promovimin aktiv të grupit LGBTI, me anë të të cilit, për shembull, atyre duhet t'u jepet më shumë përparësi në procedurat e aplikimit. Qeveria madje jep një subvencion për punësimin e grave dhe njerëzve nga grupi LGBTI. Thjesht shiko ky shpjegim të Subvencioneve për Zbatimin në Departamentin e Institucioneve ose shikoni pamjen e mëposhtme më poshtë.

Me pak fjalë: nëse jeni një njeri heteroseksual, ju mbeteni prapa. Në fakt, do të diskriminoheni, sepse një punëdhënës që kërkon personel merr një subvencion për të punësuar asgjë, përveç burrit heteroseksual. Termi 'gjithëpërfshirje' në të vërtetë nënkupton 'përjashtim' (i njohur ndryshe edhe si aparteid); përjashtimi përmes trajtimit preferencial bazuar në subvencion.

Pra, ajo që sjell si pranim dhe emancipim rezulton në disavantazh të heteroseksualit në praktikë. Lidhur me këtë është i gjithë legjislacioni i instaluar që siguron që kushdo që nuk pajtohet me gjendjen e mendjes mund të dërgohet në një institucion të kujdesit mendor (i detyruar dhe pa ndërhyrjen e një gjykatësi ose psikiatër, përmes WvGGZ, duke filluar me 2020) . Kjo mund, për shembull, të shqetësojë ide të ndryshme rreth klimës ose ide të ndryshme rreth fjalës neutrale gjinore. Si ju duket kjo? A nuk po flasim vërtet për fashizmin? A nuk po flasim vërtet për një polic të menduar? Në çdo rast, policia viziton rregullisht shkollat (siç mund ta shihni në mesazhin e mësipërm). Përdoret për të. Ose bëni një veprim, blini librin tim dhe shpërndajeni sa më shumë që të jetë e mundur për të gjithë ata fëmijë që janë nën presion:

blej një libër

Listimet e lidhjeve të burimit: climatechangedispatch.com, xandernieuws.net, europa.eu, dus-i.nl, dedijk.atlascollege.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (17)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. XanderN ka shkruajtur:

  Artikulli më i lartë përsëri, Martin. Unë vetë kam shkruar disa herë në 2016 dhe 2017 për "Revolucionin e purpurt" të planifikuar të financuar në sfond nga partneri i BE-së George Soros. Ngjyra e "E Premte e Shkurtër" nuk është e rastësishme. Më parë kemi pasur Revolucionin Rozë (2003, Georgia), Portokallin (Ukrainë, 2004), revolucionin e Shafranit (të verdhë) në Myanmar (2007), Green të dështuar në Iran (2009), r € rGrape revolucion (blu) në Moldavi (2009), dhe "revolucioni me ngjyra" në Maqedoni (2016). Të gjitha revolucionet, përfshirë Purple të ardhshëm në Perëndim, kanë të përbashkët George Soros plus shumë OJQ globale, të cilat ai dhe BE mbështesin, të gjitha janë aktive në promovimin e diversitetit dhe agjendës transgjinore, klimën dhe migracionin masiv .

  Vini re se ngjyrat e ylberit ndiqen nga lart poshtë: rozë / e kuqe, portokalli, e verdhë, jeshile, blu dhe tani vjollcë. Ju gjithashtu mund të thoni se vjollcë është ngjyra e përzier e blu dhe e kuqe, ngjyrat e flamurit amerikan dhe bluja e flamurit të BE-së e përzier me të kuqin komunist (/ Antifa / Extinction Rebellion), ose kombinimi i së drejtës tradicionale politike (Liberalët, Demokratët e Krishterë) me lidhje. Nuk ka ndonjë dallim mes tyre, sigurisht jo në Parlamentin Evropian. Dhe vjollcë është natyrisht edhe ngjyra e përzier e ngjyrave tradicionale për djemtë (blu) dhe vajzat (rozë). Larg të vërtetës? Apo është menduar vërtet çdo detaj?

  Nëse jo, do të jetë gjithashtu një rastësi që në samitin e BE-së në 12 Dhjetor Kancelarja e parë femër e Austrisë - si krerët e tjerë të BE-së të pamartuar dhe pa fëmijë - që prezantuan martesën homoseksuale në Austri si President i Gjykatës Supreme, u shfaq në një pako vjollcë. Angela Merkel ishte në portokalli. Në prezantimin e Komisionit të saj, presidenti i ri i KE, Ursula von der Leyen ishte gjithashtu i veshur me portokall dhe qëndroi para një sfondi vjollcë. Por mbase këto ngjyra tani janë thjesht në modë ose diçka.

  Në shkolla dhe universitete të ndryshme në SH.B.A., nxënësit dhe studentët tashmë janë të detyruar të marrin pjesë në aktivitete ˜pro LGBTQâ, të cilat paketohen në media si “veprime spontane” me të vërtetë “solidaritet”. Pra, lloji i solidaritetit me të cilin Sovjetikët me dekada shtypën â € issdissidentëtââ me imazhe ag € ˜magicâ € ™ dhe i mbyllën ato në gulagë (camp € kampet e arsimit˜â), dhe me të cilat nazistët në më pak se 10 vjet kohë 6 milion djem gjermanë u përfshinë në Hitler Jugend, të cilët më pas u pastruan plotësisht dhe u stërvitën për të qenë ndjekës të bindur - ashtu si ndodh me rininë e sotme në institutet e sotme të indoktrinimit që duhet të kalojnë për shkolla.

  Gjithçka ndjek pothuajse pa ngurrim skenarin e anarkistit marksist Saul Alinsky, i cili kërkoi haptas rënien e brendshme dhe shkatërrimin eventual të shoqërisë perëndimore dhe u mësoi ndjekësve të tij që të "fluturojnë, të vjedhin dhe të mashtrojnë" për të arritur këtë qëllim. Në librin e tij "Rregullat e radikalëve" ai shkroi: "Le të mos harrojmë të pranojmë radikalin e parë në legjendat, mitologjinë dhe historinë tonë" radikali i parë që revoltoi kundër rendit të vendosur dhe kësaj e bëri atë në mënyrë të efektshme sa që i dha atij mbretërinë e tij: Luciferi. ”Dhe kështu mbërrijmë në rendin botëror Luciferian për të cilin shkruani në librin dhe artikujt tuaj. Mbretëria e tij është ky simulim i virusit në të cilin jetojmë.

 2. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  KISHA E SHTETEVE T SW SHUM T PARA LGBTQ + ALTAR ARTWORK SHOQTRIN GJITHA, LESBIANS DHE TRANSGJENTT N IN Kopsht OSE EDEN REPLACING ADAM DHE EVE

  https://www.nowtheendbegins.com/church-of-sweden-first-ever-lgbtq-altar-art-paradise-elisabeth-ohlson-wallin/

  dashuri

 3. TimSchutte77 ka shkruajtur:

  Dhe mënyra e vetme për të shpëtuar nga ferri digjital që vjen është Jezui, sepse rrëmbimi i të krishterëve është për çdo mjerim.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   E kuptoj reagimin, por prapë rekomandoj të lexoj librin tim. Unë gjithashtu u rrita me idenë se shpëtimi i vetëm do të ishte Jezusi, por është mjaft e dobishme të hulumtosh diçka më tej. Unë e bëj atë në libër. Ngjashëm me doktrinat e vjetra dhe duke i lënë njerëzit të besojnë në to, ajo e do mënyrën pasive, "Oh, por ne kemi Jezusin dhe ai vjen për të na futur para se të prishet gjithçka në ferr në tokë". Unë shpjegoj në librin tim se është një kurth i sinqertë singulariteti i rremë.

  • XanderN ka shkruajtur:

   Krejtësisht dakord me Martinin. Edhe unë kam besuar në atë ikje magjike me vite. Por kjo nuk mund të mbështetet vetëm në bazë të tekstit themelor (dhe kontekstit) të vetë Biblës. Dhe përkundër faktit se kaq shumë të krishterë nuk janë përndjekur kurrë gjatë historisë, ata në Perëndim vazhdojnë ta mbajnë këtë mashtrim, këtë "pranim të fisit para", sepse ato nënkuptojnë "të gjithë mjerimin", zakonisht "shtrëngimin e madh". e përmendur do të kursehej.

   Të krishterët që ende besojnë se kjo zakonisht kanë pak njohuri për librin e tyre të shenjtë, sepse në Testamentin e Ri ka tekste 37 për shtypjen, dhe në raste 36 ajo shtypje lidhet me besimtarët. Në fakt, Zbulesa 1 thotë fjalë për fjalë se shtrëngimi (i madh) tashmë kishte filluar. Nga pikëpamja biblike, shtypja është për besimtarët, siç lexohet fjalë për fjalë në tekste të ndryshme. Madje përmendet edhe si një karakteristikë themelore e besimit të vërtetë.

   Nëse bëni ndonjë hulumtim të mëtutjeshëm dhe mendoni, do të zbuloni hap pas hapi që shumë nga ato që mësoheni në kisha dhe nga predikuesit, dhe pa dyshim që 'përfshirja' e plotë e teorisë së kohës së fundit, bazohet në skedarë të shpejtë dhe njerëz në një kornizë fikse fetare. (frika) sistemi. Të krishterët ende i tregojnë njëri-tjetrit të njëjtat përralla që ata pranojnë si 'të vërteta', por që - thjesht: përsëri, bazuar edhe në Biblën e tyre - janë mohuar.

   Nga rruga, mund të ketë një lloj 'regjistrimi', sepse teknologjia tani është deri më tani që diçka e tillë mund të vendoset në një mënyrë që nuk dallohet nga realja. Po sikur regjistrimi të jetë i rremë, një "grackë e mjaltit" siç shkruan Martin, duke i tërhequr njerëzit në një burg edhe më të thellë, nga i cili nuk mund t'i shpëtojnë kurrë?

   Kjo është arsyeja pse unë rekomandoj besimtarët të lexojnë librin e Martinit. Ju nuk keni pse të pajtoheni me gjithçka menjëherë, një numër i gjërave ndoshta do të shkaktojnë një lloj tronditje, por qëllimi i asaj që ai shkruan është shumë i rëndësishëm për t'u injoruar, sepse provat e kësaj janë të dukshme përreth nesh dhe në jetën e shumë është. Dhe kjo është se kjo botë (/ simulimi) drejtohet nga Lucifer, i cili kontrollon edhe fetë kryesore, luan kundër njëri-tjetrit dhe i lë miliarda ndjekës të tyre në errësirë ​​se kush tërheq vërtet telat, dhe cili është qëllimi i vërtetë i kjo është e gjitha.

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Makina e propagandës po funksionon me shpejtësi të plotë

 5. Zonnetje ka shkruajtur:

  Për sa kohë që problemi i vërtetë nuk zgjidhet me vullnet, ne do të vazhdojmë të analizojmë.

 6. Zonnetje ka shkruajtur:

  E kuptoj që fermerët bënë një raund prej një dje. Me lejen e 'autoriteteve' që do të thotë, djemtë duhet të ishin bërë përshtypje. Fermerët e bërë mirë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Po, e gjithë kjo nuk funksionon ... gjithçka është e mbyllur
   E vetmja gjë që ndihmon është të hapni dyert e stallave dhe rrethojat e livadheve, por po ato lopë të mira thjesht ecin përsëri në hambar, në mënyrë që të mos ketë asgjë.
   Epo, atëherë dorëzoni ngarkesa me traktorë plot lopë në oborr. Do të ishte mirë sikur të kishte dhjetë mijë lopë që ecnin nëpër Hagë.
   Nuk ka ligj që ndalon lopët të protestojnë, kështu që nuk keni nevojë të kërkoni leje.
   Këshillë: nëse spërkatni traktorin në të gjitha ngjyrat e ylberit, zakonisht policia nuk do t'ju arrestojë (jashtë solidaritetit).

   • Zonnetje ka shkruajtur:

    Në të vërtetë, gjithçka është e mbyllur. Epo, ajo e atyre lopëve është një ide e gjallë. Por fermerët, topat, udders, nuk e kanë atë, për aq sa është e ligjshme fare. Nuk do të këshilloj djemtë këtu.
    Kam dëgjuar që stafi i Tata Steel dëshiron të dalë në grevë. Epo unë jam kurioz, nëse ata godasin disa orë është shumë. Sepse greva është e ashtuquajtura e drejtë, por nuk mund ta bësh atë të drejtë. Gjykatësit e djemve do të kujdesen për këtë. Shtë e habitshme që Amnesty International dhe Human Rights Watch gjithmonë qëndrojnë për të drejtat e njeriut jashtë vendit, por jo këtu. Si mund të jetë kështu? Duhet të bëjmë normalisht, kështu që kalojmë një orë me një tekst, nuk e marrim atë në Tata Steel, thjesht mund ta bëjmë, një shfaqje. Kështu që sindikata nuk ka pse të shqetësohet për fondin e grevës. Nëse me të vërtetë ka një grevë, do të jetë bosh brenda disa ditësh me të gjithë stafin, nëse ata me të vërtetë guxojnë të bëjnë grevë. Dhe a mendoni se thjesht bashkoheni në bordin e një sindikate? Unë vërtet nuk e bëj Ata të gjithë e njohin njëri-tjetrin dhe këshillohen me njëri-tjetrin PARA, me PLANIN E TYRE. A mundet sindikata të veprojë ashpër dhe të marrë disa anëtarë të rinj. Në fund të fundit, UDHNI UDHCTZUES në Hollandë. Por po qytetari i mirë mendon se përsëri është mirë sepse ai dëshiron siguri, është i siguruar për gjithçka. Mos jini cinik, jo, tregoni faktet! Jo, nuk i vare as dekoratat për Krishtlindje sot. Mos merrni një kurorë të Krishtlindjeve. Tregtia është vetëm në interes të ...

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër