Z. Efekti Smith dhe armiqësia spontane kur ballafaqohen me 'të menduarit e ndryshëm'

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 2 Maj 2017 44 Comments

Kush kujton skenat nga trilogjia e filmit 'The Matrix' nga 1999, në të cilën çdo kalimtar mund të ndryshojë papritur në "agjent"? Që nga dita e fillimit të shkrimit, një fushatë e madhe ka filluar të më bëjë të zeza. Kjo manifestohet në faqe që të gjitha pulpë e pabazë për mua dhe të gjithë ata që e shikojnë faqen time në Facebook afrohen në mënyrë proaktive me një lidhje me këtë farkëtar. Kjo duhet të shtyhet dhe me sa duket ai ka. Njerëzit nuk duan të jenë pjesë e një grupi që ndjek një "mendimtar të çmendur të konspiracionit". Ky stigmatizim zhvillohet në mënyrë strukturore dhe agresive dhe duket se zhvillohet në një mënyrë të koordinuar mirë me ndihmën e punonjësve të shtetit (dëshmi e së cilës është dhënë tashmë në këtë faqe interneti). Ky efekt parandalues ​​kujton 'pesë eksperimente majmuni', në të cilën një grup majmuni ndëshkon një majmun sapo të dëshirojë të ngjitet në shkallën në të cilën ndodhet një banane. Ky sjellje në grup është programuar pas një përsëritjeje të dusheve të ftohta në grupin që u përpoq të ngjitej në shkallë (shih këtu të gjithë përshkrimin e eksperimentit). Qëllimi i këtyre sulmeve është i dyfishtë; nga njëra anë, ajo duhet të ketë ndaluar mua për të vazhduar me shkrim, për shkak të efektit të izolimit; nga ana tjetër tregon të tjerët se ata nuk duhet të ngjiten në atë shkallë. Ky mision ka dështuar deri më tani. Unë vazhdoj të shkoj. Zhdukja e plumbave, quhet ajo në filmin The Matrix.

Agjentët në filmin The Matrix mund të shfaqen në çdo kohë. Gjithkush duket të jetë në gjendje të ndryshojë spontanisht në një agjent, kur karakteri kryesor Neo shfaqet në matricë. Ndoshta e njihni këtë; nëse jeni duke folur diku në një ditëlindje ose në punë për tema që ndikojnë në imazhin e të vërtetës së njerëzve. Spontanisht, njerëzit mund të miratojnë një qëndrim jashtëzakonisht armiqësor, sepse ata ballafaqohen me ide që nxisin perceptimin e tyre të botës. Morpheus, një tjetër personazh kryesor në film, shpjegon në videon më poshtë se si ndodh kjo. Për sa kohë që njerëzit nuk e shohin përmes se ne jetojmë në një realitet të gënjeshtërt, e ndërtuar nga arkitekti i madh (siç nderuar në shoqëritë sekrete Elite), i ruajtur nga një klasë elitare dhe mbrojtur nga çdokush e kupton ende e sistemit dhe për këtë arsye në vetvete kujdestar i sistemit do të ndryshojë sapo të bllokoni sistemin; për aq kohë sa ata menjëherë do të transformojnë dhe drejtojnë kursin drejt jush. (lexo më shumë nën video)

Filmat pasuese nga trilogjia e Matrixit përfundimisht çojnë në një lloj veçorie midis sistemit të arkitektit të madh dhe njerëzve të zgjuar; ku e drejta për të ekzistuar në sistem është, siç ishte, përforcuar nga cikli i pasuksesshëm i pasuksesshëm i Neos për të luftuar dhe kuptuar sistemin. Kjo është natyrisht dëshira e transhumanistëve dhe fushës së forcës elitiste. Shpirtrat e zgjuar duhet përfundimisht të përputhen me ekzistencën e Matrix dhe të gëzojnë dimensionet e pafund që mund të lindin. Në fakt, filmi ishte një film propagandistik, me shumë të vërtetën, por i drejtuar drejt veçantisë ku dëgjojmë njerëz si Frontisti i Google Ray Kurzweil dhe Michio Kaku flasin për (shih këtu).

Prandaj është një çështje mjaft e vështirë për të stimuluar njerëzit drejt zgjimit nga sistemi. Por çfarë është ky sistem? Cila është matrica? Për të kuptuar këtë, është e dobishme të kesh parasysh idetë e njerëzve si Ray Kurzweil, Michio Kaku, Elon Musk dhe evangjelistë të tjerë dhe ata që drejtojnë transhumanizmin. Ata mendojnë se për 2045 ne jemi të aftë për të bërë avatarë nanoteknologjikë (kopje) të trupit tonë njerëzor, në të cilin mund të ngarkojmë vetëdijen tonë. Kjo është treguar në mënyrë interesante dhe metaforike në Transcendencën e filmit. Ata gjithashtu mendojnë se ne jemi dixhitale Realiteti Shtimi për të krijuar botë që duken të vërteta në jetë dhe ku mund të jetojmë sikur jetojmë vërtet atje. Mendoni për një lojë ku keni syze virtuale realitet dhe në të cilën jeni identifikuar plotësisht me atë lojë. Por në një mënyrë që vetëdija është ende e bllokuar në trurin tonë, siç janë bashkimi me 're', kështu që ne nuk kemi dallimin midis trupit tonë, tokën tonë, universin tonë dhe universeve të krijuara në mënyrë dixhitale. Kjo nuk është një teori konspirative; kjo është ajo që vetë këta zotërinj e shpallin. Shikoni Youtube atje vetëm për t'u kujdesur nga emrat e përmendur në lidhje me 'singularitetit "afat.

Si zotërinj të tillë, të cilët ende mund të quhen njerëz të suksesshëm të biznesit (lexo këtu më shumë), duke besuar se ne mund të ngremë vetëdijen tonë në botët e krijuara digjitale dhe, si të thuash, të përzier në "re", mund të pyesësh veten nëse ky nuk është kështu tani. Kjo ngjan me filmin The Matrix. Mendoni nëse mund të jetë e mundur që realiteti në të cilin jetoni mund të jetë tashmë një realitet i krijuar. Mbani në mend historitë e krijimit të feve të ndryshme. Mund të jetë? Kjo ndoshta është një urë shumë e largët për shumë njerëz. Dr. George Smoot dha prezantimin në dukje cinike TED më poshtë. Merrni një moment për të parë atë. Për asgjë, shkenca dhe transhumanistët janë aq të angazhuar në mënyrë aktive në këtë çështje. (lexo më shumë nën video)

Pastaj vijmë në pyetjen hipotetike nëse mund të jetë e mundur që ndërgjegjja jonë është bllokuar tashmë në një sistem. Paramendoni se Google është në gjendje të krijojë këto realitete digjitale të përhapura nga Ray Kurzweil dhe ju vendosni të ngarkoni vetëdijen tuaj në një realitet të tillë. Kush pastaj kontrollon përvojën tuaj reale? Kjo është sigurisht menaxher i 're'; administratori i Simulimit të Inteligjencës Artificiale; administratori që ka ngarkuar vetëdijen tuaj; Google. A mund të ndodhë që kjo situatë tashmë zbatohet? Kjo mund të jetë një kthesë e çuditshme dhe e largët e mendimit në sytë e shumë njerëzve. Por në qoftë se ju mendoni përsëri në filmin The Matrix dhe merrni parasysh se Hollywood është në duart e klasës së elitës që na jep përshtypjen se scifi është një fotografi e fantazisë që ju pëlqen duke pirë një birrë dhe një qese me borrelë rrëmbehet, ju mund të merrni vështirësi për të gërmuar më tej.

Në disa artikuj në faqen e internetit përshkruhet se si realiteti në të cilin jetojmë është shumë i ngjashëm me një burgu shpirtëror; të tilla si Google mund të mbani vetëdijen tonë në të ardhmen nëse vendosim ta ngarkojmë atë në universet dixhitale (dimensione) të krijuara nga Kurzweil & co. Ju lutem merrni vështirësi për të lexuar ato artikuj nën artikujt e menusë 'matricës''përtej matricës'dhe kategoritë e tjera. Natyrisht ju gjithashtu mund të vazhdoni të besoni se nuk ka sistem dhe se Martin Vrijland dëshiron të shpallë histori fantazi. Nuk mund të fajësoj për këtë. Është gjithashtu mjaft e kërkuar nëse nuk ka një ndjenjë të thellë për të ditur se ky kërkim fillon. Selisë përmes ose zgjimit shpesh fillon me parë përmes qëndron në media dhe gjëra të tilla si falsifikim historik dhe mund të çojë në zbulimin se një klasë elite që e bën në Saturn-adhurimit. Pastaj ndoshta zbulimi është se Saturni mund të jetë kronoza kryesore e këtij burgu shpirtëror të heshtur në kohë. Kjo është zbuluar nga Hollywood pak në filmin Interstellar nga 2014. Nuk është për asgjë se ky film fitoi çmime 6 në 'Saturn Awards"(mos i kushtoni vëmendje emrit) në 2015. A jeni të stimuluar të mendoni?

ANËTAR I FJALË

Lista e lidhjeve burimore: variety.com

Etiketa: , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (44)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Averroes ka shkruajtur:

  Dhe kështu BE bëhet një shtet komunist i shpëtimit ku individi është në varësi të shtetit. I veçuar nga axhenda transhumaniste dhe burgu dixhital (rrjeti i sigurisë), i cili do t'i japë njerëzimit goditjen përfundimtare dhe vullneti i lirë do të kthehet.

  ----------------------------------------------
  "Nëse doni një vizion të së ardhmes, imagjinoni një anije që vuloset në fytyrë njerëzore - përgjithmonë".
  - George Orwell
  ----------------------------------------------

  Shtetet sovrane duhet të hiqen sipas Politburove të BE:
  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663374/europese-commissie-wil-afbouw-controles-binnengrenzen.html

  Plani Kalergi shtrihet më tej në mënyrë që identiteti i individit të humbasë, kështu që individi do të dorëzohet më lehtë në shtet.
  http://www.nu.nl/bootvluchtelingen/4663191/zweden-stopt-met-systematische-id-controle-grens.html

  Censurimi dhe kontrolli i përgjithshëm brenda EUSSR duke përdorur kompanitë e para si Facebook / Google etj.
  Austria po kërkon shërbime digjitale si Google Inc. ose Facebook Inc. paguajnë taksa për transaksione me përdoruesit e internetit të vendit, duke u përpjekur të futin një sistem taksash të hartuar ende për biznesin e tullave dhe llaçëve.

  Pjesa më ambicioz e planit synon modelet e biznesit të Twitter Inc., Google apo Facebook: Pakti i heshtur nën Sa pasuesit kërkim, simpati, postimi dhe tweeting mbetet i lirë për aq kohë sa përdoruesit le kompanitë ushqyer të dhënat e përdorimit në algoritme që ndihmojnë reklamat qepur që mund të synojë blerësit më të mundshëm.
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2017-04-29/you-think-google-search-is-free-austria-seeks-to-tax-it-anyway

  FIG ngadalë mbyll ...

  Identiteti elektronik në Evropë:
  Sfidat ligjore dhe perspektivat e ardhshme (e-ID 2020)
  http:// http://ftp.jrc.es/EURdoc/JRC78200.pdf

  https:// http://www.eid-stork.eu/index.php?option=com_content&task=view&id=186

 2. Averroes ka shkruajtur:

  NE E DI SE QENDRAT E TË DHËNAVE TË GOOGLE JANË PËR JU ... NJË BELL ËSHTË RINKING. TË DHËNAT NË SHENJAT E KOMISIONIT TË BE-SË DHE GOOGLE / PALANTIR (CIA / NSA / DIA etj.)

  Këto tërmete në Groningen ... ka një axhendë prapa që mund të jetë e qartë:

  • Averroes ka shkruajtur:

   Ata janë të gatshëm të fshijnë duart e tyre në NSA (SkyNet) ...

   • CuriousOne ka shkruajtur:

    Funny se ju përmend SkyNet, në Belgjikë ka edhe një ofrues interneti të quajtur Skynet. Quajtur pas rrjetit në Terminator film
    https://nl.wikipedia.org/wiki/Proximus_Skynet

    Dhe nëse ne shikojmë në filmin Terminator (5) Genisys të shihni që tregon historinë SkyNet është krijuar për të depërtuar dhe 1 tërë formën e njeriut për të krijuar një garë të fortë pavdekshëm. A nuk është ajo që Google dëshiron të bëjë kundër 2029 / 2045?

    "Procesi i arritjes së pavdekshmërisë do të fillojë nga 2029 kur krijohen nano-bots që mund të përhapen përmes trupave tanë për të luftuar sëmundjen"

    A nuk është ajo që shohim në filmin Terminator, trupi njerëzor që lidhet me grimca nano?

     • Averroes ka shkruajtur:

      @CuriousOne, Është e gjitha NLP / mesazhet subliminal që ne shohim rreth nesh dhe Hollywood është pjesë e kësaj. Një film i mirë për këto mesazhe është 'Ata jetojnë' nga 1988. Shumica e njerëzimit është përgatitur për dekada për zbatimin e kësaj agjende mashtruese "transhumaniste", në mënyrë që ata të japin dorëheqjen kur të vijë momenti.

      Brezi YZ është aq i mirë sa programuar ose. humbur dhe do të dorëzohet në këtë mashtrim:
      - Y = Gjenerimi Y është pasuesi i gjeneratës X dhe përgjithësisht përcaktohet duke përdorur periudhën 1982-2001.
      - Z = Dhe së fundi gjenerata Z; kushdo që ka lindur midis viteve të 1992 deri në ditët e sotme numërohet midis këtij brezi.

      Axhenda Google (DARPA) shkon paralel me Axhendën e Kombeve të Bashkuara 2030. Ne të gjithë jemi të bombarduar nga viti Diaries 21 (Klubi i Romës) me terma si qëndrueshmërinë, ndryshimi i klimës, etj e cila është jo më shumë se një sulm ndaj CO2 i cili është një lëndë ushqyese thelbësore në natyrë dhe ju mund të rilidhur për reduktimin e popullsisë (shih prezantime Bill Gates lidhur me vaksinimet)

      SkyNet është (kuantike / D-Wave) bazës së të dhënave NSA dhe kompleksi ushtarak industrial (DARPA) dhe Genysis është një projekt që ka filluar në 2002 nga 'Shtetet e Bashkuara Departamenti i Mbrojtjes së Ndërgjegjësimit Informacionit Office "këtij departamenti më vonë pas protestave (shih logo Zyra e Ndërgjegjësimit të Informacionit) ashtu quajtur anuluar dhe PRISM i NSA-së është pasojë e këtij projekti. Sipas mendimit tim, e gjithë kjo ka shkuar fjalë për fjalë dhe figurativ nën tokë. Shih komentet nga Elon Musk rreth DUMBs në këtë intervistë:
      https://www.youtube.com/watch?v=GPaYrhUZSYQ
      https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif

      DATA BIG është fjala magjike për të mbushur këto baza të të dhënave dhe ironia është se shumica e njerëzve në këtë vetë vullnetarisht të bëjë një kontribut përmes profileve të tyre në Facebook, Twitter, Google+ etj në dhe deri për takim duke përdorur Palantir software etj gjithashtu mund të grafikohet grafikisht se cilat janë lidhjet shoqërore të një individi të caktuar. Komercialisht, natyrisht, një koncept shumë tërheqës, kështu që kursen zogj të shumëfishta në një goditje. Lidhni tradhtinë e EUSSR me PSD2 dhe palët e treta nuk kanë asnjë fëmijë për të marrë informata vendimtare për individët.
      https:// http://www.rtlz.nl/business/bedrijven/amsterdams-bedrijf-opgeslokt-door-geheimzinnige-datareus-palantir

      https:// en.wikipedia.org/wiki/Regina_E._Dugan (DARPA)

      Me pak fjalë, rrjeti mbyllet ngadalë ...

     • Averroes ka shkruajtur:

      Dhe kjo është se si fillon ... njeriu ende shërben lehtësirave?

     • CuriousOne ka shkruajtur:

      Kur shoh informacion në lidhje me shërbimet sekrete dhe bazat nëntokësore, unë gjithmonë shoh informacion rreth situatës në SHBA, por nuk duhet të harrohet se kjo gjithashtu ekziston në Evropë.

      Për të vazhduar në SkyNet dhe pastaj të kaloni në facebook, Facebook nuk fillon të kontrollojë njerëzit, por më shumë të jetë në gjendje të ruajë emocionet dhe mendimet në një bazë të dhënash për momentin kur të gjithë janë të lidhur me SkyNet keni shkruar tashmë një softuer që duhet të përshtatet personalitetit tuaj në mënyrë që ju të jeni të lidhur me atë më shpejt dhe ata kanë kontroll më të shpejtë mbi trupin tuaj.

      Tani ata kanë vetëm kontroll mbi të bërit dhe të menduarit nga NLP dhe mesazhet subkoshiencës dhe më vonë nga Skynet rreth trupit.

      Shkëputja nga kjo do të jetë praktikisht e pamundur për shkak se softueri është shkruar në mënyrë optimale në trupin tuaj dhe sa më gjatë që jeni të lidhur me të, aq më shumë informacion do të marrë programi dhe thellë do të fundoseni. Nëse nuk mund ta heqësh veten nga matrica dhe të rifitosh kontrollin mbi trupin tënd.

      Që unë zgjojë pak vetë ose më shumë, ky fakt ka kaluar 1-2 vjet para se kuptova se çfarë ishte e drejtë dhe e gabuar për shkak se aq shumë informacion / disinfo është në net dhe YouTube që ndonjëherë pemët mund të shihni më nëpër pyje dhe Kam parë se si funksionon bota dhe unë mezi shikoj TV apo filma. I përdorur për të shikuar filma për shkak se ata ishin emocionuese dhe hallucinating kur unë shikojnë tani unë shoh asgjë, por simbolet dhe mesazhe të fshehura. Ndonjëherë unë pauzë një film mbështjell atë përsëri dhe sërish / unë dëgjoj një kohë të caktuar regjistrimi 2-3 dhe unë nuk jam i habitur gjithmonë se si funksionon bota. Dhe habitur se sa njerëz janë të lidhur në televizionin e tyre në mbrëmje sikur të ishte diçka e shenjtë dhe të besonin gjithçka që është thënë dhe treguar. I fajësojnë askënd kurrë, sepse unë kam qenë kështu që unë mund të jap atyre disa këshilla të mira që kam ndjekur vetë dhe le ta shohim se si të gjitha i përshtatet së bashku, tha për të zgjedhur mes Pilula kuqe apo blu.

     • Averroes ka shkruajtur:

      @Kyçkë Një, Ka të bëjë me kontrollin e trurit (perceptimi) njëri është tashmë shumë i avancuar në qoftë se ju shikoni në biznesin brenda kompleksit ushtarak industrial (duke përfshirë DARPA). Dhe ju kryesisht fokusoheni në teknikat e frekuencave (ELF Waves). Siç deklaroi Nikola Tesla, çdo gjë është frekuencë dhe dridhje, dhe jo për asgjë janë patentat e tij të përdorura nga "shteti i thellë".

      Tani shqyrtoni zhvillimet dhe implementimin e 4G / 5G dhe tani ekziston një të ashtuquajtur GRID në tokë, në det dhe në ajër. Me fjalë të tjera, nuk ka ikje nga manipulimi i sinjaleve. depërtimit. Sepse siç përshkruhet në dokumentin më poshtë, të cilën unë ju rekomandoj, trurin nuk kanë një firewall. Çdo gjë që futet në mënyrë të pandërgjegjshme pas përpunimit për ata që lëkura e të cilëve preken në një masë më të madhe apo më të vogël ndjek racionalizimin cq. Arsyetimi. Nëse keni kontroll mbi këtë, dërgoni personin në distancë duke përdorur algoritme. Në këtë kontekst, unë mund të theksoj punën e Marvin Minsky (mapping trurit) dhe Dr. Robert Duncan (bilbilist)
      https://en.wikipedia.org/wiki/5G
      http:// nos.nl/artikel/2082962-marvin-minsky-pionier-kunstmatige-intelligentie-overleden-88.html

      Duhet të lexoni:

      Shikimet e SHBA mbi "Armët Wonder": Ndryshimi i Aftësive të Përpunimit të të Dhënave të Trupit

      Çfarë teknologjish janë studiuar nga Shtetet e Bashkuara që kanë potencial për të prishur aftësitë e përpunimit të të dhënave të organizmit njerëzor? Çështja 7 korrik 1997 nga US News dhe World Report përshkruar disa në ose ato të projektuar, ndër të tjera, për të lëkund insides e njerëzve, shtanguar apo ndjej të përzier tyre, ata vënë në gjumë, të ngrohjes e tyre, ose të trokas ato poshtë me një valë shoku [9] Teknologjitë përfshijnë lazer verbues që mund t'i detyrojnë nxënësit të mbyllen; frekuenca akustike ose sonike që shkaktojnë dhimbje dhe spazma, rezonojnë organet e brendshme që shkaktojnë dhimbje dhe spazma; dhe valë tronditëse me potencial për të rrëzuar njerëzit ose aeroplanët dhe të cilat mund të përzier me llak piper ose kimikate. [10]

      Me modifikim, këto aplikacione teknologjike mund të kenë shumë përdorime. Armët akustike, për shembull, mund të përshtaten për përdorim si pushkë akustikë ose si fusha akustike që, pasi të krijohet, mund të mbrojnë objektet, të ndihmojnë në shpëtimin e pengjeve, trazirave të kontrollit ose shtigjeve të qarta për konvojet. Këto valë, të cilat mund të depërtojnë në ndërtesa, ofrojnë një mori mundësi për zyrtarët e zbatimit të ligjit dhe të forcave të rendit. Armët me mikrovalë, duke stimuluar sistemin nervor periferik, mund të nxejnë trupin, të shkaktojnë konfiskime epileptike ose të shkaktojnë arrestimin e zemrës. Rrezatimi me frekuencë të ulët prek simptomat elektrike dhe të gripit si dhe nauze. Projekte të tjera kërkonin të nxisnin ose të parandalonin gjumin, ose të preknin pjesën e lëvore të trurit të motorit, duke e mbivendosur lëvizjet e muskujve vullnetarë. Qeveria e Rusisë thuhet se bleu rreth kopjeve të 100,000 të versionit "Black Widow" të tyre. [11]

      Megjithatë, kjo pikëpamje e "armëve çudi" u kundërshtua nga dikush që duhet t'i kuptojë ato. Gjeneral brigade Larry Dodgen, Zëvendës Ndihmës Sekretarit të Mbrojtjes për Politika dhe misioneve, i shkroi një letër redaktorit për "të shumta në të pasaktësive" në US News dhe World Report artikull se "paraqes Departamentin e pikëpamjeve të mbrojtjes së." [12] Pretendimi primar i Dodgen ishte se revista keqpërdorte përdorimin e këtyre teknologjive dhe vlerën e tyre ndaj forcave të armatosura. Ook Ai nënvizoi qëllimin e SHBA për të punuar në kuadër të ndonjë traktati ndërkombëtar Lidhur me zbatimin e tyre, si dhe planet për të braktisin (apo të paktën redesign) çdo armë për kundërmasa Sa pasuesit janë të njohura. Megjithatë, mbetet një ndjenjë, se kërkimi në këtë fushë është i fortë. Një grup që nuk përmendet nga Dodgen është që vendet e tjera ose aktorët jo-shtetërorë nuk mund të lidhen me të njëjtat kufizime. Është e vështirë të imagjinohet dikush me një dëshirë më të madhe për të marrë në duart e tyre këto teknologji. "Psycho-terrorism" mund të jetë buzzword tjetër.
      http://ssi.armywarcollege.edu/pubs/parameters/Articles/98spring/thomas.htm

      Paraqitja e mirë në fund të një pyetje shumë të rëndësishme Harald Kautz Vella (në 54: 40) me Creutzfeldt-Jakobin dhe eksperimente mbi lopët dhe njerëzit në Angli ± 1997.

     • Averroes ka shkruajtur:

      A ka ndonjë bazë për këtë teknologji? Pra, Holosonic Research Labs dhe American Technology Corporation, të dy kanë versione të tingujve të drejtuar që nuk mund të dëgjohen. DARPA duket se po punon në projektorin e vet të zërit. Në mënyrë intriguese, faqja e Strategjisë raporton se përdorin pajisjen akustike me rreze të gjatë si një armë të modifikuar të Zërit të Perëndisë:

      https://www.wired.com/images_blogs/photos/uncategorized/2008/05/09/hypno2s.gif

     • Averroes ka shkruajtur:

      ZalmInBlik,

      nuk po eksperimenton me 5G në Groningen, Friesland kam gjetur asgjë konkrete në lidhje me të. Me përjashtim të atyre që hasin në një problem atje:

      "Stacioni më i madh i monitorimit në Holandë ndodhet pranë fshatit Frisian të Burum. Komunikimi satelitor po monitorohet nga qeveritë holandeze dhe amerikane përmes enëve satelitore të mëdha. Ky stacion monitorimi duket se qëndron në rrugën e zhvillimit të mëtejshëm të rrjeteve 4G në Holandë.

      Stacioni Terren satelitor në Friesland Burum, ku holandez AIVD (Përgjithshme të Inteligjencës dhe Shërbimin e Sigurisë) dhe DISS (Informativ Ushtarak dhe të Shërbimit të Sigurimit) kanë të qëndrojë antenat satelitore për përgjimin dhe spiunazh, zhvillimin e rrjeteve 4G në Holandë duket mjaft në mënyrë redaktorët e kërkimit të Telecompaper zbuluar. "
      http://www.gsmhelpdesk.nl/nieuws/13525/nederlands-afluisterstation-in-friesland-zit-ontwikkeling-4g-netwerken-in-de-weg

      Pra, duket logjike që ata janë duke eksperimentuar me këtë problem të lossen..Friesland dhe Groningen janë të përshtatshme si një zonë pilot për këtë lloj gjë, vetëm për shkak se nuk është një shumë hapësirë ​​të zbrazët dhe nuk mjafton lidhjet e mundshme për të ndërtuar tekstil me fije qelqi .
      http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/406-groningen-testgebied-voor-nieuw-5g-netwerk
      https:// tweakers.net/nieuws/115697/europese-commissie-wil-volledige-5g-dekking-in-2025.html

      Nuk është një mister i tillë i madh ??

     • CuriousOne ka shkruajtur:

      @ Averoes Këto probleme në Friesland janë për zgjerimin 4G / rrjetit 5G 3000 + frekuencat MHz. 4G instaluar ato tashmë 800 / 1800 / 2600MHz frekuenca 5G do të instalohet në 700Mhz gjithashtu mund të 2100 2600MHZ dhe në qoftë se unë nuk jam i gabuar. Sa më e ulët frekuencën më të fortë sinjal, por të trafikut të ulët të dhënave, një sinjal të ulët mund të jetë thellësisht të depërtojnë në shtëpitë dhe mund të shkojnë objektet më të mira dhe pengesat. Sa më i lartë të jetë frekuenca, aq më e dobët është sinjali, por sa më i lartë mund të jetë trafiku i të dhënave.

      Shembull me WIFI i cili router është në mes të shtëpisë ku ju tani band 2.4Ghz dhe grupi 5GHz band 2.4Ghz jashtë mund të marrë ende, por do të jetë norma maksimale e të dhënave BV 150Mbs, sa më e dobët sinjal më pak natyrisht, por ende kanë ju ende merrni, në banda 5GHz shkallën maksimale të të dhënave Bv 300 Mbs do të jetë vetëm do të këtë sinjal jashtë shtëpisë nuk mund të marrë.

      Gjithashtu varet se si dhe ku transmetohet sinjali, e di se ata gjithnjë e më shumë vendosin antena të reja në vende të reja për të qenë në gjendje të transmetojnë frekuenca më të larta në mënyrë që të jenë në gjendje të ofrojnë të dhëna më të shpejta dhe më të mëdha. dhe kjo është rritur me një ritëm të përshpejtuar në muajt e fundit. Si në vende publike ashtu dhe në ambiente të mbyllura në ndërtesa / kompani ku Wi-Fi 3g / 4g dhe 5g duhet të jenë të arritshme.

    • ZalmInBlik ka shkruajtur:

     @Averroes

     figura interesante se Duncan, por një rrush i çuditshëm ??
     sipas këtij artikulli të BBC-së epidemia e BSE-së ka shpërthyer rreth 1986:
     http://news.bbc.co.uk/2/hi/special_report/1997/bse/62802.stm

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Kjo eksperimentim është për mua gati si një grumbull .. Fryslan dhe Groningen janë vende ideale

     • Averroes ka shkruajtur:

      Fermerët në Holandë, veçanërisht në veri (lindje), nuk inkurajohen të mbajnë fermat e tyre për një arsye, shih rendin e ditës:

      "Sigurisht që fermerët 1000 të qumështit së shpejti do të ndalen"

      Në muajt e ardhshëm, 1000 do të vazhdojë me fermerët 2000 të qumështit, pret Sekretari i Shtetit Van Dam. Ai mendon se numri i fermerëve do të përdorë një marrëveshje të re ndalimi, pjesë e një marrëveshjeje midis tij dhe fermerëve të qumështit që Komisioni Evropian ka miratuar sonte
      http://nos.nl/artikel/2156425-zeker-1000-melkveehouders-stoppen-er-snel-mee.html

      Obligimi për mbulimin e zonave me mbulim mobil të reduktuar

      Kabineti dëshiron të forcojë pozitën udhëheqëse globale që Holanda ka në fushën e komunikimit pa tel. Kjo është arsyeja pse Ministri Kamp i Çështjeve Ekonomike do të vendosë një detyrim financimi në ankandin e ardhshëm të frekuencave, për shembull nga 5G. Detyrimi vlen në mënyrë specifike në zonat e banuara në Holandë ku lidhja e lëvizshme nuk është ende mjaft e mirë. Ministri Kamp e ka njoftuar këtë në një letër në Dhomën e Përfaqësuesve. Më parë këtë muaj, qeveria emëroi "gjithmonë dhe kudo" aksesin në komunikimin pa tel si një nevojë themelore.
      https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2016/12/16/dekkingsverplichting-voor-gebieden-met-verminderd-mobiel-bereik
      http://4gmasten.nl/nieuws/overige-4g-nieuws/465-at-t-schakelt-2g-uit-in-aanloop-naar-5g

 3. Averroes ka shkruajtur:

  William Binney (ish-NSA) shpjegon:

  • Averroes ka shkruajtur:

   Sistemi politik që karakterizohet ekonomikisht nga pronësia shtetërore e mjeteve të prodhimit, transportit dhe tregtisë, si dhe nga rregullimi administrativ i çmimeve (dmth jo përmes tregjeve). Politikisht për shkak të rolit udhëheqës të Partisë Komuniste; dhe në mënyrë shoqërore nga dominimi i të gjitha organizatave shoqërore nga kjo parti e njëjtë.
   http://www.cultureelwoordenboek.nl/index.php?lem=2490
   http://www.nu.nl/economie/4662627/europese-commissie-kan-bedrijf-beboeten-weigert-informatie-geven.html

   • Averroes ka shkruajtur:

    Pas kësaj, krahasoni dokumentet nga STORK (EU) dhe infrastruktura korrespondon me atë që DARPA (= Google, ndër të tjera) ka zhvilluar përmes Programit të Vetëdijësimit Gjithsej të Informacionit / Genisys:

    Identifikimi i njeriut në distancë (HumanID)
    Diagrami (nga faqja zyrtare e IAO) që përshkruan aftësitë e projektit "Identifikimi i Njeriut në distancë" [19]

    Identifikimi i Njeriut në një distancë (HumanID) zhvilloi teknologji të automatizuar të identifikimit biometrik për zbulimin, zbulimin dhe identifikimin e njerëzve në distanca të mëdha për "mbrojtjen e forcës", parandalimin e krimit dhe "qëllimin e sigurimit të atdheut". [19]

    Qëllimet e tij përfshinin programe për: [19]

    Zhvilloni algoritme për gjetjen dhe marrjen e subjekteve nga metra 150 (500 ft) në varg.
    Fusha e siguresave dhe njohja e ecjes në një sistem identifikimi njerëzor 24 / 7.
    Zhvilloni dhe demonstroni një sistem të identifikimit njerëzor që punon jashtë 150 metra (500 ft) duke përdorur imazhe të dukshme.
    Zhvillimi i një sistemi të radarit të valëve të valëve të fuqisë me fuqi të ulët për zbulimin e fushës së gjerë të shikimit dhe fushës së ngushtë të shikimit të klasifikimit të ecjes.
    Karakterizoj ecurinë e ecjes nga video për identifikimin e njeriut në distancë.
    Zhvilloni një sistem njohje shumëfazësh me infra të kuqe dhe të dukshme të fytyrës.

    https://en.wikipedia.org/wiki/File:Genysis.gif
    https://en.wikipedia.org/wiki/File:Total_Information_Awareness_–_system_diagram.gif

    Ironi ???? njerëzit tani kujdesen për inputin Facebook, Google+, Twitter etj

 4. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

  Kohët e fundit kam vizituar faqen e qeverisë barracuda, blogspot. Herën e fundit ishte rreth 2 vite më parë për shkak të sulmeve të përzierjes kur lexova artikujt e "efektit z. Smith", nëse shkruaja saktë, kryesisht shkruar nga drejtori i qeverisë holandeze Jeroen Hogeweij, një anëtar i Roterdamit
  Klubi masonik 'Cafard d' Or '(Karkasë e artë)
  Në artikujt më të fundit të barakudës konturet e agjentëve të kontrolluar të opozitës bëhen të qarta:

  Agjenti i kontrolluar i opozitës, Maud Oortwijn thuajse themeloi pothuajse
  Për pjesën tjetër, Micha Kut sigurisht vjen së bashku, "Policia e vjetër" dhe i ashtuquajturi ish homoprostitut Koos Woudenveld me historinë e tij karin rreth rrjetit pedo rolodex.
  Agjentët e kontrolluar të opozitës Hans Mauritz dhe Wim Dankbaar kalojnë,
  Renditja e pishave është me "detar" shillës.
  Çdo kërkues i vërtetë i njohur ka njohur për një kohë të gjatë që të gjithë këta njerëz janë shillues.
  Dhe tani bëhet e qartë se cilat lojëra po luhen.
  Ata janë të gjitha kolegjet qeveritare të Jeroen Hogerweij, me një rol të ndryshëm, por me të njëjtin qëllim.
  Demonstrimi dhe psikiatri 'mendime të ndryshme' / kërkues të së vërtetës.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Rimëkëmbjes, që duhej të ishte: Koos Woudenberg.

  • PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

   Ju ende mund të shikoni historinë kar në këtë pista të pista: "Koos Woudenberg flet në grykëderdhjen e detit në Sexbierum"
   E raportoj këtë hedhurinë nga kutia e vjetër me shpresën që kërkuesit e së vërtetës të zhvillojnë aftësitë për të mësuar të njohin psikopatet e rrezikshme.
   Ky njeri i prishur e tmerrshme me gojën e tij kosi ndjerë jashtëzakonisht mirë për të vepruar dhe për këtë arsye nuk ka -Si zakonisht kontrollohen nga agjent opozitës Myra e "Fol me Myra'- vetëm një intervistë në radio, por në mënyrë të kërkuar për të si ekran gjigand.
   Vendosni lidhjen / lidhni pikat, me psikopatet e tjera në shërbim të qeverisë si NIco van der Ham, Maud Oortwijn, Michael Vittaliti, Micha Kat.
   Debutuesit në kërkim të së vërtetës, me të vërtetë ruhuni nga Nico van der Ham, ai duket pak i thjeshtë, por është një mi në rroba të miut.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Njeriu prapa Barrakudës është ("gazetari": lexo AIVD-er) Jan Libbenga. Ai gjithashtu punon së bashku me klubin e Jeroen Hoogeweij (anëtar i Aleister Crowley që rikthehet në sektorin e RTD).

    http://www.martinvrijland.nl/alles/wat-is-de-relatie-tussen-het-blog-barracuda-micha-kat-en-pieter-lakeman/

    • ZalmInBlik ka shkruajtur:

     Steve Brown (Salto TV) nuk tingëllon si kafe e freskët ... të gjitha përqendrohen në dhe rreth Amsterdamit

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Nga rruga, përvoja ime (e leximit) mbi Barrakudën është se sionistët e vështirë nuk janë një shënim kritik për gjendjen e paligjshme të Izraelit. Në fakt, ata adhurojnë atë që një e vërteta do të konfirmojë vetëm në dyshimin e tij

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Kjo është sigurisht e vërtetë. Ziva (një nga shkrimtarët shumë aktive në blogun Swapichou të Barracuda) është edhe në ushtrinë izraelite dhe jeton në Tel Aviv (prej të cilave dëshmi). Ata janë të gjithë trolls profesionistë që drejtojnë këto bloge.

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Gjithashtu të parë për udhëheqësit e rinj sekt shoqërohem ndarë të vërtetën me tregime fantastike e grupeve intergalactic dhe interdimensional dhe ju them se ju jeni këtu në tokë për të aktivizoj veten. Profeti i ri: Martijn van Staveren. Çfarë kushton një ligjëratë e tillë? Ajo që është e habitshme është se grupi i kontrolluar alternative të mediave (Çështje të tokës, Guido Jonkers (WantToKnow.nl, etj), të gjitha të japë çdo kopsht. Po, ky zotëri flet për matricës. Ka pjesë të së vërtetës në atë që thotë ai. Në këtë rast, kemi të bëjmë me dikë që prej (dhe për) lindja e tij interdimensional / pasur kontakt jashtëtokësore. kështu ai tashmë e di për të kaluar këtë njohuri mega komplekse në lidhje me dimensione të mëdha komplekse dhe qenieve interdimensional. prandaj është dituria është dhënë nga një i ri guru (dhe në këtë mënyrë shumë komplekse dhe e bëri pompoz). në realitet kjo është e gjitha vë në lojë mashtruese shumë më pak se guru ri sjell. ajo është e do të jetë krenar përsëri duke punuar në një fe të re në këtë rast me punëtorë të lehta. Alice Bailey. Pairing me Saturn fushë, mashtrim? Kujdes nga hipnozët:

    • Martin Vrijland ka shkruajtur:

     Është ende shumë ... shumë e komplikuar ... kështu që ju duhet të fuqizoni veten për të siguruar që ne të kthehemi në origjinalitet. Përsëri një lloj transformimi dhe përkushtimi siç e njohim nga fetë. Mirë se vini në botën e Lucis Trust

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Marcel Messing, njeriu që më mori mënjanë gjatë konferencës së fundit Kufi në Amsterdam për të paralajmëruar mua se "ata" Unë pajtohem me një armë të drejtuara energjisë do të vihet. Njeriu që u përpoq të frymëzonte frikën. Njeriu që e regjistroi atë për Micha Kat. sepse ju vetëm dëgjoni në klub në qoftë se ju jeni një punëtor drita e "mësuesit që është as mashkull as femër" (shih 12 :. 03 min) dhe janë bartës të mësimeve të Alice Bailey. Ne të gjithë e dimë se kush përfaqëson atë hermafrodit: Baphomet. Mirë se vini në botën dhe në fenë e re të kultit të Saturnit.

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Marcel Mesia fiton medaljen e artë në qark leksion me prietpraat..Een butë kafe shumë e frikshme djalë i vogël, por pastaj përsëri ai është një nga 't asaj ndriçim klubi përputhet për të përhapur dritë të rreme (ju mund edhe të thonë një gënjeshtër).

      Dhe në këtë shoqëri nuk mund të bëni asgjë, sepse rregullat e Große Lüge:

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      Kam vënë re gjithashtu se ata përdorin teknika të bashkëoptimit, ku përzierin të vërtetën me gënjeshtrat. Me fjalë të tjera ata ju kapin me të vërtetat dhe ju trullosin me gënjeshtra në mënyrë që ju të mos shihni pyllin nëpër pemë dhe të bini për mashtrimin e tyre të 'moshës së re'.

      Mirë se erdhët në botën e mrekullueshme të helmuesve të epokës së Re. Nga rruga, New Age gjen origjinën e saj në Kabala / Zohar / Talmud.

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      @Zalminblik

      Pikërisht: shumë i sofistikuar
      por Van Staveren bie për mua përmes shportës me fjalimin e tij hipnozë dhe vërejtjen e tij për "kush nuk është as grua as grua" ...
      Ai e bën të gjithë të komplikuar dhe të kuptueshëm vetëm nëse ke qenë në kontakt me këto forca më të larta që nga fëmijëria: kështu ai e vendos veten në një lloj mësuesi.
      Nuk është e gjitha aq emocionuese dhe e ndërlikuar kur ai e bën atë. Dhe sigurisht që nuk duhet të bëhemi punonjës të dritës. Nuk ka të zgjedhurit që kanë nevojë për "fuqizim".

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Mark Passio gjithashtu nuk është i besueshëm sipas mendimit tim. Ai shpjegon simbolikën masonike këtu në time shumë pozitive (si në qoftë se ka edhe një mesazh edukativ) dhe është një mbështetës i Aleister Crowley (i cili e quajti veten Beast 666).

      Nëse ai flet për gurin e qoshes që duhet të hiqet nga drita përmes konsistencës së krijuesit, atëherë kjo është "drita e Luciferit" (krijuesi).

      Ky njeri gjithashtu formon një rrjet të rrezikshëm sigurie në sytë e mi.

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      @Martin, dikur Passio është një rojtar dhe mashtrues, por ai ka shumë informata për këto shoqëri që ia vlen të dëgjojnë.

      Ky imazh i kam gjetur në internet dhe i jap një pamje të mirë origjinës së të gjitha shoqërive në Evropë:
      https://archive.is/1Scq/bd051437a258030d1749ba7e3fe0359ad1455073.gif

     • ZalmInBlik ka shkruajtur:

      "Marjon

      Unë mezi e ndal dot vizatimin e kozmogramëve. Unë gjithashtu përpiqem të nxjerrë diçka nga studentët e tjerë. Unë mendoj se është vetëm kënaqësi e madhe për të bërë, dhe kjo gjithashtu tregon një shtresë më të thellë në interpretim.
      Hanneke, faleminderit shumë për këtë punëtori shumë interesante, për fat të mirë do të vijnë ditët 2.
      Rekomandohet lartë për këdo që dëshiron të zhyten thellë në astrologji! "
      http://www.astro-kabbalah.nl/reacties

      Ju do të mendoni se ajo u ndihmua me një faqe për t'u ngjyrosur.

  • Kamera ka shkruajtur:

   @ Pasoprokevoortkombedwoeling

   Si e kuptove se Mirënjohja plotëson një rol të pastër për ëndërrimtarët.

   Me mua, gjuha e tij përdor mjaftueshëm, mashkull të plotë, të zgjuar, por ende shoqërisht budalla, kështu që nuk është i mençur, por ashtu si Nico van der Ham, tip i pastër verader (horror clowns me kostume pluhur)

   Cituar në pjesën e tij, shih lidhjen më poshtë: "edhe nëna ime e dashur mendon se unë .... bla bla bla, ha ha ha, ti nuk mund ta marrësh seriozisht nëse shkruan atë në një pjesë shumë serioze për gabimin e qeverisë (drejtësisë) dhe më shumë

   https://rechtiskrom.wordpress.com/2017/05/01/zuigen-over-faek-en-farhad/

 5. Riffian ka shkruajtur:

  Duke folur për 'armiqësi', kam ardhur nëpër një artikull interesant që përshtatet me adage: Problem-Reagimi-Zgjidhja.

  Rinia e Evropës nuk do të votojë - por ata janë gati të bashkohen me një revoltë masive

  Të rinjtë evropianë janë të sëmurë nga status quo-ja në Evropë. Dhe ata janë të gatshëm të ndryshojnë, sipas një sondazhi të kohëve të fundit.

  Rreth 580,000 të anketuarve në vendet e 35 u pyetën: A do të dëshironit të merrnin pjesë në kryengritje të mëdha kundër gjeneratës në pushtet nëse do të ndodhte në ditët ose muajt e ardhshëm? Më shumë se gjysma ose 18- me 34-vjeçare thanë po.
  https://qz.com/971374/europes-youth-dont-care-to-vote-but-theyre-ready-to-join-a-mass-revolt/
  https://www.theatlas.com/i/atlas_B1OSMoxkb.png

  Deri diku në mënyrë të rastësishme ... Holanda (Portokalli = 33) përfundon në një vend 13e me një përqindje prej 33%. Duket rezultatet e zgjedhjeve VVD të bëjë? , të dhënat e prodhuara? Do të justifikonte sërish masat.

 6. sjon ka shkruajtur:

  Vrima e krimbit që udhëton në Interstellar është vendosur afër planetit Saturn. Nëpërmjet asaj krimbi shkon në një galaktikë tjetër, ku është gjetur një planet ku jeta është e mundur.
  Protagonisti duket se i ka dërguar vetë mesazhe nga e ardhmja, për ta dërguar atë në NASA, ku ndodh që ata janë të zënë duke filluar një ekspeditë në vrimën e krimbit. Sidoqoftë, krimbi i krimbit duket se ka qenë atje për 48 vjet. Ekziston edhe një vrimë e zezë pranë grykës së detit, Gargantua. Se si duket krimbi në film është shumë i ngjashëm me foton e parë të një vrimë të zezë që u njoftua në fillim të këtij viti. Një lloj programimi parashikues kështu….

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër