Evert Jan Poorterman dhe superioritetin e tij dhe 'njohuri' për Nibiru dhe Annunaki

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 22 Prill 2019 10 Comments

burim: skyhighcreations.nl

Dje kam përshëndetur Evert Jan Poorterman për tregimet e tij të mrekullueshme të Pashkëve në faqen e internetit Niburu.co. Mendoj se ato duken shumë të këndshme, por në aspektin e përmbajtjes pyes veten nëse barra e tij e provës ka ndonjë kuptim. Evert Jan shpall një përzierje besimi dhe besimi UFO në planetin Niburu dhe Annunaki. Unë kam deklaruar më parë se besimi në këto zvarranikë është shumë interesant dhe i magjepsur veten për një kohë. Kjo për shkak se David Icke shkroi libra të tërë për të, që janë po aq interesante dhe për shkak të librave të Zecharia Sitchin. Unë gjithashtu nuk e përjashtoj përfundimisht këto teori, por nëse e konsideroj nga ideja se ne jetojmë në një realitet simulues (ose virtual) (siç përshkruhet në këtë artikull, këtu en këtu) është po aq e mundur sa është pjesë e mashtrimit të perceptimit tonë.

Ajo që është e rëndësishme është që rastet nuk janë plotësuar me dëshmi të rreme. Sidoqoftë, në tregimet e David Icke, Sitchin dhe Poorterman, unë nuk mund të marr çështje konkrete, por vetëm dëshmitë personale apo edhe dezinformata.

Për shembull, unë tregova më parë se puna e Zecharia Sitchin duket të bazohet në përkthimet e pllakave argjile që thjesht nuk janë të drejta ose madje gënjejnë. Sidoqoftë, në botën e internetit, është mjaft e vështirë të mos hasni në faqet e internetit që debinojnë, por e bëjnë vetë përsëri përmes gënjeshtrave apo shtrembërimeve. Unë dyshoj gjithnjë e më shumë se pjesët e mëdha të mediave alternative kontrollohen nga blloku i njëjtë i energjisë që është prapa mediave kryesore. Për shembull, nëse lidhni kritikat e mediave kryesore me teoritë si ato që pohojnë se toka është e sheshtë ose ekzistenca e atyre që janë si reptiliane, së shpejti mund të përjashtoni të gjitha kritikat dhe të tërheqni të drejtën ekskluzive për të vërtetën përsëri në mediat kryesore.

Unë dua të ndaj këtë bisedë me Evert Jan këtu, sepse unë jam i habitur nga arroganca e tij dhe mënyra në të cilën ai hedh poshtë kritikat. E-mail im i parë për Evert Jan dje ishte një reagim ndaj gazetës së tij në të cilën ai jep vizionin e tij mbi origjinën e partisë së Pashkëve. I thashë se artikujt e tij më magjepsin shumë, por që kam dyshimet e mia për historinë e Nibiru. Kjo nuk do të thotë se nuk mund të ketë të vërteta në artikullin e tij. Megjithatë, pyetja është nëse shohim këtu strategjinë e përzierjes së të vërtetës me marrëzi, siç u shpjegua më sipër.

Evert u përgjigj si më poshtë:

Oh mirë që më bën mirë; Martin Vrijland i Madh, i cili mendon se shkrimi im është i vlefshëm ... Gjithsesi i mirë. Gjej artikujt tuaj shumë të vlefshëm, por nuk mund të gjykoj gjithmonë nëse ajo që shkruani është e saktë. Dhe siç u përmend më herët; "Shoemaker vazhdon të lexojë". Kjo para për mua dhe për ju gjithashtu. Nibiro, PlanetX, SecondSun (Schwarze Sonne - SS - e nazistëve) nuk është tërësisht fusha juaj më e fortë e kërkimit. Epo imja për më shumë se tridhjetë vjet ... me njëzet vjet përgatitjesh. Duke pasur parasysh numrin e zbulimeve që më është lejuar të bëj, unë guxoj të them se jam një ekspert në fushën time. Ahem! Me njëfarë hezitimi është e vërtetë, por nderi që është për shkak! Shumë dyshojnë nëse ky yll i dytë ekziston; gjithashtu Micky van Leeuwen nga IndigoRevolution shtrihet në dysheme me mua dhe kritikon gjithçka për 'anunnaki' dhe planetin legjendar Nibiru. Ka kaq shumë indikacione për praninë e atij ylli me katër planetet e tij ... dhe kaq shumë indikacione se po vjen ... dhe ka kaq shumë indikacione se ekzistojnë "anunnaki" dhe ka edhe indikacione se ata të ngathët ndër të tjerë në Veluwe jetojnë në një bazë nëntokësore poshtë Fliegerhorst Deelen (lidhur me Delos grek - më shumë mitologji greke është vetëm mitologjia holandeze sepse grekët e lashtë ishin frisianë). Përshëndetje Evert Jan

U përgjigja vetëm një herë gjerësisht. Më lejoni të shtoj menjëherë përgjigjen që kam marrë këtë mëngjes, në të cilën Evert Jan shënoi përgjigjen e tij në ngjyrë blu.

Hi Evert,

Unë nuk mendoj aq shumë në aspektin e madh apo të vogël. Kjo është e gjitha pjesë e programimit tonë. Unë thjesht shkruaj idetë e mia për gjërat dhe me sa duket një numër njerëzish dëshirojnë ta lexojnë këtë, por mendoj se ka shumë më tepër njerëz që preferojnë të vdesin ose të më shohin të vdesin.

Sidoqoftë, mendoj se nuk mund të thuash se kur dikush bën dhjetëra vite të studimit të një subjekti, kjo me përkufizim do të thotë se ata kanë të drejtë. Kjo është e vërtetë! Por në bazë të asaj që më është lejuar të zbuloj!Dhe kjo shkoi shumë shpejt dhe ndoqi hap pas hapi njëri-tjetrin ... Atëherë, mendimtarët e mëdhenj si Nicola Tesla ose Niels Bohr nuk do të kishin dalë kurrë me njohuri të reja dhe gjithmonë duhej të përtypnin punën e mësuesve me shumë vite përvojë. Ju mund të ndërtoheni në një vizion tuneli ose në një rrugë të vjetër, kështu që të flisni, ose mund të ndërtoni një urë të re dhe të ndërtoni një rrugë të re.
Unë nuk mendoj se është e qartë se ju mund të kërkoni të drejtën ekskluzive për vizionin e duhur bazuar në vitet e studimit. Çfarë marrim tani ?! Unë jam i vetmi në Beneluks dhe për më tepër që di më së shumti rreth lëndës sime. Meqë unë kam qenë duke punuar në këtë, unë nuk kam ardhur në ndonjë studiues tjetër që mund të më tregoni diçka që nuk e njihja akoma! Unë jam i vetmi në botë i cili ka qenë në gjendje të zbulojë gjuhën e dytë të 'AN UN NA KI'; Kwando, një komandë shumë e stilizuar dhe gjuhë komanduese, jashtëzakonisht e përshtatshme për një garë të zhvilluar që, për shembull, bën udhëtimin në hapësirë. Unë jam i pari që shoh se tekstet në pllakat argjilore janë shkruar me shkronja të shkurtra. Vetëm disa vjet më parë një asyriolog holandez sugjeroi se 'shkrimi kuneiform' mund të ishte një skenar i shkurtër. Për fat të keq nuk dëgjova më shumë për këtë. Ajo duhet të ketë qenë e shënjuar, sepse nisja e diçkaje të re nuk lejohet. Unë jam ndoshta edhe i pari dhe i vetmi që e sheh se holandisht / frisianët vijnë nga Babilonia, Akuadi dhe Sumeri. Nuk e marr atë nga Sitchin. Unë jam ndoshta edhe i vetmi që mund të tregojë pse Marsi është i kuq dhe se vija dhe pikat e asaj të kuqe janë në atmosferën e Jupiterit. Dhe kështu unë mund të shtoj disa fakte që deri më tani askush nuk pa librat e Zecharia Sitchin. Shkencëtarët, për shembull, po përpiqen të demonstrojnë dhe demonstrojnë teorinë evolutive për dekada, por kjo nuk do të thotë që të gjithë ata shkencëtarë me përvojë janë në rrugën e duhur ose mund të pretendojnë të përfaqësojnë të vërtetën në bazë të atyre viteve. Mbetet një sistem besimi që po përpunohet.
Ju mund të thoni se jeni një ekspert në kërkime mbi një temë të tillë si teoria e evolucionit, por a do të thotë kjo se askush nuk mund ose duhet të ngrihet përsëri që e vë në dyshim teorinë? Sigurisht që ju bëni, me arsye të mira. Por jo vetëm ... ose atë që keni bërë - na jepni një video prej një ore e gjysmë dhe pastaj duhet të kuptojmë se cili është kontradiktë e bazuar në historinë e Sitchinit. Kjo histori i përket të tjerëve ... dhe ju me sa duket e mbështesni atë. Mirë, mundeni, por pastaj listoni faktet dhe tregoni lexuesve tuaj atë që shihni, mendoni dhe mendoni bazuar në videon e paraqitur. Ne lexuesit nuk mund ta shohin ose ta zbulojnë atë në histori. Pra, na duhet të na ndihmosh me këtë.
Pra, unë nuk besoj në terma të tillë si 'ekspert' dhe prandaj jo në 'ju mbani lexuesin e këpucëve'. Unë jam. Ju mund të keni një opinion mbi të gjitha llojet e lëndëve, por nëse jeni në rrugën e duhur janë dy. Një foshnjë në sandbox me një flluska të zhurmshme në hundë mund të bashkohet në bisedë, për sa kohë që ai është i aftë ta bëjë këtë! Nëse shikoni Nieuwsuur do të shikoni gjithashtu ekspertë të terrorizmit, ekspertë amerikanë, specialistë dhe ekspertë a, b ose c. A jeni gjithmonë dakord me këtë? Absolutisht jo! Apo mendoni se nuk duhet të kritikoni? Sigurisht, nëse unë mund ta vlerësoj saktë dhe të vlerësoj atë që po diskutohet dhe bazuar në njohuritë, njohuritë dhe hulumtimet e mia, dhe mund të krijoj imazhin dhe vizionin tim ... dhe pastaj unë thërras njëherë dhe pastaj them me zë të lartë në dhomë; 'Bunch of bruises dhe humbësit' ... dhe kaloni në një tjetër kanal. Veçanërisht tani me zhurmën rreth klimës! Bazuar në pozicionin tuaj, përgjigja ndaj kësaj duhet të jetë "jo, unë nuk mund të kritikoj". Pyes veten nëse e vendos atë në praktikë veten. Kështu që nuk i përmbahem leximit tim, sepse nuk kam lexime dhe mendoj se mund të lindin njohuri të mira duke e larguar këpucarin larg leximit të tij dhe duke i vënë dikujt me një perspektivë të re të freskët që mund të mendojë se produkti mund të bëhen edhe më të mençur dhe të ndryshëm. E njëjta gjë vlen edhe për lajmet, historinë, fenë dhe çështje të tjera. Vitet e përvojës nuk janë sinonim me pikëpamjen e duhur të çështjes. Ju pothuajse duhet të pajtoheni me mua. Pajtohem plotësisht ...
Unë kam përmendur tashmë faqen e internetit që kritikon librat e Zecharia Sitchin dhe pyes veten se çfarë mendoni për këtë. Shiko më herët ...
Fakti që unë gjej deklaratat tuaja interesante nuk do të thotë domosdoshmërisht se unë supozoj se është e gjitha e saktë. Megjithatë, e gjej atë interesante, sepse me sa duket e di se si të interesosh shumë lexues dhe gjithashtu i njoh gjëra që mund të përmbajnë bërthamat e së vërtetës. Unë vetëm pyes veten nëse ajo nuk është një përzierje e së vërtetës me (me vetëdije apo jo) desinfo. Gjithçka është bërë nga unë ... Disa ide mund të tingëllojnë shumë bindëse ose interesante. Duke krijuar përshtypjen se keni nevojë për dekada studimesh për ta kuptuar atë, efekti mund të jetë që njerëzit ta marrin atë pa kontrolluar vetë barrën e provës. Pas të gjitha, shumica e njerëzve nuk kanë kohë për këtë ... as kuptim dhe arsye për të!

Unë jam kurioz për indikacionet konkrete, të demonstrueshme për ekzistencën e Nibiru dhe, për shembull, të bazës nëntokësore në Fliegerhorst Deelen. A keni dëshmi konkrete për atë bazë nëntokësore apo është bazuar në tregimet e njerëzve? Ndjenja dhe njohuri dhe vizionet dhe deklaratat e të tjerëve. Arnhem / Velp ishte një pikë e nxehtë në vitet 60 dhe '70, si dhe Aeroporti Deelen. Dëshmitarët panë dritë, objekte fluturuese (UFO) dhe sipas babait të një të njohur të imi, i cili ishte një agjent në Velp në atë kohë, telefoni shpesh ishte i kuq për shkak të raporteve. Mund të ketë një bazë nëntokësore midis Arnhem dhe Velp (pranë piramidës në Velperbroek). Do të kishte një bazë dhjetë-katëshe poshtë Aeroportit Deelen. Dy kate janë më të mëdha dhe më të mëdha se tjetra dhe ka dy avionë me diametër të përafërt me metra 200! Komandantët e Ushtrisë Dik Berlin (gjermane) u bënë anëtare të Bordit të Drejtorëve të Parkut Kombëtar Hoge Veluwe dhe Muzeut Kröller-Müller (gjermanët) menjëherë pas daljes në pension të tij. Çfarë bën një ish-ushtar atje në Veluwe? A u bë papritur njeriu i dashuruar dhe i artit njohës i artit?! Apo ai mund të bëjë vizita jozyrtare në bazën nëntokësore (për të marrë udhëzimet e tij nga 'perënditë' atje ?!), siç bëri Adolf Hitler (gjerman) tre herë ?!). Berlini u pasua nga Peter von Uhm (gjermanisht). Kur u pensionua, ai gjithashtu pati sukses Dick Berlin në bordin e drejtorëve të Parkut Kombëtar Hoge Veluwe dhe Muzeun Kröller-Müller. Pjetri me sa duket papritmas e donte natyrën dhe artin. Mendoj se mund ta fshijmë bazën Arnhem / Velp në një shëtitje me hotelin Bilderberg pranë Oosterbeek, Fliegerhorst Deelen, bazën nëntokësore atje, 'bigfoots' ose 'njerëzit e ujkut' të vegjël të shikuara në Veluwe, prania e 'mbretërore' pranë Apeldoorn, tempujve të lashtë të dedikuar për Apollo (i detyrohet Apeldoorn emrin e saj), gjilpërë, pallatin Loo, Hoog-Soeren (duket të jetë një vend shumë i fortë i pushtetit), Ronde Huis, 'wodanseiken' Veluwe dhe mounds varrimit, shtigjet e procesional në Drie / Wekerom dhe madje edhe më shumë të jetë e mundur. Të huajt janë shushurim atje ... hahaha! Dhe çfarë ndodhi me performancën e Madonnës në Gelderromë në atë kohë ... Ajo jetoi në dhoma në hotelin Bilderberg dhe pati një vizitë atje nga Princi Çarls dhe Mbretëresha Beatrix. A kanë të gjithë ata që kanë zvarranikë të mirë ?! Ne nuk e dimë, por Bilderberg Hotels (në mbarë botën) gjithmonë duket se kanë mbyllur një krah për mysafirët normalë, por jo për mysafirët e papritur (shapeshifters ?, reptiles?!). Arnhem, Gelre, Dragoit vrarë nga një kalorës ... dhe ndërkohë që kalorësi futi heshtën e tij në zemër të Dragoit, kafsha murmuriti fjalët; 'Gelre, gelre, gelre' ... Gelre në gjuhën primordiale Kwando bëhet GE EL RE>, do të thotë; 'bindem-El / ellipse / elastike /ose GELRE ka të bëjë me 'dëgjimin', duke iu përgjigjur ... diçkaje apo dikush që është i rregullt dhe i zgjerueshëm ... që do të ishte ylli i dytë që kalon çdo 3600 për vite ... dhe pastaj ka të bëjë me të me 'dracos' nëntokësore në Veluwe ?! Ne nuk e dimë aq mbani mend dhe ndoshta lidheni me gjëra të tjera të çuditshme në Veluwe. Në inversion ne pastaj shohim ER LE EG <me kuptimin; 'metal / vlerë-jeta-madje', ose mund të ketë diçka të bëjë me metalet e çmuara (ari) që minat e "UN NA KI" (gjermanët) këtu dhe të dërgojnë në planetin e tyre ... ose a është ajo për 'fireflies' në Veluwe që në kohët e lashta ferruginous shkrirë. Meshkuj të vegjël (goblins? Kobolters?), Zvarranikët pak amfibë që ndërtuan në bazën nëntokësore ndoshta?

Për shembull, David Talbott (i cili vazhdon punën e Immanuel Velikovsky) nuk beson në ekzistencën e Nibiru. Ju i referoheni punës së Velikovskit. Si e vendosni këtë? Immanuel Velikovsky nuk ishte në dijeni të ekzistencës së yllit të dytë. Pra, nuk do të gjeni asgjë në librat e tij. Indikacionet për ekzistencën e saj! Për shembull, kilometrat e "ujit të tokës" janë thithur si yll kalon, siç është gjatë Eksodit ... dhe si rezultat i së cilës Deti i Kuq ka tharë përkohësisht. Për tri ditë (këto janë tri ditët kur Jezusi është në varrin e tij, dhe pas tri ditësh Jezusi ngrihet). Jezusi është gjithashtu një nga emrat e shumtë për yllin e dytë. Velikovsky lejon që kjo të ndodhë përmes një komete ... dhe unë mendoj se kometa e Velikovskit është vetëm ylli i dytë. Ose planeti Nibiroe nga Sitchin. Vetëm kjo njohuri nuk ishte njohur ende në kohën e tij. Shkurt, kur Sitchin publikoi librin e tij në 1976.

Poorterman i referohet në përgjigjen e tij ky artikull nga unë, në të cilën kam postuar një film tre orësh që zhvlerëson barrën e provës së Zecharia Sitchin. Evert Jan nuk mendon se është e mjaftueshme. Ai mund të mendojë se unë duhet të bëj deshifrimin e tabletave të argjilës, por pyetja është nëse ai ka marrë vështirësi për të parë videon. Në atë video shpjegohet hap pas hapi se si barra e provës e paraqitur nga Sitchin dhe të tjerët nuk është faktike apo edhe e gabuar. Unë e kuptoj se Evert Jan dëshiron që unë ta shkruaj të gjithë hap pas hapi, por nuk kam të njëjtën arrogancë si Evert Jan dhe besoj se ju si një lexues mund ta merrni atë nga kjo video shumë mirë, pa pasur nevojë të shkruani atë. Unë mendoj se kjo është një mos-argument për ta hedhur atë në. Për më tepër, Evert Jan kundërshton veten duke thënë në fund të paragrafit 5 se ai plotësisht pajtohet me mua, ndërkohë që ai nuk pajtohet me mua atje, por unë në të vërtetë e them të njëjtën gjë.

Çfarë ka në emrin Poorterman? Derëtar? Evert Jan kthehet në reagimin e tij me tregimet për deklaratat e dëshmitarëve dhe gnomes, por nëse vërtet shikoni dokumentarin më poshtë, ju do të gjeni se ne nuk duhet gjithmonë të pranojmë tregime pa menduar. Evert Jan është i qartë se ai mendon se shumica e lexuesve të tij nuk kanë 'as kuptim dhe as kuptim' për të hetuar gjërat, por ai publikon një copë për Nibiru çdo javë. Pra, duket se ai supozon që ju e pranoni atë prej tij dhe nuk keni kuptim apo arsye për ta kontrolluar atë vetë. Personalisht e gjej një turp që i afroheni lexuesve me një arrogancë të tillë.

Për një mirëkuptim të mirë dhe për shkak se supozoj se ke kuptimin dhe arsyen për të kuptuar përmbajtjen, do ta vendos sërish videon në të cilën shpjegohet se si disa shkrimtarë të mëdhenj shpesh shpallin gjëra të pastra. Megjithatë, unë mund të imagjinoj që nuk keni kohë të shikoni për tre orë, por në vend të krijimit të një filmi Hollywood në fundjavë, mund të dëshironi të bëni kohë për diçka me pak më shumë thellësi. Ndoshta Evert Jan gjithashtu mund t'i përgjigjet kësaj përmbajtje një herë, në vend që ta përfundojë atë me 'përtacinë' nga ana ime (sepse nuk shkruaj gjithçka hap pas hapi). Përkundrazi, është e dobishme për të parë materialin mbështetës vizual, duke e bërë këtë dokumentar ndoshta forma më e mirë. Natyrisht, po ashtu vlen këtu që ne duhet të merremi me informacionin e të tjerëve, sepse ti dhe unë kurrë nuk do të gjejmë kohën për të zbuluar, p.sh., pllakat sumeriane të argjilës, por së paku është e dobishme të studiojmë gjithashtu anën tjetër. A Evert Jan, për shembull, mendon se 'steno' (shih reagimin) e pllakave të argjilës që ai zbuloi thonë më shumë për Nibiru dhe Annunaki? A mund të provohet kjo me dëshmi dhe për thjeshtësinë "as mendja as mendja" nuk duket të kontrollojë të vërtetën?

A ekziston ekzistenca e planit 12e? A ekziston ekzistenca e Annunaki? Jo, natyrisht jo. Mund të jetë gjithashtu që njerëzit si Sitchin janë derëtarët që duhet të përziejnë të vërtetën me marrëzira të vetëdijshme. Mund të jetë gjithashtu se ata thjesht janë të bindur për këtë. Sidoqoftë, historitë vazhdojnë të kenë një tërheqje të madhe. Unë gjithashtu i gjej ato shumë interesante, por ndonjëherë ju vetëm duhet të bëni një kontroll për të parë nëse ato nuk janë vetëm histori interesante. Personalisht, unë tentoj të marr më shumë nga historia kjo perspektivë për të parë (kliko në atë link). Unë gjithashtu ju këshilloj që ta heijni vetë dhe të mos pranoni asgjë pa dyshim. Kjo sigurisht vlen për gjithçka që shkruaj.

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (10)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. keazer ka shkruajtur:

  E cila ende më zë më shumë.
  Gjithashtu faleminderit për ju që të shikoni më tej si kemi mësuar.

  Përfshirë këtë video që më dha një pikëpamje krejtësisht të ndryshme se ne nuk jemi aq larg
  nëse kjo është pohuar sot.
  Duhet të jeni të durueshëm me videon
  https://www.youtube.com/watch?v=fFrLkNrATGA

  Pastaj ju vini në pikë 2 nëse këto (male) janë të braktisura.
  Përse të gjitha imazhet nuk bëhen petrifikuese në Egjiptin e lashtë? kush i di piramidat?
  https://youtu.be/puXsFyainQU

  Si është sharruar, sa i shpuar ka nënkuptuar se kemi të bëjmë me një qytetërim më të lartë se tani?
  Apo do të thotë se ata ishin po aq sa jemi tani, por kjo natyrë e ka bërë enigmën të vështirë sepse është e ngurtësuar?

  Kush e di por është material për të menduar se ju gjithmonë mund të gaboni.

 2. Analizoj ka shkruajtur:

  Hi Martin, unë kam komentuar një herë për atë Poorterman të parë këtë koment
  https://www.martinvrijland.nl/nieuws-analyses/het-einde-van-de-onafhankelijke-berichtgeving/#comment-4335

  Mbajeni një sy në atë për disa vjet tani. Lëkura me biçikletë ka shumë prirje drejt lëkurës ariane të Rajhut të Tretë. Unë nuk i besoj atij për një metër ...

 3. Guppy ka shkruajtur:

  Tani kemi arritur një pikë ku e dimë se kjo botë është një përsëritje / iluzion. Shpejtësia e dritës është e vonuar që ju të merrni kohë dhe material. Kush e krijoi këtë botë dhe kush është dhe ku ai jeton, kjo ka rëndësi? Epo nëse i japim atij energjinë tonë duke u rrënjosur në të kaluarën. Edhe nëse luftojmë drejt për ne, atëherë ky perëndi merr rrugën e tij. Nëse emri i tij / saj (i asnjanës) është Allahu, Annunaki, Elohim, zot, Zeus, Isis, Maria dhe kështu me radhë është me të vërtetë e parëndësishme. Kur e kthejmë trupin tonë në një tempull në nder të origjinalit, bota jonë e mashtrimit pushon së ekzistuari. Ju shikoni se kjo ndodh, ne duhet vetëm të bëjmë zgjedhjen dhe të them lamtumirë në botën e vjetër.

  Të gjitha kanë të bëjnë me rregullimin e qelizave të trupit (ADN) tek ata që vijnë nga lart. Është energji, a hyjmë në firewall ose në origjinalin tonë?

  https://youtu.be/vxI7i-ycyG8

 4. Zonnetje ka shkruajtur:

  Martin Do ta mbaj atë të shkurtër. Vetëm bëni gjërat tuaja dhe të gjithë pjesa tjetër është zbavitje.

 5. JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM ka shkruajtur:

  Teoria e evolucionit është një gënjeshtër! nuk ka pasur kurrë një dëshmi të "formës së ndërmjetme" të gjetur nga varrezat (arkeologët)!
  Nëse nuk mund ta shpjegoni atë, thuaj "Bum i madh".

 6. Guppy ka shkruajtur:

  Natyrisht është konfuze se të gjitha ato piramida të mëdha dhe të ngjashme u ndërtuan nga njerëz të vegjël të kufizuar. Unë jam i sigurt se toka është më e vjetër se ata na bëjnë të besojmë. Unë gjithashtu besoj se Niburu kalon një herë në vit 3600 për të rivendosur tokën. Unë nuk besoj se ka perëndi në këtë planet, ky është vetëm një planet plot energji që shkakton një zhvendosje pole.

  Këto tregime u shpikën nga grupi me njohuri të mëparshme okulte për t'u bërë përsëri sundimtarë të epokës së re. E gjithë historia e UFO-ve dhe ata që vijnë nga lart janë tërësisht jashtë kontekstit.

  Gjithçka është krijuar nga mendimet tona!

  Njerëzit qenë më të mëdhenj, sepse shtresa e ozonit 7 ishte e trashë, testet u bënë me këtë dhe vërtetuan shkencërisht. Intuita ime e gjen këtë një shpjegim logjik, i jap atij më shumë vlerë se sa prova shkencore. Përveç kësaj, kjo shpjegon se dinot janë zhdukur dhe se gjithçka në tokë ishte shumë më e madhe. Shtresa e ozonit po shërohet përsëri dhe shansi është pra shumë i lartë që gjithçka do të bëhet më e madhe përsëri dhe jo vetëm holandeze.

  Kjo është arsyeja pse është mirë që të tregoni se ne duhet të jemi fleksibil në mbledhjen e informacionit dhe jo bastin për një kalë.

  Kam zhvilluar një mënyrë dhe kam larguar shumë informacione kudo dhe kam filtruar më së shumti dhe kam pjesë të dobishme në mendjen time.

  Si e di se çfarë është e vërtetë dhe jo: Intuition!

  Disa njerëz do ta thonë këtë, por përqendrohen te intuita juaj dhe më pas mund ta vendosni enigmën.

  Mos lejoni të tjerët të vënë mister!

 7. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Evert-Jan refuzon të shikojë videon në të cilën supozimet e Sitchinit janë dëmtuar plotësisht
  Unë duhet të shkruaj atë haha.
  Vetëm të shikoni Evertin, sepse mbështetet me prova video dhe kjo është paksa e vështirë të shkruhet.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=13985:de-tempel-van-salomo-deel-2-evert-jan-poorterman&catid=7:archeologie&Itemid=19

  • Guppy ka shkruajtur:

   Ai ndoshta edhe refuzon të marrë naftën e CBD Orjana dhe argjendin colloidal, ai fillon çdo kolonë që ai ndihet i sëmurë. Pas të gjitha, unë besoj fort në këto dy mënyra dhe bëj argjend colloidal veten time.

   Ende duhet të them se unë mendoj se faqja e niburu ka qëllime të mira përveç për promovimin e ufo-së. Ata e përjetojnë këtë në mënyrë të pabesueshme dhe dëmtojnë tregimet e tjera të dobishme.

   Evert-Jan thotë se obelisk duhet të përfaqësojë një raketë, që ai duhet të përfaqësojë një penis, ai ka të drejtë. Është një antenë që duhet të dërgojë energji ose orgazmë për zotat / entitetet / kukudhët dualistë.

   Saucers fluturues padyshim do të vijnë në këtë tokë, por ata u nisën në këtë tokë dhe jo nga planete të tjera. Unë besoj se ka vetëm një mënyrë dhe kjo është nëpërmjet kanalit të lindjes ose nëpërmjet vdekjes. E njëjta gjë vlen edhe për historinë që Annunakiu ka nevojë për ari tonë për të rikthyer atmosferën e planetit të tyre. Kjo histori është figurativisht ari duhet të pasqyrojë energjinë që njerëzit vënë në të. Ne jemi bletët që punojnë për para / ari / mjaltë dhe se obelisku / penisi krijon babe të reja (thonë Samsung / saturn Galaxy, përfaqësimi gala i x dhe y).

   Nëse një anije kozmike e madhe ulet, ata vetëm të hyjnë mirë, unë pres që të largohem nga tubi.

   Për të kuptuar gjithçka që me të vërtetë nuk keni për të mësuar gjuhët primare, ju vetëm duhet t'i kushtoni vëmendje.

   Përkthe çdo gjë në Energji, kështu që unë do të marr një dem të kuq.

   • Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Është qëllimi i kundërshtimit të kontrolluar për të përzier pjesët e së vërtetës me pakuptimta. Nëse dikush merr vështirësi për të parë dosjen 3 orë, shumë bëhet e qartë për atë absurditet.
    Pra, të vijnë në Evert Jan .. ju mund ta bëni atë!

 8. i lehtë ka shkruajtur:

  Evert-Jan është një ekscentrik i veçantë që i përmbahet të vërtetave të tij, ka syrin dhe veshin për realitetin rreth tij. Oh dashur se çfarë po them tani .... realiteti i tij është realiteti. Dhe a kam përdorur qiellin ...? Oh oh, EJ ka një mendim të qartë për këtë gjithashtu.

  Vite më parë unë e njihja EJ-në deri në afërsi, por që atëherë unë kurrë nuk kam takuar askënd që ka një teori më të shtrembëruar sesa ai. Sa herë që kërkoni një provë konkrete ose barrë të provës për gjetjet e tij, ai i referohet viteve të 30 të përvojës dhe kërkimit. Oh yes ... 10 vite më parë, kjo ishte 30 vite hulumtimi. Pra, me sa duket ky rekord me gjatësi të plotë është mbërthyer në një gërvishtje shumë të trashë. Unë personalisht hedh atë rekord larg në një moment të caktuar dhe të fillojnë të kërkojnë një tingull tjetër, dhe shpesh jo më pak të bukur.

  E cila gjithnjë më ka stimuluar me EJ dhe me teoritë e tij ... Pse është ai i vetmi që duket se di gjithçka për këtë (fjalët e tij) dhe pse ka njohuri dhe mençuri për të interpretuar atë që është mesazhi i këtij personi më të lartë? fuqia është, dhe pjesa tjetër e këtij planeti është shumë budalla dhe mbi të gjitha shumë pak për të fituar këtë njohuri.

  E gjej përgjigjen që EJ gjithmonë ekspozon mbi shumë të veçantë. Ajo është plot kontradikta, siç thekson vetë Martin, por mendoj se sfida për EJ është se ai së pari duhet të mësojë të lexojë mirë dhe të interpretojë atë që ka lexuar para se të bëjë një argument vetëbesimi!

  Së fundi, mendimi im personal është se EJ mund të tregojë një histori të mirë gjatë zjarrit dhe duhet të kufizohet në atë. Duke paraqitur veten si një ikonë shkencore që mbi të gjitha nuk dëshiron të dëgjojë dhe të shikojë pikëpamjet e të tjerëve ... çfarë lloj studiues jeni atëherë?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër