Facebook ndalon disa faqe të mëdha alternative si Infowars dhe të tjerë: kjo faqe është njoftuar gjithashtu

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 3 Maj 2019 16 Comments

burimi: rt.com

Facebook ndalon sot disa faqe të mëdha alternative të lajmeve si Infowars, Farrakhan dhe të tjerët. Madje shkon edhe një hap më tej: nëse futni artikuj nga ato faqe në afatin tuaj, gjithashtu do të merrni një ndalim. Gjithashtu në faqen e Martin Vrijland ka qenë një mesazh për disa ditë që të gjitha llojet e cilësimeve duhet të bëhen nga 2 në maj. Në filma ky artikull dhe (dhe më poshtë se në përgjigjet) unë tregoj se si bëj përpjekje të shumëfishta për të siguruar të dhënat e kërkuara nga Facebook (edhe pse unë në fakt i gjej këto kërkesa absurde), por butonat e vendosjes me emër thjesht nuk punojnë.

Unë kam thënë për disa vite që faqet e internetit si Infowars janë të kontrolluara opozitës. Vende të tilla në të vërtetë kanë filluar dhe përdoren për të kapur grupin në rritje të mendimtarëve kritik. Së pari duhet të jeni në gjendje t'i futni ato në një vulë të qartë dhe t'i poziciononi në këndin e djathtë. Fakti që Facebook tani po ushtron hapur këtë censurë të ashpër dhe ndalon faqet do të thotë se fundi i lirisë së shprehjes është një fakt. Këto faqet e internetit tani mund të trajtojnë goditjet dhe gjithashtu kritikojnë atë lojë në një mënyrë të kontrolluar. Nga dita 1, sundimtarët kontrollojnë të gjithë fushën e forcës në internet.

Politika dhe media rrotullohen rreth bashkëveprimit të aftësisë për të kategorizuar shoqërinë në seksione. Ju në të vërtetë dëshironi të jeni në gjendje të orientoni çdo qytetar drejt një mënyre të caktuar të të menduarit dhe ta lidhni atë me një trend politik. Ju përdorni mediat për të udhëzuar perceptimin dhe u ofroni njerëzve këtë paletë shije dhe ngjyra. Nëse keni qenë në gjendje t'i bindni të gjithë se është mirë t'i përkisni një shije ose ngjyre të caktuar, ju mund t'i merrni njerëzit për të votuar. Pastaj matni saktësisht se sa efektivisht ka punuar menaxhimi juaj i perceptimit dhe se si keni arritur sukses në marrjen e deleve për të kandiduar pas burrave a, b ose c. Është e gjitha për këtë mbani një rrokje në vizionin e njerëzve të jetës. Kështu quhet: menaxhimin e perceptimit. Megjithatë, ju duhet të ofroni të gjithë paletën. Natyrisht ju do të preferonit të shihni se ju mund t'i bindni të gjithë për një dhe të njëjtin mendim, por psikika njerëzore punon ndryshe. Dikush pëlqen të përzënë Mercedes, Volkswagen tjetër ose BMW. Ju gjithashtu dëshironi të jeni në gjendje të kapni të gjitha mendimet e ndryshme dhe mundësisht t'i dërgoni ato. Ata që tërheqin vargjet në skenën botërore (nëpërmjet rrjetit të tyre të organizatave sekrete, si masoneria e lirë, të gjitha llojet e universiteteve që formojnë institucionet trajnuese për këtë grup) dhe organizatat politike dhe fetare, e njohin më mirë se çdonjërin që gjithmonë e përballoni kundërshtarin ju duhet të mbani.

Idetë e njerëzve mund të karakterizohen si ngjyra dhe shije. Ju dëshironi të jeni në gjendje t'i vendosni njerëzit në kategori sa më shumë që të jetë e mundur, në mënyrë që të lidhni sjellje të caktuara ose sjellje të formuara nga mediat në atë grup. "Ju keni të drejtë, sepse keni atë dhe atë mendim". Ju dikur jeni reformuar, reformuar apo katolik, në ditët e sotme politika luan rolin e shpërndarjes së shijes dhe është mediumi që e ankoron atë imazh. Politika është kisha e re. Dhe ju duhet t'i përkisni një kishe të caktuar, përndryshe ju nuk llogarisni. Ashtu si ju duhet të jeni për Ajax, PSV, ose Feyenoord. Pra, ju keni mbetur, drejtë, liberale, demokratike sociale dhe kështu me radhë. Kështu mund t'i lidhni njerëzit me 'markat': për të shënuar. Ekziston një rrjet sigurie për çdo mendim në shoqëri. Analizat e mëdha të të dhënave për të gjithë trafikun në internet, bisedat online, adresat elektronike, bisedat telefonike, aktivitetet e mediave sociale dhe të gjitha të dhënat e tjera të vendndodhjes (çfarë varet nga dhe me kë merreni) i japin shërbimeve sekrete informacion të qartë se kush mendon aderon. Sigurisht që kjo nuk ndodh zyrtarisht dhe për shkak se jeni në gjendje të zhvlerësoni, ju keni pawns si George van Houts të cilët pastaj lejuan që kjo histori të zhytet në mënyrë të kontrolluar.

Puna e strategëve të rrjetit të sigurisë është t'ju japë ndjenjën se do të organizohet për ju dhe të kapur në rrjetën e peshkimit. Një ushtar pushteti, megjithatë, më së shumti do të lejohet të bëjë disa gërvishtje në këmbët e karrigeve të pushtetit, por ata kurrë nuk e humbën plotësisht atë. Çështja e tanishme për censurën e Facebook dhe habinë e mundshme që mund të dalin me të mund të kapen përmes faqeve të internetit të kanaleve të lartpërmendura të kontrolluara të opozitës. Është gjithmonë qëllimi që njeriu i zakonshëm në rrugë të mbahen pasive. Ai shtyn një filxhan kafe dhe supozon se të tjerët do ta rregullojnë atë për të. Infowars 'Alex Jones ose Robert Jensen do të jetë mirë për ty dhe kështu të gjithë mbeten pasivisht në vend dhe nuk bëjnë asgjë.

Mediat dhe mediat alternative synojnë të udhëheqin perceptimin e pasuesve dhe gjithashtu të kanalizojnë veprimin që rrjedh prej saj. Më së shumti, duhet të inkurajoheni të merrni pjesë në një rezistencë të kontrolluar, siç është ajo e xhakeve të verdha. Kjo është për ata që janë shumë të kruarur. Ata pastaj mund të ulin zhgënjimin e tyre në mënyrë të kanalizuar. Ndërkohë, axhenda e shtetit totalitar po ecën me shpejtësi të plotë.

Sigurisht, mund të besosh që Facebook është një sukses i rastësishëm i një djalisti të zgjuar, Mark Zückerberg, i cili ishte aq i shkëlqyer për të krijuar një faqe të medias sociale. Është koha për ju të ndani ato histori të 'Ëndërrave Amerikane'. Organizata të tilla dhe burra para janë nisur nga ata që janë në pushtet. Nga ditari 1 Facebook është ngritur si një vegël spiunësh, mjet perceptimi që influencon dhe portali në një sistem kontrolli totalitar. Është një plan hap pas hapi dhe destinacioni final po bëhet gjithnjë e më i qartë për ata që ende kanë një frymë disi të zgjuar.

burimi: thejournal.ie

Drama në të cilën Facebook ndau të dhënat e saj me Cambridge Analytica ishte vetëm një mbulim për të dhënë përshtypjen se kjo ishte një ngjarje e jashtëzakonshme. Pastaj Facebook kishte një alibi për të lejuar që të nënshkruhesh për shkelje më të madhe të privatësisë, sepse ndryshe nuk mund të përdorësh më shërbime të caktuara. Dhe vëmendja e spiunazhit të rrënjosur thellë tek njerëzit u hutua shumë pak me anë të dramës së paragjykuar të Cambridge Analytica, si një fluturim me avion që ndriçonte një raketë që nxiste ngrohjen. Facebook është vetëm një organ i krijuar nga dhe për grupin që e drejton botën drejt një shteti totalitar të policisë. Përjashtimi social duke i lidhur njerëzit me një grup që është i ndaluar nga Facebook, pra thjesht i takon strategjisë së stigmatizimit të qartë në një grup të caktuar.

Prandaj njerëzit që janë kritikë mund të identifikohen gjithmonë. "Oh, ju jeni një nga ata të Infowars, Jensen ose Forum for Democracy. Oh, ti je një nga ata që është gjithashtu i ndaluar në Facebook."Në këtë mënyrë, njerëzit që nuk janë të kontrolluar janë gjithashtu të lidhur me grupin e kontrolluar.

Po luhet një lojë shumë e zgjuar shahu. Nuk është për asgjë që sundimtarët e kësaj bote kanë qasje në super kompjutera që mund të rrahin lojtarët më të mirë shahu ose lojtarët Go në botë. Ata e dinë se si ta luajnë këtë strategjikisht në atë mënyrë që ata ta mbajnë secilin individ në mënyrë pasive, të kanalizojnë frustrimin dhe të dinë se si t'i imponojnë stigmat dhe t'i lidhin ata me grupin që ata e kontrollojnë. Në fund të fundit, anija e rrjetit të sigurisë të atij grupi të kontrolluar do të fundoset duke e lidhur atë me disa disinformacione të caktuara në mënyrë të paramenduar ose me trazirat sociale dhe kaosin ekonomik. Duke përfshirë në ky artikull (dhe shumë të tjerë) shpjegoj se si mendoj se loja punon saktësisht.

Dhe e shihni atë, derdhni në një filxhan kafe dhe mbani supet supet sepse nuk mund të ndryshoni asgjë për këtë. Jeta juaj do të vazhdojë. Sipas mendimit tim, kjo nuk është qëndrimi i duhur. Nëse e shihni se po ndërtohet një burg rreth fushës suaj të lojës dhe nuk bëni asgjë për të ndaluar ndërtuesit, ju jeni përgjegjës. Ju mund të filloni një revolucion vetë. Një revolucion që do të sjellë ndryshime reale. Nuk është një nga xhaketat e verdha apo parulla dhe demonstrata kundër një qeverie. Jo, një revolucion që fillon me një qëndrim të ndryshëm ndaj jetës dhe mund të sjellë ndryshime reale. Kjo fillon me ndryshimin e besimit në 'ndryshimi vjen nga lart"To"ndryshimi vjen nga unë. Revolucioni i vërtetë fillon duke besuar në ndikimin e fuqishëm të shpirtit tuaj dhe veprimeve tuaja (që rezultojnë) në këtë botë. E quajti atë 'efekt flutur' ose e quajti atë një 'rënie në pjatë me ngjyra të ndezura', ndryshimi në fuqi është në veten tuaj. Ne jemi duke besuar në të ndikimin e vullnetit tonë humbur. Kemi harruar se kush jemi me të vërtetë në nivelin e shpirtit dhe kemi harruar se çfarë ndikimi të fuqishëm çdo individ mund të ketë në mjedisin e tij ose të saj. Kjo fillon me një vendim të fortë.

Sapo shohim se shpirti është forca lëvizëse pas të gjitha zgjedhjeve tona dhe të gjitha veprimeve tona, atëherë ne fillojmë të dëgjojmë më shumë për atë shpirt dhe më pak për 'atë që është e sigurt dhe e sigurt'. Ne do të bëjmë zgjedhje të guximshme; guxojnë të bëjnë të ditur bindjet afatshkurtra dhe guxojnë të besojnë në ndryshimin që mund të sjellin këto zgjedhje të guximshme.

Ndryshimi i madh nuk vjen nga lart, as nga rezistenca e organizuar (e kontrolluar), as nga politikanët, paunët e opozitës apo burimet e reja të medias. Ndryshimi i madh fillon me ju. Kjo fillon me zgjedhjet që do të bëni që tani. Fillon me dëgjimin e zemrës tënde; porta me shpirtin tënd. Kush është në levë të jetës suaj? A je ti vetë apo është (nëpërmjet linjës së kontrollit të frikës dhe humbjes së sigurimeve) bankën tënde, shefin, partinë politike, karrierën tuaj apo çfarëdo? Ju thjesht nuk mund të besoni se zgjedhjet tuaja kanë ndonjë ndikim në botë, sepse lokomotiva me avull po gara! Pse mendoni se masat e njerëzve janë programuar nga djepi në varr për të mbajtur ritmin dhe për të marrë pjesë në sistem? Është koha për revolucionin nga shpirti yt. Dhe kjo fillon me zgjedhjet tuaja. Fillon duke dëgjuar zemrën tënde dhe ndërgjegjen tënde. Fikni televizorin tuaj, fikni të gjitha burimet e lajmeve dhe përpiquni të shkëputeni nga programi që ju bombardon çdo ditë, në mënyrë që të dëgjoni zërin tuaj të brendshëm përsëri. Kjo zë i brendshëm sigurisht që nuk është një ujëvarë e fjalës që në të vërtetë flet me ju. Është shpirti juaj që ju bën të bëni zgjedhje të pastra dhe groteske; që ju tregon se siguritë janë të dukshme dhe se të jesh trim ju bën më të fortë. Shpirti juaj që ju tregon këtë ndryshimi juaj me ndikim të madh në sistemin dhe skenarin.

Ndryshimet në këtë botë nuk do të vijnë nëse mbeteni pasiv dhe mbrapa. Ndryshimi nuk do të vijë nëse plotësoni një fletëvotim një herë në katër vjet dhe shpresoni që paneli i ardhshëm i pushtetit do t'ju ndihmojë këtë herë. Sa të verbër duhet të jeni që të besoni ende atë? Kjo është në fakt një formë e përtacisë. Ndryshimi do të vijë kur të veproni vetë. Asnjë mendim, asnjë fjalë, vetëm vepra. Prandaj bëjeni ndryshimin dhe hiqni gjithçka që shihni si mbështetje të sistemit totalitar ose të strukturës së atij sistemi. Mos merrni pjesë më. Shko të bëjë ndryshe. Ju mund ta mendoni lehtësisht atë vetë, sepse edhe unë e bëj këtë dhe unë nuk jam asgjë më shumë se një njeri i zakonshëm në rrugë që e la 7 vite më parë dhe mori masa konkrete. Bëje atë!

Lista e lidhjeve burimore: rt.com

Etiketa: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (16)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Zonnetje ka shkruajtur:

  Për t'i dhënë disa besueshmëri Infowars, etj, ata duhet të "ndalojnë" ato vende. Kjo siguron që Jones dhe bashkë mund të shiten si 'viktima' të 'krijimit', ndërsa Infowars, etj., Janë opozita e kontrolluar thjesht. Jones do të jetë mirë, ai është një nga Hen dhe përmes një avokati Hen ai do të jetë mirë përsëri Jones etj janë catchers miu dhe 'amerikanët' vazhdojnë të bien për të, ashtu si Trump gjithashtu mbetet popullor duke drejtuar 'bashen'. Si gjithmonë, ata janë truket e përjetshme të Hen.

 2. Asgjë nuk u dobësua ka shkruajtur:

  Ju mund të dëshironi të ndryshoni atë që dëshironi, por nëse përfundoni në një shoqëri me të gjithë njerëzit e indoktrinuar të trurit që janë përreth jush, nuk do të ndryshoni aq shumë dhe nëse bëni rregullisht një përpjekje, do të merrni armiqësi dhe reagime të buta.
  Dhe unë gjithashtu besoj se tashmë është tepër vonë, njerëzit kishin mundësinë të zgjoheshin duke studiuar shumë gabime të bëra në 9 / 11. Pastaj ndoshta ishte 2 për 12 .... ne jemi tashmë rreth orës së darkës dhe njerëzit do të marrin atë që ata mendojnë se unë meritoj, të paktën ata që ende shikojnë NOS për lajme dhe mbushin jetën e tyre në fund me kohë të mira, herë të këqija dhe mos harroni futboll! ata vërtet e dinë gjithçka për këtë ... por nuk kanë ngrënë djathë për botën në të cilën jetojnë dhe psikopatët që e drejtojnë atë botë.

  Unë kam planin për të lënë Illuminati-Holland në kohë, para fillimit të luftës evropiane dhe ne do të theren hallall nga njerëzit me atë fe paqësore, por ku do të jetë e sigurt?
  Natyrisht që nuk ka vend në botë ku Rothchilds lënë njerëzit vetëm, unë shoh ditët e mia të fundit vijnë, duke ikur nga lufta dhe mjerimi dhe ne borxh atë për të gjithë ata njerëz të kancerit budallenj rreth nesh kështu që unë e urrej më së shumti, elita apo bashkëqytetarët e mi? hmm ...

  • Marga ka shkruajtur:

   Jo i pakufizuar, për ty po e dërgoj sërish reagimin tim nga 1 në maj, është të paktën fillimi nëse të gjithë njerëzit do të bëjnë pjesën e mëposhtme, ndajnë atë me sa më shumë njerëz të jetë e mundur.

   Me fjalët e mia të thjeshta, dua të përcjell një mesazh.

   Për shekuj me radhë bota ka qenë e sunduar nga njerëz që kanë vendosur ndonjëherë se duan të jenë përgjegjës, duan të kenë pushtet mbi popullatën dhe të detyrojnë njerëzit të bëjnë atë që duan.
   Popullsia në të gjithë botën është indoktrinuar prej shekujve nga ata që janë në pushtet, ata jetojnë me frikë, frikë nga ndëshkimi, duke u mbyllur, duke u mbyllur.
   Populli, populli, nuk mund të jetë ai që ata duan të jenë, ata nuk janë të lirë dhe janë të detyruar t'i binden të gjitha llojeve (budallenjve) të ligjeve dhe rregullave, ligjeve dhe rregullave që ju pengojnë në gjithçka që dëshironi në jetë.
   Por çfarë ndodh nëse çdo person i punës, në çdo sektor, por me të vërtetë të gjithë në mbarë botën, do ta ulte punën e tyre ditën 1, shikoni se çfarë ka ndodhur, ditën e 1, çfarë është dita e 1 një jetë.
   Le të mos presim, të hënën 3 Qershor 2019 është një ditë e mrekullueshme për ta bërë këtë.
   Hiquni uniformën tuaj, fikni kompjuterin tuaj, mbyllni dyqanin tuaj, emërtoni, por bëni atë.
   Dhe shoferëve dhe fermerëve, ju keni një rol të madh në këtë, sepse pa raftet tuaja të zbrazëta në dyqane, nuk ka bukë në raft, por 1 ditë mund të mbikëqyret.
   Dhe nëse kjo nuk është e mjaftueshme, ne do ta bëjmë atë përsëri dhe ndoshta përsëri.
   Ata që janë në pushtet nuk përfaqësojnë asgjë, ata janë të varur nga njerëzit që duan të kontrollojnë, na kanë nevojë dhe ata kanë bërë më të mirën për këtë për shekuj me radhë.
   Ne jemi të gjithë njerëzit e lirë dhe ne nuk duhet ta pranojmë atë.
   Unë nuk jam në mediat sociale, por shumë njerëz të tjerë janë dhe shpresoj që ata të duan ta ndajnë këtë mesazh sa më shumë që të jetë e mundur.
   Ne njerëzit mund të bëjmë diçka për këtë, ta heqim frikën dhe ta bëjmë atë.

 3. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  "Dhe ne i detyrohemi të gjithë atyre (...) budallenjve rreth nesh, kështu që kush më urren më shumë, elita apo qytetarët e mi? hmm ... "

  Ju jepni një përfaqësim të mirë të asaj se sa të sofistikuar funksionon sistemi. Edhe një herë ai ka arritur të krijojë polaritet duke provokuar emocione.

  Ajo që vepron më mirë për mua është të përpiqet të qëndrojë me veten në çdo situatë dhe në këtë mënyrë të balancoje të gjitha craziness rreth meje. Nëse edhe një person merr një shembull prej tij, atëherë sigurisht që kam kontribuar në ndryshimin.

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   A mund të jepni një shembull konkret për këtë? Si e dini se personi tjetër ju ka marrë si shembull? Sa i madh ishte ai ndryshim, cili ishte ai ndryshim në terma konkretë.
   Tani ndjej një moshë të re se nuk mund të bëj asgjë me të.

   • Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

    Kjo nganjëherë mund të jetë zhgënjyese, kurrë nuk e di se çfarë bën për njerëzit e tjerë. Unë vetëm po përpiqem të jetoj jetën time në një mënyrë që ndihet mirë për mua. Trajtoj njerëzit e tjerë mënyrën se si do të dëshiroja të trajtohesha, qëndro me veten, ndërsa të gjithë përreth meje duket se po shkojnë të çmendur, preferojnë të kuptojnë më mirë se sa të urrenin.

    Për fat të keq, të gjitha llojet e feve dhe tendencave kanë marrë një shëtitje me çështje të tilla logjike. Krishtërimi, Epoka e Re, të gjitha çështjet logjike të jetës janë rrëmbyer nga një fe, duke përfshirë edhe shkencën.

    Kjo arrin pikërisht atë që Martin përshkruan rregullisht këtu. Gjithkush mund të shtyhet menjëherë, polarizimi mund të krijohet dhe papritmas unë jam Epoka e Re.
    Vetëm një muaj më parë, sipas një shoku im, isha përkrahës i Forumit të Demokracisë. Dhe këtë pasdite, gjatë një bisede me një katolik të rreptë fetar që pa sinjale nga Harmagedoni kudo, isha një femohues dhe unë do të digjej përgjithmonë në zjarrin e ferrit.

    Nëse nuk qëndroj me vete, atëherë mendoj se do të kem një krizë të madhe identiteti

    Për fat të mirë ndonjëherë marr disa reagime që tregojnë se unë nuk jam i çmendur: https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/landelijke-peiling-vertrouwen-in-de-media-wat-laat-dat-zien/#comment-23048

 4. Zonnetje ka shkruajtur:

  Po, është e trishtuar, por ku skllevërit i kanë zotëruar urdhërimet dhe ndalimet e 'elitës' imigruese armiqësore. Skllevërit nuk kanë idenë se idetë që kanë në kokën e tyre nuk janë idetë e tyre, por janë përfshirë plotësisht si një sfungjer për atë 'elitë' emigrantësh armiqësorë. Dhe në të vërtetë janë skllevërit që mbajnë sistemin e Hen dhe mbrojnë imigrantët e tyre "Masters", me duart dhe dhëmbët. Rrëshqitjet e trurit përmes televizionit, internetit kanë përfunduar punën e tyre. Përveç kësaj, iq shumë i ulët i skllevërve dhe
  egoizmi, autizmi, të brendësuar nga frika dhe faji dhe Ëilila Ëndrra e lagësht e Hen është bërë e vërtetë. Mjeshtrat rreth skllevërve dhe skllevërve as nuk e kuptojnë atë. Le të jenë skllevër Ata thonë.

  • Riffian ka shkruajtur:

   Idd ne vazhdojmë të përsërisim këtu në këtë faqe interneti, madje edhe Bernays dhe Goebbels kishin vëzhguar delet e dëgjueshme me një gojë të hapur ... çfarë dëshironi nëse sistemi është i përshtatur me milimetër me bashkëpunimin vullnetar të skllevërve

   A nuk janë të bukur në livadh ... thuhet se nuk mund të qajësh një dele më shumë se dy herë mirë atëherë ata nuk kanë shikuar ende në Madurodam 😀

   "Askush nuk është më skllav i pashpresë se ata që besojnë gabimisht se janë të lirë".

 5. Guppy ka shkruajtur:

  Paraja përfaqëson energjinë që kemi vënë diku. Nëse nuk pajtoheni me diçka, ju duhet të ndaloni të paguani. Ndalimi i parë me gjërat që mund të ndikojmë drejtpërdrejtë, si gazetat, ndalimi i blerjes së markave të mëdha dhe blerja sa më shumë që është e mundur në nivel lokal ose rindërtimi i vetes është edhe më i mirë. Mos merrni një hipotekë dhe përpiquni të gjeni strehim të lirë me një grup që janë më të fortë së bashku.

  Është e vërtetë që nëse ndërpresim pagesën e taksave kjo do të ndikojë vërtet. Për fat të keq, grupi është shumë i vogël dhe një ose dy ditë nuk ka kuptim në afat më të gjatë.

  Ne ende kemi një rrugë të gjatë për të shkuar, por hap pas hapi po kthehemi në bazat. Është mirë të mendojmë paraprakisht sepse jam i sigurt se përfundimisht do të duhet të kthehemi në bazat.

  Ajo rrugë që bota tashmë ka marrë është një fund i vdekur dhe nuk do të vazhdojë përgjithmonë. Është më mirë nëse ne e lëmë më parë veten, më pas goditja nuk do të vijë aq shumë.

 6. Zonnetje ka shkruajtur:

  Nuk ka të bëjë vetëm me paratë. Ka të bëjë me anëtarët e një grupi që janë mbi ligjin dhe se një përjashtim nga ligji bëhet gjithmonë për ta në një mënyrë apo tjetër. Dhe se këta individë mbajnë duart e njëri-tjetrit mbi kokat e tyre nëse e shkelin ligjin ose nuk përputhen me të, në mënyrë që ju të mos mund t'i heqni ato. Kjo gjithashtu çon ata të gëzojnë një avantazh konkurrues mbi të tjerët, popullsinë normale. Që ata gjithmonë u japin përparësi hunëve për poste kyçe, në mënyrë që ky sistem, regjimi, të mos mund të thyhet, duke marrë parasysh edhe sjelljen dhe iq të skllevërve. Përveç kësaj, në jetën e përditshme ata janë kaq të mençur për t'u fshehur nga popullata e zakonshme që ata janë pjesë e një "elite" imigruese armiqësore.

 7. Diewer ka shkruajtur:

  "Nuk është për asgjë që sundimtarët e kësaj bote kanë qasje në super kompjuterë të cilët mund të rrahin lojtarët më të mirë të shahut ose lojtarët Go në botë." Kush mbikëqyr supercomputers? Kush siguron censurë? Shihni të gjitha artikujt e lajmeve që janë postuar për vite këtu:

  • Riffian ka shkruajtur:

   për fat të mirë Adami nuk është i vetmi që e sheh pamjen e përgjithshme, për fat të mirë, sepse më shumë njerëz fillojnë të njohin axhendën subversive aq më mirë (në mënyrë eksponenciale) jemi në gjendje ta shmangim këtë ideologji + shkrim të keq, Shëlbimi nëpërmjet Mëkatit dhe të shmangim shtyjë dhe eliminuar kulmin (Armageddon). Për njohuritë e mia Lufta e Dytë Botërore po ndodh, shikoni të gjitha pikat e nxehta që ndizen dhe të gjitha kukulla që janë nën kontrollin e këtij grupi, mund t'ju them se në krye ata punojnë ngushtë dhe rregullojnë çdo gjë me kujdes për ta mbajtur këtë makinë në avull. Pjesa I dhe II nuk ishin një dështim, por qëllimi është që shumica e njerëzve nuk dëshirojnë ... për fat të keq

   Unë shpresoj se një shumicë do të zgjoheni në kohë dhe nuk do të lejoni që të futen në karrocë të të ashtuquajturit elitë / të zgjedhur ....

   Në këtë kontekst unë gjithashtu mund të rekomandoj punën e Christopher Jon Bjerknes dhe natyrisht shumë artikuj të shkruar nga Henry Makow ... protokollet e mirënjohura + Symphony Kuq për fat të keq formojnë planin e këtij plani luciferian
   https://archive.org/details/RedSymphony

   Kjo intervistë është ndaluar në kanalin e Adamit për një arsye, unë do të thoja shkarkimin ka shumë materiale (të panjohura) të përmendura.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër