Hapi i parë është etiketimi, hapi i dytë është përjashtimi: butoni i vaksinimit

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 10 nëntor 2019 23 Comments

burimi: dewestvlaamse.be

'Ofruesit e kujdesit shëndetësor në Hollandë të cilët kanë pasur një goditje gripi në fakt duhet të mbajnë një buton që e raporton atë. Kjo është ajo që beson kryetari Ted van Essen i fondacionit holandez të gripit (NIS). Do të ishte shumë siguruese për pacientët, thotë ai. " RTL News raporton sot. Në cilin regjim e kemi parë më parë këtë veshje të butonave? Ju kujtohet? Ata ishin yje dhe ato yje siguroheshin që të gjithë e dinin nga kush të qëndronte larg për të mos u bërë viktima e bastisjeve. Tani ajo pjesë e historisë tashmë është falsifikuar dhe ne tani e dimë se udhëheqësi i këtij regjimi u financua nga grupi që është ende në pushtet sot. Nuk është pa arsye që shumica e udhëheqësve nazistë mund të merrnin një udhëtim falas KLM të lehtësuar nga Princi Bernhard në Argjentinë dhe nuk ishte pa arsye që specialisti i raketave të Hitlerit, Werner von Braun u emërua si drejtor i NASA-s.

Listat e pasagjerëve nga ajo kohë nuk janë ruajtur, dhe kjo nuk është për t'u habitur, janë zhdukur, dhe provat atëherë nuk janë ose të paktën të vështira për t'u siguruar, por në arkivat e ruajtura në Argjentinë është me dhimbje e qartë se ekzistojnë ende lista të pasagjerëve atje ku mund të kundërshtohet se shifrat e diskutueshme nga Gjermania naziste u transportuan nga KLM nga Cyrihu për në Buenos Aires. Emra si Bernard Helfrich, një arkitekt nga periudha naziste, i cili shkon të punojë për Peron dhe ishte më se i mirëpritur atje. Helfrich niset në 25 korrik 1947 me një aeroplan KLM nga Cyrihu (i cili me ironi mban emrin e Princit Bernard) në Urugua dhe nga atje me anije në Argjentinë. Juan Peron ka qenë presidenti i Argjentinës që nga 1946. Ai kurrë nuk i fshehu simpatinë e tij për Hitlerin dhe Gjermaninë naziste. Në Argjentinë madje ndodhi që ushtarët argjentinas me uniforma gjermane marshuan nëpër rrugë, dhe pas luftës kriminelët nazistë ishin më se të mirëpritur në Argjentinë. Ata mund t'i përdorin ato me njohuritë e tyre shpesh teknike, me siguri në një vend ku filloi rritja ekonomike dhe paratë e tyre ishin më se të mirëpritura.

Hollanda bëri biznes të mirë me Argjentinën, për shembull, në industrinë hekurudhore. Princi Bernhard ishte pra një mik personal i Peronit. Nuk ishte pa arsye që Prince Bernhard ishte themeluesi i grupit Bilderberg dhe nuk ishte pa arsye që grupi u bë i qartë për të njëjtat ambicie si ato të Adolf Hitlerit, domethënë atë të një perandorie të madhe evropiane. Emra si Klaus Barbie, Adolf Eichman, Jozef Mengele, por edhe perëndi më të vogla si Horst Deckert, Rüdiger Schultz ishin të mirëpritur në Argjentinë; Vendi mik i Bernhard. Dy të fundit shfaqen gjithashtu në listat e pasagjerëve të KLM që gjenden në Argjentinë. Qeveria Amerikane e asaj kohe do t'i kishte kërkuar KLM që të kontrollonte siç duhet pasagjerët e tyre, sepse ata kishin indikacione të forta se refugjatët nazist po udhëtonin me KLM për në vendet më të sigurta përmes një agjensie zvicerane të udhëtimit, të udhëhequr nga një oficer i vjetër i SS. Le të konsiderojmë se një turp i këndshëm për të maskuar se të gjithë ata nazistë ishin më shumë se të mirëpritur. Rritja dhe rënia e Adolf Hitlerit shërbeu vetëm një axhendë dhe ishte planifikuar mirë paraprakisht. Ai synonte kryesisht të kontribuonte në kompleksin e borxheve, si rezultat i të cilit ai grup i popullsisë i shtypur rëndë nga shifra e 6 milion, mori një status të paprekshmërisë dhe gjendjen e vet (dhe miliarda mbështetje).

burimi: chello.nl

Kush bën pak përpjekje për të jashtë kuadrit të historisë zyrtare për të gërmuar, mund të zbulojë se e vërteta ndoshta e vetme që kemi dëgjuar ndonjëherë nga goja e Winston Churchill ishte fjalia e mëposhtme: Historia është shkruar nga fituesi. Në Hollandë kjo do të thotë aq shumë sa që ne mendojmë se është mirë që dikur princi ynë ka punuar për IG Farben (shoqëria e këtij gazi famëkeq) dhe që përshëndetja e hitlerit u dorëzua në dasmën e Juliana dhe Bernhard.

Shtëpia e Lippe, për të cilën mund të llogaritet edhe princi Hollandez Bernhard (në të vërtetë si numërim, por falë një favori nga xhaxhai i tij, Fürst Leopold van Lippe, nga 1916 si princ) u bashkua me partinë naziste. Në punën e tij standarde Royals dhe Reich, princat e Hessen në Gjermaninë naziste (2006) Jonathan Petropulous po gërmon jo më pak se njëzet nazistët nën Lippes (dhe pastaj ai harron të shtojë princin tonë Bernhard në të për hir të komoditetit). Me këtë, kjo gjini, e ndarë në linja të ndryshme, mund të quhet me siguri furnizuesi kryesor i Socializmit Kombëtar. Earlyuditërisht, herët, në 1928, po bashkohej me NSDAP dhe SA të kushëririt të Bernhardit, Ernst zur Lippe, i cili ishte i destinuar të ngjitej froni i Lippe. Ai ishte pra i pari zyrtar Erbprinz në radhët naziste.

E mësipërm është e rëndësishme në kontekstin e titullit të këtij neni, përkundër faktit se mund ta gjeni një hyrje të papritur historike. Mundohem t’i bëj të qartë lexuesit se bota drejtohet nga një grup aristokratik i linjës së gjakut që nganjëherë krijon armikun e tyre si alibi në mënyrë që më në fund të jenë në gjendje të ndërhyjnë fort dhe të arrijnë qëllime më të larta afatgjata (shiko libri im i ri). Në atë kontekst, është e nevojshme të shihet se Lufta e Parë Botërore u përdor për të prishur Perandorinë Osmane dhe për të rezervuar tokën në Palestinë për shtetin e Izraelit. Kjo u përcaktua në deklaratën e Balfour dhe traktatin Sykes-Picot (shiko këtu shpjegimi). Lufta e Dytë Botërore asokohe ndihmoi për të mos lejuar krijimin e shpejtë të shtetit të Izraelit, sepse e gjithë bota tani ndjeu keqardhje për grupin e persekutuar. Në 1948, krijimi i shtetit të Izraelit ishte një fakt. Që atëherë, fuqia dhe ndikimi i Izraelit është rritur në mënyrë dramatike dhe ne në fakt mund të shohim se SH.B.A. është financuesi dhe mbështetësi më i madh i Izraelit në kurriz të popullatës palestineze. Mund të thuash që Adolf Hitleri u ndihmua në shalë nga e njëjta fushë forcash që e bombardoi atë nga pozicioni i tij i pushtetit për të zëvendësuar fashizmin hapur me një version më të butë në xhaketën e demokracisë.

Prandaj nuk duhet të habitet që, sipas shumë historianëve, Adolf Hitler e kaloi jetën në Argjentinë deri në vdekjen e tij

Në 1954 u bë krijimi i grupit sekret Bilderberg nga Socialisti (dhe frimason) Joseph Retinger dhe Prince Bernhard. Këshilli drejtues përbëhej nga Robert Ellsworth (Lazard Freres = Rothschild), John Loudon (NM Rothschild) Paul Nitze (Schroeder Bank), CL Sulzberger (New York Times), Stansfield Turner (ai më vonë u bë drejtor i CIA-s), Peter Calvocoressi, etj. Daniel Ellsberg, Andrew Schoenberg (RIIA) dhe Henry Kissinger.

Konferenca e parë e fshehtë e Bilderbergerit u mbajt nga 29 në 31 në maj 1954 në hotelin Bilderberg në Oosterbeek, të cilit grupi i detyrohet emri i tij. Dizajni i Komunitetit Evropian, me rezultimin e Bashkimit Evropian që vjen nga bordi vizatues i këtij grupi Bilderberg. Prandaj mund të quhet goditëse që Presidenti i parë i Komunitetit Evropian ishte një udhëheqës i vjetër nazist. Walter Hallstein ishte një anëtar i një shoqërie të "mbrojtësve të ligjit" nazist, organizatë që u bë shtylla ligjore për një Evropë nën mbikëqyrjen e bashkëpunimit nazist / kartel. Hallstein ishte një profesor i ligjit dhe ekonomisë në Universitetin e Frankfurtit, ku ishte selia e kartelit kimik dhe financuesi kryesor nazist IG Farben. Ai ishte President i Komisionit Evropian nga 1958 në 1967.

Shtë e dobishme të shihet se si po harxhojnë lepurinjtë dhe se akoma kemi të bëjmë me të njëjtën fushë force, por në një xhaketë tjetër. Ata që e financuan Hitlerin në shalë janë ata që janë akoma në pushtet. Xhaketa e fashizmit të shfaqur është zëvendësuar nga një xhaketë George Orwellian me fjalime të reja, në të cilën gjithçka që është fashiste është paketuar me dashuri. Kampet e përqendrimit quhen institucioni i kujdesit shëndetësor GGZ; kampet e riedukimit quhen kujdes i të rinjve; Bastisjet e sotme po përgatiten nga trajnimi i stafit të psikolancës dhe përgatitja e legjislacionit që heq çdo prag për të nxjerrë njerëzit nga shtëpitë e tyre. Ndërsa regjimi i Hitlerit funksiononte qartë në një mënyrë fashiste, tani ai është paketuar bukur dhe uniformat dhe armët janë zëvendësuar nga kutitë e infermierisë GGZ dhe hala për injeksion. Etiketimi i qartë i regjimit nazist përmes Yllit të Davidit në fund të fundit pati efektin e kundërt (dhe ndoshta me qëllim të fshehtë) të:Farëdo që ju bën viktimë, ju siguroni statusin e paprekshmërisë. Mendoni me kujdes për atë deklaratë.

Aty ku Adolf Hitleri kishte një departament të qartë të dukshëm të propagandës dhe ku regjimi ishte qartë militarist, aty u shfaq edhe fjalimi i ri Orwellian. Ushtria jonë nuk është në një rrugë lufte; ushtria jonë kryen misione paqeje. Në fakt në të gjitha shtresat e shoqërisë ne shohim fashizëm të fshehtë në një xhaketë të ëmbël duke bërë pamjen e saj. Djegia e librit të nazistëve ishte akoma e hapur; djegia e librit të ditëve të sotme bëhet nga Ministria e Kasja Ollongren përmes shtytjes së mprehtë dhe të leshit në kuti të çdo mendimi që devijon. Ajo që ende quhej haptazi propagandë nën Gjermaninë naziste tani quhet gazetari. Ideja që shtypi Hollandez vetë prodhon lajme të rreme propagandistike në shkallë të gjerë, është kapur duke vendosur faqet e opozitës nga shteti, në mënyrë që ju të mund të drejtoni gishtin në atë grup të vetë-krijuar dhe të vendosni censurë, në mënyrë që ju të eliminoni menjëherë kritikën reale dhe të pavarur. . E gjitha ka shkuar shumë më larg dhe më e rafinuar sesa ishte atëherë, por është e qartë se blloku i fuqisë që ndihmoi Hitlerin në ngritjen e tij; Ai gjithashtu e dinte që do të binte përsëri pas disa vitesh, dhe pastaj do të vazhdojë të njëjtat parime në një mënyrë më të mirë. A është ky i menduar mirë apo mendimi ekstremist? Jo, kjo është vetëm perceptim i pastër dhe lidh pikat në vizatim në vend që të ecni me blinkers.

Ndërsa nën Gjermaninë naziste etiketimi i qartë i grupeve në fund të fundit pati një lloj efekti të kundërt të paprekshmërisë pas luftës, ne tani shohim që inversi i asaj etiketimi po zbatohet. Gjithçka është e kthyer, sipas 'parimeve të përtërirjes' të George Orwell. Propozimi i Ted van Essen nga Fondacioni Hollandez i Influenzës, me anë të të cilit ofruesit e kujdesit duhet të mbajnë butona, na kujton me forcë regjimin e '40 /' 45. Megjithatë, etiketimi u përdor për të etiketuar grupin që "duhej të pastrohej". Tani etiketa përdoret për të etiketuar grupin që është "i sigurt për tu trajtuar". Pra, ne në të vërtetë shohim një formë të fshehtë të fashizmit këtu, përsëri në një xhaketë të ëmbël. Dhe tema e vaksinimit u zgjodh shumë e përshtatshme, sepse shumë do ta kuptojnë idenë propagandistike që vaksinimi është vetëm i mirë dhe se kushdo që ecën përreth pa vaksinim është një bombë kohore epidemike. Ne jemi dëshmitarë të ideve fashiste të mbështjella me një propagandë shumë të sofistikuar, duke përdorur gjithnjë mediat për të sjellë njerëzit hap pas hapi në mënyrën e pranimit. Media sociale gjithashtu luan një rol të rëndësishëm në këtë. Në tim libër i ri Unë shpjegoj pse nuk mund të besojmë më në diskutimin e mediave sociale.

Kritika ndaj idesë së butonit të vaksinimit do të vlerësohet nga shumë si qesharake, sepse pothuajse e gjithë popullata tani është programuar me idenë se ecja përreth pa vaksinim është jashtëzakonisht e rrezikshme. Shtë e qartë se imazhi ynë i realitetit në këtë fushë është ngjyrosur edhe nga diskutimet në radio dhe TV. Pamja jonë për botën është përcaktuar kryesisht nga të ftuarit në tryezë të Jeroen Pauw dhe Matthijs van Nieuwkerk ose specialistët në Nieuwsuur. Kritika vjen nga një kënd i kontrolluar opozitar, që do të thotë se shpesh ekziston një bombë në fund të dyfishtë atje ose thjesht stigma 'e duhur' ose 'konspiracioni' është mbërthyer. Etiketimi i madh ka filluar (shiko gjithashtu kjo formë e etiketimit) dhe tani është mbështjellë në miniaturë me sugjerimin e këtij butoni. Sa më përket mua, ne jemi dëshmitarë të fashizmit të vjetër në një xhaketë të re. Përkundër asaj që ndodhi nën Gjermaninë naziste, gjithçka është e paketuar në një fustan shumë të ëmbël dhe të nevojshëm të kujdesit Orwellian en po implementohet shumë gradualisht.

Ideja për të veshur një buton është tërësisht fashist dhe e rrezikshme. Ajo siguron që njerëzit që kanë një mendim mbi vaksinimin në të vërtetë mund të refuzohen në shtratin e shtratit dhe prandaj nuk mund të jenë më në gjendje të kryejnë punën e tyre. Kjo është mënyra më e butë e zbatimit të ideve. Forcimi i një trupi të mendimit është përkufizimi i fashizmit.

Lista e lidhjeve burimore: relay-of-life.org, trouw.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (23)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Të gjitha këto etiketa të reja japin liri, por a nuk janë ato njëkohësisht shumë konfuze? Ne e kërkojmë këtë nga punonjësi i COC, Margriet Oosterhuis. Ajo duhet të qeshë. "Po", konfirmon ajo, "është konfuze, sepse nga njëra anë duam të heqim qafe kutitë dhe nga ana tjetër ka më shumë etiketa se kurrë".

  Shënim Martin Vrijland: dhe natyrisht etiketa është e përjashtuar heteroseksualisht nga ky grup i ri i etiketave. Fjala "liri" është një tjetër shembull i mrekullueshëm i fjalimit të ri të George Orwell. Nuk jep liri: ka efekt indirekt të (përjashtimit) (jo përkatësisë).

  artikulli burimor:
  https://www.trouw.nl/leven/bi-pan-of-queer-jongeren-hoeven-niet-meer-zo-nodig-in-een-traditioneel-hokje~bd6470ef/

 2. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Imagjinoni sa i vogël është hapi nga një buton në një etiketë dixhitale (për shembull, një çip RFID).
  Mund të imagjinoni ndonjë gjë në lidhje me atë?
  Allshtë gjithçka në përgatitje ... lidhni pikat

 3. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Edhe më shumë etiketime (lexoni përjashtimin indirekt, lexoni: fashizmi në një xhaketë të ëmbël)

  propozimi për një ligj nga anëtari i Raemakers për të ndryshuar Aktin e Kujdesit për Fëmijët për të inkurajuar prindërit të zgjedhin midis qendrave të kujdesit për fëmijë që bëjnë ose nuk lejojnë fëmijët që nuk marrin pjesë në programin kombëtar të vaksinimit (35049).

  Pika tjetër është propozimi për një ligj nga anëtari Raemakers për të ndryshuar Aktin e Kujdesit për Fëmijët për të inkurajuar prindërit të zgjedhin midis qendrave të kujdesit për fëmijë që bëjnë ose nuk lejojnë fëmijët që nuk marrin pjesë në programin kombëtar të vaksinimit, Gazeta Parlamentare 35049.

  https://www.tweedekamer.nl/kamerstukken/plenaire_verslagen/detail/fdd7b56b-e628-4ebc-b078-f1ad9ab7d71f

 4. Zonnetje ka shkruajtur:

  Sekreti më i madh i luftës së dytë botërore
  është mbase se shumë nazistë të lartë nuk kishin prejardhje gjermane / gjermanike.

  Në fakt, i gjithë presioni nga kolegët është thjesht fashizëm. Kundërshtimi, shkëmbimi i mendimeve është i ndaluar. Nuk duhet të ketë ndryshim të mendimit. Hej, po flasim këtu për Hollandën?

 5. Kamera 2 ka shkruajtur:

  Fjalimi i lajmeve Orwelian? per kete

  https://www.wwf.nl/wat-we-doen/resultaten/historie

  Përvetësimi i rezervave të natyrës në të gjithë botën (kolonializimi?), Gjoja duke qëndruar në këmbë për natyrën, ha ha ha.

  Everythingdo gjë që prek / krijon një gjysh i tillë, ju e dini që është i infektuar dhe ka ende njerëz që mbeten anëtarë. Në të vërtetë, Butoni i WWF duhet të ketë një shtyp të Princit në Uniform, atëherë ju e dini se për çfarë bëhet fjalë.

  (dhe në të njëjtën kohë hobi juaj si themeluesi i lartpërmendur kishte nga praktikimi, gjuajtja e rhino's)

 6. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Ajo që ne kemi predikuar dhe predikuar këtu në faqe për vite me radhë është gjithnjë e më e madhe në sipërfaqe dhe në fushën e dukshme të deleve të buta me blinkers. Tani zgjedhja është që të abdes ose të drejtohemi në një fushë të re me liri të kufizuar të lëvizjes.

  Ndërsa për sa i përket NAZI-ve ata nuk kanë qenë kurrë larg, koncepti i gabuar më i madh që ekziston. Ata që kanë sy për ta parë atë, thjesht duhet të shikojnë Selinë e NATO-s duke përfshirë logon. Mos harroni Martin Bormann, fuqinë e vërtetë të hijes së Reich që mund të punojë i shqetësuar për vite me rradhë në Paraguai dhe rrethinat. Oh po, nuk duhet të çudit që Bushet dhe Merkel zotërojnë pasuri të paluajtshme në Paraguai dhe janë fqinjët e njëri-tjetrit ..

 7. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Dhe unë mendoj se hapi i tretë është të marrësh dhe të testosh bazën e të dhënave të ADN-së. Sa i përket një socialisti të mirë kombëtar, çdo devijim nga linja partiake është shumë. Disidentët dhe elementët e tjerë devijues duhet të identifikohen.

 8. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  .. mirëpo kur jemi të zënë, të mbarojmë të gjithë gjërat ff

  Në këtë manifestim të Marsit 13 2012 në Berlin Dr. Rrini njerëzit në Gjermani dhe Evropë për të marrë përgjegjësinë. Shtë një thirrje për të ndërtuar së bashku një Evropë demokratike për njerëzit dhe nga njerëzit - dhe një shkencë të re shëndetësore bazuar në shërimin dhe parandalimin e sëmundjeve. Rezultatet e hulumtimit shkencor aktualisht të disponueshëm mbi ilaçet natyrore e bëjnë të qartë se këto ilaçe mund të zvogëlojnë shumë sëmundje publike me një pjesë të konsiderueshme. Sidoqoftë, ne nuk na është dhënë kjo World Botë pa sëmundje ’- sepse të gjitha këto sëmundje janë një treg miliardë dollarësh për industrinë e Pharma. Nëse duam këtë botë pa sëmundje për ne dhe fëmijët tanë, atëherë duhet të bashkohemi. Tani!

  https://youtu.be/WuhbyHE8mDg

  Dashuria!

 9. Wilfred Bakker ka shkruajtur:

  Vitin e kaluar për herë të parë.

  I dashur zotëri / zonjë,

  Me këtë letër ju ftoj në filmin vjetor të gripit.
  Ju merrni goditjen e gripit falas, ju mund të vini dhe të merrni gripin e shtënë në këtë datë dhe kohë.

  Unë me zemërim dhe doktori im dërgoi një libër nga David Icke me kërkesën për ta fshirë veten nga dosja.

  3 javë më parë.

  Me këtë letër ju ftoj në xhirimin vjetor të gripit
  Ju merrni goditjen e gripit falas, ju mund të vini dhe të merrni gripin e shtënë në këtë datë dhe kohë.

  Qij ju.

  Dhe tani do ta thërras.

  Dashuria!

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër