Jezusi është shpëtimtari i gjithsecilit që ia dorëzon Atij! Apo Islami është e vetmja mënyrë e vërtetë?

Kam sot një artikull dërgoi mbi fëmijët trauma vegjël dhe bebet që ishin operuar në pa anestezion deri edhe në të pesëdhjetat 80 për shkak se sistemi nervor nuk do të zhvillohet. Unë rekomandoj që ta lexoni këtë artikull para se të vazhdoni këtu.

Në fakt, ka të bëjë me traumën. Trauma e parë mund të ndodhë gjatë lindjes dhe ndoshta është arsyeja që ka një kërkesë të tillë për të lindur në spital. Fëmija. . .

Lexo më shumë?

Kjo është e mundur, por disa artikuj në këtë faqe janë të arritshme vetëm për anëtarët me anëtarësi të artë. Kjo mbështet punën time dhe ju jep vetëm pak më shumë njohuri se kur lexoni vetëm titullin ose futjen e artikullit.

Shpesh mendimi i parë është pas leximit të titullit "Oh, e di këtë", por atëherë mund të humbasësh esencën. Për të vazhduar me këto aktivitete me shkrim nuk është e dobishme vetëm të bëhesh anëtar, por edhe t'i japësh vetes më shumë thellësi.

Duke u bashkuar, ju pranoni që anëtarësimi juaj është një donacion. Pagesa juaj mujore është pra një donacion për të mbështetur këtë faqe interneti dhe artikujt e botuar.

ANËTAR I FJALË

Tags: , , , , , , , , , , ,

Rreth Autorit ()

Duke vazhduar të përdorni faqen, ju pranoni përdorimin e cookies. Meer informatie

Cilësimet e cookie në këtë faqe interneti janë të vendosur për të "lejuar cookies" për t'ju dhënë mundësinë më të mirë të shfletimit të mundshëm. Nëse vazhdoni të përdorni këtë faqe pa ndryshuar cilësimet tuaja të cookie-t ose klikoni mbi "Prano" më poshtë, atëherë pajtoheni me këto cilësime.

afër