Gjyshi i Greta Thunberg rezulton të jetë shpikësi i efektit serë dhe uljes së popullsisë përmes eugjenikës

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 18 nëntor 2019 9 Comments

Nëse dikush papritmas merr kaq shumë vëmendje dhe është ylli në rritje në skenën botërore, kjo zakonisht nuk është rastësi. Gjithashtu në rastin e klimës suedeze dhe aktivistes së mjedisit Greta Thunberg duket se një planifikim i duhur i kishte paraprirë kësaj. Nëna e saj, Malena Ernman, fitoi në finale për pjesëmarrjen Suedeze në Eurovision Song Contest në 2009 dhe kështu u bë një fytyrë e njohur, e cila është e dobishme nëse vajza juaj duket si ju dhe më vonë duhet të bëhet një yll botëror. Promovimi sekret ndoshta ka filluar tashmë atje. Mund t'i përgjigjeni pyetjes nëse nëna Malena mund të këndojë vërtet mirë (shiko këtu). Sidoqoftë, është shumë më interesante të studioni familjen Thunberg dhe do të zbuloni se lëndët CO2, 'ngrohja globale' dhe 'ulja e popullsisë' janë prejardhje nga e njëjta familje.

Greta Thunberg (lindur në 2003) sipas Wikipedia një kushëri i dytë i largët i Svante August Arrhenius. Babai i saj Svante Thunberg, një aktor, mban emrin e Svante Arrhenius. Arrhenius është parë si shkencëtari i parë që përshkruan të ashtuquajturin efektin Arrhenius, një përmirësim natyror i ngrohjes globale përmes rritjes së avullimit të ujit dhe dioksidit të karbonit (CO2) nga deti për shkak të një rënie të reflektivitetit. Ai parashikoi që një rritje e CO2 në atmosferë shkakton një rritje të temperaturës në Tokë. Sipas tij, një dyfishim i CO2 do të lidhej me një ngrohje nga gradat 4 në 6, e cila u shkaktua nga nxehtësia diellore për pjesën 2 / 3e dhe CO1 për pjesën 3 / 2e. Kjo është interpretuar nga studiues si Keeling si një efekt serë i shkaktuar plotësisht nga CO2. Kështu që ju mund të thoni se tema është më mirë në familje.

Svante Arrhenius lindi në Gut Vik, afër Uppsala, biri i Svante Gustav dhe Carolina Thunberg Arrhenius. Duket se Greta nuk është një kushërirë e largët, por një stërnip i drejtpërdrejtë. Wikipedia nuk thotë se vetë Svante Arrhenius gjithashtu u martua me një Thunberg. Emri i saj ishte Karolina Kristina Thunberg. Kjo është e qartë nga rezultatet e kërkimit ende të dukshme nga Google. Sidoqoftë, nëse klikoni në vetë lidhjen, përmbajtja është e ngjashme myheritage.com të rregullohen në lidhje me atë që rezultati i kërkimit tregon akoma (shiko pamjen e mëposhtme më poshtë). Duket se është paksa e paqartë me pedagogët dhe duket se emri Thunberg në të vërtetë mund të lidhet drejtpërdrejt me këtë themelues të ngrohjes globale, Svante Arrhenius. Shtë gjithashtu e jashtëzakonshme që Svante me siguri është martuar në familje (nga ana e nënës së tij). Një incest i tillë është zakonisht diçka që ne shohim me linjat e vjetra fisnike të gjakut (të tilla si në libri im quajtur). Sidoqoftë, nëse ka përleshje me prejardhje, atëherë prejardhja direkte mund të mos dëshmohet më, por lidhja familjare është e padiskutueshme.

Svante Arrhenius ishte i përfshirë në eugjenikë dhe ishte anëtar i bordit të Shoqatës Suedeze për Higjienë Raciale. Uebfaqja eugenicsarchive.ca deklaron sa vijon në lidhje me këtë:

Arrhenius u përfshi në lëvizjen eugjenike duke u anëtarësuar në Shoqërinë Suedeze për Higjienë Raciale, një grup i përqendruar në kërkimin dhe promovimin e përfitimeve të riprodhimit të kontrolluar te njerëzit (Broberg & Roll-Hansen, 2005). Kjo shoqëri u formua në 1909 në përpjekje për të popullarizuar eugjenikën dhe për të inkurajuar ndryshimet e politikave për të promovuar eugjenikën (Bjorkman & Widmalm, 2010). Arrhenius nuk ishte vetëm anëtar; ai ishte në bord për shoqërinë (Broberg & Roll-Hansen, 2005). Shoqëria dha leksione dhe shpërndau publikut pamfleta pro-eugjenike, por për shkak se ishte e paligjshme për ta të diskutonin ndonjë metodë të kontrollit të lindjes, grupi mendohej se kishte ndikim të kufizuar në përgjithësi (Broberg & Roll-Hansen, 2005).

Arrhenius u përfshi në lëvizjen eugjenikë duke u bërë një anëtar i Shoqatës Suedeze për Pastërti, një grup që u përqëndrua në kërkimin dhe promovimin e përfitimeve të riprodhimit të kontrolluar të njeriut (Broberg & Roll-Hansen, 2005). Kjo shoqatë u themelua në 1909 në një përpjekje për të popullarizuar eugjenikën dhe për të inkurajuar ndryshimet e politikave për të promovuar eugjenikën (Bjorkman & Widmalm, 2010). Arrhenius nuk ishte vetëm anëtar; ai ishte në bordin e shoqatës (Broberg & Roll-Hansen, 2005). Shoqata dha leksione dhe shpërndante pamfleta pro-eugjenike për publikun, por për shkak se ishte e paligjshme të diskutohej për çdo metodë të kontracepsionit, mendohej se grupi në përgjithësi kishte ndikim të kufizuar (Broberg & Roll-Hansen, 2005).

burimi: artnet.com

Stërgjyshi (i supozuar) i Greta ishte pra një kulm i lartë. Rreth 1900, ky Svante Arrhenius u përfshi në themelimin e Institutit Nobel dhe themimeve Nobel të lidhura. Në 1901 ai ishte - megjithë një kundërshtim të fortë - i zgjedhur anëtar i Akademisë Mbretërore Suedeze të Shkencave. Për pjesën tjetër të jetës së tij, ai do të mbetej një anëtar i Komitetit Nobel të Fizikës dhe një anëtar de fakto i Komitetit Nobel të Kimisë. Ai përdori pozicionin e tij me ndikim për të rregulluar Prmimet Nobel për miqtë e tij (Jacobus van 't Hoff, Wilhelm Ostwald dhe Theodore Richards) dhe u përpoq t'i kujtonte ata nga armiqtë e tij (Paul Ehrlich, Walther Nernst, Dmitri Mendeleev). Ai gjithashtu mori një mim Nobel në 1903 dhe kështu në fakt e shpërbleu veten, sepse ishte i përfshirë në ngritjen e institutit që jep çmimet. Pra, shkenca atëherë kishte të bënte me favorizmin dhe jo për përmbajtjen.

Shtë interesante që në disa botime diskutohet se historia e ngrohjes globale ka të bëjë me krijimin e një qeverie botërore dhe uljen e popullsisë. Kam shkruar për këtë në artikullin tim të fundit (shiko këtu). Në ky artikull Publicisti Brandon Smith gjithashtu e bën të qartë se një manifest nga Sekretari i Përgjithshëm i KB nga 90 tregon se ngrohja globale u shpik për të frikësuar popullsinë botërore dhe më pas të shtynte një axhendë. Në artikullin e tij, ai tregon përfundimisht se ajo axhendë ka të bëjë edhe me uljen e popullsisë. Epo, ajo pikë e axhendës mund të gjurmohet edhe te stërgjyshi i Gretës (i supozuar).

Pra, nëse Greta Thunberg fryn aq lart nga kulla sa duhet të dëgjojmë më shumë shkencën e ngrohjes globale me CO2, tani duket se ajo teori duket se vjen direkt nga gjyshi i saj (shumë i mundshëm) dhe nga i njëjti gjysh mashtrues që dha veten dhe miqtë e tij Nobmime Nobel. Kjo po tregon për mënyrën se si shumë shkencëtarë sot janë duke u larguar mënjanë kur kritikojnë leximin zyrtar të ngrohjes globale si rezultat i CO2.

Në librin tim të ri do të merrni një përmbledhje të qartë të të gjitha shtresave të mashtrimit dhe mashtrimit. Ai tregon gjithashtu se si ai sistem i ri i kontrollit botëror do të shpaloset në nivelin e ADN-së dhe përmes ndërfaqeve të trurit dhe kompjuterit. Libri nuk është një kopje e librave të David Icke dhe nuk ka asnjë lidhje me tokat e rrafshëta ose zvarranikët. Libri, sidoqoftë, ofron një përmbledhje të rëndësishme se si strukturohen shtresat e programimit dhe si mund të kuptohen. Për shkak se libri mund të lexohet brenda një dite dhe vjen me një zgjidhje konkrete, është shumë e lehtë për t'u shpërndarë në familjen dhe miqtë. Isshtë koha që ne të ndërmarrim veprime dhe prandaj është koha që ta promovojmë librin. Ju gjithashtu mbështesni punën time me blerjen e librit.

ose dhuroni

Lista e lidhjeve burimore: myheritage.com, alt-market.com, eugenicsarchive.ca

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (9)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Shtë i gjithë komunizmi përmes derës së pasme, ku masa ose ajo që mbetet prej saj lë kontroll / fuqi tek disa të lumtur nën maskën e 'ndryshimit të klimës'.

  "A nuk është shpresa e vetme për planetin që qytetërimet e industrializuara shemben? A nuk është përgjegjësia jonë ta realizojmë? ”- Maurice Strong, themeluese e Programit të KB për Mjedisin

  "Zhvillimi i mjedisit" ose civilizimi ynë ... do të ketë pashmangshmërisht pasoja të shumta politike. Ndoshta më e rëndësishmja prej tyre do të jetë një ndryshim gradual në statusin e Kombeve të Bashkuara. Në mënyrë të pashmangshme, ajo duhet të marrë përsipër disa aspekte të një qeverie botërore. ”- Mikhail Gorbachev, Shteti i Forumit Botëror
  https://www.henrymakow.com/2019/09/climate-change-hidden-agenda.html

  Pas fall rënies ’së socializmit Sovjetik, Gorbaçovi u diplomua pa dyshim në pozitat e pushtetit mbi qeveritë sovrane. Gjatë administrimit të Klinton ai jetoi në Presidio në San Francisko *, sapo fluturoi kryqin e gjelbër të një Kalorësi të Maltës në vendbanimin e tij. Roli i tij me KB ka promovuar fenë e re NWO "Green" të favorizuar nga KB për masat. Së bashku me personazhe të tillë si Maurice Strong dhe Al Gore, Gorbachev hartoi "Kartën e Tokës" që synonte të zëvendësojë Dhjetë Urdhërimet.
  https://www.henrymakow.com/the_top_secret_gorbachev_files.html

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Familja gjithashtu?

  https://pbs.twimg.com/media/EE3O70VW4AEaJku.jpg

 3. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  dhe shikoni se si një artikull shfaqet në faqen e trollensit njëkohësisht, për të tërhequr tërë gjërat përsëri në qesharake dhe për të manipuluar kërkimet:

  A është Greta Thunberg një udhëtare kohë?
  E hënë, Nëntor 18 2019 15: 04

 4. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Ju mund të tregoni me numrin e herë që një artikull si ky është i ndarë dhe numri i vizitorëve që ky i fundit nuk rritet asnjëherë në mënyrë të konsiderueshme mbi mesataren, që është një tregues që Facebook thjesht e filtron (duke mos treguar në afatin kohor të miqve). Prandaj është thjesht i mbyllur dhe askush nuk mund ta shohë atë. Liria e shprehjes, por më pas e mbyllur.

Lini një Përgjigju

CLOSE
CLOSE

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër