A është fitimi i Boris Johnson pararendësi i Nexit? Parashikimi im për Evropën

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 14 Dhjetor 2019 5 Comments

burimi: sookenewsmirror.com

Me fitoren e jashtëzakonshme të Boris Johnson, Mbretëria e Bashkuar duket se mund të shpëtojë përfundimisht nga kthetrat e BE-së. Isfarë ka mbetur nga parashikimi im se Brexit do të përfundonte në një debutim? Epo, ajo ishte tashmë një fatkeqësi, sepse Theresa May ishte aq e irrituar sa që la vetëm një sfungjer të shtrenjtë të shtrydhur për Johnson në negociatat me BE. Ai u detyrua të pranonte një marrëveshje të keqe për të parandaluar një Brexit të vështirë dhe për të detyruar vendin drejt zgjedhjeve. Puna e zhgënjimit të May çoi gjithashtu në fitoren e garantuar të Johnson.

Parlamenti britanik kishte strategjinë e BoJo për të dalë me një Brexit të vështirë dhe të drejtë asgjë për të paguar refuzuar vitin e kaluar, kështu që tani ai kishte vetëm mundësinë për ta bërë atë një largim të butë. megjithatë; pavarësisht se si mësoheni me të, Mbretëria e Bashkuar mund të bëjë përsëri politikën e saj dhe ligjet dhe rregullat e Brukselit nuk mund të shtyhen më në fyt siç ndodh me ne. Atëherë, pse është një hile? Sepse ne nuk jemi akoma atje dhe me siguri do të pretendohet se BE po largohet nga Mbretëria e Bashkuar dhjetëra miliarda do të kushtojë. Ky është ndoshta çmimi me të cilin do të prezantohet populli britanik.

Fitorja në zgjedhje e Johnson u jep shpresë partive si FvD (Forumi për Demokraci) në një Nexit. Sidoqoftë, unë po ju them se e gjithë loja përfshirë Brexit është krejtësisht e dizajnuar. Drejtohet nga A në Z. Tani do të argumentoni që kjo nuk është e mundur sepse në Mbretërinë e Bashkuar ka patur qartë një proces demokratik, ku njerëzit sapo kanë folur. Thinkfarë mendoni kur them se njerëzit nuk flisnin, por që foli rezultati i një propagande të zgjuar? Fitimi i Donald Trump në SHBA ishte gjithashtu rezultat i strategjisë së duhur të marketingut inteligjent. Në mënyrë të qartë zhgënjimi i njerëzve në të majtë dhe duke treguar qartë se rrjedhja kryesore është e majta politike, e kombinuar me shumë të vërtetë në të djathtë, ju bën të drejtoni njerëzit në një drejtim të caktuar. Nëse gjithashtu tregoni qartë se media bazohet tërësisht në të majtë, ju po ndiqni shumë në të djathtë.

Tani mund të argumentohet se Boris Johnson nuk është qartë i drejtë, por politikanët janë si një kameleon dhe ata mund të akordojnë imazhin e tyre në një tingull të dëshiruar për sa më shumë rezultate të zgjedhjeve të jetë e mundur. Në parim, largimi nga BE konsiderohet një koncept i drejtë (anti-globalizim).

Kompanitë si Cambridge Analytica kanë treguar tashmë se si funksionimi i mikro shënjestrimit përmes mbledhjes së të dhënave të mëdha dhe po bëhet gjithashtu më e qartë se si ushtritë e mediave sociale vendosen nga OJQ-të (si Greenpeace dhe Extinction Rebelion paguajnë aktivistët e tyre) në diskutim në faqet e internetit, bloget, vlogs, për të dërguar në Twitter, Facebook dhe Instagram. Të gjitha të dhënat e mëdha të të dhënave nga të gjitha ato pajisje të zgjuara që çdokush i transporton brenda ditës, gjatë gjithë ditës, japin një pasqyrë të hollësishme për përgjigjet psikologjike për të gjithë atë ndikim. Kush në ditët e sotme nuk ka një orë kaq të zgjuar inteligjente që mund të monitorojë edhe rrahjet e zemrës dhe presionin e gjakut? Mikro-synimi do të thotë që ju e dini, për shembull, cilin program televiziv ose radio dikush po shikon ose dëgjon dhe pastaj mund të dëgjojë, shikojë dhe ndjejë saktësisht se si reagojnë njerëzit ndaj tij përmes sensorëve të zgjuar në kompjuterë, telefona dhe orë të mençura.

Sa i përket mua, ju gjithashtu mund të besoni se kjo nuk po ndodh dhe se ekziston vetëm një ligj tërheqës për të parandaluar terrorizmin, por që për mua duket disi naiv. Propozimi im është që rezultatet e zgjedhjeve nuk janë rastësi dhe se kritikët në shoqëri janë gjithashtu të ndërtuara me kujdes shënon 'të drejtë' (Anglisht: krah i djathtë). Tani që Johnson duket se ka fituar një fitore, shumë janë në jubilim dhe e drejta po fillon të bëhet edhe më optimiste. Prandaj e përsëris përsëri: një zhvendosje në të djathtë është qëllimi.

Sidoqoftë, ajo që është edhe qëllimi është që kjo markë përfundimisht të hidhet në erë. Për këtë ekziston një bombë kohore ekonomike nën ekonomi. Brandon Smith nga faqja e internetit alt-market.com po paraqet ky artikull si duket bomba nën ekonomi. edhe ky artikull tregon se ne në fakt jemi tashmë në një recesion, por mediat heshtin për të shtyrë panikun në momentin e duhur. Cili është momenti i duhur atëherë? Ai moment i duhur preferohet të vijë pas fitimeve të mëdha nga ato lëvizje politike të krahut të djathtë. Dhe mbase ai proces duhet të vazhdojë për një kohë.

Unë mendoj se ndjenja anti-globalizim dhe proteksionizmi i vendit të vet dhe ekonomia (duke përfshirë gjithçka tjetër të stigmatizuar në 'ide të krahut të djathtë ’) duhet të çojnë në një rritje kaq të madhe në mbështetje sa goditja në atë filozofi të goditet si një bombë i cili amputon të gjitha gjymtyrët e ideologjisë së krahut të djathtë. Kjo është arsyeja pse Robert Jensen tani duhet të rritet në mbështetje, kështu që FvD dhe Wilders duhet të rriten në mbështetje. Ajo shtyhet përmes strategjisë së zhgënjimit të njerëzve dhe dorës shpëtuese që ngjitet në të djathtë. Marka në të djathtë duhet të jetë e madhe!

Në ndërkohë, ideologjia e krahut të majtë gjithnjë e më shumë bazohet në forcat e tregut antiparues dhe e majta është në mënyrë emfatike në kampin e klimës dhe histerinë LGBTI. Tashmë ne shohim ide radikale për këtë kampet e ri-arsimimit duke u ngritur Në të njëjtën kohë ne shohim edhe fëmijë indoktrinuar gjigande në arsim, por edhe përmes mediave dhe mediave sociale. Indoktrinimi i majtë është i hapur dhe duket se ka në shënjestër brezat më të rinj në veçanti. Në fund të fundit, ata që kanë të rinj kanë të ardhmen.

Për aq sa unë jam i shqetësuar ne do të shohim një fitim për të drejtën për një kohë. Ekziston mundësia që kjo të shtrihet në një fitore të dytë zgjedhore nga Donald Trump dhe që deri në atë kohë ora e bombës së kohës ekonomike do të shënojë. Ndërkohë, masat mund të përmbyten edhe më shumë me ankthin e klimës dhe mund të ketë disa skedarë ndotjeje nga shumëkombëshe të mëdha në tryezë. Mund të shohim gjithashtu një operacion të rëndë të flamurit të rremë që forcon idetë e krahut të majtë dhe duhet të zbeh të djathtën. Pastaj, pasi e djathta të jetë rritur aq shumë, sa gjysma e botës perëndimore po përplaset pas saj, ekonomia shpërthehet si një goditje përfundimtare dhe pason një recesion të thellë. Kjo hap rrugën e futjes së një regjimi diktatorial teknokratik dhe madje fashist, në të cilin kushdo që akoma i përmbahet asaj ideologjie të rrezikshme të vjetër proteksionist, është një mohues i klimës ose dëshiron ta mbajë botën heteroseksuale, do të duhet të përkulet ose të strehohet në klinikat e riedukimit.

A nuk është kjo vetëm Vrijland e dënuar pak? Unë ju këshilloj të lexoni me kujdes artikujt e mi nga javët e kaluara për të zbuluar se kjo nuk ka të bëjë shumë me mendimin e dënimit, por veçanërisht për të parë se cilat ligje dhe masa, por edhe cilat propagandë, janë të gjitha në pozicion. solli. A po them që nuk mund të besojmë më në asnjë lëvizje politike? A po them se nuk ka kuptim të votosh për të djathtën (ose të majtën)? Unë marr qëndrimin se ne jemi dëshmitarë të pjesëmarrjes së një skenari master dhe se fusha e majtë përkundrejt forcës së djathtë ka qenë e strukturuar me kujdes dhe mirë. Dhe në të vërtetë unë marr qëndrimin se ne nuk mund të besojmë më në politikë. A e ndjek anarkizmin? A nuk jam thjesht shumë pesimist dhe negativ? Jo, përpiqem të zgjohem dhe, nga një pamje helikopteri, ta shikoj tërë botën ndryshe. Zgjimi që po promovohet nga media e re (siç është Jensen.nl) po zgjohet për ide të së majtës. Zgjimi që unë mbroj kam të bëjë me një zhvendosje totale të vetëdijes. Unë mendoj se duke marrë pjesë në betejën e majtë të djathtë, ne po ndihmojmë për të fuqizuar baterinë.

Shkarkimi i dy të kundërtave bëhet me anë të një shkëndijë të ashpër. Pasi kabllot të lidhen me polet plus dhe minus, ju merrni një rrymë direkte në një drejtim të caktuar. Shkëndija e ashpër që po vjen është rrëzimi i ekonomisë. Në Evropë kam parashikuar për ca kohë që Erdogan do të hyjë në vakumin e energjisë që do të dalë. Kjo në të vërtetë është përgatitur për vite me radhë nga politikanët në Bruksel, por ajo është bërë në një mënyrë të poshtër. Erdogan tashmë ka treguar se ai sheh mungesë udhëheqjeje të vërtetë në Bruksel. “Evropa ka një të tillë krizë serioze drejtuese", Tha ai në dhjetor 10.

burimi: ahvalnews.com

Unë besoj se Donald Trump do t'i kthejë shpinën NATO-s, sepse ai mendon se vendet evropiane nuk kontribuojnë sa duhet dhe, sipas mendimit të tij, sillen mjaft arrogant dhe falënderim. Kjo më pas krijon vakumin e fuqisë ushtarake që Erdogan mund të përdorë. E vetmja gjë që mungon është një argument përfundimtar për të marrë përsipër Brukselin. Ky argument mund të gjendet nëse ekonomia rrëzohet. Për më tepër, për aq sa unë jam i shqetësuar, ne nuk duhet të përjashtojmë dhunën ushtarake, megjithëse disa do të argumentojnë se Turqia nuk mund ta bëjë këtë thjesht. Mbi të gjitha, Franca është një fuqi bërthamore. Unë do të doja të tregoja para njerëzve me atë kritikë bazën ajrore turke Incirlik, ku SH.B.A. ka koka luftarake 50. A e dini se kush e ka çelësin në atë bazë? Nëse Erdogan dëshiron t'i heqë amerikanët nga ajo bazë, kjo është një copë tortë. Për më tepër, Turqia ka fuqinë bërthamore të Pakistanit si partner në krim.

Të gjitha ushtritë evropiane nuk janë ndeshje për Turqinë pasi SHBA të heqë dorë nga kontinenti ynë. Epo, pritja ime është që Trump të largohet nga NATO. Nëse ai do të presë derisa të fitojë zgjedhjet apo nëse do ta përdorë atë si marifet për të hyrë në zgjedhjet e ardhshme si dikush që nuk është president i luftës, do të duhet të presim dhe të shohim. Turqia ka ushtrinë e dytë më të fortë brenda NATO-s. Vendi ndërkohë ka krijuar një industri ushtarake mjaft të pjekur dhe mund të prodhojë shumicën e armëve në tokën e vet. Ekziston edhe një aeroplan luftarak i gjeneratës së pestë (TF-X) në orar dhe njoftoi Turqia tre ditë më parë për të përshpejtuar zhvillimin e këtij avioni. Një detaj i dukshëm është se Britanikët Rolce Roys do të furnizojnë motorët për këtë aeroplan.

Ju e kuptoni që është e dobishme që Mbretëria e Bashkuar të mos jetë më pjesë e BE-së nëse Britanikët do të furnizojnë motorët e avionëve për atë luftë të ardhshme dhe Turqia do të pushtojë Evropën me një Blitzkrieg. A e dini se Boris Johnson ka paraardhës otomanë? Read por një herë. Pra, kush në të vërtetë fitoi zgjedhjet në Mbretërinë e Bashkuar?

Turqia, nga rruga, tashmë tregoi dhëmbët e saj këtë javë duke deklaruar se do të krijojë një bazë ushtarake në Libi. Ai vend është hedhur në kaos nga NATO duke dërguar një ushtri me përfaqësues dhe duke pastruar Gaddafi. Në fakt, Turqia po merr vetëm vendin me një koment. Mesazhi është i qartë: ne ulemi dhe nëse shqetësoheni ju dërgojmë trupa (shih këtu për më shumë informacione në sfond).

Tani mund ta imagjinoj që ju mendoni:E shkëlqyeshme, nëse Erdogan vjen në rregull në Evropë, të paktën ne kemi një krah të fortë që pastron bukur dorën e majtë. Atëherë mund të duhet të merremi me një regjim islamik, por atëherë së paku do të shpëtojmë nga ajo marrëzi LGBTI dhe mbase edhe nga histeria klimatike"Mendoj se ata mund të zhgënjehen dhe zbulojnë se Erdogan nuk do të ndryshojë shumë për atë proces. Islami mund të dominojë territorin evropian, por si mendoni për të njëjtin liberalizim të Islamit që pamë në Krishterim? Me pak fjalë, Islami ka shumë të ngjarë të miratojë axhendën LGBTI. Në çdo rast, nuk do të pengohet menjëherë. Perandoria Osmane në rritje me siguri nuk do të ndërhyjë shumë në karakteristikat ekzistuese kulturore dhe ndoshta do të lërë vetëm preferencat fetare të njerëzve. Ju nuk keni nevojë për një udhëheqës të fortë që e vendos veten si tiran.

Perandoria Osmane në rritje ka të ngjarë të dalë me zgjidhje teknokratike, dhe axhenda e klimës me siguri do të zbatohet gjithashtu. Turqia tashmë ka testuar monedhën e saj kombëtar të kriptos dhe ekziston një shans i mirë që Turqia të prezantojë një sistem të ri financiar në Evropë, në të cilin do të rivendoset mali i borxhit i krijuar nga banka qendrore evropiane. (Lexo këtu shpjegimi). Prandaj Turqia në të vërtetë do të nxjerrë një axhendë të majtë teknokratiste komuniste në Evropë.

A them tani në këtë artikull që masat nuk janë aq inteligjente sa të shohin gjëra? A them tani që masat thjesht po luhen në një shkallë të gjerë dhe se kjo përcakton rezultatin e zgjedhjeve? A them tani që gjithçka kontrollohet plotësisht? Jo, drita wel sesi njerëzit drejtohen në një drejtim të caktuar përmes mediave, mediave sociale dhe të dhënave të mëdha në një nivel shumë të ngushtë. Në librin tim unë sqaroj se në mënyrë më të detajuar dhe unë gjithashtu tregoj se ekziston një skenar master në të cilin planifikohet marrja e Evropës nga Turqia dhe gjithashtu një luftë e tretë botërore. Sa më përket mua, është jashtëzakonisht e rëndësishme të shihet se në çfarë niveli dhe sa masivisht po luhet. Kjo nuk është sepse ne jemi shumë budallenj, kjo është për shkak të programimit që ne i nënshtrohemi masazhisht nga djepi në varr. Ne jemi vërtet të zgjuar dhe mund t'i shohim gjërat përmes. Në libër po jap një përmbledhje të shkurtër të secilës shtresë programimi, unë shpjegoj skenarin master dhe shpjegoj se cila zgjidhje është në dispozicion. Timeshtë koha! Koha për të parë përmes gjërave. Ose të jem me Lajme Xander të flasë: Të gjithë duhet të lexojnë librin "Realiteti ashtu siç e perceptojmë!"

blej një libër

Lista e lidhjeve burimore: volkskrant.nl, alt-market.com, hurriyetdailynews.com, ahvalnews.com, theguardian.com, rt.com, theguardian.com

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (5)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. XanderN ka shkruajtur:

  Ashtu si ju, unë kam shkruar 10 për vite me radhë për planet turke për të rivendosur perandorinë Osmane (botërore), përfshirë përfshirjen e (pjesëve të) Evropës (në Ballkan që në të vërtetë ka filluar të zvarritet, me paratë turke duke u bërë një pas xhamia tjetër. Ajo që mund të provokojë një pushtim turk është pikërisht kur e drejta është në fuqi, dhe masa të ashpra duhen ndërmarrë kundër miliona migrantëve të rinj që do të sillen këtu në vitet e ardhshme. Supozoni se ato shkaktojnë kaq shumë probleme saqë janë mbyllur në kampe, atëherë është mjaft e imagjinueshme që turqit do të vijnë dhe 'çlirojnë ’ata, të ndihmuar nga living Uji i Ujërave’ të gjallë dhe operativë, dhe natyrisht resistance rezistenca ’e Antifës së majtë. grupe. Por skenari juaj sigurisht që tingëllon kaq i besueshëm.

  Disa vjet më parë, shërbimi gjerman i sigurisë paralajmëroi se Turqia ka punuar në mënyrë të fshehtë për vetë armët e saj bërthamore (ndoshta në bashkëpunim me Pakistanin dhe / ose Iranin). Pra, edhe nëse 50 do të hiqej nga amerikanët në Incirlik, Erdogan papritmas mund të paraqiste arsenalin e vet të armëve bërthamore si një lepur në kapelën e sipërme.

  Gjatë negociatave midis BE-së dhe Turqisë për refugjatët sirianë, media e madhe amerikane i mbiquajti Erdoganin "Princi i Evropës" sepse BE i dha rrugën e tij në pothuajse të gjitha pikat. Vetë Erdogan e deklaroi këtë si një titull krejtësisht logjik, me siguri sepse në një moment në të ardhmen jo shumë të largët ai do të bëhet fjalë për fjalë ai "princ". Megjithëse titulli i tij natyrisht që do të bëhet 'Kalif', sepse udhëheqësit më të lartë myslimanë në botë kanë deklaruar tashmë se ai është dhe së shpejti do të sundojë mbi tërë botën muslimane (përveç Arabisë Saudite, e cila do të rezistojë, por do të shkatërrohet me armë bërthamore turke dhe / ose iraniane) , Mendoj).

  Ende ekzistojnë disa kartolina të egra, siç është Rusia. Rusët dhe Turqit tani duket se po punojnë së bashku në mënyra të ndryshme, por ata kurrë nuk do të bëhen miq. Ata tashmë luftuan luftëra të ndryshme të përgjakshme me njëri-tjetrin. Unë mendoj se posa turqit pushtojnë Evropën Lindore dhe marrin Ballkanin, ata nuk do të jenë të lumtur me këtë në Moskë dhe nuk do të presin.

  Një tjetër kartë e egër është Izraeli, me të paktën 80, por sipas vlerësimeve të tjera, bomba bërthamore 200. Si do t’i përgjigjen ata për pushtimin e ardhshëm turk përmes Lindjes së Mesme, Kaukazit, Afrikës së Veriut dhe Evropës? Erdogan ka premtuar herë të panumërta për të "çliruar" Jeruzalemin dhe Palestinën. Franca mund të mos guxojë të përdorë armë bërthamore për tu mbrojtur, por unë mendoj se Izraeli e bën këtë. Dhe atëherë ne jemi shumë afër përfundimit të skenarit të planifikuar për WO-3 dhe 'Armageddon'.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Kur shkrova këtë artikull, mendova për opsionin që e drejta nganjëherë mund të ndihmohet dhe që ajo që përshkruani të ndodhë. Të dy skenarët duken të besueshëm. Në fakt skenari në të majtë dhe të djathtë është i mundur. Pagesa do të jetë e njëjtë.

   Ekziston edhe diçka për të thënë për skenarin në të cilin krahu i djathtë fiton në SH.B.A. (ku Trump mbetet i ulur për ca kohë). Trump pastaj mund të shkojë së bashku me Izraelin kundër superfuqisë së re islamike. Sidoqoftë, unë mendoj se e majta është tashmë shumë e thellë në kështjellën e Brukselit për të qenë në gjendje të bëjë asgjë në lidhje me të.

   Për momentin, unë mendoj se skenari që kam përshkruar në lidhje me BE-në është më në përputhje me pritjet sepse jemi në prag të një krize financiare.

   Në SHBA, natyrisht, kjo mund të kompensohet edhe me një ligj ushtarak të shpallur nga Trump. Sipas skenarit master, Amerika sipas përcaktimit duhet të vazhdojë të jetë në dorë të Izraelit. Mbi të gjitha, ajo luftë e fundit botërore (sipas shkrimit master) do të shkojë midis botës islamike dhe mbetjeve të Zionizmit (dhe do të sillet rreth Jeruzalemit).

   Për momentin do t’i përmbahem skenarit të përshkruar në artikull.

 2. Kornizat ka shkruajtur:

  Unë nuk mendoj se armët bërthamore do të përcaktojnë ekuilibrin e fuqisë, por që, si me çdo luftë madhore, do të përballemi me një kërcim teknologjik. Kjo luftë e tretë botërore mund të ketë filluar tashmë me armët kinetike të hapësirës, ​​siç janë shpërthimet e shumta në vendet e ruajtjes kimike si inianjin, kullat binjake, modelet e çuditshme në zjarret e pyjeve, stuhitë ekstreme dhe modelet e tjera të motit, të plotësuara me armë të tjera siç janë instrumentet financiare siç janë derivatet për të zhytur vendet në një kaos financiar dhe ekonomik, siç janë Greqia, dhe Venezuela ose dështimi i çuditshëm i rrjeteve të energjisë elektrike si në Brazil, Argetina në të njëjtën kohë.

 3. Zonnetje ka shkruajtur:

  Sigurisht që është e mundur që Turqia të pushtojë Evropën.
  Kjo nuk është për të përhapur Islamin! Nëse doni të prishni një sistem të lexuar në Evropë, mund të përdorni faktorë të brendshëm dhe të jashtëm. Brendshme janë migrimi dhe prishja e vlerave në një shoqëri. Nga ana e jashtme, pra, një pushtim i huaj. Të dy janë ideal për rrëzimin e sistemit. Nëse Turqia pushton, kjo është porositur nga ...
  Ka kaq shumë vende të Lindjes së Mesme që mund të sulmojnë Turqinë, veçanërisht nëse pretendoni se jeni një vend i vërtetë mysliman. Ka njerëz që argumentojnë se udhëheqja e Turqisë nuk ka prejardhje të vërtetë islame. Një shkrim turk që shkruante për këtë ishte vrarë. Epo, kush po e planifikon këtë? ??? Tërheqja e mundshme e Trump nga NATO është pjesë e skenarit.
  E gjitha është menduar. Ndoshta është shumë e ngadaltë për ta. Oh mirë ata e kanë planifikuar këtë për breza, me shekuj.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër