Kush e krijoi Luciferin dhe cilat janë demonët, xhinnët apo arkonët në modelin e simulimit?

burimi: hswstatic.com

Sidomos nga këndvështrimi i njerëzve me një vizion të krishterë ose islamik, shpesh kam pyetje: Nëse, sipas mendimit tuaj, universi krijoi një simulim Luciferian, i cili krijoi Luciferin dhe ç'të themi për demonët, djinnët, arsonët? Unë do të doja të shpjegoj këtë në më shumë detaje në këtë artikull dhe unë gjithashtu do të flas për 'qenie yjore' ose përvoja të tjera si vëzhgimet e UFO-ve. Shpresojmë që pas leximit të këtij artikulli do të jeni plotësisht të qartë.

Unë ju kërkoj të krijoni syzet e VR në atë kontekst. Më mirë t'ju kërkoj që të bëni kërcim për Neuralink-in e kompanisë Elon Musk që truri juaj dëshiron të sjellë në internet. Le për lehtësinë vetëm të supozojmë se do të punojë brenda disa dekadave të ardhshme për të gjithë perceptimin ndijor që të bëjmë me sytë pleqtë tanë, veshët, hunda dhe "feelers" për të komunikuar drejtpërdrejt me trurin. Pra, një program AI (artificial inteligjent) është, për shembull, i aftë të projektojë një imazh dimensionale 3 të mjedisit tuaj drejtpërdrejt në qendrën pamore të trurit tuaj; atë për të cilën ne tani kemi nevojë për një syze VR që projekton dritën në sytë tanë, si rezultat i të cilës qendra jonë vizuale e përkthen këtë në imazh. Imagjinoni, prandaj, se programi është gjithashtu i aftë për të bërë ty erë, dhe duke e lejuar atë të prekë kontaktin. Ndoshta mund të provosh edhe gravitetin. A është e mundur në një simulim të tillë që ju do të identifikoni veten me atë botë të projektuar drejtpërdrejt në trurin tuaj? Supozoni gjithashtu se kjo është një lojë multiplayer. A nuk është krejt një lojë në të cilën tentoni të humbni?

Në një situatë të tillë ju mund të thoni se mendoni se jetoni në lojë. Por në realitet jetoni jashtë lojës dhe bota virtuale është ndërtuar vetëm përmes projeksionit në trurin tuaj. Vetja jote origjinale mund të jetë në një shtrat ose në një karrige zyre. Kjo botë, ajo në të cilën trupi juaj është i vendosur fizikisht, shihet më pas nga përvoja e lojrave dimension më i lartë.

Ne shkojmë një hap më tej: Imagjinoni që ju vendosni të ulni trupin tuaj origjinal në një lloj pikimi dhe të gjithë lojtarët tuaj bëjnë këtë gjithashtu. Ju vendosni të qëndroni në lojë për vite me rradhë. Gjëja e bukur është që brenda kohës së lojës shkon shumë më shpejt. Ju mund të përjetoni 10 vite në ditën 1 në lojë, por përjetoni këtë si 10 vit nga loja. Të gjithë lojtarët tuaj bëjnë të njëjtën gjë dhe marrin një infuzion, kështu që ata ushqehen dhe mund të hanë pa ushqim dhe ujë për ditë të tëra. Para se ta dini se vitet e 100 kanë kaluar në lojë dhe keni përjetuar aventurat më të mahnitshme. Shënim: mbetet një ushtrim i menduar për të shpjeguar gjërat në mënyrë më të detajuar.

Paramendoni se ju jeni në atë kohë përfundoi në lojë që vetëm një zhvillim të shkëlqyer teknologjik në zhvillim, domethënë se me internet në këtë lojë është zhvilluar dhe ju mund të komunikojnë nëpërmjet super bukur I-Phones. Ekziston edhe një zhvillim në lojë që ka një kompani të madhe që mund të ndërtojë botët e realitetit virtual; një lloj i lojrave online. Ju vendosni të bëni të njëjtën gjë në lojën tuaj siç keni bërë tashmë nga situata juaj origjinale. Kjo lojë përmban të gjitha llojet e qenieve shpirtërore që frika mund të gjej, por ka edhe engjëjt dhe nganjëherë objekteve noton në ajër duke treguar off meshkujt blu për të rrëmbyer ju. Ju e gjeni lojën e re të frikshme dhe vendosni të mos luani. Ju vetëm hodhe një vështrim në lidhjen tuaj të trurit (nga avatar juaj në atë lojë).

Pra, nëse ju vendosni për të marrë një sy në lojë, e ndërtuar në kuadër të simulimit në të cilën ju ishin tashmë (ndërsa infuzion është trupi juaj origjinal) është trupi juaj origjinal kështu 2 dimensione më të larta. Nga kjo lojë avatar juaj duket se ka pasur një përvojë shpirtërore dhe të ketë vërejtur qenie që nuk e dinit se ekzistonin. Megjithatë, i keni përjetuar ata kaq të gjallë që ju ka frikësuar.

Çfarë ndodh nëse ju nga trupi juaj origjinal (kanë rritur përmes infuzionit në një lojë) dhe avatar në lojë ka një lidhje ndërtuar neurologjike me të gjitha lojrat që të kandidojë përsëri në lojë. Pra, në atë lojë ka pasur të gjitha llojet e lojrave, por ju mund t'i shihni vetëm pas disa përpjekjeve, kështu që lidhja e trurit në avatarin tuaj aktivizohet. Dhe çfarë nëse ju jeni në lojë që mund të shkaktojnë lidhjet neurologjike të trurit nëpërmjet përpjekjeve të ndryshme si meditim ose pirë një lëng afrikan rrënjë, kështu që ju realitet i papritur i ri shtuar në (Avatar-) tuaj tru merr projektuar? Pastaj ju papritur zbuloni se ka të gjitha llojet e dimensioneve shtesë në atë lojë. Wow! Ky është një botë e mrekullueshme virtuale! Ju nuk dëshironi të largoheni!

Unë shpresoj se ju keni qenë në gjendje të më ndjekni deri më tani. Për më tepër, unë nuk do të, sepse unë kam qenë kryesisht i shqetësuar me shpjegimin e konceptit të dimensioneve. Prandaj, një dimension nuk është gjë tjetër veçse rezultati i një bote virtuale brenda një bote virtuale. Ne shkruajmë një përkufizim të ri për dimensionin e konceptit (siç përdoret shpesh në leximin shpirtëror):

Një dimension është rezultat i një bote virtuale brenda një bote virtuale

Pastaj vijmë në pyetjen e theksuar gjatë futjes së këtij artikulli: Nëse, sipas mendimit tuaj, universi është një simulim Luciferian, i cili krijoi Luciferin dhe çfarë lidhje me demonët, xhinët, arkons. Ne nuk mund të marrim më shumë se sa hulumtimet mjeko-ligjore deri më tani, që të gjitha sinjalet tregojnë se Luciferi është ndërtuesi i simulimit aktual shumëdimensional. Edhe pse shumë studiues dhe sisteme besimi flasin për një cikël rimishërimi dhe një specie Ndërmjet zonës së jetës (BLA), ku shpirti është mbledhur pas vdekjes për të rimishëruar atëherë në trupin e njeriut, mund të themi se përvoja e jetës si një qenie njerëzore është thjesht një lojë në të cilën (BLA) game. Megjithatë, nëse duam të besojmë në shkrimet e shenjta fetare, Satani është një engjëll i rënë i krijuesit origjinal. Shpesh emri Lucifer është i hutuar me Satanin. Luciferi është ai që adhurohet nga grupi i elitistëve që kanë bashkuar në shoqëri sekrete. Luciferi duket të jetë ndërtues i këtij simulimi. Koncepti zot / Satan i takon kësaj simulimi dhe koncepti qiellor kundrejt ferr është gjithashtu pjesë e kësaj. Prandaj, kjo do të ishte gjithashtu dimension simulues në atë perspektivë.

Kështu që ju mund të argumentojnë se duke shtuar se të gjitha përvojat e forcave demonike ose archontische, por edhe ato të të huajve dhe UFO-t në një simulim (programues). Megjithatë, ato gjithashtu mund të 'duket në një simulim tjetër', duke aktivizuar lidhjen neurologjike me një simulim tjetër (brenda një simulimi). Shkurtimisht, nëse identifikojmë se po jetojmë në një simulim Luciferian (bazuar në frikën dhe maksimumin Problemi, Reagimi, Zgjidhja), nuk duhet të jetë një surprizë që këto eksperienca demonike ose përvoja të tjera (të huajt, UFO-t, etj.) janë gjithashtu një simulim.

Pyetja se kush krijoi vetë Luciferin dhe se si ishte aq i shkëlqyer për të ndërtuar këtë simulim të universit, ne mund të përgjigjemi në fakt nga vetja jonë origjinale. Dhe për shkak se ne e materializojmë këtë univers nëpërmjet perceptimit tonë (nga shpirti ynë), përgjigjja qëndron atje. A mendoni se mbetet i paqartë? Unë e kuptoj këtë, por unë do të thoja: të vazhdojmë.

Çka nëse gjëndra pineale e avatarit tuaj të tanishëm e bën lidhjen neurologjike me të tjerët realitetet virtuale (ose më mirë realitete të shtuara): do të dëshironit të bënit një seancë ayahuasca me të cilën vjen ky lidhje? Ndoshta meditimi gjithashtu punon për gjëndrën tuaj pineale.

Tags: , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (6)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Mendoni për këtë:

  Pra, nëse vuani nga përvojat archontische / demonike në jetën tuaj, kjo është për shkak se truri port (neuralink) bio avatar juaj është i aktivizuar në këtë simulim nga frika e një simulim dhe Augmented Reality për të paraqitur për ju.
  E njëjta vlen edhe për vëzhgimet e UFO-ve dhe të huajve.
  Ju do të merrni realitet të shtuar në trurin avatar të shoqëruar me simulimin aktual.

  Kushdo që sheh nëpërmjet tij kupton atë që po them.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ajo është 1 e mashtrimeve Luciferit për të ju jap lidhje në këtë simulim nga frika e një sistem besimi që ju jeni të prirur për të bërë jetën tuaj në shërbim të autoritetit të tij në maskën e një figure fetare zot (vetë në maskim) ose rrugë shpirtërore (udhëheqëse për përkushtim ndaj planit të tij).

 2. Kornizat ka shkruajtur:

  martin,

  Pse mendoni se kjo botë tjetër (dimension) është më e mirë se ajo që ne jemi tani? Ndoshta kjo botë është shumë më e keqe sesa problemet me të cilat po luftojmë tani.

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Ju gjithashtu mund të dorëzoheni në këtë simulim. Çdo zgjedhje e tij / saj. Unë thjesht nuk dua të ulem në rrjetin e Luciferit dhe nëse nuk është argëtim atje, unë do t'i trajtoj përsëri problemet. Nëse jeni dembel ose i frikësuar, zgjidhni rrugën e rezistencës minimale. Unë nuk e bëj.

 3. info vital ka shkruajtur:

  Së fundi artikuj rreth esencës së jetës. Çfarë analize e mrekullueshme rreth ekzistencës sonë si qenie njerëzore.

  Unë po filloj të mendoj gjithnjë e më shumë se ka vetëm simulime. Megjithatë, një simulim është një imitim. Atëherë pyetja është: 'çfarë imitohet?' Ka ndoshta një botë origjinale që imitohet. Por, çka nëse kjo është edhe një simulim, nga e cila kjo përsëri simulohet. Duhet të ketë një fillim diku. Përndryshe, ne gjithashtu mund ta hedhim ligjin e kauzës dhe efektit jashtë bordit.

  Unë mendoj se gjithë krijimi (simulimi) ndodh nga njohuria. Fjala "di" është një fjalë shumë interesante. Njohja është diçka ndryshe nga të kuptuarit. Kuptimi është një aktivitet mendor që ka të bëjë me perceptimin. Nëse dini diçka atëherë vëzhgimi për atë që dihet është i panevojshëm. Kjo më ka bërë të dyshoj se njohja është diçka që është e ndarë nga ndërgjegjja ose perceptimi.

  Nëse çdo gjë është simulim atëherë simulimi i parë vjen nga njohja.

  Diçka për të menduar.

  • JHONNYNIJHOFF@GMAIL.COM ka shkruajtur:

   Një fëmijë fillon të dëgjojë, pastaj kupton "e di" fëmijën se Sinterklaas, Santa, lepur Pashkëve dhe lejlek nuk ekzistojnë! fëmija gjithashtu humbet "besimin e tij të ngurtë në prindërit e tij dhe shkon për të hetuar veten dhe pastaj vjen në përfundimin se gjithçka është një iluzion.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër