Mësoni se çfarë të bëni dhe çfarë të bëni në mbylljen e ardhshme të koronavirusit

paraqitur në LIBR SHTES, ANALIZA E LAJME by në 20 Mars 2020 19 Comments

burimi: pasqyrë.co.uk

Kryebashkiaku i Amsterdamit, Femke Halsema tashmë u largua dje dukem tejpërtej se një bllokim i plotë për Amsterdamin nuk do të çuditë. në 18 mars De Telegraaf raportoi se policia tashmë po përgatitet për një bllokim të plotë. Raporti në Telegraaf të natën e kaluar se epidemia e gripit është rikthyer gjithashtu duket se thotë se problemi tani është dyfish, sepse me koronavirusin që duket se po përhapet në Brabant dhe gjithashtu epideminë e gripit, Rutte do të ketë alibinë që të zgjedhë një bllokim të plotë.

Farë do të thotë kjo në terma konkret? Kjo do të thotë që nuk ju lejohet të dilni nga shtëpia juaj, pikat e kontrollit janë kudo dhe jeni arrestuar nëse keni dyshime ose indikacione të mundshme që mund të keni virus ose që nuk po respektoni rregullat (urdhërat). Kam përshkruar atë që do të thotë në detaje këtu.

Ju lutemi përhapni mesazhe si kjo përmes Bloomberg, i cili shprehet se 99% e personave që kanë virusin në Itali tashmë kanë sëmundje të tjera dhe se paketa e futjes së ilaçit që administrohet përmend se mund të çojë në probleme të zemrës për shkak të një rritje të qelizave të kuqe të gjakut, atëherë ju jeni në rrezik burgimi. Në Afrikën e Jugut ata e kanë futur atë rregull tashmë dhe ju mund të shkoni në burg për 6 muaj nëse shpërndani mesazhe që kundërshtojnë ligjëratën zyrtare. Të gjitha të drejtat natyrisht janë hequr nga kjo.

Nëse kjo ju ndodh në Hollandë, ju do të duhet të merrni edhe ilaçe të detyrueshme. Legjislacioni tashmë është miratuar në Hollandë. Ky ligj hyri në fuqi më 1 janar 2020: Akti i detyrueshëm GGZ. Nëse nuk bashkëpunoni, me siguri do të duhet të futeni në qelizën izoluese derisa të gëlltisni pilulat. Ju gjithashtu duhet të pranoni shiringën në trupin tuaj, sepse kjo përcaktohet në ligj.

Termi 'mbyllje totale' nuk është asgjë më shumë ose më pak se 'ligji ushtarak', i njohur gjithashtu si "gjendje e jashtëzakonshme". Ne atëherë jemi nën rrethim nga ushtria jonë dhe një luzmë policësh dhe forcash. Vitet e fundit ata janë trajnuar të mos shikojnë njerëzimin, por thjesht të kryejnë detyra. "Befehl ist befehl!"

Ne gjoja kemi pasur gjithmonë mungesa të mëdha blu në rrugë. Ajo uniformë blu është zëvendësuar që nga një uniformë ushtarake, me një pamje shumë agresive, shkop, llak piper, tasers dhe natyrisht armë e famshme. Sa kohë do të kalojë përpara se një numër i madh i zbatuesve të marrin një armë zjarri? më parë Unë parashikova që ushtria me siguri do të vendoset dhe ka një shans të mirë që kjo është edhe arsyeja që një forcë amerikane mbërriti në Vlissingen javën e kaluar. Ata ndoshta do të ndihmojnë në disa vende të BE-së.

Gjithçka që kam parashikuar deri më tani është realizuar. Kështu që nuk mund të më etiketoni më si një paranojak apo një mendimtar i komplotit. E kundërta është rasti. Kushdo që mendoi se unë jam një mendimtar i dënimit, tani është në shtëpi dhe po përjeton atë që parashikova saktësisht. Ju mund të lexoni artikujt nga javët e kaluara.

Unë kam qenë në gjendje t'i bëj këto parashikime sepse i shoh përmes skenarit master. Unë e përshkrova atë skenar master në librin tim. Për të gjithë ata që e kanë lexuar atë libër që kam disa shtesa shkruar. Shtë thelbësore që ta kuptoni atë skenar master dhe që vërtet ta lexoni atë libër nga kopertina në kopertinë. Në atë libër, të cilin e botova në fund të vitit të kaluar, parashikova që do të kishte një pandemi tjetër për të shtyrë vaksinimin e detyrueshëm në të gjithë botën.

Në heteroseksualiteti neni i 18 Marsit Unë gjithashtu sqarova se si kjo shpërthim koronavirus është prerja e shkurtër e një regjimi teknokratik komunist. Më 25 nëntor 2019, unë përshkrova se si kapitalizmi dhe demokracia fals kanë qenë gjithmonë përgatitja për këtë komunizëm. Vlen gjithashtu të klikoni në atë lidhje dhe të lexoni atë artikull.

Nëse tani mendoni se gjërat po shkojnë mirë dhe se demokracia do të kthehet pas disa javësh dhe do të keni përsëri përsëri të gjitha liritë tuaja, unë do të doja t'ju kujtoja se ne gjithashtu kishim problemin e klimës. Mbi të gjitha, ne duhej të shpëtonim nga emetimet e CO2 shumë shpejt në mënyrë që të mos vdisnim brenda 12 viteve. Pasi të jemi mësuar të vozisim dhe fluturojmë brenda disa muajsh, mund të ketë një raport që tregon se sa fantastike kanë qenë ato masa për nivelet e matura të CO2 dhe kemi alibinë e fundit për të ruajtur gjendjen e jashtëzakonshme .

Kaosi po vjen dhe Telegraaf njoftoi në mesazhin e lartpërmendur të 18 Marsit (në lidhje me policinë që po përgatitej për një bllokim) që njerëzit pritet të humbasin mirëkuptimin dhe durimin e tyre në një moment. Atëherë ata janë të gatshëm të veprojnë me një dorë të fortë. Arm Krahu i fortë ’.

Shtë e parashikueshme që njerëzit do të bëjnë panik, sepse jo të gjithë kanë ushqim të mjaftueshëm dhe paratë e gatshme do të ndalohen. Kjo do të thotë që ju duhet të paguani me pin (nëse merrni përsipër linjat e gjata për supermarkete) dhe disa punonjës dhe njerëz të vetëpunësuar do të mbeten pa para sepse ndihma e premtuar shtetërore do të zgjasë disa javë deri në muaj për shkak të burokracisë .

Ju kujtohet kaosi i fundit në zyrën e taksave? Kjo luajti në korrik 2019 ende. Pra, nëse shteti papritmas merr të gjitha llojet e masave të reja dhe duhet të vendosë një sistem administrativ krejtësisht të ri për t'i dhënë njerëzve të ardhura themelore, a mund të presësh që të gjitha këto të shkojnë pa probleme tani? Jo, natyrisht jo. E gjitha bëhet shumë e ndërlikuar në praktikë. Dhe kur njerëzit mbarojnë me para, ato mbarojnë nga ushqimi. Ju mund të mendoni se çfarë do të bëjnë njerëzit që janë të uritur.

Pyetja që shumë do të bëjnë në të ardhmen e afërt është: "A ishte virusi korona në të vërtetë aq i rrezikshëm sa ia vlente të gjitha këto?"

Pyetjet më të mëdha me të cilat përballen janë: Canfarë mund të bëj? Si duhet të merrem me të gjitha këto masa të rrepta? Si mund të përgjigjem nëse nuk jam dakord me diçka?

Unë mund t'u përgjigjem plotësisht këtyre pyetjeve nëse e keni lexuar librin tim. Një gjë është e qartë: ju keni të drejtën themelore për liri të plotë!

Shteti i ri teknokratik komunist, që tani përhapet mbi ju nën maskën e "bllokimit të koronavirusit", do të përpiqet t'i heqë të gjitha këto të drejta nëse nuk bëni atë që dëshiron. Kjo do të thotë që do të arrestoheni nëse nuk bashkëpunoni. Nuk mund ta bëj më të bukur sesa është. Kam kaluar 7 vjet të jetës sime për të paralajmëruar Hollandezët dhe (për shkak të fushatave në internet njollos) kam humbur pothuajse gjithçka. E dija që do të vinte dhe u përpoqa të paralajmëroja. Por ka shpresë! Ka shpresë shumë të fuqishme!

Në pjesën tjetër të këtij artikulli, unë do të shpjegoj atë shpresë dhe gjithashtu përshkruaj saktësisht se çfarë mund të bëni. Këtë përshkrim mund ta jap vetëm për secilin që ka lexuar librin, sepse pa këtë kuptim thelbësor themelor nuk mund ta kuptosh atë që unë jam duke shkruar. Së pari duhet të dini se çfarë është skenari master dhe së pari duhet të kuptoni thelbin e asaj që po ndodh. Kështu që lexoni së pari libri dhe pastaj lexoni pjesën tjetër të këtij artikulli.

Shënim: Mund të jetë artikulli im i fundit, sepse kam lënë Holandën për disa vjet tani dhe e gjej veten në një vend ku bllokimi i plotë tashmë është në fuqi dhe unë mund të arrestohesha çdo herë. Pra, nëse nuk shihni më artikuj të rinj që shfaqen në këtë faqe në internet, ju e dini që ky është rasti.

Për të vazhduar të lexoni këtë artikull ose të merrni pjesë në diskutime në forume, ju mund të bëheni anëtarë duke klikuar në butonin 'mbështetjen tuaj'. Kjo do t'ju japë mundësinë e përdorimit të pjesës tjetër të këtij neni dhe forumi dhe të merrni pjesë në luftën për një botë më të mirë. Tani mund të merrni pjesë menjëherë. Tashmë jeni anëtar nga 2 € / muaj dhe kështu më mbështetni që të vazhdoj të luftoj për lirinë tuaj.

mbështetja juaj

Burimi i njoftimeve të majtë: parool.nl, telegraaf.nl, telegraaf.nl, nomorefakenews.com, nos.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (19)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. DHBoom ka shkruajtur:

  Libër i blerë! Unë dyshoj dhe shpresoj që shumë do të ndjekin. Personalisht tashmë jam në mbrojtje të ashpër kur lexova se do të tronditem aq shumë dhe vendet e tjera tashmë janë të tronditur. Në faqet e tjera të lajmeve kam lexuar gjithashtu reagime ndaj kritikave për atë që mbreti do të thotë sonte, reagime si: "Pse njerëzit janë gjithnjë kaq rebelë kur diçka do të thuhet nga mbreti, thjesht le të vijë mbi ty" EUH, nuk ka! lejohet mendimi kritik!

 2. Harry ngrijë ka shkruajtur:

  Efekti "Mister Smith" tani është plotësisht i efektshëm sepse njerëzit janë aq të frikësuar dhe besojnë gjithçka që thonë politika, media, studiuesit etj (përfshirë njerëzit që tashmë ishin zgjuar dhe kritikuar tashmë qeverinë dhe MSM hedhur gjatë gjithë rrugës përsëri në gjendjen e tyre të vjetër të gjumit. Ata tani besojnë se MSM 100% përsëri dhe brenda natës e kanë kthyer kritikën e tyre në qeveri në një besim të verbër për të njëjtën qeveri.

  Kjo do të thotë që ju gjithashtu duhet të kuptoni se 99% e njerëzve përreth jush do të përpiqen të luftojnë dhe ju sulmojnë me fanatizëm si të ashtuquajturat "autoritete", sa më shpejt që ata të kuptojnë se ju nuk e besoni narrativën dhe në mbrojtje dua te shkoj

  Unë e kam përjetuar këtë tashmë kur shpreha vetëm pak dyshim në lidhje me rrezikun e virusit të koronës. Unë u sulmova me gojë shumë fort nga njerëzit që duhej të "mbyllesha" dhe se duhet të kuptoja se virusi i koronës ishte shumë i rrezikshëm dhe se do të më vinte turp nga mendimet e mia.

  Unë gjithashtu u sulmova shumë në internet kur tregova se performanca e Ministrit Bruins mund të ishte vërejtur nga dritë të mëdha në "Holllywood" dhe se ai ndoshta mund të ndiqte gjurmët e "fatkeqësisë" R. Hauer. Unë menjëherë u sulmova (mbase nga një IM) që më duhej të merrja fjalët e mia dhe se ai do të kuptonte kush isha dhe ku jetoja dhe të përgatitesha për një vizitë nga ai dhe miqtë e tij. Shumë të tjerë gjithashtu "me siguri" nuk më sulmuan si kërcënim për reagimin tim kur ministri ynë shumë i mirë doli jashtë.

 3. Kornizat ka shkruajtur:

  Paraja e helikopterit siç propozohet në vende të ndryshme është çelësi i sistemit dixhital të parave. Njerëzit që humbasin të ardhurat e tyre për shkak të virusit Corona dhe një shumë parash u premtohet kur të zgjedhin… .., do të zgjedhin të pranojnë shumën në kushte, kështu që paratë dixhitale me objektet gjurmuese dhe gjurmuese.

  • Harry ngrijë ka shkruajtur:

   Kjo u pasua nga një mesazh i vogël "më shumë gjasa për lajme të rreme" në gazetën më të madhe të rreme në Hollandë, De Telegraaf (versioni në internet). Një person (u përmend me emër dhe turp që ishte musliman të forconte edhe kontradiktat ne-ata, se muslimanët e kalbur etj.) Ishte kollitur përballë një oficeri policie dhe si duket është dënuar menjëherë me 10 javë burg për këtë. dënuar.

   Kjo është për të masazhuar (kushtëzuar) fantazmat për legjislacionin e ardhshëm real në të cilin kollitja në publik mund të çojë në burgosje (kjo mund të futet në mënyrë të përhershme dhe gjithashtu të zbatohet për kollitjen me grip, etj.).

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Po, e lexova. Unë jam veçanërisht mirënjohës për të dërguar sinjalin: «Me një shaka të vogël ose një sjellje pak rebele ju shkoni në burg. Përdoret për të " Po, stigmatizimi i muslimanëve po bën përsëri mirë. Në fund të fundit, flaka së shpejti do të duhet të godasë tiganin kur shpërthen kaosi. Ata duan një kryengritje dhe ata duan një luftë civile midis vendasve dhe pjesës islame të popullsisë (pas së cilës Erdogan do t'i rregullojë gjërat).

    • Berna B ka shkruajtur:

     Hi! . Faleminderit për të gjithë artikujt që ju shkruani dhe na bënë më të vetëdijshëm Martin. Unë jam një anëtar i ri dhe kam disa pyetje për ju. Dofarë këshilloni muslimanët të bëjnë në këtë situatë? A mendoni se do të përdoren armët në këtë luftë, a do të jenë fizike? A e dini edhe sa kohë mund të jemi të mbyllur në Hollandë. Me fjalë të tjera, brenda kufijve të Evropës? Ky do të jetë gjithashtu një problem për ata që kanë familje jashtë Evropës dhe kështu që unë nuk e di se sa kohë nuk mund të shoh duke përfshirë mua. Kjo gjithashtu ka të ngjarë të shqetësojë njerëzit me kohën. mendoni se kjo situatë mund të ndodhë tashmë këtë verë? Apo më shumë drejt vitit 2023? Cili vend do të mbetet jashtë dhe njerëzit nuk do të vaksinohen? A mendoni se mund të shpëtojmë nga vaksinimi? Po ashtu diçka personale. Ju thatë se jeni në një vend bllokimi. A nuk keni qenë në gjendje ta shihni se vetë më parë apo nuk keni qenë në gjendje ta lini atë për arsye të tjera? Asnjë ide se ku do të qëndrojë e sigurt as. Një ishull me pak njerëz apo diçka? apo një vend që do të jetë më i butë? faleminderit paraprakisht

     • Martin Vrijland ka shkruajtur:

      Faleminderit Lexoni artikujt nga 2 javët e fundit dhe do të gjeni përgjigje për pyetjet tuaja. Unë gjithashtu rekomandoj të lexoni librin, sepse kjo përbën bazën; edhe për muslimanët.

      Unë nuk u largova sepse nuk kisha mjete financiare, por edhe sepse e dija që nuk ka rëndësi se ku je në botë. Ky virus i kurorës është një reflektim i planit të Luciferit (shih librin).

     • Kamera 2 ka shkruajtur:

      Ku do të dëshironit të ishit. Në një ishull të pabanuar

      Dhe gjithashtu kushtojini vëmendje minutës 1; 58 "arriti një shiringë kundër gripit"

     • anesthes ka shkruajtur:

      Thanks. A e keni porositur tashmë librin tuaj? Unë kurrë nuk po lexoj libra gjithsesi, tani duhet të vijë

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ministrat po japin një shembull të mirë sot gjatë Këshillit të Ministrave: ata janë të vendosur në mënyrë të rregullt.
  https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5063391/corona-coronavirus-liveblog-overleden-besmet-covid-19-drogisterij

  "Neat"

  "Kushtojini vëmendje njëri-tjetrit"

  "Ji i zoti"

  "Ndiqni rregullat ose gjërat tjera do të shkojnë keq"

  "Kushtojini vëmendje njëri-tjetrit"

  "Neat"

 5. Zonnetje ka shkruajtur:

  Në fakt, ne jemi tashmë në një diktaturë sepse nuk ka të vërteta
  kundërshtimi ekziston. Edhe një herë të gjithë heshtin, heronj në pantofla.
  Unë i them Martinit dhe posterave në këtë faqe, ju jeni heronjtë e vërtetë. Martin vazhdoni të vazhdoni me punën tuaj në këtë tokë, dhënë nga 'zot' ose kushdo që është.
  Edhe pse nuk jam 'i krishterë' unë ende dua t'i referohem
  Si Efesianëve 6:11 në përmbledhje, ne luftojmë kundër mishit dhe gjakut, por kundër sundimtarëve të errësirës.
  Zgjedhja midis së mirës dhe së keqes. Njerëzit gjithmonë zgjedhin gjënë e duhur, megjithëse ajo rrugë është më e vështira.

 6. Pafajësia ka shkruajtur:

  "Ju lutemi vini re: ky mund të jetë artikulli im i fundit."

  Ende shpresoj se mund të qëndroni jashtë kthetrave të virusit të vërtetë. Të gjithë jemi nën shikuesit, të gjithë po kalojmë kohë të vështira. Mund forca të jetë me ju.

  Kujdesuni dhe faleminderit.

 7. Guppy ka shkruajtur:

  Martin artikujt tuaj dhe përgjigjet do të vazhdojnë të tërhiqen në këto dimensione. Asgjë nuk mund të bëhet për këtë më, kjo quhet zhvillim. Anti-virus është bërë tashmë, ne nuk kemi rënë për frekuencat e ulëta.

  Kur njerëzit i bashkojnë enigmat, bëhet papritur e madhe dhe ngrihet mbi gjithçka dhe të gjithë, përfshirë perënditë e kësaj toke!

  Në këtë mënyrë ne kontaktojmë me babanë fillestar të mendimeve tona dhe bëjmë kontakte me Zotin e vërtetë jashtë këtij nëntokësi. Nuk mund të vijë këtu sepse frekuencat këtu janë shumë të ulta. Vetëm ne mund ta tregojmë Zotin e vërtetë përmes dritës së vërtetë, dashurisë dhe të vërtetës.

  Kjo është arsyeja pse kjo botë do të na urrejë, por ne ecim nëpër mjerim dhe nuk fundosemi nën ujë.

  Dije kush je dhe nga vjen.

  Portokalli sipër, dielli është lart. Ne vijmë nga shumë më tej, mos e lini veten të flasë!

  https://youtu.be/Gu0c8NJsQFA

  Dëgjoni me kujdes, është gjuha jonë dhe ka qenë gjithmonë atje!

 8. Guppy ka shkruajtur:

  Sa për xanders, xandernieuws bie aq sa unë jam i interesuar. A mund të them që një sit i krishterë mund të jetë më pozitiv sesa thjesht mbjellja e mjerimit?

  Unë kisha postuar një koment pozitiv, por nuk do të postohem, ndoshta për shkak të një gabimi teknik

  Titulli në lajmet e rërës

  Ne duhet të zgjedhim: botën e vjetër, ne jemi gjemb.
  ose ka mbaruar ne qëndrojmë sipër mjerimit.

 9. Harry ngrijë ka shkruajtur:

  Nuk mund ta imagjinoj që lajmet xander nuk janë një opozitë e kontrolluar (por mund të jetë e gabuar) sepse nuk mund ta imagjinoj dikë që është zgjuar të mendojë në mënyrë kritike (ky është një problem i madh për 99% të popullatës dhe që pra drejtpërsëdrejti në botë) dhe lajme të pavarura bien për këtë mashtrim globale histerike nga lart-poshtë.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Në funksion të promovimit të frikës së koronavirusit (një e drejtë la politike e Hollandës), mund të konstatoj vetëm se Xander është përpjekur të zhvendoset në kampin tim herët, në mënyrë që të kap drejtimin e lexuesve. Tani ai tregon fytyrën e tij të vërtetë.

   • Zonnetje ka shkruajtur:

    Epo, kjo nuk duhet të na befasojë. Shumica dërrmuese që ajo propagandon janë ato për të cilat ju e dini. Ata përdorin manekinat 'iluminati' për propagandën e frikës për t'u dhënë njerëzve të zakonshëm një ndjenjë negative. Ata e pëlqejnë atë për planet e tyre. Shtë befasuese që asnjë prej tyre, po, ata që kanë 'virusin' dhe përhapin në të vërtetë nuk vdesin.
    Me sa duket ata nuk duan ta shtyjnë atë akt në kufi. Njerëzit nuk bien për planet e tyre të pahijshme dhe qëndrojnë pozitivë. Kur të zgjidhet, komisionet e së vërtetës nga njerëzit e thjeshtë do të vijnë në tregtinë e tyre dhe do të ecin siç ndodhi në Afrikën e Jugut. Kjo është e mundur nëse njerëzit e thjeshtë e dëshirojnë atë.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër