A kanë filluar bastisjet? Psikolancës tashmë iu dha drita jeshile në 2018 bazuar në çështjen Els Borst / Bart van U.

paraqitur në ANALIZA E LAJME by në 12 nëntor 2019 24 Comments

burimi: rtvdrenthe.nl

Kushdo që ende kujton vrasjen e ish-ministrit Els Borst dhe nuk ishte ende i vetëdijshëm për konceptin e PsyOp në atë kohë mund të ketë qenë i impresionuar shumë. Borst u vra nga një 'njeri i hutuar'. Të paktën do të kalonte ca kohë para se NFI të dinte fare se kishte një krim, pavarësisht faktit se Borst u gjet në një pishinë gjaku. Ne jemi thjesht në kohë këtu, sepse gjithçka që dimë për një rast të tillë janë tregimet dhe imazhet në media dhe ne tani e dimë, për shembull, se Algemeen Nederlands Persbureau (ANP) është në duart e një prodhuesi të televizionit; dikush me studiot e filmave dhe miliarda në llogarinë e tij bankare. Dhe kështu nuk mund të thuash me siguri se një çështje e tillë vrasjeje nuk u bashkua thjesht si skenar filmi për të përgatitur njerëzit për masat e reja të shtetit policor.

Op Mars 11 2014 Kam shkruar për këtë botim të Els Borst: "Por kujdes, sepse para se ta dini, GGD është në pragun tuaj për një pranim të detyruar"Vini re se D për" shërbimin "tani është zëvendësuar në shkurtim nga Z për" kujdes ". Në 2018, ajo që paralajmërova për mua ishte realizuar tashmë. Prandaj është jashtëzakonisht interesante të zbulosh se cili rast përmendet në dokumentin ministror që njofton këto masa? Saktësisht po, ajo e Els Borst dhe vrasësi i saj i supozuar Bart van U.

Tani do të thoni:Po, por Bart van U është dënuar, ka qenë në burg për 8 për vite me radhë dhe ka marrë TBS me trajtim të detyrueshëm, kështu që është me të vërtetë e vërtetë". Karakteristikë e një PsyOp është se e gjithë loja luhet nga A në Z në bashkëpunim me politikën, drejtësinë dhe median; përfshirë spektaklin e mediave rreth një padi të tillë. Vetëm atëherë njerëzit do të futen në modalitetin e pranimit për prezantimin e diçkaje që ata normalisht nuk do ta pranonin, por tani përqafohen si "të nevojshëm". Në PsyOps, maksimumi është gjithmonë 'Problemi, Reagimi, Zgjidhja"aplikuar, që do të thotë se është krijuar një problem me ndikim të madh shoqëror për të provokuar reagimin e indinjatës dhe emocionit të madh përmes mediave dhe politikës, dhe më pas për të prezantuar një zgjidhje që ka qenë gjithmonë në raft. Pra, nëse mund të bindni njerëzit se një 'njeri i hutuar' ka vrarë Els Borst, ju keni alibinë e përsosur për të mbyllur njerëz të hutuar. A ishte Bart van U. personazhi në një skenar PsyOp që duhej të përgatiste këtë legjislacion? Epo, thuhet qartë raporti përfundimtar ndërroni personat e ekipit me sjellje të hutuar nga Ministria e Shëndetësisë, Mirëqenies dhe Sportit:

Për shkak të këtyre angazhimeve, kjo letër i drejtohet të dy Shtëpisë së Epërme dhe Dhomës së Ulët. Kohët e fundit keni marrë një raport të përkohshëm nga Z. Hoekstra për masat e përmirësimit pas hetimit për rastin e Bart van U.

burimi: rtvdrenthe.nl

Dhe çfarë tjetër është në atë letër? Letra në të vërtetë udhëzon të gjitha rajonet e GGZ për të blerë psikolancën. Makina e pajisur posaçërisht për të marr 'njerëzit e hutuar'. Një psikolancë e tillë zakonisht ka dritare të verbon dhe i ka të gjitha mjetet në dispozicion për të lidhur dikë në mënyrë të sigurt. Logjike, mund të mendoni, sepse një person i tillë i hutuar mund të luftojë. Pas çështjes Ane Faber, të gjithë u bindën plotësisht për të prezantuar këtë psikolancë dhe çështja Thijs H. natyrisht kontribuoi në imazhin se vendi ynë është plot me njerëz të hutuar. Në të dyja rastet parashikova që do të kishte të bënte me pastrimin e disidentëve nga shoqëria duke u dhënë atyre stigmën 'personit të hutuar'.

Letra nga ministria përmban diçka të jashtëzakonshme dhe parashikon legjislacionin e ri për pranimin e detyrueshëm. Ju lutemi lexoni pjesën më poshtë dhe mbani mend se në librin e tij 1984 Xhorxh Orwell flet për 'partinë' duke e kthyer kuptimin e fjalëve. Ai e quan këtë "fjalim të ri" (i quajtur edhe "fjalim i dyfishtë"). Gjithmonë është befasuese që është zgjedhur fjala care kujdes ’, për diçka prej të cilës, nëse hidhni një sy brenda një institucioni të tillë GGZ, goxha me kujdes, por sidomos me 'burgim gjatë administrimit të ilaçeveduhet të bëjë. Kjo është ajo që autorët e raportit përfshijnë ndër të tjera si këshilla në atë letër:

Trajektoritë ku dëshirohet më shumë lidhje menjëherë dhe e mundshme janë: ligjet e kujdesit të detyruar, sepse këto janë në fazën e zbatimit dhe përcaktojnë organizimin e kujdesit për një pjesë të rëndësishme të grupit të synuar.

Ekziston po aq sa thjesht duhet të ketë legjislacion për pranimin e detyrueshëm (sepse implementimi tashmë ka arritur fazën e zbatimit - me pak fjalë: ai tashmë po ndodh pa ligj). Kjo po të kujton faturë nga Edith Schippers kundër të cilit hartova një peticion nën kabinetin e mëparshëm më shumë se pesë mijë herë u firmos Përkatësisht, ai projektligj do të thoshte që njerëzit, rrethinat e të cilëve mendonin se mund të ngatërroheshin, mund të merreshin nga psikolanca pa ndërhyrjen e një gjykatësi ose psikiatër dhe mund të hidheshin në një qeli për vëzhgim orë 18 (me mundësinë e administrimit " ilaçe ”). Ky ligj nuk ishte miratuar akoma në atë kohë, por aludimi në këtë letër ministrore është e qartë se me të vërtetë është planifikuar të ketë atë ligj atje. Dhe kështu kemi nevojë për disa PsyOp-jes për t'i sjellë njerëzit edhe më tej në modalitetin e pranimit. Gjithashtu ata punonjës të GGZ natyrisht duhet të binden se nëse vijnë me psikolancën e tyre, me siguri do të jetë mirë për diçka.

Sigurisht që ka të bëjë me përkufizimin e 'personit të hutuar'. Kur është dikush një person i hutuar? A është kjo vetëm kur ju vrisni një grua të re që do të cikëlojë një rrugë ANWB me biçikletë e saj vetëm në stuhi dhe ta hidhni mbi gardhin e një baze ushtarake të dikurshme për ta varrosur, gërmuar atë dhe futur atë në makinën e nënës tuaj transport për ta varrosur përsëri? A është kjo kur ju godisni me thikë rrethuesit e qenve sepse merrni detyra nga demonët? Apo jeni edhe ju një person i hutuar nëse ndoshta keni një çrregullim të sjelljes kryengritëse të opozitës dhe mendimi juaj ndryshon nga ai i shtetit?

Ajo që ka bindur njerëzit janë rastet ekstreme që kemi parë në media; ato raste që unë mendoj se mund të jenë operacione psikologjike (PsyOps). Sidoqoftë, praktika është që kur legjislacioni i shpallur në letrën ministrore do të vijë së shpejti, të dashurit tuaj mund të telefonojnë psikologjinë dhe të thonë se mund të jeni konfuz. Atëherë ju mund të merrni pa ndërhyrjen e një gjykatësi ose psikiatër. Lulëzimi i mediave familjare të ndjekur nga Ruinerwold tashmë ka hedhur themelet për heqjen e pragut për të pasur një urdhër kërkimi. Atëherë, ju mund të merrni vetëm, ashtu si 'babai fantazmë' i 'familjes fantazmë' dhe të jeni të mbyllur për vëzhgim.

Për fat të mirë, kjo gjithçka ndodh shumë klinikisht. Asnjë nga fqinjët tuaj nuk do të ankohet. Në fund të fundit, duket si një ambulancë, autobusi që ju kapni. Ajo ka verbuar dritare dhe ju jeni të lidhur mjeshtërisht. Ndoshta ju dëgjojnë që po mundoheni pak, por fqinjët tuaj gjithashtu janë përgatitur përmes mediave dhe nuk do të çuditen. "Ju gjithmonë keni pasur disa ide të pazakonta"Ata do të thonë. Në një artikull nga Institucioni GGZ Mondriaan nga Heerlen shohim sa vijon për mënyrën në të cilën jeni transportuar si një person potencialisht i hutuar (vini re se asgjë nuk është vendosur akoma, por thjesht mund të jeni ose do të hutoheni).

Psikolanca është një përpunim i detyrës që komunat u janë dhënë nga qeveria për të realizuar një qasje të duhur pune për 1 Tetor 2018 në lidhje me grupin e synuar Njerëzit me sjellje të hutuar.

Transporti i duhur është i nevojshëm sepse personat që nuk kanë kryer një vepër penale nuk i përkasin një makine policie. Përveç kësaj, një ambulancë shpesh nuk është e nevojshme në këtë rast. Duke përdorur transportin e duhur, këta njerëz transportohen profesionalisht në një mënyrë të sigurt, të këndshme, jo stigmatizuese. Një subvencion është dhënë për një pilot transport të përshtatshëm nga ZonMW për kohëzgjatjen e një viti. Gjatë kësaj periudhe, do të monitorohet se sa shpesh dhe kur përdoret transporti i përshtatshëm.

Në një artikull nga RTV Drenthe nga 14 Gusht 2019 shohim se psikolanca është drejtuar mjaft shpesh. Nga vijnë të gjithë ata njerëz të hutuar papritmas? Në çdo rast, ne kemi zbuluar tashmë më lart se një tenxhere subvencionale është hapur për të, kështu që duket se ka një efekt stimulues. Psikolanca u tërhoq pothuajse 2018 herë në 900, dhe me sa duket kjo ishte një grindje. Por siç u përmend, ne tashmë jemi të programuar përmes mediave me imazhin se agresioni në shoqëri po rritet. Për shembull, javën e kaluar pamë se agresioni ndaj stafit të kujdesit rinor do të ishte rritur. A është kjo ndoshta jo vetëm një shenjë se është rritur tmerri nga ajo që ka marrë titulli kaq i bukur well kujdesi ’i Orwellian? A jemi dëshmitarë të bastisjeve të pastra në GGZ dhe kampeve të riedukimit pas një dere të bukur të bukur të quajtur "kujdesi i të rinjve" (shiko këtu)?

Sidoqoftë, policia duhet të ndihmojë rregullisht psikolancën. Pastaj një agjent drejton së bashku për sigurinë e punonjësve. Në vitin e dytë që shkon psikolanca, mund të shihet një rritje e vogël e agresionit. "Kjo është sigurisht edhe sepse ne vozisim më shumë, por policia di gjithashtu se ku mund të na gjejë ne," shpjegon Hendriks.

Në ish-Bashkimin Sovjetik, njerëzit që kundërshtuan idetë e imponuara nga shteti quheshin disidentë. Historia e 'familjes së fantazmave' të Ruinerwold tashmë ka çuar në stigmatizimin e njerëzve që nuk pajtohen me mënyrën e trajnimit nga shteti. Këta janë njerëz që besojnë në fantazma dhe njerëz që kanë kopshtin e tyre të alokimit. 'Babai fantazmë' ishte sektar sipas kësaj historie (me shumë mundësi) PsyOp. Tashmë ne mund të shohim përgatitjen e shoqërisë këtu. Popullsia është formuar përsëri në kohën e pranimit të modës. Shteti dëshiron që ju të raportoni fqinjët tuaj. Kjo mund të jetë njerëz me "sjellje devijante". Për shembull, në të ardhmen mund të mos pajtoheni me mësimet arsimore në shkollën fillore, ku fëmija juaj mësohet se ai ose ajo nuk është djalë ose vajzë, por prapë mund të zgjedhë gjininë. PsyOp, 'familja fantazmë' e Ruinerwold, ka krijuar tashmë stigmën se kur largoni fëmijët tuaj nga shkolla, ju jeni një burrë potencialisht i hutuar që "burgos" fëmijët tuaj. Dhe nëse jeni konfuz i mundshëm, psikolanca së shpejti mund t'ju çojë përpara pa ndonjë pengesë ligjore.

A jemi dëshmitarë të pastrimit të disidentëve nën maskën e 'konfuzionit potencialisht' dhe 'kujdesit'? Joseph Stalin qesh lehtë në varrin e tij dhe do të lavdërojë shtetin Hollandez për mënyrën brutale në të cilën ka arritur ta shesë këtë te njerëzit e saj. "Transportohet në mënyrë të sigurt, të këndshme, jo stigmatizuese, në mënyrë profesionale". Gulag është rikthyer, por në xhaketën care kujdes ’. Dhe punonjësit e GGZ? Po, ata gjithashtu duhet të paguajnë hipotekën e tyre. Ata nuk ndërhyjnë në pyetjen pse dikush duhet të merret. Do të jetë e nevojshme për diçka dhe ata të kapur "persona të hutuar" së shpejti do të qetësohen kur të kenë bërë injeksionin e tyre të parë. "Puna është punë, paratë janë para, nëse nuk e bëj atë, dikush tjetër do". Befehl është befehl.

Bleni tani librin e ri "Realitetin ashtu siç e perceptojmë", zbuloni të gjitha shtresat e mashtrimit dhe mashtrimit dhe gjeni gjithashtu zgjidhjen e përshkruar.

blej tani

Lista e lidhjeve burimore: mondriaan.eu, rtvdrenthe.nl

Etiketa: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Komente (24)

ndjekëse URL | Komente Feed RSS

 1. Chekinah ka shkruajtur:

  Farë ndodhi në të vërtetë me atë 'familje fantazmë' të Ruinerwold. Ishte një hipotez i shkëlqyer për një kohë dhe më pas asgjë më shumë. Fiksuar nga faqja e dheut ??

 2. ZalmInBlik ka shkruajtur:

  Unë gjithmonë kam thënë që mentaliteti pa energji është zhytur thellë nga banori mesatar i Madurodam ... Kolonitë e torfe, ku ishin përsëri të gjitha ato kampe përqendrimi?

 3. Guppy ka shkruajtur:

  Lindja dhe Perëndimi janë shkëmbyer. Muri ra 30 vjet më parë, por është koha që muret të ngrihen përsëri. Shih Amerikën, shiko Evropën Lindore dhe këtë herë perëndimorët janë kar. Ndërsa shkruani shpesh, ju krijoni një problem refugjatësh dhe njerëzit bërtasin për mure dhe nuk e kuptojnë që muret ju mbyllin. Mendoni se kjo është arsyeja pse Trump dëshiron të blejë Greenland, të izolojë gjithçka, të mos ketë më shpëtim të mundshëm. Lojëra të urisë, shfaqje realiteti.

  • Zonnetje ka shkruajtur:

   Lindja ishte një eksperiment nga djemtë që vunë re se socializmi i pastër nuk funksiononte për të mbajtur poshtë popullsinë e zakonshme. Për të vazhduar paraqitjet, djemtë pretenduan se Lindja kishte rënë. Pakuptimta, tymi dhe pasqyrat. Djemtë janë gjithashtu ende në Lindje. Rënia e Lindjes ishte thjesht për qëllim për të arritur një shkrirje midis dy sistemeve të ndryshme, kapitalizmit dhe socializmit, me djemtë në krye që bashkërendohen bukur me njëri-tjetrin. Lindja dhe Perëndimi një gulaganë e madhe.

 4. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Theështja bie në sy, kjo mund të jetë e qartë ... Sfondi Transkulturor nuk kisha dëgjuar kurrë më parë asgjë për të gjithë 😀 Fshesa së shpejti do të duhet të thahet nga të gjitha shtresat e popullatës, rezistenca duhet të prishet

  _ Një zëdhënës i Veldzicht i tha RTV Oost se autori i dyshuar ishte në seksionin penal të klinikës dhe kishte marrë trajtim psikiatrik. Ai supozohet të jetë nga burgu._

  _ Klinika trajton pacientët me një sfond transkulturor.

  https://www.nu.nl/binnenland/6010708/twee-medewerkers-gewond-bij-steekpartij-psychiatrische-kliniek-in-overijssel.html

  • Martin Vrijland ka shkruajtur:

   Heroepvoedingskampen, e përkthyer nga makina e përkthimit të lajmeve George Orwell, tani quhet: Kujdes psikiatrik transkulturor

   Wow! Dhe të gjithë punonjësit kanë bindur veten se ofrojnë një kujdes vërtet të mirë. Raporte të pastra dhe diskutime në grup me menaxherët.
   Nëse dikush zemërohet për gjithë atë riedukim, ne themi "ju thjesht duhet të shkoni në dhomën e qetë".
   Sadizmi i paketuar si shqetësim.

   "Pra babi, a jeni kujdesur për të gjithë ata njerëz bukuroshe në punë sot? A e keni përgatitur bukur pilulën e tyre? "

   Nuk është shqetësim, është burg. Ka dyer në dyert e trasha prej çeliku. Ashtë burg (do ta përsëris përsëri). Shihni atë për atë që është: është një burg. Një kamp riedukimi. Whatshtë ajo që në Gjermaninë naziste u thirr në kampin e përqendrimit '40 / 45, por më pas në një shtresë të përkryer të kujdesit. Whatshtë ajo që u quajt "gulag" në Bashkimin Sovjetik. Ka disidentë nën titullin "pacient psikiatrik".

 5. Martin Vrijland ka shkruajtur:

  Në të vërtetë ... është përsëri një histori e mrekullueshme që tavolina mesatare e mëngjesit do ta pranojë dhe besojë popullin holandez që pi kafe pa dallim, sepse gazetari dhe kështu do të jetë e vërtetë ... "Ata sigurisht nuk e bëjnë këtë"

 6. Zandi Eyes ka shkruajtur:

  Isshtë e koordinuar dhe unë mund ta demonstroj përmes kërkimeve të thjeshta kronologjike.Ajo filloi më shumë se 6 vjet më parë nën drejtimin e anëtarit VVD Opstelten

  Pritja e personave të hutuar
  https://www.youtube.com/channel/UCZ5lmOVegLely0tKZyrKoPA

  Sjellja e hutuar e Ekipit Ndërrimi
  https://www.youtube.com/channel/UC39wGu0xTzjSEh8cPLV8HCw

  https:// http://www.youtube.com/user/VNGemeenten/search?query=verward
  https:// http://www.youtube.com/user/legerdesheils/search?query=verward

  Hapja e simpoziumit 30 / 09 / 14 Pritja e personave të hutuar;
  "That'sshtë e mundur!" Nga Ministri I. Opstelten

 7. Pse doni ta dini këtë? ka shkruajtur:

  Ndoshta tashmë është e njohur për shumë njerëz, por ishte e re për mua: pikat e kontaktit për personat e hutuar tashmë janë hapur!

  https://www.rotterdam.nl/wonen-leven/meldpunt-verwarde-personen/

  Gjuetia e shtrigave e shekullit 21 është e hapur! Këto janë akoma nisma lokale në mënyrë që ngadalë të mësohemi të mbajmë vëmendjen tek njëri-tjetri dhe t'i kalojmë sjelljet e njëri-tjetrit qeverisë. Nëse ky është standardi i ri, atëherë sigurisht që do të marrim një numër të centralizuar kombëtar.

  https://nos.nl/artikel/2252260-landelijk-telefoonnummer-voor-meldingen-verward-gedrag.html

  Le të fillojë gjuetia

  https://youtu.be/JEd7N1HSY3c

  • Kamera 2 ka shkruajtur:

   @ Pse doni ...
   Faleminderit Jeeeeus Christ për komentin, është e pakuptueshme, shpresojmë që është një shaka.

   Por Ho !!!

   Ne ndoshta mund ta themi Opstelten masivisht si një person të hutuar.
   Dhe kështu ka disa ;-), Nieuwkerkje dhe vdes Nek etceeeteraaa ...

   E di që nuk duhet ta përdorim atë sistem, por gropa që ata gërmuan lejohet të bjerë në to vetë, kjo do të ndodhë një ditë me nipërit dhe mbesat e tyre që papritmas zgjohen papritmas.

Lini një Përgjigju

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër