Grupi i mafias Mark Rutte dëshiron të vjedh 4 vite për BE

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 5 Shtator 2016 2 Comments

mark-rutte mysafirët e verësSa e mirë është nëse arrini të vjedhni njerëzit për miliarda dhe në fund të udhëtimit ju thoni keq dhe largoheni me të! Në vetvete është veçanërisht psikologjikisht interesante të theksohet se mediat kanë kaq shumë ndikim që njerëzit e gëlltitin atë. Biseda e Mark Rutte Vizitorë të verës ishte një shfaqje fantastike propaganda të jap karrierën e tij mashtrues me atë të një njeriu nën presion të rëndë ka vepruar në njohjen më të mirë dhe besim. Dhe ka një shans të mirë se gjysma e Holandës do të kthehet në të. Ajo është gjithashtu mjaft e një listë: gënjyer në lidhje me miliarda për shkak se Greqia kishte për të shpëtuar, i shtrirë në rrëzimin e avionit MH17, gënjejnë në lidhje me orientimin tuaj seksual, por insistojnë që ju vetëm bie mbi gratë, gënjejnë për shkaqet dhe pasojat e rrjedhjes së refugjatëve, gënjejnë për marrjen e një referendumi serioz (i cili në vetvete është tashmë një afleidingsmanoeuvre ishte) dhe ka ende pika të panumërta për t'u përmendur. Do të ishte një listë e tërë lavanderie nëse do të punonim të gjitha gënjeshtrat e këtij njeriu. Por për fat të mirë, oficerët psyop që shkruajnë skenat prapa skenave Geert Wilders dhe ata mund ta pozicionojnë atë si një homologu ekstrem të djathtë në mënyrë që Mark Rutte të marrë municion përsëri. Kush dëshiron tani që të gjitha xhamitë dhe shkollat ​​islame afër dhe se ekziston ndalim i Kur'anit? Kjo është thjesht një pozicion ekstremist që Geert duhet të sjellë, kështu që Marku mund të telefonojë: shikoni se çfarë është njeriu ekstrem! Dhe kështu VVD natyrisht fiton popullsinë muslimane. Të paktën nëse ai nuk provon të jetë homoseksual. Sepse edhe pse qeveria beson se të gjithë në shkollën fillore duhet të marrin edukimin seksual dhe duhet të dëgjojnë se gjinia juaj është një zgjedhje, është e zgjuar gjatë kohës së zgjedhjeve të thuhet për veten se nuk keni pasur marrëdhënie që nga koha juaj e studimit dhe ajo nëse ka pasur një marrëdhënie, këto ishin gjithmonë zonja. Ju krisur të qetë!

për më tepër Unë tashmë kam parashikuar në 2014 se ndoshta Alexander Pechtold do të fitonte zgjedhjet e ardhshme. Do të jetë përsëri duke hedhur një cirk baltë dhe duke mbrojtur pozicionet. Sigurisht që do të ketë një ndjenjë pakënaqësie në shoqëri nën lëkurë; dhe ku dy qentë Rutte dhe Wilders lejohen të luftojnë rreth këmbës, Pechtold ecën me të. Por kjo nuk ka rëndësi, sepse zotërinjtë janë të trajnuar për këtë cirk dhe luajnë vetëm rolin e tyre që i takojnë taktikave të ndarjes dhe sundimit. Pas skenave, e njëjta 'dore e fshehur' mbetet në fuqi. Kjo është aristokracia që i shërben agjendës së madhe dhe zbukuron njerëzit vetëm me "bukë dhe lojëra" në arenën politike përmes diskutimeve dhe hedhjes së baltës.

Griekenland

Natyrisht, gënjeshtra e Rutte filloi me Greqinë. Greqia është marrë përsipër nga një grusht shteti evropian, nëpërmjet pengesës së borxhit. Mediat na thanë se grekët ishin të zhgënjyer dhe për këtë arsye kishin shumë borxhe. Dhe ne jemi 'djemtë e mirë' që i shpëtuam këta grekë dembelë me 'mbështetje'. Jo, është paksa ndryshe. Greqia duhej të shkatërrohej, sepse ajo lidhej me Rusinë. Dhe siç e keni vënë re kohët e fundit, Rusia është ende armiku i madh i Perëndimit. Ju nuk dëshironi 'enklava ruse' brenda Europës së madhe. Serbia historikisht është po aq e lidhur me Rusinë si Greqinë. Serbia ishte zvogëluar tashmë në luftën e Jugosllavisë; Greqia ndoqi luftën financiare të drejtuar nga gjeneral Mario Draghi. Draghi ishte zëvendës president i Goldman Sachs në atë kohë dhe ndihmoi me përparimin për të hyrë në borxh nga Greqia. E gjithë kjo mbi kokën e popullit. Nuk është rastësi që Mario Draghi është tani President i Bankës Qendrore Evropiane (BQE). Ju shënoni mirë në Evropë nëse keni provuar të kontribuoni në realizimin e ideve të Europës së Madhe njeriu me mustaqe dhe krahun e shtrirë (pa kuptimin e njerëzve). Greqia ka qenë gjithashtu një armik i Turqisë (Perandoria Osmane) që nga kohra të lashta. Pra, Turqia mund ta kthejë plotësisht Greqinë mbrapa kundra murit duke përdorur rrjedhën e refugjatëve. Kjo është arsyeja pse BE-ja mund të ketë punuar gjithashtu në ndërtimin një gardh në kufirin midis Greqisë dhe pjesës tjetër të Evropës. Në fund të fundit, nazistët në shtresat më të larta të qeverive punojnë së bashku pas skenave në udhërrëfyesin drejt Rendit të Ri Botëror.

Por ae dini se çfarë është më e keqja e çdo gjëje? Kjo është diçka që mund të jesh më e ndjeshme ndaj asaj historie rreth Greqisë dhe atyre refugjatëve. Në fund të fundit, këta refugjatë janë të vështirë. Ajo që ne jemi të ndjeshëm ndaj holandezëve është kur prek dorasën tonë. Mark Rutte (me frills e tij budalla) arriti të shpëtoj miliarda miliarda nga qese. Po, sepse duhej të dilte nga Evropa. Dhe në fakt, ishte e gjitha e nevojshme, sepse kishte një problem brenda Europës. Greqia u ngrit dhe Evropa duhej të ndihmonte. Ajo që askush nuk e sheh (duke treguar se sa e fuqishme është hipnozë e mediave) është se Evropa me qëllim vendos borxhin e Greqisë rreth qafës për ta bërë atë pak më të vogël. Ky borxh u përdor për t'i vënë bankat në telashe. Dhe kjo përsëri kishte efektin që bankat duhej të shpëtonin. Nga njerëzit sigurisht. Me pak fjalë; Masat shtrënguese janë ndërmarrë në të gjithë Evropën për të zgjidhur krizën e borxheve. Por kjo krizë e borxheve është vetë nga dizajni e ndërtuar nga njerëz si Mario Draghi (me miratimin e BE). Greqia pastaj mori "paketa mbështetëse", e cila ishte asgjë më shumë se edhe më shumë kredi dhe kështu edhe më shumë detyrime të interesit. Greqia (ose populli grek) është sjellë në gjunjë nga një luftë financiare. Borxhet janë përdorur si armë financiare! Dhe këto borxhe krijohen nga vakuumi i plotë nga bankat. Banka qendrore fut një numër në një kompjuter dhe e siguron atë si një borxh. Dhe për atë borxh "të skuqur në ajër", i gjithë Evropa duhej të rrjedh gjak. Vetëm në Holandë, miliarda janë reduktuar. Të gjithë të dërgojnë para në Bankën Qendrore Evropiane, në mënyrë që të zgjidhin borxhin në rritje. Por ky borxh është nga askund krijuar. Shkurtimisht: ka qenë një gënjeshtër përkatëse (dhe gjithmonë do të jetë) se duhet të ketë shkurtime për të kontribuar në ripagimin e borxhit. Ky borxh është futur në një kompjuter. Nuk është problem thjesht ta fshini atë. Borxhi larg!

Greqia nuk mund të merrte shpërblimin e detyrimeve të borxhit të saj. Vendi duhej dhe do të paguante çdo gjë. Kjo është arsyeja pse ajo mori "paketa mbështetëse" (edhe më shumë kredi) për të përmbushur detyrimet e interesit të borxheve të tjera dhe për të paguar shërbimin civil dhe të tilla. Pra, një kredi u sigurua ("paketa mbështetëse") për të paguar tjetrën. Greqia është e mbingarkuar me një mal të borxhit që ju thoni ju. Dhe kjo duhej të paguhej nga shtetasi evropian. Por pse nuk u hoq menjëherë ajo borxh në fillim? Pse është e mundur vetëm të shkatërrohet në të gjithë Evropën pas kaq shumë vitesh? Tani ka një term marketingu të mirë për këtë: 'lehtësim borxhi' ose gjithashtu 'rimarrja e borxhit'. Kështu që ju jepni të afërmin tuaj një hua prej € 10.000 me interes 10% (të parave që keni shtypur vetë); atëherë ai nuk mund t'ju paguajë më interesin dhe ju kërkoni të gjithë banorëve lokalë që të depozitojnë para për një hua të re për atë fqinj, në mënyrë që të paguajë interesin. Ju gjithashtu paguani përsëri 10% interes. Pas pak, fqinji tregon se nuk mund të paguajë më interesin për të gjitha huatë. Pastaj kaloni përsëri fqinjët për të zbrazur të gjitha kutitë e parave, në mënyrë që fqinji të mund të marrë një hua të re për të paguar interesin. Fqinjët janë duke u balancuar si një prizë, sepse ato duhet të jenë me të vërtetë ekonomike dhe nuk mund të vënë më shumë mish në tryezë. Në fund të udhëtimit ju vendosni të anuloni pjesën e borxhit. Por nuk u thoni asgjë fqinjëve të tjerë. Ata kanë humbur paratë e tyre dhe ende nuk mund të vënë mish në tryezë. Kjo është pikërisht ajo që po ndodh në Evropë nën udhëheqjen e Jeroen Dijsselbloem. Ju jeni grabitur për miliarda dhe keni lënë atje? Ende i kënaqur me Markt Rutte, Jeroen Dijsselbloem dhe bandës mafioze në Hagë?

MH17

Diskutimi mbi faqet si Geenstijl në lidhje me gënjeshtrat e Mark Rutte dhe ekipit të tij në lidhje me MH17 janë kryesisht distractions. Atje dëgjon tinguj që japin përshtypjen se OVV nuk përfshinte të gjitha të dhënat në hetim. Kanalet e tjera të mediave kryesore gjithashtu marrin pjesë në taktikën e shpërqendrimit për të maskuar gënjeshtrën MH17 me kritikat e shamit. Trouw raportuar për shembull në 31 August [quote] Të afërmit e viktimave të MH17 i kërkojnë Bashkimit Evropian ndihmë për të marrë më shumë informacion rreth katastrofës ajrore në Ukrainë. Ata duan që kuzhinieri i jashtëm i BE, Federica Mogherini, të ushtrojë presion për të zbuluar imazhet dhe radarët e zhdukur. Kjo kryesisht fokusohet në pyetjen se kush janë kryesit e vërtetë dhe nëse mund të gjykohen për rrëzimin e fluturimit të fluturimit MH17. Që nga "fatkeqësia ajrore" mediat kanë qenë të zëna që stimulojnë emocionin tuaj dhe ju folin për fajin kur bëni hulumtime. Ata e quajnë atë 'mendim komploti' dhe përpiqen të shtyjnë dikë që dëshiron të mendojë në mënyrë kritike në cep të 'mendimtarëve të konspiracionit' dhe pastaj ta stigmatizojë atë në diçka që 'nuk bëhet"A. Ka kaq shumë viktima dhe kështu ju thjesht nuk keni për të bërë pyetje në lidhje me një temë të tillë. Kjo do të ishte vetëm emocionalisht e dëmshme për të afërmit. Dhe duke nxitur që ndjenja e njerëzve të përpiqet t'i mbajë shikuesit dhe dëgjuesit larg studimit të fakteve dhe rrethanave. Ata përdorin efektin që është qartë e dukshme në të eksperimenti Asch, në të cilën tregohet se njerëzit janë të prirur të injorojnë raportin e tyre nëse presioni i bashkëmoshatarëve bëhet shumë i madh.

Asnjë kanal mediatik nuk ka shfaqur ndonjëherë imazhet më poshtë. Diskutimi rreth MH17 duhet të jetë kryesisht në lidhje me çështjen e fajit, por jo në lidhje me atë nëse katastrofa e tërë mund të jetë vënë në skenë. Ju vetëm lexoni këtë në këtë faqe. Por shikoni, sepse presioni psikologjik është aq i madh sa që ndoshta nuk do të guxoni të punësoni atje fare. Kjo do të ishte një turp për të afërmit e tyre? A e dini se çfarë është vetëm një turp për të afërmit e tyre? Nëse ata janë gënjyer gjerësisht nga një qeveri e mafias. Jo për asgjë këshillit hulumtues të marrë OVV çmimin Machiavelli; çmimi që qëndron për hile dhe mashtrime.

Orientimi seksual Mark Rutte

Nuk do të kishte asgjë të keqe me faktin se Mark Rutte thotë në Zomergasten ai nuk ka pasur një marrëdhënie që nga ditët e tij studentore dhe që gjithmonë ishin gratë, pasi ajo nuk duket të jetë edhe një kthesë hipokrite me qëllimin e vetëm të fitojë 'të votuesve . Me sa duket, popullsia muslimane është më e rëndësishme se sa grupi LGBT në këtë drejtim. Ata mund të jenë në gjendje të ndryshojnë pak më shumë drejt D66. Sa qartë duam që ajo të paraqitet për të parë se ky njeri është homoseksual? Pse jo vetëm guxoj ta parashikoni haptazi këtë? Çfarë mendoni për marrëdhëniet ndërkombëtare? Marrëdhënia në mes BE-së dhe Turqisë nuk është shumë e mirë (punuar së bashku për fazën, për prapa skenave) dhe Erdogan mund të jetë e njerëzve nuk e shesin se bashkimi me BE është e nevojshme, pasi nuk endet udhëheqësve të ndryshme politike myslimanë për të anuluar normat dhe vlerat. Pra Mark Rutte nuk është homoseksual për momentin. Ai nganjëherë e humbi atë pak që të ketë një marrëdhënie, por për fat të mirë ai shkon rregullisht në Toppers dhe krenaria homoseksuale dhe sende. Kështu që do të shkëputet me Markun tonë.

Rrjedha e refugjatëve

Po bëhet gjithnjë e më e qartë se lufta në Siri ka qenë një organizim mbarëbotëror. Një instalim? Po, një organizim me rrjedhën e refugjatëve është një rezultat i rëndësishëm. Rezultati i një rryme refugjatësh që përdoret si një armë për të zbatuar pushtetin. Duke kuptuar Turqinë. Ajo po fillon të agojë gjithnjë e më shumë se çfarë është tabloja e vërtetë.

Lufta në Siri ka vënë një parti të rëndësishme në hartë, përkatësisht ISIS. Të paktën, duket. më parë Unë tashmë kam treguar se si duket ISIS-i mbështetet dhe financohet nga Arabia Saudite dhe Turqia. Më parë, dukej se ishte Amerika që duhet fajësuar. Por ka edhe elemente të vërteta në këtë. Arabia Saudite indirekt është bërë një shtet vasal i agjendës sioniste që nga deklarata e Balfour. Është e dobishme për ju për të thelluar në atë. Për të përmbledhur, nuk mund të përfundoj se lufta në Siri është një lojë e paracaktuar për të dhënë një ndryshim në balancën globale të pushtetit. Udhërrëfyesi drejt rendit të ri botëror kërkon një dobësim të Amerikës dhe Evropës. Ajo kërkon një dobësim të Perandorisë Romake Perëndimore me Washington DC si qendër të pushtetit. Kjo fuqi duhet të lëvizë drejt Evropës, por jo me Brukselin si një kështjellë kryesore, por me Ankaranë si një bastion kryesor. Sipas mendimit tim, qëllimi është që Perandoria Romake Perëndimore të merret nga fuqia Islame e Turqisë nën maskën e rivendosjes së Perandorisë Osmane.

Kjo kërkonte një luftë në të cilën përfshiheshin të gjitha palët. Kjo gjithashtu kërkon terror në Evropë. Kështu që të gjitha rastet zhvillohen paralelisht. Amerika është dobësuar nga kriza ekonomike dhe një 'vrimë në dorë' e qeverisë amerikane që vazhdon të marrë para nga Rezerva Federale; që e shtyn atë nga vakuumi. Në Evropë, e njëjta gjë po ndodh aktualisht. Europa gjithashtu vuan nga borxhet e veta. Presidenti Assad i Sirisë ishte armiku i sapo deklaruar i Amerikës imperialiste të djemve të saj të punës në Bashkimin Europian. ISIS dhe grupe të tjera të financuara dhe të armatosura kishin për të ngritur luftën në Siri. Rusia filloi të ndërhynte në këtë çështje dhe në fund të këngës filloi rrjedha e refugjatëve drejt Europës. Kjo kishte efekte 2 që 1 përfitoi shumë nga; Turqi. Nga njëra anë, ajo i dha Turqisë një pozicion të rëndësishëm, sepse Turqia ishte shumë e nevojshme për të gjitha aktivitetet e NATO-s në Siri dhe në anën tjetër ajo i dha Turqisë fuqi kur është fjala për rrjedhën e refugjatëve drejt Evropës.

Marrëdhëniet midis Turqisë dhe Rusisë dukej se ishin momente më armiqësore sesa ne e kemi njohur gjatë gjithë jetës sonë. Në fund të fundit, Turqia dukej se mbështeste luftën kundër Asadit. Rusia mbështeti luftën kundër ISIS. Perëndimi po bënte gjithçka për të pretenduar se po luftonte kundër ISIS. Nuk duket të jetë një lidhje për ata që ndjekin mediat kryesore. Në praktikë, kjo do të thotë që udhëheqësit politikë të gjithë i shërbejnë të njëjtit agjendë. Kjo do të thoshte se udhëheqësit evropianë janë të vetëdijshëm për objektivin që BE duhet të dobësohet dhe se kjo vlen edhe për qeverisjen në SHBA. Si është e mundur që marrëdhëniet ndërmjet Rusisë dhe Turqisë të jenë në fokus që nga zvogëlimi i SU 24 në nëntor 2015? A mund të ishte që e gjithë historia ishte gjithashtu një mashtrim për t'i dhënë publikut të gjerë përshtypjen se vendi dhe Rusia ishin në një situatë të keqe? Duke pasur parasysh rikuperimin e shpejtë të lidhjeve me Rusinë pas (në sytë e mi) grusht shteti i rremë mbi Presidentin turk Erdogan, filloj të kem dyshimet e mia për marrëdhëniet e supozuara të keq me Rusinë më parë. Duket se ka punuar për disa kohë. Papritmas të gjitha mund të kthehen në 1 ditë? Papritmas të dy vendet do të rivendosin marrëdhënien në një mënyrë të tillë që të jetë më mirë se kurrë më parë? Detajet që ju fluturojnë rreth e rrotull në sy, kanë një përgatitje shumë më të gjatë. Dhe përveç kësaj, Gazprom Dhjetor 2016 hedh të gjitha Tub Turk Turk hapur. Unë nuk mendoj se ju do të merrni atë shpejt shpejt nëse ju nuk e keni ndërtuar atë projekt për muaj. Faqja e internetit e Gazprom gjithashtu nuk raporton një vonesë në ndërtim. Kështu që duket se ndërtimi sapo ka vazhduar.

Erdogan-Obama-g20Lufta në Siri duket të jetë pjesë e një lojëje të ndërgjegjshme të shahut të "dorës së fshehur" që liderët e botës politike kanë në xhepin e saj. Lufta duhej ta dobësonte Evropën, ta kthejë Greqinë në një kamp përqendrimi dhe t'i japë Turqisë një ngritje të madhe në piramidën e pushtetit. Dhe ne nuk jemi ende atje. Gjithkush bën një shtrëngim duarsh me të gjithë gjatë G20 dhe këtu gjithashtu bëhet e qartë se Obama është një hap prapandërsa Erdogan duket të jetë në qendër të vëmendjes. Pasi ju të zbuloni se burrat në krye të gjithë faraonët janë duke punuar atje për të vënë poshtë një regjim globale përmes një kalendari të dinakërisë, hile dhe luftërave, kjo nuk është asgjë më shumë se shkëmbimi pishtarin në një udhë. Ndani dhe sundoni loja e faraonëve. Ata punojnë së bashku krejtësisht prapa skenave, dhe ata që po mashtrohen janë delet e tyre. Për këtë ata kanë mediat dhe media të kontrolluara alternative në xhepin e tyre.

Traktati i Asocimit të Referendumit Ukrainë

Ne të gjithë e dimë se shoqata e aktorëve në Hagë, nën udhëheqjen e Mark Rutte, ka bërë gjithshka të mundshme për të injoruar rezultatin e referendumit mbi Marrëveshjen e Asociimit me Ukrainën. Unë kurrë nuk kam qenë një promotor i referendumit kundër Marrëveshjes së Asociimit. Jo për faktin se është me të vërtetë një traktat përbindësh, i cili ishte asgjë më shumë se një traktat i integrimit midis Ukrainës dhe BE-së, por sidomos sepse 'asnjë kamp' nuk bëri asnjë përpjekje për të adresuar gabimet aktuale. Përse shteti holandez nuk është akuzuar për rolin e saj grushtin e shtetit perëndimor në qeverinë e tanishme përmes abuzimeve serioze. Pra, ishte me goditje të mprehtë në popullin e tyre sluipschutters, të punësuar nga të njëjtët njerëz që formuan qeverinë e re. Për shembull, ka pasur bashkëpunim të hapur me të neo-nazistët. Pra, pavarësisht nga këto gjëra mjaft të mira u thanë nga njerëz si Arno Welling në lidhje me bungling me miliarda përmes dyer BVs hollandezë, kompanitë e mëdha pule dhe abuzime të tjera, abuzimet e vërtetë nuk janë ngritur.

Adriaan SchoutNe kemi parë se Forumi për Demokraci ka qenë shumë i aftë për të tërhequr një audiencë të madhe, sepse ata i përgjigjen tregut të madh ekzistues të pakënaqësisë. Natyrisht, pothuajse të gjithë ata që nuk punojnë për Brukselin mendojnë se BE-ja është bërë një pajisje e madhe dhe prerëse. Dhe sigurisht, Brukseli e di këtë shumë. Lëshoni litarin dhe lërini vargjet. Ne jemi tani në fazën e festimit. Kjo ka për qëllim të heqë pakënaqësinë në shoqëri nëpërmjet njerëzve nga radhët e tyre. Ju mund ta formatoni atë nga konturet. Për shembull, kur krijuam Forumin për Demokraci, ne pamë një person nga Instituti Clingendael në panelin e diskutimeve. Adriaan Schout ishte dukshëm e pranishme në themelimi i Forumit. Sigurisht që mund të themi: kjo është e bukur, ajo është e hapur, domethënë demokracia. Por mund të shtrojmë edhe pyetjen se çfarë bën dikush nga një institut i tillë në një forum kritik në Evropë. Adriaan Schout është, siç tregon përshkrimi në faqen e tij të Institutit Clingendael [quote] Bashkëpunëtor i lartë kërkimor / Koordinator Europa, ekspert: Forumi i Evropës / BE, Rajonet: Evropë, Ekspertiza: integrimi evropian; Qeverisja Europiane dhe rregullimi më i mirë; Presidenca e BE-së; Agjencitë e BE; Evropianizimi i administratave kombëtare. Shkurtimisht, Adriaan është njeriu që ndihmon perandorinë e madhe të ndërtojë Evropën.

Donald Tusk-eu-udhëheqësiNe e dimë, natyrisht, se 'Zoti presidencial katastrofë ajrore 2010"Donald Tusk ka lënë të kuptohet se Evropa duhet të ndryshojë. [citat] Presidenti Europian Donald Tusk kohët e fundit e bëri të qartë në Luksemburg se nuk i pëlqen një Europë federale, një Europë pa shtete kombe. "Të mbijetuar nga ideja e integrimit total, nuk kemi vërejtur se qytetarët e Evropës nuk e ndajnë entuziazmin tonë evropian". Lëvizjet për të marrë presionin nga kazanët janë nisur herët. Ajo është si një bakall i cili bleu të gjitha supermarkete lokale dhe pakënaqësi në mesin e njerëzve fillon në njoftim, marrjen e vendimit për të ngritur një komision të ankesave i cili bën emërimin fshatarët për të marrë vendin. Pas shumë grindjeve, sallam lokal do të vendoset përsëri në raftet dhe klubi i futbollit do të sponsorizohet.

Instituti Clingendael nuk është thjesht një organizatë. Organizata u krijua me kërkesë të dhe në emër të Mbretëreshës, atëherë Mbretëresha Beatrix. Kjo mund të nënkuptojë vetëm gjë 1, domethënë instituti i shërben interesave të familjes mbretërore. Aristokracia është një promotor dhe iniciues i rëndësishëm i projektit të BE. Kjo është edhe pasojë e planit Bilderberg të bashkë-themeluesit të të ndjerit Prince Bernhard. Në 1954 krijimi i grupit sekret Bilderberg nga ana e socialistëve (dhe Mëngjesorja) Joseph Retinger dhe gjyshi Bernhard. Konferenca e parë e fshehtë e Bilderbergers u zhvillua nga 29 deri në 31 Mei 1954 në hotelin Bilderberg në Oosterbeek. Klubi i ka borxh këtij emri. Elita është anëtare e botës së biznesit, sektorit bankar, qeverive dhe "intelektualëve". Udhëheqësit botërorë me influencë janë në shumë raste edhe anëtarë të Komisionit Trilateral dhe Këshillit për Marrëdhëniet me Jashtë. Gjyshja Bernhard vetë ishte forca lëvizëse prapa konferencave të Bilderberg.

Walter-HallsteinBashkimi Evropian u themelua nga ish-punonjës nazistë. Walter Hallstein ishte anëtar i një shoqërie të "mbrojtësve të ligjit" nazist, organizata që u bë shtylla e mbështetjes ligjore për një Europë nën mbikëqyrjen e bashkëpunimit të kartelit nazist. Hallstein ishte profesor i drejtësisë dhe ekonomisë në Universitetin e Frankfurtit, ku ai kishte selinë në grupin e kimisë dhe financierin kryesor nazist IG farben. Ky Hallstein u emërua President i paraardhësit të BE-së - Komisionit Evropian. Lexoni të gjitha detajet në këtë ebook. Ai ishte president i Komisionit Evropian nga 1958 në 1967.

Si mund të luftojë një Forum për Demokraci kundër aparatit të rëndë dhe diktatorial që e quan BE të lidhet me një njeri si Adriaan Schout? Instituti Clingendael pretendon të jetë i pavarur [quote] Ky institut i njohurive politike dhe jo-fitimprurëse ka studiuar aspekte të ndryshme të marrëdhënieve ndërkombëtare që nga 1983. Ajo gjithashtu vepron Institutin si një think tank në fushën e zhvillimeve socio-politike dhe shërben Institutin Holandez të Marrëdhënieve Ndërkombëtare Clingendael si një trajnim për (të ardhmen) diplomatëve. Por si mund të jetë një institut i tillë i pavarur? Kjo është diçka si kasapi që krijon institutin e tij të inspektimit, trajnon gjyqtarët dhe pastaj thotë se mishi i tij kontrollohet në mënyrë të pavarur. Instituti Clingendael nuk është fare i pavarur, por është një agjenci me ndikim propagandistik e ngritur nga familja mbretërore në 1982.

Akti i 29 Dhjetorit 1982, që autorizon bashkë-krijimin e Institutit Holandez për Marrëdhënie Ndërkombëtare "Clingendael"

Ne Beatrix, me hirin e Perëndisë, Mbretëresha e Holandës, Princesha e Orange-Nassau, etj etj etj.
Të gjithë ata që do ta shohin ose do ta dëgjojnë, përshëndes! Të jenë të njohur:
Pra, ne kemi marrë parasysh se është e dëshirueshme që të ardhurat e Shtetit për të bashkë-themelues i Institutit holandez themeli i 'Clingendael' marrëdhëniet ndërkombëtare dhe për këtë qëllim sipas nenit 40 e llogaritë e qeverisë 1976 (STB. 671) autoriteti statutor të kërkuara është;

Kështu është që Ne, Këshilli i Shtetit, dhe me konsultim të përbashkët të Shteteve të Përgjithshme, e kanë miratuar dhe kuptuar, ashtu siç e miratojmë dhe e kuptojmë me këtë:
Artikel 1
Ministri ynë i Mbrojtjes është i autorizuar të bashkërendojë Institutin Holandez të Fondacionit për Marrëdhënie Ndërkombëtare "Clingendael".

Artikel 2
Ky Akt do të hyjë në fuqi me efekt nga dita e parë pas datës së lëshimit të Buletinit të Veprave dhe Dekreteve në të cilat është vendosur.

Artikel 3
Ky ligj mund të citohet si Fondacioni i Fondacionit Clingendael Institute.

Dhe cakto që kjo të publikohet në Gazetën Zyrtare dhe se të gjitha ministritë, autoritetet, organet dhe zyrtarët të cilin ajo mund të bëjnë, do të zbatojë me kujdes dorën.
Dhënë në Lech, 29 Dhjetor 1982
Beatrix
Ministri i Mbrojtjes,
J. de Ruiter

Lëshoi ​​1982 tridhjetë e parë dhjetor
Ministri i Drejtësisë,
F. Korthals Altes;

Një institut si Instituti Clingendael është sigurisht asgjë më shumë se një bastion i spindoctors dhe dorën e fshehur e fuqisë së familjes mbretërore. Demokracia në Evropë nuk është thjesht një farsë. Demokracia në Holandë ka qenë gjithmonë një farsë. Ju jeni të qeverisur nga aristokratët faraonike, i cili ka trajnuar shitësit e saj dhe i ka futur në shoqatën e aktorëve Hagë. Çdo vit 4 ju mund (dhe ende mund) të zgjidhni një shije dhe ngjyrë dhe çdo shije ose ngjyrë ishte dhe është i përshtatur mirë ndaj sinjaleve nga ndjenjat në shoqëri. I njëjti institut që e ruajti tashmë këtë demokraci dhe e drejtoi atë prapa skenave, ju ka sjellë pa u vënë re në kthetrat e Evropës dhe tani ata përsëri janë dorën e fshehur në procesin në të cilin është kanalizuar pakënaqësia. Forumi për Demokraci thotë se pikërisht ato gjëra që janë të matshme me pakënaqësi në shoqëri dhe më besoni besimin se Adriaan Schout nuk ishte i pranishëm për asgjë në fillimin e Forumit për Demokraci.

Është pothuajse e guessable nga të cilët Thierry Baudet dhe Arno Wellens janë trajnuar. Ndoshta nga njeriu me të cilin Baudet në 21 Mars 2016 kjo intervistë të dashur, Peter van Ham. [citat] Dr Peter van Ham është anëtar i lartë i hulumtimit në Institutin Clingendael. Ai është gjithashtu profesor në Kolegjin e Evropës në Bryzh (Belgjikë). Hulumtimi i tij fokusohet në sigurinë dhe mbrojtjen evropiane, marrëdhëniet transatlantike, shtim armët e shkatërrimit në masë dhe të markës. "Për indeksin ndërkombëtar të korrupsionit, Ukraina ka pothuajse aq keq sa Zambia. Kjo është veçanërisht e mirë për një vend në Evropë. Krerët e Ukrainës janë banditë më të mëdha! " Peter van Ham, studiues i lartë në Institutin Clingendael kundër Thierry Baudet. Peter van Ham tha këtë në kontekstin e marrëveshjes së asocimit. Por ajo që zoti Van Ham harroi të përmendte është se regjimi aktual i dënimeve në Ukrainë është ngritur nga BE. Shkurtimisht, shohim të gjitha konturet e ndikimit të Institutit Clingendael dhe kështu mund të konkludojmë fshehurazi se Forumi për Demokraci është një 'operacion spin mjeksor' i zotërinjve të Clingendael; dorën e fshehur. Është një mënyrë e kontrolluar për të hequr "avull nga kazan" në mesin e njerëzve dhe përfundimisht të mbetet në krye. Shuplakë e madhe do të marrë ndjenjat tuaja të pakënaqësisë dhe vendoseni suxhukun tuaj lokal në raftet përsëri. Por qëndroni me dreka, majtas ose djathtas.

Me pak fjalë, marrëveshje asocimi me Ukrainën dhe i gjithë diskutimi mbi këtë temë është zhvendosur shumë i zgjuar për një diskutim për përmbajtjen, kur ajo duhet të ketë një të përqëndrohet në faktin se BE-ja ka vendi thjeshtë në mënyrë kriminale dhe regjimi kriminal i BE-mendje ka instaluar.

Përfundim

E vetmja mënyrë për të ndryshuar diçka është se ju nuk bëni më një lëvizje politike apo gjysmë-politike, por nuk punoni më me ligjet dhe rregulloret e diktaturës nën të cilën jetoni. Rritja në vend të kanalizimit të presionit nga kazan me anë të dorën e fshehur. Mbështetni studiuesit me të vërtetë të lirë dhe bëhuni anëtar nga kjo faqe. Apo mos u përplasni prapa përfaqësuesve të dorën e fshehur për të? Politika është vetëm një opera sapuni që ju mban të ëmbël. Prapa skenave është fusha e forcës që kontrollon gjithçka. Mediat ndihmojnë në shitjen e sapunit të politikanëve për të larguar njerëzit nga fusha e forcës pas skenave. Politikanët janë vetëm aktorë të trajnuar mirë, të cilët duhet t'i mbyllin sytë njerëzve. Mark Rutte është vetëm një peng në atë lojë; një aktor i cili duhet t'ju japë iluzionin e zgjedhjes. Demokracia siç ju paraqitet është një farsë! Përderisa ju lejoni vetes të argëtoni me mashtrime dhe mashtrime të kanaleve politike të propagandës, dhe përderisa vazhdoni të shkoni në kutinë e votimit për të votuar për aktorët, asgjë nuk do të ndryshojë. faraonë aristokratikë të drejtuar shfaqjen prapa skenave, duke përdorur aktorë të trajnuar mirë (ndonjëherë të afërmit e gjakut) në fushën e dukshme. Është koha për ta parë këtë. Duke i dhënë besim fjalëve të aktorëve dhe gënjeshtarëve, ju ndihmoni për të ruajtur sistemin. Duke ecur në kutinë e votimit ju jepni legjitimitet atij sistemi.

Lista e lidhjeve burimore: npo.nl, telegraaf.nl, trouw.nl, rt.com, standaard.be

Etiketa: , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (2)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

  1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

    Po Mark, ata miq që njihni prej një moshe shumë të hershme nuk janë në shtrat me ju nëse keni ndonjë kohë të vështirë? Por në raste të tjera, apo jo?

    Ne ju japim një grua të bukur:
    http://www.telegraaf.nl/vrouw/26542245/___Mark_Rutte__ik_gun_jou_een_leuke_vrouw___.html

  2. PasOpSmoking parandalon tharjen e trurit ka shkruajtur:

    Rutte tashmë ka qepur të gjithë njerëzit holandezë, a nuk mendoni se kjo është e mjaftueshme?

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër